Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
έχω την εντύπωση ότι το ποσοστό του Παγώνη θα πέσει αρκετά, ώστε να μη μας πρήζει τα @@, μετά την γενική συνέλευση (αν γίνει ποτέ!!!) Για να δούμε τι θα δούμε πάλι...  >:(
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=565549

«Πουλάω, δεν χαρίζω»

ΤΩΝ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ & ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ

Σαν «αφεντικό» του ΠΑΟΚ, που άλλωστε παραμένει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βασίλης Παγώνης εμφανίστηκε χθες στα γραφεία της στην Τούμπα και κατέθεσε την εξουσιοδότηση για την εκπροσώπησή του στην επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων του «δικέφαλου».

Μπήκε μέσα βιαστικά είδε για πολύ λίγο και άλλαξε μερικές κουβέντες με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και αποχώρησε γρήγορα. Και λίγο αργότερα μιλώντας στο «Goal» ξεκαθάρισε ότι μεταβιβάζει τις μετοχές του, αλλά μόνο σε αυτόν που θα του επιστρέψει τα χρήματα που θεωρεί ότι έβαλε στον ΠΑΟΚ.

- Καλησπέρα, κ. Παγώνη. Μάθαμε ότι πήγατε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Ποιος ήταν ο λόγος που βρεθήκατε εκεί;

«Πήγα να τακτοποιήσω κάποιες λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη».

- Είχατε κάποια συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη;

«Οχι, άλλωστε δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».

- Εχει αλλάξει κάτι από τη δήλωση που κάνατε ότι δεν παραχωρείτε τις μετοχές;

«Οχι. Η άποψή μου δεν έχει αλλάξει. Τα πράγματα όμως στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει. Αν οι μετοχές έχουν ένα 1 ευρώ αξία, δεν κρίνω σκόπιμο να τις δώσω σε κανέναν. Και αναρωτιέμαι: "Μήπως όμως τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία;"».

- Αυτό σημαίνει ότι έχετε σκοπό να τις πουλήσετε έναντι κάποιου τιμήματος;

«Για 1 ευρώ σίγουρα όχι. Για οποιοδήποτε άλλο ποσό το συζητάω. Οσο ήμουν στον ΠΑΟΚ έβαλα πολλά χρήματα. Κάποια που φαίνονται στα βιβλία και κάποια που δεν φαίνονται. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι οι μετοχές μου έχουν αξία και ότι θέλει να τις αγοράσει, τότε, ναι, θα μπω σε διαδικασία συζήτησης. Το μόνο που θέλω είναι να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Τουλάχιστον αυτά που φαίνονται στα λογιστικά βιβλία».

- Πόσα χρήματα έχετε βάλει;

«Από τότε που μπήκα στον ΠΑΟΚ έβαλα αρκετά χρήματα. Δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό, αλλά αυτό μπορεί να φανεί από τα λογιστικά βιβλία. Από τότε μάλιστα κανείς άλλος δεν έχει βάλει λεφτά στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και αν κάποιοι έβαλαν ήταν σίγουρα λιγότερα από αυτά που έβαλα εγώ την εποχή που ήμουν στη διοίκηση. Οταν μπήκαμε στον ΠΑΟΚ αυτό που λέγαμε ήταν ότι θέλουμε να τον κάνουμε νύφη για να του βρούμε γαμπρό. Γι' αυτό και εγώ είχα πειστεί και έβαλα τα λεφτά μου. Ακόμη όμως τον γαμπρό τον ψάχνουμε. Δεν περίμενα όμως ποτέ να υπάρχει η εξέλιξη που όλοι ξέρουμε».

diko mou to highlight. Den m'aresei ka8olou.Elpizw h doihkhsh na xei kapoio sxedio
na antimetwpisei ton gamwgero
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

North_pole

• Guest
Ο Παγώνης μυρίστηκε ευκαιρία. Μυρίστηκε τη δύναμη του ΠΑΟΚ που δίνει η παρουσία του Ζαγοράκη και την εξυγίανση που έρχεται. Μυρίστηκε ότι η έλευση Σάντος δεν μπορεί να είναι τυχαία. Μυρίστηκε ότι πολλά θα παιχτούν για τον ΠΑΟΚ τους επόμενους μήνες. Γι αυτό και θέλει να βάλει το χέρι του στη μαρμίτα. Θέλει να κονομήσει. Ελπίζω ότι δεν θα το τραβήξει στα άκρα. Ελπίζω ότι θα συνεναίσει να γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θέλει ο Ζαγορ. Σε αντίθετη περίπτωση που θελήσει να πάει κόντρα στον Πρόεδρο είμαι σίγουρος ότι ο υπάρχουν τρόποι να πειστεί να παραχωρήσει. Και πιστεύω ότι σύντομα θα το κάνει.

apaoki13

• Guest
O tropos na peistei einai profanhs. an 2-3 fores dialy8ei ta ergotaxia tou sthn salonikh mia xara 8a thn metrhsei thn douleia. Toulaxiston aytos den einai anepaggeltos kai 8a fovh8ei tis oikonomikes epiptwseis. Ena -dyo mhxanhmata xalasmena, episkepsi stis apo8hkes tou ergotaxiou... den 8elei kai poly gia na isopsyfistoun ta "lefta" pou evale sthn pae. Ligh ph8o xreiazetai.

charisps

• Guest
....αδέρφια το θέμα είναι απλό!! Όποιος τα έβαλε με το λαό του ΠΑΟΚ βγήκε χοντρά χαμένος!!Αν του βαστάει του παππού, ας μας μας κάνει καμιά μαγκιά!!

aetopoulo

• Guest
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=565549

- Εχει αλλάξει κάτι από τη δήλωση που κάνατε ότι δεν παραχωρείτε τις μετοχές;

«Οχι. Η άποψή μου δεν έχει αλλάξει. Τα πράγματα όμως στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει. Αν οι μετοχές έχουν ένα 1 ευρώ αξία, δεν κρίνω σκόπιμο να τις δώσω σε κανέναν. Και αναρωτιέμαι: "Μήπως όμως τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία;"».

- Αυτό σημαίνει ότι έχετε σκοπό να τις πουλήσετε έναντι κάποιου τιμήματος;

«Για 1 ευρώ σίγουρα όχι. Για οποιοδήποτε άλλο ποσό το συζητάω. Οσο ήμουν στον ΠΑΟΚ έβαλα πολλά χρήματα. Κάποια που φαίνονται στα βιβλία και κάποια που δεν φαίνονται. Αν έρθει κάποιος και μου πει ότι οι μετοχές μου έχουν αξία και ότι θέλει να τις αγοράσει, τότε, ναι, θα μπω σε διαδικασία συζήτησης. Το μόνο που θέλω είναι να πάρω πίσω τα λεφτά μου. Τουλάχιστον αυτά που φαίνονται στα λογιστικά βιβλία».

Ακου ρε το μουνόπανο, ακου ρε τον μπάσταρδο  ???

Ρε γαμημένε σαγόνια ρε καριόλη εσύ έφτασες τις μετοχές σου στο 1 ευρώ.
Εσύ ρε πουστάνθρωπε με το άλλον κατέστρεψες κατέκλεψες την ομάδα.
Επιχειρηματίας είσαι ρε πούσταρε μην μας το παίζεις ηλίθιος πως εσύ πλήρωνες
δίχως να γνωρίζεις.
Είσαι συνένοχος συνυπεύθυνος του ηγούμενου κοπρίτη.

Ολοι να βοηθήσουμε τον Αρχηγό να απαλλαγή από αυτή τη την κοπριά

Offline makis

• Αποστολή
  • **
gnwsti i me8odos oloi milane gia posa vazane alla kanenas den leei posa vgazone
 are lamogia gemisame lamogia proedre

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό το " Δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό" δεν ανησυχεί κανένα? ο τύπος είναι τρελό λαμόγιο ρε
ακολουθεί τη γνωστή συνταγή "Εγώ έβαλλα λεφτά" αλλά κάνει την πάπια...
@@ λεφτα έβαλε ο κωλόγερος...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
otan ton broune se kanena xantaki tha dei...telos me tous karkinous

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
αυτό το " Δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό" δεν ανησυχεί κανένα?

Ανησυχώ! Λες να έχει πάθει Αλτσχάϊμερ ο παπούλης και να μην θυμάται πραγματικά. Σου το δώσαμε παπούλη το ποσό πίσω. Δεν θυμάσαι?
gdaou
"γάβροι=κότες"

mitsos_g4

• Guest
are ksulo pou theleis....den thumasai e?....kalaaaaaaaaaaaa

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Χμμμμ ,  είσαι σίγουρος Bill , ότι σε ... χρωστάμε ;;!!!!

Προφανώς , ο John έριξε τον Old Bill στη μοιρασιά . 

Κυρ βασίλη τράβα στο ωραιόκαστρο , στο λημέρι του Γιάννη να σου δώσει . 
Και εάν ισχυριστεί ότι ξόδεψε όλα όσα κουβάλησε ψηλά στο λημέρι , έχε υπ όψιν σου ότι ακόμα κονομάει κάθε μέρα απ τις τσέπες μας , η μπουτίκ είναι δική του .

« Last Edit: September 07, 2007, 17:31:59 by Ãßíå_ÌÝëïò »

jimbalt

• Guest
Οι μηνυσεις που θεκανε το αλλο το αστερι ο Βεζυρτζης στρεφονται μονο κατα Γουμενου ή και κατα παγώνη, ξερει κανεις?

GeorgT

• Guest
Νέο πρόβλημα με τα εισιτήρια

Στον αγώνα με την Ξάνθη, υπήρξε ολόκληρο σίριαλ σχετικά με τα εισιτήρια που θα έπρεπε να πάρει ο ΠΑΟΚ, όμςω φαίνεται πως πρόβλημα υπάρχει και ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή στην Τούμπα! Τώρα βέβαια, αυτό δεν αφορά τους φίλους του Δικεφάλου, αλλά αυτούς των "κυανόλευκων", καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρει λύση με τους κατόχους διαρκείας της Θύρας 7 και ως εκ τούτου, είναι αρκετά ορατό το ενδεχόμενο να μην δωθούν εισιτήρια στους φίλους του "Γηραιού".

Στο μεταξύ, με αρκετές απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για τον ΠΑΟΚ καθώς έλειπαν πέντε διεθνείς, οι  Μπαλάφας, Ηλιάδης, Κυριακίδης και  Χριστοδουλόπουλος έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας και ο Χαραλάμπους με την Εθνική Κύπρου.

Ο Φερνάντο Σάντος έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς διαπίστωσε και ο ίδιος ότι υπάρχει πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ είχε και συνεχόμενα τετ α τετ με τους παίκτες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν προπόνηση και το Σάββατο, ενώ θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα για το τουρνούα με ΑΕΚ και Λάρισα που θα γίνει την Κυριακή. Σε αυτούς τους αγώνες, τα έσοδα εκ των οποίων θα δοθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυργκαγιές, ο Σάντος προτίθεται να δοκιμάσει στην βασική ενδεκάδα και τον Βασίλη Λάκη.

* Η συνέντευξη Ζαγοράκη για τον απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων της διοίκησης θα γίνει κατά πάσα πιθανότατα στις 18/09.

* Στην 72η έκθεση της Θεσσαλονίκης που ξεκινά το Σάββατο, θα βρίσκεται και περίπτερο του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον κύριο χορηγό του συλλόγου.Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους παίκτες της ομάδας, όπως επίσης και να μοιραστούν δώρα σε όλο το φίλαθλο κοινό που θα επισκεφθεί την έκθεση. Επιπλέον, θα υπάρξουν κληρώσεις με δώρο την αυθεντική φανέλα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θα υπάρχει και ένα διώροφο λεωφορείο στα χρώματα του ΠΑΟΚ το οποίο μπορούν να επισκέπτονται οι φίλοι της ομάδας.

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=58647

chiltsid

• Guest
exo barethei na diabazo gia tous dyo orous tou goumenou to oti o pagonis thelei na tis kanei korniza tis metoxes,ti tha ginei me avtous tous dyo re paidia kai mazi tous bazo kai olous tous ´´paradosiakous´´paragontes pou lene,kala akoma den katalaban oti den tous theloume ston paok!
apo do k apo ekei panta kapioi tha tous feroun sthn kathimerinothta kai tha diabazoume kati gia avtous,avta ta anthropakia mas kostisan para polla sto parelthon alla kai tora ena simantiko kommati tou kosmou den exei parei diarkeias logo avtou tou kolothematos me tis metoxes.
evxomai o zagorakis na xerei ti kanei giati prepei na teleionei avto to paramythi epitelous,na asxoloumaste epitelous me ta agonostika mono kai oxi me ta dioikitika.
perimeno pos kai pos thn synentevxi tou teo exo megales prosdokies me to ti tha akousa kai pistevo olos o kosmos,oxi gia ths xorigies kai avta alla pio poly alitheies gia merika themata pou exoume barethei na ta diabazoume

TEO APOSTOMOSE TOUS EPITELOUS

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Peite mas osoi gnwrizoun apo tetoia:

Ean o Pagwnhs (yia opios logous thelei) kratisei tis metoxes (exoun den exoun aksia), den THA PREPEI KAI AUTOS na plhrwnei to idio % pou exei se metoxes, sta xreh?

DLD exei o Pagwnhs 20% (akribos posa exei as pei allos)
Exoume xreh 1.5 ekt Euro to xrwno.
Xreh Pagwnh = 210 xilliades euro to xrono that prepei na plhrwnei?

PAOK KAI KSERO PSOMI

apaoki13

• Guest
Kalh skepsh ouzouni alla dystryxws den paei etsi. Ta xreh mias etaireias den einai xreh twn metoxwn ths. Aplws se periptwsh pou xrewkopisei 8a exoun kapoio provlhma me tis synalages tous stis trapezes kai ayto mono se periptwseis pou kapoios einai mikro psari. Sthn periptwsh ths pagwnas pou pernei dhmosia erga oute ayto den 8a synevaine. Gi' ayto lew oti merikes "zhmies" sta ergotaxia tou einai oti prepei. Xereis kostizoun poly ta ergalia...

chiltsid

• Guest
to mono xero aderfe einai oti ama kalyfthei apo kaoion h avxhsh metoxikou kefalaiou tote tha pesei to pososto tou arketa alla kai pali tha mporei na simetasxei se synelevsis kai ta loipa,prepei na fygei avth h lepra apo ton paok epitelous,ante na doume ti tha kanoun kai ta poulakia mou bezyrtzhs&co sthn synelevsi kai meta,ante na doume

GeorgT

• Guest
Παπαδόπουλος: Κομβική η Γ.Σ. για το μέλλον μας

10/9/2007 15:06

Την αναγκαιότητα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, στη Γενική Συνέλευση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, τόνισε με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα όσα είπε υπογράμμισε ότι: "Η γενική συνέλευση είναι κομβική για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Είναι υποχρέωση όλων να είναι παρόντες. Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης και ανάπτυξης...".

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον Libero 107,4 και την εκπομπή «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έγινε η Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί για τον Αύγουστο:

"Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους μέτοχους δεν αδιαφόρησαν, απλά ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί μας. Οι περισσότεροι ήταν στο τηλέφωνο και στην περίπτωση που εμφανιζόταν ο κ. Παγώνης, θα έρχονταν και αυτοί. Σήμερα όμως και την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης την χαρακτηρίζω κομβική για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να λείψει κανείς, να είναι το 100% των μετόχων παρόντες".

Στη συνέχεια τόνισε πως από την Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη δεν πρέπει να λείψει κανείς:

"Θα έπρεπε να είναι παρόντες όλοι και να μην ρωτούνται. Εκτός από το ότι είναι μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει και ο συναισθηματικός δεσμός πέρα από τη μετοχική τους σύνδεση. Η αγάπη τους προς το σωματείο έπρεπε να τους ωθήσει στο να βρίσκονται εκεί. Είναι υποχρέωση όλων. Ο κ. Παγώνης θα είναι παρών μέσω του αντιπροσώπου του, αν και θα προτιμούσα να παρευρεθεί ο ίδιος. Ορισμένα ζητήματα που προκύπτουν πρέπει να λυθούν εκείνη την ώρα και όχι μέσω τηλεφωνημάτων. Ο κ. Καλύβας έχει εξουσιοδοτήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να τον εκπροσωπήσει και το ίδιο έχει κάνει και ο κ. Μπιτσιάνης. Ο κ. Τρυφωνίδης δήλωσε ότι θα είναι παρών. Ο κ. Οικονομίδης θεωρώ ότι θα είναι παρών, αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρω ποια είναι η πρόθεση του κ. Βεζυρτζή. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι ο Ερασιτέχνης παρών, όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά.

Είναι υποχρεωτικό για να πετύχουμε την απαρτία και να παρθούν αποφάσεις. Είναι δεδομένο για μένα. Θεωρώ ότι είναι κομβική και κρίσιμη. Στην ΠΑΕ υπάρχει το οικονομικό πρόβλημα που είναι γνωστό σε όλους. Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια εξυγίανσης και ανάπτυξης. Όμως υπάρχουν τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ και τα παλιά χρέη και αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξουν εισροές χρημάτων για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις υποχρεώσεις. Έχουμε εξαντλήσει τα τηλεοπτικά, τα διαρκείας ... Οι λύσεις περιορίζονται και έτσι και από το νόμο είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μέχρι στιγμής βρίσκονται συνέχεια λύσεις, αλλά αυτές δεν μπορούν να διαιωνίζονται. Αν αύριο βρεθεί ένας επενδυτής, εμείς τι θα του απαντήσουμε στο ερώτημα: ποιο είναι το τίμημα; Εμείς υποθετικά μπορούμε να του πούμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αναβάλουμε συνέχεια. Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε τα παλιά χρέη, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλή. Ακόμα όμως η ΠΑΕ δεν έχει ξεκινήσει να πληρώνει και τις δόσεις της "περίφημης" ρύθμισης των χρεών. Άρα καταλαβαίνετε ότι όση εξυγίανση γίνει για τα λειτουργικά έξοδα, πάντα θα υπάρχουν τα χρέη τα οποία είναι ληξιπρόθεσμα".

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε την σπουδαιότητα του ενδεχομένου, να γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς την εξεύρεση επενδυτών:

Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ θελκτική επένδυση και είναι εδώ για να έρθει να τον αγοράσει όποιος ενδιαφέρεται. Αυτό το τίμημα πρέπει να προσδιοριστεί μέσω της Γενικής Συνέλευσης. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ισχυρούς επενδυτές και ανθρώπους που θα τον οδηγήσουν στο μέλλον. Οι αποφάσεις αυτές δεν πρέπει να αναβάλλονται και έπρεπε ήδη να έχουν παρθεί. Εξάλλου, θα υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο. Είτε αυτό αφορά σε έναν, είτε τον λαό του ΠΑΟΚ, θα ξέρουν τι ζητάμε. Με την πιθανή δική μας πρόταση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα είναι περίπου στο 70% και αν του μεταβιβαστεί και το ποσοστό των θεματοφυλάκων, ο νέος μεγαλομέτοχος θα έχει στην κατοχή του περίπου το 80%".

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=58844
« Last Edit: September 10, 2007, 20:54:33 by GeorgT »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός