Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
ναι αλλα προφανως δε παρεξηγει τους συδεσμιτες, δε πιστευει οτι θελουν να διοικησουν κ δειχνει να θελει να κλεισει το χασμα. καλο ειναι να τα ξερουν αυτα οσοι κατηγορουν τους συνδεσμους για τα παντα, κ καλο ειναι κ οι συνδεσμοι να κανουν την αυτοκριτικη τους για τα θεματα που ελεγα πριν κ να προχωρησουν σε εργα

Mojo

• Guest
Ο ρόλος του Βιολίδη είναι σε μεγάλο βαθμό αμφιλεγόμενος....για κάποιους είναι ένας παράγοντας που έχωσε λεφτά σε διάφορες φάσεις στον ΠΑΟΚ και για κάποιους άλλους γύριζε επιταγές και χρησιμοποιούσε την ρευστότητα του ΠΑΟΚ για συμφέρον του.
Ασχετα με το ποιός πραγματικά ήταν και άσχετα ακόμη με το εν λόγω πρόσωπο έχει καταντήσει βαρετό αυτό το κρυφτούλι με τις αποχωρήσεις και τις συνεντεύξεις όπου τίποτε απολύτως δεν λέγεται.
Μισόλογα,καρφιά,υπονοούμενα και παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω για να μένουν οι μαλάκες που τσοντάρουν σε κάθε ΑΜΚ και σε διαρκείας με το στόμα ανοιχτό σκεφτόμενοι "μα τι στον πούτσο γίνεται εκεί ρε πούστη μου?"....."τι χάρτινος πύργος είναι αυτός στον οποίο εγώ πίστεψα και έβαζα το υστέρημα μου 3 χρόνια τώρα?"
Στην χειρότερη περίπτωση ο Βιολίδης τα κονομούσε 3 χρόνια τώρα και κανείς δε μιλούσε και παραιτήθηκε εν όψη του ελέγχου και στην καλύτερη(αν ο άνθρωπος είναι αθώος) το κάθε σκουλήκι και ο κάθε Νικόλας που βγαίνει σε ένα ράδιο έχει τη χαρά να βλέπει τον ΠΑΟΚ να αποσταθεροποιείται γινόμενος μπουρδέλο λόγω μίας καλά στημένης συκοφαντίας και προπαγάνδας.
Very nice....

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Παρακαλειται το 95% του λαου του ΠΑΟΚ να βγαλει το καρο απο τη λασπη. Χωρις ιχνος ειρωνιας. Αντε.

Αδερφέ μου δεν είναι έτσι τα πράγματα..
Ο ΠΑΟΚ για να παεί ψηλά θέλει το 100% των δυνάμεών του..
Μόνο έτσι μπορεί..
Η προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού πρέπει να γίνει τόσο μαζικά όσο και ατομικά..
Μαζικά:
Μάγκες πέρα από τις διαφωνίες μας το όνειρο είναι κοινό: Τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ..!!!!
Τον ΠΑΟΚ τον πολεμάνε από παντου..
Το τείχος που θα προταθεί για να τον προστατέψει πρέπει να είναι ατσάλινο..
Κι ακόμα να μην είναι, τουλάχιστον πρέπει να φαίνεται ατσάλινο..
Οι πολλές διαφορές που υπάρχουν θα πρέπει να μπουν στην άκρη για λίγο..
Πρέπει η εξωτερική μας εικόνα να είναι εικόνα πανηγυρτζήδικης υποδοχής στο αεροδρόμιο..
Όλοι να φαίνεται πως αγαπάνε όλους..
Βγάλτε τη ετικέτα του φυτού,ρετσινοπνίχτη,πρεζάκια,πρόβατου,ντερμπάκια,προπονητή της κερκίδας ΠΑΟΚτσή και κρατήστε μόνο την ιδιότητα ΠΑΟΚτσής..
Ατομικά:
Πρέπει να μπούμε όλοι μπροστά, ο καθένας με τον τρόπο του για την πάρτυ του και για την καψούρα του..
Όχι για το πως θα φανούμε στα μάτια του συνοπαδού τρέχοντας για τον ΠΑΟΚ..
Όχι για να αποδείξουμε πως είμαστε πιο ΠΑΟΚ από κάποιον άλλο..
Όχι για να κάνουμε τις Πυθείες εκ του αποτελέσματος..
Όχι για να βάλουμε στο οπαδικό μας "βιογραφικό" μια ακόμα μάχη για τον ΠΑΟΚ..
Για τον ΠΑΟΚ μας και ΜΟΝΟ..
Για την ηθική ικανοποίηση του να είσαι στρατιώτης του μεγαλύτερου ιδανικού που γεννήσε αυτός ο κωλότοπος..
Γιατί χρωστάμε στα αδέρφια μας που δεν είναι πια μαζί μας τη συνέχιση του ονείρου τους..
Γιατί χρωστάμε στις νέες γενιές να γνωρίσουν τον ΠΑΟΚ όπως πρέπει..
ΓΙΓΑΝΤΑ..!!!!
Και όχι απλά γίγαντα..
ΓΙΓΑΝΤΑ πλαισιωμένο από ορδές χιλιάδων πιστών κανίβαλλων ακολούθων του..!!!!

Γι'αυτό σου λέω αδερφέ μου δάσκαλε πως είσαι λάθος..
Δε μιλάμε για ένα απλό κάρο..
Μιλάμε για τη ζωή μου, τη ζωή σου, τη ζωή μας..
Και θα είμαι ο πρώτος που θα χωθώ μέσα σε λάσπη και σκατά για να το βγάλω έξω..
Και αν δεν τα καταφέρω και βυθιστεί θα μπω εγώ από κάτω του για να ακουμπάει τουλάχιστον σε κάποιον που το λάτρεψε..

kostas4

• Guest
Επαναλαμβανω οτι για μενα προσωπικα η στηριξη στο Ζαγορακη ειναι μονοδρομος.
[/b]

Mojo

• Guest
Ο ρόλος του Βιολίδη είναι σε μεγάλο βαθμό αμφιλεγόμενος....για κάποιους είναι ένας παράγοντας που έχωσε λεφτά σε διάφορες φάσεις στον ΠΑΟΚ και για κάποιους άλλους γύριζε επιταγές και χρησιμοποιούσε την ρευστότητα του ΠΑΟΚ για συμφέρον του.
Ασχετα με το ποιός πραγματικά ήταν και άσχετα ακόμη με το εν λόγω πρόσωπο έχει καταντήσει βαρετό αυτό το κρυφτούλι με τις αποχωρήσεις και τις συνεντεύξεις όπου τίποτε απολύτως δεν λέγεται.
Μισόλογα,καρφιά,υπονοούμενα και παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω για να μένουν οι μαλάκες που τσοντάρουν σε κάθε ΑΜΚ και σε διαρκείας με το στόμα ανοιχτό σκεφτόμενοι "μα τι στον πούτσο γίνεται εκεί ρε πούστη μου?"....."τι χάρτινος πύργος είναι αυτός στον οποίο εγώ πίστεψα και έβαζα το υστέρημα μου 3 χρόνια τώρα?"
Στην χειρότερη περίπτωση ο Βιολίδης τα κονομούσε 3 χρόνια τώρα και κανείς δε μιλούσε και παραιτήθηκε εν όψη του ελέγχου και στην καλύτερη(αν ο άνθρωπος είναι αθώος) το κάθε σκουλήκι και ο κάθε Νικόλας που βγαίνει σε ένα ράδιο έχει τη χαρά να βλέπει τον ΠΑΟΚ να αποσταθεροποιείται γινόμενος μπουρδέλο λόγω μίας καλά στημένης συκοφαντίας και προπαγάνδας.
Οne way or another,very nice....
« Last Edit: October 12, 2010, 00:52:19 by Mojo »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παρακαλειται το 95% του λαου του ΠΑΟΚ να βγαλει το καρο απο τη λασπη. Χωρις ιχνος ειρωνιας. Αντε.

Μόνο έτσι μπορεί..
Η προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού πρέπει να γίνει τόσο μαζικά όσο και ατομικά..
Μαζικά:
Μάγκες πέρα από τις διαφωνίες μας το όνειρο είναι κοινό: Τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ..!!!!
Πρέπει η εξωτερική μας εικόνα να είναι εικόνα πανηγυρτζήδικης υποδοχής στο αεροδρόμιο..
Βγάλτε τη ετικέτα του φυτού,ρετσινοπνίχτη,πρεζάκια,πρόβατου,ντερμπάκια,προπονητή της κερκίδας ΠΑΟΚτσή και κρατήστε μόνο την ιδιότητα ΠΑΟΚτσής..
Ατομικά:
Πρέπει να μπούμε όλοι μπροστά, ο καθένας με τον τρόπο του για την πάρτυ του και για την καψούρα του..
Για την ηθική ικανοποίηση του να είσαι στρατιώτης του μεγαλύτερου ιδανικού που γεννήσε αυτός ο κωλότοπος..
Γιατί χρωστάμε στα αδέρφια μας που δεν είναι πια μαζί μας τη συνέχιση του ονείρου τους..
ΓΙΓΑΝΤΑ..!!!!
Και όχι απλά γίγαντα..

Και αν δεν τα καταφέρω και βυθιστεί θα μπω εγώ από κάτω του για να ακουμπάει τουλάχιστον σε κάποιον που το λάτρεψε..

Γραφε πιο συχνα ρε μαλακα ψηλε.. αψογος!

northeagle_4

• Guest
Ωραιος Γκεο,αλλα.......

chiltsid

• Guest

Μόνο έτσι μπορεί..
Μαζικά:
Ατομικά:
ΓΙΓΑΝΤΑ..!!!!
Και όχι απλά γίγαντα..

Offline babis36

• Αλλαγή
με αυτα τα μυαλα δεν παμε μπροστα. απο οτι καταλαβα μαριονετα τον θελουμε  lik .και μην ακουσω οτι ειναι γιατι θα παμε αλλου την συζητηση
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
xxxx

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Η δικη μου ευχη ειναι να εχει τα παπαρια (που πιστευω οτι τα εχει) να μην το δεχτει ποτε αυτο.Η διοικηση ή γεια σας.Αλλιως ανδρικελα προσωπικα θα ειμαι ο πρωτος που θα τα κραζω στην Τουμπα ή εκτος.
« Last Edit: October 12, 2010, 09:49:46 by Capricorn »

Offline toy

• Αλλαγή
Τελικά οι μισοί θέλουν να γίνουν πρόεδροι και οι άλλοι μισοί να τους κρίνουν
Το ποιό αυτοκαταστροφικό σωματείο του κόσμου λέμε ΠΑΟΚ είσαι
Ξέρεις τι με πειράζει περισσότερο απ όλα που όλοι έχουν διάθεση να κριτικάτρουν τα πάντα εκτός φυσικά από τον εαυτό τους.
Μόλις το ξεκινήσουν αυτό θα στρώσουν όλα, φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να μάθεις και να ακούς...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline babis36

• Αλλαγή
Ήταν που θα μιλούσε με ονόματα ο Βιολίδης σήμερα.
"Όλη η Θεσσαλονίκη τους ξέρει". Τι κάνεις τον κόπο βρε λιάκο και δίνεις και συνέντευξη τύπου; Τσάμπα ρεύμα καις στην παε σε περίοδο κρίσης
Τη μεγαλύτερη ζημιά την έχει κάνει η λογική που προώθησαν τα τελευταία χρόνια κάτι βλαχαδερά κονδυλοφόροι (που είναι σαν άτομα τόσο παράσιτα, τόσο άχρηστα κορμιά, που αν δεν ήταν επαγγελματίες ρουφιάνοι, ούτε κλητήρες σε δημόσια υπηρεσία δεν ήταν ικανοί να γίνουν) όπως είπε κάποιος πριν 2-3 μέρες εδώ μέσα, μας κάναν βαζελόγαυρους που φάγαμε την παραμύθα του αγωνιστικού και είμαστε έτοιμοι πολλοί να στρουθοκαμηλίσουμε όσο δεν παίρνει προκειμένου να κερδίσουμε κάτι. Αυτή είναι λογική επαρχίας φίλε Babis που έλεγες νωρίτερα, κι όχι η δίκαιη αγανάκτηση των οργανωμένων.
Guest, να τους απαντήσεις ότι ο Ζαγοράκης θα φύγει όταν κρίνουν σωστό το timing οι μεγάλοι ΠΑΟΚοπατέρες και τα τσιράκια τους στα μμε. Κοίτα μόνο μη βγουν μπροστά να τον υπερασπιστούν με λύσσα αυτοί που σήμερα κατηγορείτε ότι πάνε να τον φάνε, γιατί θα καταπιείτε καμιά γλώσσα εκείνη την ημέρα.
καλα ρε catala το οτι δεν εξαφανιστηκες ως ΠΑΕ λογω ληξιπροθεσμων χρεων σε ιδιωτες (6.5 μυρια) το οτι δεν χρωστας σε εφοριες,  το οτι σκαει μυτη το ΣΔΟΕ και σου κλανει μια μαντρα αρχιδια  οταν ολοι οι αλλοι πληρωνουν προστιμα το οτι απεκτησες και παλι παρουσια στην Ευρωπη και βαθμους το οτι ειδες παικτες στην Τουμπα που ειχες να δεις 15 χρονια το οτι εχεις μια Τουμπα γεματη καθε Κυριακη,το οτι ειδες στον ΠΑΟΚ την εννοια (πρωτος ουσιαστικα σε ολη την Ελλαδα) τεχνικος διευθυντης, το οτι διδαξες σαν συλλογος το αυτονοητο οτι ενας προπονητης πρεπει να μεινει καποια χρονια για να παρουσιασει εργο δεν μετρανε???Ή χαμπαρι δεν τα πηρες εσυ???Γιατι ειμαι σιγουρος οτι πολλοι οργανωμενοι τα πηρανε :o :o.Εν πασει περιπτωση δε βγαζει νοημα αυτη η κουβεντα και εγω προσωπικα εχω αηδιασει με οσα διαβαζω εδω μεσα και βλεπω οτι δεν υπαρχει σωτηρια.
Υ.Γ. Αν ισχυουν αυτα που γραψανε φυλλαδες οτι καποιοι πηγανε στον Βρυζα να του ζητησουνε να γινει προεδρος τοτε εχω να πω οτι τοσο ζωα και Θεοβλακες ανθρωπους δεν εχω ξαναακουσει ποτε μου.Ρε Ζωα αυτος εφυγε τα σκατα τα τρωει αυτος που εμεινε.Αυτος που την εκανε χωρις λεξη προπονει τον καραγκουνα, τον κατσουρανα ,τον Φετφαρχιδι και τα αρχιδια μου τα δυο!!!Μαθαινει απο την television τα νεα και συζηταει με το Σαντο για το αν μπορει να ξαναπαιξει ο πορτοκαλαδας σεντερφορ.Ποιοι ειστε εσεις ρε ζωα που θα ξευτελισετε το ονομα του συλλογου και πιστευετε οτι θα ανεβοκατεβαζετε διοικησεις???

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
βγήκε ένα πρωτοσέλιδο για τον ζηση από μία πεταμένη εφημερίδα και εσύ για να βγάλεις την χολή σου άρχισες τις
xxxxxxxx
Ρε Ζωα αυτος εφυγε τα σκατα τα τρωει αυτος που εμεινε
[/b]
Υ.Γ.Τα ίδια σκατά έφαγε και ο Ζήσης πέρυσι όταν είχε φύγει ο Ζαγόρ αλλά δεν βλέπω να το γράφεις!

ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς..
« Last Edit: October 12, 2010, 09:53:26 by Capricorn »

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Γεωλόγε, δε διαφωνώ σε τίποτα με το θούριο που έγραψες, όλα καλά και ωραία αυτά που γράφεις, αλλά -δυστυχώς- τ' ακούω βερεσέ. Στην πράξη αποδείχτηκε και αποδεικνύεται ότι συγκεκριμένοι είναι πάντα στις δυσκολίες και στους δρόμους.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Català

• Αλλαγή
καλα ρε catala το οτι δεν εξαφανιστηκες ως ΠΑΕ λογω ληξιπροθεσμων χρεων σε ιδιωτες (6.5 μυρια) το οτι δεν χρωστας σε εφοριες,  το οτι σκαει μυτη το ΣΔΟΕ και σου κλανει μια μαντρα αρχιδια  οταν ολοι οι αλλοι πληρωνουν προστιμα το οτι απεκτησες και παλι παρουσια στην Ευρωπη και βαθμους το οτι ειδες παικτες στην Τουμπα που ειχες να δεις 15 χρονια το οτι εχεις μια Τουμπα γεματη καθε Κυριακη,το οτι ειδες στον ΠΑΟΚ την εννοια (πρωτος ουσιαστικα σε ολη την Ελλαδα) τεχνικος διευθυντης, το οτι διδαξες σαν συλλογος το αυτονοητο οτι ενας προπονητης πρεπει να μεινει καποια χρονια για να παρουσιασει εργο δεν μετρανε???Ή χαμπαρι δεν τα πηρες εσυ???

Νομίζω σου έχω ήδη απαντήσει

Για αυτά που αναφέρεις για το έργο της διοίκησης δεν τα αμφισβητεί κανείς, δεν είπαμε ότι δεν έκανε και τίποτα. Έστω και με λεφτά του κόσμου. Και περιμένω να δω παίκτες να προωθούνται από τις ακαδημίες, γιατί για ένα ταλέντο ήξερα και το είδα να φεύγει έξω, μην πάω στον κλάους κτλ. Και περιμένω και το προπονητικό που θα εγκαινιαζόταν πέρσυ. Αλλά οι βασικοί στόχοι ήταν τρεις: οικονομική εξυγίανση (χρέη) και προσέλκυση επενδυτών-χορηγών, προέκυψε και το γήπεδο. Τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Αλλά όχι ότι είδα και παίκτες επί Ζαγοράκη, επί μπάτμαν δηλαδή τι είδα; σαρδέλες;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ε, ναι ρε Γκεο...ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ. Αλλα ρε οπως λεει και ο toy, οκ, αναγνωριζουμε τα λαθη μας, τη γκρινια τη μαλακια μας. Εσεις θα αναγνωρισετε τα ρεζιλικια η τις αποτυχιες? Η ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα και με ενα πλασε του χαφτιτο το σουπερ οικοδομημα γκρεμιζεται..Δε σας παραξενευει τιποτα? Να τα λεμε ολα, η να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ και να παραδεχτουμε , ΟΤΙ ΝΑΙ τουμπεκιαζομαι κανονικοτατα για το καλο ολων (οταν μερικοι φωναζαν Σαντος Σαντος, οταν στηριζαν τυφλα Ζαγορακη και ας πονουσαν τα μυαλα μας καποιοι αλλοι πετουσαν καλαμποκια και μπουκαλια, καποιοι εκαναν λαικα δικαστηρια μετα το τελευταιο ματς με χανουμι το 0-4, και και και.)

Διαλεξτε, κανενας δεν ειναι οπαδοπατερας και υπεροπαδος, αυτα αλλου. Μαλακιες στα φορουμ. Η πραγματικοτητα τι λεει.

----
τωρα ειδα ποστ κοφαλαλου, συμφωνω και επαυξανω. Κανεις δε γουσταρει φυτα προβατα μαγκες και να χαμε να λεγαμε, αλλα δυστυχως εχουμε και λεμε

1) υποθεση κοντου θελετε να διοικησετε
2) υποθεση λαμιας να σαπισουν στη φυλακη
3)υποθεση γκαγκατση "σκαστε, παμε για πρωταθλημα"  μετα απο ενα χρονο "γιατι δε μιλησατε τοτε"

Την ψυχολογια μερικων την πιανετε η στ @@ σας? Δεν ειναι 95 και 5 ε? Πως δεν ειναι. Τα γκαλοπ, τα τηλεφωνα, τη γιουχα στην κερκιδα, τα εξωφυλλα και τα αρθρα τα ξεχασατε γρηγορα. Ειναι και παραειναι και χωρις να θελουμε να ειναι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
βασικά δεν άκουσα τι είπε και τι δεν είπε ο Βιολιδης, διάβασα εδώ μέσα κάποια πράγματα με τα οποία δε συμφωνώ και  άλλα με τα οποία συμφωνώ. Στη βάση του θέματος θλίβομαι γιατί και εγώ θεωρώ δεδομένο ότι καθόμαστε και χάνουμε την ουσία.. Ο ΠΑΟΚ έχει παθογένειες τις οποίες οι ίδιοι εμείς (διοίκηση, παίκτες, προπονητές, οπαδοί, και φίλαθλοι) δε γουστάρουμε να λύσουμε.

καθόμαστε και συζητάμε με επίπεδο τσιλιπουνιδάκη για το γιατί έφυγε ο ένας γιατί έφυγε ο άλλος...
εγώ πλέον προσωπικά μετα τις αποχωρήσεις όσων έφυγαν μονο 2 χαρακτηρισμούς θεωρώ πιθανούς.

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΣΑΤΕΣ, ή ΜΟΥΛΩΣΤΟΙ.

και εξηγούμαι:
μόνο η κότα η λυράτη σε αφήνει στη μέση του όποιυ έργου αφενός χωρίς να πεί γιατί, αφετέρου χρησιμοποιώντας ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. η κότα η λυράτη και ο μουλωστός που έχει βρεγμένη τη φωλιά του αυτοί πράτουν έτσι.

η άλλη κατηγορία, ο ΥΠΕΡΑΝΩΣ (copyright) και ΑΘΩΟΣ δεν ξανθοπουλίζει όπως όσοι τελευταία μας άφησαν για άλλες πολιτείες (ευχαριστούμε πολύ για τα όσα, όποια, αν κάνατε, στο καλό). Ο υπεράνως και ο αθώος λοιπόν δεν την κάνει με ελαφρά γιατί μούτρωσε με τα γκρινάκια του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ,  και βγήκε να ξανθοπουλίσει και να μας πείσει για τη θιγμένη του προσωπικότητα από τις αήθεις επιθέσεις των πολέμιων... ΣΙΓΑ  ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ! 120 κιλά γομάρι με 19 επιχειρήσεις για τις οποίες δούλεψες (το σέβομαι απόλυτα! και ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ) με έλεγχο στo club life της Θεσνίκης και μούτρωσες γιατί σε είπαν λογάκια; (τα ίδια και χειρότερα θα πω για Βρύζα αλλά τεσπά...).

η λογική που τώρα τελευταία τείνει να είναι ψυχρή λέει,  κύριοι ΟΣΟΙ την κάνατε... ΣΤΟ ΚΑΛΟ! ΚΟΤΕΣ ή ΜΟΥΛΩΧΤΟΙ διαλέξτε που ανήκετε...ο αθώος και αμάσητος, απλώνει προς τον κόσμο που τον στηρίζει και 8α τον στηρίζει παίρνει δύναμη και γαμάει κώλους... δεν προφυλάσσει τον δικό του! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

συνηθίσαμε στη χώρα αυτη να μιλάμε με την κωλοτρυπίδα. ΜΑΛΑΚΕΣ απευθύνεστε σε ανθρώπους που μπορεί να καταλαβαίνουν... προσπαθήστε να συντάσσετε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ που θα λύνει απορίες από το να δημιουργεί περισσότερες! σαν πολιτικός λόγος του '80 από το στόμα ΠΑΟΚτσήδων! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ.

άντε στο καλό, καταντήσαμε γραφικοί με τα φεύγω γιατί δε με παίζουν!

ΥΓ. και επειδή τα προβλήματα θέλουν και λύσεις εκεί στην ΠΑΕ πάρτε και κανα βιογραφικό. Λίγη τεχνογνωσία και  λίγο πιο τεχνοκρατικό μοντέλο μπορεί να βοηθήσουν.

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Μόλις το ξεκινήσουν αυτό θα στρώσουν όλα, φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να μάθεις και να ακούς...

Ξέχνα το αυτό, ποτέ δεν θα γίνει μα ποτέ, μη ξεχνάς ότι το ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει το αλάθητο του Πάπα 
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Δάσκαλε δεν είπα πως δεν υπάρχει αυτό το 95-5..
Και δεν είμαι αρμόδιος να πω για το αν πρέπει να υπάρχει..
Άποψη μου όμως είναι πως τώρα που τα πράγματα είναι κρίσιμα θα πρέπει να μπει λίγο στην άκρη με γνόμωνα το κοινό καλό..
Το 100% που έγραψα δεν είναι ένα σύνολο ομοιογενές και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να γίνει..
Επιβάλλεται όμως αυτός που θα έρθει να πλήξει τον ΠΑΟΚ να το βρει ολόκληρο μπροστά του..

Αυτό που θεωρώ πως πρέπει να χωνέψουμε είναι πως τα εσωτερικά μας είναι για να τα λύνουμε μεταξύ μας..
Όταν μια οικογένεια έχει πρόβλημα μεταξύ των μελών της είναι φρονιμότερο και κατά γενική ομολογά ενδεδειγμένο να το λύνει μόνη της και όχι να τρέχει στη γειτονιά ή σε τατιάνες και ανίτες (ράδια,ΑΡΔ,ψευτο-παραγωγοί αθλητικών εκπομπών) για να λυθεί το πρόβλημα απ'έξω..
Από την άλλη τα προβλήματα που έρχονται απ'έξω με σκοπό να βλάψουν την οικογένεια πρέπει να τη βρίσκουν συμπαγή και έτοιμη να τα αντιμετωπίσει..

Προσωπικά θεωρώ πως η φάση του μπλα μπλα, των ψευτο-τσαμπουκάδων σε ραδιοφώνο και σε ίντερνετ και των αλληλοκατηγοριών ένθεν κ έλθεν πρέπει να λήξει άμεσα και τη θέση της να πάρουν δύο λέξεις που ναι μεν ακούγονται γραφικές αλλά για μένα δεν υπάρχει άλλη λύση..
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ στον ΠΑΟΚ και στον θεσμό του προέδρου του όποιος και να είναι αυτός..

Offline dave

• Αλλαγή
πολυ σωστος ο γεωλογος