Διάβαζα στις προηγούμενες σελίδες κυρίως τα σχόλια των Konkamp και opws_mathame.
Πάνω στα λεγόμενα τους κάποια σχόλια δικά μου:
Καταρχάς πιστεύω πως οι απόψεις του Konkamp είναι πιο ρεαλιστικές. Αυτές του opws_mathame πιο οπαδικές, αυτό που θα ονειρευόμασταν οι περισσότεροι αλλά που δεν γίνετε στην πραγματικότητα.
Φίλε opws_mathame, κάποια σχόλια με βάση τα λεγόμενα σου :
1. Ένα συλλαλητήριο αμέσως μετά την αποχώρηση της διοίκησης Ζαγοράκη, δυστυχώς δεν θα μάζευε ούτε 500 άτομα!
2. Αυτά τα «. . . .σύνορα στα Τέμπη. . .» κτλ, με βρίσκουν 100% σύμφωνο αλλά δεν γίνονται. Από ποιους να γίνουν άλλωστε; Ψάξου να δεις πόσοι στην εποχή Γούμενου (όταν μείναμε εκτός Ευρώπης) φώναζαν «μαύρο στον Καραμανλή» και στης επόμενες εκλογές ψήφισαν. . . .Καραμανλή!
3. Η λαϊκή βάση συμφωνώ πως θα ήταν ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ αλλά όταν ξεκίνησε μία τέτοια προσπάθεια (ΜΕΛΒΑ), μερικούς μήνες μετά την σύσταση, βυθίστηκε στην αμφισβήτηση και στην ειρωνεία. Άσε που οικονομικά πλέον δεν μπορεί ο κόσμος να το στηρίξει. Κλασικό παράδειγμα το θέμα του γηπέδου που αν τεθεί θέμα, ΟΛΟΙ θέλουν να έχουν άποψη αλλά κανένας δεν πάει να δώσει 36 ευρώ για συνδρομή στον ΑΣ!
4. Είτε αρέσει, είτε όχι, ο ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα της μετά Ζαγοράκη εποχής, θα έχει μέγιστα έσωδα 10-12 εκ επιτρέποντας ένα μπάτζετ που δεν θα ξεπερνάει τα 7εκ. Τα διαρκείας επίσης, δύσκολα θα ξεπεράσουν τα 5 χιλιάρικα. Καλώς ή κακός, ο κόσμος που ακολουθάει αυτό τον καιρό τον ΠΑΟΚ δεν αποτελείτε από οπαδούς αλλά από φιλάθλους, οι οποίοι είναι μάλιστα πιστοί στον Ζαγοράκη. Αυτά τα λέω για να καταλήξω στο σωστό κατ εμε συμπέρασμα του Konkamp πως είναι πιο ορθό να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση παρά να τα ξηλώσεις όλα και ν αρχίσεις από την αρχή.
Σε έναν ιδανικό, δικό μου κόσμο,
1. Θα έδιωχνα τους πάντες από την ΠΑΕ. Ζαγοράκη, Βρύζα, όλους!
2. Θα έκανα λαϊκή βάση στα πρότυπα της Μπάρτσα.
3. Θα έβαζα σύνορα στα Τέμπη.
4. Θα έριχνα ατελείωτο ξύλο στα στέκια των ΑΡΔ, ΠΑΟΚμάνια κτλ
5. Θα έβαζα μπρος την Νέα Τούμπα. . . στην Τούμπα.
Σε έναν ιδανικό δικό μου κόσμο όμως γιατί στην πραγματικότητα, λίγα απ όλα αυτά μπορούν να γίνουν!