Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Λιάκο φίλε μην τα ισοπεδώνεις όλα, και γω αν δεν πλήρωνα κανέναν σε πήγαινα πρώτο όχι δεύτερο και τρίτο. Γιατί αν δεν κανω λάθος ακόμα και τώρα πληρώνουμε κάτι κούτσηδες κλπ παίκτες που έφερε ο μπάτμαν. Το θέμα είναι ότι δεν πήγες απλά δεύτερος, έκανες πρωταθλητισμό, και αυτό έχουμε να το δούμε από εποχές σαβίδη αν δεν κάνω λάθος. Δεν χρειάζεται να μειώνουμε τις επιτυχίες για να πείσουμε ότι έχουμε δίκιο, υπάρχει προβληματισμός σίγουρα και μένα τα οικονομικά δεν μου κάθονται καλά, από την στιγμή όμως που υπάρχουν ορκωτοί λογιστές που ελέγχουν την ΠΑΕ??? Δηλαδή όλοι στο κόλπο είναι?? Το κακό για μένα είναι ότι από την στιγμή που υπάρχουν αντιπαραθέσεις στην ομάδα, δείχνει ότι ίσως (τι ίσως εγώ για σίγουρο το έχω) υπάρχουν συμφέροντα πλέον, γιατί άλλον λόγο προστριβής δεν μπορώ να βρω.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Ήμαρτον ρε πούστη μου, ήμαρτον! Να θες να ησυχάσεις και να μην σε αφήνουν.
Ρε συ Μπάμπη, σε ρωτάω επειδή είσαι λογικός άνθρωπος, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να σε ακολουθήσω. Επειδή τον ήξερες εσύ και ήταν συμμαθητής σου (πριν 25 χρόνια υποθέτω από την ηλικία σου;), και επειδή ήταν άρρωστος ΠΑΟΚτσής, πάει να πει ότι αποκλείεται να την έχει κάνει;
Επειδή φυσάνε τα μαγαζιά του, πάει να πει ότι ξέρει να διοικεί και αυτό το "μαγαζί";
Επειδή τα ερπετά ανοίγουν το μπουρδέλο τους και λένε ό,τι λένε πάντα, και αυτό τυχαίνει να είναι το ίδιο ή παρεμφερές με αυτό που λέει κάποιος εδώ μέσα, πάει να πει ότι αποκλείεται να ισχύει; Ή αποκλείεται να ισχύει ο,τιδήποτε κακό ακουστεί για αυτόν, επειδή είναι σίγουρα βρώμα που την κυκλοφορούν τα ερπετά;
Όσο για την οικονομική του εμβέλεια, όσο έχεις δει εσύ να βάζει στον ΠΑΟΚ, άλλο τόσο έχω δει κι εγώ. Αλλά εγώ δεν περιμένω από τον Βιολίδη να χώσει, ούτε να βρει επενδυτή, ούτε καν κάποιον μικρομεσαίο που να μπορεί να χώνει έστω 3 ή 2 χαρτιά τον χρόνο, έστω ένα! Ούτε να μου πει πως γίνονται τα μαγικά (ανάλογα με την εποχή τζον γου) με την μπουτίκ. Ή τα μαγικά με τα έσοδα από ευρώπη, που μία είναι 5, μετά γίνονται 3 μετά 2,5 και όσο νυχτώνει η τρύπα μεγαλώνει. Τίποτα από αυτά δεν περιμένω. Περιμένω να βρει έναν γαμημένο χορηγό. Τέταρτη χρονιά και πορευόμαστε με τις χορηγίες του κράτους, όπως όλοι οι άλλοι.
Λες ότι αν φύγει ο Αναντικατάστατος, θα γίνουμε σουπεράδες και "σύλλογος που απευθύνεται σε οργανωμένους και μόνο". Κι έτσι να ήταν, που δεν είναι, μιλάμε για άλλα μεγέθη. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τους περισσότερους συνδέσμους στην ελλάδα, νομίζω υπερδιπλάσιους από τον δεύτερο, βάζοντας κάποιους (αρκετούς) που μία στεγάζονται, μία δεν στεγάζονται, ανοιγοκλείνουν κτλ. Αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτως ή άλλως γιατί οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ δεν είναι franchise όπως η 7 ή πολύ περισσότερο η φλορίτζιναλ και οι σούπερ τρεις, και άρα δεν υπάρχει κοινή γραμμή και κάποιος που να κινεί τα νήματα και ο λόγος του να είναι νόμος, τύπου χατζηπαπάρα ή σαβουρίδη.
Λες "απο που μας πηρε πριν τρια χρονια γαμω την πουτανα μου κανεις δεν θελει να θυμαται". Δεν μας πήρε κανείς, ο κόσμος πήρε τον ΠΑΟΚ (με τους συνδέσμους πάλι μπροστά...) και αυτός ήταν ο ηγέτης. Αλλά και αυτόν οι σύνδεσμοι τον έφεραν. Αυτό γιατί δεν θες να το θυμάσαι εσύ;

Αυτό που εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ή να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν όσοι χαλιούνται με την κριτική στον Αναντικατάστατο, είναι ότι γίνεται για τον ακριβώς αντίθετο λόγο από αυτόν που μας καταλογίζουν κάποιοι άλλοι. Και παίρνω το θάρρος να μιλήσω σε πρώτο πληθυντικό όχι επειδή με έχει εξουσιοδοτήσει κανείς να μιλάω για την πάρτη του, αλλά επειδή βλέπω ότι και το σκεπτικό άλλων που κάνουν κριτική είναι ίδιο με το δικό μου, άρα ίδια και τα κίνητρα. Δεν κάνουμε κριτική ούτε επειδή μας αρέσει να γκρινιάζουμε, ούτε επειδή θέλουμε να το παίζουμε πιο ψαγμένοι από άλλους και να "εντυπωσιάσουμε με μια εξυπνάδα μας", ούτε επειδή είναι μόδα, ούτε επειδή είναι η μιζέρια στο dna του ΠΑΟΚτσή (αυτό είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που λέγεται), ούτε επειδή θέλουμε να διοικήσουμε εμείς ή οι σύνδεσμοι, ούτε επειδή θέλουμε να πουλέψουμε τον πρόεδρο. Κάνουμε κριτική ακριβώς επειδή βλέπουμε κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι και μας τρελαίνουν. Επειδή δεν θέλουμε να διαλυθεί η ομάδα πάλι και όχι για το αντίθετο.

Català φιλε μου τα ειπες οπως ακριβως θα τα ελεγα!!!+1000000
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Català

• Αλλαγή
και μένα τα οικονομικά δεν μου κάθονται καλά, από την στιγμή όμως που υπάρχουν ορκωτοί λογιστές που ελέγχουν την ΠΑΕ??? Δηλαδή όλοι στο κόλπο είναι??
Τασούλη, την απάντηση την έχει δώσει ο cure σε άλλο topic

Πες μου πώς μπορώ να το μάθω αυτό; Παίρνοντας τον ισολογισμό; Τον πήρα. Ε και; Πώς μπορώ ρε φίλε να μάθω ποια είναι τα λοιπά έσοδα και αν τα συμβόλαια που αναγράφονται πήγαν στον παίχτη και δεν υπερτιμολογήθηκαν; Πώς μπορώ ρε φίλε να αποδείξω ότι επιλέχθηκε μία εταιρεία δικού μας παιδιού για τη Χ προμήθεια/υπηρεσία και τιμολογήσαμε τα 3 ευρώ 10 και μοιράσαμε το κέρδος; Ακόμα και οι ορκωτοί λογιστές που κάνουν τον έλεγχο αν δούνε τιμολόγια και συμβόλαια για τις συναλλαγές θα σου πούνε όλα καλά τα έχεις.
Δεν λεώ ότι έτσι έχει γίνει, αλλά επειδή ρωτάς πώς γίνεται. Γιατί ξέρω και από αλλού ότι αυτό με τους ορκωτούς μπορεί να μανιπουλαριστεί πολύ άνετα και βοηθάει στην προπαγάνδα

υγ: μακπτολ, εσένα δεν μπορώ να σου απευθυνθώ πλέον, έχεις περάσει σε άλλες διαστάσεις και πνευματικές σφαίρες. Ούτε θα ζητήσω πάλι από κανέναν να σε νουθετήσει μπας και σταματήσεις να ειρωνεύεσαι (πάντα χωρίς ούτε μισό επιχείρημα φυσικά) τα άλλα μέλη. Αφού δεν σέβεσαι ο ίδιος την ηλικία σου, ο,τιδήποτε άλλο είναι μάταιο. Ούτε γκόμενά σου να ήταν και ο Αναντικατάστατος και ο Καλύτερος Έλληνας Επιθετικός.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εντάξυ αυτά τα έκανε ο μπάτμαν με τον γούμενο, δηλαδή πάλι να πέσαμε σε αετονύχηδες??? Να δούμε τώρα με αυτήν την επιτροπή διαφάνειας του Α.Σ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Μαλιστα..Επειδη στο ματι δεν μας "καθονται" καλα τα οικονομικα κλεβουν..
Επισης οι ορκωτοι λογιστες δεν μπορουν να βρουν τιποτα αλλα ο ζαγορακης και ο βιολιδης εχουν την λυση να κρυβουν τις λαμογιες τους..
Ωραια σεναρια,ελπιζω να βγει και ντοκυμαντερ συνωμοσιολογιας θα κανει θραυση
ΠΑΟΚ G4Α

Offline babis36

• Αλλαγή
Catala εχουμε εντελεως διαφορετικη οπτικη γωνια καταρχην για τον ρολο του χ επενδυτη στην παρουσα διοικηση.Η παρουσα διοικηση δεν ειπε ποτε οτι εχει τετοιο οικονομικο μεγεθος για να κανει επενδυση τυπου αγορας του συνολου των μετοχων γηπεδο προπονητικο κεντρο.Αυτο που ζητηται απο εναν ανθρωπο με καποια οικονομικη επιφανεια ειναι απλα σε εποχες ελλειψης ρευστοτητας του συλλογου να σε καλυπτει με χρηματα τα οποια στην συνεχεια θα τα παρει πισω!Αυτο ουτε εσυ ουτε εγω μπορω να το επιβεβαιωσω αλλα ο Ζαγορ δεν τον εχει διπλα του για να κλεβει και τα ολιγα μας.Ο συλλογος πρεπει να λειτουργει με κερδοφορια καταρχην για να συμμετεχει σε διοργανωσεις της ουεφα και κατα δευτερο λογο γιατι δεν διαθετει απατεωνες που ξεπλενουν χρηματα σαν τον γιαννακοπουλο στα φαρμακα κτλ κτλ.
Δευτερον οι συνδεσμοι ειναι πολλοι δυναμικοι αλλα ειναι και παλι ενα μικρο κομματι του ΠΑΟΚ.Ναι αυτο που ενδιαφερετε πιο πολυ αυτο που ειναι εκει βρεξει χιονισει αλλα ειναι ενα ποσοστο του και μεχρι εκει.Πρεπει να παιζουν τον ρολο που τους αρμοζει (ακομα και σε παρουσια τους σε διοικητικο σχημα με καποιες σοβαρες προυποθεσεις) αλλα αν δοθει η εικονα προς τα εξω οτι αυτοι διωξανε ανθρωπο που συσπειρωνει ολους τους ΠΑΟΚτσηδες τοτε στελνεις μηνυμα οτι αυτοι διαφεντευουν την ομαδα.Αυτο στην εποχη της εικονας ειναι καταστροφικο.Θα υπαρξει φαγωμαρα και αποσυσπηρωση για χρονια.Για το αν μας πηγε μακρια ο Ζαγορ μας πηγε γιατι μας ενωσε και δεν μας πηγε τριτους οπως ο Μπατμαν αλλα 2ους λογω διαιτησιας με την καλυτερη αμυνα ολων των εποχων στην α κατηγορια τα τελευταια 50 χρονια.Μας πηγε φιλε μακρυα θα μπορουσε παρα περα αγωνιστικα αλλα τοσο μακυα σε επιπεδο συσπειρωσης δεν μας πηγε κανεις αλλος.
Τελος για το αν την εκανε ο Βιολιδης σκεψου σε παρακαλω ποιον παραγοντα στον ΠΑΟΚ δεν βγαλαμε κλεφτη ιστορικα.Δεν υπαρχει.Το οτι τον ηξερα προσωπικα εστω εξι χρονια και του λεω μεχρι σημερα μια καλη κουβεντα ειναι ενα σοβαροτερο δειγμα απο αρλουμπες ασυνδετες και ασυναρτητες που δημιουργουνε εντυπωσεις.Δεν ειναι αποδειξη αλλα ειναι η σοβαροτερη ενδειξη που μπορω να διαθετω.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

guest4

• Guest
Έχεις έναν άνθρωπο, που έγινε σύμβολο του συχρονου ελληνικού ποδοσφαίρου
έχει τον σεβασμό όλων των ελλήνων και ξένων και αποδέχτηκε την πρόσκληση
όλου του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου να αναλάβει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τη συπείρωση του κόσμου.
Αυτό που κατάφερε είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Το λάθος του ήταν να πετύχει τους στόχους γρηγορότερα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς.

Και ξαφνικά τον πετάνε κάποιοι στο ίδιο καζάνι με τους μπατατουδογούμενους και αρχίζουν
απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί σ' εναν ανθρωπο που αγαπάει παθολογικά την ομάδα
και που θα τον ήθελαν όλοι οι σύλλογοι να τον έχουνε πρόεδρο.

Οι 34 που βγάζουνε μέσα σε μια νυχτα ανακοινωση -επίθεση στο Ζαγοράκη, είναι σίγουροι
ότι η ανακοίνωση τους εκφράζει όλα τα μέλη των συνδέσμων? 

Και μετά λένε στο Ζαγοράκη "εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι θελουμε να φύγεις"
Ουσιαστικά τι του λένε? "Εδώ θα κάτσεις να σε βρίζουμε και εσύ να μας ανέχεσαι.
Και όταν θα βρεθεί ο διάδοχος να πάρεις τον πούλο με τα άλλα λαμόγια...άντε γιατί ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους".

Παράνοια στα όρια της ηλιθιότητας.

Offline lik4

• Αλλαγή
Παράνοια στα όρια της ηλιθιότητας.

+++++++ 

ive4

• Guest
Ας πω και εγώ την άποωη μου για την όλη φάση. Ημουν από αυτούς που έζησα σε καλή ηλικιά (πρώτα φοιτητικά χρόνια) την μετα-Βουλινού εποχή με έλευση Μπάτμαν, επιστροφή κόσμου στο γήπεδο κλπ κλπ. Επίσης ένιωσα για τα καλά την πτώση του μπάτμαν με την ανάλογη πτώση του ΠΑΟΚ, έζησα για τα καλά την εποχή Γούμενου, έτρεξα σε πορείες, πέταξα πέτρες, έφαγα δακρυγόνα κλπ ώσπου ήρθε εκείνη η άγια μέρα που ο Λαός αγανακτισμένος έκανε τη θρυλική αυτήν κατάληψη της Τούμπας που σήμανε και το τέλος του απατεώνα. Ο ερχομός του Ζαγοράκη έμοιαζε με συναίσθημα παρόμοιο με εκείνο όπου ένας ετοιμοθάνατος στην έρημο βλέπει στο βάθος μία όαση. Αρχηγός της ομάδας, με ευρωπαϊκές παραστάσεις, με λαϊκό προφίλ. Ο Ζαγοράκης αντιπροσώπευε την Τιμιότητα και την Αλήθεια η οποία έλειπε από τον ΠΑΟΚ για δεκαετίες! Προφανώς δεν ήμουν ο μόνος που αισθανόταν έτσι. Οι απανταχού ΠΑΟΚτσήδες είδαν στο πρόσωπό του έναν Μεσσία. Τον αγκάλιασαν και τον ακολούθησαν τυφλά. Χιλιάδες διαρκείας, περιφρούρηση Τούμπας για επεισόδια κλπ. όλοι μαζί μια γροθιά για την αναγέννηση του ΠΑΟΚ. Κανείς εκείνο τον καιρό δεν έκατσε να αναλύσει  τις δυνατότητες του Ζαγοράκη να κουμαντάρει ένα τεράστιο πλοίο σαν τον ΠΑΟΚ. Μας αρκούσε που εξέφραζε την τιμιότητα και έβγαζε την σιγουριά ότι τα χρήματα του κόσμου θα πιάσουν επιτέλους τόπο. Θα πάνε επιτέλους στον ΠΑΟΚ και όχι στις τσέπες τυχάρπαστων λαμόγιων. Ζούσαμε όλοι ένα όνειρο και λέγαμε οτι επιτέλους ο γίγαντας ξυπνάει. Θα τους γαμήσουμε όλους έστω και χωρίς τους πακετάδες. Με τον τσαμπουκά μας. Με τη δύναμη της ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής. Εσείς τα πακέτα εμείς τον τσαμπουκά. Όπως όμως όλοι γνωρίζετε τα όνειρα διαρκούν λίγο. Για την ακρίβεια διαρκούν μερικά δευτερόλεπτα μόλις. Και μετά ξυπνάς και προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι σκληρή δυστυχώς. Με τον καιρό το όλο οικοδόμημα άρχισε να παρουσιάζει τριγμούς. Από την αρχή τα μηνύματα ήταν περίεργα αλλά δεν μας ενοιαζε τότε. Είμασταν ακόμα σε κατάσταση ονείρου. Φεύγει ο πρώτος συνεργάτης που συνέβαλε τα μέγιστα για το σουλούπωμα στα οικονομικά. Επαγγελματικοί λόγοι (και καλά). Δεν δίνουμε σημασία. Εμπιστευόμαστε τον Ζαγοράκη. Είναι τίμιος. Κανείς δεν το αμφισβητεί. Τίμιος ναι, ικανός όμως;; Στα όνειρα η τιμιότητα αρκεί, αλλά στην σκληρή πραγματικότητα η ικανότητα (ή ανικανότητα) στοιχίζει. Και ακριβά μάλιστα. Ο ΠΑΟΚτσής σιγά σιγά ξυπνάει από το όνειρο και επανέρχεται στην πραγματικότητα. Τα περίεργα μηνύματα αρχίζουν δυστυχώς να κάνουν την εμφάνισή τους όλο και πιο συχνά. Γκαγκάτσηδες, πήγαινε έλα συναργατών και ακόμη και του ίδιου του Ζαγοράκη, τον πούλο ο Σάντος, τον πούλο ο Βρύζας. Το δυνατό οικοδόμημα έχει αρχίσει να κλονίζεται επικίνδυνα και κανείς δεν ξέρει πόσο θα αντέξει.

Όλα αυτά νομίζω ότι δείχνουν την ανικανότητα του Ζαγοράκη να διαχειριστεί αυτό το πλοίο. Τουλάχιστον τώρα που ουσιαστικά έχει μείνει μόνος του. Χρειάζονται προσωπικότητες στον ΠΑΟΚ. Στα καίρια πόστα. Άνθρωποι με γνώσεις του αντικειμένου, καταξιωμένοι. Όταν εγώ έχω μια εταιρεία δε θα φροντίσω να βάλω τον ξάδερφό μου ή το φίλο μου σε καίρια πόστα αλλά θα κοιτάξω να προσλάβω τους καλύτερους της αγοράς. Αποδεδειγμένα όμως. Ανθρώπους με βιογραφικό. Που θα εγγυώνται την επιτυχία σε αυτό που κάνουν. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Ζαγοράκη. Δεν ξέρει πως να κάνει κερδοφόρα μία επιχείρηση. Μπορεί να ξέρει πως λειτουργεί στο τεχνικό κομμάτι αλλά δεν ξέρει πως να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Απλά πράγματα.

Και φτάνουμε στο τελευταίο κομμάτι. Και τι θα γίνει αν φύγει ο Ζαγοράκης; Ποιος θα αναλάβει; Σε αυτό το ερώτημα κανέις δεν έχει την απάντηση αυτήν την στιγμή. Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο στην όλη ιστορία. Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο επικίνδυνο είναι να στηρίζεται ο ΠΑΟΚ σε έναν μόνο άνθρωπο;; Πόσο τραγικό είναι για το μέλλον αυτής της ομάδας να μην μπορούμε να δώσουμε απάντηση  σε αυτό το ερώτημα; Ειλικρινά εύχομαι να μείνει ο ζαγοράκης για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ για να κάνει δουλειά. Αλλά όχι έτσι. Όχι με αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να ψαχτεί για το αύριο. Να ψάξει μέσα στις (λίγες) υγειείς δυνάμεις είτε της οικογένειας του ΠΑΟΚ είτε και εκτός για ανθρώπους που θα μπορέσουν να προσφέρουν. Να βρει νέους και ικανούς παράγοντες που θα πάρουν το τιμόνι στην πορεία. Εγώ έτσι το βλέπω. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο και για τον ίδιο να απαγκιστρωθεί όταν πραγματικά κουραστεί αλλά θα έχει κάνει καλό και στον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Διαφορετικά να είστε όλοι σίγουροι ότι αν φύγει χωρίς να έχει προνοήσει πρώτα είμαστε καταδικασμένοι να επιστρέψουμε και πάλι στην εσωστρέφεια, την μιζέρια και την καχυποψία. Και δεν ξέρω κατά πόσο έχουμε αντοχές όλοι μας για κάτι τέτοιο.

Φίλε ο Ζαγοράκης μένει μόνος του όσο τον εγκαταλείπουμε εμείς. Σημαντική η δουλειά του Βρύζα και του Σάντος, αλλά προπονητές και τεχνικοί διευθυντές βρίσκονται, αν δε σου κάτσει ο ένας, θα δοκιμάσεις άλλον κτλ. Αλλά η ενότητα και η στήριξη του κόσμου, δεν βρίσκεται καθόλου εύκολα. Το οικοδόμημα έχει βάση τον λαό του ΠΑΟΚ και μόνο αν αυτός σταματήσει να στηρίζει θα αρχίσει να γκρεμίζεται. Μηχανικούς - προπονητές για να σηκώσεις κιάλλο όροφο θα ψάξεις και θα βρεις. Αλλά εδώ πάμε να το γκρεμίσουμε και να το φτιαξουμε από την αρχή.

Και πως λες ότι δεν είναι ικανός ; Επειδή τον Σεπτέμβριο μαζέψαμε 5 βαθμούς ;
Που απέτυχε ;
1. Να πάρει πρωτάθλημα ;
2. Να μας προστατεύσει από διαιτησίες και εξωαγωνιστικά ;
3. Να απελευθερώσει οπαδούς μας ; Να παίρνει εισητήρια παντού ;

Ίσως ακούγεται μίζερο, αλλά αυτά δεν θα μας τα έδινε ούτε ο Αμπράμοβιτς. Γιατί είσαι ΠΑΟΚ και είσαι Μακεδονία και όχι Αθήνα.
Έκανε συγκεκριμένα πράγματα για να μας τα προσφέρει και αυτά.
1. Μας έφτασε 2η θέση (2 χρονιές) και ξέρουμε πως χάσαμε την 1η θέση πέρσι και την 2 θέση που πήραμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρόπερσι. Όχι μόνο από την διαιτησία του Σπάθα, αλλά από τις διαιτησιες όλης της χρονιάς. Και για πρόπερσι απλά ας θυμιθούμε πόσα ματς μας έπαιξε ο Κάκκος και πόσες κόκκινες πήραν Γκαρσία, Κονσεισάο, Σορλέν στα πλέι οφς...
Και επιπλέον ποιος έφερε παίκτες με επίπεδο και προσωπικότητα Γκαρσία, Κονσεισάο, Κοντρέρας, Ιβιτς, Χαλκιά ; Μόνο το Ουλτρεξ δε δοκίμασε για να πάρει πρωτάθλημα.
2. Στα εξωαγωνιστικά δοκίμασε Γκαγκάτση. Συμφωνούμε ότι είναι το πρόσωπο με την μεγαλύτερη επιρροή σε διαιτησίες και αθλητική δικαιοσύνη τα τελευταία 10 χρόνια ; Άρα τεχνοκρατικά ήταν η σωστή επιλογή. Την ακυρώσαμε εμείς αυτή την επιλογή και καλά κάναμε ως ένα σημείο, αλλά όχι και να περιμένουμε με τον σταυρό στο χέρι να κερδίζουμε και την διαιτησία. Δε γίνεται αυτό.
3. Έφερε κάτι συνταξιούχους στρατηγούς τα πρώτα του χρόνια ακριβώς για να σε προστατεύσει από χημικά και συλλήψεις. Τεχνοκρατικά πάλι ήταν πολύ καλή λύση, αφού άλλο να μιλλάς με την αστυνομία με έναν δικηγόρο, άλλο με έναν αρχιαστυνόμο. Στην πράξη ήταν μαλακία επιλογή, αλλά να δε μπορείς να του πεις ότι δε το πάλεψε.

Άρα το πρόβλημά μας σήμερα είναι πως θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια του κράτους για την πρώτη θέση, πως θα έχουμε σωστές διαιτησίες και πως θα σταματήσουν οι συλλήψεις οπαδών.
Αυτά λύνονται με το να τον αφήσουμε μόνο ; Με το να τον κατηγορούμε και να τον μειώνουμε ; Με το να τον αλλάξουμε ;
Δε νομίζω.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τρεχει στα αστυνομικα τμηματα οταν συλαμβανονται οπαδοι
δεν ασχολουμαι με οτι γραφεις γιατι ζεις σε αλλο κοσμο γενικως

αυτο ομως ειναι τεραστιο ψεμμα....ειναι ο κυριοτερος λογος που με εκαναν να αντιμετωπισω τελειως διαφορετικα την διοικηση αν και αυτο εσενα ισως και να μην σε νοιαζει.

και επειδη υπαρχουν πολλοι καθως πρεπει "οπαδοι",το να οδηγηθεις σε συλληψη απο το πουθενα μονο και μονο γιατι ενας ασφαλιτης νομιζει πραγματα,ειναι οτι πιο ευκολο υπαρχει για καποιον που τρεχει παντου για τον ΠΑΟΚ

η διοικηση κατηγορησε συνοπαδους μας ως ανεγκεφαλους προ της δικης 6 συλληφθεντων στην λαμια δινοντας πατημα στην "δικαιοσυνη",μονο και μονο γιατι εχασε 1.5 εκ ευρω χορηγια απο το κρατος.αυτο δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα ισως και ομως περασε στο ντουκου.αν το καναν οι προηγουμενοι τοτε θα το λεγανε και οι καθως πρεπει ως επιχειρημα για το οτι δεν πρεπει να διοικουν τον ΠΑΟΚ.και θα ειχαν απολυτο δικιο να το κανουν.

αυτη η διοικηση ομως αντιμετωπιζεται διαφορετικα απο τους περισσοτερους εξαιτιας μιας...2ης θεσης....

πιστευα πιστευω και θα πιστευω πως για να γινει ο ΠΑΟΚ αυτο που ονειρευομαστε ολοι μας θα πρεπει να παταει πανω στις αξιες και στα ιδανικα που μας εκαναν ΠΑΟΚ και που δημιουργησαν τον ΠΑΟΚ.σημερα ο ΠΑΟΚ ειναι κατι αλλο κατι διαφορετικο(wannabe γαυροβαζελος) για μενα προσωπικα απο αυτο που με εκανε ΠΑΟΚ.αυτη ειναι η μεγαλυτερη ηττα που φαγαμε σαν λαος και αυτο ειναι η μεγαλυτερη ευθυνη μας για οσους σωνει και καλα ψαχνουν να βρουν που φταιμε....γνωμη μου

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Και δικη μου

fatal_invasion

• Guest
Κάπου σας χάνω.Γιατί οφείλει η ΠΑΕ να τρέχει σε ατυνομικά τμήματα;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
κανεις δεν ειπε οτι οφειλει...απαντησα στο οτι και καλα τρεχει

οφειλει να τρεξει οταν δεν προστατευεται ο κοσμος της ομαδας.πχ προχθες θα επρεπε η ιδια η παε να ειχε βγαλει τους 14 συλληφθεντες σε χρονο dt

Offline Català

• Αλλαγή
Ôáóïýëç, äåí ëÝù üôé íôå êáé êáëÜ ðÝóáìå ðÜëé óå áåôïíý÷çäåò, áëëÜ ôï âÜæï ìå ôï ìÝëé åßíáé ðåéñáóìüò, üðùò êáé íá ôï êÜíåéò. Åãþ íïìßæù üôé åðåéäÞ åßíáé êáé ëßãï áãáèéÜñçò, ï ßäéïò äåí èá ôï Ýêáíå ðïôÝ áõôü. Äåí óçìáßíåé üìùò üôé äåí ôï êÜíïõí Üëëïé. Êáé üôáí êÜíåéò ôçí ïìÜäá õðüèåóç êïëëçôþí êáé çìåôÝñùí (áõôü áò ðïýìå ìå ôçí êïõíéÜäá ôïõ óôç ìðïõôßê Þôáí áðü ôá ðéï êùìéêïôñáãéêÜ), üóï íá ðåéò, äåß÷íåé ìéá íïïôñïðßá ðïõ óïõ áõîÜíåé ôéò õðïøßåò.

Guest, ï ÆáãïñÜêçò äçëáäÞ åßíáé õðåñÜíù êñéôéêÞò ôåëéêÜ; ¢íôå, ðåò ôï, äåí åßíáé êáêü. ¸öõãå, ãýñéóå, äåí Ýäùóå ðïôÝ êáìßá åîÞãçóç, üëá êáëÜ. ¸íá ðáñÜäåéãìá öÝñíù. Ìçí ðù ãéá ôïí êïõìðÜñï ôïõ ðÜëé êáé óôåíï÷ùñÞóù ïñéóìÝíïõò.
Êáé äåí Ý÷ù áêïýóåé ðñïóùðéêÜ êáíÝíáí ðïôÝ íá âñßæåé ôïí ÆáãïñÜêç, ðáñÜ ôéò ÷ïíôñÜäåò ðïõ Ý÷åé êÜíåé. Ïýôå íá ëÝåé ôïí ðïýëï, ïõóô, êôë. ÊñéôéêÞ óêëçñÞ, ãéá êÜðïéïõò êáé Üäéêç, ìå Üó÷çìï ýöïò ßóùò, íáé. ÁëëÜ âñéóéÜ ðïôÝ. ¼ôáí áñ÷ßóïõí íá ôïí âñßæïõí, ÐÉÓÔÅØÅ ÌÅ, ÈÁ ÔÏ ÊÁÔÁËÁÂÅÉÓ ÃÉÁ ÔÁ ÊÁËÁ.
Áðü ôçí Üëëç, ôï íá âñåèïýí êÜðïéïé íá óå âñßóïõí, êé áò Ý÷ïõí Üäéêï óïõ ëÝù åãþ, åíþ åßóáé ðñüåäñïò óôïí ÐÁÏÊ, åßíáé ôåëåßùò ðáñÜëïãï; ¸ðåóå áðü ôá óýííåöá ï ÆáãïñÜêçò, å; Äåí ôï ðåñßìåíå ðïôÝ üôáí áíáëÜìâáíå üôé êÜðïéá óôéãìÞ èá ôïí âñßóïõí êéüëáò; Êáé ïé 34 óýíäåóìïé ìå ôïí êüóìï ðïõ êïõâáëÜíå åßíáé üëïé ëÜèïò êé Ý÷åé äßêéï ï ÆáãïñÜêçò, ç äéïßêçóç êáé ôï öõôïìÜíéá ìå ôï fytocpaok.gr; ÐïëëÞ åõáéóèçóßá äåß÷íåôå ïñéóìÝíïé ãéá ôïí øõ÷éêü êüóìï ôïõ ðñïÝäñïõ êáé ìçí ôõ÷üí êáé ðëçãùèåß ï ÆáãïñÜêçò, áëëÜ áãíïåßôå ôï æüñé ðïõ ôñáâÜìå ôçí ßäéá þñá êÜôé ÷éëéÜäåò ïðáäïß.
Ãéá ôï èÝìá ôùí óõíäÝóìùí êáé ôùí ðëåéïøçöéþí, áðáíôÜ ðïëý ùñáßá ï memts áêñéâþò 2 óåëßäåò ðßóù.
¼óï ãéá ôçí ðáèïëïãéêÞ áãÜðç ðïõ ëåò, áí åßíáé ðáèïëïãéêÞ áãÜðç áõôü ðïõ êÜíåéò ãéá ìéá ïìÜäá ðïõ óå âïÞèçóå íá âãÜëåéò öñÜãêá êáé íá ãßíåéò ãíùóôüò (áíïßãïíôÜò óïõ êáé ôçí ðüñôá ãéá êáñéÝñá óôï åîùôåñéêü), óêÝøïõ ôé åßíáé áõôü ðïõ Ý÷ïõí ïé ïðáäïß, ïé ïðïßïé Ý÷ïõí äþóåé ôüóá ÷ñüíéá øõ÷Þ, óþìá, ðñïóùðéêÞ åëåõèåñßá, ÷ñüíï, êÜðïéïé áêüìá êáé ôçí ßäéá ôïõò ôç æùÞ (ôá öñÜãêá äåí ôá áíáöÝñù êáí).

ÕÃ: ôï üôé õðÜñ÷ïõí áêüìá êáé óÞìåñá ïñéóìÝíïé ðïõ ðéóôåýïõí üôé ôï íá âÜæåéò ôïí âéáóôÞ óïõ ìåò óôï óðßôé óïõ åßíáé óùóôÞ åðéëïãÞ ðïõ èá óå ðñïóôÜôôåõå ðáñáóêçíéáêÜ, åßíáé ãéá ìÝíá ôï êáëýôåñï ðáñÜäåéãìá ôçò áëëïßùóçò ôïõ dna ôïõ ÐÁÏÊôóÞ. Ìçí ðù ðëÞñïõò ìåôÜëëáîçò, äçëáäÞ ôåñáôïãÝíåóçò…Ôï íá õðåñáóðßæåóáé äå ôçí áíôßóôïé÷ç êßíçóç ìå ôïí áñ÷éìðÜôóï ðïõ Þñèå óôçí áóöÜëåéá, åßíáé ðÝñá ãéá ðÝñá ôñáãéêü.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Παίδες κάνουμε όλοι το εξής λάθος, ο ζαγοράκης δεν προέρχεται από το οπαδικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, έπαιξε μπάλα σε μας, δεν ξέρω αν ήταν παοκτσής στα νιάτα του  ή αν έγινε κατά την διάρκεια της θητείας του ως παίκτης και δίπλα του αν δεν κάνω λάθος στην διοίκηση βρίσκονται άτομα που ούτε αυτοί έχουν παρελθόν οπαδικό. Για μένα ο ζαγοράκης δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει, σε περιπτώσεις όπως τα σκηνικά της λαμίας και όταν έχεις δίπλα σου τον κυριάκο και τον μανδρίνο που δεν μπήκαν ποτέ σε πούλμαν να πάνε εκδρομή το πιο πιθανό είναι να βγάζει ανακοινώσεις μαλακίες. Γιαυτό λέμε πως όταν δεν έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σε συμβουλέψουν και να σε κατευθύνουν εκεί που πρέπει το πιο πιθανό είναι να κάνεις μαλακίες, πολύ περισσότερο όταν αυτοί οι λίγοι που έιναι δίπλα του είναι στυλ παοκμάνια και να χαμε να λέγαμε. Στο γήπεδο πάντως αλλά και σε μερικά εκτός που πηγαίνω εδώ γύρω κυρίως βλέπω τον τελευταίο χρόνο ένα παιδί από νεάπολη που πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις κατά του χοντρού, ήθελα να ήξερα δεν έχει λόγο και δεν μπορεί αυτός έστω να πει δυο κουβέντες, μόνο κύκλους με το καρτελάκι του υπευθύνου στο ταρτάν της τούμπας???

Offline katz

• Αποστολή
  • **
κανεις δεν ειπε οτι οφειλει...απαντησα στο οτι και καλα τρεχει

οφειλει να τρεξει οταν δεν προστατευεται ο κοσμος της ομαδας.πχ προχθες θα επρεπε η ιδια η παε να ειχε βγαλει τους 14 συλληφθεντες σε χρονο dt

Αυτο δεν το καταλαβα..Γιατι επρεπε να τους βγαλει η παε?Τι δουλεια εχει με αυτα?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καμια ε;εξω απο το σπιτι σου σε τρεχουνε οι μπατσοι....παιδια γυναικες μετοχοι της παε ΠΑΟΚ...καμια δουλεια η παε...ορθια 50ευρα μονο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Γιαννιώτη δυστυχώς αυτή η άποψη έχει επικρατήσει στους περισσότερους παοκτσήδες λόγω ανυπαρξίας βέβαια όλων των υπολοίπων που υποστηρίζουν το αντίθετο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ, όταν την οπαδική συνείδηση την διαμορφώνουν ραδιοφωνικές εκπομπές της πλάκας και site που μόνο σκοπό έχουν την κονόμα, είναι φυσικό επόμενο, δηλαδή όταν δεν υπάρχει οπαδικό έντυπο, δεν υπάρχουν site στο ίντερνετ ανάλογης επισκεψιμότητας με το παοκμάνια, όταν δεν υπάρχουν ραδιοφωνικές εκπομπές, είναι λογικό να ακούς παοκτσήδες να λένε : ε και τι έγινε ας μπούνε φυλακή. Εκεί είναι για μένα το πρόβλημα.

Offline petrov

• Αλλαγή
Ρε σεις σε κάποια πράγματα γιατί παριστάνουμε τους αδαείς; Ακόμη και ο πρώην κατάσκοπος της Στάζι ο οποίος δεν είχε ιδέα όχι από οπαδούς, αλλά και από ποδόσφαιρο γενικώς, όταν στην σπάνια περίπτωση που κάποιος "μπερδεμένος" αστυνομικός τύχαινε να συλλάβει κάποιον "αγανακτισμένο φίλαθλο" του Ολυμπιακού, η ομάδα είτε τον "απελευθέρωνε" με συνοπτικές διαδικασίες, είτε του είχε τον καλύτερο δικηγόρο στο δικαστήριο. Μέχρι φόνο κάνανε και τα ρίξανε σε έναν άρρωστο άνθρωπο. Να μου πείτε τι θέλετε να κάνει και ο Ζαγοράκης τα ίδια; Όχι προς θεού αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο να συλλαμβάνονται άνθρωποι ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. Καταλαβαίνετε ότι συνέλαβαν κόσμο από τα σουβλατζήδικα; Αυτό σημαίνει ότι ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ. Εκεί θέλει ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΟΥ  Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Ι ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΑ! ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ...  
« Last Edit: October 09, 2010, 21:38:15 by petrov »

guest4

• Guest

Όσο για την παθολογική αγάπη που λες, αν είναι παθολογική αγάπη αυτό που κάνεις για μια ομάδα που σε βοήθησε να βγάλεις φράγκα και να γίνεις γνωστός (ανοίγοντάς σου και την πόρτα για καριέρα στο εξωτερικό), σκέψου τι είναι αυτό που έχουν οι οπαδοί, οι οποίοι έχουν δώσει τόσα χρόνια ψυχή, σώμα, προσωπική ελευθερία, χρόνο, κάποιοι ακόμα και την ίδια τους τη ζωή (τα φράγκα δεν τα αναφέρω καν).

Με μπέρδεψες τώρα...