Λέει εδώ το olasalpi (olazagor προσεχώς) για το πως μπορεί να βγουν 5 εκατ.
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/pws_analuetai_to_sunolo_twn_20_5_ek_eyrw.1679015.html
1.600.000 τηλεοπτικά
800.00 UEFA
600.000 εισιτήρια+μίνι διαρκείας για πλέι οφ (με μία μετριοπαθή εκτίμηση)
200.000 διάφορα άλλα έσοδα
2.500.000 εισιτήρια διαρκείας νέας περιόδου (έως 30/6, με μία μετριοπαθή εκτίμηση)
Αν αφαιρέσει κανείς 1,2 εκ. ευρώ λειτουργικά έξοδα ως το τέλος της περιόδου μένει ένα καθαρό ποσό 4,5 εκ. ευρώ. Αυτό μπορεί να αυξηθεί μόνο αν ο κόσμος γεμίζει την Τούμπα σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της περιόδου και μπορεί η ομάδα να προσδοκά περισσότερα από 600.000 ευρώ και κυρίως μεγαλύτερες πωλήσεις από διαρκείας. Γι' αυτό και ο Βρύζας μίλησε για την ανάγη στήριξης από πλευράς κόσμου, αφήνοντας, όμως, ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μία τουλάχιστον πώληση ποδοσφαιριστήΑν και αρκετοί το έχουν καταλάβει, αν δεν βγούμε ΟΥΕΦΑ του χρόνου εμείς θα φταίμε, γιατί δεν θα γεμίζουμε την Τούμπα στα επόμενα ματς φωτιά και δεν θα αγοράσουμε διαρκείας τον Μάιο χωρίς βέβαια αν ξέρουμε αν θα παίξουμε Ευρώπη ή αν παίζουμε γενικά από το 2013... Κουβέντα βέβαια για το ότι μπορεί να αυξηθεί το ποσό των εσόδων, αν ο Βιολίδης γυρίσει τα 400 και ο ζαγόρ τα 320, δεν μας ενδιαφέρουν αυτά εμάς, ο κόσμος τι κάνει είναι το θέμα.
Εγώ αυτό που θέλω να διευκρινιστεί είναι πάνω κάτω το ίδιο που ρωτάει kp, το συνολικό μέγεθος της ζημιάς του ζαγοράκη, γιατί αυτό το 12άρι δεν μπορώ να το χωνέψω, μιλάμε για τρελό ποσό. Δηλαδή τι ποσό χρεών παρέλαβε ο Ζαγοράκης και τι άφησε; Δηλαδή, νούμερα υποθετικά, παρέλαβε 30 εκατ. χρέη. Κάνει άνοιγμα 12 εκατ, από τα 12 τα 5 πήγαν σε πληρωμές του χρέους που παρέλαβε, και τα 7 σε νέα, άρα αφήνει την ομάδα με 30-5=25+7= 32, άρα από το 2007 είμαστε +2 εκατ. χρέη. Ή παρέλαβε 30 εκατ, δεν μειώθηκε αυτό το πόσο και μας έβαλε άλλα 12 εκατ. μέσα, δηλαδή 42 εκατ?! Θέλω να πιστεύω πως είναι το πρώτο, αλλά δεν διευκρινίστηκε καλά αυτό το θέμα. Πρέπει η ΠΑΕ να βγάλει κάτι πιο αναλυτικό, για πιο ξεκάθαρα πράγματα...