Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609925 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
ο γουμενος που λιβανιζε η αλητικη οταν ηταν προεδρος ηταν προφανως επαναστατης
τα εβαλε με ολους και δνε συντηρουσε με τη σταση του το συστημα...............
α ρε γκινα ποσο μα ποσο βλακες μας θεωρεις................

roswpika to ehw flomwsei sta email pou ton lkrazw ton aliti. Apo oti vlepw mialo de vazei, ta afentika tou fainetai alla ehoun kata nou.

Emeis sinehizoume to dromo mas kai se opoion aresei.

Offline petrov

• Αλλαγή
Το χειρότερο κατ' εμέ είναι η αναφορά στα οικονομικά, όπου αμφισβητεί ανοιχτά τον οικονομικό απολογισμό που έκανε η διοίκηση Ζαγοράκη.
Ο κύριος Γκίνας και οι συν αυτώ ισχυρίζονται ουσιαστικά ότι η διοίκηση αντί να ξεχρεώσει την ΠΑΕ, την "βάζει μέσα"
Τα άλλα περί αγωνιστικών, είναι υποκειμενικές εκτιμήσεις. Βγήκαν/δεν βγήκαν οι μεταγραφές, κάνει/δεν κάνει ο προπονητής οκ. Ο καθένας δίνει επιχειρήματα υπέρ/κατά.
Όταν όμως η κουβέντα πηγαίνει στα οικονομικά, και  υπάρχουν δημόσιοι απολογισμοί, έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρη αμφισβήτηση των δεδομένων όπως παρουσιάζονται. Και η διοίκηση σε κάτι τέτοια δημοσιεύματα νομίζω ότι πρέπει να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.
Και γω τον έχω στείλει mail, αλλά έχω την εντύπωση ότι έτσι δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Η βασική τους δουλειά είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις και όχι να λένε αλήθειες. Δεν θα μάθουμε σήμερα την Αθλητική ΜΘ.
Η διοίκηση πρέπει να τους πιάσει από το αυτί γιατί δεν γίνεται αλλιώς, SCRIPTA MANENT, και μία εξώδικος να δεις πως μένει...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
STON TAKO SYNEXEIA TON KA8E GKINA KAI THN KA8E ATHLITIKH

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Επιβεβαιωνόμαστε λοιπόν ότι μετά τον έμμεσο πόλεμο σε προπονητή, ηχούν πλέον οι καμπάνες και στη διοίκηση με ευθείες επιθέσεις από εδώ και πέρα...Διχάστηκε ήδη ο κόσμος με το θέμα σάντος, είδαν όμως πως η διοίκηση θα τον στηρίξει επιπλέον και επομένως ποιο το επόμενο βήμα για τα δημοσιογραφάκια?...Η κατά μέτωπο επίθεση στη διοίκηση...

Αυτά να τα βλέπουν μερικοί που συνεχίζουν να κράζουν για τις επιλογές διοίκησης..Δώστε πατήματα στους δημοσιοβλάχους, ώστε να απαξιωθεί περαιτέρω αυτή η διοικητική προσπάθεια. Δυστυχώς το χάσαμε το παιχνίδι παιδιά.

Για μένα όσα χοντρά λάθη θα κάνει αυτή η διοίκηση θα την κριτικάρω μεν, θα τη στηρίξω όμως ακόμα περισσότερο. Μόνο και μόνο για να πάω κόντρα στο δημοσιογραφικό ρουφιανιλίκι τους και επειδή ξέρω πως τα τυγχόν λάθη δεν είναι σκόπιμα.
« Last Edit: April 28, 2008, 19:00:41 by IRON »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
 ÁëÞèåéá, ç ìüíç áðáßôçóç ôïõ ÐÁÏÊôóÞ

Ïé 35 âáèìïß ôçò áðüóôáóçò áðü ôçí êïñõöÞ óïêÜñïõí ôïí ìÝóï ößëï ôïõ ÐÁÏÊ. Ôï ßäéï êáé ç èÝóç óôïí ðßíáêá. Äåí Ý÷åé ìÜèåé ï ÐÁÏÊôóÞò íá âëÝðåé ôçí ïìÜäá 9ç. Äåí åßíáé óõíçèéóìÝíïò ìå ôçí éäÝá íá êïéôÜæåé ôç âáèìïëïãßá êáé íá âëÝðåé ðÜíù áðü ôïí ÐÁÏÊ ôçí ÎÜíèç, ôïí ÁóôÝñá Ôñßðïëçò, ôç ËÜñéóá, ôïí Ðáíéþíéï. Ôïí Áñç. ÅéäéêÜ ôïí Áñç. Ãé’ áõôü ç öåôéíÞ ðáñïõóßá ôùí ößëùí ôïõ ÐÁÏÊ óôéò åîÝäñåò ôçò Ôïýìðáò åßíáé ãéá ÷åéñïêñüôçìá. Óå ìéá óåæüí ðïõ îåêßíçóå äß÷ùò õøçëÝò ðñïóäïêßåò êáé óõíå÷ßóôçêå ìå áðïãïçôåýóåéò, ç Ôïýìðá Þôáí ðïëý óõ÷íÜ ãåìÜôç. Êáé ðïôÝ Üäåéá. Ç áãÜðç êáé ç êáôáíüçóç ôùí ÐÁÏÊôóÞäùí äåí åßíáé åëëçíéêÝò. ÔÝôïéá íïïôñïðßá êáé óõìðåñéöïñÜ äåí óõíáíôÜ êáíåßò åíôüò óõíüñùí. Ãé’ áõôü ç åõèýíç ôïõ ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç åßíáé áðü áõôü ôï êáëïêáßñé ìåãáëýôåñç.

Ï «Æáãüñ» äåí åßðå øÝìáôá óôïõò ÐÁÏÊôóÞäåò. Êáé áõôü åßíáé ôï ìåãáëýôåñï üðëï ôïõ. Äåí Ýôáîå ìåãÜëåò ìåôáãñáöÝò êáé ôßôëïõò. Ï êüóìïò Ýíéùóå êáé ðßóôåøå. Ôïýôï ôï êáëïêáßñé üìùò ôá äåäïìÝíá áëëÜæïõí. Êáé áí ï ÆáãïñÜêçò áëëÜîåé, ç ðáñïõóßá ôùí ÐÁÏÊôóÞäùí óôçí åîÝäñá èá åîáñôçèåß áðü ôá áðïôåëÝóìáôá.

Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ôïí ïðïßï ï ÆáãïñÜêçò óôçñßæåé ìïëïíüôé ï ÐïñôïãÜëïò Ý÷åé ðÜøåé íá åßíáé äçìïöéëÞò óôç Èåóóáëïíßêç, åðáíáëáìâÜíåé ôçí åðéëïãÞ ôïõ íá ðáñáìåßíåé ìüíï åðåéäÞ ôïõ Ý÷ïõí õðïó÷åèåß ñüóôåñ ðïõ èá «óçêþíåé» ìåãáëýôåñåò áðáéôÞóåéò. ÐÜíù óå áõôÞí ôç äÞëùóç ôïõ ÓÜíôïò ï êüóìïò Ý÷åé áñ÷ßóåé íá ÷ôßæåé ðñïóäïêßåò. ÐåñéìÝíåé üôé èá õðïäå÷èåß ðïäïóöáéñéóôÝò êáëýôåñçò ðïéüôçôáò ôïýôï ôï êáëïêáßñé.

Ï ÆáãïñÜêçò åôïéìÜæåôáé íá ìéëÞóåé óôïí êüóìï ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí. Íùñßò íùñßò. Ï ìÝóïò Åëëçíáò ðáñÜãïíôáò èá íïéáæüôáí ôïýôåò ôéò çìÝñåò íá åôïéìÜóåé Ýíá ëüãï ãåìÜôï ðñïãñáììáôéêÝò äçëþóåéò ìå óôü÷ï íá êáôåõíÜóåé ôá ðëÞèç, íá äéþîåé áðü ôïõò ïðáäïýò ôçí ïñãÞ êáé ôçí áðïãïÞôåõóç ðïõ ôïõò ðñïêÜëåóå, ùò ôåëåõôáßï ðéêñü ðïôÞñé, ç âáñéÜ Þôôá áðü ôçí ÁÅÊ.

Ôïí êáéñü ðïõ öïñïýóå ðïäïóöáéñéêÜ ðáðïýôóéá, ï ÆáãïñÜêçò áíáôñß÷éáæå üðïôå óõíáíôïýóå ôÝôïéá óõìðåñéöïñÜ áðü ôïõò ðáñÜãïíôåò. ÌÝíåé ôïýôç ôçí þñá íá áðïäåßîåé üôé ï åêíåõñéóìüò ôçò êáêÞò óåæüí äåí áëëïéþíåé ôç óêÝøç ôïõ. Ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ óôåíá÷ùñÞèçêå, áëëÜ åßíáé Ýôïéìïò íá ôïí ðéóôÝøåé êáé ðÜëé. Áñêåß íá íéþóåé üôé áêïýåé êáé ðÜëé ôçí áëÞèåéá. Áêüìç êáé áí áõôÞ ðïíÜåé. Áêüìç êáé áí ðñüêåéôáé íá ìÜèåé ï ÐÁÏÊôóÞò üôé ï ÐÁÏÊ ðñÝðåé íá ðïõëÜåé ðïäïóöáéñéóôÝò ãéá íá âåëôéþóåé ôçí ïéêïíïìéêÞ êáôÜóôáóÞ ôïõ.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=1595&catid=90

Offline blue_eyes

• Βασικός
Εκτος θεματος GeorgT τι κορακια ειναι αυτα που εβαλες..νομισα τα επαιξα απο την κραιπαλη και βλεπω διαφορα
α και χρονια πολλα

Θοδωρα ειμαστε μαζι σου αυριο..το ξερεις καλα

Offline Matador

• Αλλαγή
Για αυτο παληκαρια ολοι συσπειρωμενοι πισω απο τον ΣΚΥΛΟ και τα αλλα παιδια. Μονο ετσι μπορουμε να κερδισουμε τον πολεμο που δεχομαστε απο την αρχη της χρονιας. Και τα ματια μας θα πονεσουνε και αλλο για να μην πω για τα μυαλα μας που ειναι ηδη στην αβυσσο με αυτα που γινονται και οποιος αντεξει.

Αντεχουμε τρια χρονια, κερδισαμε εν μερει τον πολεμο, δεν αντεχουμε και φευγει ο ΣΚΥΛΟΣ, θα παρουμε οτι αξιζουμε.

Εγω πρωτη φορα νοιωθω οτι αν βαλω χρηματα ειτε μεσω διαρκειας, ειτε μεσω αγορα μετοχων, ειτε μεσω αγορας απο την μπουτικ ειτε..ειτε.. οτι τα λεφτα μου θα πανε στην ομαδα.

Και εγω μπορω να βγω και να πω το ενα και το αλλο, κανω την παπια ομως γιατι δεν θελω να δοσω πατημα στους δημοσιοβλαχους.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline babis36

• Αλλαγή
Αιντε ρε γαμω την πουτανα μου ποτε θα βγουνε οι μετοχες να παρουμε καμια 1000αρα να γουσταρουμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
TRA LA LA    LA LA   DEN EIMASTEEEEEEEEEE KALAAAAAAAA

STA MUALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSS

ANTE KAINOURGIO KSEKINIMA
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όσον αφορά τη δημιουργία νέων χρεών, το είχα αναφέρει και εγώ εδώ μέσα.

Δε ξέρω αν και κατά πόσο ισχύει βέβαια αλλά πολύ φοβάμαι πως ίσως έχει βάση κάτι τέτοιο. Θα τα μάθουμε όλα την Παρασκευή.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

killer 4

• Guest
oxi stin prosopolatria....ksekoliste

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
WILD SHARK, Αν μπορείς πες μας που το στηρίζεις από έγκυρη όμως πηγή όχι από ράδιο αρβύλα...Και καλό θα είναι να κάνουμε υπομονή λίγο όπως λες για την παρασκευή.

Οσο για τον killer4, φίλε που κολάει αυτό που έγραψες?..Στήριξη δε σημαίνει και προσωπολατρεία. Είπαμε κριτική ναι, στις πούστικες όμως τρικλοποδιές θα υπάρχουν απαντήσεις και από τη διοίκηση και από τον κόσμο.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Όχι φιλαράκο IRON, δεν είπα πως έχω κάποια πηγή. Ούτε λέω πως σώνει και καλά ισχύει κάτι τέτοιο.

Υποθέσεις κάνω και λέω ότι ναι μεν καλύφθηκαν κάποιες υποχρεώσεις προς τρίτους αλλά ΙΣΩΣ δημιουργήθηκαν νέες για τα έξοδα της ομάδας αυτή τη χρονιά. Μου ακούγεται λογικό καθώς κάποια από τα χρέη έπρεπε να πληρωθούν άμεσα. Θα δείξει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
esy killer ksekollhmene pes mas tin alitheia na ksekollhsoyme kai meis

den eimaste oloi toso mprosta

pes mas ti prepei na kanoyme gia to kalo toy PAOK mas poy fantazomai oti ayto einai poy se endiaferei pragmatika

chiltsid

• Guest
paidia epeidi ego den tha exo tin dynatothta na akouso avrio ti tha pei h dioikish,tha thela na rotiso an mporei kapoios aderfos na hxografisei tin synentevksh?
tin televtaia kapoios tin eixe kanei,den thymamai poios!
etsi ki allios tha tan kalo na tin akousoume pano apo mia fora gia na bgaloume ta symperasmata mas.
evxaristo prokatabolika!

kostas4

• Guest
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΡΩΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Photis

• Guest
Apantaei swsta omws o teo!

Photis

• Guest
Terastios Giwrgos Minos!!!!!! :smiliedisco1: :prosk: :prosk:

Offline ved

• Αλλαγή
πειτε τπτ ρε παιδια και για εμας που δουλευουμε.

Photis

• Guest
Tpt adelfe malakies...ta gnwsta mexri twra den eipe tipota eipe afta pou eipe kai tin proigoumeni fora...