Ο φίλος ο baron παρέθεσε το Link του απολογισμού.
http://www.paokfc.gr/files/isologismos.pdf Εγώ δεν ξέρω να διαβάζω λογιστικά, οπότε όποιος ξέρει ας μας πει από που προέκυψαν αυτά.
Η ουσία είναι πως μας είπε ψέματα ο Βιολίδης ή τέλος πάντων δεν είπε όλη την αλήθεια. Αυτό απαγορεύεται στον ΠΑΟΚ. Και μας το είπε μία στα μούτρα μας και τώρα και μέσω των γνωστών παπαγάλων του, πως δεν καταλάβαμε καλά και αρχίδια καλαβρέζικα. Κανένας δεν λέει πως είναι κλεψιά το κάθε άνοιγμα. Λογικό είναι να πέσουν έξω κάπου ή να κάνουν κακές εκτιμήσεις η να ξοδέψουν λάθος.
Εγώ όμως ως μέτοχος και ως οπαδός θέλω την αλήθεια. Θέλω να ξέρω που ακριβώς πάνε τα λεφτά μου. Όταν μου λες ψέματα μπροστά στα μούτρα μου, τι είδους μαλάκας νομίζεις πως είμαι για να συνεχίσω να σε εμπιστεύομαι; Τόσο δύσκολο είναι για κάποιους να το καταλάβουν αυτό; Δηλαδή θα χάνονται χρήματα από τον ΠΑΟΚ, θα ακούμε αρλούμπες και θα κάνουμε τουμπεκί συνεχίζοντας να πληρώνουμε, για να μη φύγει ο Ζαγοράκης; Άντε ρε αφήστε μας στη τρέλα μας.
Και κάτι ακόμα είναι δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι. Πόσο ανασφαλής νιώθω εγώ όταν μαθαίνω από το κάθε λαμόγιο δεξιά κι αριστερά αν η ΠΑΕ μου έχει έλλειμμα και αν θα αυξήσει τα διαρκείας και αν θα αφήσει τη Τούμπα να πέσει και αν θα κόψει το μπάτζετ και χίλια δυο. Σταματήστε τη καραμέλα πως δεν μπορεί ο Ζαγοράκης να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο να απαντάει σε όλα. Να πάρει ένα δύο άτομα, να στελεχώσει το τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και αυτοί θα κανονίζουν, τι, πότε, πως θα μας τα πούνε. Επιτέλους δεν πάει άλλο με τις διαρροές. Έλεος γαμώ τη τρέλα μου.
Μόνο αυτοί που θέλουν να χειραγωγήσουν τις μάζες έχουν τόση ανάγκη τους δημοσιογράφους ή όσοι νιώθουν ανασφαλείς για τη θέση τους και θέλουν προπαγάνδα για υποστήριξη. Τι από τα δύο συμβαίνει;
Διαφάνεια - συνεργασία με το λαό - ειλικρίνεια - εμπιστοσύνη - συνεργασία. Όπως αρχίσαμε έτσι να συνεχίσουμε ρε Θόδωρε. Κάνε τα κουμάντα σου