Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Nomizw oti to keimeno tou Diego shkwnei kentrikh epi topou...An thelete kai xwris tous xarakthrismous, h kapoio onoma pou fainetai kai isws den einai prepon, mporeite na valete asterakia, pantws egw tha to evaza ws exei...

CLUB LARISA

• Guest
Θα προσπαθήσω να είμαι ψυχραιμός οσο μπορώ και να μπω στη διαδικασία να θυμίσω σε κάποιους απο εδώ μέσα την πρώτη δήλωση του Ζαγοράκη όταν ανέλαβε τα διοικητικά του ΠΑΟΚ.Μεταξύ πολλών άλλων είπε " ..θα έρθουν και δύσκολες στιγμές ,το ξέρουμε και πρέπει να είμαστε ενωμένοι...".
Τι έγινε ρε μάγκες , απογοητευτίκατε ?
Απογοητευτίκατε διότι άρχισαν τα οικονομικά να μπένουν σε ένα σωστό δρόμο και να τα διαχειρίζονται άνθρωποι άξιοι εμπιστοσύνης?
Απογοητευτίκατε διότι υπάρχουν επιτέλους 4-5 άνθρωποι στο τιμόνι που γνωρίζουν το τι θα πεί ποδόσφαιρο και το τι θα πεί ΠΑΟΚ πάνω απο όλα?
Απογοητευτίκατε διότι μετά απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ απέκτησε το δικό του προπονητικό κέντρο ?
Απογοητευτίκατε διότι μετα απο 80 χρόνια ιστορίας ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει τους προπονητές σαν τα μπουκάμισα ?
Απογοητευτίκατε διότι έχει μπεί ένα πλάνο για να φτιαχτεί ο μεγάλος ΠΑΟΚ που όλοι ονειρευόμαστε?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά ακούμε ρεαλιστικούς στόχους και βλέπουμε προγραμματισμένη δουλειά?
Απογοητευτίκατε διότι για πρώτη φορά έχουμε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ έναν απο εμάς?
Απογοητευτίκατε διότι δεν υπάρχουν κλέφτες στη ΠΑΕ που να κόβουν τιμολόγια στα μπουζούκια και που να πληρώνει ο ΠΑΟΚ τα ταξίδια τους?
Απογοητευτίκατε διότι πληρώνεται και ο τελευταίος υπαλληλος της ΠΑΕ  ή τουλάχιστον ξέρει πότε θα πληρωθεί και δεν ελπίζει σε ένα θαύμα?
Απογοητευτίκατε διότι κόπηκαν οι επαγγελματίες ΠΑΟΚΣΤΣΗΔΕΣ στύλ Μασκομισθοφόρου?
Απογοητευτίκατε διότι σας είπε κανείς φέτος οτι ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα και τελικά τερμάτισε 10ος ?
Μήπως ο Ζαγοράκης ανέλαβε πριν απο καμιά 10αριά χρόνια , έλυσε όλα τα προβλήματα και τώρα του έμεινε το αγωνιστικό ? Μήπως εσείς που εκτός απο πολύ καλοί προπονητές , όπως διαπιστώνω απο τα posts σας , είστε και πολύ καλοί πρόεδροι ? Μήπως θα καταφέρνατε μέσα σε 12 μήνες να λύνατε όλα τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και να μας βγάζατε και ΟΥΕΦΑ με τα προπονητικά και τα προεδρικά σας χαρίσματα?
Μήπως απογοητευτίκατε που βγένει μία φορά το μήνα και σας δίνει αναφορά για το τι γίνεται μέσα στο ΠΑΟΚ και σας τα λέει με το Ν και με το Σ ?
Μήπως απογοητευτίκατε που φέτος δεν έχουμε 5 δανεικούς απο τον βάζελο και 3 απο τον γαύρο ?
Πείτε μου ρε φυτά , τι έγινε και χάλασε η ζαχαρένια σας ξαφνικά ? Τι πάθατε ? Αυτές είναι οι αντοχές σας ? Έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες , απο τη μία μέρα στην άλλη ? Μήπως έχετε το μαγικό ραβδάκι και δεν μας το δίνετε ? Μήπως σας έλειψε ο Βεζυρτζής ή ο Γούμενος ?
Άντε στις γλάστρες σας και αφήστε εμάς που αντέχουμε ακόμα.
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

+1
+1001

Προς ραδιοφωνατζηδες,σταθμους,λαμογια δημοσιογραφους ,στημενους ακροατες ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΑΝΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.αν γινετε μια ντου σε παικτες σορρυ αλλα ειμαστε πολυ προβατα εκει επρεπε να γινουν 1000.

+10001
To post toy diegito θέλει αρχική κ γρήγορα.....

makptol

• Guest
καλα βγαινει ενας παπαρας και λεει π.χ. ο ζαγορακης ειναι κλεφτης τρωει τα χρηματα του κοσμου κλπ
ο παραγωγος που τον ακουει να μιλαει και δεν τον απανταει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΗ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ο οποισδηποτε ζαγορακης για συκοφαντια............?

rounos

• Guest
Φυσικα.Την αγωγη αυτος και ο κωλοσταθμος του την τρωει.

CLUB LARISA

• Guest
 :) :)
Συκοφαντική Δυσφήμιση/διασπορά ψευδών ειδήσεων, ηθική βλάβη......

makptol

• Guest
αντε ρε ΘΟΔΩΡΕ μην αφηνεις να σπιλωνουν εσενα και την προσπαθεια που κανεις........στειλτους
μερικα προειδοποιητικα ....οποιος εχει στοιχεια επωνυμα ας τα πει αν οχι να βγαλει τον σκασμο........
αλλιως να πληρωσουν οι ζαγορηδες και ραυτοπουλοι και οτι κερδισεις να βγαλεις ανακοινωση οτι θα πανε
στα ταμεια της ΠΑΕ.............. :)

Scorpion4

• Guest
Καθένας με το κόλλημα του. Το οτι είμαι εγώ δεν σημαίνει οτι δεν είσαι κι εσύ. Και το οτι είσαι εσύ δεν σημαίνει οτι δεν είμαι εγώ. Απλά ας μην γίνεται το κόλλημα του καθενός αφορμή για να κράζουμε άλλους παοκτσήδες.  Εγώ όσο και να κράζω τον σάντος δεν έχω γράψει για παοκτσήδες και "παοκτσήδες" ούτε για φυτά που ποτίζονται
Ειλικρινά είναι η τελευταία μου απάντηση και δεν ξαναμπαίνω στο λούκι.
Στο πρώτο άρθρο, σου γράφω με Pm από πριν γιατί τα γράφω και συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις. ΟΚ
Στο δεύτερο που έβαλα έναν ολοκληρο δεκάλογο σε ποιους αναφέρομαι, γιατί δεν το κατάλαβες;
Γιατί ρε φίλε δεν θέλεις να καταλάβεις, γιατί έχεις παρωπίδες.
Και γιατί εγώ είμαι κολλημένος και βλέπω παντού φαντάσματα.

Τέλος, καλά να περνάς

Δεν με νοιάζει αν αναφέρεσαι σε μένα, στον γιώργο, στον μήτσο ή κάπου αλλού. Εγώ ξέρω οτι έχεις βάλει ενα δεκάλογο του φυτού κι ένα άρθρο παοκτσήδες και "παοκτσήδες" και όποιον πάρει ο χάρος.Αυτά που γράφεις προσβάλλουν γενικά και αόριστα κάποιους παοκτσήδες και δημιουργούν κλίμα φαγωμάρας. Σκέψου το ενδεχόμενο να μην έχω εγώ παρωπίδες, αλλά εσύ που ντε και καλά θες να αποδείξεις οτι κάποιοι είναι φυτά και πρόβατα. Ούτε εγω θα βάλω κριτήρια στο πόσο καλός παοκτσής είναι ο καθένας ούτε εσύ.   

Mas exeis zalisei re file me auto to thema.Pou meneis sti mpanania?Edo milame ta fita exoune lisaksei na vgainoune sta radia kai na lene malakies kai esy mas les de tha krinoume poios einai PAOKtsis?An den to krinoume emeis poios tha to krinei?Mipos exeis komplex paoktsidikis katoterotitas re aderfe?
SPASIMO TO KEFALI THELOUNE RE OLA AUTA TA KARAGKIOZAKIA,OI VASILIADES TOU KANAPE POU AMFIVALO AN EXOUNE PERASEI TA MALGARA ESTO KAI MIA FORA.

tothebone

• Guest
 :-[

Aderfia kalimera kai kalos sas vrika,

an kai i ilikia mou (41) einai ligo megali gia na grafo sixna se forum i agapi gia tin omada me anagkase simera stin krisimi auti stigmi na grafto kai na po ti gnomi mou. Logo epaggelmatos kai empeirias exo sinantisei pola lamogia kai exo faei poli papa kai skata alla tautoxrona exo mathei na vlepo ligo mprosta oste na apofeuggo tis kakotopies. Me auta kai mono ta efodia xoris oute na eimai oute na thelo na kanon ton proponiti exo dio logia gia ton Thodori pou kathos den ton gnorizo prosopika gia na tou ta po ta metafero meso tou forum elpizontas na ta diavasei.

Palikare Thodore kai ego sti thesi sou ta idia tha ekana, tha dialega ena proponiti pou ton gnoriza kai ton sevomouna san paiktis kai tha afina se auton na ftiaxei tin omada anenoxlitos stirizontas ton oste na niothei asfalis.KALA EKANES.!!!! distixos omos to ergo den eixe tin exelixi pou oloi perimename kai ti perimename? Na mpoun kapoies vaseis gia to  agonistiko mellon tis omadas ..... den etixe den petixe den exei simasia (kai min pei kaneis oti xreiazontai 29 agonistikes gia katalaveis ti ginetai stin omada)
   Auti ti stigmi ta noumera einai tetoia pou epitrepoun kai ston pio fanatiko filo tou santos(ton eauto tou) na dilonei apogoiteumenos fantazesai kai xereis ti niothei o kosmos. Ta lamogia paramoneuoun kai ta lamogia den theloun to kalo tou paok alla na poulisoun na fanoun na konomisoun, na vgaloun ta complex tous. Esi Thodora complex den eixes pote eisai palikaros kai piso sou exeis olous emas na se stirizoume alla to xereis kai to niotheis oti ola exoun kapoia oria kai fovamai Thodori oti an i epomeni xronia mas vrei me kako programma stin arxi kai astroti nea omada ta lamogia tha kanoun parti kai tha anagkasteis tote na ton dioxeis kai tote tha exoume xasei alli mia xronia giati o neos (kai oxi kapoios apo to parelthon elpizo)pou tha erthei den tha exei kanei proetoimasia den tha exei dialexei tin omada kai den tha mporoume na ton krinoume. An pali pareis ti genaia apofasi na ton kratiseis para ta prota kaka apotelesmata fovame Thodore pos an auta sinexistoun tha strafei i maza kai enantion sou. KAI AUTO THA EINAI I KATASTROFI MAS THODORE. Fovame pos an den pane ola kala i zimia tha einai anepanorthoti gia auto to logo kai se rotao o Agamemnonas den agapouse tin kori tou ? O Avraam ithele na thisiasei ton gio tou ? Goustaran otan to ekanan? Apla eprepe an kai den simfonousan.An loipon mprosta sto fovo tou kakou mellontikou senariou prepei na figei o Santos kanto tora kai oxi argotera prin xathei i aderfosini anamesa sta aderfia...

me agapi kai sevasmo ston megalo arxigo

PAOKtsis os to kokkalo 

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
OI VASILIADES TOU KANAPE POU AMFIVALO AN EXOUNE PERASEI TA MALGARA ESTO KAI MIA FORA.

ep! aderfe auto me prosvale  :P :D

Scorpion4

• Guest
ti na se prosvalei esena re?esy eisai pantws kairou... ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
 :D
ennoeite pws ekana plaka aderfe mou ;)

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Ola ta radiofona polemane tin dioikisi tou Zagoraki kai oi sindesmoi ta bazoun me ton Santos...prosopika oi sindesmoi prepei na baloun ena stop se ola ta mme tis polis kai na dilosoun oti tin dioikisi,pou mas enose gia proti fora,den tha tin peiraksei kaneis kai opoios einai enantion tis dioikisis einai enantion kai tou Laou tou PAOK!
Alla distixos afinoun ola auta ta karkinomata ton radiofonon anenoxlita na lene oti malakia tous katebei!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Vorious

• Αλλαγή
:-[

Aderfia kalimera kai kalos sas vrika,

an kai i ilikia mou (41) einai ligo megali gia na grafo sixna se forum i agapi gia tin omada me anagkase simera stin krisimi auti stigmi na grafto kai na po ti gnomi mou. Logo epaggelmatos kai empeirias exo sinantisei pola lamogia kai exo faei poli papa kai skata alla tautoxrona exo mathei na vlepo ligo mprosta oste na apofeuggo tis kakotopies. Me auta kai mono ta efodia xoris oute na eimai oute na thelo na kanon ton proponiti exo dio logia gia ton Thodori pou kathos den ton gnorizo prosopika gia na tou ta po ta metafero meso tou forum elpizontas na ta diavasei.

Palikare Thodore kai ego sti thesi sou ta idia tha ekana, tha dialega ena proponiti pou ton gnoriza kai ton sevomouna san paiktis kai tha afina se auton na ftiaxei tin omada anenoxlitos stirizontas ton oste na niothei asfalis.KALA EKANES.!!!! distixos omos to ergo den eixe tin exelixi pou oloi perimename kai ti perimename? Na mpoun kapoies vaseis gia to  agonistiko mellon tis omadas ..... den etixe den petixe den exei simasia (kai min pei kaneis oti xreiazontai 29 agonistikes gia katalaveis ti ginetai stin omada)
   Auti ti stigmi ta noumera einai tetoia pou epitrepoun kai ston pio fanatiko filo tou santos(ton eauto tou) na dilonei apogoiteumenos fantazesai kai xereis ti niothei o kosmos. Ta lamogia paramoneuoun kai ta lamogia den theloun to kalo tou paok alla na poulisoun na fanoun na konomisoun, na vgaloun ta complex tous. Esi Thodora complex den eixes pote eisai palikaros kai piso sou exeis olous emas na se stirizoume alla to xereis kai to niotheis oti ola exoun kapoia oria kai fovamai Thodori oti an i epomeni xronia mas vrei me kako programma stin arxi kai astroti nea omada ta lamogia tha kanoun parti kai tha anagkasteis tote na ton dioxeis kai tote tha exoume xasei alli mia xronia giati o neos (kai oxi kapoios apo to parelthon elpizo)pou tha erthei den tha exei kanei proetoimasia den tha exei dialexei tin omada kai den tha mporoume na ton krinoume. An pali pareis ti genaia apofasi na ton kratiseis para ta prota kaka apotelesmata fovame Thodore pos an auta sinexistoun tha strafei i maza kai enantion sou. KAI AUTO THA EINAI I KATASTROFI MAS THODORE. Fovame pos an den pane ola kala i zimia tha einai anepanorthoti gia auto to logo kai se rotao o Agamemnonas den agapouse tin kori tou ? O Avraam ithele na thisiasei ton gio tou ? Goustaran otan to ekanan? Apla eprepe an kai den simfonousan.An loipon mprosta sto fovo tou kakou mellontikou senariou prepei na figei o Santos kanto tora kai oxi argotera prin xathei i aderfosini anamesa sta aderfia...

me agapi kai sevasmo ston megalo arxigo

ΠΑΟΚτσής os to kokkalo 

σεβομαι το φιλο που εγραψε τα παραπανω, αλλα χωρις να θελω να προσβαλω εχω καποιες παρατηρησεις επι των γραφομενων του

Καταρχην φιλε εσυ περιμενες 29 αγωνιστικες και τη συντριβη απ την αεκ για να ¨συμβουλευσεις" το θοδωρη? αφου τοσες αγωνιστικες καταλαβες το χαλι γιατι δεν τα λεγες πριν? τωρα που ολοι ειναι εν θερμω και οι αποφασεις ενδεχομενως να ειναι βιαστικες τοποθετείσαι? Τετοιου ειδους τοποθετηση θεωρω οτι δε συναδει με την εμπερια σου που μας προανεφερες σε κακοτοπιες και σκατα (no offense). Απλα κατα τη γνωμη μου αποφάσεις δεν πρεπει να παιρνονται εν θερμω

Δευτερον νομιζω οτι ο κοσμος σαφως στηριζει τον Σαντος και το πλάνο του οπως φανηκε και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ δημοσκοπηση που δημοσιευτηκε στη σελιδα που διαβαζεις. Ο κόσμος στη συντριπτικη πλειοψηφια θελει να κριθει ο Σαντος του χρονου (καποιοι τα χριστουγεννα) αν διαβασεις τη δημοσκοπηση που προανεφερα. Αρα μη λες τι θα κανει κατα τη γνωμη σου ο κοσμος, γιατι ο κοσμος τοποθετηθηκε σαφως.

Τριτον αυτα τα περι καταστροφων με κεφαλαια δεν ταιριαζουν στον ΠΑΟΚ ουτε σε αυτο το forum. Αν θες να χρησιμοποιήσεις τη  λεξη "καταστροφη" για να πεισεις αυτον που διαβαζει νομίζω ότι διαλεξες λάθος τρόπο. Ουτε καταστροφολογια , ουτε κινδυνολογια. Φτανει πια με τις καταστροφες που "φερνουμε" καθε τοσο στον ΠΑΟΚ.

Τεταρτον, ο ΠΑΟΚ ειναι μια εταιρια μια επαγγελματικη ομαδα με προεδρο και διοικητικό συμβούλιο. Αν ήθελαν τη συμβουλη μας για το Σαντος θα τη ζητουσαν. Οι ανθρωποι γνωριζουν και αφουγκραζονται. Αν περιμεναν τη γνωμη μας για να αποφασισουν τοτε κάθε μήνα θα αλλάζαμε προπονητες. Οι ανθρωποι που διοικουν ξερουν τι ειναι να αλλαζεις προπονητη και εχουν δει τι εχει γινει τα προηγουμενα χρονια.

Πεμπτον, η χρονια όντως ειναι πολυ χειρότερη απ οτι προετοιμασαμε τους εαυτους μας οτι θα είναι. Ναι μεν μας ελεγαν στην αρχη της χρονιας οτι "ερχονται δυσκολες μερες",΄αλλά όλοι μέσα μας πιστευαμε ότι κατι θα γινει και θα παμε καλα. Το "κατι" λοιπόν δεν έγινε όπως ειναι λογικο και το ενα χαστουκι διαδεχεται το αλλο. Η δέσμευση ειναι για τριετες πλανο διοικησης και προπονητη. Τελος

Δυστυχως στα δυσκολα ολοι κρινουμε τους παντες και τα πάντα και η παθολογικη μας αγαπη μας οδηγει στο να προσπαθουμε με κάθε τροπο να "βοηθησουμε" γραφωντας , φωναζοντας , βριζοντας , κραζοντας, πληρωνοντας, στηριζοντας κλπ. Ρε παιδια ας διαχωρισουμε λίγο τη θεση μας και το ρολο μας ειδικα τώρα που έχουμε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε στη διοικηση.

Τελος, όποιος εχει αμφιβολιες για τις αποφασεις της Διοικησης καλύτερα να τις κρατήσει μέσα του για λίγο καιρό και να μη βιαστεί να τις εξωτερικεύσει. Αν δεν μπορει να συγκρατηθει και σκάει και θέλει να γραψει και να μιλησει, ας το κάνει, αλλά πρώτα ας διαβάσει τις πρώτες σελίδες αυτού του topic και μετά ας γράψει ό,τι θέλει

Υ.Σ. Για τους υπόλοιπους του forum και ιδιαιτερα τους μικροτερους θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα:

Η πόρωση για τον ΠΑΟΚ μιλάμε δε σταματάει με τίποτα, όσο κι αν προσπαθούμε να απεξαρτηθούμε σε διάφορες φάσεις της ζωής μας (ειδικα τώρα που η πικρα δεν αντεχεται σε ποδοσφαιρο, μπασκετ βολευ)
Οπως βλέπετε και στα 20 που το αιμα βράζει και στα 30++ που ειμαι γω και στα 41 που είναι ο προηγούμενος φίλος η πορωση δε σταματαει....ΠΑΟΚτσηδες ως το κοκκαλο

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline cure

• Αλλαγή
Καλώς ήρθες φίλε tothebone στη παρέα μας.
Για αυτά που έγραψες, δεν θα ήταν καλύτερα ν' ακούσουμε πρώτα σε μια βδομάδα από το στόμα του Ζαγοράκη τους λόγους για τους οποίους συνεχίζει να στηρίζει τον Σάντος και μετά να κρίνουμε καλύτερα;
Γιατί ΟΚ με αυτά που βλέπουμε (ή μάλλον με όσα δεν είδαμε ποτέ), αλλά αυτά που δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε;

Δεν είναι λογικό να πιστεύουμε πως από πείσμα τον κρατάει ο πρόεδρος. Θα έχει κάποιους λόγους. Ας τους ακούσουμε και να το συζητήσουμε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

tothebone

• Guest
Αδερφια γεια χαρα

vorious paokcure
katalaveno kai sopeno alla auto den simenei oti ta pragmata einai kala. Vorious i siinidisi mou einai isixi giati oute en vrasmo milo oute xereis ti exo kanei ego mexri tora gia na voithiso tin omada allla oute zitisa i tha zitiso pote euxaristo otan agapas prosfereis xoris antallagmata. apla nomizo otti einai i sostti stigmi gia provlimatismo prin to sxediasmo tis epomenis xronias. Oso gia tous logous paokcure pou ton krataei einai profaneis kai den einai apo peisma kai nomizo pos an diavaseis xana oti egrapsa tha katalaveis oti kai ego to idio tha ekana apla den vgike Polles fores sti zoi apla den vgenei para tin pprospatheia kai tin kali thelisi , to giati den exxei simasia tora kai tha itan gkrinia kai mikrotita na mas apasxolei , to aurio einai pou mas noiazei. Telos elpizo na pane ola kala kai paok gera

ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ

edit tsakalaki

Φίλε καλώς ήρθες στο φόρουμ, αλλά συμπλήρωσε το προφίλ σου γιατί θα διαγραφείς.

« Last Edit: April 15, 2008, 15:15:13 by tsakalaki »

Offline petrov

• Αλλαγή

xthes itan 6000 kai perimenan apexo, me afta pou gelame me ton gay-ro e? afti einai katantia
apo pou kai ospou FETOS eidika exeis apaitiseis apo tin omada? exeis provlima me ta matia sou filathle tou PAOK kai den vlepeis oti h omada oti kai na ginei den travaei?
vgale olo sou to komplex ston portogalo, oute pateras tou eimai oute manager tou
ALLA VGALTO EPITELOUS.

ME KOURASATE KAI SAS VARETHIKA OPADOI TIS GRINIAS

Να με συμπαθάς φίλε, αλλά εγώ δεν γελάω με αυτά που γίνονται στον γαύρο. Ίσα ίσα που τους παραδέχομαι, ότι με την παραμικρή στραβή, στραβώνουν και αυτοί. Γιατί τους έχουν μάθει (δεν είναι θέμα μαγκιάς) να έχουν 1η θέση ως ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορούν να διεκδικήσουν.
Εμάς πάλι (όχι όλους αλλά μια θλιβερή πλειοψηφία) μας έχουνε μάθει με άλλα στάνταρ.

Ακούσαμε (και συμφωνήσαμε όλοι σε αυτό) ότι φέτος ο Π.Α.Ο.Κ. βρισκόταν σε μία μεταβατική χρονιά.
Μεταβατική σημαίνει ότι με το τέλος της θα βρίσκεσαι στην μέση μιας πορείας.

Οικονομικά, είμαστε ευτυχισμένοι που καθαρίζεται ο βούρκος και οι τρύπες των προηγούμενων διοικήσεων (αν και θα προτιμούσαμε να τις πληρωναν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ)
Αγωνιστικά, τραβάμε τα μαλλιά μας με αυτά που βλέπουμε.
Περιμένετε να κάτσουμε να χειροκροτάμε και από πάνω;

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ όσων έφυγαν στο 25. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ γιατί πλήρωσαν το εισιτήριό τους (στήριξαν επομένως την διοίκηση στο δύσκολο οικονομικό έργο της), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ να βλέπουν τον ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Ο.Κ. της καρδιάς τους να διασύρεται.
Εάν δεν καταλάβατε, το σκορ είναι θαύμα που έμεινε στο 0-4. Θα μπορούσε να ήταν και 0-6 και 0-7 εάν η ΑΕΚ δεν κατέβαζε τις μηχανές.
Έχουμε χάσει από όλα τα χωριά με κατεβασμένα τα χέρια, να μην επαναλαμβανόμαστε.

Μας λέτε ότι δεν φτάιει ο Σάντος και ποιος φταίει ρε παιδιά εγώ;
Εάν δεις δεν έχω κράξει τον Σάντος, σε σχέση με άλλα πράγματα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα τον "χαιδέυω".
ΑΛΛΑ:

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ: Έχω να δω ολοκληρωμένο 1-2 που να γίνεται φάση από... (κάτσε να θυμηθώ. Δεν θυμήθηκα)

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ: Φάουλ, κομπίνες στα κόρνερ που είναι όλα αυτά; Πόσα γκολ βάλαμε από φάουλ φέτος;

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Χτες η ΑΕΚ σκόραρε και ο Μαλεζάς σήκωνε το χέρι για οφσάιντ. Αυτό μόνο και τίποτε άλλο.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ: Εκείνο το 0/3 δεν εξηγείται ούτε καν στατιστικά.

Ε σε ποιόν να τα ρίξω ρε αδέρφια αποκλειστικά στους παίκτες;

Αφού έχω δει τον Π.Α.Ο.Κ. με πολύ χειρότερους παίκτες να τα κάνει τα παραπάνω. Δεν είδα ποδόσφαιρο Βραζιλίας, όχι.  Απλώς έβλεπα 11 λίγο πολύ άμπαλους,που  μπορούσαν να κάνουν τα τυπικά. Και κάτι Λεβαδειακούς-Απόλλωνες-Ατρόμητους τους καθάριζα.

Ο Ζαγοράκης -μήν έχετε αυταπάτες- εξακολουθεί να είναι αγαπητός στην συντριπτική πλειονότητα του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ.
Τέτοια στήριξη και κοινή αποδοχή δεν είχε κανένας πρόεδρος της ομάδας, ΠΟΤΕ.
Απλώς είναι στο χέρι του ίδιου με τις κινήσεις που θα κάνει να μετατρέψει τον μαζικό ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ σε ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
Και αυτό εξαρτάται από τον ίδιο και από το τιμ του.
Βλέπω ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Σάντος και του χρόνου.

Εγώ λέω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ ΜΕ ΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.

Απλώς να μην είμαστε και άκριτοι χειροκροτητές, όλα βαίνουν καλώς και να μας έχουνε στη σφαλιάρα.
Ο ΛΑΟΣ έχει και αυτός αντοχές. Οι οποίες δοκιμάστηκαν φέτος όσο ποτέ.
Δεν είναι ζήτημα γκρίνιας αλλά αξιοπρέπειας.

CLUB LARISA

• Guest

xthes itan 6000 kai perimenan apexo, me afta pou gelame me ton gay-ro e? afti einai katantia
apo pou kai ospou FETOS eidika exeis apaitiseis apo tin omada? exeis provlima me ta matia sou filathle tou PAOK kai den vlepeis oti h omada oti kai na ginei den travaei?
vgale olo sou to komplex ston portogalo, oute pateras tou eimai oute manager tou
ALLA VGALTO EPITELOUS.

ME KOURASATE KAI SAS VARETHIKA OPADOI TIS GRINIAS

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ όσων έφυγαν στο 25. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ γιατί πλήρωσαν το εισιτήριό τους (στήριξαν επομένως την διοίκηση στο δύσκολο οικονομικό έργο της), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ να βλέπουν τον ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Ο.Κ. της καρδιάς τους να διασύρεται.
Εάν δεν καταλάβατε, το σκορ είναι θαύμα που έμεινε στο 0-4. Θα μπορούσε να ήταν και 0-6 και 0-7 εάν η ΑΕΚ δεν κατέβαζε τις μηχανές.
Έχουμε χάσει από όλα τα χωριά με κατεβασμένα τα χέρια, να μην επαναλαμβανόμαστε.

petrovgr συμφωνω σες πολλά απ' οσα κατά καιρούς γράφεις. Να σε κάνω όμως, μ' όλο το σεβασμό μια ερώτηση. Όταν είχες προπονητή τον βάτραχο κ έχασες σπίτι σου απο το αεκ44 0-4, ποιός απ' αυτούς έφυγαν απο το γήπεδο? Όταν σ εκανε μαλάκα ο καστίγιο κ ο βλαχάκος ο Χούτος μες στο γήπεδο σου ποιός έφυγε απ το γήπεδο? 

Offline petrov

• Αλλαγή
Aν θυμάσαι πρώτος εγώ στηλίτευσα το ΝΤΟΥΣΑΝ-ΝΤΟΥΣΑΝ μετά το ματς με την ΑΕΚ.
Να σε θυμίσω όμως ότι τότε έπαιζες ΜΠΑΛΑΡΑ, ανεξάρτητα τα όσα γίνονταν στα διοικητικά.
Δεν είναι θέμα ενός αγώνα. Είναι θέμα της αγωνιστικής απόδοσης ολόκληρη τη χρονιά.
Και καλώς ή κακώς, εκτός από το οικονομικό-διοικητικό τμήμα, υπάρχει και το αγωνιστικό.
Το οποίο όταν λες "δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις" δεν σημαίνει θα γίνω ο περίγελος της κατηγορίας.
Για την πορεία αυτή, την χειρότερη του Π.Α.Ο.Κ. στην επαγγελματική κατηγορία, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν υπεύθυνοι.
Το μόνο που ζητώ είναι από αυτούς τους υπευθύνους να αναλογιστούν το κρίσιμο της κατάστασης.
Και να μην ζητάμε και τα ρέστα από τον κόσμο μια ζωή.

Offline sabbath

• Αλλαγή
ωραιος ο petrovgr
..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
Μαζί σου φίλε...Με καλύπτεις, να σου πω οτι κ γω δεν πιστεύω οτι πρέπει να τα βάζουμε με τον κόσμο κ να ζητάμε ρέστα για το αίσχος που πονάει τα μυαλά μας, αρκεί αυτός ο κόσμος να έχει σχέδιο και να επιδείξει την υπομονή που αρμόζει σ αυτόν που ΤΩΡΑ διαχειρίζεται το καράβι. Γιατί πάντα θα ζητάω ρέστα απο τον κόσμο που πετάει κρασομπούκαλα στην ιδια του τη θύρα (ήμαρτον κύριε!!!!!!!!), που μπαίνει στα ταρτάν για να επιδείξει την κουραδομαγκιά του...... που καίει άνευ λόγου σκουπίδια, που ξηλώνει τους δρόμους για να πετάξει πέτρες στους τσιμπά, την ίδια στιγμή που εγώ όπως κ πολλοί άλλοι τρέχω πίσω απο τα 18χρονα και 20χρονα να τους φωνάζω να μη πετανε νερό στα μάτια τους και να μη τα πειράζουν γιατί έτσι κάνουν την ζημιά χειρότερη...Ο λαος του ΠΑΟΚ είναι επαναστάτης, γαμεί τους μπάτσους όταν κ όπου πρέπει κ δεν χρειάζεται επίδειξη αγανάκτησης μεταξύ μας γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΑΜΕ. Κ δε γίνεται να με λέει ο 5 θέσεις πιο δίπλα  "δε σέβονται τίποτα κάναμε 800χλμ για να δούμε το ματς" γιατί κ  άλλοι αυτά τα 800χλμ τα κάνουνε πολλοί συχνά.....Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε κ ΟΛΟΙ πονάμε....  
« Last Edit: April 15, 2008, 16:10:19 by CLUB LARISA »