Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612594 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΑΖΩ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
Μια χαρά περνάς βρωμοχανουμο στην μπουρδελουπολη παρέα με τον γάμιόλη τον δελα και τις βιζιτες σας. Βρωμοκαγκουρα μόνο για παολα και παντελιδη είσαι γάμω τα πάντα σου. Και η απαλλαγή σου για το ξεπουπουλιασμα του Δικεφαλου ειναι κοντά. Αντε γάμω τον τρυπιο τον λαό μας που βρήκατε και κάνατε

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Μακάρι να ήταν η τελευταία σου φορα που γλέντησες με τα λεφτά μας, λαμόγιο.
 ψοφά γαμώ την τεστοστερόνη σου.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:zagorakhs-lilh-dellas-mastrokosta-proto-trapezi-pista-se-karra-kai-paola-foto&catid=74:sites&Itemid=54

να σας γαμιούνται και οι δυο πατόκορφα

Με όλο το σεβασμό αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τους καταράστηκες;

Offline agraf

• Αλλαγή
Για το απόλυτο αρσενικό γεμάτο τεστοστερόνη (κατά κόσμο Ζαγοράκη) τα έχουμε πει χίλιες φορές. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που στηρίχθηκε από όλους μας όσο κανείς άλλος, σε βαθμό βλακείας και ομαδικής παράκρουσης και παρ'όλα αυτά έκλεψε λεφτά, δάνεισε στον Βιολίδη εκατομμύρια αφήνοντας τους παίκτες απλήρωτους κα γενικά μας διέλυσε.

Απορώ με αυτούς που ακόμα συζητάνε σενάρια επιστροφής, που τον δικαιολογούν, άν όχι τον θέλουν πίσω. Πώς είναι δυνατόν;

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=78177:zagorakhs-lilh-dellas-mastrokosta-proto-trapezi-pista-se-karra-kai-paola-foto&catid=74:sites&Itemid=54

άντε καλά τους το εύχομαι  ;D

Offline petran4

• Αλλαγή

Εγω ενα εχω να πω ΤΟΥΜΠΑΝΟ κι οποιος καταλαβε καταλαβε
tsaxtsis τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται δεν χρεαζεται να το ευχεσαι κιολας. ;D
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
στη δευτερη ΑΜΚ οταν πηγα στην μαρφιν να δωσω κι εγω τον οβολο μου θυμαμαι εναν υπαληλο που μου ειπε μην πετατε τα λεφτα σας σας κορο'ιδευει ο ζαγορακης ημουν ετοιμος να τον πλακωσω τον παπαρα :'(
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γεια σου ρε τραιανε κυπελλουχε με την εκλεκτη παρεα σου
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
Τι αχαριστία ειναι αυτη ρε μαλακες, αν δεν ήταν ο Τραι εκείνη την μέρα θα παίζαμε ακόμα κεκλεισμένων των θυρών με τις γαμημένες τις μπούκες. Είδατε τι έπαθε ο Σύλλογος με την λαγίντ.
Ας είναι καλά οι Macedonian Pimps (κ οι 2 ) που δεν γράφτηκαν όλα στο φύλλο αγώνα.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **

ενταξει,καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
Γεια σου ρε Θοδωράκη... Ελπίζουμε να πίνεις και κανένα ποτό στην υγεία μας... Στα κορόιδα που λένε....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Γεια σου λιακο....

Δε μπορεσες να σπασεις επιταγες τωρα ε?

http://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-o-ilias-violidis-gia-mi-apodosi-fpa

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Δε μας ενδιαφερει τι κανει στις εταιρειες του, στα του ΠΑΟΚ πρεπει να αθωωθει απο το επομενο κιολας δσ...λεφτα υπαρχουν

Offline Poet

• Αποστολή
  • **
Εγώ θυμάμαι τον αρχικό τίτλο του θέματος ... Θοδωρής Ζαγοράκης (Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το υπόλοιπο άψογο ΔΣ) και μάλιστα το θυμάμαι με μια αίσθηση σαρδώνιου χαμόγελου από την πρώτη πρώτη φορά που το είχα διαβάσει. Είναι πολύ μεγάλη η πληγή που μας άφησαν οι απελθόντες άψογοι!

Offline scouser4

• Αλλαγή
ζαγορακη κ βιολιδη ζουμε στον ταφο να σας δουμε

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Αποχαιρέτα τα δανεικά που χάνονται.
Δανεικά κι αγύριστα.
Έγραψε την οφειλή του στο χιόνι.
Στην αμμουδιά, εκεί που σκάει το κύμα σημείωσε τα χρωστούμενα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Γιατι? Αφου ειπε ο Ζαγορακης πως ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ............

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ