Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ετσι, πες τα! :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ έφτασε να κόβει έσοδα 26,5 μύρια. Πάρα πολλά λεφτά. Και αυτό δείχνει πως κάποιος σοβαρός έχοντας να επενδύσει θα μπορούσε να τα κάνει 30 και 40 αυτά τα έσοδα. t.b. δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγνώμη από τον γούμενο, γιατί αυτός με 7-8 εκαττομύρια έσοδα τον χρόνο έβαζε την ομάδα μέσα άλλα δέκα εκατομύρια, φαντάζεσαι με τον γιάνναρο πρόεδρο και έσοδα 26 χαρτιά τι είχε να γίνει ;) ;). Πολλά τα φράγκα σίγουρα θα έπρεπε να γίνει καλύτερη διαχείρηση, τουλάχισον να μην υπάρχει άνοιγμα. Εντύπωση με προκάλεσε και το κράξιμο στον κατσαρή για το γήπεδο. Επίσης για τον έλεγχο είπε ότι παρόλο ότι δεν τον άρεσε θα τους κάνει μάγκες αφού όλα τα έχουν εντάξυ.  
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ved

• Αλλαγή
απο τα νουμερα και μονα δεν μπορεις να καταλαβεισ πολλα,,,μια αε παντα πρεπει να τα παρουσιαζει οκ γιατι ελεγχεται απο ορκωτο.
πισω απο τα νουμερα μπορει να κρυβοντε πολλα π.χ.  τιμολογια σε εστιατοριο 2,000 ευρω ( Εξοδα διοίκησης και προώθησης   ) εικονικα τιμολογια , εικονικεσ αμοιβεσ και μισθοι κλπ κλπ.

και μονο που παρουσιασαν τετοιο ανοιγμα σαυτη τη χρονια ειναι απαραδεκτοι = κλεφτες ή ανικανοι.

το ιδιο ισχυει και για την ιστορια της μπουτικ

εφοσον  διοικουν με τα δικα μας λεφτα δεν εχουν κανενα λογο να μεινουν και αλλο περα απο το γεγονος οτι σαν λαος μας αξιζουν ανικανοι η κλεφτες.

αν ειχαμε σοβαρο α.σ. ( δηλαδη και σοβαρο οπαδικο κινημα) θα επρεπε σημερα η διοικηση πρωτοδικειου να ειχε παραιτηθει. εφοσον μαλιστα ιστορικα ο μεγαλυτερος καρκινος του συλλογου  ηταν τα ανεξηγητα ανοιγματα και σημερα επιπλεον μιλαμε  για μια διοικηση πρωτοδικειου που κληθηκε απο τον α.σ. να τα αντιμετωπισει.

επειδη ομως δεν εχουμε δεν μας αξιζει τπτ αλλο περα απο αυτο ( αφου τον λενε και ζαγορακη ειναι και πολυτελεια μαλιστα).

.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Πριν λίγες μέρες ο Κατσαρής είπε στη γενική συνέλευση ότι η ΠΑΕ ΈΔΩΣΕ στον ΑΣ μόνο για τα έργα στην 7-8 500 χιλιάρικα.
Σήμερα ο " μπήκα μέσα από την συμετοχή στην Ευρώπη" είπε ότι τα λεφτά για τα έργα ΘΑ τα δώσει και μάλιστα θα είναι 800 χιλιάρικά.
Επίσης στη γενική συνέλευση ο Κατσαρής είπε πως συνολικά απο την ΠΑΕ χωρίς τα χρήματα για τα έργα έχει πάρει 600 χιλιάρικα,αν προσθέσουμε και τα χρήματα για τα έργα που είπε οτι πήρε 500χιλιάρικα είμαστε στο 1.100.000,ακόμη και αν υποθέσουμε οτι αυτά είναι χωρίς ΦΠΑ πάλι 1.800.000 που λέει η ΠΑΕ πως εδωσε στον ΑΣ δεν βγαίνει.
FUCK YOU ALL

Ο ΑΣ ειπε οτι πηρε 810.000 Ε απο την ΠΑΕ για τα εργα.
Επισης εσοδα από την ΠΑΕ 671.000 Ε απο εισιτηρια, εμπορικα κτλ. συν το γεγονος οτι η ΠΑΕ πληρωνει ενοικια στον ΑΣ για γραφεια, κυλικεια κτλ., απο οπου ο ΑΣ πηρε συνολικα 383.000 Ε. Μερος αυτων πληρωθηκε απο την ΠΑΕ.
Κανε την σουμα μονος σου, και βγαζε συμπερασματα αφου πρωτα μελετησεις..οχι στο ποδι. Και οταν το κανεις, πες μας αν μπορουμε να παν να γαμηθουμε ;D

ΥΓ.Επισης πρεπει να αναφερθει κατι, που μαλλον δεν το δωσαμε σημασια. Τα λεφτα που εδωσε η ΠΑΕ για τα εργα, το εκανε απο την αγαθοσυνη του Ζαγορακη και των διοικουντων. Αφου ΑΣ ειναι ο ιδιοκτητης, αυτος θα επρεπε και να αναλαβει τα εργα, αλλα και να τα πληρωσει. Για μενα καλα εκαναν και τα εδωσαν..Αλλα αν ηταν κανενας Μαρινακης, Τζιγκερ ή Αθανασιαδης τον λογαριασμο στον ΑΣ θα τον εστελναν. Γιαυτο και εχουν φαληρησει οι ΑΣ τους.

Offline bozik

• Αλλαγή

και μονο που παρουσιασαν τετοιο ανοιγμα σαυτη τη χρονια ειναι απαραδεκτοι = κλεφτες ή ανικανοι.

.
TA ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
απο τα νουμερα και μονα δεν μπορεις να καταλαβεισ πολλα,,,μια αε παντα πρεπει να τα παρουσιαζει οκ γιατι ελεγχεται απο ορκωτο.
πισω απο τα νουμερα μπορει να κρυβοντε πολλα π.χ.  τιμολογια σε εστιατοριο 2,000 ευρω ( Εξοδα διοίκησης και προώθησης   ) εικονικα τιμολογια , εικονικεσ αμοιβεσ και μισθοι κλπ κλπ.

το ιδιο ισχυει και για την ιστορια της μπουτικ

εφοσον  διοικουν με τα δικα μας λεφτα δεν εχουν κανενα λογο να μεινουν και αλλο περα απο το γεγονος οτι σαν λαος μας αξιζουν ανικανοι η κλεφτες.

αν ειχαμε σοβαρο α.σ. ( δηλαδη και σοβαρο οπαδικο κινημα) θα επρεπε σημερα η διοικηση πρωτοδικειου να ειχε παραιτηθει. εφοσον μαλιστα ιστορικα ο μεγαλυτερος καρκινος του συλλογου  ηταν τα ανεξηγητα ανοιγματα και σημερα επιπλεον μιλαμε  για μια διοικηση πρωτοδικειου που κληθηκε απο τον α.σ. να τα αντιμετωπισει.

επειδη ομως δεν εχουμε δεν μας αξιζει τπτ αλλο περα απο αυτο ( αφου τον λενε και ζαγορακη ειναι και πολυτελεια μαλιστα).

.

vedder διαφωνώ, δεν λες ανίκανο κάποιον που σε 4 χρόνια τριπλασίασε τα έσοδα της ομάδας, ή μήπως είναι ψέματα ότι δεν είχαμε ποτέ τόσα έσοδα σαν ομάδα. Και μην με πεις ο λαός τα έδωσε τώρα ξαφνικά?? , γιατί πριν 5 χρόνια δεν τα έδινε?? δεν υπήρχε και εμφανίστηκε τώρα ο λαός?? κλέφτη μπορεις να πεις τον οποιονδήποτε, το θέμα είναι όμως δεν μπορεί να είναι σήμερα κλέφτης και σε 10 μέρες αν πουληθεί ένας παίκτης με ένα άλφα ποσό και εμφανίσει κέρδη η ομάδα να μην είναι κλέφτης, γιατί στα οικονομικά στοιχεία συγκαταλέγεται και η αξία των παίκτών. Και υποθετικά λέω εγώ ότι είχε η ομάδα και 2 εκατομύρια πλεόνασμα, τότε τι θα ήταν ο τζορτζ σώρος ή δεν θα μπορούσαν και με πλεόνασμα να υπερτιμολογούν. Είναι θέμα εμπιστοσύνης, εμένα πιο πολύ με κακοφαίνεται το ότι πως γίνεται μια ομάδα με 26 μύρια έσοδα να έχει μπάτζετ αγωνιστικό 7,5 εκατομύρια μόνο. Αυτό ήταν μια καλή πάσα ώστε η πρώτη ερώτηση να ήταν αν είσαι ικανοποιημένος κύριε ζαγοράκη που διοικείς μια ομάδα που με τόσα έσοδα έχει τόσο μικρό αγωνιστικό μπάτζετ. Αυτό δεν μου κάθεται καθόλου καθόλου καλά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Η δικη μου γενικη αισθηση:
1. Πολυ καλυτερος απο οτι περιμενα. Μου εδειξε δυναμισμο και αποφασιστικοτητα. Εμενα προσωπικα ΝΑΙ, με εμπνεει και μου δινει οραμα. Αυτα υστερα απο ενα μεγαλο διαστημα που μου εδειχνε σχετικα αδυναμος, κουρασμενος και ανορεχτος. Προσωπικα καλυφτηκα και στα οικονομικα. Αρμοδιος δεν ειμαι ουτε τα εχω τα στοιχεια μπροστα μου. Οι απαντησεις εμενα μου φανηκαν αν οχι λογικες τουλαχιστον λογικοφανεις.Και μιλαω για ολα σχεδον τα θεματα που αναφερθηκε.

2. Δεν θα μπω στη λογικη οσων τον λασπολογησαν χλευασαν και λοιδωρησαν το τελευταιο διαστημα.Δεν θα τους ελεγξω εγω αυτους, ας το κανει η ΠΑΟΚτσηδικη συνειδηση που πιστευω πως εχει ο καθενας τους. Αν ημουν στη θεση τους θα εκανα την αυτοκριτικη μου. Προσοχη! Μιλησα για οσους λασπωσαν/χλευασαν/λοιδωρησαν και οχι για οσους εκαναν σκληρη-εστω και αδικη- κριτικη.Ελπιζω να μην διαστρεβλωθει αυτο που ειπα.

3. Σε συνεχεια του προηγουμενου λεω ξεκαθαρα πως κατα τη γνωμη μου
Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ.
Αυτο που εκανα, κανω, και θα εξακολουθω να κανω ειναι ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. Για μενα ο Ζαγορακης ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Στηριξη γιατι ειναι ο καλυτερος προεδρος που ειχαμε ποτε.
Κριτικη για να γινεται συνεχως καλυτερος. Οποιος δεν βλεπει την προσπαθεια που κανει για να βελτιωνεται ειναι -οχι δεν θα αρχισω να κανω αυτα που κραζω-....Ειναι λοιπον οφθαλμοφανης η προσπαθεια που κανει να καλυψει τα λαθη του και τις παραλειψεις του. Και ειμαι σιγουρος απο την αλλη οτι και στο μελλον ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. Και ποιος αλλωστε δεν κανει?

υγ: ΟΦ ΤΟΠΙΚ : Ο ΠΑΟΚ ειναι ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
« Last Edit: June 16, 2011, 20:26:37 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Πριν λίγες μέρες ο Κατσαρής είπε στη γενική συνέλευση ότι η ΠΑΕ ΈΔΩΣΕ στον ΑΣ μόνο για τα έργα στην 7-8 500 χιλιάρικα.
Σήμερα ο " μπήκα μέσα από την συμετοχή στην Ευρώπη" είπε ότι τα λεφτά για τα έργα ΘΑ τα δώσει και μάλιστα θα είναι 800 χιλιάρικά.
Επίσης στη γενική συνέλευση ο Κατσαρής είπε πως συνολικά απο την ΠΑΕ χωρίς τα χρήματα για τα έργα έχει πάρει 600 χιλιάρικα,αν προσθέσουμε και τα χρήματα για τα έργα που είπε οτι πήρε 500χιλιάρικα είμαστε στο 1.100.000,ακόμη και αν υποθέσουμε οτι αυτά είναι χωρίς ΦΠΑ πάλι 1.800.000 που λέει η ΠΑΕ πως εδωσε στον ΑΣ δεν βγαίνει.
FUCK YOU ALL

Επισης εσοδα από την ΠΑΕ 671.000 Ε απο εισιτηρια, εμπορικα κτλ. συν το γεγονος οτι η ΠΑΕ πληρωνει ενοικια στον ΑΣ για γραφεια, κυλικεια κτλ., απο οπου ο ΑΣ πηρε συνολικα 383.000 Ε. Μερος αυτων πληρωθηκε απο την ΠΑΕ.
Κανε την σουμα μονος σου, και βγαζε συμπερασματα αφου πρωτα μελετησεις..οχι στο ποδι. Και οταν το κανεις, πες μας αν μπορουμε να παν να γαμηθουμε ;D

ΥΓ.Επισης πρεπει να αναφερθει κατι, που μαλλον δεν το δωσαμε σημασια. Τα λεφτα που εδωσε η ΠΑΕ για τα εργα, το εκανε απο την αγαθοσυνη του Ζαγορακη και των διοικουντων. Αφου ΑΣ ειναι ο ιδιοκτητης, αυτος θα επρεπε και να αναλαβει τα εργα, αλλα και να τα πληρωσει. Για μενα καλα εκαναν και τα εδωσαν..Αλλα αν ηταν κανενας Μαρινακης, Τζιγκερ ή Αθανασιαδης τον λογαριασμο στον ΑΣ θα τον εστελναν. Γιαυτο και εχουν φαληρησει οι ΑΣ τους.

Ρε φιλε σοβαρά μιλάς? Δέκα ώρες συζητούσαμε το πόσα χρήματα πήρε ο ΑΣ από την ΠΑΕ για τα έργα και ο κατσαρής έλεγε ότι πήραν 500 χιλιάρικα,εσύ τα 810 από που τα βρήκες?
Επίσης σήμερα είπαν ότι τα χρήματα θα τα δώσουν,ενώ στη συνέλευση μας είπαν ότι τα έχουν δώσει ήδη.
Όπως επίσης θυμάμε 1000 % ότι γενικά από την ΠΑΕ πήραν 600 χιλιάρικα,εσύ αυτά ατ νούμερα που τα είδες?
« Last Edit: June 16, 2011, 20:21:33 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Èá óõìöùíÞóù ðùò ôåëéêÜ ìÜëëïí ìüíï êëÝöôåò ìáò áîßæïõí!
Áöïý åßôå åßìáóôå áíßêáíïé, åßôå ðáñéóôÜíïõìå ôïõò áíßêáíïõò ãéá íá âãÜëïõìå êÜðïéïõò ðïõ äåí óõìðáèïýìå êëÝöôåò!
Ôï íá åßìáóôå áíôéêåéìåíéêïß, óùóôïß êáé óïâáñïß üôáí ìéëÜìå ãéá ôïí ÐÁÏÊ, äåí ðáßæåé!
Äåí íôñÝðåóôå íá óõãêñßíåôå ôçí ôùñéíÞ äéïßêçóç ìå ôïí Ãïýìåíï;
ÈÝëåôå íá ôï êÜíïõìå üìùò êáé íá óõãêñßíïõìå êáé áíïßãìáôá;

1. ¸îïäá ðñïò ÁÓ ÐÁÏÊ – 1800000
2. ¸îïäá ãéá öüñïõò êáé ÄÁÍÅÉÏ (êëçñïíïìéÝò áðü ôéò äéïéêÞóåéò ìå ôéò ïðïßåò óõãêñßíåôå ôçí ôùñéíÞ) =   3768000
3. ¸îïäá ãéá õðïäïìÝò êáé áèëçôéêü êÝíôñï = 716801
4. Öüñïé ðáéêôþí/ðñïðïíçôþí = 4336661

ÁõôÜ ìüíï èá áíáöÝñù. ÖôÜíïõí ðéóôåýù.

ÄéÜëåîá 4 ðñÜãìáôá ôá ïðïßá äåí ôá ðëÞñùíå ÊÁÌÉÁ ðñïçãïýìåíç äéïßêçóç. ÉäéêÜ üôé áöïñïýóå ÁÓ êáé õðïäïìÝò!

Óýíïëï áõôþí; Ðåñßðïõ 10 åêáôïììýñéá !

ÓõìðÝñáóìá; ÓôáìÜôá íá ðëçñþíåéò ìáëÜêá ÆáãïñÜêç, íá âãáßíåé ðÜíôá èåôéêüò ï éóïëïãéóìüò ãéá íá óå ëÝíå ìðñÜâï!

Áõôü èÝëåôå;  Óêåöôåßôå ëßãï ðñéí ðåßôå ôçí ìáëáêßá óáò.

Êáé üóï áöïñÜ ôá ëÜèç êáé áí áõôÜ åðéôñÝðïíôáé Þ ü÷é, âñåßôå êáé ðñïôåßíåôå ìå ïíïìáôåðþíõìï ÅÍÁÍ áëÜíèáóôï (ìðïñåßôå íá ðñïôåßíåôå êáé ôïí åáõôü óáò) êáé èá âñïýìå ôïí ôñüðï íá ôïí ðñïùèÞóïõìå óôï ÄÓ ôçò ÐÁÅ!

¸÷ù êáôçãïñÞóåé ðïëëÝò öïñÝò ôçí ÐÁÅ, áëëÜ íá õðÜñ÷åé ëüãïò. ÊñÜîéìï ÷ùñßò ëüãï, ÷ùñßò íá ãíùñßæïõìå ôï áíôéêåßìåíï êáé åííïåßôå ÷ùñßò íá ðñïôåßíïõìå ðïôÝ êÜôé, åßíáé Üêñïò áðáñÜäåêôï!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Μια άλλη χιουμοριστική ματιά για όποιον την αντέχει...

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ (ΑΚΡΙΤΗΣ) ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΟΚΤΣΗ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΕΝΑ ΖΑΓΟΡ, ΠΑΟΚΑΡΧΗ, ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ, ΟΡΑΤΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ, ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ, ΤΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΩΘΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ!
ΦΩΣ ΕΚ ΝΥΚΤΟΣ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΝ ΤΡΥΠΗΤΟΝ ΕΚ ΚΑΤΣΑΡΗ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ, ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΤΩ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΙ'ΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΓΕΝΕΤΟ!
ΤΟΝ ΔΙ' ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΚΑΤΕΛΘΟΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΕΚ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΝΤΑ!
ΑΔΙΚΗΘΕΝΤΑ ΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΕΠΙ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΘΟΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΘΕΝΤΑ!
ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ!
ΚΑΙ ΑΝΕΛΘΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΖΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ "ΚΟΛΛΗΤΟΥ"!
ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΔΟΞΗΣ ΚΡΙΝΑΙ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΟΥΚ ΕΣΤΑΙ ΤΕΛΟΣ!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ REVOLUTION ΤΟ ΑΓΙΟ, ΤΟ ΚΥΡΙΟ, ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟΝ, ΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΔ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ, ΤΟ ΣΥΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΚΑΙ ΥΙΩ ΣΥΜΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΟΞΑΖΟΜΕΝΟΝ, ΤΟ ΛΑΛΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΩΝ!
ΕΙΣ ΜΙΑΝ, ΑΓΙΑΝ, ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΙΣ ΑΦΕΣΙΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ!
ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...
ΑΜΗΝ!

http://paoktsidikimatia.blogspot.com/2011/06/blog-post_3776.html?spref=fb
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Είναι θέμα εμπιστοσύνης, εμένα πιο πολύ με κακοφαίνεται το ότι πως γίνεται μια ομάδα με 26 μύρια έσοδα να έχει μπάτζετ αγωνιστικό 7,5 εκατομύρια μόνο. Αυτό ήταν μια καλή πάσα ώστε η πρώτη ερώτηση να ήταν αν είσαι ικανοποιημένος κύριε ζαγοράκη που διοικείς μια ομάδα που με τόσα έσοδα έχει τόσο μικρό αγωνιστικό μπάτζετ. Αυτό δεν μου κάθεται καθόλου καθόλου καλά.

Αγωνιστικό (με φόρους)   17.308.759 ευρώ
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή

Μπορεί. Εγώ έχω ζήσει Βουλινό, Μπατατούδη και Γούμενο. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών αλλά σίγουρα μόνο οι προηγούμενοι 3  μας αξίζουν!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω μιλαω για ολους την μετα Παντελακη εποχη προεδρους και ειμαι απολυτα σιγουρος.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
1. Πολυ καλυτερος απο οτι περιμενα. Μου εδειξε δυναμισμο και αποφασιστικοτητα. Εμενα προσωπικα ΝΑΙ, με εμπνεει και μου δινει οραμα. Αυτα υστερα απο ενα μεγαλο διαστημα που μου εδειχνε σχετικα αδυναμος, κουρασμενος και ανορεχτος. Προσωπικα καλυφτηκα και στα οικονομικα. Αρμοδιος δεν ειμαι ουτε τα εχω τα στοιχεια μπροστα μου. Οι απαντησεις εμενα μου φανηκαν αν οχι λογικες τουλαχιστον λογικοφανεις.Και μιλαω για ολα σχεδον τα θεματα που αναφερθηκε.

2. Δεν θα μπω στη λογικη οσων τον λασπολογησαν χλευασαν και λοιδωρησαν το τελευταιο διαστημα.Δεν θα τους ελεγξω εγω αυτους, ας το κανει η ΠΑΟΚτσηδικη συνειδηση που πιστευω πως εχει ο καθενας τους. Αν ημουν στη θεση τους θα εκανα την αυτοκριτικη μου. Προσοχη! Μιλησα για οσους λασπωσαν/χλευασαν/λοιδωρησαν και οχι για οσους εκαναν σκληρη-εστω και αδικη- κριτικη.Ελπιζω να μην διαστρεβλωθει αυτο που ειπα.

Αυτο που εκανα κανω και θα εξακολουθω να κανω ειναι ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. Για μενα ο Ζαγορακης ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Κριτικη για να γινεται συνεχως καλυτερος. Οποιος δεν βλεπει την προσπαθεια που κανει για να βελτιωνεται ειναι -οχι δεν θα αρχισω να κανω αυτα που κραζω-....Ειναι λοιπον οφθαλμοφανης η προσπαθεια που κανει να καλυψει τα λαθη του και τις παραλειψεις του. Και ειμαι σιγουρος απο την αλλη οτι και στο μελλον ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ.

υγ: ΟΦ ΤΟΠΙΚ : Ο ΠΑΟΚ ειναι ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΟΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

+1926

Συμφωνω απολυτα σε ολα. Μου εβγαλε και μενα προσωπικα μια σιγουρια και αυτοπεποιθηση και με απαντησεις ορθες και κοφτες χωρις πολλα πολλα και σαλτσες και προσωπικα καλυφθηκα σε ολα οσα ηθελα να ακουσω.

-Και στο οικονομικο ανοιγμα και τα οικονομικα στοιχεια που ηταν αναλυτικοτατα

-Και οσον αφορα το αγωνιστικο, οτι η ομαδα θα συνεχισει να εχει τον πρωταγωνιστικο ρολο και ακομα παραπανω των προηγουμενων χρονων, ακομα και με μειωμενο μπατζετ και με πιτσιρικια μεσα (που οπως ειπε οι συγκεκριμενοι ανεβηκαν επειδη το αξιζουν πραγματικα και οχι μονο λογω των συνθηκων και για να λεμε οτι ανεβηκαν)

-Και οσον αφορα τις πωλησεις που ξεκοψε καθε σκεψη για ξεπουλημα Βιερινια και εμμενει στην τιμη της ρητρας του...

-Και οσον αφορα το θεμα Βρυζα και το θεμα των αραβων

Στο μοναδικο που εχω ενσταση σε οσα ειπε, ειναι οτι θεωρει οτι η διαιτησια για την ομαδα ηταν καλη φετος...Ισως το λεει αυτο γιατι ξερει και ο ιδιος οτι εκανε λαθη φετος απο την αρχη της χρονιας και δεν ηθελε να ριξει αλλωθι εκει για την μη επιτευξη των στοχων..Αλλωστε το παραδεχτηκε κι ο ιδιος οτι εκανε αρκετα λαθη φετος...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πςςςςςςς εληξε το μπαν αυτα εναι  ;D

λοιπον για ΑΣ ρε συ νεαπολιτη επειδη τον ακουγα λαιβ δεν ειπε θα τα δωσουμε ειπε περιπου τρεις φορες οτι τα δωσαμε.ειπε οτι εδωσε εσοδα της μπουτικ.τωρα ποσα και τετοια δεν καταλαβα ακριβως γιατι γινοταν πανηγυρι με τις φωνες

δευτερον δεν ειπε ποτε κανεις οτι μπηκαμε μεσα απο το ουεφα.συγκεκριμενα ο φαρλαλης ειπε οτι δυναμωσαμε απο την συμμετοχη μας στην ευρωπη.ειδικα το σαιτ του κολκα το γραφει αυτο(οτι μπηκαμε μεσα) και το χει αφησει αδιορθωτο απο κεινη την ωρα.οτι ακουσα λαιβ λεω

τριτον πολλες φορες εκραξε τους δημοσιογραφους για πραγματα που τους κραζουμε κι εμεις.για παραδειγμα τους ειπε οτι πουλανε μιζερια

τεταρτον με αυτα που ειπε απεκλεισε να ξεπουληθει ο βιερινια η να πουληθει στην ελλαδα.με αυτα που ειπε λεω δεν ξερω τι θα κανει στο μελλον

πεμπτον μου δημιουργησε καινουριες αποριες ενω απαντησεις δεν μου δωσε σε καποια αλλα πραματα.π.χ εφοσον ειπε για καλη δουλεια στις ακαδημιες γιατι εφυγε και ο ελευθεριαδης και ο σαββιδης και ποιος θαναι ο καινουριος που θα αναλαβει το ποστο του υπευθυνου

και φυσικα απαντηση για τις αποχες και για τους απληρωτους παικτες δεν πηραμε ποτε.

εκτον προσωπικα καταλαβα απο καποια πραματα που ακουγα οτι καποιος ποδοσφαιριστης μιλαει πολυ.παρα πολυ θα ελεγα.δεν ξερω ποιος αλλα μερικα πραματα απο την χρονια βγηκαν προς τα εξω με το νι και με το σιγμα αν υπολογισω καποιες απαντησεις σε αγωνιστικα θεματα οπως πχ γιατι εμεινε ο χαβος η γιατι εφυγε ο δερμιτζακης.παντα εννοω το πως τον ακουγα λαιβ

εβδομον επειδη το διαβασα απο τον ΠΑΟΚΒΟΛΟΣ προσωπικα δεν ηθελα να κλαφτει σε συνεντευξη τυπου για την διαιτησια.πολυ σωστα ειπε πως σαν γενικη εικονα δεν μας στερησανε τιποτα αλλα χρησιμοποιουνε δυο μετρα και δυο σταθμα σε καποιες αποφασεις τους οπως πχ ειναι τα προστιμα

για να κλεισω το ποστ δεν ενθουσιαστηκα και ουτε απογοητευτηκα απο την συνεντευξη.απαντησεις σοβαρες απο αυτη την διοικηση δεν προκειται να παρουμε που θα μας γεμισουν αισιοδοξια.ο σχεδιασμος της για εσοδα εξοδα εξαρταται καθαρα απο τα εσοδα των διαρκειας  απο πιθανες πωλησεις η απο χορηγους και οχι απο σοβαρο τμημα μαρκετινγκ πχ που μπορει να σε εκτιναξει στα υψη.αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της διοικησης το οτι δεν εχει εκμεταλλευτει την δυναμικη της ομαδας και δυστυχως δεν δειχνει να το καταλαβαινει κιολας

τελος οπαδικα δεν υπηρχε καμια ερωτηση οπως πχ αν ειναι διατεθειμενος να μην μας κοπουν εκδρομες του χρονου οπως φετος.φυσικα ποτε δεν προκειται να ρωτηθουν τετοια πραματα απο ανθρωπους που προσωπικα απορω πως κυκλοφορουνε ακομα στην σαλονικη

και κατι ακομα...οσοι ασχολουνται με λογιστικα θελω να μου πουνε αν ειναι απιθανη η ζημια 2 εκ,εταιρειων με 26 εκ ευρω εσοδα αρα και τζιρο στα 30μυρια+(σε λογικα πλαισια παντα)

εμενα η απορια μου δεν ειναι το πως δημιουργηθηκε το ανοιγμα αυτο ειναι ευκολο να γινει(για μενα).η απορια μου ειναι σε ποιον χρωσταμε αν και να πω την αληθεια δεν κοιταξα τον ισολογισμο.υποψιαζομαι πως περα απο παικτες υπαρχουν και καποια αλλα υπαρκτα προσωπα που ειναι σε αναμονη παραιτησης απο τον ΑΣ...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
πςςςςςςς εληξε το μπαν αυτα εναι  ;D

λοιπον για ΑΣ ρε συ νεαπολιτη επειδη τον ακουγα λαιβ δεν ειπε θα τα δωσουμε ειπε περιπου τρεις φορες οτι τα δωσαμε.ειπε οτι εδωσε εσοδα της μπουτικ.τωρα ποσα και τετοια δεν καταλαβα ακριβως γιατι γινοταν πανηγυρι με τις φωνες

Από apok24  http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9149&t=1

- Για τα χρήματα που δόθηκαν στον Ερασιτέχνη, έκανε παρέμβαση ο Θόδωρος Ζαγοράκης:

«Δόθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ στον Ερασιτέχνη και θα δοθούν άλλα 800.000 ευρώ για τα έργα στο γήπεδο συν κάτι άλλα λίγα».

Αυτό το σημείο δεν το άκουσα live αλλά και στα άλλα site to ίδιο γράφει.
θα ακούσω τη συνεντευξη ξανά και αν κάνω λάθος ok.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μπορει να χεις και δικιο σου λεω πως γινοτανε συνηθως ψιλοχαμος οταν μιλαγε ο φαρλαλης...μπορει να το πε ετσι οπως το γραφεις

εντιτ
και κατι ασχετο

την ερωτηση για τον μαρινακη την εκανε ο τζορμπατζογλου.ναι ρε σεις ο ανθρωπος που περυσι δεκεμβρη μηνα ετρεχε να γραψει στην εφημεριδα που δουλευει στημενα γκαλοπ του κοσμου του ΠΑΟΚ σε απιθανα σαιτ ενιωσε πως τρυπηθηκε ηθικα απο τον ζαγορακη επειδη ψηφισε μαρινακη(1 χρονο μετα απο την ψηφο το ενιωσε).φοβερη δουλεια κανουν οι πουστηδες...φυσικα αυτοι θα του σκαψουν τον λακκο και φυσικα ηταν κατι που ηταν μαθηματικα βεβαιο οτι θα συμβει απο την μερα που τους εδωσε ασυλια αποκλειστικα και αρμοδιοτητες....ψιλα γραμματα
« Last Edit: June 16, 2011, 21:29:12 by gianniwths4 »

chiltsid

• Guest

Αυτο που εκανα, κανω, και θα εξακολουθω να κανω ειναι ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. Για μενα ο Ζαγορακης ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ.
Κριτικη για να γινεται συνεχως καλυτερος. Οποιος δεν βλεπει την προσπαθεια που κανει για να βελτιωνεται ειναι -οχι δεν θα αρχισω να κανω αυτα που κραζω-....Ειναι λοιπον οφθαλμοφανης η προσπαθεια που κανει να καλυψει τα λαθη του και τις παραλειψεις του. Και ειμαι σιγουρος απο την αλλη οτι και στο μελλον ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. Και ποιος αλλωστε δεν κανει?

+1976

συμφωνω σε ολα αδερφε μαζι σου,εισαι απο τα λιγα ατομα που γραφουν ακομα σταρατα εδω μεσα,δυστυχως καποιοι συνεχιζουν να βλεπουν τον ΠΑΟΚ κ κατ επεκταση το forum σαν χαβαλες.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
FUCK YOU ALL

Ρε φιλε σοβαρά μιλάς? Δέκα ώρες συζητούσαμε το πόσα χρήματα πήρε ο ΑΣ από την ΠΑΕ για τα έργα και ο κατσαρής έλεγε ότι πήραν 500 χιλιάρικα,εσύ τα 810 από που τα βρήκες?
Επίσης σήμερα είπαν ότι τα χρήματα θα τα δώσουν,ενώ στη συνέλευση μας είπαν ότι τα έχουν δώσει ήδη.
Όπως επίσης θυμάμε 1000 % ότι γενικά από την ΠΑΕ πήραν 600 χιλιάρικα,εσύ αυτά ατ νούμερα που τα είδες?

Δεν ξερω τι θυμασε, περνα μια βολτα απο τον ΑΣ και παρε τον ισολογισμο.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω μία συγνώμη από τον κύριο Γούμενο που όταν έλεγε πως μπήκαμε μέσα από την συμμετοχή μας στο κύπελλο ουέφα, πριν χρόνια, μάλλον είχε δίκιο,από την στιγμή μάλιστα που έγινε το ίδιο και τώρα.. Κρίμα το μπινελίκι που είχε φάει ο άνθρωπος. Δεν είναι προς το συμφέρον μας να προχωράμε και να διακρινόμαστε στας ευρώπας!!!  Ευτυχως  να λέμε που δεν προχωρήσαμε και άλλο γιατί τότε τα πριμ θα ήταν αβάσταχτα. Ότι λυπάμαι την Πόρτο που προχώρησε και κατέκτησε μάλιστα το τρόπαιο είναι περιττό να το πω. Άραγε πόσο μέσα μπήκαν οι άνθρωποι; Ας ελπίσουμε να μην ξαναπεράσουμε ούτε μία φάση!!

Δεν ειπε κανενας τιποτα τετοιο
Απλα δεν ειναι μονο εσοδα το ουεφα αλλα και εξοδα πριμ κλπ..
ΣΥΝΟΛΙΚΑ εχεις θετικο απολογισμο
Αλλα δεν ειναι τα ποσα που ακουγονται (πχ για μια προκριση που παιρνεις 500.000 απο ουεφα ενα μεγαλο ποσο παει στα εξοδα πριμ κλπ οποτε καθαρα ειναι πολυ λιγοτερα)
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ, αλλα ουτε κερδιζεις και τρελα ποσα
Αυτα..

Ο κ. Φαρλαλής εξήγησε ότι το άνοιγμα των 2 εκατομμυρίων ευρώ περίπου οφείλεται ότι η ομάδα έπαιξε και στην Ευρώπη κι ότι τα πριμ αυξήθηκαν κατά  1.600.000 ευρώ μαζί με φόρους, το ποσό έφθασε τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτό συμπεριλήφθηκαν οι απώλειες των εισιτηρίων, τα πρόστιμα κι οι φόροι που ήρθαν από τα πριμ κι τη μεταβολή των συμβολαίων με τη νέα κλίμακα. Πλέον η φορολόγηση είναι στο 45%.
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9149

Αν λοιπόν γλιτώναμε τις προκρίσεις, θα γλιτώναμε και τα πριμ και θα ήμασταν μια χαρά.

Μαλακιες λεει το παοκ24
Αν θες ακουσε την συνεντευξη για να βγαλεις πιο σωστα συμπερασματα ;)
ΠΑΟΚ G4Α