Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτη τη θεωρια του 'μπαινω μεσα γιατι παιζω ευρωπη' την ελεγε και καποιος αλλος. Να δεις πως τον λεγανε, πως τον λεγανε...
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Matador

• Αλλαγή
cool για να μη χαζέψουμε...
νταξ είπαμε έιμαστε λαός προβάτων, λαός αμμόρφωτος, λαός απαίδευτος και μας έχουν και για ηλίθιους... ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Η ΠΑΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ:
ουσιαστικά δώσαμε 1,3 μύρια να φτιάξουμε την Τούμπα για να παίζουμε Ευρώπη ώστε στην καλύτερη περίπτωση να πάρουμε Χ μύρια ευρώ τα οποία θα δώσουμε αυτούσια πλην μερικών ευρώ στους παίκτες σαν πριμ συμμετοχής και επιτυχίας...

ΜΙΣΟ ΡΕ γιατί θα κοπανήσουμε στους τοίχους: ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ευρώπη για να δώσει τα έσοδα ώς πριμ στους παίκτες;
και γιατί παίζει τότε; ας κάτσουμε στη μιζέρια εδώ αν είναι να μπαίνουμε και μέσα... να μη φτιάξουμε και το γήπεδο και πετάμε και λεφτά...
δε μπορεί να σου λέει η ΠΑΕ ανοίχτηκα (ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ) για να παίξω Ευρώπη όπου τώρα που τα πήγα μια χαρά τα έσοδα είναι τόσα όσα είχα υποσχεθεί στους παίκτες (μαγικό...)
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

αν έκανες συμφωνίας με τους παίκτες να δώσετε πίσω το 100% των εσόδων της Ευρώπης μπράβο... μεγάλες συμφωνίες. Επικές.
ή ήταν μόνο για φέτος ώστε να έχουν κίνητρο να μας βγάλουν στους ισχυρούς για του χρόνου όταν και θα αλλάξετε τη συμφωνία; (άντε...πείτε το και αυτό στο πιάτο έρχεται!)

Eτσι. Πολυ ωριμο ποστ. Αντε γιατι τα παραμυθια τελειωσαν.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Athinaios--4

• Guest
Rabitweed, δε νομίζω ότι είπαν ότι το 100% των εσόδων της Ευρώπης θα πάνε στους παίκτες. Είπαν ότι θα δοθούν το 100% των πριμ νίκης και ισοπαλίας. Τα πριμ πρόκρισης, τα τηλεοπτικά, οι διαφημίσεις και τα εισιτήρια πάνε στην ΠΑΕ.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Άρα λέτε πως πέρα από το συμφωνημένο 1.2 εκ. πριμ πήραν και 560.000 έξτρα(νίκες και ισοπαλίες) δηλαδή πήραν σχεδόν το μισό από το συμφωνημένο πριμ και πάλι τόσο καιρό ακούγεται πως δεν πληρώνονται οι παίχτες; Ή ότι φύγαν παίχτες επειδή δεν έπαιρναν λεφτά; Δηλαδή ένας παίχτης δεν πήρε 2 μηνιαίες δόσεις και διαμαρτύρεται ενώ έχει εισπράξει έξτρα πριμ από ότι είχε συμφωνήσει; Κάποιος λέει ψέμματα τότε, ή οι παίχτες ή η ΠΑΕ, δεν εξηγείτε αλλιώς...

Athinaios--4

• Guest
Λέω αυτά που διάβασα ότι ειπώθηκε. Βέβαια αν δεν κάνω λάθος τα πριμ από την Ευρώπη δεν έχουν εισπραχτεί ακόμα και άρα δεν τα έχουν πάρει οι παίκτες.

baron

• Guest
ouf... άκουσα, είπαν, νομίζω, ...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Άρα λέτε πως πέρα από το συμφωνημένο 1.2 εκ. πριμ πήραν και 560.000 έξτρα(νίκες και ισοπαλίες) δηλαδή πήραν σχεδόν το μισό από το συμφωνημένο πριμ και πάλι τόσο καιρό ακούγεται πως δεν πληρώνονται οι παίχτες; Ή ότι φύγαν παίχτες επειδή δεν έπαιρναν λεφτά; Δηλαδή ένας παίχτης δεν πήρε 2 μηνιαίες δόσεις και διαμαρτύρεται ενώ έχει εισπράξει έξτρα πριμ από ότι είχε συμφωνήσει; Κάποιος λέει ψέμματα τότε, ή οι παίχτες ή η ΠΑΕ, δεν εξηγείτε αλλιώς...

Να σου αντιστρεψω την ερωτηση...γιατι κανεις δεν κανει προσφυγη να μεινει ελευθερος;
Η μονη "αξιοπιστη" πληροφορηση, που εχουμε για τα οικονομικα του συλλογου οσον αφορα τους παικτες, την οποια καναμε καποιοι σημαια, ειναι οι δηλωσεις του Σελουκ. Γιατι ο Σελουκ εκανε τις δηλωσεις αυτες; Γιατι οι μεγαλες δοσεις συμβολαιων των δυο του παικτων ερχονταν τον Μαρτιο. Αφου λυσαμε τα συμβολαια τους, πηραν οτι λεφτα αυτα προεβλεπαν μεχρι τον Δεκεμβριο. Και γιατι δεν πουλησαμε παικτη για να παρει το ποσοστο του. Γιατι εγω αυτο που ξερω ειναι, οτι εφερε προτασεις για Κοντρερας και ο παικτης και ο ΠΑΟΚ αρνηθηκαν.

Αν η ΠΑΕ λεει ψεμματα για τα πριμ, εσυ πιστευεις οτι οι παικτες δεν θα αντιδρουσαν; Αν δηλαδη η ΠΑΕ βγαζει προς τα εξω οτι πηραν σχεδον 1,8 εκ πριμ για την πορεια στην Ευρωπη, ενω δεν υπαρχει τετοια συμφωνια..δεν θα υπηρχε εστω και ενας μανατζερ, που να το βρωμισει..εστω και στην Μακεδονιας Θρακης.

Offline cure

• Αλλαγή
Οι υπερασπιστές της διάδοχης κατάστασης του τζον γου μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν τι γίνεται. Ο apaoki μας συνέκρινε με τα σκουλήκια, αλλά περισσότερο σκουλήκια θυμίζουν αυτοί που γύρω τους καταρρέουν όλα και κρατάνε ΤΗ γραμμή με τη βοήθεια των δημοσιογράφων, είτε γιατί τρώνε κανονικά και αυτοί, είτε γιατί τρώνε απλώς τον παπά.

Εγώ ρωτάω σε όποιον ξέρει να διαβάζει λοιπόν και δεν του αρέσουν τα κατεβατά (και στον apaoki και σε όποιον άλλον γουστάρει):

Διάβασες ότι έχεις φέτος μειωμένα έσοδα; Το δέχεσαι; Αναλυτικά σου λέω τα έσοδα και αν αυξήθηκαν/μειώθηκαν και πες που διαφωνείς:
Διαρκείας μειωμένα.
Μεμονωμένα εισιτήρια αυξημένα μέχρι υπερδιπλάσια λόγω Ευρωπαϊκών αγώνων
Φανέλα αυξημένα.
Χορηγών αυξημένα.
Μπουτίκ (υποθέτω λόγω ευρωπαϊκών) αυξημένα. Πες όμως μειωμένα. Δεν τρέχει τίποτα σοβαρό
Τηλεοπτικά αυξημένα.
Έσοδα από Ευρώπη αυξημένα κατά πολύ.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ

Διάβασες ότι μπήκες μέσα από την Ευρώπη; Το δέχεσαι;

Διάβασες ότι έχουμε πρόβλημα ρευστότητας και (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) δεν είμαστε μέσα; Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Γιατί να χρειάζεται να πουλήσεις όταν έχεις να περιμένεις έσοδα; Για να μη σε κάνει μαλάκα ο Σέλουκ; Ναι αλλά είναι λόγος οι απαξιωτικές δηλώσεις ενός μάνατζερ για να βγάζεις στο σφυρί την περιουσία σου; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Τα δέχεστε;

Μια ερώτηση που αποφεύγουν όλοι οι υπερασπιστές. Αν δεν περνούσαμε στους ομίλους δεν θα είμασταν σε απελπιστική κατάσταση οικονομικά; Είναι δυνατόν να δικαιολογείται αυτό το γεγονός;

Ο apaoki λέει λανθασμένα ότι τα περισσότερα λεφτά από τα διαρκείας προεισπράχθησαν για να στηρίξει τα αστήριχτα. Αλλά ξεχνάει τη δήλωση βιολίδη ότι ΚΑΙ το καλοκαίρι που δεν πλήρωναν ήταν επειδή τα περισσότερα ήταν με δόσεις και έτσι το επιχείρημά του σκάει σαν φούσκα.

Δεν σας τρελαίνει ότι τη περσινή τρύπα την απέδωσαν στον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τη φετινή στη πρόκριση στους ομίλους; Το θεωρείτε φυσιολογικό να σας λένε μέλη της διοίκησης αυτά τα πράγματα;

Σε όσους φίλους τους βγαίνουν τα νούμερα υπολογίζοντας την αύξηση φορολογίας ας μη ξεχνάνε πάντως στους υπολογισμούς τους να προσθέσουν στα 2,5 χαμένα περσινά, τα 4 φετινά και άλλα 7 μύρια χρέη σε τρίτους, όπως ανακοινώθηκε στον ισολογισμό της ΠΑΕ. Αν τα δύο τελευταία χρόνια τα έξοδα της ΠΑΕ είναι κατά 10-14 μύρια περισσότερα, ας μας το εξηγήσει και σε μας. Καλοπροαίρετα ρωτάω και βάζω ελάχιστο 10 παίρνοντας ως δεδεομένο ότι μιλάμε για πρόβλημα ρευστότητας φέτος κι όχι για νέα τρύπα. Τα 14 στη δεύτερη περίπτωση.

Και για να μη περνάει ασχολίαστο. Απορώ με όσους καλύπτονται με τέτοια διαχείριση των οικονομικών. Πάμε όλοι μαζί να δεχτούμε ότι κανείς δεν έκλεψε. Μαζί σας χίλιες φορές. Ε και; Η τόση αχρηστία σε ομάδα που της είναι χρήσιμο και το σεντ ΓΙΑ 2Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ είναι εντάξει;

Όταν σκούζαμε κάποιοι το καλοκαίρι ότι όλα αυτά είναι φως φανάρι από τη προσπάθεια να πουλήσουν Κοντρέρας και άλλους κάναμε σενάρια. Τώρα που τα λέει ο ανευθυνο-υπεύθυνος οικονομικών πάλι σενάρια είναι;

Και για να μιλάμε στα ίσια. Προσωπική μου άποψη είναι ότι υπάρχει τεράστια βρωμιά στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και μένει το επόμενο καλοκαίρι να πω πού τους κατατάσσω σε σχέση με μπάτμαν και τζον γου. Για τον Ζαγοράκη που θέλει να μάθει κάποιος αν είναι κλέφτης ή ηλίθιος, εγώ δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι εγώ αν ήμουν ο Θόδωρος σίγουρα δεν θα έβαζα υπεύθυνο οικονομικών μου κάποιον χωρίς να έχει προσωπική ευθύνη σε περίπτωση που μπει μέσα η ΠΑΕ. Θα έβαζα ένα νυν διοικούντα τουλάχιστον, μαζί και έναν τεχνοκράτη δικό μου να ελέγχει και το ευρώ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Μολις τωρα ακουσα τον Μπαμπη Αποστολιδη ,τον δικηγορο, στο μετροπολις και αυτο που ειπε ειναι οτι αν ο ΠΑΟΚ επελεγε δικηγορο απο δικηγορικο συλλογο της επαρχιας που απεργουν εδω και καιρο και θα συνεχισουν και για αρκετο καιρο ακομα, η δικη αυτη θα επαιρνε αναβολη! Το ματς θα γινοταν με κοσμο γιατι πολυ απλα δεν θα ειχε βγει καμια αποφαση..Γιατι οπως λεει Η ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ!

πρόεδρε κάτι δεν πάει καλά.τώρα θα μου την πέσουν πολλοί και θα μου πουν τώρα το κατάλαβες ρε "ζαβλακα"?εγώ δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις σου πρόεδρε aaaaaaaaaalla αν ισχύει αυτό έχεις κάνει χοντρή "λαλακια" και επειδή σίγουρα δεν προλαβαίνεις να τα κανεις όλα μονος σου..για κοίτα λίγο τριγύρω σου..τι γίνετε "ρεγαμοτο" ...ορισμένα πράγματα δεν μπορώ και δεν θέλω να καταλάβω που συμβαίνουν στην οικογένεια μας...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Να σου αντιστρεψω την ερωτηση...γιατι κανεις δεν κανει προσφυγη να μεινει ελευθερος;
Η μονη "αξιοπιστη" πληροφορηση, που εχουμε για τα οικονομικα του συλλογου οσον αφορα τους παικτες, την οποια καναμε καποιοι σημαια, ειναι οι δηλωσεις του Σελουκ. Γιατι ο Σελουκ εκανε τις δηλωσεις αυτες; Γιατι οι μεγαλες δοσεις συμβολαιων των δυο του παικτων ερχονταν τον Μαρτιο. Αφου λυσαμε τα συμβολαια τους, πηραν οτι λεφτα αυτα προεβλεπαν μεχρι τον Δεκεμβριο. Και γιατι δεν πουλησαμε παικτη για να παρει το ποσοστο του. Γιατι εγω αυτο που ξερω ειναι, οτι εφερε προτασεις για Κοντρερας και ο παικτης και ο ΠΑΟΚ αρνηθηκαν.

Αν η ΠΑΕ λεει ψεμματα για τα πριμ, εσυ πιστευεις οτι οι παικτες δεν θα αντιδρουσαν; Αν δηλαδη η ΠΑΕ βγαζει προς τα εξω οτι πηραν σχεδον 1,8 εκ πριμ για την πορεια στην Ευρωπη, ενω δεν υπαρχει τετοια συμφωνια..δεν θα υπηρχε εστω και ενας μανατζερ, που να το βρωμισει..εστω και στην Μακεδονιας Θρακης.

Συμφωνώ πως θα υπήρχε αντίδραση, άρα καταλήγουμε πως δεν χρωστάμε στους παίχτες; Έτσι δεν είναι; Άρα που χρωστάμε; Τέλος πάντων δεν θα το αναλύσω άλλο γιατί στοιχεία δεν έχουμε...

Θα συμφωνήσω με cure πως το γελοίο είναι ότι όλο το καλοκαίρι λέγαν(μ)ε πως αν δεν μπούμε Ευρώπη την πατήσαμε και και και...  και τώρα Ιανουάριο, που είμαστε στους 32 ύστερα από τόσα χρόνια, έρχεται ο Μαδρινός και λέει πως επειδή μπήκαμε Ευρώπη κάναμε άνοιγμα μεγάλο άρα ας πουλήσουμε κανά παίχτη.... Τι να σχολιάσεις...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
*οφτοπικ

Αδερφε tsaxtsi το παιρνεις που το παιρνεις απο αλλο τοπικ το ποστ μου, βαλε και καμια παραθεση στη πρωτη παραγραφο ρε μεγαλε... :P Οχι τιποτα αλλο αλλα θα νομιζουν οτι ειμαστε και το ιδιο ατομο με 2 νικνειμς... ;D
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
εντάξει ρε γκαρντάσι απλός δεν τα παο καλά με την τεχνολογία.. sorry ;)

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Νο προμπλεμ αδερφε...ΠΑΟΚ να σαι και δε γαμιεται κ η τεχνολογια.. ;)

Παντως οντως ειναι πολυ περιεργη αυτη η ιστορια και δεν μου αρεσει καθολου...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Συμφωνώ πως θα υπήρχε αντίδραση, άρα καταλήγουμε πως δεν χρωστάμε στους παίχτες; Έτσι δεν είναι; Άρα που χρωστάμε; Τέλος πάντων δεν θα το αναλύσω άλλο γιατί στοιχεία δεν έχουμε...

Θα συμφωνήσω με cure πως το γελοίο είναι ότι όλο το καλοκαίρι λέγαν(μ)ε πως αν δεν μπούμε Ευρώπη την πατήσαμε και και και...  και τώρα Ιανουάριο, που είμαστε στους 32 ύστερα από τόσα χρόνια, έρχεται ο Μαδρινός και λέει πως επειδή μπήκαμε Ευρώπη κάναμε άνοιγμα μεγάλο άρα ας πουλήσουμε κανά παίχτη.... Τι να σχολιάσεις...

Αυτο που ξερω, ειναι οτι αυτην την στιγμη χρωσταμε στους παικτες 600.000 Ε.
Οσον αφορα την Ευρωπη, δημιουργηθηκαν λαθασμενες προσδοκιες για εσοδα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.  Η Ατλετικο που σηκωσε περσι τον μαστραπα, πηρε απο την ΟΥΕΦΑ 6.500.000. Το ΑΕΚακι πηρε 2.400.000. Η προκριση στους 32, μας αποφερει ενα ποσο της ταξης των 180.000 Ε και το 60% των εισπραξεων που θα γινουν με τους Ρωσσους.

Για μενα η μονη "ατασθαλεια" της ΠΑΕ οφειλετε σε λαθος επιλογες παικτων και μεγαλων συμβολαιων. Κατι που για μενα ειναι απολυτως θεμιτο, οταν δεν γινετε απο δολο. Δωσαμε στον Σορλεν λεφτα στην ομαδα του για την ελευθερας και εφυγε γιατι ετρωγε πανταφλα ενα χρονο αργοτερα. Ο Σορλεν μας κοστισε για 1,5 χρονο πανω απο 1εκ. Και φυσικα εχουμε και Κριστιανο, Σαβινι κτλ.

Για μενα το τραγικο ειναι οτι εχουμε φτασει σε ενα αδιεξοδο. Οτι και να πει πλεον η ΠΑΕ υπαρχει καχυποψια, επλιζω να φυγει αυτη οταν θα κανει και τον ελεγχο η επιτροπη του ερασιτεχνη.

Offline dave

• Αλλαγή
georgie, φυσικα κ υπαρχει καχυποψια, για τον απλουστατο λογο οτι εχει παει περιπατο η διαφανεια.

μακαρι η εκθεση του ορκωτου λογιστη που θα βαλει αυτη η επιτροπη να ναι καθαρη. τοτε θα χουμε να κραζουμε μονο για τα αγωνιστικα, και για τις διαφορες της τωρινης διοικησης με αυτη του πρωτου χρονου του ζαγορακη, σε θεματα διαφανειας. θα τελειωσουν οι υποθεσεις για φαγοποτι.

ειμαστε δεκτες πληροφοριων συγκεχυμενων, απο πολλες πλευρες, μια ειναι ο μανδρινος, μια ο κυριακος, μια οι αρδ, που μας λενε πραγματα που λογικα δε στεκουν.

οπως λεει κ ο ραμπιτ ποιος ο λογος που παιξαμε ευρωπη?? για να χουμε πιο πολλους αγωνες κ να μεινουμε πισω στο πρωταθλημα?? κ για μενα λοιπον δε βγαινουν τα νουμερα, αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρο στεκομαι στην ελλειψη διαφανειας.

θα μου πεις πανε κοιτα τον ισολογισμο. θα σου πω δεν ειμαι λογιστης, αλλα τον κοιταξε αλλο μελος κ ειδε 7 μυρια χρεη προς τριτους. Ε ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ??

Offline cure

• Αλλαγή
Η μονη "αξιοπιστη" πληροφορηση, που εχουμε για τα οικονομικα του συλλογου οσον αφορα τους παικτες, την οποια καναμε καποιοι σημαια, ειναι οι δηλωσεις του Σελουκ.
Ψέμα!
Σημαία έγιναν οι δηλώσεις βιολίδη το καλοκαίρι και μανδρίνου τώρα για πρόβλημα οικονομικής ρευστότητας που δημιουργούσαν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Δεν αναφέρω καν τη προλείανση εδάφους από τα παπαγαλάκια για να μη χάσω το δίκιο μου. Αν τώρα οι δηλώσεις μανδρίνου σε μμε αλλά και στη ΓΣ της ΠΑΕ δεν είναι αξιόπιστες πηγές, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο Μανδρινος εκανε τις δηλωσεις και εμεις τις ερμηνευουμε κατα το δοκουν.

Ειπε οτι μεγαλωσαμε το μπατζετ της ομαδας, παραπανω απο οτι επρεπε. Μια ερμηνεια δεν ειναι, οτι το λεει για να πιεσει καποιους παικτες να αποχωρησουν μια ωρα νωριτερα; Σημαινει απαραιτητα πωληση του Βιερινια; Μπορει να σημαινει μονο αποχωρηση φιλομενο, ελ ζαρ και κριστιανο.

Το ξαναλεω. Ας κανουμε υπομονη να δουμε τι θα πει και η επιτροπη του ΑΣ με τον Παπαδοπουλο. Κοντος ψαλμος, αληλουια.

Offline savage republic

• Βασικός
Óå üóïõò ößëïõò ôïõò âãáßíïõí ôá íïýìåñá õðïëïãßæïíôáò ôçí áýîçóç öïñïëïãßáò áò ìç îå÷íÜíå ðÜíôùò óôïõò õðïëïãéóìïýò ôïõò íá ðñïóèÝóïõí óôá 2,5 ÷áìÝíá ðåñóéíÜ, ôá 4 öåôéíÜ êáé Üëëá 7 ìýñéá ÷ñÝç óå ôñßôïõò, üðùò áíáêïéíþèçêå óôïí éóïëïãéóìü ôçò ÐÁÅ. Áí ôá äýï ôåëåõôáßá ÷ñüíéá ôá Ýîïäá ôçò ÐÁÅ åßíáé êáôÜ 10-14 ìýñéá ðåñéóóüôåñá, áò ìáò ôï åîçãÞóåé êáé óå ìáò. Êáëïðñïáßñåôá ñùôÜù êáé âÜæù åëÜ÷éóôï 10 ðáßñíïíôáò ùò äåäåïìÝíï üôé ìéëÜìå ãéá ðñüâëçìá ñåõóôüôçôáò öÝôïò êé ü÷é ãéá íÝá ôñýðá. Ôá 14 óôç äåýôåñç ðåñßðôùóç.

Êéïõñ, ôá íïýìåñá ðïõ áíáöÝñåéò, ðïõ ôá âñÞêåò; ÅìÝíá äåí ìïõ âãáßíïõí ðïõèåíÜ, ðÝñá áðü ôá 7 ìýñéá óáí õðï÷ñåþóåéò ðñïò ôñßôïõò, ðïõ åßíáé Ýíá ìåãÜëï åñùôçìáôéêü (sic) áðü ìüíï ôïõ. Åðßóçò Üëëï ôï ðñüâëçìá ñåõóôüôçôáò êé Üëëï ôï ÷ñÝïò. Ôï ðñþôï óçìáßíåé üôé ÷ñùóôÜù åíþ Ý÷ù íá ðáßñíù, åíþ ôï äåýôåñï óçìáßíåé üôé ÷ñùóôÜù ÷ùñßò íá ðåñéìÝíù Ýóïäá. Ïé ôçò äéïßêçóçò áíÝêáèåí ìéëïýóáí ãéá ðñüâëçìá ñåõóôüôçôáò êáé ü÷é ãéá íÝá ÷ñÝç. ÐáñáìÝíåé âÝâáéá ôï åñùôçìáôéêü ôùí 7 åê., áëëÜ ãéá ôçí ïéêïíïìßá ôçò óõæÞôçóçò, èá åðéêåíôñùèïýìå óôá äåäïìÝíá. Áò ôá âÜëïõìå êÜôù ëïéðüí.

ÄåäïìÝíá:
1) 20% ðÜíù ôá Ýîïäá ãéá ôï áãùíéóôéêü ëüãù öïñïëïãßáò.
2) 1,3 åê. Ýîïäá áíÜðëáóçò èõñþí 7 êáé 8 ôï êáëïêáßñé.
3) Ìåôáâëçôü Ýîïäï: Ðåñéóóüôåñá Ýîïäá óå ðñüóôéìá êáé ðñþôç öïñÜ ôéìùñßá Ýäñáò åðß äéïßêçóçò ÆáãïñÜêç (ìå Ðáíéþíéï). Ôï ðïóü ÷ùñßò ôçí ôåëåõôáßá ðåñßðôùóç ãéá ôá åðéóüäåéá óôïí Âüëï åßíáé 85.000€, åíþ áí óõíõðïëïãéóôåß êáé ôï ôåëåõôáßï ðñüóôéìï, ðÜìå óôá 165.000€.
4) Ëéãüôåñá Ýóïäá áðü äéáñêåßáò (äåí Ý÷ù ðñü÷åéñï íïýìåñï, áëëÜ ôï áðùëåóèÝí ðïóü ðïõ ðáñïõóéÜóôçêå óôçí óõíÝíôåõîç ôýðïõ ôï èåùñþ áäéêáéïëüãçôá õøçëü).

ÁõôÜ áíôéóôáèìßæïíôáé áðü:
1) ¸óïäá áðü ÏÕÅÖÁ êáé åõñùðáúêÞ åðéôõ÷ßá (ìðüíïõò ðñïêñßóåùí, ìÜñêåô ðïõë áðü ôçëåïðôéêÜ, áêñéâÜ åéóéôÞñéá óå ôÝóóåñá ìáôò - Ýñ÷åôáé êáé ôï ðÝìðôï - êáé üóá äéáôÝèçêáí óôï óïëíô Üïõô ìå ìå ¢ãéáî)
2) Áýîçóç åóüäùí áðü ÷ïñçãïýò êáé öáíÝëá
3) Áýîçóç åóüäùí áðü ìåìïíùìÝíá åéóéôÞñéá (ìå åðéöýëáîç, ëüãù ìåéùìÝíùí ôéìþí êáé Ýëëåéøç ðëçñüôçôáò óå êÜèå ìáôò)
4) Ðáýóç åñãáóéþí ãéá ôçí êáôáóêåõÞ ðñïðïíçôéêïý êÝíôñïõ óôç Í. Ìåóçìâñßá.
5) Ìåßùóç ìéóèþí ôùí åñãáæïìÝíùí óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ (êáé ôï ðéï íôñïðéáóôéêü êáô' åìÝ).

Åðßóçò, ôï ìðÜôæåô ôïõ áãùíéóôéêïý ôìÞìáôïò ðñï öüñùí åßíáé ÷áìçëüôåñï ìå ôï ðåñõóéíü.
¹ñèáí:
1) Ýíá âáñý óõìâüëáéï (êïíôüò) êáé
2) ôÝóóåñá ìåóáßá (ÆïõÝëá, Ìðïõóáúíôß, áí êáé äåí ïëïêëÞñùóáí ôç ÷ñïíéÜ, áëëÜ åßíáé êáé ãéá ôç ìéóÞ ÷ñïíéÜ ðáñüë' áõôÜ õøçëÜ, Åë Óéíô-Æáñ êáé Óáêåëëáñßïõ - óôï êüóôïò âÜæù ìáæß êáé ôçí áãïñÜ ôïõ áðü Ðáíèñáêéêü) êáé
3) ôá ìéêñÜ ôïõ õðåñðáßêôç êáé õðåñðïõëÝí ÌðáëÜöá êáé ôïõ ÔóïõêáëÜ (áðü ôïí ÃåíÜñç), üðùò êáé ôïõ íåüöåñôïõ Áñßáò (ãéá ôï ìéóü ôçò ÷ñïíéÜò ôï ëïãßæù óõíïëéêÜ ùò ìéêñü, åíþ óôï óýíïëü ôïõ ðñÝðåé íá åßíáé ìåóáßï), åíþ ðåñéìÝíïõìå íá êëåßóåé êáé äåîß ìðáê óôéò åðüìåíåò ìÝñåò.
ÐáñÜëëçëá, Ýöõãáí
1) ìåñéêÜ ìåóáßá (ÓïñëÝí, áðü ôÝëç Áõãïýóôïõ, ìåßùóç óõìâïëáßïõ Ãêáñóßá óôï ìéóü, ÁñáìðáôæÞò, ôï ìéóü óõìâüëáéï ôïõ Âåñüí, Åíôßíéï, Ìïõí, ÊïíóåúóÜï, ÇëéÜäçò) êáé
2) ôï åëáöñý óõìâüëáéï ôïõ ÁìðïõìðáêÜñé.

ÔÝëïò, ìå ôï âëÝììá óôçí åðüìåíç ìÝñá, öÝôïò ðñÝðåé íá îå÷ñåþóáìå óôïí ÅñãïôÝëç ôçí ìåôáãñáöÞ ôïõ Êïõôóéáíéêïýëç.

Óßãïõñá ôï æÞôçìá åßíáé ðïëõäéÜóôáôï êáé ðïëýðëïêï, áëëÜ ç ôñýðá áðü ðÝñõóé äýóêïëá öáßíåôáé ðùò èá êáëõöèåß öÝôïò, ðáñÜ ôçí Þäç åðéôõ÷çìÝíç ÷ñïíéÜ óôçí Åõñþðç. ÖÜñìáêï èá åßíáé ç êáôÜêôçóç ôïõ êõðÝëëïõ êáé ç ãåìÜôç Ôïýìðá ìÝ÷ñé ôÝëïõò ôçò ÷ñïíéÜò. ÅðåéäÞ üìùò äåí åßíáé ñåáëéóôéêü åíäå÷üìåíï ôï äåýôåñï, èá ðñÝðåé íá ðñïóáíáôïëéóôïýìå óôçí åðüìåíç ìÝñá. Áõôü üìùò ðïõ èá ìáò áðïãåéþóåé èá åßíáé ç åßóïäïò óôïõò ïìßëïõò ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê êáé ìüíï. Åêåß è' áëëÜîïõìå ðñáãìáôéêÜ åðßðåäï. Óõíåðþò, óôü÷ïò ôïõ áãùíéóôéêïý ðñÝðåé íá åßíáé ðñùôßóôùò ç êáôÜêôçóç ôçò äåýôåñçò èÝóçò óôá ðëÝõ ïö êáé ç êáëýôåñç äõíáôÞ ðïñåßá öÝôïò óôï ÏÕÅÖÁ, ãéá ôçí óõãêÝíôñùóç âáèìþí. ¸ôóé ãßíïíôáé áêüìç ðéï ìåãÜëçò óçìáóßáò (ðåñáí ôïõ ðñåóôßæ) ôá åðüìåíá ðáé÷íßäéá óå êýðåëëï êáé Åõñþðç. Åêôüò êé áí ðïõëÞóïõíå ôïí ÊñÝóéôò, êÜôé ôï ìåóïðñüèåóìá áðåõêôáßï ãéá ôçí ðåñáéôÝñù áíÜðôõîç ôçò åôáéñßáò (ðïõ êáèïñßæåôáé áðü ôçí ðáñáãùãÞ õðåñáîßáò).

Offline Català

• Αλλαγή
επλιζω να φυγει αυτη οταν θα κανει και τον ελεγχο η επιτροπη του ερασιτεχνη.

Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!!! (κάνει και λογοπαίγνιο  :D )
Θα κοιμηθώ ήσυχος απόψε

ΥΓ: Πάντως σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς του γαύρου, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα πρόεδρα, ε;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Τους ελεγχουν 2 ορκωτοι λογιστες, και ειμαστε καχυποπτοι...
Θα τους ελεγχει και 3ος ορκωτος, υστερα απο αιτημα της αντιπολιτευσης του ερασιτεχνη, θα ειμαστε και παλι καχυποπτοι..

Μηπως να τσονταρουμε απο κανα 100 Ε ο καθενας, να τους βαλουμε και ενα ακομα ορκωτο απο το PAOKWORLD;

Απο οτι εχω καταλαβει και ο θεος ο ιδιος να τους ελεγχει, εμεις το πορισμα μας το εχουμε βγαλει...Κλεβουν λεφτα.-