Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611828 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλη φαση θα τανε να ανακοινωνε 10 αποδεσμευσεις σημερα..

Offline Vorious

• Αλλαγή
Αποτυχημενη γενικα η πρωτη χρονια του Ζαγορακη στον ΠΑΟΚ κατα τη γνωμη μου
Περιμενω τον απολογισμο τη Μ Τριτη, αλλα μεχρι τοτε εκφραζω την αποψη μου
Ελπιζω ο Θοδωρος μας να μας δωσει μια καλυτερη εικονα σε σχεση με αυτην που εχω εγω για τη χρονια που περασε

Αγωνιστικα :
Ξεφτιλα μεχρι εκει που δεν παιρνει, συνεχομενα αρνητικα ρεκορ (συνολο ηττων, συνεχομενες ηττες, μεγαλυτερη εντος εδρας ηττας, συγκομιδη βαθμων, τερματα, πρωτος σκορερ, χειροτερη ανατροπη)

Μεταγραφικα:
Αποτυχημενες μεταγραφες (λακης, knol, βρυζας, σαλμον, γλυκος, ορφανος κλπ), τζαμπα λεφτα σε φιρμες (κονσεισαο), ασκοποι δανεισμοι (frunza). Ευτυχως πετυχε το βερον ο οποιος εστω και για 2-3 αγωνες μας εκανε να πιστεψουμε οτι κατι παει να αλλαξει

Προπονητης: Ο παρασχος διωχθηκε με ακομψο τροπο, ηρθε ο Σαντος ο οποιος εφερε τη διχονοια στο ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΠΑΟΚτσηδικο μετωπο.

Διοικητικα:
1. Η παε δειχνει οργανωμενη με διακριτους ρολους, φαινεται να υπάρχει διαφανεια, ο βρυζας δειχνει οτι θα πετυχει στο στοχο του αν και τελειως απειρος
2. Αδυναμια διοικητικη να προστατευσει τους οπαδους απο τη μπατσαρια που ματωσε φετος τους ΠΑΟΚτσηδες με τις ασκοπες συλληψεις - φυλακισεις και που μας μας φλομωσε στο δακρυγονο ολη τη χρονια
3. Εριξε επιτελους τα σκατοκαγκελα απο την 4
4. Σε συνεννοηση με τους φιλαθλους πετυχε την ησυχοτερη ΤΟΥΜΠΑ απο αποψη επεισοδιων τα τελευταια 50 χρονια
5. Εκανε αγωγη σε γουμενο (σσ για τα ματια του κοσμου, γιατι δεν εχει καμια ελπιδα να δικαστει)
6. Δε φαινεται να εχει ξεκαθαρισει τη σταση του απεναντι στον ΑΣ, ο οποιος ειναι ο κοινος παρονομαστης στην καθιζηση όλων των τμηματων του ΠΑΟΚ
7. Δε μας επρηξε με το θεμα του γηπεδου, οπως κανανε οι προη-γουμενοι

Οικονομικα:
1. Πουλησε 12.500 διαρκειας, το μεγαλυτερο αριθμο στην ιστορια μας
2. Πετυχε τρια συνεχομενα sold out αν και η ομαδα παρεπαιε
3. Δεν εκανε σχεδον τιποτα για τα τεραστια χρεη της παε (κληρονομια απ τους τρισκαταρατους)
4. Δε βρηκε κανενα επενδυτη
5. Ολα τα κονε με την κυβερνηση ηταν να χαμε να λεγαμε
6. Καλυψε την κυβερνηση πριν το συλλαλητηριο (ακομα και με την υποτιθεμενη υποψηφιοτητα Ζαγορακη με το κυβερνων κομμα)
7. Πετυχε την (διασφαλισμενη και καλα) κρατικη χορηγια μετα απο 1,5 χρονο με μικρα οφελη και μετα απο ενα εξαμηνο προσπαθειων
8. Δειχνει να κανει τιμια διαχειρηση των εσοδων
9. Καθαρισε τη μπουτικ απ τα κορακια
10. Εφερε δεκαδες χορηγους με τη μαγκια της
11. Ουσιαστικα ξεχαστηκε το συνθημα "τα χρεη σε αυτους που τα εκαναν" αφου αποδειχθηκε οτι η μια διοικηση καλυψε τα ιχνη της αλλης

Σχεση με οπαδους:
1. Συνεχεις εως κουραστικες οι ανακοινωσεις για τον εκθειασμο του κοσμου στα εντος εδρας
2. Αμεση απαντηση σε προκλησεις (σκουληκιων), αν και δε θα πρεπε να ασχοληθουμε τοσο με τα σπονδυλα κατα τη γνωμη μου
3. Κοντα στον κοσμο, κοντα στην ομαδα, με ποικιλιδη υπευθυνο
4. Ειδικα  ο Θοδωρης εδειχνε οτι ειναι ενας απο μας και μας εδινε κουραγιο με τη σταση του (δεν ξεχνω τις φωτο που τον δειχνουν να ποναει βλεποντας την ομαδα)
5. Δεν γνωριζω κατα ποσο στηριξε τους οπαδους που φυλακιστηκαν. Ακουσα και διαβασα οτι αρκετες φορες ετρεξε στην αστυνομια

Ετσι ειδα τα πραγ(α)ματα αυτη τη χρονια, ισως και σε ενα βαθμο να ειμαι εν βρασμω μετα και το σημερινο, παρ ολο που δε νομιζω

Φιλοι ΠΑΟΚτσηδες

Κατα τη γνωμη μου οπως προανεφερα η χρονια ειναι αποτυχημενη. Τα χειροτερα σεναρια εγιναν πραγματικοτητα στον αγωνιστικο τομεα. Η προοδος στα διοικητικα περιορισμενη.

ΟΜΩΣ

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ

Η στηριξη παρα τη φετινη αποτυχια πρεπει να ειναι ιδια και μεγαλυτερη σε διοικηση, προπονητη και τους οποιους παιχτες μεινουν-ερθουν
Ειμαι ΠΑΟΚ δεν εγκαταλειπω. Καταπινω την πικρα και συνεχιζω
Η φετινη αποτυχια ας μας δωσει δυναμη για ακομα μεγαλυτερη στηριξη, ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη-παρουσια, ακομα μεγαλυτερη τρελα στην κερκιδα
Ο τροχος δε γυρναει ευκολα, αλλα δε βλεπω να γυρναει με αλλο τροπο. Πρεπει να συνεχισουμε να σπρωχνουμε μεχρι να γυρισει. Μπορουμε φιλαρακια. Πρωτα με τα διαρκειας μετα με τη συμμετοχη
Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος, αλλα για την ωρα ετσι θα πορευτουμε. Τουλαχιστον η Δοικηση της παε ΠΑΟΚ με τους αν8ρωπους που την πλαισιωνουν μου δινει μια ελπιδα οτι μπορει να γινει κατι καλο τα επομενα δυο χρονια. Αυτην την ελπιδα μου στηριζω, αυτην την ελπιδα μου θα στηριζω

ΟΟΟ ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μες το μυαλοοοο.....

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Photis

• Guest
File i sinentefxi anavli8ike gia tis 2 tou Mai eneka tou Mbasket lene sto site...egw  vriskw to megalo xroniko diastima apo tin arxiki sinentefxi tipou poli periergo diladi mporei kati na pezei KIRIWS PROPONITIKA lew egw me to mialo mou(xwris fisika na xerw apla ipoptevomai..).

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Aderfe Vorious exw kamposes antirrhseis se orismena poy les, molis vrw xrono 8a soy apanthsw. Aplws na shmeiwsw pws to paokpress leeei pws anavalletai gia meta to Pasxa h synenteyksh Zagorakh logw basket

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Homo PAOKus

Τα εγραψα γιατι μεσα μου σκαω. Θελω να ακουσω αποψεις επι της ουσιας και οχι λογια που στηριζονται στο συναισθημα και στην τρελα μας
Μακαρι να τοποθετηθουν κι αλλοι φιλοι επι της ουσιας, οσον αφορα τα θετικα και τα αρνητικα της διοικησης του ΠΑΟΚ μας για τη φετινη χρονια, θελω να τις διαβασω. Ελπιζω να είναι διαφορετικες και να μου δειξουν πτυχες (θετικες) τις οποιες δεν εντοπισα.

Υ.Σ. Η στηριξη προς τη διοικηση ειναι εμπρακτη και δεδομενη και σε καμια περιπτωση δεν επηρεαζεται απο τη φετινη (κατα τη γνωμη μου) συνολικη αποτυχια
Υ.Σ. Στην οποια διαφορετικη τοποθετηση προσωπικα δε θα θελα να διαβασω απαντησεις που να συγκρινουν αυτην τη Διοικηση με προηγουμενες. Το θεωρω κατ ελαχιστον προσβολη της νοημοσυνης να λεμε οτι αυτη η Δοιηκηση ειναι καλη, επειδη δεν ειναι μπαζο σαν τις προηγουμενες   

Offline ved

• Αλλαγή
Αποτυχημενη γενικα η πρωτη χρονια του Ζαγορακη στον ΠΑΟΚ κατα τη γνωμη μου
Περιμενω τον απολογισμο τη Μ Τριτη, αλλα μεχρι τοτε εκφραζω την αποψη μου
Ελπιζω ο Θοδωρος μας να μας δωσει μια καλυτερη εικονα σε σχεση με αυτην που εχω εγω για τη χρονια που περασε

Αγωνιστικα :
Ξεφτιλα μεχρι εκει που δεν παιρνει, συνεχομενα αρνητικα ρεκορ (συνολο ηττων, συνεχομενες ηττες, μεγαλυτερη εντος εδρας ηττας, συγκομιδη βαθμων, τερματα, πρωτος σκορερ, χειροτερη ανατροπη)

Μεταγραφικα:
Αποτυχημενες μεταγραφες (λακης, knol, βρυζας, σαλμον, γλυκος, ορφανος κλπ), τζαμπα λεφτα σε φιρμες (κονσεισαο), ασκοποι δανεισμοι (frunza). Ευτυχως πετυχε το βερον ο οποιος εστω και για 2-3 αγωνες μας εκανε να πιστεψουμε οτι κατι παει να αλλαξει

Προπονητης: Ο παρασχος διωχθηκε με ακομψο τροπο, ηρθε ο Σαντος ο οποιος εφερε τη διχονοια στο ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΠΑΟΚτσηδικο μετωπο.

Διοικητικα:
1. Η παε δειχνει οργανωμενη με διακριτους ρολους, φαινεται να υπάρχει διαφανεια, ο βρυζας δειχνει οτι θα πετυχει στο στοχο του αν και τελειως απειρος
2. Αδυναμια διοικητικη να προστατευσει τους οπαδους απο τη μπατσαρια που ματωσε φετος τους ΠΑΟΚτσηδες με τις ασκοπες συλληψεις - φυλακισεις και που μας μας φλομωσε στο δακρυγονο ολη τη χρονια
3. Εριξε επιτελους τα σκατοκαγκελα απο την 4
4. Σε συνεννοηση με τους φιλαθλους πετυχε την ησυχοτερη ΤΟΥΜΠΑ απο αποψη επεισοδιων τα τελευταια 50 χρονια
5. Εκανε αγωγη σε γουμενο (σσ για τα ματια του κοσμου, γιατι δεν εχει καμια ελπιδα να δικαστει)
6. Δε φαινεται να εχει ξεκαθαρισει τη σταση του απεναντι στον ΑΣ, ο οποιος ειναι ο κοινος παρονομαστης στην καθιζηση όλων των τμηματων του ΠΑΟΚ
7. Δε μας επρηξε με το θεμα του γηπεδου, οπως κανανε οι προη-γουμενοι

Οικονομικα:
1. Πουλησε 12.500 διαρκειας, το μεγαλυτερο αριθμο στην ιστορια μας
2. Πετυχε τρια συνεχομενα sold out αν και η ομαδα παρεπαιε
3. Δεν εκανε σχεδον τιποτα για τα τεραστια χρεη της παε (κληρονομια απ τους τρισκαταρατους)
4. Δε βρηκε κανενα επενδυτη
5. Ολα τα κονε με την κυβερνηση ηταν να χαμε να λεγαμε
6. Καλυψε την κυβερνηση πριν το συλλαλητηριο (ακομα και με την υποτιθεμενη υποψηφιοτητα Ζαγορακη με το κυβερνων κομμα)
7. Πετυχε την (διασφαλισμενη και καλα) κρατικη χορηγια μετα απο 1,5 χρονο με μικρα οφελη και μετα απο ενα εξαμηνο προσπαθειων
8. Δειχνει να κανει τιμια διαχειρηση των εσοδων
9. Καθαρισε τη μπουτικ απ τα κορακια
10. Εφερε δεκαδες χορηγους με τη μαγκια της
11. Ουσιαστικα ξεχαστηκε το συνθημα "τα χρεη σε αυτους που τα εκαναν" αφου αποδειχθηκε οτι η μια διοικηση καλυψε τα ιχνη της αλλης

Σχεση με οπαδους:
1. Συνεχεις εως κουραστικες οι ανακοινωσεις για τον εκθειασμο του κοσμου στα εντος εδρας
2. Αμεση απαντηση σε προκλησεις (σκουληκιων), αν και δε θα πρεπε να ασχοληθουμε τοσο με τα σπονδυλα κατα τη γνωμη μου
3. Κοντα στον κοσμο, κοντα στην ομαδα, με ποικιλιδη υπευθυνο
4. Ειδικα  ο Θοδωρης εδειχνε οτι ειναι ενας απο μας και μας εδινε κουραγιο με τη σταση του (δεν ξεχνω τις φωτο που τον δειχνουν να ποναει βλεποντας την ομαδα)
5. Δεν γνωριζω κατα ποσο στηριξε τους οπαδους που φυλακιστηκαν. Ακουσα και διαβασα οτι αρκετες φορες ετρεξε στην αστυνομια

Ετσι ειδα τα πραγ(α)ματα αυτη τη χρονια, ισως και σε ενα βαθμο να ειμαι εν βρασμω μετα και το σημερινο, παρ ολο που δε νομιζω

Φιλοι ΠΑΟΚτσηδες

Κατα τη γνωμη μου οπως προανεφερα η χρονια ειναι αποτυχημενη. Τα χειροτερα σεναρια εγιναν πραγματικοτητα στον αγωνιστικο τομεα. Η προοδος στα διοικητικα περιορισμενη.

ΟΜΩΣ

Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ

Η στηριξη παρα τη φετινη αποτυχια πρεπει να ειναι ιδια και μεγαλυτερη σε διοικηση, προπονητη και τους οποιους παιχτες μεινουν-ερθουν
Ειμαι ΠΑΟΚ δεν εγκαταλειπω. Καταπινω την πικρα και συνεχιζω
Η φετινη αποτυχια ας μας δωσει δυναμη για ακομα μεγαλυτερη στηριξη, ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη-παρουσια, ακομα μεγαλυτερη τρελα στην κερκιδα
Ο τροχος δε γυρναει ευκολα, αλλα δε βλεπω να γυρναει με αλλο τροπο. Πρεπει να συνεχισουμε να σπρωχνουμε μεχρι να γυρισει. Μπορουμε φιλαρακια. Πρωτα με τα διαρκειας μετα με τη συμμετοχη
Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος, αλλα για την ωρα ετσι θα πορευτουμε. Τουλαχιστον η Δοικηση της παε ΠΑΟΚ με τους αν8ρωπους που την πλαισιωνουν μου δινει μια ελπιδα οτι μπορει να γινει κατι καλο τα επομενα δυο χρονια. Αυτην την ελπιδα μου στηριζω, αυτην την ελπιδα μου θα στηριζω

ΟΟΟ ΠΑΟΚαρα εχω τρελα μες το μυαλοοοο.....

2,5,6 στα διοικητικα

3,4,6,8 και 11 οικονομικα

με κανουν να υποψιαζομε οτι εισαι βαλτος,,,ισως και σκουλικι....μου φαινετε πολυ υπουλη η ολη αναφορα σου.........την εχεις ψαξει την δουλεια και γραφεις ετσι ωστε να φενετε αληθοφανης και παοκτσηδικη η αναφορα σου με σκοπο ομως τον διχασμο. σαν καποιους αριανους που ακουνε ολη μερα ραδια,,,μαθαινουν τα παντα γυρω απο τον ΠΑΟΚ και μολις βρουν αφορμη παιρνουν τηλ και προσπαθουν να κανουν ζημια...

αν οχι τοτε εισαι η ασχετος η πραγματικα απαραδεκτος.

με την σειρα

2) η διοικηση εδιωξε τους μπατσους εξω απο την 4 και παρεστη σε αστυνομικα τμηματα και δικαστηρια στο πλευρο του κοσμου. για να μην γινουν αυτα που εγιναν φετος θα επρεπε ο κοσμος μας να ηταν προβατο και προσκυνημενος,,,ή ο ζαγορακης να λαδωνε διοικητες και ασφαλιτες ολη τη χρονια.πραγμα αδιανοητο που ουτως η αλλως δεν μας περνει και ουτε το θελω.

5) το ''για τα ματια του κοσμου'' τι σημαινει? οτι ο ζαγορακης μας δουλευει ετσι?(ο υπουλος τροπος που λεγαμε)...και μονο ηθικα καλα εκανε και εγινε η αγωγη γιατι αν δεν την εκανε θα τον ελεγες κολλητο του γουμενου.

6)παρε και το βολει ρε ζαγορακη....μηπως θες ωμη παρεμβαση της παε στο ερασιτεχνη? υπερ ποιου?
οικονομικα

3) αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο. οταν ρυθμησε τα του κρατους και διακανονησε η εξοφλησε ολα τα χρεη προς ιδιωτες

4) ποιον επενδυτη θελεις εσυ τσακαλι μου?? τον ρωσο με το μουστακι???εχεις μαθει μια ζωη με αφεντικα στην κεφαλα μας να ονειρευομαστε χλιδες φονσεκα κιαι παπατζες...και ποιος σου ειπε οτι ψαχνουμε για κατι τετοιο.

6) τι εννοεις οτι καλυψε την κυβερνηση? ο ιδιος εβγαλε ανακοινωση καλεσμα,παρεστη ο ιδιος,,,οσο για την φημολογια που εβγαλε το σταρ αναμεσα στις ειδησεις για την εφη θωδη ελεος! τα παραπονα σου στον λιαγκα.

8) δειχνει.......δηλαδη ισως και να μην τα παιρνει ο ζαγορακης...το υπουλο που λεγαμε.

11) η διοικηση αυτη καλυψε τα ιχνη της αλλης μαλλον σημαινει τα χρεη...που ποιο πριν λες οτι δεν εκανε τιποτα...αν δεν εκανε τιποτα θα ησουν δ εθνικη φιλαρακο...ετσι απλα...αν εννοεις για παρατυπιες ξεχνας τις ανακοινωσεις για επιταγες και οφειλες.

δεν ξερω αμα σε αδικησα αλλα πρωτος εσυ αδικησες την διοικηση και τον εαυτο σου(αν εισαι δικος μας).

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Oi epimeroys antirrhseis moy ston filo Vorious.

Αποτυχημενες μεταγραφες (λακης, knol, βρυζας, σαλμον, γλυκος, ορφανος κλπ), τζαμπα λεφτα σε φιρμες (κονσεισαο), ασκοποι δανεισμοι (frunza).
O Orfanos apotyxhmeh metagrafh? giati? Pote ton eidame?
Conseicao, Frunza: Pote prolabes na ton krineis?
Edw vevaia psilosymfwnw sthn genikh idea alla den 8elw na to anaferw epi toy parontos.

Εκανε αγωγη σε γουμενο (σσ για τα ματια του κοσμου, γιατι δεν εχει καμια ελπιδα να δικαστει)
Den moy aresei o tropos poy to diatypwneis giati afhneis aixmes.H8eles na mhn kaneis agwges?

Δε φαινεται να εχει ξεκαθαρισει τη σταση του απεναντι στον ΑΣ, ο οποιος ειναι ο κοινος παρονομαστης στην καθιζηση όλων των τμηματων του ΠΑΟΚ.
Mporei prosopika na eyxomai, na elpizw, na vgei o Zagorakhs kai na bgalei ton Katsarh ston tako. DEN einai omws ypoxrewmenos, oyte kan h8ika. Allo h PAE allo o AS.

Se evale se mia ry8mish 10 etwn me 20k euro ana mhna syn osa telesidhkisoyn. Diagrafh xrewn  DEN petyxe alla ftaiei aytos gi ayto? Ektos an ennoeis pio dynamikoys tropoys diekdikhsh ths diagrafhs. Ti ennoeis?

Δε βρηκε κανενα επενδυτη
E kai ftaiei kai gia ayto? Afoy den yparxei kanenas endiaferomenos ti na soy kanei o Zagorakhs? Na kanei taxydaktyloyrgika kai na kataskeyasei ependyth???(ase poy prosopika DEN 8elw kanena pousth!)

Ολα τα κονε με την κυβερνηση ηταν να χαμε να λεγαμε
Thn ypopsifhoiothta Zagorakh DEN thn evgale o idios, thn ebgale h ND gia eynohtoys logoys. Aytos ti ftaiei? Dhladh vgainei mia fhmh kai anti na krazoyme ayton poy thn ebgale krazoyme ayton poy thn ypokeitai? oso gia ta kone h allh anagnosh einai pws ton poylhsan stis diapragmateyseis...

Πετυχε την (διασφαλισμενη και καλα) κρατικη χορηγια μετα απο 1,5 χρονο με μικρα οφελη και μετα απο ενα εξαμηνο προσπαθειων
La8os an8rwpo memfesai....

φαινεται να υπάρχει διαφανεια,
Giati fainetai? den einai? Sthn Genikh Syneleysh oloi oi mikrometoxoi phran tis apnthseis poy h8elan apo oso toylaxiston vghke pros ta eksw.

Phge sto asynomiko Tmhma Toympas, phge se dikasthrio, ekane ki alla poy den legontai dhmosia.O nomos Orfanoy den shmainei oti mporei na ksepernietai apo moia PAE. Akoma ki an hgeths ths PAE einai o Zagorakhs. Proedros einai, oxi superman.

Δειχνει να κανει τιμια διαχειρηση των εσοδων
Ti ennoeis deixnei, exeis amfibolies?

Ουσιαστικα ξεχαστηκε το συνθημα "τα χρεη σε αυτους που τα εκαναν" αφου αποδειχθηκε οτι η μια διοικηση καλυψε τα ιχνη της αλλης
Ton Ioynio erxetai h dikh Batman kai 8a kanei parasrash politikhs agwghs h PAE PAOK. Gia Goymeno perimenoyme sto mellon.

Egw vlepw enan an8rwpo poy einai proedros ths PAE na moy deixnei oti me ektimaei kai moy antapodidei thn eygnomosynh toy. An kai 8a eprepe egw na toy xrwstaw eygnomosynh...

Gia mena en katakleidei
o Zagorakhs einai timios, den einai superman, oi pro8eseis toy einai pentaka8ares, o kopos poy katabalei terastios. Epeidh den einai superman sigoyra 8a kanei kai la8h. Sigoyra se kapoia 8emata den htan kai den 8a einai oso apotelesmatikos 8eloyme. Allo omws to la8os logw apeirias kai allo to la8os ek pro8esews.Kai h poreia toy deixnei pws to deytero eidos la8oys den isxyei.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
postara taytoxrona sxedon me vedder....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
το θεμα vorius ειναι οτι αν δεν ειναι υπουλη η προθεση σου ειναι σιγουρα υπουλοι αυτοι που διαβαζεις και ενημερωνεσαι...π.χ. ο μπραουδακης φαινετε σιγουρα εχθρος σου.και να τον διαβασει καποιος αμεσως θα τον αποριψει αν ειναι ΠΑΟΚ.θελει ξεκαθαρα το κακο μας και φαινετε...ο καρπετοπουλος ομως η εξυπνη πουτανα παιζει υπουλα...λεει λεει λεει  αναφερει τα αυτονοητα θετικα για τον ζαγορακη π.χ. δεν τον λεει λαμογιο αλλα παντα πιανετε απο κατι που φαινετε λογικο, λεει την μιση αληθεια και ετσι αφημει χολη που μπορει να την φαει ποιο υπουλα ο Παοκτσης...

να σου πω ενα παραδειγμα.

μπορει καποιος να πει οτι ο ζαγορακης δεν εφτιαξε ομαδα και να το αφησει ετσι.

αληθες και λογικο κιεγω για το ιδιο φωναζω....αν ομως δεν αναφερει τις συνθηκες στην ομαδα(χρεη λιγος χρονος ατυχεις συγκηριες) παρουσιαζει την μιση αληθεια.

κιαλλο παραδειγμα....μπορει καποιος να πει: αποτυχημενη η μεταγραφη λακη...ναι αποδειχτηκε οτι δεν προσφερε...ομως οταν εγινε η μεταγραφη ο λακης ηταν ενας ελληνας επιτυχημενος διεθνης σε καλη ηλικια και καλη τιμη ποδοσφαιριστης....αν δεν βγηκε στην πορεια ηταν και θεμα συγκηριων.

γιαυτο να κοιταμε τα πραγματα σφαιρικα και οχι μονοπλευρα και οτι μας ταιζουν οι δημοσιοκαφροι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
καταρχην εισαι (ασκοπα) πολυ επιθετικος, υπο αλλες συνθηκες θα παρεξηγιομουνα σοβαρα, απλα η αμφιβολια που δημιουργει το ιντερνετ μερικες φορες δικιολογει τετοιες συμπεριφορες. δε θα επεκταθω

2,5,6 στα διοικητικα

3,4,6,8 και 11 οικονομικα

με κανουν να υποψιαζομε οτι εισαι βαλτος,,,ΒΙΑΖΕΣΑΙ ισως και σκουλικι....ΜΠΕΝ ΤΖΟΝΣΟΝ μου φαινετε πολυ υπουλη η ολη αναφορα σου.........ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ την εχεις ψαξει την δουλεια και γραφεις ετσι ωστε να φενετε αληθοφανης ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ και παοκτσηδικη η αναφορα σου με σκοπο ομως τον διχασμοΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. σαν καποιους αριανους που ακουνε ολη μερα ραδια,,,ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΡΑΔΙΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ μαθαινουν τα παντα γυρω απο τον ΠΑΟΚ και μολις βρουν αφορμη ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ παιρνουν τηλ και προσπαθουν να κανουν ζημια...

αν οχι τοτε εισαι η ασχετος ΙΣΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ η πραγματικα απαραδεκτος ΠΑΛΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.

με την σειρα

2) η διοικηση εδιωξε τους μπατσους εξω απο την 4 και παρεστη σε αστυνομικα τμηματα και δικαστηρια στο πλευρο του κοσμου. για να μην γινουν αυτα που εγιναν φετος θα επρεπε ο κοσμος μας να ηταν προβατο και προσκυνημενος,,,ή ο ζαγορακης να λαδωνε διοικητες και ασφαλιτες ολη τη χρονια.πραγμα αδιανοητο που ουτως η αλλως δεν μας περνει και ουτε το θελω. ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.  

5) το ''για τα ματια του κοσμου'' τι σημαινει? οτι ο ζαγορακης μας δουλευει ετσι ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΚΟΜΑ Ο ΜΟΚΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝ ΚΑΙ ΦΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?(ο υπουλος τροπος που λεγαμε)...και μονο ηθικα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΗΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ SORRY καλα εκανε και εγινε η αγωγη γιατι αν δεν την εκανε θα τον ελεγες κολλητο του γουμενου ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΤΡΩΓΟ(ΜΑΙ)ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

6)παρε και το βολει ρε ζαγορακη....μηπως θες ωμη παρεμβαση της παε στο ερασιτεχνη? υπερ ποιου? ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑ. ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΚΡΑΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟ
οικονομικα

3) αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο. οταν ρυθμησε τα του κρατους ΡΥΘΜΙΣΕ ΤΟ 5% ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και διακανονησε η εξοφλησε ολα τα χρεη προς ιδιωτες ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ-ΜΑΘΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΔΩ Ο ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΛΕΦΤΑ.  

4) ποιον επενδυτη θελεις εσυ τσακαλι μου ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?? τον ρωσο με το μουστακι???εχεις μαθει μια ζωη με αφεντικα στην κεφαλα μας να ονειρευομαστε χλιδες φονσεκα κιαι παπατζες...και ποιος σου ειπε οτι ψαχνουμε για κατι τετοιο. ΟΚ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ PAOKWORLD ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

6) τι εννοεις οτι καλυψε την κυβερνηση? ο ιδιος εβγαλε ανακοινωση καλεσμα,παρεστη ο ιδιος,,,οσο για την φημολογια που εβγαλε το σταρ αναμεσα στις ειδησεις για την εφη θωδη ελεος! τα παραπονα σου στον λιαγκα. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟ STAR ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

δειχνει.......δηλαδη ισως και να μην τα παιρνει ο ζαγορακης...το υπουλο που λεγαμε  ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ, SORRY ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΣΑ ΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

11) η διοικηση αυτη ΟΧΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΟΥΜΕΝΟ-ΜΠΑΤΜΑΝ, ΝΙΚΟΛΑΚΗ-ΓΟΥΜΕΝΟ καλυψε τα ιχνη της αλλης μαλλον σημαινει τα χρεη...που ποιο πριν λες οτι δεν εκανε τιποτα...αν δεν εκανε τιποτα θα ησουν δ εθνικη φιλαρακο...ετσι απλα...αν εννοεις για παρατυπιες ξεχνας τις ανακοινωσεις για επιταγες και οφειλες ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

δεν ξερω αμα σε αδικησα ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΝΑΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ αλλα πρωτος εσυ αδικησες την διοικηση και τον εαυτο σου(αν εισαι δικος μας) Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.

Offline ved

• Αλλαγή
αν σε ενοχλησε η σταση κρατα μονο τις αποψεις μας (πανω κατω οι ιδιες).

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΠΡΟΣ HOMO PAOKUS

απαντησεις στα ερωτηματα που μου θετεις

Αποτυχημενες μεταγραφες (λακης, knol, βρυζας, σαλμον, γλυκος, ορφανος κλπ), τζαμπα λεφτα σε φιρμες (κονσεισαο), ασκοποι δανεισμοι (frunza).
O Orfanos apotyxhmeh metagrafh? giati? Pote ton eidame? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ
Conseicao, Frunza: Pote prolabes na ton krineis? ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Edw vevaia psilosymfwnw sthn genikh idea alla den 8elw na to anaferw epi toy parontos.

Εκανε αγωγη σε γουμενο (σσ για τα ματια του κοσμου, γιατι δεν εχει καμια ελπιδα να δικαστει)
Den moy aresei o tropos poy to diatypwneis giati afhneis aixmes.H8eles na mhn kaneis agwges? Σ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ KAI ΣΤΟ VEDDER ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΤΡΩΓΟ(ΜΑΙ)ΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Se evale se mia ry8mish 10 etwn me 20k euro ana mhna syn osa telesidhkisoyn ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ 120Κ/ΜΗΝΑ. Diagrafh xrewn  DEN petyxe alla ftaiei aytos gi ayto ΟΧΙ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ? Ektos an ennoeis pio dynamikoys tropoys diekdikhsh ths diagrafhs. Ti ennoeis? ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕ ΦΤΑΙΣ, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ?

Δε βρηκε κανενα επενδυτη
E kai ftaiei kai gia ayto? Afoy den yparxei kanenas endiaferomenos ti na soy kanei o Zagorakhs? Na kanei taxydaktyloyrgika kai na kataskeyasei ependyth???(ase poy prosopika DEN 8elw kanena pousth!). ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ

Ολα τα κονε με την κυβερνηση ηταν να χαμε να λεγαμε
Thn ypopsifhoiothta Zagorakh DEN thn evgale o idios, thn ebgale h ND gia eynohtoys logoys. Aytos ti ftaiei? Dhladh vgainei mia fhmh kai anti na krazoyme ayton poy thn ebgale krazoyme ayton poy thn ypokeitai? oso gia ta kone h allh anagnosh einai pws ton poylhsan stis diapragmateyseis...ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΩΗΦΙΟΤΗΤΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΕ ΔΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

Πετυχε την (διασφαλισμενη και καλα) κρατικη χορηγια μετα απο 1,5 χρονο με μικρα οφελη και μετα απο ενα εξαμηνο προσπαθειων
La8os an8rwpo memfesai...."ΠΕΤΥΧΕ" ΓΡΑΦΩ ΡΕ HOMO, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΕΤΥΧΕ. ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Δειχνει να κανει τιμια διαχειρηση των εσοδων
Ti ennoeis deixnei, exeis amfibolies?ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ (ΛΕΝΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ) ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ? ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ

Gia mena en katakleidei
o Zagorakhs einai timios ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ, den einai superman ΦΑΝΗΚΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, oi pro8eseis toy einai pentaka8ares ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, o kopos poy katabalei terastios ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ. Epeidh den einai superman sigoyra 8a kanei kai la8h ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Sigoyra se kapoia 8emata den htan kai den 8a einai oso apotelesmatikos 8eloyme. Allo omws to la8os logw apeirias kai allo to la8os ek pro8esews ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΗΣΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Kai h poreia toy deixnei pws to deytero eidos la8oys den isxyei.

ΤΕΛΙΚΑ HOMO PAOKUS εσυ πως θα χαρακτηριζες τη φετινη χρονια επιτυχημενη ή ασποτυχημενη συνολικα για την παε ΠΑΟΚ? και για να μη θετω εκβιαστικα διλημματα βάλε ενα βαθμο απο το το 1 (αποτυχια) ως το 100 (επιτυχια) και γραψε και 5 λογια που να αιιολογουν την απαντηση σου.
Φιλε vedder αν δε βαριεσαι καντο κι εσυ. Θελω να διαβασω την αποψη σου

makptol

• Guest
εγω απο ολα αυτα που βλεπω σε αυτα που γραφεις δεν με αρεσαν δυο πραγματα.....
εμμεσα αμφιβαλεις για την εντιμοτητα της διοικησης .......και για την διαφανεια και το νοικοκυρεμα που εκανε
στα οικονομικα και αυτο ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ νομιζω οτι δεν εχει δικαιωμα να το λεει .....τα παντα ειναι στο φως
ο ΖΑΓΟΡ ειτε το θελουμε ειτε οχι μας γλυτωσε απο την πληρη καταστροφη μας εδωσε οραμα....αν δεν ερχοτανε
ο βεζυρτζης ειχε ηδη ζητηση παραταση της διοικησης του για 2 χρονια θα ειχαμε αυτον αλλα στην ουσια τον
γουμενο απο πισω και μεταγραφες τυπου ΠΙΑ ΙΝΤΙΟ ΑΛΑΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ τα ξεχασαμε αυτα ....α θα ειχαμε
και το αλεξακη να πηγαινοερχετε και να λεει θα αναλαβω τον ΠΑΟΚ αφου μου δωσετε τουμπα και λιμανι θεσσαλονικης
.............ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ......... :(

Offline Vorious

• Αλλαγή
ρε σεις θα με τρελανετε! φαντασματα βλεπετε βραδιατικα?

εμμεσα αμφιβαλεις για την εντιμοτητα της διοικησης ....... ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ? και για την διαφανεια και το νοικοκυρεμα που εκανε ΟΚ
στα οικονομικα και αυτο ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ νομιζω οτι δεν εχει δικαιωμα να το λεει ΟΚ.....τα παντα ειναι στο φως ΟΚ
ο ΖΑΓΟΡ ειτε το θελουμε ειτε οχι μας γλυτωσε απο την πληρη καταστροφη ΜΑΛΙΣΤΑ μας εδωσε οραμα ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....αν δεν ερχοτανε
ο βεζυρτζης ειχε ηδη ζητηση παραταση της διοικησης του για 2 χρονια θα ειχαμε αυτον αλλα στην ουσια τον
γουμενο απο πισω και μεταγραφες τυπου ΠΙΑ ΙΝΤΙΟ ΑΛΑΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ τα ξεχασαμε αυτα ....α θα ειχαμε
και το αλεξακη να πηγαινοερχετε και να λεει θα αναλαβω τον ΠΑΟΚ αφου μου δωσετε τουμπα και λιμανι θεσσαλονικης
.............ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.........

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙN αδερφε makptol : μη συγκρινουμε το πριν με το τωρα, υποτιμαμε τη νοημοσυνη μας. Δε γινεται να συγκρινεις γουμενου και λοιπους με διοικηση Ζαγορακη. Απλα ειχα καποιες ελαχιστες προσδοκιες και ειδα ταπεινωση μεχρι εκει που δεν παιρνει...

να σου πω αδερφε μπορεις να μου πεις αν θεωρεις επιτυχημενη ή αποτυχημενη τη φετινη χρονια για την παε ΠΑΟΚ? απο το 1 ως το 100 σε παρακαλω ή με οποιο αλλο τροπο κρινεις εσυ, απλαγραωε και 5 λογια τεκμηριωσης

chiltsid

• Guest
den ksero re file vorius,alla ta paidia sou apantisan mia xara kai sy epimeneis giati?
o tropos pou grafeis k pou apantas mou kanei kati san dimosiografos pou thelei na bgalei xoli.

den katalabaino pos enas ΠΑΟΚτσής mporei,na skeftete avta ta pramata,den einai logiko.
sigoura ekane kapoia lathoi oi dioikisi kai tha kanei ki alla,alla oudeis mporei na pei oti avti h xronia htan apotyxia.

sta pio polla sou exoun apantisei eidi ta paidia,gia ton orfano na po,pos htan epilogi parasxou kai eixe symfonisei epi vezyrtzi kiola.
ton conceicao den ton eidame akoma,tou xronou pes oti thes.o glykos eixe 4 sobarous travmatismous kai den epaikse katholou,pos ton les apotyximeni?

gia ta xreoi pou les,to theoro paralogo na les DEN petyxe epeidi den eixame diagrafoi,PETYXE giati ama den petyxaine tha eisoun D opos eipe kai o vedder.episis kseplironoi kanonika tous diakonismous giati ama den to ekane pistepse me,merikoi amesos tha ton katigorousan kai tha to ebgazan pros ta ekso.

gia ependyti eipe,pos den yparxei kanenas apo piso kai pos den endiaferthike kai kanenas,to mono pou eipe einai oti boithisan kapioi stis metagrafes.na enimeronese kalytera.alloste giati nomizeis den akoume apo kanenan pleon tipota!

me tin kybernisi den ekane kanena kone,apo pou to sympaireneis avto?apla zitise isi metaxeirisi.den parakalese kanenan,isa isa sou apantise stin synentevksi pioi politiki boithisan kai esteile mynimata se avtous pou DITHEN boithan.ara pali sostos!

sto mono pou o zagor ekane lathoi,htan to agonistiko opos les.eite h proslipsi santos tin 2 agonistiki(epeidi tote emeine elvtheros)eite proetoimasia(pou htan eidi kleismenh),metagrafes ktl.exei xilia dyo elafrintika.otan irthe asxolithike 95% me oikonomika kai katholou me to agonistiko,oles oi kiniseis stis metagrafes ginan ypo athlies oikonomikes synthikes kai apistevta stena xronika perithoria,gia vto kai dikaiologountai.

prosopiki mou apopsi einai pos oi dioikisi ekane para poly kali douleia oikonomika,organotika,dioikitika alla merika lathakia agonistika pou einai epi ton pilston dikailogimena.dystixos oi pio poly panionte mono apo to agonistiko kai ton santos kai den blepoun ta ypoloipa pramata pou den einai toso entyposiaka gi avtous.DYSTIXOS
« Last Edit: April 21, 2008, 16:56:25 by chiltsid »

makptol

• Guest
ρε σεις θα με τρελανετε! φαντασματα βλεπετε βραδιατικα?

εμμεσα αμφιβαλεις για την εντιμοτητα της διοικησης ....... ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ?ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ? και για την διαφανεια και το νοικοκυρεμα που εκανε ΟΚ
στα οικονομικα και αυτο ενας ΠΑΟΚΤΣΗΣ νομιζω οτι δεν εχει δικαιωμα να το λεει ΟΚ.....τα παντα ειναι στο φως ΟΚ
ο ΖΑΓΟΡ ειτε το θελουμε ειτε οχι μας γλυτωσε απο την πληρη καταστροφη ΜΑΛΙΣΤΑ μας εδωσε οραμα ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....αν δεν ερχοτανε
.............ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ.........

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙN αδερφε makptol : μη συγκρινουμε το πριν με το τωρα, υποτιμαμε τη νοημοσυνη μας. Δε γινεται να συγκρινεις γουμενου και λοιπους με διοικηση Ζαγορακη. Απλα ειχα καποιες ελαχιστες προσδοκιες και ειδα ταπεινωση μεχρι εκει που δεν παιρνει...

να σου πω αδερφε μπορεις να μου πεις αν θεωρεις επιτυχημενη ή αποτυχημενη τη φετινη χρονια για την παε ΠΑΟΚ? απο το 1 ως το 100 σε παρακαλω ή με οποιο αλλο τροπο κρινεις εσυ, απλαγραωε και 5 λογια τεκμηριωσης

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ 100% ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ......ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ..........ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ
ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ .....εδω πεθαιναμε υπηρχε χρονος και οικονομικη δυνατοτητα να ασχοληθουμε ποιο ζεστα με
το αγωνιστικο ? επρεπε πρωτα να σταθουμε ορθιοι κα μετα να δουμε το αγωνιστικο.......

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
File Vorius,
antilamvanomaste diaforetika ti 8a eprepe na kanei kai ti oxi. Sta dioikhtika gia mena petyxe perissotera apo ta anamenomena. Sta agonistika ligotera. Perimena na ginei to anti8eto. Eksakoloy8w na diafwnw se ayta poy toy xrewneis ws "apotyxia".Metatopizeis thn kritikh stonZagorakh enw eprepe na th strepseis alloy.

Sta dioikhtika -afoy epimeneis- me arista to 100 ton va8mologw me 97. Sta agonistika ton va8mologw gyrw sto 60 kai ayto einai synepeia toy podosfairikoy ylikoy (palioy kai neoy) alla kai toy proponhth. Gia tis men metagrafes dinw elafryntiko pws eginan ypo ka8estws pieshs kai oikonomikwn provlhmatwn (toso to kalokairi oso kai ton Dekembrio). Gia ton Santos -poy kata th gnwmh moy exei terastio meridio ey8ynhs sthn xamhlh ba8mologia toy Zagorakh- krataw th gnwmh moy gia ton eayto moy, den 8elw na mpw se leptomereies, giati den 8elw na synexisw thn antipara8esh.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Και κατι ακομα σχετικο με το τοπικ

Για μενα ο ζαγορακης πρεπει την επομενη χρονια να δςσει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Γιατι, αντε να εχεις σκατοομαδα και να σε σφαζει η διαιτησια, παει στο διαολο, αλλα να σου στερει διακριση το κορακι, θα σε τρελλανει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
kala vorious einai dynaton na krineis th dioikhsh zagorakh gia tis metagrafes kalokairioy, as eimaste sovaroi

Offline cure

• Αλλαγή
@Vorious

Το πρόβλημα φίλε με όλους όσους σκέφτονται όπως εσύ είναι ένα.
Έχεις την απαίτηση (!) από τον Ζαγοράκη να μπει σε μία ΠΑΕ η οποία διοικείται από κλέφτες εδώ και 15 χρόνια και επίσης διοικείται εντελώς ερασιτεχνικά εδώ και 29 χρόνια (όσο υπάρχει) και να καταφέρουν σε 10 μήνες να τα αλλάξουν όλα. Είσαι παράλογος ρε φίλε!

Κρίνεις κάποιον άνθρωπο που μπαίνει σε μια διαλυμένη ΠΑΕ σε 10 μήνες και βγάζεις πόρισμα πως απέτυχε. Λες και η κατάσταση που βρίσκεσαι οφείλεται στο Ζαγοράκη.

Κάποιες επισημάνσεις λοιπόν.

Τι παρέλαβε η διοίκηση; Χάος. Έπρεπε να βρει που χρωστάμε, πόσα, για ποιο λόγο κτλ
Παράλληλα να κατεβάσει μία ομάδα στο γήπεδο. Θέλεις να πούμε παλτά όσους πήραμε; Δεκτόν. Αλλά δεν είναι δυνατό να κρίνεις τις μεταγραφές του καλοκαιριού κάτω από τις συνθήκες που γίνανε, ούτε του χειμώνα που κόψανε άρον άρον στο Βρύζα τη μπάλα μπας και διορθωθεί το χάλι.

Λες για αγωνιστική ανυπαρξία και την χρεώνεις ως αποτυχία στη διοίκηση. Γιατί; Δε σου είπανε πως φέτος κάνεις εξυγίανση; Σου είπαν κάποιο ψέμα; Έγιεν κάτι άλλο από αυτό που σου είπαν; Αν εσύ δεν αντέχεις πρόβλημά σου. Δεν είναι όμως αποτυχία της διοίκησης. Ακόμη και καλά να πηγαίναμε θα ήταν συγκυριακό κι όχι αποτέλεσμα δουλειάς.

Δεν τα έβαλε ο Ζαγοράκης με την πολιτεία. Τι άλλο θα ακούσουμε; Από τη πρώτη στιγμή έφερε τη πολιτεία προ των ευθυνών της. Υπό την αιγίδα του ουσιαστικά έγινε ένα κολοσσιαίο συλλαλητήριο, όπου άκουσες από μικροφώνου το Πρόεδρο του ΠΑΟΚ να ανοίγει μέτωπο με τη πολιτεία. Δεν έπεσε στη παγίδα της ρύθμισης ορφανού, που θα σκλάβωνε για πάντα τον ΠΑΟΚ και τους ανάγκασε να τρέχουν να κάνουν κι άλλες ρυθμίσεις. Αντί να κάτσει να τη φάει δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει τα χρέη και θα περιμένει δικαστική αναγνώριση.
Ξέχασες που κάλεσε προ των ευθυνών τους, τους βουλευτές και τους κάλεσε να περάσουν από την ΠΑΕ, όπως αρμόζει στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ και δεν έτρεχε εδώ κι εκεί σα ζήτουλας;

Τι άλλο να κάνει; Να ρίξει τη κυβέρνηση; Με ποιανού πλάτες; Του μέσου οπαδού που είναι όπου φυσάει ο άνεμος;

Τώρα που λέμε για δικαστήρια. Επειδή είναι τρύπιο το δικαστικό σώμα και θα τη βγάλουν καθαρή οι κλέφτες δεν φταίει ο Ζαγοράκης. Δεν καταλαβαίνω γιατί το ανέφερες καν. Ποια μάτια του κόσμου; Έκανε αυτό που θέλαμε και αυτό που μπορεί να κάνει κάθε πολίτης της χώρας. Τι παραπάνω μπορεί να κάνει; Να βγάλει και απόφαση;

Την αστυνομία δεν την έδιωξε απ' έξω από τη Τούμπα; Προχθές δεν τους έκραξε και άνοιξε μέτωπο και μ' αυτούς. Τι παραπάνω να κάνει; Πως να προστατέψει από τους μπάτσους τους στοχοποιημένους από ολόκληρο σύστημα ΠΑΟΚτσήδες. Για μας έγινε ο νόμος και σα λαός πρέπει να αντιδράσουμε.

Ο Ζαγοράκης δεν είναι πιο δυνατός από την πολιτεία. Εσύ όμως φαίνεται να το απαιτείς. Πιο δυνατός από το κράτους είναι μόνο ο κόκκαλης. Αλλά μη ξεχνάς τι σφαλιάρες είχε φάει κι αυτός για 7 χρόνια μέχρι να ελέγξειε τη κατάσταση. Ο Ζαγοράκης θέλετε σε 10 μήνες να τα κάνει όλα;

Και μην μπλέκεις το Ζαγοράκη με τον ΑΣ. Δεν έχει καμιά δουλειά η ΠΑΕ με τον ΑΣ. Και για το χάλι στον ΑΣ θα τον κατηγορήσουμε; Δεν έχει να ξεκαθαρίσει τίποτα ο Ζαγοράκης. Αυτό είναι δουλειά του ΚΡΙΤΗ λαού του ΠΑΟΚ.

Ούτε για το μπάσκετ φταίει ο Ζαγοράκης.

« Last Edit: April 21, 2008, 14:13:05 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω