Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Zαγοράκη αυτή η ανακοίνωση είναι όχι τρικυμία, είναι ο,τι ναναι στην κυριολεξία... Κι εσύ μετά από το στραβό το αποτέλεσμα βγαίνεις να πεις ο,τι είναι να πεις, λάθος .. Καταρχάς δεν είναι συμπεριφόρα ηγέτη αυτή. Ο ηγέτης στα στραβά, δεν εκτίθεται, δεν αποκαλύτπει τα συναισθήματά του, δεν μασάει και δεν πανικοβάλλεται...παραμένει ψυχρός και κάνει στα μουλωχτά τις κινήσεις του. Τα έχεις με τους παίκτες καλώς ή κακώς (δεν κρίνουμε αν είναι σωστό ή όχι). Σκίστους ψυχρά. Πάρε κεφάλια αν θες, αν νομίζεις οτι αυτό πρέπει να γίνει. Αλλά ανακοίνωση ρε Τεο? Λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους? Να βγάλουνε μια ανακοίνωση και οι παίκτες αν είναι να απαντήσουνε, να το γυρίσουμε στην κολοκυθιά. Αν θεωρείς οτι σε ρίξανε οι παικτες μπες μέσα στα αποδυτήρια μια δυο μέρες μετά το ματς και γάμα τους τα σπίτια. Ποιοί είναι οι υπέυθυνοι? Εσύ εσύ κι εσύ, θα σας γαμήσω εδώ μέσα. Θα φάτε καλά. Κάνε διακοπές συμβολαίων, δεν ξέρω κάνε πράγματα, πλάκωσέ τους στις μάπες δεν με νοιάζει, βγάλε ηγετιλίκι, τι να την κάνω την ανακοίνωση.

Μου λες μετά για τον διαιτητή. Ολόκληρη παράγραφο. Λοιπόν αποφάσισε τι θες να κάνεις, μοιρολατρία τέλος. Ή θα μπεις στα κόλπα παρασκηνιακά και θα φροντίσεις να μη σε πειράζει κανείς ή αν δεν θέλεις, θα υποστείς αυτά που είναι να υποστείς αλλά δεν θα μιλάς. Δεν θα κλαίγεσαι σαν γκομενίτσα που πήγαινε γυρεύοντας, τον έφαγε και μετά την πείραξε. Παίζουμε καθαρά, είμαστε αφελείς, έχουμε το κούτελό μας καθαρό αλλά δεν μας νοιάζει, δεν κλαίμε.

Και πάμε και στην αναπροσαρμογή του στόχου. Καταρχάς φαίνεται οτι δεν φταίει κανένας άλλος παρά εσύ που έκανες λάθος εκτίμηση και έθεσες τον λάθος στόχο. Μην τα ρίχνεις σε ξενοδόχους. Αλλά τέλοσπάντων είπες αυτό που είπες τότε. Τι το ανασκευάζεις? Τι ηττοπάθεια είναι αυτή? Θα σου πει κανένας μας υποσχέθηκες πρωτάθλημα και απέτυχες? Ναι ρε πες, απέτυχα. Αντρικά όμορφα. Η αλλαγή στόχου τι είναι? Καβάτζα για τον Μάϊο? Παραδοχή αποτυχίας δεν είναι? Οτι εγώ σας είπα οτι τελικά δεν πάμε για πρωτάθλημα αρχές Οκτωβρη αρα μη με κράζετε που δεν το πήραμε. Καταρχάς το πρωτάθλημα μόλις άρχισε. Θεωρητικά στα ίδια με πέρσι είσαι. Το λες λοιπόν γιατί κάτι συμβαίνει πολύ άσχημο μέσα στην ομάδα και ξέρεις οτι η χρονιά πάει. Τι είναι όμως αυτό που σε έκανε πριν ένα μήνα μόλις να πεις, μπορούμε? Μήπως εσύ δεν ξέρεις τι συμβάινει μέσα στην ομάδα καθόλου τελικά? Μήπως έχουν χαθεί τα αυγά και τα πασχάλια?

Συγκεντρώσου Τέο, πάρε 1-2 μέρες διακοπές, κούλαρε, και πάρε αποφάσεις, συμπεριφέρσου σαν ηγέτης, κάνε κινήσεις κι άσε την κλάψα και τις ευθύνες στους άλλους. Κανένας παίκτης, προπονητής, μασερ δεν έχει ευθύνη. Ο ηγέτης έχει τις ευθύνες, αυτός αποφασίζει.
« Last Edit: October 05, 2010, 04:32:05 by apostolos »

Offline babis36

• Αλλαγή
Γενικοτερα πρεπει να βρει συμμαχιες η διοικηση.Και αν δεν μπορει σε επιπεδο αλλων ομαδων ας το προσπαθησει σε επιπεδο φορεων πολεως, καποιων πολιτικών, καποιων φορεων του αθλητισμου ή της κοινωνιας.Δεν μιλαω για το αγωνιστικο κομματι που ετσι κιαλλιως αν πηγαινει αυτο καλα πηγαινουν τα περισσοτερα.Μιλαω και για τα υπολοιπα.Οταν η αστυνομια φλομωνει την Τουμπα με δακρυγονα, συλλαμβανει 17!!! ατομα στον περιβαλλοντα χωρο σημαινει οτι δεν εχουμε βοηθειες απο πουθενα.Κι εγω δεν δεχομαι θεωριες ΠΑΟΚ εναντιον ολων παρα μονο ΑΝ χρειαζεται.Δεν νομιζω ομως οτι φτασαμε σε τετοιο αδιεξοδο.Αυτα τα κομματια συμπεριφορας της εξουσιας απεναντι στον κοσμο με καποια φαντασια μπορουν να αντιμετωπιστουν.Καταφευγεις σε φορεις ανθρωπινων δικαιωματων στην Ελλαδα, στο συνηγορο του πολιτη, σε εργατικα κεντρα που εχουν το ιδιο προβλημα σε σχεση με την συμπεριφορα της αστυνομιας σε δικες τους κινητοποιησεις  δεν μπορει να μην δεν εχουμε πουθενα συμμαχιες.Αυτα δεν ειναι ευκολα πραγματα που ζηταω και ειδικα απο μια διοικηση που γενικοτερα σε κομματια δημοσιων σχεσεων ειναι για τον πουτσο.Για την ακριβεια τεραστιο προβλημα αποτελει η αθλια εικονα του συλλογου που παρουσιαζεται απο τυχαρπαστους περι τον ΠΑΟΚ και οχι απο ενα κεντρο διοικησης-μαρκετινγκ του συλλογου.Το οτι εχουμε τετοια συμπεριφορα ειναι και δικη μας αδυναμια.Πρπει να γινει πολλη περισσοτερη δουλεια σε δυο κατευθυνσεις.Στην εικονα του συλλογου- στις συμμαχιες του συλλογου.
Οσον αφορα το θεμα προπονητη το να βρεις πετυχημενο και σοβαρο προπονητη σημερα και αντιστοιχο με τον Βρυζα τεχνικο διευθυντη ειναι πολυ δυσκολο.Αν ημουνα Ζαγορακης (και χωρις να ξερω τα δεδομενα και τις σχεσεις τους) θα ζητουσα βοηθεια και απο το παλιο μου τεχνικο επιτελειο.Ισως και απο τον Κονσεισαο.Ισως και απο τον Ζηκο.Αλλα προφανως απο ανθρωπους που μπορουν να σε βγαλουν απο την ημιμαθεια της Ελλαδας και να σε φερουν κοντα με ανθρωπους γνωστες του αθληματος.Η διοικηση σημερα γενικοτερα χρειαζεται συμμαχιες, φαντασια και ανοιγμα σε ανθρωπους που θελουν να βοηθησουν απο διαφορετικη οπτικη γωνια.Με αυτα τα παιδια που ειναι σημερα (μειωμενων παραστασεων) δυσκολα θα αντεξει και τους επομενους κραδασμους που ερχονται.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Πρόεδρε, η Ομάδα είναι άρρωστη και η δουλειά σου (σας) είναι να βρείτε τι έχει και να την κάνετε καλά ή με φάρμακα ή στο χειρουργείο..
Η δουλειά μας είναι (εκτός των γνωστών )όταν θα σηκώσετε τα χέρια ψηλά θα την έχετε για τελειωμένη και θα της ετοιμάζετε την κηδεία, να έρθουμε στα νεκροταφεία, να τραβήξουμε έξω την κάσα πριν της ρίξετε χώμα και να σας πούμε ''Νομίζετε ότι πέθανε, αλλά δεν πέθανε,διότι δεν πεθαίνει'' να σας ρίξουμε μιά μούτζα και να πάμε γι'άλλα...τόσα χρόνια τη μάθαμε τη δουλειά και την κάνουμε και καλά ξες..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Πικραμένος ο Ζαγοράκης
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.-

Μεγάλη είναι η πικρία τού Θοδωρή Ζαγοράκη με όσα συνέβησαν από το βράδυ τής Κυριακής και μετά στον ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο με τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν πολλοί σύνδεσμοι οργανωμένων φίλων τού συλλόγου, σε βάρος του.

Ο ισχυρός διοικητικά άνδρας τής ομάδας δεν θέλησε χθες να πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού υπήρξαν εκφράσεις και κατηγορίες για ζητήματα οικονομικής διαφάνειας τα οποία τον ενόχλησαν ιδιαίτερα. Είναι σαφές ότι δεν επικοινώνησε ούτε με στενούς του συνεργάτες χθες, σε μία προσπάθεια να απομονωθεί για να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του.

Όλα ανοιχτά

Άνθρωποι κοντά στον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρό του, αναφέρουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όσον αφορά την αντίδραση του Ζαγοράκη τόσο μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη, όσο και μετά την ανακοίνωση των συνδέσμων. Η απόφαση για χρηματικό πρόστιμο στο ποδοσφαιρικό τμήμα φαίνεται ότι έχει ήδη ληφθεί και απομένει η ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει και κάποια τετ α τετ με τους παίκτες μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού είναι σαφές ότι μετά την πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ η ομάδα δεν έχει καλή πορεία.

Η στήριξη σε Δερμιτζάκη και το... όχι

Άλλωστε, ο Ζαγοράκης ξεκαθάρισε ότι στηρίζει απόλυτα τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο τού συλλόγου και θα προσπαθήσει με τη βοήθεια και τη στήριξη τής διοίκησης να αλλάξει την κατάσταση. Ο πρόεδρος είναι επηρεασμένος από τις τελευταίες εξελίξεις, παρόλα αυτά δεν θέλει να αφήσει να επηρεαστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι το βράδυ τής Κυριακής ρώτησε τους οπαδούς αν θέλουν να αποχωρήσει από την ΠΑΕ, με τους τελευταίους να απαντούν ένα δυναμικό 'όχι' το οποίο τον γέμισε κουράγιο. Τουλάχιστον, εκείνη τη στιγμή.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=148238

παραιτηση μου μυριζει....για λιγο φυσικα...οταν ηρεμησει θα ξαναγυρισει....

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Το οτι στηριζει τον προπονητη ειναι το μονο σοβαρο πραγμα που εκανε αυτες τις μερες. Ο πρωην του διαγορα και του πανθραξ δε κανει σε καμια περιπτωση ουτε για ΠΑΟΚ ουτε για αλλη ομαδα Α' εθνικης, αλλα τετοια εποχη ειναι εγκλημα η απολυση προπονητη. Ας στηριξει ο προεδρος την επιλογη που εκανε μολις πριν απο 3 μηνες και βλεπουμε. Το πολυ πολυ να βγει κι αυτος 8ος οπως ο καρπουζας την πρωτη του χρονια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
Έχει 2 μέρες τώρα που αδυνατώ να συνειδητοποιήσω το μπουμερανγκ που προκάλεσε η αναμενόμενη αγωνιστική ανυπαρξία μας.
Πολλοί απο μας επιβεβαιωθήκαμε τις τελευταίες 24 ώρες. Επιβεβαιωθήκαμε που κράζαμε απο το καλοκαίρι, επιβεβαιωθήκαμε που γινόμασταν οι γραφικοί που θέλαμε το κακό του ΠΑΟΚ, οι μπερδεμένοι "ψαγμένοι ξερόλες" του Περσέα και άλλων, που βγάζαμε νεύρα περιόδου στο φόρουμ χωρίς να προσφέρουμε ουσιαστικό προβληματισμό. Σήμερα επιλέγω να μην ξαναχώσω το ο,τιδήποτε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ. Επιμένω όμως να τα χώνω στον κόσμο μας, άλλωστε ενα 24ωρο χωρίς το paokworld, με απαγγίστρωσε απο τον μικρόκοσμό μου και είδα καθαρά την ΠΑΟΚτσήδικη πραγματικότητα.  Πραγματικότητα, καταφανέστατα Αριστοφανική, ειλικρινά θεωρώ οτι πνέουμε τα τελευταία οπαδικά μας λοίσθια.....Και το κακό είναι οτι όταν θα πέσει και ο τελευταίος επιθανάτιος ρόγχος, ο κλινικά νεκρός δε θα ναι ο οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς η εξάπλωση των μέσων και η απλουστοποίηση ανάδειξης κοινής γνώμης, κανει τραγικά κακό στον λαό μας. Ο λαός του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον όπως τον έζησα εγω στα τέλη του 80 και κυριότερα στις αρχές του '90, δεν ήταν λαός της πανσπερμίας στην τοποθέτηση. Δεν θα κάτσω να μυξοκλαίω, αλλά είναι αδύνατον 2 μέρες τώρα ο καθένας πικραμένος που πέταλο ΠΑΟΚτσήδικο είδε μόνο στο utube, να βγαίνει και να διαμορφώνει κλίμα γτ ο Κόλκας, πέφτοντας ο ίδιος στην απόχη που έριξε (εξ ου και η 180μοιρών μεταστροφή του), τον παραμύθιαζε για τα παπούτσια του Γκαρσία, είναι αδύνατον να φτιάχνει κλίμα το κάθε λάχανο του φυτομάνια βρίζοντας αισχρά Συνδέσμους και οργανωμένους οπαδούς, είναι αδύνατον τα ράδια να έχουν κυριεύσει μια μίζερη πόλη και να στήνουν γκιλοτίνες και αγχώνες άνθρωποι που κανένας δεν έχει δει πουθενά, όταν κάποτε περίμενα να διαβάσω ΠΑΟΚτσή απο το πρακτορείο διανομής τύπου για να αντιληφθώ απο αυτούς που πονάνε τι γίνεται στην ομάδα και στο ράδιο άκουγα Παρασίδη.

Νο 1 Πρόβλημα Συνδέσμων μας αυτό, νομίζω και το πιο ανυπέρβλητο. Οι Σύνδεσμοι - ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΟΚ, αδυνατούν να κοινωνήσουν άποψη και να την περάσουν. Δεν ακούγονται, δεν επηρεάζουν και αυτό για μένα είναι τεράστιο πρόβλημα, γτ πιστέψτε με, αρκετά χρόνια μέσα σε συνδέσμους, τόσο μεστό ΠΑΟΚτσήδικο λόγο που κρύβουν οι φωλιές μας, δεν είχαμε ποτέ αλλοτε στην ιστορία μας. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε στους κόλπους μας τόσα μαζεμένα παιδιά μορφωμένα και εννοώ την κοινωνική μόρφωση και παιδεία που έχουν και μπορούν να εκφέρουν λόγο ασπρόμαυρο.

Νο 2 πρόβλημα είναι η πλήρης, ματωμένη αδυναμία να συνεννοηθούμε, η πλήρης νοσηρή ανυπαρξία της "Διοικούσας Επιτροπής" της πλάκας, να συνεννοηθεί με όλους αυτούς που ντεμεκ εκπροσωπεί και με τη σειρά της να είναι παρόν στη διοίκηση για ν ακούγεται η φωνή μας δυνατά. Να μοιράσουμε κανα εισιτήριο, να βγει κανα πανί, να ματαιώσουμε 3 εκατομύρια φορές την πορεία και στο τέλος να μας βρίζουν και απο πάνω.Είμαστε ανύπαρκτοι, τσαπατσούληδες, χωρίς σχέδιο, χωρίς φωνή, χωρίς κουράγια στην κατακλείδα....

Ειμαι ο τελευταίος που θα μιλήσω απαξιωτικά για Σύνδεσμο ΠΑΟΚ, όποιος και αν είναι αυτός, αλλά η χθεσινή ανακοίνωση μερίδας Συνδέσμων, ΜΕΡΑ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ είναι εξαρχής ΛΑΘΟΣ. Επίσης λάθος είναι να χάνεις ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, γτ σε όλα έχεις δίκιο, όταν εμμέσως πλην σαφώς κατηγορείς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ως χαφιέ των μπάτσων. Του χω σούρει του κου Ζαγοράκη τα μύρια όσα. Τον έχω πεί λίγο, τον έχω πει κουτορνίθι (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ), τον έχω πει ρεβανσιστή, τον έχω πεί φυγόπονο (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ), φυγόμαχο (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ), αλλά χαφιέ των μπάτσων τον πρόεδρό σου δεν τον λες. Είναι τρομερά άδικος χαρακτηρισμός και νομιμοποιεί αυτούς που σε περιμένουν στην γωνιά. Ό, τι έχεις να πεις, και είναι πολλά, δεν τα λες 4/10, περιμένεις άλλη στιγμή και επίσης δεν τα λες την επόμενη μέρα που χεις χάσει απο την ομάδα που μάζεψε 2.000 κόσμο επειδή σε νίκησε μετά 12 χρόνια. Πέφτουμε στην λούμπα των ανύπαρκτων ξανά και ξανά και ξανά, τρέφουμε την προπαγάνδα τους, για μένα προσωπικά θα πρεπε να μιλήσεις όταν ο κοντοπουκαμισάκιας μουστάκιας σε κέρδισε με κάτω τα χέρια 1-0, όταν ο πουθενοτίποτα Τσιώλης σε πήρε χι στην Τούμπα και ήταν και δυσαρεστημένος που δεν σ εριξε άλλα 2. Επίσης εγώ δε θα παρακαλέσω τον κάθε βρύζα να γυρίσει στην ομάδα λες και είμαι κανας γραικύλος, ούτε κανα Σάντος, ούτε θα τον ρίχνω και μπινελίκια. Ο καθένας κρίνεται απο τις επιλογές του, εγω ανάγκη έχω μόνο τον διπλανό μου στα λεοφορεία, οι άλλοι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.

ΑΠΟΡΟΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ είναι η στάση, η διοίκηση και η νοοτροπία Ζαγοράκη. Όταν αφήνεις γκέμια και χαλινάρια, εσύ που χρηματοδοτείς, εσύ που γυρνάς σπίτι σου τσαλακωμένος, εμπύρετος και σε κράζουν για παλιμπαιδισμό, τότε ένας πρώην ποδοσφαιριστής, πιέζεται, γίνεται μπαλακι του νεόκοπου τρεντόβλαχου της Τούμπας, γίνεται τοσοδούλης του ΠΑΟΚτσή πουρουπουπού, βιάζεται, ματώνει και βγάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΕΜΕΚ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 1,5 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δεν χρειαζόσουν ΠΟΤΕ άλλοτε πενηνταρίσια διαιτησία για να κερδίσεις το καλύτερο πουτανάκι σου. Είναι εμφανές οτι ο ζαγοράκης πληρώνει ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ του καλοκαιριού. Πληρώνει την ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ με ένα παλικάρι πλήρως άπειρο, που δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, οπερ σημαίνει οτι ούτε λόγο σε μεταγραφές έχει, ούτε μετράει στ αποδυτήρια, ούτε προκαλεί φόβο, αλλά είναι για να δίνει τα χαρτάκια στον 4ο (αμφιβάλλω αν κάνει έστω αυτό) ή να πηγαίνει τπτ καφέδες στο προπονητικό τιμ. Ο Ζαγοράκης Πληρώνει ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ, ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ να επιλέξει έναν προπονητή αφού πρώτα διυλίσει τις επιλογές που είχε ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010. Προχειρότητα τύπου Γιάννη Γούμενου, ωχαδερφισμός τύπου Νίκου Βεζυρτζή, αναστροφή κλίματος εναντίον του, τύπου Βουλινού....

Ο μόνος που μπορεί να μεταστρέψει ηθικά την κατάσταση (γτ αγωνιστικά εγω προσωπικά δεν βλέπω ούτε φως στο τούνελ, ούτε ηλιαχτίδα διεξόδου) είναι ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ, αν χρειαστεί ακόμα και με τσαμπουκά. Οι υπόλοιποι φυτομάνια, οι υπόλοιποι πάω Τούμπα στα ντέρμπυ και φεύγω στο 80' ζητώντας νταηλίκι κιόλας απο τον διπλανό μου να κάνει στην άκρη (μου το μετέφεραν και αυτό), οι υπόλοιποι ραδιοφωνατζήδες, οι υπόλοιπου blogger του σαλπι (που ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ), ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (γτ αυτοί πλειοψηφούν και έκανα πέρα τους χαπάκηδες) ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ, ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΥΓ Ευκαιρία είναι τώρα που δεν πάμε για πρωτάθλημα, που δεν είμαστε πρωτοσέλιδο στην χαμουτζίδικη φυλλάδα, να αραιώσετε εσεις οι γνωστοί απο το γήπεδο. Μεθαύριο έχει την εθνική του Πιλάβιου, αράξτε με μια πίτσα στον καναπέ και απολαύστε το γιουνανιστάν, το γαμημένο γαλανόλευκο εθνόσημο σας και παρατηστε μας ήσυχους ξεράσματα, σιχαθήκαμε να αναπνέουμε στον ίδιο πλανήτη με σας.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ.

baron

• Guest

Offline ved

• Αλλαγή
ειτε σε λαθος ταιμινγκ ειναι ειτε ολοι ολο και σε κατι μπορει να διαφωνουμε,,

η ανακοινωση δειχνει οτι επιτελους υπαρχει κατι ,,μια σπιθα μια αντιδραση σημαντικου μερους του οπαδικου κινηματος.

επισης πολυ σημαντικο και σπανιο πλεον ειναι οτι υπαρχει μεγαλη μεριδα σημαντικων συνδεσμων που συννενοειται συνεργαζεται και εχει κοινη σκεψη,,, την ωρα που πολλοι αλλοι σκεφτονται την παρτι τους την καρεκλα τους τον συνδεσμο τους το ταμειο τους κλπ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕς ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥς ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΦ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.

η ανακοινωση ειναι μια γροθια στο στομαχι κυριως γιατι λεει πραγματα που πολλοι σκεφτομασταν αλλα κανεις δεν τολμουσε να αναφερει δημοσια. και κυριως για το οπαδικο μας κινημα.

CLUB LARISA

• Guest
Όση πίστη είχα μέσα μου γι' αυτό εξανεμίστηκε, καθώς αισθάνομαι ότι λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους.

Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=15DQ17NKT&extLang=

ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑ , ΓΑΜΩ  ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ

Offline cure

• Αλλαγή
Διερωτώμαι αδέρφια: Από την εποχή του Παντελάκη (τον οποίο παρεπιμπτόντως έδιωξε ο ίδιος όχλος που επιτέθηκε χθες στο Ζαγοράκη) ποιον άλλο παράγοντα του αναστήματος Παντελάκη ανέδειξε η ΠΑΟΚάρα, εκτός από το Ζαγοράκη. Απαντώ στην ρητορική ερώτηση: ΚΑΝΕΝΑΝ.
elvetos giatros,
Ρε παιδιά έχουμε που έχουμε τη τρέλα μας, γιατί είμαστε αναγκασμένοι να διαβάζουμε κι εδώ μέσα τη μαλακία του κάθε φυτομάνια;
Επιτέλους αυτός ο βλάκας ονομάζει όχλο το λαό του ΠΑΟΚ και αναπαραγάγει το μεγαλύτερο ψέμα που δημιούργησαν τελευταία κάποιοι πούστηδες με μικρόφωνο ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΩΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΟΥ.

Λοιπόν αυτό το παραμύθι πρέπει να τελειώνει. Τον Παντελάκη τον έφαγε το συνάφι που διοικεί τον ΠΑΟΚ και σήμερα. Είναι ανιστόρητος όποιος δεν ξέρει τι έγινε και ακούει τον κάθε μπάσταρδο να του αλλάζει την ιστορία. Ο Βεζυρτζής κυρίως και άλλα φρούτα όπως ο Πανελούδης και να μη τα πολυλογώ όλοι αυτοί οι ΠΑΟΚάρχες έδιωξαν τον Παντελάκη για πολιτικούς λόγους, με τις πλάτες του πασόκ. Από τότε μέχρι σήμερα κυβερνάνε.
Αν τώρα έπιασαν κανα δυο συνδεσμίτες και τους χρησιμοποίησαν αυτό δεν χαρακτηρίζει όλο το λαό του ΠΑΟΚ. Αν έφαγαν και κάποιοι άλλοι από τους προηγούμενους κι αυτό φυσιολογικό είναι.
Αλλά το να χαρακτηρίζει κάθε αρχίδι αχάριστο ολόκληρο λαό και μάλιστα με απώτερο σκοπό να ξαναχρησιμοποιήσει σε λίγο καιρό το "επιχείρημα" είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. Αν δεν έχει απώτερο σκοπό το κάθε φυτό τότε έφαγε το παπά που του τάισαν, οπότε ας πάει να μάθει τι έγινε προτού σπιλώσει έτσι το λαό μας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
ΤΙ ΤΟ'ΘΕΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ? ? ? ? ? ? ?

τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...... είναι απίστευτοι.......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

dorian.it

• Guest
club +1

ρε παιδια μετα το παιχνιδι δεν μπηκα καθολου γιατι θα εγραφα οτι μου κατεβαινε.

τωρα ομως και μετα απο 2 μερες δεν μπορω να χωνεψω τι εχει γινει και η ομαδα ειναι ενα χωριο

ο ζαγορακης μου λεει οτι παραπλανηθηκε απο την ομαδα???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι λες ρε προεδρε?????εισαι με τα καλα σου?ποιος προεδρος ρε κατηγορει τους παικτες του???αν ημουν παικτης
και ακουγα κατι τετοιο θα την εκανα την κυριακη κιολας.αυτος δεν κανει το ροστερ?οι ιδιοι παικτες με περσυ δεν ειναι???
προσθηκες εγιναν και δεν εφυγε κανενας.θα τρελαθουμε εντελως???

στα αποδυτυρια κατεβηκε?να τριξει δοντια?γιατι απ οτι φαινεται ο δερμιτζακης δεν μπορει να το κανει.ειναι λιγος.

δεν ελεγχει τιποτα και κανεναν. ο ελ ζαρ κανει βολτες μεσα στο γηπεδο και ο καθενας κανει του κεφαλιου του.δεν
υπαρχει σχεδιο παιχνιδιου.

και οσο για το οτι ειπε πως θα φυγει ασ φυγει. ετσι δεν εκανε κ περσυ χωρις ν πει κουβεντα κ μετα παλι γυρισε λες
και ηταν στο χωριο του? ακομα περιμενουμε να μαθουμε τι και πως.

ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του οχι οι προεδροι του

ας σοβαρευτουμε λιγο...

Offline tsag

• Αλλαγή

ΑΠΟΡΟΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ είναι η στάση, η διοίκηση και η νοοτροπία Ζαγοράκη. Όταν αφήνεις γκέμια και χαλινάρια, εσύ που χρηματοδοτείς, εσύ που γυρνάς σπίτι σου τσαλακωμένος, εμπύρετος και σε κράζουν για παλιμπαιδισμό, τότε ένας πρώην ποδοσφαιριστής, πιέζεται, γίνεται μπαλακι του νεόκοπου τρεντόβλαχου της Τούμπας, γίνεται τοσοδούλης του ΠΑΟΚτσή πουρουπουπού, βιάζεται, ματώνει και βγάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΕΜΕΚ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ 1,5 ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΝΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Δεν χρειαζόσουν ΠΟΤΕ άλλοτε πενηνταρίσια διαιτησία για να κερδίσεις το καλύτερο πουτανάκι σου. Είναι εμφανές οτι ο ζαγοράκης πληρώνει ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ του καλοκαιριού. Πληρώνει την ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΙΚΑΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ με ένα παλικάρι πλήρως άπειρο, που δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, οπερ σημαίνει οτι ούτε λόγο σε μεταγραφές έχει, ούτε μετράει στ αποδυτήρια, ούτε προκαλεί φόβο, αλλά είναι για να δίνει τα χαρτάκια στον 4ο (αμφιβάλλω αν κάνει έστω αυτό) ή να πηγαίνει τπτ καφέδες στο προπονητικό τιμ. Ο Ζαγοράκης Πληρώνει ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ, ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ να επιλέξει έναν προπονητή αφού πρώτα διυλίσει τις επιλογές που είχε ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010. Προχειρότητα τύπου Γιάννη Γούμενου, ωχαδερφισμός τύπου Νίκου Βεζυρτζή, αναστροφή κλίματος εναντίον του, τύπου Βουλινού....

ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΙ, ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΥΓ Ευκαιρία είναι τώρα που δεν πάμε για πρωτάθλημα, που δεν είμαστε πρωτοσέλιδο στην χαμουτζίδικη φυλλάδα, να αραιώσετε εσεις οι γνωστοί απο το γήπεδο. Μεθαύριο έχει την εθνική του Πιλάβιου, αράξτε με μια πίτσα στον καναπέ και απολαύστε το γιουνανιστάν, το γαμημένο γαλανόλευκο εθνόσημο σας και παρατηστε μας ήσυχους ξεράσματα, σιχαθήκαμε να αναπνέουμε στον ίδιο πλανήτη με σας.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ.

Όταν ξεστραβωθεί η πλειοψηφία και συνέλθει από τον παπά που έχει φάει τότε θα καταλάβει τι λες. Μέχρι τότε όσο ζούμε ελπίζουμε και προσπαθούμε...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Οαση το ποστ σου ρε Club... Μακαρι να εφτανε στα αυτια που επρεπε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dave

• Αλλαγή
κειμεναρα ο κλαμπ, εκτος απο τη πρωτη παραγραφο που τσουβαλιαζει λιγο τη κατασταση, οπως γινοταν και το καλοκαιρι.

οπως λεει κ ο κλαμπ κ ο νορθ αλλου ο μονος τροπος για να λειτουργησει ο ΠΑΟΚ οπως πρεπει ειναι να βρουν τι πρεπει να κανουν κ πως να το κανουν οι συνδεσμοι. για να γινει αυτο προεχει η ενοτητα και η συννενοηση των συνδεσμων. δε ξερω πως αφου δε γνωριζω τη κατασταση.

μετα για το πως μπορουν οι συνδεσμοι να περασουν σωστη νοοτροπια στο κοσμο, ανταγωνιζομενοι τα φαινομενα των καιρων αρδ, σαιτ κλπ, τα χω ξαναπει, θελει σεβασμο σε πλουραλισμο αποψεων για τη σχεση νοοτροπιας και νεας εποχης καθως και προοδευτικες ιδεες στο πως θα προωθηθουν στο κοσμο

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
να αγιάσει το στοματάκι σου δηλαδή το χεράκι σου!!!!
bravo club

+1926

kp-83

• Guest
Αν φύγει αποτυχήμενος και ο Ζαγοράκης που όλος ο λαός του ΠΑΟΚ τον επέλεξε τότε δεν θα πετύχει κανείς άλλος στην προεδρία της παε......Εγώ πιστεύω ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.....Δεν νομίζω να ασχοληθεί κανείς σοβαρός με την ομάδα βλέποντας πως φεύγει ο Ζαγοράκης.....Δείτε τι γίνεται στο μπάσκετ που εκεί δεν υπάρχει η πίεση του κόσμου και κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται.......Έτσι θα καταντίσει η και παε είτε φέτος αν φύγει, έιτε στο τέλος της χρονιάς που θα αποχωρίσει μόνος του.....Θέλει ψυχρεμία, νυμφαλιότητα και προτάσεις λύσεων, προτάσεις διάδοχης κατάστασης αφού αυτός δεν ικανοποιεί τους σφ  (υπάρχει;;;;ή θέλετε τον ασ να κάνει κουμάντο όπως στο μπάσκετ;;;με τις τεράστιες επιτυχείες!!!!), το φύγε, το βρίσε, η ειρωνεία, τα υπονοούμενα, οι κατηγορίες δεν βγάζουν πουθενά.

ΥΓ Άλλο η κριτική, άλλο οι ανακοινώσεις για να αφυπνιστεί η παε, άλλο να πεις πράγματα που πειράζουν σχετικά με την λειτουργεία της παε, άλλο το να ζητήσεις εξηγήσεις για διάφορα θέματα πχ Βρύζα, οικονομικό, εισητήρια, έλλειψη πυγμής στάση χαμηλών τόνων, αγωνιστικό και άλλο φυσικά αυτή η ανακοίνωση με αυτό το ύφος που είναι ευθεία επίθεση εναντίον του Ζαγοράκη με υποτιμητικά ειρωνικά σχόλια λασπολογίες και απειλές.Το όποιο δίκιο και αν έχεις το χανεις.

Ας μην διαλύσουμε αυτό που έχει γίνει τα τελευταία 3 χρόνια, δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα σίγουρα......

« Last Edit: October 05, 2010, 15:30:12 by kp-83 »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες πέσαμε όλοι να φάμε τους παίκτες, την διοίκηση τους προπονητές, τους συνδεσμους, τα πάντα. Εμένα αυτό μου φαίνεται υποκινούμενο από κάπου. Γιατί ότι προσπαθείς να φτιάξεις με τα σωστά σου και με τα λάθη σου δεν μπορείς όσο μπούφος και από μόνος σου να είσαι να το καταστρέψεις. Μέσες άκρες συμφωνώ με τον κλαμπ διαφωνώ όμως στην αναφορά του στο γεγονός ότι αλλιώς γνώρισε τον ΠΑΟΚ αυτός τέλη της δεκαετίας του 80 και αλλιώς είναι τώρα. Για μένα αυτό είναι το τραγικότερο λάθος που κάνουμε. Έχουμε μείνει εκεί, σαν την γκόμενα την γεροντοκόρη που στα νιάτα της ήταν μουνάρα ενώ τώρα θέλει 30 ευρώ σοβάντισμα για να την δει άνθρωπος. Αναφερόμαστε σε γεγονότα, καταστάσεις και πρακτικές  μιας εποχής που σήμερα δεν υπάρχει σαν οικοδόμημα κοινωνίας και τρόπου ζωής πλέον ούτε στις πρώην κομουνιστικές χώρες. Τραγικά πράγματα, όλοι θαυμάζουμε, ή μάλλον οι περισσότεροι θαυμάζουμε τον Μ. Αλέξανδρο, μεγάλος στρατηλάτης για άλλους σφαγέας, σήμερα όμως υπάρχει περίπτωση να πάει κανείς σε πόλεμο με σάρισες, ακόντια και ασπίδες??? Εμείς σαν λαός του ΠΑΟΚ έχουμε επενδύσει πουθενά για να περιμένουμε κάτι?? Όλα είναι θέμα της στιγμής, όλα κρίνονται από ένα αποτέλεσμα, από ένα γεγονός καλό ή κακό, δεν αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αναθεματίζουμε ο ένας τον άλλον, γιατί διαφωνεί μαζί του, κριτικάρουμε τους πάντες και τα πάντα όπως βολεύει εμάς και την άποψή μας, γιατί κονομάει ο ένας, γιατί να πάρω τόσα είσιτήρια εγώ και τόσα ο άλλος, γιατί να πάμε εκδρομή και να μην πάμε αλλού, επί παντώς επιστητού έχουμε γνώμη άσχετα αν είμαστε υδραβλικοί και μιλάμε για μηχανές αεροσκαφών. Δεν ξέρω. Τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά, κάποτε παίζαμε μόνοι μας και μας έπαιρνε να κάνουμε και μαλακίες και λάθη στρατηγικής και γενικά να είμαστε αέρα πατέρα σε πολλά θέματα, και για να μην βρεθούμε στην θέση πού ήταν διπλανοί μας για δεκαετίες, πρέπει εκτός από ένα ηλεκτροσόκ στο αγωνιστικο τμήμα να γίνει και ένα ηλεκτροσόκ, στην διοίκηση, αλλά και στον κόσμο της ομάδας. Με την ανακοίνωση των συνδέσμων διαφωνώ γιατί αυτοαναιρείται σε πολλά της σημεία και τι εννοώ, δεν μπορείς να κατηγορείς τον ζαγοράκη για μαλθακότητα και να τον αποκαλείς θοδωράκη γιατί για παράδειγμα έστω ότι του καύλωσε να γίνει θηριο, ξέρετε τι θα τον πουν εκεί που θα πάει να κάνει νταηλίκι: Ρε συ Θοδωράκι, άϊντε ρε αγόρι πάγαινε από δω να πούμε, εδώ οι δικοί σου χεσμένο σε έχουν σε μας τι έρχεσαι να κάνεις, τον όμορφο??? πάρε το μπούλο σου και κλείσε την πόρτα φεύγοντας να πούμε. Πολλά λάθη η διοίκηση τα επισημαίνουμε διαρκώς και φορτικά ιδίως σε αυτό το site ( και μόνο σ' αυτό θα έλεγα) πρέπει όμως και αυτοί που διαφωνούμε να απολογηθούμε γιατί δεν μπορέσαμε να πείσουμε ζαγοράκη και λοιπούς διοικούντες για το ορθόν των απόψεών μας στις επισημάνσεις μας για τα λάθη τους. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι σύνδεσμοι που εξέδωσαν την ανακοίνωση, στα θέματα που αναφέρονται στην ουσία τους δηλαδή εγω συμφωνώ στα περισσότερα. Εν τέλει χρειαζόμαστε όλοι ένα ηλεκτροσοκ, άπαντες για να μην γκρεμίσουμε ότι θετικό έχει γίνει την τελευταία 4 ετία.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
 Όταν έβγαινε ανακοίνωση από τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ για τις ντροπές που τρώγαμε σαν σύλλογος και γράφαμε μερικοί πως αναπνέαμε και πάλι διαβάζοντας,το εννοούσαμε.
 Τώρα,πιστεύω όλοι να καταλαβαίνουν πως όταν συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ  πράγματα που θίγουν την υπερηφάνεια,την υπόσταση και τα όσα εκπροσωπεί ο σύλλογος πρέπει να λύνονται βγαίνοντας προς τα έξω και όχι θάβοντάς τα...θάψε,θάψε 3 χρόνια τώρα,φτάνεις στο σημείο επειδή βλέπεις τη χρονιά να χάνεται και νιώθεις σκασμένος να αποκαλείς τον πρόεδρο της ομάδας ρουφιάνο και κλέφτη(απορώ πώς δεν έχει δηλώσει παραίτηση ακόμα).
 Προσωπικά κλέφτη και ρουφιάνο δεν τον θεωρώ.Απλά δεν έκανε τον κόπο ποτέ να νιώσει γιατί ένα κομμάτι του κόσμου ξενερώνει παρά την ανοδική αγωνιστική πορεία της ομάδας.Νομίζω πως αδιαφόρησε εντελώς γι'αυτό.Έλα όμως που στις στραβές,αυτό το κομμάτι από μια μικρή μερίδα γίνεται όλη η Τούμπα και σε τρώει.Και σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει συζήτηση και σκέψη.Μόνο πανικός κραυγές και κάτι τραγικές ανακοινώσεις εκατέρωθεν που διαβάζεις ποιοί υπογράφουν από κάτω και λες όχι ρε πούστη,δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά σε σένα πάλι ρε ΠΑΟΚ.

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

giannis80

• Guest
Θα γράψω κάτι άσχετο με τα τεκταινόμενα των 2 ημερών, αλλά για πολλούς είναι η αιτία που είμαστε τόσο χάλια. Και μιλάω για το θέμα προπονητή. Μερικές φορές, το μυαλό μας είναι θολό και δεν σκεφτόμαστε τι λέει η λογική. Κι εγώ θα αναφέρω τι συνέβη ή δεν συνέβη με γνώμονα την λογική και κάποια δεδομένα που τα έγραφαν όλοι. Πρώτο δεδομένο. Μέχρι πέρσι, είχαμε μια διοίκηση η οποία διακρινόταν για τον προγραμματισμό της και την οργάνωσή της όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα. Αυτό το έλεγαν οι πάντες. Έχουμε αυτήν την διοίκηση δηλαδή (Ζαγοράκης- Βρύζας), η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάντος μαθαίνει από τον ίδιο τον Σάντος τον Μάρτιο την ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Τον Σάντος ο Ζαγοράκης τον ξέρει απεξω κι ανακατωτά, το ίδιο και λιγο λιγότερο ο Βρύζας που επί 2,5 χρόνια μιλάει μαζί του κάθε μέρα. Άρα, το να θεωρεί ο Ζαγοράκης οτι θα του αλλάξει αποφαση, το θεωρώ λίγο δύσκολο να συνέβη. Και πάμε λοιπόν στο δεύτερο δεδομένο, σύμφωνα με τα γραφόμενα. Τον μάρτιο ξέρει ο Ζαγοράκης οτι πρέπει να βρει προπονητή, έχοντας στο μυαλό και το ενδεχόμενο παρουσίας της ομάδας στα προκριματικά τσου λου. Κι όμως σύμφωνα με τα γραφόμενο, το οργανωτικό και προγραμματικό δίδυμο και ο σέρτζιο, επι 2 μήνες δεν κάνουν τίποτα όσον αφορά το θέμα προπονητή.Λογική λοιπόν για μένα σε αυτό δεν υπάρχει. Θεωρώ λοιπόν, κι ας με βρίσει όποιος θέλει, οτι ο συμφεροντολόγος Σάντος ανέφερε στο δίδυμο οτι ''αφήστε να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε'' , ''δεν έχω αποφασίσει ακόμα, ίσως θέλω να ξεκουραστώ, αλλά αν παίξουμε τσου λου ίσως νιώσω ανανέωση κτλ''. Θεωρώ λοιπόν οτι ΔΕΝ ανέφερε ο Σάντος τον Μάρτιο την αμετάκλητη απόφαση του κι ο Ζαγοράκης πίστευε στην ομάδα, πίστευε οτι θα βγούμε τουλάχιστον προκριματικά τσου λου και με αυτό το όραμα της συμμετοχής ο Σάντος θα έμενε. Μου είναι αδιανόητο ο Βρύζας, ο Κονσεισάο, και πιο πολυ ο Ζαγοράκης να ξέρουν από τον Μάρτιο οτι ο Σάντος τέλος και επί 2 μήνες να μην έχουν κάνει καμιά κίνηση για προπονητή.