Catala,
Κατ αρχην σε διαβαζω μονιμα και διαφωνω μαζι σου σχεδον μονιμα. Αρα ξερω καλα τι γραφεις και με τι στυλ γραφεις. Και σου το λεω λοιπον οτι διαφωνω σχεδον μονιμα και για οσα λες και με τον τροπο που τα λες. θα συμφωνησω βεβαια μαζι σου στο αυτονοητο περι κριτικης στην διοικηση οτι επιβαλλεται να της ασκουμε, το εχω πει και το εχω κανει απειρες φορες, αλλωστε και σημερα το πρωτο μου ποστ αυτο ελεγε. Το ζητημα ομως ειναι ο τροπος που γινεται εδω μεσα.Εγω κυριως σε αυτο αναφερθηκα. Ειπα για διαχωρισμους, υφος,χαρακτηρισμους και προσωπικες επιθεσεις. Και αυτο δεν ειναι θεμα Catala - Homo PAOKus, ειναι γενικο θεμα του φορουμ, αναφέρομαι σε καμποσα μελη και δεν διανοηθηκα να απαιτησω λοιπον καμμια συγγνωμη, αρα δεν χρειαζεται να μου ζητησεις συγγνωμη.
Εγω παντως θα εξακολουθω να μυγιαζομαι.Ευχης εργον -για μενα- οι πλευρες που λες και συ οτι εχουν ευθυνη στην διαμαχη να κανουν ενα βημα πισω, τουλαχιστον επι της διαδικασιας. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι πολυς, πολυσυλλεκτικος και με πολλες και διαφορετικες αποψεις. Αλληλοσεβασμος και ανοχη στην υπαρξη του αλλου ιστορικα ειναι το κλειδι της επιτυχιας. Γιατι ετσι υπηρετουμε ολοι την ομονοια.
υγ: μονο μην πεταχτει κανας τριτος τωρα "ασε μας ρε Χομο που μου κανατε το φορουμ σαβουαρ βιβρ και ντελικατεσεν. Οπαδοι της τριετιας, φυτα του καναπε, το dna του ΠΑΟκτση δεν ειναι φρου φρου κι ευγενειες."
@liakos
το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα, αν καταλαβω οτι ο ΠΑΟΚ στηνει/στηνεται σταματαω να ασχολουμαι. Εσυ λες μεν οτι διαπιστωσεις δεν κανεις αλλα δεν μπορεις να αποκλεισεις τιποτα. Αρα μια δοση "ρετσινιας στησιματος" την αφηνεις να αιωρειται. Εγω δεν μπορω να συμφωνησω με τιποτα.Θεμα αρχης.
Θα συμφωνησω στο αλλο μισο που λες για πολεμο και σπασιμο του συστηματος κλπ : Αυτη ηταν απο την πρωτη στιγμη για μενα η κορυφαια απαιτηση που ειχα απο τον Ζαγορακη και γι αυτο ειναι και η κορυφαια απογοητευση.Μεχρι τωρα.
@tsakalaki
ακριβως επειδη μυγιαζομαι οπως ειπα και παραπανω, εγω θεωρω τον εαυτο μου ακομα ρομαντικο που πιστευει στο οραμα.Ξεφουσκωσε πολυ μεσα μου αλλα ακομα δεν εξατμιστηκε. Αλλωστε δεν βλεπω και κανενα ΑΛΛΟ ΦΩΣ στον οριζοντα.
Ναι, ο Ζαγορακης πρωτος κατα τη γνωμη μου εσπασε την ενοτητα αφενος με τον Γκαγκατση, αφετερου με τον προδοτη. Αυτα ηταν χτυπηματα στην ιδεολογια μας, ειδικα η μεθοδευση του δευτερου. Απο οσο σε ξερω κι εχουμε συζητησει νομιζω αυτα ειναι και για σενα τα βασικα. Για σενα ξερω οτι ζητημα σοβαρο ειναιεπισης και η στηριξη στον Κατσαρη, θα μπορουσα να πω και για μενα, αλλα σιγουρα οχι για τους περισσοτερους ΠΑΟΚτσηδες οι οποιοι δεν δινουν δεκαρα για το τι γινεται στον ΑΣ.
Εγω νομιζω ομως οτι ακομα κι αν ειχε αποφυγει τις 2 (ή 3 αν θελεις) αυτες διχαστικες κινησεις κατι αλλο θα βρισκαμε να διχαστουμε.Το πολυ πολυ να κερδιζαμε λιγο ακομα χρονο ομονοιας. Δες λιγο τα μπινελικια που ακουει και για ποιους λογους.Αυτο βεβαια σηκωνει αλλη και μεγαλη συζητηση.
Οσο για τους περαστικους που λες που θα μας αδειασουν τη γωνια, εδω διαφωνω καθετα. Φανταζομαι μιλας για ΠΑΟΚ χωρις ζαγορακη, οπου θα εξαφανιστουν οι οπαδοι της "μοδας" ΠΑΟΚ. Ειτε μεινει ειτε οχι, δεν ειμαι συμφωνος σε διαχωρισμους. Δηλαδη Νεοπαοκτσηδες, οπαδους τριετιας κλπ. Ο ΠΑΟΚ μας χρειαζεται ολους και αν γινεται ακομα περισσοτερους.Αρκει να μπολιαζει τον κοσμο του με τα ιδανικα του. Ουτε αποψεις για Τουμπα με δεκα χιλιαδες "γνησιους" με βρισκουν συμφωνο λοιπον ουτε τιποτα. Φανταζομαι κατι τετοιο εννοεις, ή κανω λαθος?