@diegito-4
Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την πάσα να ξεκαθαρίσω αυτό που είπα για ξύλο και τρομοκρατία, γιατί όντως τώρα που κατέβηκε το αίμα από το κεφάλι καταλαβαίνω πως μπορεί να το πάρει ένας πιτσιρικάς και να πάει να χαλάσει τη ζωή του από μια μαλακία. Το post σου με "ξύπνησε" και έγραψα τα παραπάνω για να ξεκαθαρίσω κάποια σοβαρά πράγματα. Αλλά και αυτά που ξεκαθάρισα δεν είναι αρκετά. Ούτε στην αντίδραση δεν συμφωνώ με τον... χθεσινοβραδινό εαυτό μου

. Δεν πρόκειται να κάνω καμιά μαλακία. Αν δω ποτέ ότι δεν αντέχω άλλο, τότε θα κόψω τελείως για να μην κάνω ποτέ κακό στον ΠΑΟΚ.
Κρατάω όμως μέχρι τέλους την άποψή μου περί τρομοκρατίας, με μυαλό όμως και σχέδιο επιτέλους. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι ως οπαδοί και να μη πηγαίνουμε σαν πρόβατα στη σφαγή. Πρέπει να οργανωθούμε
μαζί με την ΠΑΕ στο θέμα αυτό και αφού ποτέ δεν θα μπούμε στο σύστημα, να δούμε πως θα τη βολέψουμε ως αντίπαλοί του. Έξυπνα όμως και απαραίτητα μαζί με την ΠΑΕ.
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ η ΠΑΕ καταλάβει οριστικά πως άλλο το καλό του... ποδοσφαίρου και τελείως άλλο το καλό του ΠΑΟΚ. Αλλιώς τζάμπα μιλάμε. Γι' αυτό λέμε να δούμε στα play off.
Εγώ θα ήλπιζα να δω τα εξής απλά από την ΠΑΕ, ως ορεκτικό:
1. Κανείς μπάτσος ποτέ ξανά στη Τούμπα
2. Ούτε μισό ευρώ σε μπάτσους για αστυνόμευση στα γήπεδα. Να ξεκινήσει τις διαδικασίες
3. Αύξηση των σεκιουριτάδων μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια
4. Κανένας ουδέτερος ρεπόρτερ μέσα στη Τούμπα για ρεπορτάζ
5. Καμία συνέντευξη παίχτη, προπονητή στο συνδρομητικό, σε κάποια σκουληκοραδιόφωνα και σε κάποιες κωλοφυλλάδες. Κανένας δεν θα ξαναβγάλει λεφτά από τον ΠΑΟΚ
6. Ποτέ ξανά ο ΠΑΟΚ σε συνεδρίαση της σούπα λίγδα και σε εκλογές επο
7. Να μη πατήσει ποτέ ξανά κανένα αρχίδι οπως ο βασσάρας να μιλάει για κοράκια στους παίχτες μας
8. Ειδική φύλαξη του εκάστοτε σπίκερ που θα μεταδίσει αγώνες του ΠΑΟΚ, για το καλό του
9. Επίσημο εμπάργκο σε κάθε μαλάκα
10. Ειδική συνοδεία σε διαιτητές, για τη προστασία του
11. Χώρος υποδοχής φιλοξενούμενων πούλμαν
12. Εισαγγελείς εκτός και δικηγόροι εντός για προστασία κάθε ΠΑΟΚτσή παντού. Ας ξοδευτούν λίγα ευρώ παραπάνω σε νομικούς. Θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα
13. Ανακοίνωση που να κατονομάζει πιλάφιους και σία κι όχι παρλαπίπες