Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611821 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
εγώ προσωπικά τα έχω χαμένα , πραγματικά χαμένα, και είμαι απογοητευμένη. Ούτε να βρίσω δεν μπορώ ποια ,ένα μούδιασμα από το πρωί.Μέσα σε 2 χρονιά είχαμε 2 σοβαρά λάθη φάουλ της διοίκησης. Γκαγκατση και κοντός,είναι γνωστά όλα αυτά. Επίσης είναι γνωστό και χιλιο υπομενο πόσο πολύ πείραξε ο τρόπος αγιοποίησις του αλιτήριου ΔΣ .Αυτό όμως που δεν χωνεύετε με τίποτα είναι η αντίδραση λαού συνδέσμων . ο Γιαννιώτης τα είπε όλα, όταν στον αγώνα με την αεκ δεν ακούστηκε τίποτα τι να περιμένεις ποια
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline bozik

• Αλλαγή

http://www.youtube.com/watch?v=nOFVNNwS7IY&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μ'αρεσει που στεναχωρηθηκα κι'ολας οταν εκανε οτι φευγει περσυ.....
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
έφυγε μετά τα επεισόδια της σουρωτής...και γύρισε για να διώξει από το γήπεδο τα χουλιγκάνια,που προς την στιγμήν τον έκαναν να αποχωρήσει....σου λέει αυτή με τίποτα δεν θα συμβιβαστούν με προδότες στο γήπεδο και με ξεφτίλες και η κατευθηνομενη μάζα του λαου του ΠΑΟΚ θα τους διώξει.... αυτά μου τα είπε ο βασιλόπουλος και ο κόλκας...σαν να λέμε ο θοδωράκης δηλαδή  :P ...ένα είναι...μια γροθιά  :emetos: οχ συγγνώμη... κανονικά έρχονται χρονια δύσκολα-καζαντζίδης ταιριάζει..αλλα παμε λιγο Ασιμο να ξεσκασουμε
http://www.youtube.com/watch?v=hTgfrx6dipk&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Capri για σένα και για μένα ίσος...
εμείς την ομάδα δεν την βλέπουμε σαν εταιρία...
αλλα είτε μας αρέσει είτε όχι είναι εταιρία και τουλάχιστον αυτοί που την διοικούν έτσι πρέπει να την βλέπουν...

"λοσπι"
δεν βλέπω καμια διαφορα από τα πρώτα 2 χρονια...
λες ότι η διοίκηση ότι θέλει να το περάσει το κάνει μέσα από ard
όπως είπε και το παλικάρι στο topic του Contreras πες μου μια μαλακια που είπε ο κόλκας και βγήκε...
εκτος του κοντού που την ξέρει όλος ο κόσμος... ποιος μου λέει εμενα ότι την propaganda την έκαναν μετά από παράκληση τις παε και όχι από μονοι τους για να γλύψουν την παε... (vedder με αυτό θέλω να απαντήσω και σε σένα...)
επίσης το ότι ήταν υπάλληλος τις παε σημαίνει ότι ξέρει και κάποια πράγματα παραπάνω μέσα στα αποδυτήρια από όσα ξέρουμε εμείς για εκείνη την εποχή...
(κοίτα που θα καταλήξω και δικηγόρος του κοντού)

επαναλαμβάνω ΓΙΑ ΜΕΝΑ η παε θέλω να διοικεί μονο με ποδοσφαιρικά κριτήρια...
άμα η δουλειά μπλέκει με το συναίσθημα τότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όλα γίνονται σκατά...
το συναίσθημα είναι για εμάς όχι για αυτούς που διοικούν...

spino απλα τα πραγματα,με αυτα τα χρηματα επαιρνες αλλο παιχτη και ουτε γατα ουτε ζημια,αλλα σιγα τωρα μην ριξουμε τον εγωισμο μας!!!Μας γαμησες ρε Ζαγορακη μας γαμησες
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

baron

• Guest
ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!
νομιζω ειναι πολυ σημαντικο γι αυτο ανοιγω το θεμα ενω υπαρχει σχετικο με τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.αυτο ειναι για τον ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
μια ελπιδα..μια χαρα..ενα οραμα..κατι..ΝΑΙ

δεν ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. υπαρχει ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ και ο ΠΑΟΚ ΣΑΣ

αυτο ειναι το λαθος μας, ενας ΠΑΟΚ υπήρχε κ θα υπάρχει απλα εμεις καποια στιγμη πρέπει να μάθουμε να συζητάμε χωρις να τα βλέπουμε ολα ασπρα η μαύρα!

Σε ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ φιλε georgT ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ η ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΣΟΥ με την έλευση του Δ.Σ που σε έκανε μπουρδέλο και λιγότερο αυτοί που μάλωνουν μεταξυ τους...εκεί ρίξε τα πυρά.

iούνιος 08, 2007- iounios 2010

έτσι αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε λίγο καιρό. Σκέτο TOUMBLEY!

Διάλεξα τον ντιεγκίτο αλλα θα μπορούσε να είναι το 99 % όσων γραφουν εδώ μέσα.

Σενάριο 1: Σεπτέμβριος 2010.... Ασχολούμαι με την οργάνωση της εκδρομής   µµµµµ  στο anfield ... Εισιτήρια, ανακοινώσεις, λεωφορεία, ... που χρόνος και που μυαλά να ασχοληθώ με διοικητικά, με salpiggidides.... όλα τσάμι

Σενάριο 2: Σεπτέμβριος 2010....  έχουμε αποκλειστεί από CL και EL. Της πουτάνας το κάγκελο. Βρίζω ζαγοράκη , πάω γήπεδο για να πετάξω κάνα μπουκάλι στον κοντό και να πλακωθώ με τον διπλανό μου ....μπάχαλο

ive4

• Guest
Εμενα ενας απο την ΠΑΕ (δεν μπορω να αναφερω ονομα), μου ειπε οτι ειναι και τα θεμελια της 5-6 σαπια. Μαλιστα το ξερει καλα ο Ζαγορακης, αφου εχει μελετη στα χερια του. Μαλιστα καθε φορα, που αναφερει καποιος στον Ζαγορακη το θεμα, αυτος λεει "Δεν θα χαλασω τον αγωνιστικο σχεδιασμο για μαλακιες". Σε ενα πηγαδακι μαλιστα ακουστηκε και απο αλλο μελος της ΠΑΕ το εξης: "Αστο να πεσει το μπουρδελο, μηπως και ξεκινησουν τα εργα για την νεα Τουμπα και βγαλουμε τιποτα".

Παιδια τα πραγματα ειναι τραγικα και η διοικηση ειναι υπολογη. Δεν μπορουν να μας μεταχειριζονται σαν ιθαγενεις. Αν δεν με αφησουν να δω τα θεμελια αυριο, δεν θα παρω διαρκειας.

http://www.youtube.com/watch?v=0oRFAmqMi6s (Embedding disabled, limit reached)

ive4

• Guest
Κριμα που λεγονται τετοια πραγματα..
Αλλο κριτικη κι αλλο τετοια ποστ..
Απο που να αρχισεις κι απο που να τελειωσεις,λες και ο ζαγορ με τον βρυζα εχουν κανα κολλημα με την καρεκλα..Εσυ τους ανεβασες εκει,κι αμα θες τους ξανακατεβαζεις σε μια μερα,απλα μετα θα εχει πολυ σκατο στη μαπα παλι..Αλλα για πολυ σκατο μιλαμε..

Πες μου σε πιο μερος του ποστ διαφωνεις.Γραφω καποιο ψεμα?

Ειναι ψεμα οτι τελευταια μερα των μεταγραφων εγιναν αυτες οι μετακινησεις παιχτων σε ΠΑΟΚ-παο-ατρομητο που μονο τυχαια δεν εγιναν?
Ειναι ψεμα οτι η παε προσελαβε τον γκαγκατση και το γιο του?
Ειναι ψεμα οτι ο ΠΑΟΚαρχης που διοικει με ξενα λεφτα,στηριζει κατσαρη?
Ειναι ψεμα οτι υπαρχουν χρεη που εγιναν απο αυτη την διοικηση,ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ?(Δεν εννοω οτι τα εφαγαν)
Ειναι ψεμα οτι η παε εφερε πισω τον προδοτη?
Ειναι ψεμα οτι ο ζαγορακης διοικει με τα λεφτα του λαου του ΠΑΟΚ?

Αν σε ενοχλουν οι χαρακτηρισμοι που κανω για τον ζαγορακη,δικο σου προβλημα.Τα γεγονοτα ομως δεν αλλαζουν.

(παίρνω αφορμή από μερικά πόστ απλά για να πω μερικά πράγματα. Η όποια ειρωνία δεν απευθείνεται σε πρόσωπα.)

Ούτε η βελτίωση της ομάδας αλλάζει όμως. Ψιλά γράμματα όμως αυτά μπροστά στην <<ηθική>> του σημερινού ΠΑΟΚτσή...
Αν δεν έκανε όλα αυτά θα ταν όλα μαγικά και θα είμασταν σε 3 χρόνια πρωταθλητές ευρώπης φαίνεται... Και θα είχαμε και την συνείδησή μας καθαρή ότι το πήραμε χωρίς Γκαγκάτσηδες.

Η

Offline bozik

• Αλλαγή

Σενάριο 1: Σεπτέμβριος 2010.... Ασχολούμαι με την οργάνωση της εκδρομής   µµµµµ  στο anfield ... Εισιτήρια, ανακοινώσεις, λεωφορεία, ... που χρόνος και που μυαλά να ασχοληθώ με διοικητικά, με salpiggidides.... όλα τσάμι

Σενάριο 2: Σεπτέμβριος 2010....  έχουμε αποκλειστεί από CL και EL. Της πουτάνας το κάγκελο. Βρίζω ζαγοράκη , πάω γήπεδο για να πετάξω κάνα μπουκάλι στον κοντό και να πλακωθώ με τον διπλανό μου ....μπάχαλο
αδερφέ ίσως να παίρνεις κλίμα από το φόρουμ και να τα γραφεις αυτά για το σεναριο 2...το κλίμα στη θεσσαλονίκη είναι ότι ο Ζαγοράκης είναι τουλάχιστον ημίθεος...ο προδότης είναι το παιδί που δεν έκανε τίποτα και θα μας δώσει τρελή ταχύτητα στην επίθεση...κτλ...
εδώ δεν βρισαμε τον γούμενο στα παιχνίδια με την alkmaar που ήταν καπάκι από το φαξ...και ειμασταν 300 ατομα στη βορειοελλαδικη........θα κραχτει ο ζαγοράκης...δεν υπάρχουν αυτά που λες....τουλαχιστον ετσι οπως ακουω τον κοσμο γυρω μου...θα δουμε...

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Τελείως λάθος μπάρον.
Γιατί δεν κάνεις quote του ίδιου του Ζαγοράκη περσινό "Δεν πρόκειται να φέρω τον σαλπιγγίδη, τρελός είμαι;" με το σημερινο "ανακοινώνει τη συμφωνία";
Μην ψάχνετε κωλοτούμπες. Ο συνδεσμίτης ΠΑΟΚτσής μπήκε μπροστά τον πρώτο χρόνο που όλοι όσοι καναν τόσα χρόνια σουλάτσο τρώγαν πόρτα απ την ΠΑΕ και γι αυτό την κράζαν. Μπήκε μπροστά ακόμα κ όταν όλοι οι υπόλοιποι (που τώρα με ΨΕΜΜΑΤΑ πανε να πείσουν ότι ήταν ολο το γήπεδο) έκραζαν για σάντος και αγωνιστικά θέματα.
ΕΚΑΝΕ (σε μεγαλη πλειοψηφία) ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ. ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ. Εκει συνειδητοποίησε πλέον η ΠΑΕ την τεράστια δύναμη που της δίνει η κλειστή κλίκα των ελεγχόμενων απο αυτήν ΜΜΕ, την οποία χρησιμοποίησε στο έπακρο για να κάνει το έγκλημα που επισημοποιήθηκε σήμερα.

Αλλά επειδή μιλάω για τον συνδεσμίτη ΠΑΟΚτσή, το δις(τρις; τετρακις;) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ( ; ) ΜΕ 100% ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΑΕ.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ (ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ (ΜΑΣ) ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ.
Περιμένω ανακοινώσεις και ΚΥΡΙΩΣ πράξεις.

Offline toy

• Αλλαγή
Φταίει για το χειρίσμο η παε 100%
Φταίει για τον στραβό γυαλό τους τελευταίους 10 μήνες
Φταίμε γιατί δεν τά παμε όπως και όπου έπρεπε
Και τέλος φταίμε που πολλάπλασιάζουμε τα πάντα με το 0 .
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

baron

• Guest
Ίσως να μην καταλάβαμε ότι το κακό ξεκίνησε από το 09 .

- Η πρόσληψη γκαγκατζή
- ο αποκλεισμός από την herenveen

το αφήσαμε να περάσει ντούκου το θέμα με τον gagatzh. Και δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι με λίγο ψήσιμο και όλα για τον ΠΑΟΚ ρε γαμώτο θα πeρνουν by. Μιλάω φυσικά για δημ-βλάχους και μέλη της διοίκησης ανάμεσα τους ΙΣΩΣ και ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.

ων. Φταίνε καθαρά οι σύνδεσμοι.

Τι κάνουμε τώρα? 

Είμαστε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του CL.

Για μας όλα είναι μονόδρομος. Έρθει δεν έρθει ο κοντός η θέση μας είναι διπλα στην διοίκηση. Την ευκαιρία για αντίδραση και εποικοδομητική κριτική την χάσαμε.

Τώρα θα φάμε ότι μας σερβίρουν και θα μας αρέσει κιόλας.

Αμάν μην αποκλειστούμε όμως από τον πρώτο γύρο του CL. Τότε όλα θα αλλάξουν και το κλίμα και οι αντίδραση του κόσμου αλλα και των ard θα είναι εχθρική για τον ζαγόρ.

Αυτά έγραψα πριν λίγες μέρες.

Ξέρω πολύ καλά ποιος έκανε τι και ποτε. Ξέρω όμως και ότι έμεινα ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ όταν δεν ήθελα να γυρίσει ο ζαγοράκης τον δεκέμβριο. Τα σούρτα φερτά με τον βάζελο δεν μου άρεσαν.

Αλλα όπως γράφω και στην παράθεση: ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Εάν συνεχίσω το κλάμα και τον οδυρμό τώρα προτάσσοντας ως θέμα τον γίδι η να ξαναθυμάμαι τον γκαγκάτση, κάνω πραγματικά κακό στον ΠΑΟΚ. Την ηθική μου και τα Παοκτζήδικα μου ιδανικά τα έκανα γαργάρα όταν δεν αντέδρασα όταν επρεπε. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ -- λίγες οι φωνές αντίδρασης.
Και μην μου κάνετε παράθεση τώρα τις χλιαρές ανακοινώσεις του κορδελιού και κάνα δυο τριών άλλων.

Η πραγματική αντίδραση έχει άλλη δυναμική.

Εγώ λοιπόν κρέμομαι από το σενάριο ότι τον σεπτέμβρη θα παίζουμε σε όμιλο του CL και θα βρούμε έτσι την υγεία μας. Αλίμονο εάν αποκλειστούμε. Τότε 8α δείτε πως αλλάζει και ο κόσμος και κυρίως ard και παρατρεχάμενοι που σήμερα λιβανίζουν.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

αλλιως δεν βγαινει η εξισωση

Offline dave

• Αλλαγή
Φταίει για το χειρίσμο η παε 100%
Φταίει για τον στραβό γυαλό τους τελευταίους 10 μήνες
Φταίμε γιατί δεν τά παμε όπως και όπου έπρεπε

Offline savage republic

• Βασικός

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Τελικα τα παιδια που λενε οτι δεν θα παρουν διαρκειας με μπερδεψαν γιατι σε πολλα ποστς λετε οτι η απαντηση θα ερθει στο γηπεδο κλπ με πανο και συνθηματα...

Αποφασιστε, θα στηριξετε τον ΠΑΟΚ ή οχι φετος;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline avalantos4

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXX

υπαρχουν και τα εκτος εδρας....
« Last Edit: June 17, 2010, 10:44:16 by Capricorn »

Offline t.b

• Αλλαγή
 πιστεύω πως είναι κάπως μπερδεμένο το μυαλό μας αυτή την στιγμή
αντίδραση θα υπάρξει πάντως.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Τωρα ειναι ΑΡΓΑ t.b
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Αργα δεν ειναι και πριν κατι μηνες ειχε γινει μπαχαλο η τουμπα με τους βαζελους της 5-6-1-2-3 να φωναζουν το ονομα του τοτε παικτη του βαζελου στην Τουμπα και φυσικα δεν τα κατηγορω τα φυτα ουτε ειμαι πιο ΠΑΟΚ απο αυτα απλα αλλοι μαθανε τον ΠΑΟΚ του Μαναβη και του Παππου και αλλοι τον παοκ του κολκα και του βασιλοπουλου