Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609891 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
tsag
άσχετο με το θέμα σχεδιασμού που έχεις δίκιο

αλλα όταν πας να πάρεις κάτι και να δόσεις λεφτά ρε φιλε δεν γίνετε να μην κανεις έλεγχο...
δηλαδή τι να κάνουν να πάνε να πουν στους άραβες δώστε μας να δούμε τον έλεγχο που κάνατε εσείς να μην χάνουμε χρόνο..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
Πρώτη φορά υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον. Χαλαρώστε.

apostolos

• Guest
Έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ για την συνάντηση.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1638HS5HU&extLang=

Επαφή Ζαγοράκη με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές

Σε θετικό κλίμα συναντήθηκε την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ενδιαφερόμενους για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Φλωρίδη και την οικογένεια Σαχπατζίδη, παρουσία του Ζήση Βρύζα.

Από αύριο, συνεργάτες των ενδιαφερομένων θα προβούν στους απαραίτητους νομικούς και οικονομικούς ελέγχους. Σήμερα θα ενημερωθεί και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
Εμένα μου σκυλοβρωμάει ΠΑΣΟΚ αυτή η ιστορία. Ξαφνικά βρέθηκε ο λεφτάς μετά από μια δεκαετία να χώσει τα φράγγα στον ΠΑΟΚ, μέσα στην χειρότερη κρίση που γνώρισε η ελλάδα τα τελευταία 180 χρόνια, να αναλάβει λέει τα χρέη κλπ. Πού σκατά ήταν τόσα χρόνια? Γιατί τώρα? Τι να πω μακάρι να ξέρουν τι κάνουν οι Ζαγοροβρύζες εκεί πέρα και όλα να πάνε καλά, γιατί αν κάτι στραβώσει τώρα, αν δώσουν την ομάδα σε τίποτα φυτευτούς πάλι που θα μας ρίξουν στάχτη στα μάτια για κανα χρόνο και μετά αφήσουν πίσω τους συντρίμμια και ειδικά τα συντρίμμια της Τούμπας τότε αυτοί οι 2 θα την πληρώσουνε, μιλημένα ξηγημένα. Αυτοί θα κυνηγθούνε, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Σαχπατζίδης, ούτε κανείς. Ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
από ότι διάβασα δεν αναλαμβάνουν χρέη θα συνεχίσουν διοίκηση πρωτοδικείου για να πιέσουν για ρύθμιση
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Εντιτ, το ποσταρε ηδη ο Vicious
« Last Edit: June 27, 2011, 20:00:20 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/330588.html

Από διάλογο σε διάλογο. Νέες σπαρταριστές τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από τη δικογραφία. Ακούγονται: Μπέος, Ζαγοράκης, Μ. Ψωμιάδης και Κανελλόπουλος.
"Συλλάβανε τον Βαγγέλη στο αεροδρόμιο"

Ο Θανάσης κανελλόπουλος καλεί τον Αχιλλέα Μπέο:

Θανάσης: Πάρε τον Καρρά τηλέφωνο και να πάρει τον Ζαγοράκη και πες του αυτό που κάνανε είναι. Βάλανε φίλαθλο να μηνύσει τον Βαγγέλη και πήγε η αστυνομία να συλλάβει τον Βαγγέλη τώρα στο αεροδρόμιο.

Αχιλλέας: Άι στο διάολο.

Θανάσης: Και προσπαθούμε να βρούμε τον εισαγγελέα. Πες του είναι ντροπή αυτά που κάνουν. Μεταξύ μας.

Αχιλλέας: Να μηνύσει τον Βαγγέλη; Σώπα ρε.

Θανάσης: Πήγε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ και μήνυσε τον Βαγγέλη, τάχα για εξύβριση και πήγε στην αστυνομία και του κάνει αυτόφωρο και πήγαν στον Βαγγέλη και τον συλλάβανε στο αεροδρόμιο.

Αχιλλέας: Σοβαρά μιλάς;

Θανάσης: Πάρε τον Καρρά για να μην του μιλήσω του Ζαγοράκη και πες του είναι ντροπή

Αχιλλέας: Τι να κάνει ο Καρράς; Έχει καμιά δουλειά ο Καρράς;

Θανάσης: Να τον πάρει, αφού είναι φίλος του.

Αχιλλέας: Και άμα είναι; Φίλος δεν ήταν και στην ψηφοφορία;

Θανάσης: Ο π#ύστης, να βάλει τον φίλαθλο, τώρα μεταξύ μας,να μηνύονται και να συλλαμβάνονται οι παράγοντες του ποδοσφαίρου;

Αχιλλέας: Ντροπή, γ@μησέ το. Τώρα τον παίρνω τηλέφωνο. Γεια.

Ζαγοράκης σε Μπέο: "Μην μου λες τι θα κάνω"

Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

Αχιλλέας: Θοδωρή συγχαρητήρια καταρχήν για τη νίκη.

Θοδωρής: Έλα ρε Αχιλλέα. Τι έγινε φίλε;

Αχιλλέας: Καταρχήν συγχαρητήρια. Δεύτερον είναι ντροπή ρε μ@λάκα. Πήγε και έκανε μήνυση τώρα ένας φίλαθλος στον Μαρινάκη και τον πήγαν αυτόφωρο.

Θοδωρής: Τελείωσε κιόλας.

Αχιλλέας: Τι τελείωσε; Τι τελείωσε ρε μ@λάκα; Τον συλλάβανε στο αεροδρόμιο.

Θοδωρής: Είσαι τρελός ρε;

Αχιλλέας: Εγώ είμαι τρελός; Τώρα με πήρε ο Κανελλόπουλος.

Θοδωρής: Καταρχήν ρε Αχιλλέα να σου πω κάτι, εσύ σαν τι;

Αχιλλέας: Εε;

Θοδωρής: Εσύ παίρνεις σαν τι;

Αχιλλέας: Εγώ παίρνω ότι δεν είναι σωστό, στα @ρχίδια μου αν τον συλλάβουν ή δεν τον συλλάβουν.

Θοδωρής: Κάτσε να σου πω, εγώ είμαι 2 λεπτά από το αεροδρόμιο και πηγαίνω εκεί πέρα. Μην μου λες εσύ μ@λάκα τι θα κάνω.

Αχιλλέας: Εγώ σε παίρνω λοιπόν ότι δεν είναι σωστό αν ξεκινήσει τέτοιο πράγματα, θα μηνύει ο ένας τον άλλον.

Θοδωρής: Μα αυτό σου λέω ρε φίλε....

Αχιλλέας: Δεν έχει νόημα.

Θοδωρής: Δηλαδή εσύ εκτίθεσαι και δεν...

Αχιλλέας: Σας παίρνω, στα @ρχίδια μου εμένα ο Μαρινάκης και εσύ. Δεν σε ξαναπαίρνω κιόλας. Κόφτε το λαιμό σας.

"Δεν έφυγα ούτε για κατούρημα"

Ο Αχιλλέας Μπέος καλεί άγνωστο (πιθανόν είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης):

Αχιλλέας: Έλα ρε αδερφούλη, έχω τρελαθεί με τα μουνόπ@να.

Άγνωστος: Τώρα μπήκα στο αεροπλάνο. Ναι δεν είναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάντως και ο Μάνταλος ήταν...

Αχιλλέας: Τον πήρα, άστο τώρα αυτό το θέμα, γ@μησέ το. Δεν έπαιξε η ομάδα.

Άγνωστος: Εντάξει.

Αχιλλέας: Με πήρε τώρα τηλέφωνο, του μίλησα. Μου λέει έπρεπε να κάνω έγκλημα μου λέει, θα τελείωνα με την σφυρίχτρα.

Άγνωστος: Εντάξει,

Αχιλλέας: Δεν είχε, δεν τσουλούσε η ομάδα.

Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.
Άγνωστος: Εντάξει, τώρα μας έκοψε ανάποδα τέτοια, εσύ τα καταλαβαίνεις...

Αχιλλέας: Τίποτα μη σου λένε τέτοια. Το είδα το παιχνίδι, δεν έφυγα ούτε για κατούρημα.

Άγνωστος: Εντάξει.

Αχιλλέας: Στεναχωρέθηκα τώρα είναι δυνατόν; Τον πήρα τον Ζαγοράκη και μου...

Άγνωστος: Τώρα ήθελε να έρθει ο Ζαγοράκης εδώ.

Αχιλλέας: Και μου λέει εσύ ως τι παίρνεις; Του λέω πήγαινε γ@μήσου ρε μ0υνί του λέω. Δεν ντρέπεστε λιγάκι, αναμεταξύ μας τέτοια πράγματα;

Άγνωστος: Έτσι. Να σου πω, πόσο είναι η ΑΕΚ;

Αχιλλέας: 3-1 χάνει.

Άγνωστος: Πόσο θέλει ακόμα;

Αχιλλέας: Θέλει 12-13 λεπτά.

Άγνωστος: Ο διαιτητής είναι υπέρ του Παναθηναϊκού;

Αχιλλέας: Με χειρουργείο, βαμβάκι. Με τρόπο, ξέρεις...

Άγνωστος: Εντάξει. Θα σε πάρω μόλις φτάσω.

Ζαγοράκης σε Μπέο: "Συγγνώμη ρε Αχιλλέα"

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης καλεί τον Αχιλλέα Μπέο:

Θοδωρής: Έλα φίλε.

Αχιλλέας: Ποιος είναι;

Θοδωρής: Ζαγόρ.

Αχιλλέας: Άντε ρε μ@λάκα και γ@μήσου πρωί-πρωί μ@λάκα και αν ήμουν χτες Θεσσαλονίκη θα σε έδερνα. Μου λες με ποια ιδιότητα παίρνω τηλέφωνο...

Θοδωρής: Εσύ ρε μαλάκα με παίρνεις τηλέφωνο...

Αχιλλέας: Πήρα ρε μαλάκα από ενδιαφέρον. Στα @ρχίδια μου...

Θοδωρής: Μα από ενδιαφέρον, πες μου έτσι. Και εγώ τρελαίνομαι και λέω είναι δυνατόν; Τι έγινε;

Αχιλλέας: Άντε γ@μήσου, σε πήρα και σου είπα συγχαρητήρια.

Θοδωρής: Καλά έκανες, αλλά τρόμαξα. Λέω τι έγινε.

Αχιλλέας: Αλλά έμαθα αυτό το πράγμα και λέω αναμεταξύ μας είναι δυνατόν;

Θοδωρής: Εγώ να δεις. Μόλις μου το λες, εγώ νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα.

Αχιλλέας: Τρελός είσαι; Με ενημερώσανε αυτό το πράγμα. Ο Κανελλόπουλος μέσω του εισαγγελέα του αδερφού του. Λέω είναι δυνατόν;

Θοδωρής: Με παίρνουν... μετά σε ξανάπαιρνα, έκλεισες το τηλέφωνο ρε μ@λάκα;

Αχιλλέας: Το έκλεισα. Δεν γούσταρα και εσένα και τον Μαρινάκη, στα @ρχίδια μου. Εγώ το πήρα, δηλαδή θα έρθεις στον Βόλο και θα σε στείλω αυτόφωρο;

Θοδωρής: Φίλε sorry. Εγώ νομίζω πλάκα μου κάνεις και πάω να σου κάνω και εγώ καλαμπούρι.

Αχιλλέας: Τι πλάκα μ@λάκα να πούμε.

Θοδωρής: Μην είσαι μ@λάκας τώρα. Και μετά με παίρνει ο Βαγγέλης και λέω πλάκα κάνεις. Αυτό το @ρχίδι που έκανε αυτό το πράγμα, γιατί έμαθα το όνομα και τα πάντα, εμένα με βρίζει φίλε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αχιλλέας: Ντροπή είναι τώρα, αναμεταξύ μας να μην μπορούμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα;

Θοδωρής: Αλλά άκου να σου πω τι έγινε. Πέταξε ένας δικός του, Βαγγέλη plexiglass από πάνω...

Αχιλλέας: Τελοσπάντων γ@μησέ το τώρα. Είμαι εδώ στο ξενοδοχείο με την ομάδα και έχω να κοιτάξω να προκριθώ.

Θοδωρής: Sorry να πούμε. Εγώ νομίζω μου κάνεις πλάκα και σου κάνω και εγώ.

Αχιλλέας: Όχι ρε μ@λάκα, πήρα από ενδιαφέρον.

Θοδωρής: Καλά έκανες ρε Αχιλλέα. Τώρα γ@μησέ με, μεταξύ μας δεν υπάρχει θέμα.

Αχιλλέας: Τι με είχες εμένα για κανενός πιόνι; Το έμαθα και λέω είναι δυνατόν; Γιατί αν θα γινόταν κάτι τέτοιο, όλοι θα τα έριχναν πάνω σου, στο λέω να το ξέρεις.

Θοδωρής: Εντάξει. Ρε και εγώ να μάθαινα αλλά σου λέω νόμιζα ότι κάνεις πλάκα. Και σου λέω άη γ@μήσου τι θες.

Αχιλλέας: Άντε φιλιά, σε αγαπάω.

Θοδωρής: Τι ώρα παίζεις;

Αχιλλέας: 19:00 η ώρα παίζω.

Θοδωρής: Και τι ανησυχείς ρε π#ύστη;

Αχιλλέας: Πως δεν ανησυχώ; Μπάλα είναι. Είδες χτες η ΑΕΚ τι έγινε; Η μπάλα δεν έχει τέτοια.

Θοδωρής: Δεν το είδα.

Αχιλλέας: Δεν έχει τέτοια η μπάλα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι.

Θοδωρής: Εντάξει τώρα δεν... οι άλλοι πάνε για αλλού, γ@μησέ με. Λοιπόν καλή επιτυχία. Όλα εντάξει.

Αχιλλέας: Φιλιά, ευχαριστώ.

"Να φύγει από τη μέση ο Ηρακλής"

Ο Μάκης Ψωμιάδης μιλά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη:

Β: Να σου πω κάτι, τί γίνεται τώρα μ'αυτούς; Ποιοι θα πέσουνε;

Α: Αυτοί οι δύο δεν μπορούνε να τα πάρουνε πίσω. Είναι έτσι και τα δεδομένα τώρα που δεν μπορούνε, χαρτιά να φέρουνε τώρα ότι πληρωθήκανε είναι εκτός... πρέπει να έχουνε (ακατάληπτο) χρονολογία 31 Μαρτίου ότι πληρωθήκανε.

Β: Και δεν μπορούν να τα βρουν λες;

Α: Δεν μπορούν, τραπεζικό χαρτί; Με τίποτα.

Β: Μάλιστα.

Α: Αφού δεν έχουν υπογράψει μέχρι τώρα, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν έχουν υπογράψει.

Β: Και του Ηρακλή δεν υπέγραψε κανείς.

Α: Και του Ηρακλή δεν έχουν υπογράψει. Του Ηρακλή έχουνε πάει και χαρτιά να πούμε, αγοράσανε χαρτιά ο Μυτιληναίος και ο άλλος από την Τρίπολη από παίκτες. Έχουν έναν Τζελελίδη δικηγόρο, Θεσσαλονικιό, Παοκτζή.

Β: Ναι, ναι, τον Γιώργο.

Α: Καλό παιδί. Του πήγε να πούμε εκεί για τους πελάτες του που ήταν απλήρωτοι και τους πληρώσανε οι άλλοι και πήγαν χαρτιά ότι είναι απλήρωτοι. Τους πλήρωσε η Λάρισα και ο Αστέρας και πήραν τα χαρτιά και τα στείλανε ανώνυμα στην ΕΠΟ ότι: "Είμαστε απλήρωτοι." Με πιάνεις τι σου λέω;

Β: Ναι, ναι.

Α: Για αυτό σου λέω. Καλό είναι. Καλό είναι αυτό να πούμε, να φύγει ο Ηρακλής από τη μέση.

Β: Ε βέβαια ρε, άντε τους π........ να πούμε!

Α: Και ένα άλλο... είναι και το άλλο, άμα φύγει ο Πανιώνιος, είναι δύο σωματεία του Ολυμπιακού, είναι από το τραστ εκεί.

Β: Του Ολυμπιακού σωματείο και οι δύο, βέβαια. Το θέμα είναι, δεν ξέρω, θα κάνουν μαγειρέματα, αλλά δεν μπορεί, αρεοπαγίτης είναι εκεί πέρα.

Α: Τί μαγειρέματα ρε; Δεν μπορούν να κάνουν, θα πάνε στην UEFA οι άλλοι. Έτοιμοι είναι να πάνε στην UEFA ο Πηλαδάκης και αυτοί. Δεν το κάνει ο άλλος ο μ.......! Κι απ'ό,τι μαθαίνω, θα μείνουν κιόλας αυτοί οι δύο, οι ομάδες. Τους πιέζει κι η Nova και ιστορίες και τέτοια ότι να μην ανέβουν πέντε από τη δεύτερη (ακατάληπτο).

Β: Έ και πως θα γίνει;

Α: Αυτή την απόφαση που κάνανε θα την αλλάξουνε η ΕΠΟ. Αντί να ανεβούνε πέντε...

Β: Θα ξεφτιλιστούνε τότε. Να αλλάξουνε απόφαση; Θα ξεφτιλιστούμε, χαμός θα γίνει.

Α: Ναι σε συ Θοδωρή, αλλά να σου πω κάτι; Και το προϊόν πέφτει τώρα. Όταν θα ανέβουνε πέντε από τη Β' Εθνική...

Β: Δεν το συζητάμε, θα ανεβούνε τώρα και η κουτσή Μαρία.

Α: Δεν το συζητάμε τώρα, θα ανεβούνε τα Τρίκαλα και τα α.......... μου και τις Δόξες, κωλομάδες είναι.

Β: Τα Τρίκαλα; Ποια Τρίκαλα; Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦΗ δεν παίρνουνε με τίποτα άδεια.

Α: Ε ποιοί; Κάποιοι από τις άλλες ομάδες.

Β: Θα ανέβει Κομπότης, Σαββάκης θα ανέβει...

Α: Ο Κομπότης εντάξει, ο Πιερικός θα ανέβει, χαζομάρες τέτοιες ομάδες θα ανέβουν. Γιατί; Ο Σαββάκης μπορεί να κάνει ομάδα; Τί να λέμε;

Β: Καλά ρε προεδράρα.

Α: Πάντως Παναιτωλικό και Γιάννινα τους έχει πιάσει ο Ολυμπιακός.

Β: Παναιτωλικό και Γιάννινα, ε;

Α: Ναι.

Β: Εμείς τι θα κάνουμε; Θα πάμε πάλι σαν πρόβατα στη σφαγή;

Α: Τίποτε, πρέπει να οργανωθούμε να πούμε...

Β: Ε βέβαια.

Α: Αυτοί ετοιμάζανε να βάλουνε τον Βεντούρη πρόεδρο στη Σούπερ Λίγκα.

Β: Σούπερ Λίγκα; Τα λες ρε π........;

Α: Ναι, ναι.

Β: Γιατί; Θα αλλάξει του χρόνου; Ο Μαρινάκης δεν είναι και του χρόνου;

Α: Όχι.

Β: Και θα'χει θέμα το καλοκαίρι ποιον θα ψηφίσουμε πάλι.

Α: Ναι, ναι, ναι.

Β: Καλά, θα τα πούμε αυτά από κοντά με την ησυχία μας.

Α: Καλά, καλό Πάσχα.

Β: Επίσης.

Διάλογος μεταξύ του Μάκη Ψωμιάδη και του Αργύρη. Όπου "Α" βάλτε τον Μάκη Ψωμιάδη και όπου "Β" βάλτε τον συνομιλητή του, με το όνομα Αργύρης.

Ο "Α" ενημερώνει τον "Β" ότι ο Αχιλλέας Μπέος έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία "κράζει" τον Σοφοκλή. Ο "Α" πιστέυει ότι πρέπει ο Σοφοκλής να απαντήσει άμεσα σε αυτή την ανακοίνωση, αλλά ο "Β" του λέει ότι απουσιάζει εκτός Ελλάδας για 10 ημέρες.

Α: Εγώ να σου πω κάτι; Δεν θέλω να γίνει μπουρδέλο, πάνε να το κάνουνε μπουρδέλο αυτοί.

Β: Σωστός είσαι.

Α: Τον βάζει ο Μαρινάκης και τα κάνει αυτά.

Β: Το πιθανότερο, έτσι όπως το λες είναι.

Α: Από μόνος του δεν βρίσκει αυτός τα κουράγια να το κάνει, για να πει...

Β: Όχι ρε, τέτοια σοβαρά θέματα, για ομοσπονδία και τα λοιπά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει...

Α: Συμφωνείς;

Β: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει την έγκριση. Και αν δεν τον έχει βάλει, έχει πάρει την έγκριση 100%.

Α: Μα γι'αυτό και τον έβαλαν εκεί πέρα, για να φαίνεται αυτός, να τα κάνει μπουρδέλο αυτός...

Β: Και μετά ο άλλος να το παίζει ισορροπιστής.

Α: Επέμεινε και εσύ να τον πάρεις τηλέφωνο, θα επιμείνω και εγώ, πρέπει να βγάλει μία ανακοίνωση για να τον βάλει στη θέση του.

Β: Έγινε πρόεδρέ μου.

Ο Μάκης Ψωμιάδης ("Α") συνομιλεί με τον Πατρίκ ("Β").

Αρχικά συζητούν για το που θα περάσουν το Πάσχα. Συμφωνούν ότι ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα διότι δεν ήταν συνεπείς στις πληρωμές των παικτών και γενικά στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ο "Α" συγκεκριμένα για τον Πανιώνιο αναφέρει: "Έτσι θέλανε ο κύριος Τσολακάκης, πήγανε και βρήκανε ταμεία 1,2 και τα φάγανε. Ο Τσακίρης τους άφησε 1,2 μετρητά τη μέρα που τους παρέδωσε."
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ëïéðïïïïïïïí...

Äåí âñéóêù ôðô ìåðôï óôïõò äéáëïãïõò ôïõ Æáãïñáêç ÅÊÔÏÓ áðï ôá óõããíùìç óôïí Ìðåï, ðïõ ïíôùò åéíáé ãåëïéá åíôåëùò...

Ðáñáêáôù...
Ó÷åôéêá ìå ôïí Çñáêëç, ðñïóùðéêá óõìöùíù ìå ôïí Æáãïñáêç, êáé äåí âëåðù êáôé êáôáêñéôåï ðåñá áðï ôçí ðñïóùðéêç ôïõ áðïøç.
Ó÷åôéêá ìå ôïí äéáëïãï ìå ôïí Ìáêç...
Á’: ÐÜíôùò Ðáíáéôùëéêü êáé ÃéÜííåíá ôïõò Ý÷åé ðéÜóåé ï Ïëõìðéáêüò.
Â’: Ðáíáéôùëéêü êáé ÃéÜííåíá, å;
Á’: Íáé.
Â’: Åìåßò ôé èá êÜíïõìå; Èá ðÜìå ðÜëé óáí ðñüâáôá óôç óöáãÞ;
Á’: Ôßðïôå, ðñÝðåé íá ïñãáíùèïýìå íá ðïýìå…
Â’: Å âÝâáéá.
Á’: Áõôïß åôïéìÜæáíå íá âÜëïõí ôïí Âåíôïýñç ðñüåäñï óôçí Óïýðåñ Ëßãêá…
Â’: Óïýðåñ Ëßãêá; Ôá ëåò ñå ð…;

Áðï åäù êáôáëáâáéíù 1ïí ïôé ï ÐÁÏÊ öõóéêá êáé äåí åéíáé óå áñìá êáíåíïò, 2ïí ï ÐÁÏÊ åéíáé ðëçñùò áíôéèåôïò ìå ôï áñìá ôïõ ãáõñïõ êáé 3ïí ïôé ï ÐÁÏÊ öáéíåôáé íá öôéá÷íåé äåéëá äåéëá ôï äéêï ôïõ áñìá.

Ôéðïôá ôï åðéëçøéìï áñá, ðéï ðïëõ âëåðù ìéá ôáêôéêç éóïðåäùóçò áðï ôïõò äçìïóéïãñáöïõò. Áðëá áðïñù ãéáôé ìðïñåé íá âãáéíïõí ïëïé áõôïé ïé äéáëïãïé ðïõ óôçí ïõóéá ðåñá áðï áêñáôï êïõôóïìðïëéï äåí ëåíå áðïëõôùò ôðô.

ÕÃ. Ïé äéáëïãïé ôïõ Ìáñéíáêç ðïõ æçôïõóå äéáöïñïõò äéáéôçôåò ðïõ åéíáé;

ÕÃ2.¢ãíùóôïò: ÅíôÜîåé.
Á÷éëëÝáò: Ìå ðÞñå ôþñá ôçëÝöùíï, ôïõ ìßëçóá. Ìïõ ëÝåé Ýðñåðå íá êÜíù Ýãêëçìá ìïõ ëÝåé, èá ôåëåßùíá ìå ôçí óöõñß÷ôñá.
¢ãíùóôïò: ÅíôÜîåé,
Á÷éëëÝáò: Äåí åß÷å, äåí ôóïõëïýóå ç ïìÜäá.

Áõôï áöïñá ôïí Ìáíôáëï. Äëä ï Á÷éëëåáò ðçñå ôçë ôïí Ìáíôáëï êáé ç áðáíôçóç ôïõ çôáí áõôç. Ôá ó÷ïëéá ðåñéôôá.... áðïëïãçèçêå ï Ìáíôáëïò ðïõ äåí ìðïñåóå íá êáíåé êáôé, ãéáôé ï êïêêéíç ðïõôáíá óåñíïôáí... Ôï êáëï ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ôïí Æáãïñáêç êáô'åðåêôáóç åéíáé ïôé ï êáèå Ìáíôáëïò åé÷å ÖÏÂÏ íá êáíåé åãêëçìá áöïõ çîåñå ïôé èá ôåëåéùíå áðï ôçí äéáéôçóéá. Áõôï ôïõëá÷éóôïí äåé÷íåé ïôé êáôé åãéíå óôïí ôïìåá ôçò äéáéôçóéáò. Åíá áêïìá ìðñáâï ëïéðïí.

ÕÃ3. Ðñéí ï êáèåíáò óáò êñáîåé ðïõ åìðëåêåôáé ôï ïíïìá ôïõ Æáãïñáêç óôá ôçë. óêåöôåéôå ðïóåò öïñåò å÷ïõìå ðåé ïëïé ìáò "Ðáñå ñå Æáãïñ ôçë êáé ãáìçóå ôïõò ôçí ìáíá" êëð Þ óêåöôåéôå áí çóáóôáí óôçí èåóç ôïõ ôé èá êáíáôå. Åãù ðñïóùðéêá èá ðñïóðáèïõóá íá äéêôõùèù êáé íá ìéëáù ìå ôïõò ðåñéóóïôåñïõò....
« Last Edit: June 27, 2011, 20:13:15 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Καμία σχέση με τα στημένα δεν έχουν οι συνομιλίες, συμφωνώ.

Δύο παρατηρήσεις όμως :

1. Ρε Ζαγοράκη, ζητάς συγνώμη από τον Μπέο; Είναι δυνατόν;
2. Μπινελίκια σε δικό μας οπαδό; Πρόσεχε. . . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
alexisv ενταξει φαινεται ασχημα αλλα εδω καθε Κυριακη υπαρχουν κλωτσομπουνιδια στην 4...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ρε μάγκες έλεγχος δεν έγινε επί αράβων? Έλεγχο δε διενεργεί και ο Ερασιτεχνης? Δηλαδή αν δεν κάτσει τελικά το θέμα μετά τον έλεγχο και προκύψει νέος ενδιαφερόμενος πάλι έλεγχο θα κάνει και αυτός? Την κολοκυθιά παίζουμε;;;; Ο χρόνος περνάει και δεν έχουμε κλείσει ούτε έναν παίκτη ενδεκάδας ακόμα!!!! Ούτε μπακ, ούτε φορ, ε άει στα διάλα να πούμε!!! Εικόνα κωλοχανείου μου βγάζουν εμένα ακόμα δεν ξεκινήσαμε... Τεσπα...Πάμε στην πρώτη να ξεκαβλώσουμε και μετά συζητάμε πάλι...
Μην μπερδεύεσαι φίλε, τα πράγματα είναι απλά.

Ένα απλό παράδειγμα για να το καταλάβουμε και να συνεννοηθούμε:

Ψάχνεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο. Βρίσκεις ένα για το οποίο έχεις ακούσει πως λίγο καιρό πριν ενδιαφερόταν κάποιος άλλος ο οποίος το έκανε όλους τους σχετικούς ελέγχους αλλά τελικά δεν το αγόρασε. Εκτός απ αυτό, στο αυτοκίνητο έκανε έλεγχο και ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη απλά για να ξέρει τι γίνεται.

ΕΣΥ, θα κάνεις έλεγχο ή θα βασιστείς σε όσα ακούστηκαν από τον προηγούμενο που ενδιαφερόταν και τα όσα λέει ο ξάδερφος;

Θέλω να πιστεύω πως θα κάνεις τον δικό σου έλεγχο. . .

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Οι πρόσφατες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου, καθιστούν επιβεβλημένη την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει τη μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν σαν να συντασσόμασταν με την αναξιοπιστία που καταστρέφει το ποδόσφαιρο και απομακρύνει τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η απόφασή μας αυτή αποσκοπεί στο να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας πορείας  για την κάθαρση του ποδοσφαίρου και δεν ισοδυναμεί με λευκή ψήφο σε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί προς το συμφέρον των ομάδων τους".

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16395RDL9&extLang

northeagle_4

• Guest
Σωστη ως στάση αυτη αλλα με την μη επικυρωση της βαθμολογιας υπαρχουν ισως και επιπτωσεις.Με σημαντικοτερη τον αποκλεισμο των ομαδω απο την ευρωπη και ειναι σιγουρα αδικο για της πουστιες αλλων να μην παιξει ο ΠΑΟΚ ευρωπη. δεν ξερω αν ισχυει αυτο 100% αλλα λογικα οι θεσεις ευρωπης καταμερίζονται στην ουεφα μονο με την επικυρωμενη βαθμολογια που τους στέλνει η ΕΠΟ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Êáëá êáíåé. Áöïõ ôóáìðéï ëéê èá ðáéîïõìå

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=9465&t=1

×ñÞìáôá áðü ÏÐÁÐ, ôÝëïò...

Ìå áíáêïßíùóÞ ôçò ç ÏÐÁÐ Á.Å. Ýêáíå ãíùóôü ðñéí áðü ëßãï, üôé áíáóôÝëåé ôçí éó÷ý ôùí ÷ïñçãéêþí óõìâÜóåùí, ðïõ Ý÷åé õðïãñÜøåé ìå ôç Óïýðåñ Ëßãêá êáé ôéò ïìÜäåò îå÷ùñéóôÜ, ëüãù ôïõ óêáíäÜëïõ, ðïõ Ý÷åé îåóðÜóåé. Ç ïéêïíïìéêÞ æçìéÜ, ðëÝïí, ãéá ôéò ïìÜäåò, åßíáé ôåñÜóôéá...

ÁíáëõôéêÜ ç áíáêïßíùóç ôçò ÏÐÁÐ Á.Å.:

«Ôï Ä.Ó. ôçò ÏÐÁÐ Á.Å. èá ëÜâåé ïñéóôéêÝò áðïöÜóåéò ìåôÜ ôçí Üóêçóç êáé ôùí ðåéèáñ÷éêþí äéþîåùí ôçò áèëçôéêÞò äéêáéïóýíçò

Ïé áðïêáëýøåéò êáé ïé ñáãäáßåò äéêáóôéêÝò åîåëßîåéò óå üôé áöïñÜ óôçí õðüèåóç ôùí «óôçìÝíùí» áãþíùí êáé ôïõ ðáñÜíïìïõ óôïé÷çìáôéóìïý, óôçí ïðïßá åìðëÝêïíôáé äåêÜäåò ðáñÜãïíôåò ôïõ ðïäïóöáßñïõ, êáèéóôïýí åðéâåâëçìÝíç ôçí áíáóôïëÞ éó÷ýïò ôùí óõìâÜóåùí ÷ïñçãßáò ðñïò ôéò ðïäïóöáéñéêÝò ïìÜäåò êáé ôéò äéïñãáíþôñéåò áñ÷Ýò ôùí ðñùôáèëçìÜôùí, êáèþò êáé ôçí áíáóôïëÞ êáôáâïëÞò ôùí åî áõôþí áðïññåïõóþí ÷ñçìáôéêþí ðïóþí.

Ôï Ä.Ó. ôçò ÏÐÁÐ Á.Å., ôéò åðüìåíåò çìÝñåò, èá óõæçôÞóåé äéåîïäéêÜ ôï èÝìá, ìå âÜóç ôá óôïé÷åßá ôçò äéêáóôéêÞò Ýñåõíáò êáé èá ëÜâåé ôéò áðïöÜóåéò ôïõ.

ÐáñÜëëçëá ç ÏÐÁÐ Á.Å. åßíáé õðï÷ñåùìÝíç íá ìåëåôÞóåé óõíïëéêÜ ôï æÞôçìá ôùí ó÷Ýóåùí êáé åéäéêüôåñá ôï èÝìá ôùí ÷ïñçãéêþí óõìâÜóåþí ôçò ìå ôéò äéïñãáíþôñéåò áñ÷Ýò ôùí ðñùôáèëçìÜôùí, áëëÜ êáé ìå ôéò ïìÜäåò ïé ïðïßåò ìåôÝ÷ïõí ó’ áõôÜ, Ýôóé þóôå – åöüóïí êáé üðïõ áðáéôåßôáé – íá äéáìïñöþóåé Ýíá íÝï áõóôçñüôåñï ðëáßóéï, ôï ïðïßï èá äéáóöáëßæåé ôá óõìöÝñïíôÜ ôçò, áëëÜ ôáõôü÷ñïíá èá óõìâÜëåé óôçí ïñèÞ áðü êÜèå Üðïøç ïñãÜíùóç êáé äéåîáãùãÞ ôùí áãþíùí, êÜôé ôï ïðïßï åßíáé áðáßôçóç üëùí ôùí ðïëéôþí.

Èõìßæïõìå üôé ç ÏÐÁÐ Á.Å. óõììåôåß÷å, ðñéí Ýíá ÷ñüíï, óôç äçìüóéá óõæÞôçóç ãéá ôçí áíÜãêç ôçò ëÞøçò ðñüóèåôùí êáé áõóôçñüôåñùí ìÝôñùí óôçí äéïñãÜíùóç ôùí ðñùôáèëçìÜôùí êáé ðñïò áõôÞ ôçí êáôåýèõíóç óõíåñãÜóôçêå ìå ôçí ÃåíéêÞ Ãñáììáôåßá Áèëçôéóìïý, ôçí ÅÐÏ êáé ôïõò Üëëïõò åðßóçìïõò öïñåßò, áëëÜ êáé ôéò ïìÜäåò ðñïêåéìÝíïõ íá áõóôçñïðïéçèåß ï Ðåéèáñ÷éêüò Êþäéêáò, êÜôé ôï ïðïßï êáé Ýãéíå. Åéäéêüôåñá óå üôé áöïñÜ ôéò ÷ïñçãéêÝò óõìâÜóåéò, õðåíèõìßæïõìå, üôé ôñïðïðïéÞèçêáí, ìå ôçí ðñïóèÞêç, ñçôñþí âßáò êáé äéáöÜíåéáò.

Óôï äéÜóôçìá ðïõ ìåóïëÜâçóå, ïé ñÞôñåò âßáò åíåñãïðïéÞèçêáí áëëåðÜëëçëåò öïñÝò, ìå óõíÝðåéá íá ðáñáêñáôçèïýí ìå âÜóç ôéò áðïöÜóåéò ôçò áèëçôéêÞò äéêáéïóýíçò óõíïëéêÜ ðåñßðïõ 1,5 åêáôïììýñéï åõñþ. Ùóôüóï, êïéíÞ åßíáé ç äéáðßóôùóç üôé äåí åðéôåý÷èçêå ôï ðñïóäïêþìåíï áðü üëïõò áðïôÝëåóìá.

ÌåôÜ ôéò ôåëåõôáßåò åîåëßîåéò ç ÏÐÁÐ Á.Å. èá åíåñãïðïéÞóåé êáé ôéò ñÞôñåò äéáöÜíåéáò, êáèþò ïé áðïêáëýøåéò ãéá óôçìÝíïõò áãþíåò, áëëïßùóç áðïôåëåóìÜôùí êáé ðáñÜíïìï óôïé÷çìáôéóìü, èÝôïõí åõèÝùò èÝìá ïéêïíïìéêÞò æçìßáò ôçò åôáéñåßáò, áèÝôçóçò ôùí óõìâÜóåùí ÷ïñçãßáò, áëëÜ êáé äõóöÞìçóçò ôïõ ðïäïóöáßñïõ, ôï ïðïßï ãéá ôçí ÏÐÁÐ Á.Å. óõíéóôÜ, åêôüò ôùí Üëëùí, âáóéêü ðñïúüí óôçí äéïñãÜíùóç ðáé÷íéäéþí ôçò.

ÅðéðñïóèÝôùò, ç ÏÐÁÐ Á.Å. åðéèõìåß – êáôüðéí êáé ïñéóìÝíùí äçìïóéåõìÜôùí - íá êáôáóôÞóåé óáöÝò áõôÞ ôçí þñá üôé:

•           ÌåôÜ áðü åéóáããåëéêÞ ðáñáããåëßá óõíÝäñáìå ôï Ýñãï ôçò äéêáóôéêÞò äéåñåýíçóçò ðáñÝ÷ïíôáò ôá óõãêåêñéìÝíá óôïé÷åßá ðïõ æçôÞèçêáí.

•           Ïé áãþíåò ïé ïðïßïé åíôÜóóïíôáé óôï êïõðüíé ôïõ ÐÁÌÅ ÓÔÏÉ×ÇÌÁ áðïöáóßæïíôáé ìåôÜ áðü óõóôçìáôéêÞ ìåëÝôç ôùí åëëçíéêþí êáé äéåèíþí ðñùôáèëçìÜôùí, ìå âÜóç ôçí åëêõóôéêüôçôá ðïõ áõôïß Ý÷ïõí óôïõò ðáßêôåò. Ç åôáéñåßá ìáò äåí Ý÷åé êáíÝíá ëüãï íá åìðëáêåß óå áãþíåò áìöéâüëïõ ðïéüôçôáò. Ôï áíôßèåôï, ôï ìåãáëýôåñï ðåñéïõóéáêü ôçò óôïé÷åßï, áðïäåäåéãìÝíá, åßíáé ç áîéïðéóôßá ôçò, ôçí ïðïßá óå êáìéÜ ðåñßðôùóç äåí èá äéáêéíäýíåõå êáé äåí óêïðåýåé íá äéáêéíäõíåýóåé

•           Ôï æÞôçìá ôïõ ðáñÜíïìïõ óôïé÷çìáôéóìïý áðáó÷ïëåß éäéáßôåñá ôçí ÏÐÁÐ Á.Å., áëëÜ êáé üëåò ôéò åôáéñåßåò ðïõ äéïñãáíþíïõí ðáé÷íßäéá óôïé÷Þìáôïò. Óôçí ôåëåõôáßá ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôçò ÅõñùðáúêÞò ¸íùóçò Ëïôáñéþí, ôï æÞôçìá áõôü ôÝèçêå ìå Ýìöáóç. Áðïöáóßóôçêå, ìÜëéóôá, ç ÅõñùðáúêÞ ¸íùóç Ëïôáñéþí íá óõíåñãáóôåß óôåíÜ, áëëÜ êáé íá óõíäñÜìåé ïéêïíïìéêÜ óôçí ðñïóðÜèåéá äçìéïõñãßáò åíüò äéåèíïýò óõóôÞìáôïò åëÝã÷ïõ ôïõ ðáñÜíïìïõ óôïé÷çìáôéóìïý, ìå ôçí óõíåñãáóßá ôçò UEFA, ôçò FIFA, ôçò Äéåèíïýò ÏëõìðéáêÞò ÅðéôñïðÞò êáé ôçò Interpol».

Offline t.b

• Αλλαγή
Σωστη ως στάση αυτη αλλα με την μη επικυρωση της βαθμολογιας υπαρχουν ισως και επιπτωσεις.Με σημαντικοτερη τον αποκλεισμο των ομαδω απο την ευρωπη και ειναι σιγουρα αδικο για της πουστιες αλλων να μην παιξει ο ΠΑΟΚ ευρωπη. δεν ξερω αν ισχυει αυτο 100% αλλα λογικα οι θεσεις ευρωπης καταμερίζονται στην ουεφα μονο με την επικυρωμενη βαθμολογια που τους στέλνει η ΕΠΟ.

οι πρώτες 5 θέσεις δεν είχαν επικυρωθεί, με αποτέλεσμα να γίνουν τα πλέι οφ;

northeagle_4

• Guest

οι πρώτες 5 θέσεις δεν είχαν επικυρωθεί, με αποτέλεσμα να γίνουν τα πλέι οφ;

για να γινουν τα πλευ οφ απλα. η τελικη επικυρωση στελνεται στην ΟΥΕΦΑ.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Τα κακα πολλα (εκδρομες, εσοδα, βαθμολογια ουεφα)

Κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ θα ειναι κατα τη γνωμη μου Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ που θα αντεξει τη χασουρα μερικων εκατομυριων απο την ευρωπη, γιατι ειμαστε η μονη ΟΜΑΔΑ που ο κοσμος ειναι ΤΟΣΟ συσπειρωμενος διψασμενος και λυσσασμενος

γαυροβαζελοχανουμα θα γονατισουν οσο δεν παει απο την πιθανη απωλεια εσοδων

Χαιρομαι να κοιταω τις πουστρουδες τις αντιπαλους να χλωμιαζουν απ τη μποχα που τους εχει περιτριγυρισει και γω καθε μερα ειμαι χαλαρος και με ψηλα το κεφαλι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καθίστε λίγο... έχει άλλες 87.000 σελίδες η δικογραφία.

kostas4

• Guest
οι διαλογοι του ζαγορακη δεν εχουν καμια σχεση με την υποθεση και ειναι εντελως ακυρο που τους εβγαλαν. τζαμπα ακουστηκε το ονομα του

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Οι πρόσφατες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου, καθιστούν επιβεβλημένη την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει τη μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν σαν να συντασσόμασταν με την αναξιοπιστία που καταστρέφει το ποδόσφαιρο και απομακρύνει τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα.
Ξεκαθαρίζουμε ότι η απόφασή μας αυτή αποσκοπεί στο να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας πορείας  για την κάθαρση του ποδοσφαίρου και δεν ισοδυναμεί με λευκή ψήφο σε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί προς το συμφέρον των ομάδων τους".

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16395RDL9&extLang

:thumbok: