xthes itan 6000 kai perimenan apexo, me afta pou gelame me ton gay-ro e? afti einai katantia
apo pou kai ospou FETOS eidika exeis apaitiseis apo tin omada? exeis provlima me ta matia sou filathle tou PAOK kai den vlepeis oti h omada oti kai na ginei den travaei?
vgale olo sou to komplex ston portogalo, oute pateras tou eimai oute manager tou
ALLA VGALTO EPITELOUS.
ME KOURASATE KAI SAS VARETHIKA OPADOI TIS GRINIAS
Να με συμπαθάς φίλε, αλλά
εγώ δεν γελάω με αυτά που γίνονται στον γαύρο. Ίσα ίσα που τους παραδέχομαι, ότι με την παραμικρή στραβή, στραβώνουν και αυτοί. Γιατί τους έχουν μάθει (δεν είναι θέμα μαγκιάς) να έχουν 1η θέση ως ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορούν να διεκδικήσουν.
Εμάς πάλι (όχι όλους αλλά μια θλιβερή πλειοψηφία) μας έχουνε μάθει με άλλα στάνταρ.
Ακούσαμε (και συμφωνήσαμε όλοι σε αυτό) ότι φέτος ο Π.Α.Ο.Κ. βρισκόταν σε μία μεταβατική χρονιά.
Μεταβατική σημαίνει ότι με το τέλος της θα βρίσκεσαι στην μέση μιας πορείας. Οικονομικά, είμαστε ευτυχισμένοι που καθαρίζεται ο βούρκος και οι τρύπες των προηγούμενων διοικήσεων (αν και θα προτιμούσαμε να τις πληρωναν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ)
Αγωνιστικά, τραβάμε τα μαλλιά μας με αυτά που βλέπουμε.
Περιμένετε να κάτσουμε να χειροκροτάμε και από πάνω;
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ όσων έφυγαν στο 25. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ γιατί πλήρωσαν το εισιτήριό τους (στήριξαν επομένως την διοίκηση στο δύσκολο οικονομικό έργο της), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ να βλέπουν τον ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Ο.Κ. της καρδιάς τους να διασύρεται.
Εάν δεν καταλάβατε, το σκορ είναι θαύμα που έμεινε στο 0-4. Θα μπορούσε να ήταν και 0-6 και 0-7 εάν η ΑΕΚ δεν κατέβαζε τις μηχανές.
Έχουμε χάσει από όλα τα χωριά με κατεβασμένα τα χέρια, να μην επαναλαμβανόμαστε.
Μας λέτε ότι δεν φτάιει ο Σάντος και ποιος φταίει ρε παιδιά εγώ;
Εάν δεις δεν έχω κράξει τον Σάντος, σε σχέση με άλλα πράγματα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα τον "χαιδέυω".
ΑΛΛΑ:
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ: Έχω να δω ολοκληρωμένο 1-2 που να γίνεται φάση από... (κάτσε να θυμηθώ. Δεν θυμήθηκα)
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ: Φάουλ, κομπίνες στα κόρνερ που είναι όλα αυτά; Πόσα γκολ βάλαμε από φάουλ φέτος;
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Χτες η ΑΕΚ σκόραρε και ο Μαλεζάς σήκωνε το χέρι για οφσάιντ. Αυτό μόνο και τίποτε άλλο.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ: Εκείνο το 0/3 δεν εξηγείται ούτε καν στατιστικά.
Ε σε ποιόν να τα ρίξω ρε αδέρφια αποκλειστικά στους παίκτες;
Αφού έχω δει τον Π.Α.Ο.Κ. με πολύ χειρότερους παίκτες να τα κάνει τα παραπάνω. Δεν είδα ποδόσφαιρο Βραζιλίας, όχι. Απλώς έβλεπα 11 λίγο πολύ άμπαλους,που μπορούσαν να κάνουν τα τυπικά. Και κάτι Λεβαδειακούς-Απόλλωνες-Ατρόμητους τους καθάριζα.
Ο Ζαγοράκης -μήν έχετε αυταπάτες- εξακολουθεί να είναι αγαπητός στην συντριπτική πλειονότητα του ΛΑΟΥ του Π.Α.Ο.Κ.
Τέτοια στήριξη και κοινή αποδοχή δεν είχε κανένας πρόεδρος της ομάδας, ΠΟΤΕ.
Απλώς είναι στο χέρι του ίδιου με τις κινήσεις που θα κάνει να μετατρέψει τον μαζικό ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ σε ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
Και αυτό εξαρτάται από τον ίδιο και από το τιμ του.
Βλέπω ότι είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Σάντος και του χρόνου.
Εγώ λέω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ ΜΕ ΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.Απλώς να μην είμαστε και άκριτοι χειροκροτητές, όλα βαίνουν καλώς και να μας έχουνε στη σφαλιάρα.
Ο ΛΑΟΣ έχει και αυτός αντοχές. Οι οποίες δοκιμάστηκαν φέτος όσο ποτέ.
Δεν είναι ζήτημα γκρίνιας αλλά αξιοπρέπειας.