Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 616758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
prepei na kseperasoume to gayro kai to aekaki etsi gia plaka
PAOK EISAI...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
File ton gay kao to aekaki44 prepei na to perasoume sumfono mazi sou !!

alla kathe fora pou eixame magalous stoxous panta apogoiteuomastan giauto krata kai mia pisini!!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

North_pole

• Guest
Προσωπικά αντιμετωπίζω με σκεπτικισμό το θέμα Πρόεδρος Ζαγοράκης. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει άμεσα όλα αυτά που προσδοκούν από αυτόν οι φίλαθλοι. Κυρίως γιατί μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί και να πολεμηθεί από διαφόρους που ίσως θίξει. Δεν ξέρω καν αν έχει τις ικανότητες να διοικήσει μια ΠΑΕ του χάους όπως είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ακούσω και ποιοί είναι από πίσω γιατί από μόνο του το "μπροστά ο Ζαγοράκης" εμένα δε μου λέει τίποτε. Θα ήθελα να δω κάποιους να φεύγουν αλλά θα ήθελα να ξέρω και ποιοί θα έρθουν στη θέση τους. Θα ήθελα πέρα από συνθηματολογία να ακούσω πραγματικές προτάσεις και επιτέλους, να τις δω να υλοποιούνται. Πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι καλό αν δεν στηριχθεί από το λαό του ΠΑΟΚ. Γιατί ΠΑΟΚ είναι ο λαός του. Χωρίς αποκλεισμούς, με τις διαφορές μας, τις διαφωνίες μας, τη φαγωμάρα μας, μπορούμε να διαφωνούμε να μαλώνουμε αλλά και να στηρίζουμε την ομάδα, τη διοίκηση, τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι αλλάζει τίποτε στους στόχους μας. Ρύθμιση χρεών-Εξεύρεση χορηγιών-Προσέλκυση επενδυτή. Μετά από αυτούς τους στόχους μπορεί κανείς να βάλει κι άλλους όπως ανάπτυξη του μάρκετινγκ της ομάδας, στελέχωση των τμημάτων με ικανούς ανθρώπους, σε ένα σταθερό περιβάλλον, προώθηση της πολυμετοχικότητας και της λαικής βάσης, ακόμη κι έξοδο στο ΟΥΕΦΑ. Αλλά αυτά δεν θα γίνουν αύριο ούτε καν του χρόνου. Είμαστε πολύ πίσω σε θέματα οργάνωσης και δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε ούτε σε ένα, ούτε σε δύο χρόνια να νοικοκυρευτούμε. Φυσικά όλα αυτά με τα σημερινά δεδομένα, που μακάρι αύριο να αλλάξουν προς το καλύτερο.
Πάντως εγώ που πήρα διαρκείας για πρώτη φορά με τον πρώτο ξεσηκωμό Ζαγοράκη επί Γούμενου, και συνέχισα πέρισυ, και που παραλίγο να το κόψω φέτος, θα πάω με χαρά να πάρω και φέτος το διαρκείας μου αν δω ότι κάποιος άνθρωπος που εκτιμώ και εμπιστεύομαι (εν προκειμένω ο Ζαγοράκης) θα μπει οδηγός στο τρένο του ΠΑΟΚ. Ισως σήμερα να είναι μόνο το όνειρο και η ελπίδα, αλλά χωρίς να τα στηρίζουμε αυτά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα μας. Με τη δική μας στήριξη, οργανωμένων και μη, μπορεί ο Ζαγοράκης να πετύχει και μαζί του ο ΠΑΟΚ να ξαναγίνει μεγάλος.

Offline bozik

• Αλλαγή
αντε παλικαρι μου, ανεβα να ανεβουμε στην κερκιδα....γιατι πολλα μας τα ειπαν τα μουνια οι αλλοθρησκοι ...αντε ανεβα να τελειωνουμε με τα διοικιτικα...οεο-οεο-οεο θα τα γαμησουμε με προεδρο τον ΤΕΟ ,οεο-οεο-οεο θα τα γαμησουμε με προεδρο τον ΤΕΟ,μπες αρχηγε προεδρε ΤΕΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΥΡΑΙΟ.........................στα σοβαρα τωρα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μην ψαρευουμε με ακροατες και sms στα ραδιο γιατι πολλα σκουλικια και πολλα λαμογια ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ θα βγουν σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΠΑΟΚ για να μας διχασουν παλι ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...στο τη ακουμε απο βλαΧΟτηλεφωνιτες και λαμογια που ζουν απο το συστημα και απο τη μιζερια του ΠΑΟΚ προσοχη ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ...................................Περιφ ανια.Αντισταση.Ονειρο.Κατακτηση.................. Πανθεσσαλονικηος.Αθλητικος.Ομιλος.Κωνσταντινοπολι των....................Π.Α.Ο.Κ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
paidia egw den symmerizomai tin xara tou laou mas...distixws egw vlepw oti ayto to mounopano o katsarhs paei na psisei ton thodori(pou einai palikaros alla einai kai ATHWOS)wste na sinexistei to megalo fagopoti eisa varos tou paok kai malista me ton thodori na apotelei athela tou aspida prostasias se ola ayta ta gamimena mounopana,se aytes tis poutanes oikogeneies pou ZOUN TOSA XRONIA APO TON LATREMENO MAS PAOK. makari na min einai etsi,alla fovamai..tosa exoun dei ta matia mas.kata ta alla:THODORI PROXWRA KAI EMEIS THA EIMASTE MAZI SOU.THA SE STIRIKSOUME ME OLES MAS TIS DINAMEIS.ARKEI NA KSEVRWMISEIS KAI TON PAOK MAS APO OLA TA POUTANOPAIDA POU TRWNE TIS SARKES TOU..
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
crass min to les...
mporei na skeftike o katsaris oti me proedro ton TEO ola ta esoda amesos auxanonte...
me mia omada pou parapeei... oute polla lefta mporei na parei apo ta eisitiria sto meridio pou dikaioute o AS... oute den xero kai ego ti allo...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Αρχισε πάλι η γκρίνια.... >:( >:( >:( >:( >:(

Offline sabbath

• Αλλαγή
χαλαρωστε ρε μαγκες....εγω το μονο που εχω να πω ειναι το εξης....προς τα εξω ας βγαζουμε μια αισιοδοξια και μια τρελλα οτι ολα θα πανε καλα και οτι ο ΠΑΟΚ αλλαζει σελιδα,αλλα στο πισω μερος του μυαλου μας ασ ειμαστε και λιγο συγκρατημενοι μηπως και κατι παει στραβα για να μην απογοητευτουμε τελειως μετα....αυτα

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ....FORZA PAOKARA
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
Στηρίζουν Ζαγοράκη

Το θέμα της ανάληψης της διοίκησης του ΠΑΟΚ από τον Θοδωρή Ζαγοράκη έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Ο "Χρυσός Δικέφαλος" την Κυριακή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηρίζει την κίνηση του «Τεό», μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση του Χρυσού Δικέφαλου:

«Ο Χρυσός Δικέφαλος όπως και όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος χαιρετίζει την είδηση περί πιθανής ενασχόλησης του Θ. Ζαγοράκη με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ και θα σταθεί αρωγός κάθε σχετικής προσπάθειας η οποία τυγχάνει της αμέριστης συμπαράστασής μας.

Ως γνωστό ο Χ.Δ. ανέλαβε την περασμένη Τετάρτη 6/6/07 μια προσπάθεια στελέχωσης λίστας με νέα παραγοντικά ονόματα τα οποία δεν έχουν "φθαρεί" με προηγούμενη διοικητική τους ενασχόληση με τα κοινά του ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια αυτή καρποφόρησε και η λίστα των νέων παραγόντων είναι έτοιμη και στη διάθεση του ΑΣ ΠΑΟΚ, στην απευκταία περίπτωση που ο Θ. Ζαγοράκης δεν θελήσει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο εμείς απευχόμαστε.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον ο ίδιος το θελήσει και μας ζητηθεί είναι στη διάθεσή του για πιθανή αξιοποίηση κάποιων εξ αυτών.

Θέτουμε υπ' όψη όλων ότι η συγκεκριμένη λίστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του Χ.Δ. και δεν αποτελείται από μέλη του.

Ο Χ.Δ. ανέλαβε μια πρωτοβουλία, ώστε να σταματήσει η εκβιαστική πολιτική κάποιων "Ή εμείς ή τα τανκς".
Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί με την προσπάθεια αυτή αφυπνίσαμε συνειδήσεις και δείξαμε ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χώρος για ματαιόδοξα και πλαστά διλήμματα. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πίστεψαν στην προσπάθεια την οποία αναλάβαμε.

Ευχαριστούμε ακόμη την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι με δημόσιες τοποθετήσεις τους, πίστεψαν στις προσπάθειές μας και συμπαραστάθηκαν σε αυτές.

Ο Χ.Δ. συνεχίζει την αταλάντευτη από ιδρύσεως πορεία του, για δραστηριοποίηση όλων προς όφελος του ΠΑΟΚ.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

Υ.Γ.: Εάν τα στελέχη του Χ.Δ. επιθυμούσαν και είχαν σαν αυτοσκοπό την κατάληψη διοικητικής καρέκλας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα αποδέχονταν όπως κάποιοι άλλοι την πρόταση που τους έγινε για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο των "εννέα" του ενός έτους(;), στηρίζοντας δια της αποδοχής τους την διοικητική φιλοσοφία και πρακτική της απερχόμενης προσωρινής διοίκησης, που μας είναι παντελώς ξένη».

sportfm.gr
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
paidia egw den symmerizomai tin xara tou laou mas...distixws egw vlepw oti ayto to mounopano o katsarhs paei na psisei ton thodori(pou einai palikaros alla einai kai ATHWOS)wste na sinexistei to megalo fagopoti eisa varos tou paok kai malista me ton thodori na apotelei athela tou aspida prostasias se ola ayta ta gamimena mounopana,se aytes tis poutanes oikogeneies pou ZOUN TOSA XRONIA APO TON LATREMENO MAS PAOK. makari na min einai etsi,alla fovamai..tosa exoun dei ta matia mas.kata ta alla:THODORI PROXWRA KAI EMEIS THA EIMASTE MAZI SOU.THA SE STIRIKSOUME ME OLES MAS TIS DINAMEIS.ARKEI NA KSEVRWMISEIS KAI TON PAOK MAS APO OLA TA POUTANOPAIDA POU TRWNE TIS SARKES TOU..

O Κατσαρής προχώρησε στις επαφές του με τον Ζαγοράκη, μετά από παρότρυνση των Δυτικών Συνοικιών. Ελπιδοφόρο για μένα είναι το γεγονός ότι όλα τα πιθανά διοικητικά σχήματα αποσύρθηκαν όταν ακούστηκε το όνομα του Ζαγοράκη.
Ελπίζω ο ιστορικός σύνδεσμος της Θύρας 4 να βγάλει ανακοίνωση ενωτική και να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη για την ανάληψη της προεδρίας, κάτι που μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Ο Θόδωρος θέλει να οδηγήσει όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο λαό προς το μέλλον και όχι κάποια κομμάτια του. Και αν διαπιστώσει ότι δεν έχει την αποδοχή ολόκληρου του ΠΑΟΚτσήδικου συνδεσμιακού κινήματος, ίσως κάνει πίσω.

« Last Edit: June 10, 2007, 13:36:47 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bozik

• Αλλαγή
Οι συνδεσμοι φιλων ΠΑΟΚ Δυτικων Συνοικιων,καλουν ολους τους συνδεσμους του ΠΑΟΚ να παραβρεθουν στο συνδεσμο της Τουμπας την Δευτερα 11 Ιουνιου και ωρα 9 μ.μ.Η παρουσια ολων των συνδεσμων θεωρειται απαραιτητη και υποχρεωτικη.Συνδεσμοι φιλων ΠΑΟΚ Δυτικων Συνοικιων.                                                     εκει θα βγον ολες οι αποφασεις και οι κοινη γραμμη....οπως και οι αμεσες κοινητοποιησης αν αργησει και αλλο το νομοσχεδιο........
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apaoki13

• Guest
@ Alamana

Ki egw ayto skeftomoun kai ayth einai h monh mou anhsyxia. Gia na petyxei h kinhsh zagoraki 8elei prwta ap' ola enothta. H 4 mexri twra den leei tipota ki elpizw poly syntoma na to kanei. Oi diafores me ton Ntemi einai shmantikes (akomh kai se 8emata provolhs kai apodoxhs apo ta MME) opote an den sthrix8ei h kinhsh ek twn esw den exei polles pi8anothtes epityxias.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
Adelfia to mono pou theloume an me to kalo pane ola kala me ton TEO na agorasoume OLOI DIARKEIAS na sispirothoume kai oxi na malonoume metaksi mas  san tous MALAKES opos ginotane se kathe mats entos fetos !!!
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Kareena_rocks

• Guest

Mε ή χωρίς Ζαγοράκη...
Αν δεν καθαρίσει η σαπίλα μέσα στον σύλλογο, δεν βλέπω να γίνεται τίποτα.
Είμα επιφυλακτικός απέναντι στον Ζαγοράκη, γιατί δεν ξέρω, αν έχει την πρόθεση να αλλάξει πολλά πράγματα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
sigoura einai megali ipothesi an analavei o zagor k simmerizomai k ego ton enthousiasmo olol. k pragmatika perimeno tous epixeirimaties pou tha evazan ... 9 ek. euro me mprostari ton ...trifonidi, alla k tous allous pou tha vazan 5 ek. euro me mprostari tn ...aleksopoulo, na ta valoloun me proedro ton teo.

pantos ta pragmata tha pan os eksis opos exo katalavei k epiveveoste me h diapseuste me

an mexri tetarti ginei i rithmisi tote o zagor analamvanei k oi epixeirimaties piso tou kaliptoun tin auksisi

an den xei ginei tote o zagor analamvanei dioikisi protodikeiou k oloi mazi ta kanoume poutana oste na ginei h gamorithmisi.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
και εγω ετσι τα ξερω.....

polaret

• Guest
sigoura einai megali ipothesi an analavei o zagor k simmerizomai k ego ton enthousiasmo olol. k pragmatika perimeno tous epixeirimaties pou tha evazan ... 9 ek. euro me mprostari ton ...trifonidi, alla k tous allous pou tha vazan 5 ek. euro me mprostari tn ...aleksopoulo, na ta valoloun me proedro ton teo.

Και εδω γελαμε χαχαχαχαχαχχχαχχα το αλλο  με τον τοτοτο ξερετε?

Ρε φιλε θα μας πνιξεις μην τα πετας ετσι τα τουβλα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
eironika to leo k ego file mou ennoeite oti o trifonidis k o alekso legan pipes...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

polaret

• Guest
Το καταλαβα αλλα να το καταλαβουν και οι υπολοιποι

ck

• Guest
Είναι δυνατόν να αναλάβει ο ΑΡΧΗΓΟΣ χωρίς εγγυήσεις? Γράφονται διάφορα που νομίζω ότι θέλουν να μειώσουν την απέραντη χαρά που νιώσαμε, αν και όλοι μας περιμέναμε, όταν επέστρεψε ακόμη, αυτή την κίνηση. Πιστεύω ότι ο Ζαγόρ είναι έτοιμος σε όλους τους τομείς. Και τα οικονομικά πολύ καλά ξέρει για την ομάδα, και τα περί ρύθμισης περιμένει αφού έχει υψηλές επαφές και την ενότητα προσδοκά που θεωρώ ότι θα είναι δεδομένη και από πίσω έχει επιχειρηματίες. Απλώς, νομίζω, ότι έκανε την κίνηση στην κατάλληλη στιγμή να μην δοθεί παράταση στη διοίκηση Βεζυρτζή με ενδεχόμενη έλευση Αλεξάκη και η κίνηση του Χρυσού Δικεφάλου ήταν για αντιπερισπασμό (εγώ διαφωνούσα με εντελώς άφθαρτους) και να προκαλέσει τεχνητή καθυστέρηση σε ενδεχόμενη εσπευσμένη απόφαση Κατσαρή.
Πάντως όλα κινούνται ΘΕΤΙΚΑ με ΑΡΧΗΓΟ για πρόεδρο. Και θα είναι λάθος εάν ζητήσουμε από την πρώτη χρονιά πρωτάθλημα, τσάμπιονς λιγκ, σούπερ ομάδα και τέτοια. Αργά - αργά γίνεται η αγουρίδα μέλι. αλλωστε τόσα χρόνια την υπομονή τη μάθαμε.

Και μία πρόταση για επιπλέον έσοδα. Να τυπώσουν φανέλες με το νούμερο 7 που πάνω θα γράφουν ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Θα γίνουν ανάρπαστες.