Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
@egoist
Έκανες ένα μεγάλο λάθος γιατί με διάβασες μάλλον βιαστικά. Εγώ λοιπόν δεν έψαξα να βρω πώς μπαλαντζάρει ο ισολογισμός και παρακάλεσα με κεφαλαία να μην ανοίξουμε αυτό το θέμα. Εγώ απλά μίλησα για το ΨΕΜΑ ότι τα έσοδα είναι λιγότερα φέτος.

Επίσης είπα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ακριβώς ότι επειδή πρόβλημα ρευστότητας δεν σημαίνει τρύπα, τότε δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για πωλήσεις κτλ. Έγραψα επίσης ολοκάθαρα ότι καλή τη πίστη δέχομαι ότι φέτος ΔΕΝ θα έχουμε επιπλέον άνοιγμα και γι' αυτό λέω τα περσινά 2,5 (αυτά γιατί τα ψάχνεις, ανακοινώθηκαν επίσημα) + τα δημοσιευμένα 7 στον ισολογισμό της ΠΑΕ.

Πάντως έστω κι αν δεν ασχολήθηκα με τα έξοδα, πάνω κάτω έτσι είναι όπως τα λες. Και αυτό είναι πρόβλημα, αλλά για να είμαι δίκαιος δεν το αναπτύσσω μέχρι το καλοκαίρι. Εκεί θα δούμε οριστικά.

Μέχρι τότε θα σχολιάζω τα απίστευτα παραμύθια για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα που έρχονται. Βασικά ήρθαν από πέρυσι, αλλά...  Δεν πειράζει. Εγώ έχω υπομονή να περιμένω μέχρι να βγούνε επίσημα τα αποτελέσματα χρήσης. Μη μου ζητάς όμως ρε φίλε να κάνω υπομονή και στη προλείανση εδάφους που γίνεται για το τι θα ακουστεί για να δικαιολογηθούν και τα τότε. Από τώρα πρέπει να καταρρίπτονται οι παπαριές για να μην ειπωθούν και τότε.

Georgie-4- ο ορκωτός ελέγχει τα παραστατικά. Αν είναι εντάξει αυτά τι τον νοιάζουν ποιος τα μοιράστηκε. Πάντως οι ορκωτοί βγάλανε τη τρύπα 2,5 μύρια και τα χρέη προς τρίτους. Ποιος τους αμφισβητεί αυτούς; Το αντίθετο ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ μιλάμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

chiltsid

• Guest
εχεις ξεπερασει καθε οριο γραφικοτητας και καθε οριο προπαγανδας και αναληθειας.
αλλα λεγε λεγε,κατι θα μεινει....
ο ΠΑΟΚ εχει σημαντικο ματς την κυριακη και δεχεται πολεμο απο τους πουστογκαι,αστυνομιες,δικαστες,την τεταρτη στην τουμπα οι μπατσοι θα κατεβασουν ολοκληρο στρατο και συ συνεχιζεις την πιπιλα,τι να πω....

Offline cure

• Αλλαγή
Σώπα ρε μεγάλε... ξέχασες να πεις ότι τα πιάνω κιόλας για να φάω το Θόδωρο. Α και ότι είμαι δυστυχισμένος και βγάζω κόμπλεξ. Ας κόψουμε τελείως τα επιχειρήματα να μιλάμε με προσβολές. Δεν γαμείς. Εγώ όμως δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν μαλάκα να ανεβώ στο ροζ συννεφάκι του για να ζήσω την ουτοπική ρεβολούσιον του και να ασχολούμαι με τρίχες. Καλά να περνάτε εκεί πάνω και προσοχή τα ρεύματα. Δεν φταίει όμως κανένας. Εγώ ο μαλάκας φταίω το ξέρω που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία λες και μου κάηκαν τ' αρχίδια.

Άντε ρε, καλό "πόλεμο" σου εύχομαι με μπροστάρηδες αυτούς που σε στέλνουν να πολεμήσεις ενώ έχουν πουλήσει ήδη τη μάχη. Πρόσεχε μόνο σε αυτόν τον "πόλεμο" μη γίνεις ένα ακόμη αθώο θύμα της ανικανότητας και του χαμηλά τη μπάλα

baron

• Guest
@cure

Είναι η ώρα να σταματήσεις την συνεισφορά σου σε αυτό το thread αδελφέ. Όχι γιατί δεν ξέρεις να γραφεις η επειδή σου την μπαίνει ο alfa η ο βητα... πρέπει να σταματήσεις για να απολαύσεις τους TOUMBiwtes που άρχισαν ένας- ένας και δειλά - δειλά να καταλαβαίνουν τι παίζεται.

Στο τέλος θα μείνουν 5-6 προβατάκια. Αυτούς ότι και προσπάθεια να κανεις... ΔΕΝ!

Άλλωστε σε κάθε πουλημένη μάχη πρέπει να υπάρχουν και κάποια ... θύματα που θα πάνε μπροστά, ... έτσι καθαρίζει και το τοπίο ρε παιδί μου.

« Last Edit: January 27, 2011, 14:14:13 by baron »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Cure πιανολα, ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα. Μεροκαματο σε κοβουν ρε για να φας τον μπαλαδοφατσα. Αργησαμε αλλα σε πηραμε γραμμη λαμογιο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
Είναι η ώρα να σταματήσεις την συνεισφορά σου σε αυτό το thread αδελφέ.
Ούτως ή άλλως σιχάθηκα τόσο πολύ ρε φίλε με αυτά που ακούω τόσο άδικα εδώ και 2 χρόνια, που ειλικρινά στο λέω δεν βρίσκω λόγο να συζητάω με κάποιους για το τι χρώμα έχει η θάλασσα. Ασ' το κάθε τρελό στη τρέλα του. Άσε που όπως λέει ο skyclad με πήραν και χαμπάρι ότι είμαι πιανόλα και για κάθε έναν από τους 50 εδώ μέσα που στρέφω κατά της μπαλαδόφατσας παίρνω και μεροκάματο, οπότε δεν με παίρνει. Θα πάω στο φυτομάνια που έχει περισσότερο ψωμί.

Offline Suicidal

• Βασικός
γιαααααα μισό λεπτο ρε μλκ cure....
πες μας τωρα οτι το χρωμα της θάλασσας ΔΕΝ ειναι μπλέ να τρελαθούμε εντελός τωρα  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

chiltsid

• Guest
Είναι η ώρα να σταματήσεις την συνεισφορά σου σε αυτό το thread αδελφέ.
Ούτως ή άλλως σιχάθηκα τόσο πολύ ρε φίλε με αυτά που ακούω τόσο άδικα εδώ και 2 χρόνια, που ειλικρινά στο λέω δεν βρίσκω λόγο να συζητάω με κάποιους για το τι χρώμα έχει η θάλασσα. Ασ' το κάθε τρελό στη τρέλα του. Άσε που όπως λέει ο skyclad με πήραν και χαμπάρι ότι είμαι πιανόλα και για κάθε έναν από τους 50 εδώ μέσα που στρέφω κατά της μπαλαδόφατσας παίρνω και μεροκάματο, οπότε δεν με παίρνει. Θα πάω στο φυτομάνια που έχει περισσότερο ψωμί.
αντε ρε ''curακο'',τα παραταμε?παλι βαρεθηκες να γραφεις?αποφασισε θα μας κανεις την τιμη να γραφεις ή οχι,γιατι μια θες μια δεν θες.
μην κανεις και συ τα ιδια με αλλους.....

ΥΓ:το κακο στο ολο θεμα ειναι πως το παιρνεις και προσωπικα!

Offline Suicidal

• Βασικός
κιουράκο ....  :laugh: :smiley4: :laugh:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγώ πάλι θα πρότεινα να μιλάμε/γράφουμε λίγο καλύτερα μεταξύ μας προκειμένου να περιορίσουμε λίγο και τις τζάμπα (ως επί το πλείστον) εντάσεις μεταξύ μας. Αν μάλιστα βάλουμε και λίγα επιχειρήματα στον λόγο μας αντί για έυκολους χαρακτηρισμούς θα τα'νε όλα πολύ καλύτερα....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Savinho

• Guest
Ημαρτον πια με τα οικονομικα
1) αμα το κοστος εχει αυξηθει κατα 100% (δλδ το φπα ηταν 20% και πηγε στο 40%) ενω τα εσοδα εχουν αυξηθει αλα με λιγοτερο ρυθμο τοτε τα καθαρα κερδη ειναι λιγοτερα απο περσι
2) τα 7εκ που εχει για τους πιστωτες μπορει να ειναι και τα λευτα που εβαλε ο Βουλινος για καποιο παιχτη και γραφτικαν στα βιβλια (η οποιοσδηπωτε αλλος "παραγων" απο το παρελθον)

αντι να καθομαστε να λεμε για αλλα θεματα πιο σοβαρα (αυξηση μελων στον ΑΣ πχ) μιλαμε για κατι το οποιο το ελενχουν ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ, στην τελικη οποιος γουσταρει ας παει να παρει τον ισολογισμο και να ρωτησει οτι γουσταρει αφου ειναι μετοχος η μελος στον ΑΣ

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Offline dave

• Αλλαγή
πριν βαλεις τη κασετα, διαβασε λιγο κανα ποστ να δεις τι εχει ειπωθει...ημαρτον...

Savinho

• Guest
στην ουσια πηγα φιλε συμφωνα με προηγουμενα post (εαν δεν κανω λαθος ειμαι στο σωστο τοπικ)

κασετα? mp3 εβαλα, πολυ πισω εισαι

Offline dave

• Αλλαγή
κοιτα τον ισολογισμο τοτε που εχει αναδημοσιευθει εδω μεσα κ δωσε μια εξηγηση για τα 7 εκ χρεη προς τριτους να ησυχασουμε κ μεις...

Savinho

• Guest
πρωτον λεει προς πιστωτες
δευτερον αμα δεν σε πουν λογιστες τι ειναι γιατι μονο αυτοι ξερουν 100% τοτε μπορει ο καθε ενας να κανει οποια υποθεση θελει
τριτον μερικες εισροες χρηματων μπορουν να δικαιολογιθουν μονο ετσι στα βιβλια και εδωσα παραδειγμα πριν

και φυσικα οσο μπορει καποιος να λεει οτι αυτα τα λεφτα ειναι χρεη προς τριτους και βοηθα παναγια η σμυρνη καιγετε και ο Ζαγορακης μας κλεβει η τον κλεβουν χωρις να το ξερει κλπ κλπ και
δωσε πατημα σε διαφορους που εχουν πενα η μικροφονο και ενα ωραιο show στηνετε με θυματα εμας
τοσο μπορει ενας αλλος να λεει κατι διαφορετικο που και ισως πιο λογικο και με λιγοτερη ανασφαλεια,

το ερωτημα ειναι γιατι δεν παει καποιος στην παε να ρωτησει?  δεν χρειαζετε ντροπη μεγαλα παιδια ειμαστε

Offline dave

• Αλλαγή
δε με καθυσηχασες δυστυχως ρε φιλε...

λογιστης δεν ειμαι κ κομματακι δυσκολο να περασω απο τη παε να ρωτησω...οσο δυσκολο ειναι για τη παε να συνεχισει τις αναλυτικες αναφορες σε εσοδα και εξοδα που γινονταν τα πρωτα χρονια...

εσυ λοιπον κοιμησου ησυχος και ασε αλλους να ανυσηχουν

Savinho

• Guest
δεν τα ειπα για να σε καθησηχασω αλλα σου ανεφερα τα δεδομενα απλα και λογικα

Offline cure

• Αλλαγή
αντε ρε ''curακο'',τα παραταμε?παλι βαρεθηκες να γραφεις?αποφασισε θα μας κανεις την τιμη να γραφεις ή οχι,γιατι μια θες μια δεν θες.
μην κανεις και συ τα ιδια με αλλους.....

ΥΓ:το κακο στο ολο θεμα ειναι πως το παιρνεις και προσωπικα!
Εϊδες τι μαλάκας είμαι που τα παίρνω και προσωπικά ρε τσιλτάκο; ή σιντάκο whatever.
όσο για τη βαρεμάρα, έτσι το λέω ρε αφού με πιάνεις... για να με παρακαλέσεις να σου πω και τα άλλα σενάρια που έχω γράψει μέσα στη δυστυχία μου. έλα παρακάλα με ρε γιατί έχω έξοδα και πρέπει να κονομήσω κι άλλα. άσε που δεν έχω νόημα στη ζωή μου αν δεν τα χώσω κάπου μια μέρα. φρίκη σκέτη.

Offline Vorious

• Αλλαγή
κιουρ

ρε φιλε καποτε δε δεχοσουνα κουβεντα για το ζαγορακη και αν ελεγε κανεις κατι την ακουγε απο σενα ασχημα, τοσο πολυ εχεις αλλαξει απο τοτε ή καταλαβες οτι εφαγες παπα και τζαμπα εκραζες τον κοσμο τοτε?

και οποιος δε συμφωνει μαζι του θα πρεπει να διαβαζει τους προσβλητικους χαρακτηρισμους (γενικους κατα τα αλλα) για δωρο? 

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline lik4

• Αλλαγή
μαλλον ο Ζαγορακης θα αλλαξε