Re c alamana kane mia bolta sto topic kai des ti exei graftei gia tin dioikisi... dld ti prepei na diavasw? oti tou g..ete kamoia mana gia na sou pw pws ton exete gamisei ton kouva? Einai adiko na tou prosaptete tosa apo tin stigmi pou apo tin anakoinwsi tou edeixe oti den thelei na parei euthines gia oti mpaxalo ginei stin xanthi. Twra gia to an tha antidrasei kai gia to an tha kanei kati gia ta palikaria pou einai mesa adikws, eimai sigouros pws oi perisoteroi den tha to mathoune pote.
Gnomi mou einai na kanei kati, alla oute tha tou to apetisw, oute tha ton kraxw an den kanei, giati den exei i dioikisi oles autes tis euthines pou psaxnete. Thes na ta xwseis se kapoion? mazeftite kai pigenete apo to grafeio tou orfanou kai spaste ta.
"Ο κάθε σύνδεσμος από τη μεριά του προσπαθεί να κάνει κάτι, ανάλογα με τις ευαισθησίες του."
kai auto re man einai dikaiologia twra? kai o kathe proedros prospathei analoga me to poso ton pernei gia na boithisei kai poso oxi.. Den einai logos autos file. An den mporoume emeis oi idioi na boithisoume ta aderfia mas tote eimaste.... ksereis giati eimaste..
O thodoros idi exei kanei polla kai tha kanei alla tosa. Den ginete omos oti simvenei na skaei san ton superman kai na mas ta exei ola etoima giati einai ΠΑΟΚτσής. araxte ligo.
Twra gia ta pragmata pou ksereis kai einai arnitika gia tin dioikisi (ektos apo ta osa exoun anaferthei edw), egw den ta gnorizw gia na mporw na ta krinw kai na sou apantisw.
Αδελφέ μου King. Αν διάβαζες αυτά που έχω γράψει όχι μόνο σήμερα, αλλά από την αρχή της ενασχόλησης του Ζαγοράκη με τα διοικητικά θα καταλάβαινες ότι όχι μόνο είμαι εναντίον του, αλλά και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που θα πρέπει να κάνει για το καλό του ΠΑΟΚ. Μέσα στα πλαίσια της βοήθειας που πρέπει να του δώσουμε είναι να του επισημαίνουμε τα λάθη του όπως και αυτών που απαρτίζουν τη διοίκηση του. Και ότι και να λες εσύ, για μένα ήταν λάθος οι κινήσεις του για τον αγώνα με την Ξάνθη και κυρίως για τα όσα ακολούθησαν. Όταν κάποιος φωνάζει και εκλιπαρεί για βοήθεια πρέπει να τον ακούσεις για να δεις αν έχει δίκιο ή άδικο και μετά να πάρεις θέση. Δεν τον αφήνεις αβοήθητο πριν εξετάσεις την περίπτωση του. Δεν τον καταδικάζεις εσύ σε ενοχή. Για μένα αυτό είναι μία από τις κινήσεις που θα περιμένω να κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω, ότι όλα αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα, αλλά ακούστηκαν και στα ράδια για τα λάθη της διοίκησης Ζαγοράκη, έπιασαν τόπο. Σε συνάντηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα σε μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνδεσμίτες, αναγνωρίστηκαν τα λάθη και ελπίζω να έγιναν μάθημα ώστε να μην ξαναγίνουν. Δυστυχώς βέβαια, για τα παιδιά που καταδικάστηκαν δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Πάντως γίνεται μια προσπάθεια απο την ΠΑΕ προς την αστυνομία να εξεταστεί το βίντεο των επεισοδίων που υπάρχει και να διαπιστωθεί αν συμμετείχαν τα συγκεκριμένα άτομα ή όχι.
Εξάλλου, δυστυχώς λόγω των εκλογών, η έφεση δεν μπορεί να εξεταστεί σε συντομότερο χρόνο από τις αρχές Οκτωβρίου. Ελπίζεται (είναι σχεδόν σίγουρο) ότι η ποινή θα μειωθεί καθώς και το ποσό και ότι πολύ πιο σύντομα από όσο υπολογίζαμε τα αδέλφια μας θα γυρίσουν σπίτια τους. Τα παιδιά είναι σχετικά καλά, από ότι έμαθα, όσο καλά μπορείς να είσαι πίσω από το κάγκελο. Μια παράκληση. Ξέρω ότι για τον Σταύρο όλα έχουν μπει σε κάποια σωστή κατάσταση και πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με τον Αντώνη λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει από τα μέλη του paokworld. Με τα υπόλοιπα παιδιά γνωρίζει κανείς τι γίνεται?
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με τον τρόπο τους και τα παράπονα τους κατάφεραν να δείξουν στην διοίκηση ότι ήταν λάθος η γραμμή που ακολούθησε. Ελπίζω τα λάθη να μην επαναληφθουν και όλοι μαζί Διοίκηση - οπαδοί ενωμένοι να βαδίσουμε για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Έναν ΠΑΟΚ δυνατό, χωρίς ακρότητες - βία -επεισόδια, αλλά με τους οπαδούς του σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας και του κόσμου.