Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οι παλιοτεροι ομως οταν εβλεπαν το καραβι να παει στραβα, η οτι τους κοροιδευουν επαιρναν και το νομο στα χερια τους. Τωρα ειμαστε οπου μας συμφερει ΠΑΕ και σας γραφουμε στα αρχιδια μας και οταν δεν παιζει φραγκο η εχουμε αναγκες Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. Και γι αυτο το απ ολα επαναλαμβανω χρησιμοποιηθηκαν (αοριστος) και χρησιμοποιουνται ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ. Αν δεν θες να σε λεω πουστη βγες και μιλα. Αλλιως εισαι ανικανος. Διαλεξε και παρε. 3 χρονια ΝΑΙ, αθλητικο, εκανες ομαδα, ξεχρεωσες, ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ , την πλειοψηφια τους απο το λαο ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ, ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ και γενικα πορους ειναι ΔΕ-ΔΟ-ΜΕ-ΝΗ αν υπολογισουμε το επιθετο που κουβαλας.

Κατα τα αλλα , ας ασκησουμε και λιγο διοικηση σαν σουπερ μαρκετ που ειμαστε και μεις

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ. Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΝΟΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ.

ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΑΛΛΟΥ

και για να τελειωνουμε γιατι φερνουμε απιστευτο εκνευρισμο σε πολλους και το σεβομαι
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ φτου απο εδω ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ Η ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΟΛΟΙ. Ο-ΛΟΙ.  ΟΧΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ. ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΗΔΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΙΛΙΚΟ 3 ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ...και ναι τα λεω τωρα. Γιατι μεσα στη χρονια αν τα λεω θα φερω αρνητικη ενεργεια και θα χασουμε το τσαμπιονς λιγκ...
Μη ξεχνατε τη γιουχα στο ημιχρονο με τη Λιβαδεια, ουτε τα σκηνικα που ακολουθησαν μετα τη Χερενφεν. Εκει ολοι με εγιναν κριτες των παντων. Σωπα ρε..και στα καπακια να γυριζουν τα αδερφια με το πουλμαν απο Αμστερνταμ και να ακουνε φημολογια περι κοντου. Απο τοτε!!!

Συσπειρωση. Εξασφαλισμενη. Μονο ετσι. Με μαλακιες (οχι αγωνιστικες, ΕΞΩαγωνιστικες) θα την πατησεις.

Κανενας σεριφης στη διοικηση. Η θεση του ειναι στο καγκελο και το ξερει. Το παραμυθι πατε διοικηστε εσεις η θελετε το κακο του ΠΑΟΚ ειναι για τριχρονα. Τελος κυριοι

Κι επειδή θα βγω ένοχος να αναλάβω και τις ευθύνες μου:
Υπεύθυνη Δήλωση: Ο κάτωθι υπογεγραμμένος cure δηλώνω υπεύθυνα πως αναλαμβάνω εκ των προτέρων τις τεράστιες ευθύνες μου, για το κακό μάτι και τη γρουσουζιά μου, που θα καταστρέψει το όνειρο του κάθε ΠΑΟΚτσή. Όταν όλα ετοιμάστηκαν στην εντέλεια εδώ και καιρό και με κάθε λεπτομέρεια για να ζήσουμε μία ονειρεμένη σεζόν, δεν μπορεί το κάθε γκαντεμόσκυλο να τα διαλύει όλα με την αρνητική του ενέργεια. Σε περίπτωση λοιπόν που αρχίσουν τα κοντσέρτα για κλαρινέτο και διπλό όμποε στον πωπό, σε ρε γαμήσου-να, θα πάω για εξορκισμό να γλιτώσει επιτέλους ο ΠΑΟΚ.
Υπογραφή: η πηγή του κακού  :P

Mojo

• Guest
Είναι αλήθεια ότι τυχόν ανάληψη της προεδρίας της Λίγκας απ' τον Θόδωρο,εκτός απ' τον αυξημένο χρόνο που θα πρέπει να διαθέσει σε βάρος του ΠΑΟΚ θα συνοδευτεί και από μιά φθοροποιό τριβή με τα σκατά του Ελ. ποδοσφαίρου με ότι και αν σημαίνει αυτό.
Απ' την άλλη όμως είναι ένα πόστο που μπορείς να προωθήσεις τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον να εξασφαλίσεις μία σχετική ισονομία.Χρόνια φωνάζουμε ότι δεν είμαστε εμείς μέσα στα κόλπα,χρόνια αφήνουμε άλλους να αποφασίζουν για μας.Τα συμφέροντα σου δεν μπορείς να τα προασπίσεις μη-συμμετέχοντας, καθήμενος μονίμως στην απ' έξω όντας ενίοτε απλός παρατηρητής και ενίοτε διαμαρτυρόμενος.
Καθόλου τυχαίο το power-game που είναι σε εξέλιξη γύρω απ΄τη θέση του προέδρου.

Θα είναι δύσκολη απόφαση αν του γίνει πρόταση,αν και φαντάζομαι ότι δεν τον ξετρελαίνει η προοπτική....

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Αμα θελει να γινει προεδρος της κλικας ας παραιτηθει απο προεδρος του ΠΑΟΚ ας παει οπου στον πουτσο θελει αρκετα χαστουκια φαγαμε με το προσχημα ο ΠΑΟΚ πανω απολα εξαλου ολοι ξερουμε οτι και προεδρος της κλικας να γινει Αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να εχει καποιο οφελος απο αυτο η λεξη ισονομια χανεται με το που περασεις τα συνορα της Ελλαδος.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
(από κει και πέρα είναι προσβλητικό να λες γαμημένο τον Ζαγοράκη... Η αγνωμοσύνη δεν είναι στοιχείο της περηφάνειας μας πάντως)

Αν δεν θες να σε λεω πουστη βγες και μιλα. Αλλιως εισαι ανικανος. Διαλεξε και παρε. 3 χρονια ΝΑΙ, αθλητικο, εκανες ομαδα, ξεχρεωσες, ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ , την πλειοψηφια τους απο το λαο ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ, ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ και γενικα πορους ειναι ΔΕ-ΔΟ-ΜΕ-ΝΗ αν υπολογισουμε το επιθετο που κουβαλας.

μου φαίνετε απίστευτο που διαβάζω τέτοιες λέξεις. Έλεος πραγματικα..... Γαμημένος και ο Ζαγοράκης?!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ας βγούνε ΟΛΟΙ οι μεγαλο-ΠΑΟΚτσηδες να βρούνε χορηγίες που το ΠΑΟΚσομετρο τελικιάζει. Άντε για να δούμε. Εσυ που κατηγορείς τον μη σπουδασμένο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Ζαγοράκι ότι δεν μπορεί να βρει χορηγία, έχεις καμία ιδέα τι παίζει στον επιχειρηματικό κόσμο και τις διαπραγματευτικές ικανότητες που χρειάζεσαι για να κλείσεις deal εκατομμυριούχων?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ όλοι αυτοί να βοηθήσουν? Δεν βρίσκεται ΕΝΑΣ άνθρωπος να βάλει 100.000 ευρώ όταν οι αντίπαλοι ξοδεύουν εκατομμύρια.  ΝΑΙ στην κριτική, αλλά μην το παραγαμάμαι ρε γαμώτο. Δηλαδή έλεος, έχει προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ, είναι δυνατόν να τα μηδενίζουμε όλα?

ΚΑΙ ΟΧΙ, ο ΠΑΟΚ δεν τελιώνει στον Ζαγοράκη, ούτε στον Βρύζα. Αλλά με την υπάρχων κατάσταση μόνο με ζαγόρ θα είμαστε στην πρώτη τριάδα. Γιατί επιχειρηματίας σοβαρός δεν υπάρχει. Και προτιμάω τον "δεν ξέρω απο επιχειρηματικά και διαπλοκές τίποτα" ζαγορ παρά τους μαλάκες που θα έχουμε για διοικήση πρωτοδικίου.

ο-αισιόδοξος-4
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα περυσι δεν ειχαμε χορηγους; τηλεοπτικο συμβολαιο; ρεκορ στα εσοδα απο την ιδρυση της ομαδας;

γραφετε που γραφετε τουλαχιστον κραξτε για τους σωστους λογους, οχι οτι σας κατεβει στο μυαλο

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χορηγο? Την κρατικη ΔΕΠΑ μετα απο παρακαλια και με γελοιο ποσο? Σε σχεση με τους κατω το υπο 8πλασιο ξερω γω?
Τηλεοπτικο ισο με του ρουλη?
ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ο ιδιος το λες ρε μπλου...ακομα και σημερα που μιλαμε ο λαος σε 35 μερες σου δωσε 5 μυρια ευρω μονο απο τα διαρκειας. Και εσυ βγαζεις προς τα εξω τρυπες ασπρες μαυρες και μπλε και πωλησεις μπας και σωθουμε, μαμα μου, ο μεγαλος ΠΑΟΚ...
Αν θες παλι να λεγεσαι ποδοσφαιριστης μη πουλας τρελα στο μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ. Πανε σπιτι σου. Εκει σε εβαλαν αυτοι που σε εβαλαν πρωτα για να καταλαβει ο λαος τη δυναμη του και με ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. Αν δεν μπορεις να τους γαμησεις στασου στο υψος σου τουλαχιστον. Δεν ειμαστε ο Ατρομητος ρε ξυπνατε μερικοι σας εφαγε η ταξη και το συμμαζεμα, νταξει, ειπαμε, κατω η μπαλα, ελεος πια.
Οταν και αν αποκλειστουμε μπλου, να σε δω αν επρεπε να παρουμε δεκαρι, σεντερφορι, να κανουμε την υπερβαση μπας και περασουμε και ξερω γω τι θα λενε μετα μερικοι....ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΕ-ΡΙ-ΣΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΕΡΕΝΦΕΝ ποσες φορες να το πω

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενταξει ρε παιδια δεκτη η αποψη σας και τελειωνει εκει..

δεν θα συμφωνησουμε ποτε γιατι δεν θελετε να παραδεχτειτε την συσπειρωση που εφερε ο ζαγο (τα 21.000 διαρκειας που ηταν αλλες χρονιες;), το ρεκορ στους χορηγους (περασε και τον γκει και την κουλα), την ομαδα που κανανε μαζι με βρυζα, το οραμα που εδωσε μετα απο τοσα χρονια και πολλα αλλα

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ρε συ δασκαλε συμφωνω μαζι σου και για δεπα και για πολλα, αλλα οταν την πηραμε εδω μεσα κραζατα ενα site(paokg4) που εκραζε για χορηγους και για πολλα αλλα οφθαλμοφανεστατα.που σωστα γινεται και τωρα κριτικη. Δεν διαφωνω με το να γινεται κριτικη.αλιμονο.θα κριθει και η διοικηση οπως κρινεται.εγω ειμαι κατα του να μηδενιζονται ολα απλα για εναν κοντοπουτανο. κανεις δεν ειπε να μην ασκει κριτικη οποιος θελει.
φυσικα και δεν εννοουσα πριν οτι ο σεριφης ειναι σουπερας του ΠΑΟΚ ;) ;D ;D
αλιμονο μακρια απο μενα χαρακτηρισμος για αδερφο.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ρε δασκαλε λες και δεν ξερεις τι χρεη υπαρχουν και υπηρχαν απο πισω,σε τι οικονομικη κατασταση βρισκομαστε και σε τι συγκυρια με την κριση..
Λες και ο ζαγορακης με τον βρυζα γουσταρουν την καρεκλα..Αμα γουσταρεις τους διωχνεις σε μια μερα
Τεσπα με φαινεται τα ιδια και τα ιδια λεμε συνεχεια. οποιος θελει παει στο γηπεδο μεσα ή εξω και κραζει αν δεν γουσταρει την διοικηση απλα τα πραγματα(αλλα δεν νομιζω να το κανει ουτε ενας απο τους 30.000)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παιδιά άδικα μαλώνετε, το μαρούσι στο μπάσκετ είχε ιδιοκτήτη τον βωβό, έφυγε αυτός και βρέθηκαν την επόμενη μέρα και πήραν την ομάδα 5 επιχειρηματίες. Μιλάμε για μια γειτονιά στην αθήνα και εδώ δεν υπαρχει ένας να δώσει 50000 χιλιάρικα έτσι για το γαμώτο. Είμαστε σκλάβοι, όχι σαν ομάδα, μιλάω και σαν τόπος, από την λαμία και πάνω είναι άλλο κράτος. Ποιος να σε δώσει χορηγεία, καλύτερα στην βουλγαρία να πάει να ψάξει ή στα σκόπια μη πω και στην τουρκία, πάνε τούρκις αιρλάιν και κάντους να πηδήξουν όλους στην χαβούζα, από ελλάδα κανείς δεν σε δίνει τίποτα. Και γω κράζω την διοίκηση αλλά να βρίζουμε τον ζαγοράκη σαν τον γούμενο νομίζω δεν είναι σωστό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Mojo

• Guest
Kαλώς ή κακώς η κάθε λύση ή η κάθε επιλογή κρίνεται και με βάση τις εναλλακτικές που έχεις και που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ τείνουν σχεδόν στο μηδέν.
Από κει και πέρα πρέπει να είσαι αρκετά τυφλωμένος για να βλέπεις μόνο τα αρνητικά του Ζαγοράκη-που έχει κάνει αρκετά- και να μη βλέπεις τα θετικά ή πολύ περισσότερο να τον αποκαλείς γαμημένο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Οε οε οε οε
ο Ζαγορακης με φορμα ριγε
για να κατσει καλα
για να βαλει μυαλο
που μας εφερε εναν κοντο.

giannis80

• Guest
23 και σήμερα.....

Offline bozik

• Αλλαγή
πάντως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα...μαζεύουμε λεφτά για κάποιο λόγο...να πάρουμε αμάξι-σπίτι ας πούμε  :P ...γιατί δεν μπορώ με τίποτα να πιστέψω ότι πέρσι μπήκαμε μέσα(καλα στα νουμερα που ακουγονται--ειναι το καλυτερο ανεκδοτο της χρονιας)...κάντε επιτέλους μια συνέντευξη και πείτε τα του ΠΑΟΚ εκτος και αν δεν μπορείτε να  πείτε τη παίζει και ζορίζεστε.... μη μας βρομίζεται άλλο το μυαλό-ασε που βαρεθηκα να μαλωνω με προσωπολατρες και να βριζω δημοσιογραφους -και άσε που η ουσία δεν είναι τη λέει ο ένας και ο άλλος αλλα εσείς...
δεν θα προλαβαίνετε να εξηγείται αν ερθουν γκέλες...και όχι σε μένα ..εμενα τότε δεν θα με νοιάζει και τόσο...αφού η ευκαιρία θα έχει ξαναχαθεί και το εργο το εχουμε δει και παλιοτερα οπως λεει ο cure...γιαυτους που θα είναι έξω από την Τούμπα λέω και στους φιλους σας δημοσιογραφους με το μυαλο σας σημερα...και αφήστε της μαλακίες με λίγκες κτλ...να ήταν όλα σούπερ εδώ να φτιάξουμε και τα αλλα....κολκα σφιριξετα  ;D
μην περιμενετε αισιοδοξια τριτη και δεκατρεις4
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

baron

• Guest
Γράφω πια εδώ και καιρό σε αυτό το Forum, και μου έχει δημιουργηθεί η  εντύπωση ότι υπάρχουν αρκετά άτομα με φοβερό επίπεδο και άποψη.

Μερικές φορες όμως με γονατίζετε κανονικά.

Δεν βρέθηκε- και ούτε θα βρεθεί- χορηγός της προκοπης.
Δεν βρέθηκε- ούτε θα βρεθεί- ένας γαμημένος επιχειρηματίας για την AMK να βάλει 50 χιλ.

Γιατί? Μα το ζήσαμε ΟΛΟΙ στην έκτακτη γενική του απριλίου.

Οι επιχειρηματίες Παοκτζήδες δεν πρόκειται να βάλουν "μια" στα ταμεία του ΠΑΟΚ γιατί με το μοντέλο διοίκησης που έχουμε τώρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Έτσι με μπροστάρη τον μενδρινό και με την κατσαρίδα να κοινή τα νhμάτα από πίσω μας είχαν προϊδέαση για το που πάει το taksidi.

Οδηγούν ενορχηστρωμένα τον ΠΑΟΚ και την σημερινή διοίκηση του σε οικονομική πεινα. Έχουν κόψη όλους τους πόρους. Δεν συμμετέχουν στην AMK. Υπόθεση κάνω, αλλα υποστηρίζω ότι παρασκηνιακά έχουν κάνει ότι μπορούν ώστε ο ζαγοράκης και τα αλλα παιδιά, να μην βρούν και χορηγό για την φανέλα.

Δεν τα γράφω αυτά για να υπερασπιστώ τον ζαγοράκη. Ισα -ισα είμαι ένας από αυτούς που τον κράζουν συνεχεια.

Αλλα σας φωνάζω: Μην συμμετέχετε στο παιχνίδι που στήνουν οι ύαινες εναντίον μας.

Κριτική στον ζαγοράκη για όλες τις μαλακίες που κάνει. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

Πικρα η μεταγραφική περίοδος.
Πούτσα με τον γίδι.
Πίπα με τον γκαγκάτση.
Φιάσκο με τον santos (που εγώ προσωπικά δεν τον ήθελα- τον ήθελε όμως η πλειοψηφία)

Και τα χιλιάδες αλλα λαθάκια και λαθάρες της διοίκησης.

Αλλα δεν είναι ούτε ο σωστός χρόνος για να την πέσουμε στον ζαγόρα ούτε υπάρχει φως στο τούνελ για τον ΠΑΟΚ εάν φύγει. Τότε είναι που θα μπουκάρουν οι νεκροθάφτες.

ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ PARTY ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ και τα αλλα καθίκια του κερατα,

Όχι τώρα 10 μέρες πριν το πρώτο mats στην ευρώπη.

Offline agraf

• Αλλαγή
Καλό είναι να μην βρίζουμε, μπορεί ο Ζαγοράκης να μας έχει απογοητεύσει σε αρκετά θέματα αλλά έχει και μεγάλη προσφορά.

Το μεγάλο ξενέρωμα θα είναι άν αποδειχτεί ότι κάποιοι μέσα στην παε κλέβουν λεφτά. Τότε θα πέσει το κράξιμο που φάγανε και οι προηγούμενοι. Θέλει @@ να είσαι τίμιος όταν περνάνε από μπροστά σου εκατομμύρια ρευστού χρήματος. μακάρι να τα έχει, και αυτός και οι άλλοι της διοίκησης.

Σε σχέση με την προεδρία της σούπερ ντούπερ λίγκας να κάτσει στα αυγά του, εδώ δεν τα καταφέρνει με τον ΠΑΟΚ, θα βάλει και άλλες σκοτούρες στο κεφάλι του;

Τί θέλει, να ανακυρηχθεί manager of the yearrrrr?  

Ζαγοράκη σύνελθε.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γράφω πια εδώ και καιρό σε αυτό το Forum, και μου έχει δημιουργηθεί η  εντύπωση ότι υπάρχουν αρκετά άτομα με φοβερό επίπεδο και άποψη.

Μερικές φορες όμως με γονατίζετε κανονικά.

Δεν βρέθηκε- και ούτε θα βρεθεί- χορηγός της προκοπης.
Δεν βρέθηκε- ούτε θα βρεθεί- ένας γαμημένος επιχειρηματίας για την AMK να βάλει 50 χιλ.

Γιατί? Μα το ζήσαμε ΟΛΟΙ στην έκτακτη γενική του απριλίου.

Οι επιχειρηματίες Παοκτζήδες δεν πρόκειται να βάλουν "μια" στα ταμεία του ΠΑΟΚ γιατί με το μοντέλο διοίκησης που έχουμε τώρα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.

Έτσι με μπροστάρη τον μενδρινό και με την κατσαρίδα να κοινή τα νhμάτα από πίσω μας είχαν προϊδέαση για το που πάει το taksidi.

Οδηγούν ενορχηστρωμένα τον ΠΑΟΚ και την σημερινή διοίκηση του σε οικονομική πεινα. Έχουν κόψη όλους τους πόρους. Δεν συμμετέχουν στην AMK. Υπόθεση κάνω, αλλα υποστηρίζω ότι παρασκηνιακά έχουν κάνει ότι μπορούν ώστε ο ζαγοράκης και τα αλλα παιδιά, να μην βρούν και χορηγό για την φανέλα.

Δεν τα γράφω αυτά για να υπερασπιστώ τον ζαγοράκη. Ισα -ισα είμαι ένας από αυτούς που τον κράζουν συνεχεια.

Αλλα σας φωνάζω: Μην συμμετέχετε στο παιχνίδι που στήνουν οι ύαινες εναντίον μας.

Κριτική στον ζαγοράκη για όλες τις μαλακίες που κάνει. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

Πικρα η μεταγραφική περίοδος.
Πούτσα με τον γίδι.
Πίπα με τον γκαγκάτση.
Φιάσκο με τον santos (που εγώ προσωπικά δεν τον ήθελα- τον ήθελε όμως η πλειοψηφία)

Και τα χιλιάδες αλλα λαθάκια και λαθάρες της διοίκησης.

Αλλα δεν είναι ούτε ο σωστός χρόνος για να την πέσουμε στον ζαγόρα ούτε υπάρχει φως στο τούνελ για τον ΠΑΟΚ εάν φύγει. Τότε είναι που θα μπουκάρουν οι νεκροθάφτες.

ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ PARTY ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ και τα αλλα καθίκια του κερατα,

Όχι τώρα 10 μέρες πριν το πρώτο mats στην ευρώπη.

Μιλάμε για τον ίδιο Κατσαρή που ο Ζαγοράκης στήριξε θερμά στις εκλογές του ΑΣ;

Κάπου μπερδεύτηκα ο δόλιος...  :D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κανεις δε μαλωνει. Δε γινεται να μαλωνεις σε ενα φορουμ, νταξει..Ο γραπτος λογος ανεκαθεν δημιουργουσε παρεξηγησεις. Επειδη υπηρξα ενεργο μελος στη σημερινη συζητηση, ειπα καποια απο αυτα που ειπα γιατι θεωρησα καλο το timing ας το πουμε. Επισης κανεις δεν ΑΝΑΙΡΕΙ τιποτα. Ειπαμε, προπονητικα, χρεη, ομαδαρα κτλ ΝΑΙ. Απο κει και περα...ενα σκουντηγμα δινω. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Ωραια, θα το βουλωσω πρωτα απο ολους εγω και θα συστρατευτω μαζι με ολα τα αδερφια μου να παμε να τους σκισουμε. Μπορει να ακυρωσω διακοπες για να παω εξωτερικο με το δικεφαλο και τα αδερφια μου αυτο ομως δεν αναιρει το δικαιωμα μου να κρινω (εστω και αυστηρα η με καποιους τραβηγμενους χαρακτηρισμους) καταστασεις και προσωπα. Αυτα. Ας το κοψουμε λοιπον και κοιταμε μπροστα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απιστευτα πραγματα παιδια, το φορουμ πλεον εχει πιασει πατο
Αντι να συζητάμε για τα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ, για την 2η θεση που μας ανεβασε η διοικηση Ζαγορακη, το χαμενο πρωταθλημα του Σπαθα και το πως ο ΠΑΟΚ θα ξανα γινει ετσι οπως ηταν μεγαλος, με ομοψυχια, καποιοι λενε γαμημενο τον ζαγορακη καιγαυρους τους ελβετους. Καποιοι οικειοποιούνται τον λαο του ΠΑΟΚ, νομιζωντας οτι τον εκφραζουν, την ωρα που τα 21.100 διαρκειας, τα εσοδα απο τους χορηγους και την πορεια την εχει ΛΟΓΩ της συσπειρωσης που δινει αυτος ο ανθρωπος.

Δυστυχως σημερα ενιωσα κατι πολυ ασχημο. Πολλες φορες στο παρελθον, αλλοθρησκοι λεγαν "καποτε θα τον κυνηγησετε και αυτον, καποτε θα τον πειτε γαμημενο" και ελεγα αποκλειεται. Επιβεβαιωνονται. Το προβλημα δεν το εχει αυτος, αλλα εμεις. Οποιος δεν παει με τα νερα μας ειναι γαμημενος, οποιος οπαδος δεν παει με τα νερα μας ειναι γαυρος η βαζελος.
Καταντια.

Κριμα, το φορουμ εχει μετατραπει σε ενα βωθρο κατα του Ζαγορακη. Εδω το μονο που δεν συζηταμε ειναι για τον ΠΑΟΚ. Περαστικα μας, καλη τυχη στον επομενο. Ναι, για τον επομενο γαμημενο λεω, που θα εχει τους "γαυροβαζελους" να τον στηριζουν...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
dark καταλαβαίνω ότι χαλάστηκες με τους χαρακτηρισμούς, αλλά ρε φίλε μη γίνεσαι άδικος με τον ΠΑΟΚτσή. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε 16 χιλιάδες και βάλε, ενώ δεν έχουν σάλιο οι περισσότεροι, πήγαν και εμπιστεύτηκαν τα λεφτά τους στον Ζαγοράκη και τη διοίκησή του, έστω κι αν αυτός δεν το θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει για το πόσο είναι το άνοιγμα και πώς έγινε. Ποιος επόμενος "γαμημένος" λοιπόν; Τέτοια στήριξη στη πράξη ακόμα και οι αλλόθρησκοι σου, που "επιβεβαιώθηκαν" δεν θα ζήσουν ποτέ στην κωλομάδα τους. Ο κάθε προεδράκος στις ομαδούλες τους θα λέει αν είναι να πουλάω έτσι τα διαρκείας, ας με μπινελικώνουν εν χορώ. Δεν εννοώ φυσικά πως αφού πληρώνουμε να τον βρίζουμε. Ένα χοντροκομμένο παράδειγμα λέω.

Κι εγώ ρωτάω συνέχεια που πήγαν τα λεφτά και γκρινιάζω για κάποιες μαλακίες, αλλά πήγα και εμπιστεύτηκα ξανά τα λεφτά μου στον Ζαγοράκη. Τι γίνεται λοιπόν; Τον στηρίζω ή όχι; Αν τώρα ονομάσουμε "φύγε Ζαγοράκη" και τη κριτική ή το να θέλουμε να μάθουμε πώς μπήκαμε μέσα, μάλλον αδικούμε τον εαυτό μας. Νυσάφι πια με τον "καημένο" που έμπλεξε με τους "αχάριστους".
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω