Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
EΡΩΤΗΣΗ: Αν ο ΠΑΟΚ δεν παίξει στην Τούμπα (χτύπα ξύλο) η ντροπή και το χρέωμα ποιον θα βαραίνει;;

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:Σήμερα το μεσημέρι ο κόλκας και σήμερα το βράδυ ο τζορμπατζόγλου,ο πρώτος ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ (ενώ το ήξερε και το κρυβε) και ο δεύτερος ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στον ΑΕΡΑ...οτί το ΑΝΟΙΓΜΑ των 2 εκ.ευρώ που στην τελευταία συνεντευξη της ΠΑΕ ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ οτι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και θα καλυφθεί μέσω των μίνι διαρκείας και της ΑΜΚ.......
........ΥΠΑΡΧΕΙ κανονικά και οτι μέσα στο έλλειμα που υπήρχε και ειπωθηκε εκείνη την μέρα είχαν προυπολογιστει ΚΑΙ τα μίνι διαρκείας ΚΑΙ τα έσοδα απο ΑΜΚ..
(αυτήκουος μάρτυρας ακόμα ένα μέλος του φόρουμ)

...με δικαιολογίες τύπου έκανε λάθος ο βιολίδης,παρερμηνευτηκε η δήλωση του,δεν καταλάβαμε καλά κτλ..
το ταμείον είναι -2ΕΚ.ευρώ κυριοι!!

ορίστε η συνέντευξη από 5.00-5.55

Offline lik4

• Αλλαγή
ε και τι εγινε ρε gito αμα ειναι -2 μυρρια μεσα?
αμα ειμαστε μαγκες να μπουμε ομιλους τσουλου και να τελειωνουμε τα χρεη γενικοτερα
να σε πω και κατι,ας διεκδικει η ομαδα καθε χρονο πρωταθλημα και ας μπαινω μεσα και 2 και 3 μυρρια

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
και τι ειναι 2-3 μυρια? Φυστικια ειναι?

Εγω παντως αν δεν βγει η ΠΑΕ να κανει επισημη τοποθετηση παπαγαλους δεν ακουω. Αν ομως ειναι οντως ετσι, και ακουσω επισημο μελος της ΠΑΕ να το πει, να μας εξηγησει για ποιο λογο...αλλα κυριως για ποιο λογο ειπε ο Βιολιδης ο,τι ειπε τοτε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

apostolos

• Guest
EΡΩΤΗΣΗ: Αν ο ΠΑΟΚ δεν παίξει στην Τούμπα (χτύπα ξύλο) η ντροπή και το χρέωμα ποιον θα βαραίνει;;

Αυτή η ερώτηση είναι όλα τα λεφτά. Απλά να θυμίσω οτι κάποτε ένας πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σιχαίνομαι και το όνομα του να γράψω, μαζί φυσικά με τον εντιμότατο ΑΣ ΠΑΟΚ διαχειρίστηκαν (του δωσαν και κατάλαβε) το ευτελές ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ (κρατικά λεφτά), εν έτει 2004 για έργα ολυμπιακά έργα στην Τούμπα.

Από τη στιγμή που αυτό το γεγονός, δεν διερευνήθηκε ποτέ, δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά κανείς, και αυτή τη στιγμή έχει παντελώς ξεχαστεί από το σύμπαν τι να ψάχνουμε να βρούμε.

Αν βαραίνει κάποιον λοιπόν η ευθύνη κατά ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό γιατί η Τούμπα είναι ακόμα αχούρι, αυτός είναι και ο κόσμος που τώρα ψάχνει με αγωνία, υπερένταση και αυστηρότητα γιατι υπάρχει ένα άνοιγμα 2 εκατομμυρίων ευρώ και ζητάει εξηγήσεις (και καλά κάνει εδώ που τα λέμε), ενώ κάποτε γινόντουσαν τα όργια των οργίων με δεκαπλάσια ποσά και δεν άνοιγε μύτη. Αν δεν το έχετε καταλάβει αυτά πληρώνουμε ακόμα....

Edit: Και τώρα που το σκέφτομαι πώς αλλάζουν οι καιροί ε? Δέκα εκατομμύρια τώρα μας φαίνεται ένα ποσό που αλλάζει τα δεδομένα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, τα δύο του ανοίγματος ψάχνουμε να βρούμε τι και πως ενώ κάποτε τα δέκα που πήραμε για έργα μας φαινότανε στραγάλια, εντάξει μωρέ και τι πειράζει, δε γαμείς..... Κρατικά λεφτά για τα οποία αν κάποιος αποδείξει οτι κακοδιαχειριστήκανε στέλνει κόσμο σε ποινικά δικαστήρια για πλάκα...
« Last Edit: May 21, 2010, 04:28:09 by apostolos »

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν με νοιαζει φιλε skaz αμα ειναι φυστικια στραγαλια η μολοτωφ
θελω να δω την ομαδα πρωτη,αυτο με νοιαζει
εαν πιστευεις οτι τρωγονται χρηματα η εχεις πληροφοριες πεστο
ακομη για μενα και να τρωγονται 1-2-3 μυρρια στα αρχιδια μου σε σχεση με το εργο που εχει γινει μεχρι τωρα
την κριτικη μου την κανω σε αλλα θεματα εγω και πιστεψε με την κραζω πολυ την παε

Offline toy

• Αλλαγή
Οι προϋπολογισμοί γίνονται ανα χρήση, οι ΠΑΕ έχουν λήξη της χρήσης έως 30/6/2010 το φορολογικό ισχύει ανανδρομικά από 1/1/10 οπότε ο συν 20% συντελεστής φορολόγησης όλων των αθλητικών συμβολαίων ισχύει και είναι σίγουρα εκτός του προϋπολογισμού του βιολίδη στην συνέλευση.
Δεν μπορούσε να προβλέφθεί και για μένα είναι μια λογική εξήγηση (μέρους) του ανοίγματος.
Εχω επιλέξει να βλέπω καλοπροαίρετα τη δεδομένη χρονική στιγμή κάποια πράγματα.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Θα συμφωνησω με τον toy. Υπαρχουν ασταθμητοι παραγοντες, οπως η αυξηση της εφοριας, η Τουμπα. Ισως και αλλοι.Πιθανως αυτοι εριξαν εξω τον προυπολογισμο. Διαφωνω παντως με πολλους αδερφους με τουσ χαρακτηρισμους και τα υπονοουμενα που αφηνουν δεξια κι αριστερα για την διοικηση, ή τις προτασεις του στυλ να παει καλα ο ΠΑΟΚ κι ας μπαταρει το καραβι.
Τι ζηταω εγω? απλα διαφανεια και ειλικρινεια απο μερια της διοικησης. Να πει με λεπτομερειες στον κοσμο την αληθεια για την κατασταση. Χωρις διαρροες δεξια και αριστερα διαστρεβλωσεις και περιεργες στρογγυλοποιησεις. Ακομα και στην τελευταια ΓΣ της ΠΑΕ ο απολογισμος και η ενημερωση γινοταν πολυ προχειρα.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΑΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Ο φίλος ο baron παρέθεσε το Link του απολογισμού. http://www.paokfc.gr/files/isologismos.pdf Εγώ δεν ξέρω να διαβάζω λογιστικά, οπότε όποιος ξέρει ας μας πει από που προέκυψαν αυτά.

Η ουσία είναι πως μας είπε ψέματα ο Βιολίδης ή τέλος πάντων δεν είπε όλη την αλήθεια. Αυτό απαγορεύεται στον ΠΑΟΚ. Και μας το είπε μία στα μούτρα μας και τώρα και μέσω των γνωστών παπαγάλων του, πως δεν καταλάβαμε καλά και αρχίδια καλαβρέζικα. Κανένας δεν λέει πως είναι κλεψιά το κάθε άνοιγμα. Λογικό είναι να πέσουν έξω κάπου ή να κάνουν κακές εκτιμήσεις η να ξοδέψουν λάθος. Εγώ όμως ως μέτοχος και ως οπαδός θέλω την αλήθεια. Θέλω να ξέρω που ακριβώς πάνε τα λεφτά μου. Όταν μου λες ψέματα μπροστά στα μούτρα μου, τι είδους μαλάκας νομίζεις πως είμαι για να συνεχίσω να σε εμπιστεύομαι; Τόσο δύσκολο είναι για κάποιους να το καταλάβουν αυτό; Δηλαδή θα χάνονται χρήματα από τον ΠΑΟΚ, θα ακούμε αρλούμπες και θα κάνουμε τουμπεκί συνεχίζοντας να πληρώνουμε, για να μη φύγει ο Ζαγοράκης; Άντε ρε αφήστε μας στη τρέλα μας.

Και κάτι ακόμα είναι δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι. Πόσο ανασφαλής νιώθω εγώ όταν μαθαίνω από το κάθε λαμόγιο δεξιά κι αριστερά αν η ΠΑΕ μου έχει έλλειμμα και αν θα αυξήσει τα διαρκείας και αν θα αφήσει τη Τούμπα να πέσει και αν θα κόψει το μπάτζετ και χίλια δυο. Σταματήστε τη καραμέλα πως δεν μπορεί ο Ζαγοράκης να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο να απαντάει σε όλα. Να πάρει ένα δύο άτομα, να στελεχώσει το τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και αυτοί θα κανονίζουν, τι, πότε, πως θα μας τα πούνε. Επιτέλους δεν πάει άλλο με τις διαρροές. Έλεος γαμώ τη τρέλα μου.

Μόνο αυτοί που θέλουν να χειραγωγήσουν τις μάζες έχουν τόση ανάγκη τους δημοσιογράφους ή όσοι νιώθουν ανασφαλείς για τη θέση τους και θέλουν προπαγάνδα για υποστήριξη. Τι από τα δύο συμβαίνει;

Διαφάνεια - συνεργασία με το λαό - ειλικρίνεια - εμπιστοσύνη - συνεργασία. Όπως αρχίσαμε έτσι να συνεχίσουμε ρε Θόδωρε. Κάνε τα κουμάντα σου
« Last Edit: May 21, 2010, 12:02:29 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline corrupt

• Αλλαγή
αμα ειμαστε μαγκες να μπουμε ομιλους τσουλου και να τελειωνουμε τα χρεη γενικοτερα
να σε πω και κατι,ας διεκδικει η ομαδα καθε χρονο πρωταθλημα και ας μπαινω μεσα και 2 και 3 μυρρια

Αδερφέ δεν πάει έτσι... Ξέρεις ότι σε πολλά συμφωνούμε αλλά τέτοια άποψη για μένα είναι απαράδεκτη.

Όπως είπε και ο τσιλ τον ΠΑΟΚ δεν θα τον χρεώσει ξανά κανείς, όπως και αν τον λένε. Δεν θα γυρίσουμε πίσω στα ίδια σκατά που μας γονάτισσαν επί δεκαετίες.

Εμείς ούτε μέρος του αθλητικού παρακράτους είμαστε, ούτε διαπλεκόμενοι ούτε θα γίνουμε ποτέ, για να παίρνουμε σερί πρωταθλήματα και να βγαίνουμε Ευρώπες χρωστώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να μην τρέχει κάστανο. Εμάς με το παραμικρό θα μας χτυπήσουν πάλι αλύπητα.

bagos1

• Guest
Οι προϋπολογισμοί γίνονται ανα χρήση, οι ΠΑΕ έχουν λήξη της χρήσης έως 30/6/2010 το φορολογικό ισχύει ανανδρομικά από 1/1/10 οπότε ο συν 20% συντελεστής φορολόγησης όλων των αθλητικών συμβολαίων ισχύει και είναι σίγουρα εκτός του προϋπολογισμού του βιολίδη στην συνέλευση.
Δεν μπορούσε να προβλέφθεί και για μένα είναι μια λογική εξήγηση (μέρους) του ανοίγματος.
Εχω επιλέξει να βλέπω καλοπροαίρετα τη δεδομένη χρονική στιγμή κάποια πράγματα.

σε προηγμενα πρωταθληματα ποδοσφαιρου και μπασκετ την εφορεια την πληρώνει ο παικτης , πρεπει να διευκρινηστει αυτο απο την ΠΑΕ αν στις συμφωνιες κανονιστικε να πληρωνει αυτη η ο παικτης

Offline toy

• Αλλαγή
Στην Ελλάδα όλοι οι φόροι αμοιβών-μισθωτών υπηρεσιών βαρύνουν την εταιρία.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bozik

• Αλλαγή

Όταν μου λες ψέματα μπροστά στα μούτρα μου, τι είδους μαλάκας νομίζεις πως είμαι για να συνεχίσω να σε εμπιστεύομαι;
  :thumbok: :bwflag:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline euris4

• Αποστολή
  • **

Αυτή η ερώτηση είναι όλα τα λεφτά. Απλά να θυμίσω οτι κάποτε ένας πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σιχαίνομαι και το όνομα του να γράψω, μαζί φυσικά με τον εντιμότατο ΑΣ ΠΑΟΚ διαχειρίστηκαν (του δωσαν και κατάλαβε) το ευτελές ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ (κρατικά λεφτά), εν έτει 2004 για έργα ολυμπιακά έργα στην Τούμπα.

Από τη στιγμή που αυτό το γεγονός, δεν διερευνήθηκε ποτέ, δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά κανείς, και αυτή τη στιγμή έχει παντελώς ξεχαστεί από το σύμπαν τι να ψάχνουμε να βρούμε.

Αν βαραίνει κάποιον λοιπόν η ευθύνη κατά ένα αρκετά σεβαστό ποσοστό γιατί η Τούμπα είναι ακόμα αχούρι, αυτός είναι και ο κόσμος που τώρα ψάχνει με αγωνία, υπερένταση και αυστηρότητα γιατι υπάρχει ένα άνοιγμα 2 εκατομμυρίων ευρώ και ζητάει εξηγήσεις (και καλά κάνει εδώ που τα λέμε), ενώ κάποτε γινόντουσαν τα όργια των οργίων με δεκαπλάσια ποσά και δεν άνοιγε μύτη. Αν δεν το έχετε καταλάβει αυτά πληρώνουμε ακόμα....

Edit: Και τώρα που το σκέφτομαι πώς αλλάζουν οι καιροί ε? Δέκα εκατομμύρια τώρα μας φαίνεται ένα ποσό που αλλάζει τα δεδομένα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ, τα δύο του ανοίγματος ψάχνουμε να βρούμε τι και πως ενώ κάποτε τα δέκα που πήραμε για έργα μας φαινότανε στραγάλια, εντάξει μωρέ και τι πειράζει, δε γαμείς..... Κρατικά λεφτά για τα οποία αν κάποιος αποδείξει οτι κακοδιαχειριστήκανε στέλνει κόσμο σε ποινικά δικαστήρια για πλάκα...

Πες τα!!! Ο εθνοσωτηρας κατσαρης παλι χτυπαει πορτες δεξια κ αριστερα κ ξεφτυλιζει τον ΠΑΟΚ που σε περιοδους δυσκολες, παρουσιαζεται να ζητιανευει το αυτονοητο..
Την υποθεση των ολυμπιακων εργων δεν πρεπει να την ξεχασουμε. Δεν ξερω ποιον η ποιους βολευει να θαφτει, αλλα για'μας ειναι ευκαιρια να βγουνε λαυρακια!
Στην Τουμπα σηκωσανε ενα κτιριο της π.... εξω απο τα επισημα και οι λαμαρινες δωρο... σε γνωστη γειτονια της πολης, με τα ιδια αν δεν κανω λαθος χρηματα, γκρεμιστηκε και χτιστηκε απο την αρχη, ολοκληρη κερκιδα-κτιριο-1/4 γηπεδου μπακαλιστικα.
Επισης ειχε παιχτει και σκηνικο με το παλιο σκεπαστρο που καπου θα κατεληγε, αν θυμαται κανενας αδερφος...

northeagle_4

• Guest
στον ορφανο κατεληξε το σκεπαστρο.τον κωστα.

Offline bozik

• Αλλαγή
Καλά,  όλα αυτά για μας που ζουσαμε και τοτε κοντα στον ΠΑΟΚ είναι γνωστά...άντε η πρώην ποδοσφαιριστές της παε δεν μπόρεσαν να τα ζήσουν από κοντά και τους τα λένε περίεργα η τους τα κρύβουν οι σύμβουλοι τους...ο βιολιδης και οι άλλοι παράγοντες που είναι στην παε,τη σόι ΠΑΟΚ είναι και έχουν κολλητιλίκια με κλεφτες του ΠΑΟΚ...νομίζω ότι αρκετά κάναμε τους χαζούς για το καλο του ΠΑΟΚ...αρκετό παραμύθι φάγαμε εν γνώση μας γι αυτό το καλο....αλλα από τη στιγμή που έφτασε η ώρα που μας κοψαν για μαλακες....εεεεεεεεεε μπαμ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή

Αδερφέ δεν πάει έτσι... Ξέρεις ότι σε πολλά συμφωνούμε αλλά τέτοια άποψη για μένα είναι απαράδεκτη.

Όπως είπε και ο τσιλ τον ΠΑΟΚ δεν θα τον χρεώσει ξανά κανείς, όπως και αν τον λένε. Δεν θα γυρίσουμε πίσω στα ίδια σκατά που μας γονάτισσαν επί δεκαετίες.

Εμείς ούτε μέρος του αθλητικού παρακράτους είμαστε, ούτε διαπλεκόμενοι ούτε θα γίνουμε ποτέ, για να παίρνουμε σερί πρωταθλήματα και να βγαίνουμε Ευρώπες χρωστώντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να μην τρέχει κάστανο. Εμάς με το παραμικρό θα μας χτυπήσουν πάλι αλύπητα
.
Σωστος αδερφε, τον ΠΑΟΚ δεν θα τον χρεώσει ξανά κανείς!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Ήθελα να ξέρα αν κανείς από εμάς αναλογίζετε το πόσο πολύ χρεώνουμε εμείς την ομάδα. Και μη πει κανείς ότι δεν την χρεώνουμε. Ταρίφα 15000 κάθε αγωνιστική σχεδόν είχαμε από τα πρόστιμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Πέρσι αν δεν κάνω λάθος, με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, σχεδόν τα μισά λεφτά της ΑΜΚ πήγαν στα πρόστιμα. Φέτος που πήγε ακόμα πιο σκατά η ΑΜΚ ήθελα να ξέρα τι μέρος πήγε στα πρόστιμα. Άρα πριν κράξουμε τους άλλους ας αναλογιστούμε και λίγο το ΔΙΚΟ μας μερίδιο ευθύνης.

SALPARADISE

• Guest
Απλά είναι τα πράγματα. Να βγούν να εξηγήσουν στον κόσμο ποιά είναι τα νούμερα και γιατί είναι έτσι και τελειώσαμε. Καλοπροαίρετος είμαι. Μαλάκας όχι

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ήθελα να ξέρα αν κανείς από εμάς αναλογίζετε το πόσο πολύ χρεώνουμε εμείς την ομάδα. Και μη πει κανείς ότι δεν την χρεώνουμε. Ταρίφα 15000 κάθε αγωνιστική σχεδόν είχαμε από τα πρόστιμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Πέρσι αν δεν κάνω λάθος, με πολύ μεγάλη επιφύλαξη, σχεδόν τα μισά λεφτά της ΑΜΚ πήγαν στα πρόστιμα. Φέτος που πήγε ακόμα πιο σκατά η ΑΜΚ ήθελα να ξέρα τι μέρος πήγε στα πρόστιμα. Άρα πριν κράξουμε τους άλλους ας αναλογιστούμε και λίγο το ΔΙΚΟ μας μερίδιο ευθύνης.

Φιλε εισαι εν μερει λαθος. Κυριως τα προστιμα που εφαγε ο ΠΑΟΚ φετος ητανε λογω υβριστικων συνθηματων τα οποια ειναι φυσιολογικα. Σε ολα τα γηπεδα ακουγονται. Φετος δεν επεσε ουτε στραγαλι εκτος του αγωνα με την κουλα και παρολαυτα ειμασταν παλι πρωταθλητες στα προστιμα.

Το οτι η σουπερλιγκα αποφασιζει να σε ξεζουμιζει με πουστικο τροπο θα επρεπε να απασχολει τους αρμοδιους. Ο λαος φετος ητανε κυρια (με την καλη εννοια) μεσα στην Τουμπα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline lik4

• Αλλαγή
Ο Βγενόπουλος μας υποσχέθηκε 4.5 εκ. ευρώ και δεν έχει βάλει ούτε ένα. Ο Παναθηναϊκός είναι Τιτανικός.

Έχει άνοιγμα 162 εκ. ευρώ. Ποιος θα το καλύψει; Είναι δυνατόν να δίνει 4εκ. ευρώ να πάρεις τον Μελίσση και άλλα τόσα να δίνεις για τον Χριστοδουλόπουλο;

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=134101