Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kp-83

• Guest
Τέλος ο Δημήτρης Ζιγκερίδης ξεκαθάρισε πως το ταμείο της ΠΑΕ έχει 1,5εκατ. ευρώ και πως το συνολικά άνοιγμα της τετραετίας Ζαγοράκης είναι 12εκατ. ευρώ, τα οποία αν προστεθούν και τα 8εκατ. ευρώ της εποχής Γούμενου, μαζί με τα λεφτά του ταμείου, καταλήγουν στην αρνητική θέση των 22,05εκατ. ευρώ.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=16775&t=1.

Εγώ από αυτό καταλαβαίνω είναι ότι οι ζημιές της διοίκησης Ζαγοράκης είναι 12 εκατ.ως την 30-6-2012.Και αν από αυτό το ποσό αφαιρέσουμε τα έσοδα που υπολογίζει η παε βάση αυτών που έιπε ο κύριος Ζιγκερίδης γύρω στα 4,5 εκατ πάμε γύρω στα 7,5 εκατ.Οπότε οι συνολικές ζημιές της διοίκησης Ζαγοράκη είναι γύρω στα 8-9 εκατ.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Και φυσικά και αυτό το νούμερο είναι μεγάλο αλλά καμιά σχέση με το προηγούμενο.

Όσο για τις 320 χιλ ευρώ στην καρτέλα του πρώην προέδρου ο κύριος Ζιγκερίδης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό λίμπερο είπε ότι αυτά τα χρήματα ξέρει ο Βρύζας που έχουν διατεθεί δεν τίθεται θέμα κλεψιάς ή αλλης παράνομης πράξης.Όταν πιέστηκε περαιτέρο απο τους δημοσιογράφους για εξηγήσεις είπε ότι διατέθηκαν σε περιπτώσεις όπως η επιστροφή των οπαδών του ΠΑΟΚ από την Κρήτη στο παιχνίδι με τον εργοτέλη, σε επιστροφή οπαδών από ένα φιλικό με τη Λάτσιο και σε τέτοια θέματα και κάπου εκεί έκοψε την κουβέντα γι αυτό το θέμα.

Offline babis36

• Αλλαγή
7000 ευρω ο βρυζας???????

3500 ο κωνσταντινιδης????????

ρε πατε καλα??????????
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
Τέλος ο Δημήτρης Ζιγκερίδης ξεκαθάρισε πως το ταμείο της ΠΑΕ έχει 1,5εκατ. ευρώ και πως το συνολικά άνοιγμα της τετραετίας Ζαγοράκης είναι 12εκατ. ευρώ, τα οποία αν προστεθούν και τα 8εκατ. ευρώ της εποχής Γούμενου, μαζί με τα λεφτά του ταμείου, καταλήγουν στην αρνητική θέση των 22,05εκατ. ευρώ.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=16775&t=1.

Εγώ από αυτό καταλαβαίνω είναι ότι οι ζημιές της διοίκησης Ζαγοράκης είναι 12 εκατ.ως την 30-6-2012.Και αν από αυτό το ποσό αφαιρέσουμε τα έσοδα που υπολογίζει η παε βάση αυτών που έιπε ο κύριος Ζιγκερίδης γύρω στα 4,5 εκατ πάμε γύρω στα 7,5 εκατ.Οπότε οι συνολικές ζημιές της διοίκησης Ζαγοράκη είναι γύρω στα 8-9 εκατ.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Και φυσικά και αυτό το νούμερο είναι μεγάλο αλλά καμιά σχέση με το προηγούμενο.

Όσο για τις 320 χιλ ευρώ στην καρτέλα του πρώην προέδρου ο κύριος Ζιγκερίδης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό λίμπερο είπε ότι αυτά τα χρήματα ξέρει ο Βρύζας που έχουν διατεθεί δεν τίθεται θέμα κλεψιάς ή αλλης παράνομης πράξης.Όταν πιέστηκε περαιτέρο απο τους δημοσιογράφους για εξηγήσεις είπε ότι διατέθηκαν σε περιπτώσεις όπως η επιστροφή των οπαδών του ΠΑΟΚ από την Κρήτη στο παιχνίδι με τον εργοτέλη, σε επιστροφή οπαδών από ένα φιλικό με τη Λάτσιο και σε τέτοια θέματα και κάπου εκεί έκοψε την κουβέντα γι αυτό το θέμα.

ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάθος κατάβες north. Τα έσοδα της περιόδου από τώρα μέχρι 30/6 προϋπολογίστηκαν ότι θα εξοφλήσουν λειτουργικές υποχρεώσεις και μισθούς από τώρα μέχρι 30/6. Δεν έχει τίποτα να αφαιρέσεις. Μακάρι να είχες.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Català

• Αλλαγή
έκλεψε όλα τα όνειρα του κοσμάκη που τον πίστεψε

Εγώ θα αφήσω και πάλι τη λαϊκή μούσα να μιλήσει για μένα

ΥΓ: το εξώδικα-κυνήγι-φυλακή κτλ που λέτε ορισμένοι, είναι στα αλήθεια ό,τι πιο αστείο έχω ακούσει φέτος. Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι το λέτε και σοβαροί άνθρωποι.
Μου θυμίζει το "απ'το αυτί και στον εισαγγελέα" με τους πολιτικούς ή το μυθικό πλέον "το μαχαίρι θα φτάσει ως το κόκκαλο".
Αν πληρώσει έστω μισός ζαγοράκης ή όποιος άλλος, την επομένη κιόλας πάω δούλος ισόβια σε όποιον θέλει από δω μέσα, με υπεύθυνη δήλωση ότι παραχωρώ την ελευθερία μου κτλ.
Ούτε καν θα περάσει από τα μμε ως εντύπωση ότι έκλεψε κανείς, πάλι ήρωας θα μείνει στη συνείδηση του λαού ο πιο αρσενικός έβερ που έριξε και τα κάγκελα στην 4.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
είσαι αρκετά άντρας που λές, πρώην και μπράβο που επιβεβαιώνεις τον κόσμο!

ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

ποιος άλλος έχει φάει περισσότερα από σένα; μπράβο στο παλικάρι από τη Λυδία, έδειξες πως κάποιος πέφτει (οικονομικά) και ξανασηκώνεται (οικονομικά)!
μπράβο τ' αγόρι μ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

ΥΓ: το εξώδικα-κυνήγι-φυλακή κτλ που λέτε ορισμένοι, είναι στα αλήθεια ό,τι πιο αστείο έχω ακούσει φέτος. Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι το λέτε και σοβαροί άνθρωποι.
Μου θυμίζει το "απ'το αυτί και στον εισαγγελέα" με τους πολιτικούς ή το μυθικό πλέον "το μαχαίρι θα φτάσει ως το κόκκαλο".
Αν πληρώσει έστω μισός ζαγοράκης ή όποιος άλλος, την επομένη κιόλας πάω δούλος ισόβια σε όποιον θέλει από δω μέσα, με υπεύθυνη δήλωση ότι παραχωρώ την ελευθερία μου κτλ.
Ούτε καν θα περάσει από τα μμε ως εντύπωση ότι έκλεψε κανείς, πάλι ήρωας θα μείνει στη συνείδηση του λαού ο πιο αρσενικός έβερ που έριξε και τα κάγκελα στην 4.

+100000000000
O μόνος τρόπος να πληρώσει αυτός και όποιος άλλος στο μέλλον θα έχει τέτοιους σκοπούς είναι γνωστός. Άλλωστε είδαμε και στην περίπτωση μπάτμαν και γούμενου ότι τα δικαστήρια υπάρχουν απλώς για να παίρνουν κάτι 10χίλιαρα μισθούς μπαρμπάδες και θείες δικαστές και εισαγγελείς αφού η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή απλώς κοιτάει όπου θέλει. Αν ξέρει ο επόμενος ότι θα τον μαζεύουν κομματάκια και θα είναι κανα δίμηνο στο κέντρο αποκατάστασης καταγμάτων θα το σκεφτεί να βάλει χέρι στα λεφτα του κοσμάκη. Μόνη λύση για μένα η αυτοδικία.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
Με κατηγορούσαν που μιλούσα απαξιωτικά και με προσβλητικές εκφράσεις. Το μετάνιωσα που δεν έλεγα όλα όσα προκαλούσες μέσα μου. Ξετσίπωτε κορόιδευες τον κοσμάκη 4 χρόνια και είχες και το θράσος να μας ρωτάς που πήγε εκείνη η καύλα. Δεν μου φταίνε τα παιδιά σου κ δε θα λερώσω το στόμα μου. Εύχομαι όμως όπου σε βρίσκουν να ανοίγουν οι ούτως ή άλλως ανοιγμένες μύτες σου, να μην βρίσκεις προκοπή πουθενά τρύπιε. Γαμημένε ΚΛΕΦΤΗ, ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΜΟΥΛΕ  γαμώ το χωριό σου, ανάθεμα την ώρα που γλύστραγες απο μουνί, άφησες την ομάδα διαλυμένη 

Offline Català

• Αλλαγή
Για να θυμηθώ παλιά αγαπημένη ατάκα μέλους του φόρουμ-μόνιμου συνηγόρου του πιο αρσενικού έβερ:
Δεν προκύπτουν από πουθενά όλα αυτά που λέτε εδώ μέσα.

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

baron

• Guest
Ωραία - ας δούμε τα γεγονότα.

και τα γεγονότα είναι μονο αυτά που έχουν σχέση με εμενα.Εκεί που μπορώ να επηρεάσω. Εκεί που μπορώ να κινήσω πράγματα και καταστάσεις.

Είναι φανερό ότι στο γιουνανιστάν δεν υπάρχει καμια βάση για οτιδήποτε πια. Το πρόβλημα δεν είναι απρόσωπο - κράτος uphrhsies δικαιοσύνη αστυνομία - το πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι πολίτες, ένας προς ένας.

Η διαφθορά έχει ριζώσει τόσο βαθιά στην ελληνική κοινωνία που για μένα είναι φανερό ότι η αναζήτηση λύσης είναι όνειρο και αυταπάτη.

η άρχουσα τάξη μπαίνει με τα τσαρούχια μέσα στο meli αλλα και ο μέσος πολίτης έως και η τελευταία τρυπα του ζουρνά προσπαθεί τουλάχιστον με το μικρό του δακτυλακι να γλύψει έστω και μια σταγόνα από το βαζάκι του μελιού.

Μέσα σε αυτό το χάος θα εντάξω την τετραετία ζαγοράκη. Και ανησυχώ με τον εαυτό µου που ενώ ήμουν πεπεισμένος για το ποιον της ελληνικής κοινωνίας ακολούθησα έστω για ένα χρόνο τον ζαγοράκη.

Πικρα που έφαγα έστω για ένα χρόνο papa.

Σκατά στα μούτρα μου που περνούσα τον εαυτό μου και για έξυπνο.

δεν έχει σημασία ποσα είναι τα χρέη. 20 εκατ. 12 -7 καμια σημασία δεν έχει. Γιατί?

Ο ζαγοράκης είχε μια καθαρή εντολή. Την αντιμετώπιση του χρέους. Εγw δεν ήθελα ούτε προπονητικά κέντρα ούτε τον Messi μέσα στο γήπεδο. Πρώτα τα χρέη. Να ξεφύγουμε από τα πρωτοδικεία. Να ανακτήσουμε την ελευθερια μας.

Όχι μονο δεν το κατάφερε αυτό αλλα μας έριξε πιο βαθιά στα τάρταρα.

Τα 5 zesta εκατομμύρια που θα χρειαστούν ως το τέλος της περιόδου θα καλυφθούν λέει από τα mini διαρκειας και εάν χρειαστεί από τη πώληση ποδοσφαιριστών. Κάτι νούμερα ανάμεσα σε 600 000 και 4 μύρια πετάνε στο τραπέζι.
Ίσως και νέα AMK. Επενδυτες.

Εγώ λοιπόν μένω σε αυτό που είπα στην αρχή:

Τι μπορώ να κάνω εγώ?

Να τους πάρω το meli. Από εμενα δεν έχει. τελειωσε.
Και ο ΠΑΟΚ? ερασιτέχνης?

δεν με εκβιάζεται άλλο. Δεν θα πληρώνω εγώ την jet set ζωή σας με τον εκβιασμό η πληρώνεις η D εθνική και ερασιτεχνικά.

Είναι φανερό ότι σε αυτή τη χωρα πρέπει να γίνουν όλα πουτάνα για να γεννηθεί κάτι καινούργιο. θα κάνω λοιπόν ότι μπορώ για να επιταχύνω την κατάρρευση.

Από την αρχή της περιόδου δεν ανανέωσα το διαρκειας.
Μην διανοηθείτε να ξεκινήσετε AMK -- αγώνα θα κάνω να μην έρθει ούτε ένα φράγκο στα ταμεία.

No μέλi No Fun μουνιά.

θα την πληρώσει η μεγάλη μου αγάπη πούστηδες αλλα τουλάχιστον - αφού ζείτε στην ατιμωρησία και στην ανευθυνότητα - θα σας πάρω αυτό που σας ektrefei.

No more μέλi από μένα ρε

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Η προσπάθεια συγκάλυψης είναι ολοφάνερη. Ποιες εκδρομές ρε στο Ηράκλειο και στη Ρώμη και ποια έξοδα επιστροφής των οπαδών μας και δήθεν "δαπάνες για τέτοια θέματα(!!)?. Ο στοιχειωδώς σοβαρός άνθρωπος-διαχειριστής τηρεί για τα πάντα ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ. Εφόσον ρε κουφάλες πλήρωσε την επιστορφή των οπαδών μας από Κρήτες και Ρώμες, ας μας βγάλει παραστατικά για αεροπορικά, πούλμαν, πλοία, διόδια και για οτιδήποτε δαπανήθηκε σχετικά. Ο Εμ Βι Πι όμως του 2004 αποθρασύνθηκε σε τέτοιο βαθμό, που τώρα δε συμμαζεύονται τα ασυμμάζευτα. Και τι πάει να πει ρε ζήση ότι δόθηκαν χρήματα σε σκοπούς που δε λέγονται; Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεστε ακόμα περισσότερο έτσι;
βρύζα, εδώ που έφτασε το πράγμα μέση λύση δεν υπάρχει, ούτε δυνατότητα για υπεκφυγές και διπλωματίες. Ή μας αδειάζεις τη γωνιά γιατί δεν το αντέχεις να δίνεις το φιλαράκι σου ή τουλάχιστον βούλωσέ το και μη μας λες μαλακίες, γιατί δεν την παλεύουμε άλλο.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο κόσμος φταίει που πήγε στα Ηράκλεια και στις Ρώμες. Μαζί τα φάγαμε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
πάντως η σοβαρότητα των ανθρώπων οι οποίοι βγαίνουν σε γενική συνέλευση ΑΕ και λένε "δεν μπορούμε να σας πούμε που πήγαν τα λεφτά και δεν υπάρχουν παραστατικά", μετά όλο αυτό βγαίνει σε πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ είναι αν μη τι άλλο για τα μπάζα.

δλδ σε γενική συνέλευση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι... παρανομεί η ΠΑΕ και καταγράφηκε.

από όπου και να το πιάσεις δεν παλεύεται πλέον. συγκάλυψη πλήρης έρχεται.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Λέει εδώ το olasalpi (olazagor προσεχώς) για το πως μπορεί να βγουν 5 εκατ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/pws_analuetai_to_sunolo_twn_20_5_ek_eyrw.1679015.html

1.600.000 τηλεοπτικά

800.00 UEFA

600.000 εισιτήρια+μίνι διαρκείας για πλέι οφ (με μία μετριοπαθή εκτίμηση)

200.000 διάφορα άλλα έσοδα

2.500.000 εισιτήρια διαρκείας νέας περιόδου (έως 30/6, με μία μετριοπαθή εκτίμηση)   
Αν αφαιρέσει κανείς 1,2 εκ. ευρώ λειτουργικά έξοδα ως το τέλος της περιόδου μένει ένα καθαρό ποσό 4,5 εκ. ευρώ. Αυτό μπορεί να αυξηθεί μόνο αν ο κόσμος γεμίζει την Τούμπα σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της περιόδου και μπορεί η ομάδα να προσδοκά περισσότερα από 600.000 ευρώ και κυρίως μεγαλύτερες πωλήσεις από διαρκείας. Γι' αυτό και ο Βρύζας μίλησε για την ανάγη στήριξης από πλευράς κόσμου, αφήνοντας, όμως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μία τουλάχιστον πώληση ποδοσφαιριστή

Αν και αρκετοί το έχουν καταλάβει, αν δεν βγούμε ΟΥΕΦΑ του χρόνου εμείς θα φταίμε, γιατί δεν θα γεμίζουμε την Τούμπα στα επόμενα ματς φωτιά και δεν θα αγοράσουμε διαρκείας τον Μάιο χωρίς βέβαια αν ξέρουμε αν θα παίξουμε Ευρώπη ή αν παίζουμε γενικά από το 2013... Κουβέντα βέβαια για το ότι μπορεί να αυξηθεί το ποσό των εσόδων, αν ο Βιολίδης γυρίσει τα 400 και ο ζαγόρ τα 320, δεν μας ενδιαφέρουν αυτά εμάς, ο κόσμος τι κάνει είναι το θέμα.

Εγώ αυτό που θέλω να διευκρινιστεί είναι πάνω κάτω το ίδιο που ρωτάει kp, το συνολικό μέγεθος της ζημιάς του ζαγοράκη, γιατί αυτό το 12άρι δεν μπορώ να το χωνέψω, μιλάμε για τρελό ποσό. Δηλαδή τι ποσό χρεών παρέλαβε ο Ζαγοράκης και τι άφησε; Δηλαδή, νούμερα υποθετικά, παρέλαβε 30 εκατ. χρέη. Κάνει άνοιγμα 12 εκατ, από τα 12 τα 5 πήγαν σε πληρωμές του χρέους που παρέλαβε, και τα 7 σε νέα, άρα αφήνει την ομάδα με 30-5=25+7= 32, άρα από το 2007 είμαστε +2 εκατ. χρέη. Ή παρέλαβε 30 εκατ, δεν μειώθηκε αυτό το πόσο και μας έβαλε άλλα 12 εκατ. μέσα, δηλαδή 42 εκατ?!  Θέλω να πιστεύω πως είναι το πρώτο, αλλά δεν διευκρινίστηκε καλά αυτό το θέμα. Πρέπει η ΠΑΕ να βγάλει κάτι πιο αναλυτικό, για πιο ξεκάθαρα πράγματα...

CLUB LARISA

• Guest
Την απάντηση την δινει ο Poet σ αλλο thread, αλλα και αυτός εδώ http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/lathos_o_sxediasmos_me_ta_prosdokwmena_esoda.1679277.html

5 χαρτιά είναι το έλλειμα ΜΟΝΟ μέχρι την 30/06 και αφού έχουν υπολογιστεί προσδοκώμενα εικονικά έσοδα ως τότε. 5 χαρτιά χρωστάς, μπορεί να χρειαστείς να καταβάλλεις κ άλλα, αν τα έσοδα που περιμένουν δεν είναι τόσα. Απο την 01/07, υπάρχει κ έλλειμμα άλλα 4 χαρτιά προς ποδοσφαιριστές κ τρέχοντα συμβόλαια, εννοείται μηνών προηγουμένων, κοινώς τους παίκτες τους έδιναν ως τώρα πενταροδακάρες.

Επίσης είναι και τα παγωμένα του Γούμενου, που αρχίζουν να "ξεπαγώνουν". Δεν βλέπω σε βάθος έτους ή στην καλύτερη 24 μηνών πως δεν θα γλυτώσουμε απο το φούντο.

Πουτάνα η μάνα σου και τα σκυλιά σου. Απλά καθυστερημένα ή κακόβουλα.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
μπορει καποιος να μου εξηγησει οσο πιο απλα μπορει τι παρελαβε χρεη-εσοδα κτλ ο ζαγορακης?
και δευτερο αν μπορουμε να παρουμε τιποτα πισω στην πραξη και οχι στην θεωρια απο αυτα που εκανε ο ζαγορακης και τριτο και τελευταιο ποσα θα πρεπει να πληρωσουμε μεχρι 30-6-2013?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ωραία - ας δούμε τα γεγονότα.

και τα γεγονότα είναι μονο αυτά που έχουν σχέση με εμενα.Εκεί που μπορώ να επηρεάσω. Εκεί που μπορώ να κινήσω πράγματα και καταστάσεις.

Είναι φανερό ότι στο γιουνανιστάν δεν υπάρχει καμια βάση για οτιδήποτε πια. Το πρόβλημα δεν είναι απρόσωπο - κράτος uphrhsies δικαιοσύνη αστυνομία - το πρόβλημα είναι οι ίδιοι οι πολίτες, ένας προς ένας.

Η διαφθορά έχει ριζώσει τόσο βαθιά στην ελληνική κοινωνία που για μένα είναι φανερό ότι η αναζήτηση λύσης είναι όνειρο και αυταπάτη.

η άρχουσα τάξη μπαίνει με τα τσαρούχια μέσα στο meli αλλα και ο μέσος πολίτης έως και η τελευταία τρυπα του ζουρνά προσπαθεί τουλάχιστον με το μικρό του δακτυλακι να γλύψει έστω και μια σταγόνα από το βαζάκι του μελιού.

Μέσα σε αυτό το χάος θα εντάξω την τετραετία ζαγοράκη. Και ανησυχώ με τον εαυτό µου που ενώ ήμουν πεπεισμένος για το ποιον της ελληνικής κοινωνίας ακολούθησα έστω για ένα χρόνο τον ζαγοράκη.

Πικρα που έφαγα έστω για ένα χρόνο papa.

Σκατά στα μούτρα μου που περνούσα τον εαυτό μου και για έξυπνο.

δεν έχει σημασία ποσα είναι τα χρέη. 20 εκατ. 12 -7 καμια σημασία δεν έχει. Γιατί?

Ο ζαγοράκης είχε μια καθαρή εντολή. Την αντιμετώπιση του χρέους. Εγw δεν ήθελα ούτε προπονητικά κέντρα ούτε τον Messi μέσα στο γήπεδο. Πρώτα τα χρέη. Να ξεφύγουμε από τα πρωτοδικεία. Να ανακτήσουμε την ελευθερια μας.

Όχι μονο δεν το κατάφερε αυτό αλλα μας έριξε πιο βαθιά στα τάρταρα.

Τα 5 zesta εκατομμύρια που θα χρειαστούν ως το τέλος της περιόδου θα καλυφθούν λέει από τα mini διαρκειας και εάν χρειαστεί από τη πώληση ποδοσφαιριστών. Κάτι νούμερα ανάμεσα σε 600 000 και 4 μύρια πετάνε στο τραπέζι.
Ίσως και νέα AMK. Επενδυτες.

Εγώ λοιπόν μένω σε αυτό που είπα στην αρχή:

Τι μπορώ να κάνω εγώ?

Να τους πάρω το meli. Από εμενα δεν έχει. τελειωσε.
Και ο ΠΑΟΚ? ερασιτέχνης?

δεν με εκβιάζεται άλλο. Δεν θα πληρώνω εγώ την jet set ζωή σας με τον εκβιασμό η πληρώνεις η D εθνική και ερασιτεχνικά.

Είναι φανερό ότι σε αυτή τη χωρα πρέπει να γίνουν όλα πουτάνα για να γεννηθεί κάτι καινούργιο. θα κάνω λοιπόν ότι μπορώ για να επιταχύνω την κατάρρευση.

Από την αρχή της περιόδου δεν ανανέωσα το διαρκειας.
Μην διανοηθείτε να ξεκινήσετε AMK -- αγώνα θα κάνω να μην έρθει ούτε ένα φράγκο στα ταμεία.

No μέλi No Fun μουνιά.

θα την πληρώσει η μεγάλη μου αγάπη πούστηδες αλλα τουλάχιστον - αφού ζείτε στην ατιμωρησία και στην ανευθυνότητα - θα σας πάρω αυτό που σας ektrefei.

No more μέλi από μένα ρε

Συμφωνώ ούτε ευρώ σε αυτούς που έκλεψαν, ούτε ευρώ σε αυτούς που θα τους συγκαλειψουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
κ εμείς που το ρίχναμε στην ανοργανωσιά ότι δεν είχες οικονομικό διευθυντή τόσα χρόνια. Το αντίθετο συνέβαινε, οργάνωση στο μεγαλείο της. Σ ένα σοβαρό πλιάτσικο δεν χωρούν οικονομικοί διευθυντές. Θα πρέπει να τους κάνεις συνεταίρους, να τους δώσεις το μερτικό τους, να χωρίσεις την πίτα και σε άλλα κομμάτια. Μια χαρά βόλευε η κατάσταση με ζαγοροβιολήδηδες. Το απόλυτο κουμάντο στα χέρια μας και όλα τα λεφτά στην τσέπη μας και στην διαχείριση μας.

Όσοι πιστεύουν πως θα γυρίσει κανένα από τα φράγκα(που όλοι ξέρουν που πήγαν αλλά δεν μιλάνε) του κολλητού του ψωμιάδη ή από τα φράγκα του μέγα χορηγού όλου του συλλόγου ηλία, είστε υπερβολικά ρομαντικοί και όσοι πιστεύετε σε εισαγγελείς ζουν σε ουτοπία.

Γούμενε μπακαλάκος είσαι μπροστά τους.

το χόμπι χρηματοδότης-μαλάκας μας τελείωσε. Τώρα βρείτε τα και πλερώστε.

juzni_front

• Guest
ας μας διαφωτισουν λιγο αυτοι που τον ανακηρυξαν ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΑ ΕVER τι μελλει γενεσθαι..

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Δικεφαλε μονο για σενα, δινω τα λεφτα μου στα κλεμμενα...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."