Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608523 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Τον τελευταίο καιρό ζούμε πράγματα τα οποία, για όσους δεν παροικούν την Ιερουσαλήμ (κι εγώ μένω πολύ μακριά από εκεί), φαίνονται από τρελά έως περίεργα. Το κακό είναι ότι αυτά έχουν ως κεντρικό πρόσωπο το Ζαγοράκη.

Η αρχή έγινε με την "εμπλοκή" του Προέδρου στα κοινά του ΑΣ ελέω Βιολίδη, συνεχίστηκαν με την ανακοίνωση της ΠΑΕ για το θέμα του Γ. Παπαδόπουλου και έφτασαν στο αποκορύφωμα με την διαρροή ειδήσεων περί αποχώρησης του Σκύλου από την ομάδα.

Εκείνο που ξεχώριζε το Θόδωρα από όλους (ή σχεδόν όλους για να μην είμαστε άδικοι) παράγοντες που πέρασαν ή συνεχίζουν να υπάρχουν στην ομάδα, είναι η αίσθηση, για να μην πω βεβαιότητα, ότι όταν μιλούσε ο Πρόεδρος σου έλεγε την αλήθεια, μια αλήθεια που ήταν συνυφασμένη με το καλό της ομάδας, βραχυπρόθεσμα ή βαθύτερα στο μέλλον.

Οι τελευταίες κινήσεις δείχνουν ότι αυτή η παράμετρος "θόλωσε" λίγο ή πολύ και η πλατιά μάζα του κόσμου μας το αντιλήφθηκε, το εξέλαβε ως μήνυμα, αλλά δεν το ενστερνίστηκε. Αναγνώριζε και συνεχίζει να αναγνωρίζει όσα πρόσφερε, προσφέρει και εύχομαι να συνεχίσει να προσφέρει ο Ζαγοράκης. Τον εμπιστεύεται και σχεδόν πάντοτε δείχνει την απαραίτητη διάθεση να δικαιολογήσει παραλείψεις, λάθη ακόμη και "περίεργες" συμπεριφορές, δράσεις και αντιδράσεις.

Από την άλλη ο Σκύλος δεν είναι καμία αρσακειάδα. Στο χώρο του ποδοσφαίρου μεγάλωσε και πέρασε σχεδόν από όλα τα στάδιά του (πλην του προπονητή). Τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. τον γνωρίζει σαν την παλάμη του χεριού του, δεν τον έμαθε χθες και ελπίζω να μην περίμενε η κατάληψη της 2ης θέσης, η σε πολλά επίπεδα ανάκαμψη της ομάδας και οι βάσεις που τίθενται για το μέλλον, να αλλάξουν αναφανδόν αντανακλαστικά και συμπεριφορές που καλλιεργήθηκαν για πολλά χρόνια στους οπαδούς μας.

Η όποια κακή διαιτησία, οι φωνές γκρίνιας και αμφισβήτησης που είναι ελάχιστες σε σχέση με τον αριθμό των συμφωνούντων, η κάκιστη συμπεριφορά ελάχιστων οπαδών της ομάδας στον προπονητή και τα "μπερδεμένα" που κάνουν τις μανούρες, δεν με πείθει κανείς ότι αποτελούν την αιτία της αποχώρησης του Ζαγοράκη, και αυτό γιατί δεν είναι πρωτόγνωρα. Ούτε ο ίδιος βρίσκεται σ αυτή τη θέση καμμιά δεκαετία ώστε να "κουραστεί" από την αποτυχία της προσπάθειας ν' αλλάξουν τα πράγματα.

Αν η φήμη περί αποχώρησής του είναι απλώς το έσχατο μέσο πίεσης προς όλους μας ώστε να δρομολογηθεί μια ώρα νωρίτερα αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς του κόσμου, τότε ο Θόδωρος έπραξε σοφά.
Αν η φημολογία διέρρευσε ώστε να "πειθαναγκάσει" τον κόσμο να ακολουθεί τυφλά τις επιλογές του υπέπεσε σε σφάλμα.
Αν όμως η φήμη αυτή γίνει πράξη τότε ο Σκύλος θα αποδειχθεί πολύ κατώτερος των προσδοκιών και φοβάμαι πως θα τον στιγματίσει ίσως και χειρότερα από γούμενους, παγώνιδες κ.λ.π.

Ελπίζω ειλικρινά να ισχύει το πρώτο και ο Θόδωρος να συνεχίσει στον ίδιο επιτυχημένο δρόμο σοφότερος.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε και μονο που σκεφτεσαι,εσυ η οποιος αλλος, το δευτερο ενδεχομενο δειχνει ποσο μιζερια καχυποψια και αλαζωνεια υπαρχει στον κοσμο..
κ μονο που το σκεφτομαστε αυτο για τον ζαγορακη θα επρεπε να ντρεπομαστε..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το μόνο που δεν ανέφερα στον Diego-4 στην συνομιλία μας, είναι ότι την Τετάρτη φεύγει ο θόδωρος. Όλα τα άλλα του τα ανέφερα. Ο Θόδωρος θα μείνει σίγουρα μέχρι το τέλος των play off. Δεν ηταν τυχαία η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας πριν ακουστεί το παραμικρό, αλλά ούτε και οι αναφορές μου το τελευταίο διάστημα μέσα στο φόρουμ και στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με Homo που του ανέφερα κάποια πράγματα καθώς και το ενδεχόμενο παραίτησης του Θόδωρου.

Στο διαταύτα. Γίνανε σήμερα προσπάθειες και θα γίνουν μέχρι τα τέλη των play off για να αλλάξει γνώμη ο πρόεδρος.
Μέχρι χθες ο Ζαγοράκης ήταν ποδοσφαιριστής και ήταν πάρα πολύ καλός. Είναι αληθινός και έχει αυτό που λέμε "ψυχή μάλαμα". Όμως θα πρέπει να μάθει να λειτουργεί διαφορετικά ως διοικούντας τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε αυτός θα είναι που θα φέρει τις ευθύνες της επιτυχίας ή της αποτυχίας.
Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να σκληρύνει τον χαρακτήρα του. Θα πρέπει να βάζει στο πραγματικό μέγεθος τους τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Και κυρίως να μην προσπαθεί να μας έχει όλους ικανοποιημένους. Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει αυτό.
Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος και να βλέπω τις εξελίξεις θετικά.
Μακάρι να είχε τελειώσει προχθες το πρωτάθλημα και να είχε πάει διακοπές για να "ξεμπλοκάρει" το μυαλό του από τα προβλήματα που δημιουργούνται. Αυτό όμως δυστυχώς είναι αδύνατο να γίνει.
Κάθε ημέρα που θα περνάει θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή (μια λέξη που δεν είναι άγνωστη σε εμάς) και να έχουμε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε.

ΥΓ. Λυπάμαι που δεν απαντώ στο κάθε pm που μου στέλνεται, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Θα σας ενημερώνω μέσα από το φόρουμ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ößëå gagas êáëÜ ôï åßðåò. «ðüóï ìéæÝñéá êá÷õðïøßá êáé áëáæïíåßá õðÜñ÷åé óôïí êüóìï» áëëÜ åßíáé ìéïíüôçôá êáé ëïãéêü íá õðÜñ÷åé (êáé äåí åßíáé ìüíï óôïí ÐÁÏÊ). ÐÜíôá õðÞñ÷å êáé ðÜíôá èá õðÜñ÷åé. ÕðÜñ÷åé óõ÷íÜ áíÜìåóá óå ïéêïãÝíåéåò, äåí èá õðÜñ÷åé óå Ýíáí ðïëõðëçèÝò óýëëïãï; Åßóôå ôñåëïß;;;;

Óõìöùíþ ìå ôïí GTGipas ìå ôá üóá ëÝåé. Ìïõ öáßíåôáé áäéáíüçôï íá åßóáé ÐÁÏÊ êáé íá óå ãïíáôßæåé ìéá ôüóï ìéêñÞ ìåéïøçößá ôüóï ãñÞãïñá. Ïé ðåñéóóüôåñïé áðü åìÜò ðïõ ôñÝ÷ïõí ãéá ôïí ÐÁÏÊ ôá ôåëåõôáßá 20 ÷ñüíéá èá Ýðñåðå Þ íá Ý÷ïõìå áõôïêôïíÞóåé Þ áí Þìáóôáí ëßãï ðéï ëïãéêïß áðü áõôïýò ðïõ áõôïêôüíçóáí, íá ìçí áó÷ïëïýìáóôå ðëÝïí ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ôï ðïäüóöáéñï áëëÜ ìå ôï êáëëéôå÷íéêü ðáôéíÜæ!

- 20000 äéáñêåßáò
- 26000 ìßíé äéáñêåßáò
- 10000 ìÝôï÷ïé
- 30000 íá ÷åéñïêñïôïýí ìåôÜ áðü áõôÞ ôçí Þôôá

Ôé Üëëï ðñÝðåé íá êÜíåé áõôüò ï êüóìïò; Ôé;;;;;;;
Èá ôá áãíïÞóïõìå áõôÜ êáé èá óôáèïýìå óôïõò 10, 50 , 100……500 ìáëÜêåò ;;;;;;;

Ôá üóá ëÝãïíôáé êáé ãñÜöïíôáé äåí èõìßæïõí óå ôßðïôá ôçí øõ÷éêÞ äýíáìç ôïõ ÔÝï! ÅéäéêÜ üôáí åßíáé êáé öùò öáíÜñé ðùò ïé ðåñéóóüôåñïé ôïí óôçñßæïõí!
Ôá íïýìåñá ìéëÜíå áðü ìüíá ôïõò!
¼ðïéïò èÝëåé ôá âëÝðåé êáé üðïéïò èÝëåé ôá áãíïåß!
ÔÝëïò.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε καλα τα λες αλλα εσυ εισαι απο εξω.,πηγαινε μια μερα να κατσεις στα γραφεια και θα καταλαβεις οτι δεν ειναι κ τοσο ευκολη η φυγη του. επειδη μας κανει ολα τα κεφια ο καθενας παει κ κανει παραπονα ακομα και για το πλακακι στην τελευταια δεξια τουαλετα της 4.λες κ αυτος φταιει για ολα. εχει κανει τεραστια βηματα προοδου κ εμεις ασχολουμαστε και του καταλογιζουμε πολλες φορες την καθε μαλακια..

αλλα ειπαμε ο λαος του Παοκ δεν ειναι φυτο και εχει μαθει να απαιτει..εξαλου οι τεραστιες πορειες της ομαδας κ η φοβερη οργανωση που υπηρχε ολα αυτα τα χρονια δημιουργουν την υποχρεωση στον ζαγορακη να ειναι σε ολα τελειος..προσωπικη ευθυνη δεν εχουμε πουθενα. ουτε οταν σκουνταμε τον μπροστινο μας στα τουρνικε ουτε οταν βαζουμε τον φιλο μας τζαμπα στο γηπεδο,ουτε οταν πεταμε πετρες στο λεωφορειο του ΟΣΦΠ ουτε οταν δεν ειμαστε μελη στον ερασιτεχνη αλλα απαιτουμε καλυτερο γηπεδο,λες και ειναι ευθυνη της ΠΑΕ.κ οταν η ΠΑΕ παει να διορθωσει με τον δικο της τροπο κατι απο ολα αυτα κανουμε την "καλοπιστη" κριτικη μας..

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
φιλε και μονο που σκεφτεσαι,εσυ η οποιος αλλος, το δευτερο ενδεχομενο δειχνει ποσο μιζερια καχυποψια και αλαζωνεια υπαρχει στον κοσμο..
κ μονο που το σκεφτομαστε αυτο για τον ζαγορακη θα επρεπε να ντρεπομαστε..

Καρντάση, θέλω να πιστεύω για τον εαυτό μου ότι κανένα από όσα έγραψες δεν με χαρακτηρίζουν. Τις πιθανές έκδοχές ανέφερα και ονομάτισα το αποτέλεσμα κάθε μιας από αυτές, σύμφωνα με τα προσωπικά μου κριτήρια. Εχω μάθει να σκέφτομαι πριν μιλήσω και φυσικά δεν ντρέπομαι για αυτό.

Από το Θόδωρο θέλω να ακούω την αλήθεια, ωμά και ειλικρινά όπως τόσον καιρό. Οι φήμες δεν του ταιριάζουν. Αλλά μάλλον δεν πρόκειται για φήμες. Κι αυτό είναι το πιο λυπηρό απ' όλα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
"Από το Θόδωρο θέλω να ακούω την αλήθεια, ωμά και ειλικρινά όπως τόσον καιρό. Οι φήμες δεν του ταιριάζουν"

Offline alexisv

• Αλλαγή
Φίλε gagas πόσοι είναι αυτοί; Πολύ περισσότεροι απ όσους αναφέρω εγώ; Δεν το νομίζω. Ραδιόφωνο αν κάτσεις και ακούσεις για παράδειγμα, τα ίδια και τα ίδια φυτά βγαίνουν σε όλες τις εκπομπές, σε όλους τους σταθμούς. Αυτοί που κράζουν στα επίσημα, οι ίδιοι και οι ίδιοι. Όλοι τους είναι μετρημένοι!

Αγνοείς δλδ την πλειοψηφία και κολλάς εκεί; Ο ρόλος σου είναι τέτοιος που ΠΡΕΠΕΙ να τους γράψεις αυτούς τους λίγους στα @@ σου! Έτσι είναι αυτές οι θέσεις. Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον πρόεδρο ενός τοπικού συλλόγου στο χωριό! Ψυχική δύναμη που ήθελα πάντα να πιστεύω πως ο συγκεκριμένος την έχει και αν δεν την έχει, θα έχει το πείσμα να την αποκτήσει! 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε gtgipas μιλας για οσους το σκεφτονται αυτο..αν αναφερεις απλα τα ενδεχομενα τοτε προφανως εσυ δεν εισαι ενας απο αυτους..
alexisv μπορει να ειναι λιγοι,εγω δεν το πιστευω και μαλιστα πιστευω οτι συνεχεια αυξανονται, αλλα εχουν τη θεση η και τη δυναμη να επηρεασουν πολλα. μην ξεχνας οτι τον θοδωρο τον βοηθησαν συμφωνα με δηλωσεις του πολλοι λιγοι επιφανεις. ενας απο αυτους ηταν κ ο κατσαρης και εμεις ειμαστε εναντιον του σε αυτο το θεμα. θελει να παρινει αποφασεις ο ζαγορακης χωρις να σκεφτεται αν θα διχασει κ αν θα τον κραξουμε εμεις οι ξερολες γιατι ξερει πραγματικα πως μπορει να κανει τον ΠAOK μεγαλο.εμεις απλα νομιζουμε οτι ξερουμε.
γκαρσια,γκαγκατσης υιος και πατηρ,σαντος,κατσαρης,παπαδοπουλος,σαλπιγγιδης κ ενα σωρο αλλα θεματα καθημερινα κ μη, η αποφαση του ζαγορακη πιθανον να μην παιρνεται με βαση το συμφερον του ΠAOK αλλα με βαση το τι θελει ο κοσμος. η τον βαλαμε μπροστα καθ μας κανει μεγαλους η οχι..με την μετριοτητα δεν συμβιβαζεται..

ποιες εννοειται φημες παιδια?
« Last Edit: May 11, 2009, 17:34:31 by Capricorn »

rounos

• Guest
Δε νομιζω οτι ο λογος που σκεφτεται να αποχωρησει να ειναι η της πλακας μειοψηφια,αυτη που λεμε ολοι.Ειχε πει ο Τεο και παλιοτερα,οτι δεχεται μεγαλο πολεμο εκ των εσω,απο παλιες "αμαρτιες".Ονοματα δεν ειπε -οχι δημοσια τουλαχιστο- αλλα πανω-κατω εννοουσε φανταζομαι τα λαμογια που ριζωσανε στην ομαδα τα τελευταια χρονια.Βλεπεις ο Τεο εχει ενοχλησει πολλους με τη σταση του.Κοπηκαν κατι μεροκαματα σε λαμογια,καποιοι παλαιμαχοι τον κραζουν γιατι "δεν τους βαζει μεσα να δουλεψουν" -αυτο το εχω ακουσει προσωπικα,και ψιλοαρπαχτηκαμε κιολας μ'αυτους που τα λεγανε-,φυσικα δημοσιογραφισκοι-ραγιαδες γιατι πλεον δεν υπαρχει γλυψιμο,μεροκαματο,ελεγχος αποδυτηριων και ευκολες ειδησεις κλπ.

ΑΛΛΑ αυτα παντου και παντα θα γινονται και οχι μονο στον ΠΑΟΚ.Και ο Μπιλ Γκειτς να ερθει,παλι θα λενε διαφορα και θα κραζουνε αυτα τα τυπακια που αναφερθηκαμε πριν.Ισως γιατι δεν θα εχουμε παλμολιβ στις τουαλετες π.χ. Εγω θελω τον Ζαγορακη να συνεχισει,να μη μασαει απ'αυτα -καταλαβαινω ΤΕΡΑΣΤΙΟ το βαρος- και να σκεφτεται μονο οτι ειναι μαζι του ο μεγαλυτερος,πιο πιστος αλλα και πικραμενος -οχι λογω του χθεσινου φυσικα- λαος της Ελλαδας....Αν φυγει σημαινει για μενα οτι τον φαγανε και ηττηθηκαμε.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Είναι ορισμένα πράγματα που αδυνατώ να κατανοήσω. Ίσως δε με βοηθάει και η νοημοσύνη μου.
Δεν είναι καταρχάς προφανές το ότι θα δεχόταν κριτική και αυτός και οι επιλογές του; Πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ειναι. Σε μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές ομάδες. Δεν είναι και προφανές το ότι θα δεχόταν κακοπροάιρετη κριτική από ορισμένους μπούφους ή πόλεμο από τους αντιπάλους;

Εγώ βλέπω έναν ΠΑΟΚ που μετά από πολλά χρόνια ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ. Έναν ΠΑΟΚ που έχει τερματίσει δεύτερος και που ακόμη παλεύει για champions league, έναν ΠΑΟΚ με 20.000 διαρκείας, έναν ΠΑΟΚ που σύντομα θα έχει αθλητικό κέντρο, έναν ΠΑΟΚ των sold out, που γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλες τις σφημερίδες, έναν γίγαντα κόσμο που ακολουθεί αυτή την ομάδα και κατά συνέπεια τη διοίκηση ΠΑΝΤΟΥ. Η πιο μαζική παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίες οφείλεται στη διοίκηση Ζαγοράκη. Είναι δυνατόν να μη το γνωρίζει αυτό ο Τεο;

Αν το πρόβλημα είναι οι παρατρεχάμενοι του ΠΑΟΚ, οι δημοσιογράφοι, τα διάφορα σκυλιά που λυμαίνονταν τον ΠΑΟΚ μας στις εποχές προηγούμενων διοικήσεων ας βγει να μας το πει να τους στείλουμε στο διάολο. Συγνώμη αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι αποχωρεί ένας άνθρωπος από μια ομάδα όταν η συντριπτική πλειοψηφία τον στηρίζει με όλες τις δυνάμεις. Όταν αισθάνεται ένα με αυτόν.

Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Θόδωρου σημαίνει αυτόματα ότι η προσπάθεια μένει στη μέση. Και αυτό είναι ταφόπλακα για τα όνειρα μας και για το μέλλον του ΠΑΟΚ μας καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου δε γίνονται θαύματα ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

DimNaoussa

• Guest
+1926 τα ειπες ολα απλα..

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ο ζαγορακης σ οποιο μερος κι αν πηγαινε,ακομη και την ωρα που εχεζε(σορυ κιολας)υπηρχε κοσμος της ομαδας μας που τον επευφημουσε λες και ηταν ο θεος.ο ιδιος συνεχως δε σταματουσε να ευχαριστει τον κοσμο για την αμεριστη συμπαρασταση του.ο θοδωρης ειναι ξηγημενος ανθρωπος γι αυτο και τον γουσταρουμε αλλωστε και αποκλειεται να μην νιωθει ευγνωμων για τη θερμη συμπαρασταση και για 5 μαλακες να τα τιναξει ολα στον αερα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ....ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΤΟ ΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΧΑΖΟΣ ΚΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!ΑΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ????
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έστω από την μια ότι είναι πρόεδρος στον ΠΑΟΚ κάποιος από εμάς και έχει κάνει ότι και ο Ζαγόρ μέχρι στιγμής
και από την άλλη είναι οι παραγωγοί ραδιοφώνων και οι δημοσιογράφοι που έχουν διαλύσει τόσα χρονια την ομάδα μας με όλους τους τρόπους

και απέναντι είμαστε εμείς και καλούμαστε να επιλέξουμε ποιον θα ακολουθήσουμε
και υπάρχει κόσμος που ακολουθεί τους μαλακες
eee αυτά βλέπει ο αρχηγός και έχει σαλτάρει

(προσωπική μου γνώμη)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
περα απο τις διαιτησιες που καιρο τωρα απασχολουν οπως φαινεται τον Ζαγορακη και ο εσωτερικος πολεμος στα θεματα της ομαδας υπαρχουν κι αλλα που τον ενοχλουν.σε μια τυχαια συζητηση που ειχα μετα τον αγωνα (και δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστη πηγη ηταν ο ''πληροφοριοδοτης'') ειπωθηκε οτι ψυχολογικα ο Ζαγορ ειναι πιεσμενος πολυ με τον πολεμο που δεχετε ο ΠΑΟΚ απο κατω παρασκηνιακα και δεν ξερει πως να αντιδρασει

εγω αυτο που εχω να πω ειναι δεν παει αλλο με τον σταυρο στο χερι.....

+1 και στην ανακοινωση του ΣΦ Τουμπας

απ'οτι καταλαβα και σιγουρα καταλαβα καλα ο Ζαγορακης δεν λυγισε ψυχολογικα απο τα χθεσινα αλλα γενικοτερα απο το κλιμα που περιεγρψε και ο αλαμανα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να αφησουμε τις υποθεσεις και να περιμενουμε τον ιδιο να μας μιλησει και να ξεκαθαρισει την κατασταση.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

North_pole

• Guest
Θεωρώ ότι ο Ζαγοράκης δεν είναι αφελής. Θεωρώ επίσης ότι όλα αυτά που βγαίνουν προς τα έξω έχουν κάποιους αποδέκτες. Αυτοί δεν είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, ακόμη και οι κακόπιστοι κριτές (ΠΑΟΚτσήδες όμως) του Ζαγοράκη. Δεν θέλω να κρίνω τις οποιεσδήποτε προσπάθειες της διοίκησης δεν έχουν (θεωρώ εγω) εμένα σαν αποδέκτη. Θα κρίνω τις επιλογές της σε έμψυχο υλικό, τον τρόπο διαχείρησης αυτού, την πορεία της ομάδας, τον τρόπο διοίκησης και τη φιλοσοφία που έχει, τα καλά που έχει πετύχει, όσα προσπάθησε να κάνει και απέτυχε και όσα έχει ακόμη μπροστά της να κάνει. Για την ώρα ο ισολογισμός της διοίκησης είναι θετικός και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες.

Offline gagas

• Αλλαγή
το κειμενο απο τον δικεφαλο τραγικο.ας μην ξεχναμε οτι η διοικηση φαινεται να εχει καλες σχεσεις με τον εξτρα σπορ αρα ο γρηγοριαδης εχει καθε λογο να γραφει τετοια "μιζερα" κειμενα..βαρεθηκα να κοιταω τα παντα με καχυποψια.βαρεθηκα..
αν περιμενει να βγαλει ο ζαγορακης στη φορα τους αντιφρονουντες αυτος γιατι δεν το κανει τοσα χρονια?για καμια συνεντευξη στον γουμενο ειναι πρωτος..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Προεδρε ειδες ποσοι ειναι απεναντι σου.. Τωρα γυρνα και κοιτα τι γινεται πισω σου, μεχρι εκει που φτανει το ματι σου. Σκυλε γερα!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

- 20000 διαρκείας
- 26000 μίνι διαρκείας
- 10000 μέτοχοι
- 30000 να χειροκροτούν μετά από αυτή την ήττα

Τι άλλο;;;;
ΑΡχίΔια