Έχει 2 μέρες τώρα που αδυνατώ να συνειδητοποιήσω το μπουμερανγκ που προκάλεσε η αναμενόμενη αγωνιστική ανυπαρξία μας.
Πολλοί απο μας επιβεβαιωθήκαμε τις τελευταίες 24 ώρες. Επιβεβαιωθήκαμε που κράζαμε απο το καλοκαίρι, επιβεβαιωθήκαμε που γινόμασταν οι γραφικοί που θέλαμε το κακό του ΠΑΟΚ, οι μπερδεμένοι "ψαγμένοι ξερόλες" του Περσέα και άλλων, που βγάζαμε νεύρα περιόδου στο φόρουμ χωρίς να προσφέρουμε ουσιαστικό προβληματισμό. Σήμερα επιλέγω να μην ξαναχώσω το ο,τιδήποτε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ. Επιμένω όμως να τα χώνω στον κόσμο μας, άλλωστε ενα 24ωρο χωρίς το paokworld, με απαγγίστρωσε απο τον μικρόκοσμό μου και είδα καθαρά την ΠΑΟΚτσήδικη πραγματικότητα. Πραγματικότητα, καταφανέστατα Αριστοφανική, ειλικρινά θεωρώ οτι πνέουμε τα τελευταία οπαδικά μας λοίσθια.....Και το κακό είναι οτι όταν θα πέσει και ο τελευταίος επιθανάτιος ρόγχος, ο κλινικά νεκρός δε θα ναι ο οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς η εξάπλωση των μέσων και η απλουστοποίηση ανάδειξης κοινής γνώμης, κανει τραγικά κακό στον λαό μας. Ο λαός του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όπως τον έζησα εγω στα τέλη του 80 και κυριότερα στις αρχές του '90, δεν ήταν λαός της πανσπερμίας στην τοποθέτηση. Δεν θα κάτσω να μυξοκλαίω, αλλά είναι αδύνατον 2 μέρες τώρα ο καθένας πικραμένος που πέταλο ΠΑΟΚτσήδικο είδε μόνο στο utube, να βγαίνει και να διαμορφώνει κλίμα γτ ο Κόλκας, πέφτοντας ο ίδιος στην απόχη που έριξε (εξ ου και η 180μοιρών μεταστροφή του), τον παραμύθιαζε για τα παπούτσια του Γκαρσία, είναι αδύνατον να φτιάχνει κλίμα το κάθε λάχανο του φυτομάνια βρίζοντας αισχρά Συνδέσμους και οργανωμένους οπαδούς, είναι αδύνατον τα ράδια να έχουν κυριεύσει μια μίζερη πόλη και να στήνουν γκιλοτίνες και αγχώνες άνθρωποι που κανένας δεν έχει δει πουθενά, όταν κάποτε περίμενα να διαβάσω ΠΑΟΚτσή απο το πρακτορείο διανομής τύπου για να αντιληφθώ απο αυτούς που πονάνε τι γίνεται στην ομάδα και στο ράδιο άκουγα Παρασίδη.
Νο 1 Πρόβλημα Συνδέσμων μας αυτό, νομίζω και το πιο ανυπέρβλητο. Οι Σύνδεσμοι - ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΟΚ, αδυνατούν να κοινωνήσουν άποψη και να την περάσουν. Δεν ακούγονται, δεν επηρεάζουν και αυτό για μένα είναι τεράστιο πρόβλημα, γτ πιστέψτε με, αρκετά χρόνια μέσα σε συνδέσμους, τόσο μεστό ΠΑΟΚτσήδικο λόγο που κρύβουν οι φωλιές μας, δεν είχαμε ποτέ αλλοτε στην ιστορία μας. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε στους κόλπους μας τόσα μαζεμένα παιδιά μορφωμένα και εννοώ την κοινωνική μόρφωση και παιδεία που έχουν και μπορούν να εκφέρουν λόγο ασπρόμαυρο.
Νο 2 πρόβλημα είναι η πλήρης, ματωμένη αδυναμία να συνεννοηθούμε, η πλήρης νοσηρή ανυπαρξία της "Διοικούσας Επιτροπής" της πλάκας, να συνεννοηθεί με όλους αυτούς που ντεμεκ εκπροσωπεί και με τη σειρά της να είναι παρόν στη διοίκηση για ν ακούγεται η φωνή μας δυνατά. Να μοιράσουμε κανα εισιτήριο, να βγει κανα πανί, να ματαιώσουμε 3 εκατομύρια φορές την πορεία και στο τέλος να μας βρίζουν και απο πάνω.Είμαστε ανύπαρκτοι, τσαπατσούληδες, χωρίς σχέδιο, χωρίς φωνή, χωρίς κουράγια στην κατακλείδα....
Ειμαι ο τελευταίος που θα μιλήσω απαξιωτικά για Σύνδεσμο ΠΑΟΚ, όποιος και αν είναι αυτός, αλλά η χθεσινή ανακοίνωση μερίδας Συνδέσμων, ΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ είναι εξαρχής ΛΑΘΟΣ. Επίσης λάθος είναι να χάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, γτ σε όλα έχεις δίκιο, όταν εμμέσως πλην σαφώς κατηγορείς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ως χαφιέ των μπάτσων. Του χω σούρει του κου Ζαγοράκη τα μύρια όσα. Τον έχω πεί λίγο, τον έχω πει κουτορνίθι (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ), τον έχω πει ρεβανσιστή, τον έχω πεί φυγόπονο (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ), φυγόμαχο (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ), αλλά χαφιέ των μπάτσων τον πρόεδρό σου δεν τον λες. Είναι τρομερά άδικος χαρακτηρισμός και νομιμοποιεί αυτούς που σε περιμένουν στην γωνιά. Ό, τι έχεις να πεις, και είναι πολλά, δεν τα λες 4/10, περιμένεις άλλη στιγμή και επίσης δεν τα λες την επόμενη μέρα που χεις χάσει απο την ομάδα που μάζεψε 2.000 κόσμο επειδή σε νίκησε μετά 12 χρόνια. Πέφτουμε στην λούμπα των ανύπαρκτων ξανά και ξανά και ξανά, τρέφουμε την προπαγάνδα τους, για μένα προσωπικά θα πρεπε να μιλήσεις όταν ο κοντοπουκαμισάκιας μουστάκιας σε κέρδισε με κάτω τα χέρια 1-0, όταν ο πουθενοτίποτα Τσιώλης σε πήρε χι στην Τούμπα και ήταν και δυσαρεστημένος που δεν σ εριξε άλλα 2. Επίσης εγώ δε θα παρακαλέσω τον κάθε βρύζα να γυρίσει στην ομάδα λες και είμαι κανας γραικύλος, ούτε κανα Σάντος, ούτε θα τον ρίχνω και μπινελίκια. Ο καθένας κρίνεται απο τις επιλογές του, εγω ανάγκη έχω μόνο τον διπλανό μου στα λεοφορεία, οι άλλοι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
ΑΠΟΡΟΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ είναι η στάση, η διοίκηση και η νοοτροπία Ζαγοράκη. Όταν αφήνεις γκέμια και χαλινάρια, εσύ που χρηματοδοτείς, εσύ που γυρνάς σπίτι σου τσαλακωμένος, εμπύρετος και σε κράζουν για παλιμπαιδισμό, τότε ένας πρώην ποδοσφαιριστής, πιέζεται, γίνεται μπαλακι του νεόκοπου τρεντόβλαχου της Τούμπας, γίνεται τοσοδούλης του ΠΑΟΚτσή πουρουπουπού, βιάζεται, ματώνει και βγάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΕΜΕΚ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 1,5 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δεν χρειαζόσουν ΠΟΤΕ άλλοτε πενηνταρίσια διαιτησία για να κερδίσεις το καλύτερο πουτανάκι σου. Είναι εμφανές οτι ο ζαγοράκης πληρώνει ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ του καλοκαιριού. Πληρώνει την ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ με ένα παλικάρι πλήρως άπειρο, που δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, οπερ σημαίνει οτι ούτε λόγο σε μεταγραφές έχει, ούτε μετράει στ αποδυτήρια, ούτε προκαλεί φόβο, αλλά είναι για να δίνει τα χαρτάκια στον 4ο (αμφιβάλλω αν κάνει έστω αυτό) ή να πηγαίνει τπτ καφέδες στο προπονητικό τιμ. Ο Ζαγοράκης Πληρώνει ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ, ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ να επιλέξει έναν προπονητή αφού πρώτα διυλίσει τις επιλογές που είχε ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010. Προχειρότητα τύπου Γιάννη Γούμενου, ωχαδερφισμός τύπου Νίκου Βεζυρτζή, αναστροφή κλίματος εναντίον του, τύπου Βουλινού....
Ο μόνος που μπορεί να μεταστρέψει ηθικά την κατάσταση (γτ αγωνιστικά εγω προσωπικά δεν βλέπω ούτε φως στο τούνελ, ούτε ηλιαχτίδα διεξόδου) είναι ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ, αν χρειαστεί ακόμα και με τσαμπουκά. Οι υπόλοιποι φυτομάνια, οι υπόλοιποι πάω Τούμπα στα ντέρμπυ και φεύγω στο 80' ζητώντας νταηλίκι κιόλας απο τον διπλανό μου να κάνει στην άκρη (μου το μετέφεραν και αυτό), οι υπόλοιποι ραδιοφωνατζήδες, οι υπόλοιπου blogger του σαλπι (που ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ), ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (γτ αυτοί πλειοψηφούν και έκανα πέρα τους χαπάκηδες) ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.
ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ, ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΥΓ Ευκαιρία είναι τώρα που δεν πάμε για πρωτάθλημα, που δεν είμαστε πρωτοσέλιδο στην χαμουτζίδικη φυλλάδα, να αραιώσετε εσεις οι γνωστοί απο το γήπεδο. Μεθαύριο έχει την εθνική του Πιλάβιου, αράξτε με μια πίτσα στον καναπέ και απολαύστε το γιουνανιστάν, το γαμημένο γαλανόλευκο εθνόσημο σας και παρατηστε μας ήσυχους ξεράσματα, σιχαθήκαμε να αναπνέουμε στον ίδιο πλανήτη με σας.
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ.