@ opwsmathame , τι σχέση μπορεί να έχει ο πιτσιρικάς που τραβιέται συνειδητά για τον ΠΑΟΚ,λατρεύει τον ΠΑΟΚ,διδάσκει ΠΑΟΚ,κάνει και σκηνικά αν θέλεις αλλά με αιτία και προς υπεράσπιση του ΠΑΟΚ και του λαού του,,με τον πιτσιρικά που αναφέρει ο hawkins και όπως ερμηνεύω εγώ το ποστ του μπαίνει μέσα για να βλαχοτραμπουκίσει και να κάψει με πυρσό παίκτες της άεκ?
Ο ένας νιώθει ΠΑΟΚ,ο άλλος είναι για φάπα.
Νομίζω μιλάτε για διαφορετικά πράγματα.
@PAOKVOLOS , καθένας μπορεί να αποκαλεί το Ζαγοράκη όπως γουστάρει.
Για μένα ,όσο μαλακία ήταν τα τραγικά "νάτος νάτος ο πρωθυπουργός",άλλο τόσο είναι οι ειρωνίες τύπου "σελέμπριτυ",το "διαχειριστής"που χρησιμοποιείς εσύ και άλλοι φέρνοντάς τον ίσα κι όμοια με το γούμενο.Όπως επίσης και το φρέσκο στο φόρουμ νέο που μας ήρθε αυτήν την εβδομάδα και μας λέει για την έπαρση που έχει και ότι δεν παραδέχεται τα λάθη του και κάτι τέτοια απίθανα την ώρα που ενάμιση χρόνο τώρα τρώει μπινελίκι για το χαμηλά τη μπάλα.
Προσωπικά για μένα έπαψε να είναι αυτός που πίστευα ότι είναι,τη μέρα που έφερε τον ακατανόμαστο απατεώνα κουμπάρο του στον ΠΑΟΚ.
Όσο μου γύρισε ο Ζαγοράκης τότε τα μυαλά,άλλο τόσο μου τα γυρίζουν και όσοι σκύλο τον ανέβαζαν,τέο τον κατέβαζαν,όσοι πανηγύριζαν για το γκαγκάτση γιατί θα παίζαμε το παιχνίδι στα ίσια,και όσοι απ'αυτούς σήμερα πέρασαν στην αντίπερα όχθη και κράζουν από μόδα.
Δε μπορεί να ακούγονται εδώ μέσα χίλιες δυο γνώμες και στη συνάντηση με τους συνδέσμους να μη βγαίνει ένα καλό,μια πρόταση,μια ιδέα.
Από υποχρέωση το κάνουν δηλαδή ? Το μόνο που συζητιέται είναι η πουτάνα η περιφρούρηση ενώ ο ΠΑΟΚ έχει τόσα προβλήματα και το χειρότερο τη μεγαλύτερη αβεβαιότητα για το μέλλον που είχε τα τελευταία 4 χρόνια?