Υπάρχουν στιγμές που ειλικρινά, θέλω να μπω μεσα στην οθόνη με τις πίπες που βλέπω γραμμένες εδώ μέσα. Υπάρχουν στιγμές που καλμάρω και σκέφτομαι, εδώ μέσα δε γράφεις για ν αλλάξεις μυαλά. Τα μυαλά τα πειραγμένα προυπήρχαν και δεν αλλάζουν. Συνυπολογίζω επίσης, αυτό που συχνά με λέει ο φίλος μου ο σοχός και - κακώς - δεν αντιλαμβάνομαι όταν γράφω με την καρδιά και όχι με το μυαλό : Εδω μέσα υπάρχουν πολλά εκκολαπτόμενα Παοκσάκια που δυστυχώς δεν έχουν παραστάσεις ΠΑΟΚ ως 6ου ή 7ου ή 12ου, δεν έχουν παραστάσεις Πάρη Ζουμπούλη να μας σώζει κατηγορίες με κεφαλιές στο παρά πέντε, δεν έχουν ζήσει Βουλινό, δεν έχουν ανέβει σε λεοφορείο που δέχεται πέτρες, δεν έζησαν κυνηγητό απο δεκαπλάσσιους. Έχουν δίψα όμως να μάθουν, γι' αυτό μπαίνουν εδώ μέσα, να στίψουν την άποψη. Και γι΄αυτό μερικές φορές θέλει λάου λάου τη θέση, όχι κραυγή. Όταν το αίμα (και μιλάω για μένα) ανεβαίνει χειμαρρώδες το κεφάλι, άλλα θες να περάσεις και άλλα περνάς.....Αυτοί θέλω να μ' ακούσουν.
Για τους λοιπούς τυχάρπαστους ευαγγελιστές του "ο Χίτλερ διάβαζε Ιλιάδα, άρα η Ιλιάδα διαβάζεται απο φασίστες", επιμελώς παραφρασμένο στο "Όποιος πάει κόντρα στο ζαγοράκη, είναι γκρινιάρης, μίρλας, εγωιστής, πρεζάκι και μυαλοπώλης", ένα έχω να πώ :Εύχομαι να μην συναντηθούμε όταν θα ρθει η νύκτα η πηκτή, τότε που οι σκιές θα σέρνονται στα ρείθρα, όταν οι εποχές θα απαιτούν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΠΑΛΗ, ΦΥΛΑΚΗ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.....Εύχομαι τότε (γιατί μαθηματικά θα έρθουν και αυτές οι μέρες ΚΑΠΟΤΕ, γτ η ιστορία κύκλους κάνει) να μην τολμήσουν να βγουν απο τις βολεμένες τρύπες των πορνείων τους, εύχομαι τότε να μην ψάχνουν εναγωνίως πίσω πόρτες να κρυφτούν, εύχομαι τότε να μην σφαλίσουν την ξυπνατζίδικη ύπαρξη τους για να γλυτώσουν απο τον όχλο που θα τους αναζητάει μανιωδώς να τους αφανίσει.
όσοι απλά γράφετε εδώ μέσα και δεν έτυχε να γνωριστείτε με άλλους αδερφούς, να ξέρετε οτι υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ναι φίλοι, κολλητοί, αδερφοί με όλη τη σημασία της λέξεως, υπάρχουν άτομα που το φόρουμ είναι απλά μέσο να μειωθούν αποστάσεις, υπάρχουν άνθρωποι που συναντιουνται στα πέταλα συχνά, που φιλοξενούνται στους μεταξύ τους Συνδέσμους, υπάρχουν άτομα που αποτελούν ΠΥΡΗΝΑ Συνδέσμων, που τραβιούνται, που ματώνουν, που ζούνε Π.Α.Ο.Κ. αδιαπραγμάτευτα.
Αυτά λοιπόν τα άτομα, μεταξύ άλλων, πρόλαβαν να δούνε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας στο Αιγάλεω να ειρωνεύεται οπαδούς του ούτε στην 8αδα και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΑΟΚ και να τους συμπεριφέρεται σαν καημένους, προσφέροντας να τους βάλει τσάμπα στο γήπεδο, γτ ο μεγαλομέτοχος "έχω project plan εκατομυρίων" είχε αφήσει το Σύλλογο στο έρμαιο των πάντων.....
Αυτά λοιπόν τα άτομα, μεταξύ άλλων, πρόλαβαν να δούνε επόπτη στην Αθήνα, να γυρνάει στο πέταλο των ταλιμπάν και να ασεμνεί αποκαλώντας τους μπ....ουγκ.....
Αυτά λοιπόν τα άτομα, μεταξύ άλλων, πρόλαβαν να δούνε ιδιοκτήτη παε - κολλληταριού του Scordes revoluθιον, να βάζει λητούς και δεμένους, δαίμονες, δημάρχους πρασσινοκόκινους να πάρει η ομάδα τους στα χαρτιά τη θέση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και να τα καταφέρνει. Τον ίδιο ιδιοκτήτη συνοικίας που σήμερα θέλει πρόεδρο του ΠΑΟΚ στην προεδρία του συνεταιρισμου χλωροφύλλης......
Αυτά λοιπόν τα άτομα, μεταξύ άλλων, πρόλαβαν να δούνε πρόεδρο παε να προπηλακίζει προπονητή του ΠΑΟΚ (ασχέτως ποιού) και να μην κουνιέται φύλλο. Ο ίδιος ιδιοκτήτης που σήμερα θέλει πρόεδρο του ΠΑΟΚ στην προεδρία του συνεταιρισμου της βλαχοεξυπνάδας και των trendy μεγάλων cardin στο χέρι, έξω απο το μανίκι απο το πουκαμισάκι, να δείχνουμε οτι είμαστε trendyδες....
Αυτά λοιπόν τα άτομα, μεταξύ άλλων, πρόλαβαν να δούνε πρόεδρο παε Βητα-Γάμα-Δέλτα-Α' εθνικής κατηγορίας, πρώην δορυφόρου του αφεντικού του Βορρά , να ειρωνεύεται τον ΠΑΟΚ, στην πρώτη επιστροφή καμια 15αρια χρόνια μετά στην Α' Εθνική. Τον ίδιο πρόεδρο παε, υπαλλήλου του βγενόπουλου, που φέτος με τα λεφτά άλλων κονόμησε κάνοντας νέο γήπεδο, κάνοντας μεταγραφές εκατομυρίων με δανεικά (-θα τα πούμε στο γήπεδο-) λεφτά, soon to be και ιδιοκτήτη καζίνο στα μπαμπακοχώρια.....Ο ίδιος ιδιοκτήτης που σήμερα θέλει πρόεδρο του ΠΑΟΚ στην προεδρία του συνεταιρισμου χλωροφύλλης και λαχανόριζου......
Αυτά λοιπόν τα άτομα, μεταξύ άλλων, πρόλαβαν να δούνε πρόεδρο συνοικιακής παε με ιστορία δορυφορου του λαγού που ΕΠΙ 2 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ JUNANI ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑ Π.Α.Ο.Κ. , ζητώντας απ' αυτούς, ταυτότητες και υπεύθυνες δηλώσεις "είμαι ούφο, λάχανο κ κατοικώ απο τη λαμία και κάτω", ο ίδιος ιδιοκτήτης που ερχόταν στην 8 του Ναού σαν ξεμουνιασμένη κυρία και πουλούσε οπαδιλίκια στις "πινέζες, είμαι νιόνιος και περήφανος, εγώ και αλλοι καμια 200αρια σ ολη τη γη".... Ο ίδιος ιδιοκτήτης που σήμερα θέλει πρόεδρο του ΠΑΟΚ στην προεδρία του συνεταιρισμου της πουστιάς και του δήθεν...
Αυτά λοιπόν τα άτομα, μεταξύ άλλων, πρόλαβαν να δούνε ή να ακούσουν 17 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τον ΠΑΟΚ να παίζει στην έδρα του 2 απο αυτούς!!!
Μην αρχίσω και εξιστορώ τι πρόλαβαν να δούνε απο Σπάθες, Τεβεκέληδες, Ναούμ, Μιντιούρηδες, Καζναφέρηδες, Μπίκες και ούτω καθ' εξής.
Τα ψευτοδιλήμματα, οι δήθεν θετικές σκέψεις του "είναι ευκαιρία να μαστε στα πράγματα" "θα χουμε 50-50 διαιτησίες (για γέλια)", είναι όλα ψευδεπίγραφα, παραπλανούν και αποπροσανατολίζουν.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΑΝΤΙΚΟΝΦΟΡΜΙΣΤΗΣ, ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.... Ο Π.Α.Ο.Κ., ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ 80's , ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ. Ο Π.Α.Ο.Κ. ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΟΥ. Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.
Κάθε αντίθετη πράξη, θα ναι πράξη πραξικοπηματική, πράξη ντροπής και θα απειλεί τη βιωσιμότητά μέσω της απαλλοτροίωσής του.