Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611210 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
ρε θα μιλησουμε με επιχειρηματα ή τσαμπα ξημερωνομαστε?τα 10 τα ακουσες το διαβασες καπου σε καποιο ισολογισμο ή το πετας για εντυπωσιασμο?ποσο χρονων ειστε?γνωμη δικη σας δεν εχετε?τι να πω ρε πουστη μου.

1. Αυτό το πόσο χρονών είστε κουράζει ρε φίλε. Εγώ είμαι 32 κοντά. Και?

2. Ο ισολογισμός μιλούσε για 2+ μύρια τρύπα και ο ίδιος ο Ζαγοράκης παραδέχτηκε ότι η τρύπα είναι 5 (πριν τον διορθώσει ο Βρύζας και πει 10). Δεν ήμουν μέσα αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα ανθρώπων με τους οποίους συζητάμε εδώ και καιρό και έχουν αποδειχτεί εντάξει.

3. Γνώμη έχουμε αλλά δυστυχώς είμαστε μειοψηφία καθώς ο πολύς ο κόσμος περιμένει πάντα έναν Μεσσία να έρθει και να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Εδώ και χρόνια μιλάμε για λαϊκή βάση αλλά μας λένε γραφικούς. Η διοίκηση της ομάδας πρέπει να εκλέγεται από τον λαό της, να έχει συγκεκριμένο πλάνο, συγκεκριμένη θητεία χρονικά, να ελέγχεται για ό,τι κάνει και να λογοδοτεί στα μέλη της ομάδας. Απλά και όμορφα. Έτσι η ευθύνη θα τους/μας βαραίνει όλους. Ο Μεσίας όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει.... Αν υπήρχε θα είχε το πακέτο μέσω ΑΜΚ ήδη. Επομένως τι άλλη επιλογή έχουμε;;;

4. Τέλος τη γνώμη μου για το Ζαγοράκη δε θες να την ακούσεις καλύτερα. Από τότε που αποφάσισε να επιστρέψει στη θέση του προέδρου με γύρισε το μυαλό. Λες και ο ΠΑΟΚ είναι το μπακάλικο του μπαμπά του και κάνει ό,τι γουστάρει. Αφήστε την προσωπολατρεία σε αυτό το θέμα και θα δείτε τα πράγματα πολύ πιο καθαρά... Ο άνθρωπος δεν μπορεί. Το αποδεικνύει καθημερινά.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καταρχην το 5 δικαιολογειται αν προσθεσεις το περσινο και το φετινο. Αυτο ειχα γραψει σαν πρωτο σχολιο μολις εκανε την Σ.Τ., αλλου που οι ΑΡΔ δεν τον ρωτησαν. Αρα δεν ειναι οτι ξαφνικα απο 2 εγινε 5.
Τωρα οσον αφορα τα 10... Απλα το αποκλειω απο την αποψη οτι δεν γινεται η ΠΑΕ να χρωσταει 10! Δλδ σε ποιους τα χρωσταει; Σε παικτες αποκλειεται, θα σημαινε οτι δεν πηραν σχεδον τπτ φετος και θα καναν ολοι προσφυγη. Σε τριτους... ποιους δλδ; Τον περιπτερα που χρωστουσε 200 ευρω ο Γουμενος για τις εφημεριδες;
Τεσπα ας τελειωσει ο ελεγχος και βλεπουμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

kostas4

• Guest
ξερουμε οτι χρωσταμε σιγουρα 300Κ στον βιτολο και καπου 600Κ στον κοντο. σχεδον 1εκατ απο δυο μονο παιχτες και εσυ πιστευεις οτι σε ολους τους  υπολοιπους χρωσταμε μονο 1-1.5εκατ?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειλικρινεια και ντομπροσυνη ρε
τοσα πολλα ζηταμε?

μιλα στα ισα ρε, τι φοβασαι?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Κοιτα στον κοντο τα χρωστανε καλη τη πιστη. Τωρα στους υπολοιπους, ναι δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να τους χρωστανε συνολικα 2 εκ. ευρω. Δλδ ποσα να τους χρωστανε;
Στην τελικη, ας κανουμε υπομονη για το πορισμα των ορκωτών. Το να λεμε οτι βασει φημων ειναι 10 εκ. και να το δενουμε κομπο δεν βοηθαει σε τπτ.
Γιατι ειπαμε, το να κανεις εικονικα τιμολογια ειναι το μονο ευκολο για αυτο και δεν θα μαθουμε ποτε αν καποιοι φαγανε λεφτα απο το ταμειο, αλλα το να κρυψεις ανοιγμα απο ορκωτους (που θελουν να κανουν την δουλεια τους σωστα βεβαιως...) δεν ειναι δυνατον.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Λεμε οτι θελουμε..τι σημαινει εικονικο τιμολογιο;
Δηλαδη νομιζετε οτι υπαρχουν παικτες του ΠΑΟΚ, που βοηθουν να κλεβονται λεφτα απο τον συλλογο; Αν ναι ποιοι ειναι αυτοι; Και μη μου πειτε ο κοντος, γιατι εχει παρει 200.000 ως τωρα. Εικονικα τιμολογια στην ΕΡΓΟ3; Ολα ειναι στην διαθεση του ΑΣ και του Παπαδοπουλου. Εικονικα τιμολογια απο τι; Και μην ξεχνατε οτι πανω απο 3 φορες μπηκε το ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ. Επισης στην αδειοδοτηση μπαινουν τα ποσα που εχουν καταβληθει σε τραπεζικους λογαριασμους των ποδοσφαιριστων με παραστατικα της τραπεζας.

Κοψτε λοιπον αυτη την μαλακια. Εκτος και αν μπορειτε να το αποδειξτε.

kostas4

• Guest
darklord εαν τους χρωστουσαν πριν ενα μηνα 2-2.5εκατ και εμενα θα μου φαινοταν λογικο. τωρα εχουμε ηδη πουλησει 13.500 διαρκειας και αρα θα επρεπε οι παιχτες να ειναι πληρωμενοι για την περσινη χρονια κατι που δεν συμβαινει.
και εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι το ανοιγμα ειναι τοσο μεγαλο αλλα τα νουμερα δεν βγαινουν. αλλωστε μην ξεχνας οτι αρχικα μας ελεγαν οτι χρωστουσαν 100Κ στον βιτολο και τωρα εγιναν 300Κ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λενε οτι χρωστανε 150000 βαση συμβολαιου και τα αλλα ειναι τα μπονους.
georgie, η ΠΑΕ εχει παρα πολλα εξοδα τα οποια υπολογιζονται στα "λοιπα εξοδα" οταν διαβαζε ο Φαρλαλης ή ο Βιολιδης τον ισολογισμος. Φυσικα και κατι τετοιο δεν θα γινοταν σε τιμολογιο παικτων ή της ΕΡΓΟ3. Το πιο ευκολο... υπαρχουθν τοσες εταιρειες που ειναι χορηγοι, και δεν μιλαω φυσικα για τις μεγαλες, αλλα υπαρχουν πολλες μικροτερες.
Φυσικα και δεν υπαρχει καμια αποδειξη για αυτο δεν λεω οτι "το εκαναν". Λεω απλως, οτι ειναι πολυ ευκολο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δηλαδη τι εννοεις με τους χορηγους;
Ερχεται η Δελτα και σου λεει παρε χορηγια με 100.000 Ε και παρε και αλλα 100.000 για σενα;
Παρακαλω να μου το εξηγησεις.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Διάβαζα στις προηγούμενες σελίδες κυρίως τα σχόλια των Konkamp και opws_mathame.

Πάνω στα λεγόμενα τους κάποια σχόλια δικά μου:

Καταρχάς πιστεύω πως οι απόψεις του Konkamp είναι πιο ρεαλιστικές. Αυτές του opws_mathame πιο οπαδικές, αυτό που θα ονειρευόμασταν οι περισσότεροι αλλά που δεν γίνετε στην πραγματικότητα.

Φίλε opws_mathame, κάποια σχόλια με βάση τα λεγόμενα σου :

1. Ένα συλλαλητήριο αμέσως μετά την αποχώρηση της διοίκησης Ζαγοράκη, δυστυχώς δεν θα μάζευε ούτε 500 άτομα!

2. Αυτά τα «. . . .σύνορα στα Τέμπη. . .» κτλ, με βρίσκουν 100% σύμφωνο αλλά δεν γίνονται. Από ποιους να γίνουν άλλωστε; Ψάξου να δεις πόσοι στην εποχή Γούμενου (όταν μείναμε εκτός Ευρώπης) φώναζαν «μαύρο στον Καραμανλή» και στης επόμενες εκλογές ψήφισαν. . . .Καραμανλή!

3. Η λαϊκή βάση συμφωνώ πως θα ήταν ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ αλλά όταν ξεκίνησε μία τέτοια προσπάθεια (ΜΕΛΒΑ), μερικούς μήνες μετά την σύσταση, βυθίστηκε στην αμφισβήτηση και στην ειρωνεία. Άσε που οικονομικά πλέον δεν μπορεί ο κόσμος να το στηρίξει. Κλασικό παράδειγμα το θέμα του γηπέδου που αν τεθεί θέμα, ΟΛΟΙ θέλουν να έχουν άποψη αλλά κανένας δεν πάει να δώσει 36 ευρώ για συνδρομή στον ΑΣ!

4. Είτε αρέσει, είτε όχι, ο ΠΑΟΚ την επόμενη μέρα της μετά Ζαγοράκη εποχής, θα έχει μέγιστα έσωδα 10-12 εκ επιτρέποντας ένα μπάτζετ που δεν θα ξεπερνάει τα 7εκ. Τα διαρκείας επίσης, δύσκολα θα ξεπεράσουν τα 5 χιλιάρικα. Καλώς ή κακός, ο κόσμος που ακολουθάει αυτό τον καιρό τον ΠΑΟΚ δεν αποτελείτε από οπαδούς αλλά από φιλάθλους, οι οποίοι είναι μάλιστα πιστοί στον Ζαγοράκη. Αυτά τα λέω για να καταλήξω στο σωστό κατ εμε συμπέρασμα του Konkamp πως είναι πιο ορθό να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση παρά να τα ξηλώσεις όλα και ν αρχίσεις από την αρχή.

Σε έναν ιδανικό, δικό μου κόσμο,
1. Θα έδιωχνα τους πάντες από την ΠΑΕ. Ζαγοράκη, Βρύζα, όλους!
2. Θα έκανα λαϊκή βάση στα πρότυπα της Μπάρτσα.
3. Θα έβαζα σύνορα στα Τέμπη.
4. Θα έριχνα ατελείωτο ξύλο στα στέκια των ΑΡΔ, ΠΑΟΚμάνια κτλ
5. Θα έβαζα μπρος την Νέα Τούμπα. . . στην Τούμπα.

Σε έναν ιδανικό δικό μου κόσμο όμως γιατί στην πραγματικότητα, λίγα απ όλα αυτά μπορούν να γίνουν! 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
darklord εαν τους χρωστουσαν πριν ενα μηνα 2-2.5εκατ και εμενα θα μου φαινοταν λογικο.

Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι θα σου φαινοταν λογικο?
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δηλαδη τι εννοεις με τους χορηγους;
Ερχεται η Δελτα και σου λεει παρε χορηγια με 100.000 Ε και παρε και αλλα 100.000 για σενα;
Παρακαλω να μου το εξηγησεις.

Σου ειπα για τους μικροτερους χορηγους. Δεν θα μπουμε σε ονοματολογια.
Δλδ σοβαρα εσυ πιστευεις οτι αν καποιος σε μια εταιρεια θελει να κανει εικονικα τιμολογια δεν μπορει; Ειμαστε εντελως εκτος θεματος , αφου οπως ειπα δεν εχω καμια αποδειξη για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απλα λεω οτι γινεται.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
@ berg
Γιατι δεν εχει μπει η δοση της ΝΟΒΑ πχ.
Και γιατι δεν υπαρχει ομαδα, που να εχει πληρωμενους παικτες.
Εδω ο μπασκετικος γαυρος των δις  εχει πληρωσει μονο 6 μηνες τους παικτες του.

@ dark

Γαμα την ονοματολογια, εγω θελω να μου περιγραψεις την διαδικασια.

Εκτος θεματος δεν ειμαστε..πανε πισω στο θεμα, και δες οτι εγινε καραμελα το εικονικο τιμολογιο. Εγω δεν εθελοτυφλω..σαφως και υπαρχουν εικονικα τιμολογια, τα οποια συνηθως ειναι για να δικαιολογουν εσοδα και να νομιμοποιουν μαυρο χρημα. Επισης υπαρχουν και τιμολογια εικονικα οπως του Γουμενου με τον Σικαμπαλα, που το εκανε τσακωτο το ΣΔΟΕ και φαγαμε προστιμο. Τοτε τα δεδομενα ηταν απλα, μας επιδικασε να πληρωσουμε η ΦΙΦΑ ενα χ ποσο και ο Γουμενος ειχε παραστατικα οτι πληρωσαμε 4 φορες παραπανω. Το συγκεκριμενο ποσο ειχε φανει και στον ισολογισμο τοτε..και ολοι αναρωτιομασταν που δοθηκαν 2,5 εκ για μεταγραφες οταν πηραμε μονο Μεγκαχεντ και Σικαμπαλα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Georgie
σε παρακαλώ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΣΗ ΤΗΣ NOVA την οποίά περιμένουμε... ΠΟΣΟ.

πόσο κοντά ή πόσο μακρυα είναι στα 5 σχεδόν μύρια.

ευχαριστώ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Georgie τα υπολοιπα εσοδα που πανε και περιμενουμε μια δοση της νοβα για να πληρωθουν οι παικτες?Αν θυμαμαι καλα τον ζαγορ τον βαλαμε εκει που ειναι για να μην εχουμε και τετοια ντραβαλα με απληρωτους και προσφυγες.Δηλαδη αν μπαινουμε μεσα και τωρα με τα περισσοτερα εσοδα ever δεν υπαρχει φως.Επειδη μου λες για αλλες ομαδες δεν ειδα σε καμμια να κανουν αποχη οι παικτες(εκτος αν σε εμας ειναι ολοι οι ευαισθητοι..)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

kostas4

• Guest
darklord εαν τους χρωστουσαν πριν ενα μηνα 2-2.5εκατ και εμενα θα μου φαινοταν λογικο.

Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι θα σου φαινοταν λογικο?

θεωρητικα περυσι καλυψαμε το προπερσινο ανοιγμα αρα εμεινε το ανοιγμα της τελευταιας χρησης. κατι που δεν εγινε βεβαια αλλα λεμε τωρα...

αλλα ξαναλεω οτι απο τα φετινα διαρκειας θα περιμενα τουλαχιστον να καλυφθουν οι υποχρεωσεις προς τους παιχτες ωστε να ειναι ολοι πληρωμενοι. εαν δεν καταφεραμε με 13.500 διαρκειας να καλυψουμε αυτα που χρωσταμε πως ακριβως θα βγει η φετινη χρονια?
βλεπω κατα τον νοεμβριο να αρχιζουν παλι τις αποχες απο τις προπονησεις μονο που αυτη τη φορα τα πραγματα θα ειναι πιο δυσκολα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Λογιστης δεν ειμαι.
Η δοση της ΝΟΒΑ ειναι ανω των 500.000. Ποσο ακριβως δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω. Ως τωρα η δικαιολογια μη καταβολης της ηταν η μη επικυρωση της βαθμολογιας.
Επισης οταν και αν θα καταβληθει δεν αλλαζει κατι στον ελλειματικο ισολογισμο. Το ανοιγμα που παρουσιαστηκε στην συνεντευξη τυπου θα παραμεινει ιδιο.

@berg

δεν διαφωνουμε καπου, απλα απο το ιδεατο μεχρι την πραγματικοτητα ειναι μεγαλη αποσταση. Οτι δεν κανουν στις αλλες ομαδες αποχη, εχει να κανει με το ποιες ειναι οι αλλες ομαδες. Στους γαυροβαζελους μπορουν να κρεμανε δελτια και εχουν λεφταδες. Στα σκουλικια θα φανε ξυλο απο το σουπα33. Σε εμας οι οπαδοι θα τους δωσουμε δικιο, οπως και η διοικηση. Τυχαιο ειναι οτι συμβαινει και στο μπασκετ μας; Ειναι το κλιμα τετοιο. Ομαδα του λαου  ;)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
ÕðïèåôéêÜ óõæçôÜìå ðùò ìðïñåß íá äçìéïõñãçèåß ôå÷íçôÜ ìéá ôñýðá; Ðïëý Ýõêïëá, êáé üôáí Ý÷åéò ôç óýìöùíç ãíþìç êáé ôùí äýï ìåñþí äýóêïëá áíáêáëýðôåé êÜôé ôï ÓÄÏÅ Þ ïé ïñêùôïß. Íáé õðåñôéìïëïãÞóåéò, åéêïíéêÜ ôéìïëüãéá êáé ìáýñá ëåöôÜ èá ìðïñïýóáí íá åßíáé êÜðïéïé ôñüðïé ãéá ôç äçìéïõñãßá áäéêáéïëüãçôçò, áëëá «äéêáéïëïãçìÝíçò» óôá ÷áñôéÜ, ìáýñçò ôñýðáò.
Áðïäåßîåéò âÝâáéá ìçí æçôÜò. Ôçí áëÞèåéá ìáæß ìå üðïéåò ðéèáíÝò áðïäåßîåéò èá ôéò ìÜèïõìå áðü ôçí åðüìåíç äéïßêçóç. Áí êáé áìöéâÜëëù áêüìá êáé ãé’ áõôü, âëÝðïíôáò ôé Ýãéíå óôï ðáñåëèüí êáé ôçí êëßêá ðïõ äéïñßæåé ôéò äéïéêÞóåéò óôçí ÐÁÅ ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá.
ÁëëÜ ìçí îå÷íÜìå üôé ç äéïßêçóç áíÝëáâå ìå óôü÷ï ôçí åîõãßáíóç. Ïðüôå åê ôïõ áðïôåëÝóìáôïò Ý÷åé áðïôý÷åé óôï âáóéêü ôçò óôü÷ï ìå ôéò ìáýñåò ôñýðåò ðïõ ðáñïõóéÜæïíôáé. Åßôå áðü áíéêáíüôçôá åßôå áðü áðáôåùíéÜ.
Åãþ Ý÷ù Ýíá åñþôçìá: ôåëéêÜ ìå ôé õëéêü (êáé ìðÜôæåô) Ýðñåðå íá áãùíßæåôáé ï ÐÁÏÊ ôùí 21.000 äéáñêåßáò ãéá íá ìçí áõîÜíåôáé ç ìáýñç ôñýðá; ÌÝ÷ñé íá ìïõ áðáíôÞóåé ðåéóôéêÜ ç äéïßêçóç, åãþ èá ôç âëÝðù ìå êá÷õðïøßá. ÐñïóèÝôïíôáò êáé áñêåôÝò Üëëåò óõìðôþóåéò-åíäåßîåéò âÝâáéá.

ÔÝëïò ãéá ôïí alexisv, ï ÐÁÏÊ Ýôóé üðùò ðñïäéáãñÜöåôáé ç öåôéíÞ ÷ñïíéÜ, ðñïâëÝðù üôé èá Ý÷åé ôïõ ÷ñüíïõ ïýôùò Þ Üëëùò êÜôù áðü 10.000 äéáñêåßáò. Ïðüôå ìÜëëïí ôé åß÷áìå ôé ÷Üóáìå èá åßìáóôå, óôçí êáëýôåñç ôùí ðåñéðôþóåùí.
ÔïõëÜ÷éóôïí ßóùò õðÜñ÷åé ç åëðßäá ãéá êÜôé äéáöïñåôéêü, ãéáôß ðëÝïí ìå ôçí ðáñïýóá äéïßêçóç áõôÞ Ý÷åé óâÞóåé

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τζορτζι το καταλαβαινεις οτι γραφεις οτι ναναι πραματα ετσι;

τεσπα

13500 τα διαρκειας μ.ο 200 ευρω καποια απο αυτα με πιστωτικες συνολο πολυ τραβηγμενα 1,5 εκ καθαρα

μεταγραφες δεν γινονται παιχτες δεν πληρωνονται...που σκατα πανε;

τελος ο λιακος σωστα μιλαει για κλικα και για προηγουμενες διοικησεις.το ιδιο πραμα συνεβη και στην καε
με τον πανελουδη που σε 5 χρονια θα τον ανακυρηξουμε ως ευεργετη του τμηματος(συν το οτι ο ερασιτεχνης βρεθηκε να του χρωσταει κιολας)

οσο υπαρχει λοιπον αυτη η κλικα στον ΠΑΟΚ που εχει και νεο προσωπο (αυτον που θα παραιτηθει αυριο μεθαυριο τον βιολιδη ντε) τοσο το ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ θα ειναι παντοτε επικαιρο.οχι δεν εχω αποδειξεις απτες αλλα εχω γεγονοτα και πορεια της ομαδας.οποιος δεν το βλεπει δεν μπορω να του κανω κατι αυτα καποιοι τα λενε ισως και 6 χρονια(οχι εγω).το οτι σαν λαος δεν εχουμε καταλαβει ποιον εχουμε εσωτερικο εχθρο ειναι το μεγαλυτερο λαθος μας...και γι'αυτο για καποιους το μεγαλυτερο εγκλημα του ζαγορακη ειναι η στηριξη στον κατσαρη πριν 3 χρονια.κακο για τον ΠΑΟΚ κακο για τον ιδιο κακο για την ψυχικη μας υγεια