Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609958 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αστο αδερφε Catala. Κουβεντα ΔΕΝ γινεται. Εδω και καιρο. Για να γινει κουβεντα χρειαζεται αλληλοσεβασμος, οχι εμεις και εσεις.Και να μιλησω ξεκαθαρα για σενα, το γεγονος οτι εσυ με εξαιρεις απο αυτους που λες δεν μου αρκει. Στην πραξη με φωτογραφιζεις, στα λογια μονο με εξαιρεις. Και οχι μονο εσυ. Πως να τολμησω πχ να γραψω οτι εμαθα για τους 30 που ανελαβαν πρωτοβουλια? Για να γινω φερεφωνο των γουνων και δεκανικι του διαχειριστη? του ρεβολουσιον?Του Λιλλη? του κουμπαρου? Πως να τολμησω να γραψω τα υπερ και τα κατα της προσληψης Δουκα οπως τα σκεφτομαι εγω? Για να γινω και γω πιονι των αρδ,φυτο, αυλικος, πελατης οπαδος, γλυφτης για κανα ξεροκομματο? Για να φαω ομαδικη επιθεση απο τον Χ τον Υ τον Ζ και των Ω με ειρωνειες και προσβολες? Να φαω και καμμια καταρα για καρκινο ως ρουφιανος του αυτοκρατορα?  Και φυσικα αν επιχειρηματολογησω γιατι θα επρεπε (αν μπορουσε) να πουληθει ο Βιερινια με ενα ποσον καπου στα 7-8 εκατομμυρια, την γαμησα κυριολεκτικα. Ειμαι στανταρ ο διδυμος αδερφος του μακπτολ.
Περυσι το φορουμ στο θεμα σαλπιγγιδη ηταν νησιδα δημοκρατιας και ελευθερης εκφρασης. Σε ολο το ΠΑΟΚτσηδικο ιντερνετ. Δυστυχως καποιοι απο οσους περυσι αισθανονταν θυματα, κυνηγημενοι, μειοψηφεια, φετος προτιμουν να κανουν τα ιδια "στους αλλους" με φασιζουσες αποψεις και πρακτικες.

Οποτε ασ' το. Ουτε χρονο ουτε διαθεση εχω για να ερθω σε αντιπαραθεση με αδερφια. Προσωπικη μου επιλογη ειναι. Ουτε θα σου απαντησω αναλυτικα σε οσα λες, παντως η κεντρικη ιδεα ειναι οτι διαφωνω.
Και να σου πω και το αλλο? Ατομα ανω των 30 ετων, ατομα που εχουν ζησει κι αλλον ΠΑΟΚ και ξερουν,  για μενα ειναι αδικαιολογητα.  Αυτο οσον αφορα αποψεις αλλα και τον τροπο που πανε να τις περασουν. Και για μενα εχουν ιστορικη ευθυνη. Ομως δεν ειμαι αξιος εγω να δωσω μαθηματα σε κανεναν. Ο καθενας οπως νομιζει πραττει. Και αυτο κανω και γω.
Η πικρα μου ειναι πρωτα απο ολα για το υφος που ακολουθειται εδω μεσα και δευτερευοντως για τις αποψεις που μπορει να εχει ο καθενας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Δυστυχώς ύστερα από τόσα χρόνια διοίκησης ο Ζαγοράκης έχει αποτύχει σε πολύ σημαντικούς τομείς, άν και εμείς του τα δώσαμε όλα, τόσο πολύ που αυτοαποκολούμαστε μαλάκες. Βέβαια το κάναμε για τον ΠΑΟΚ οπότε δικαιολογούμαστε.

1) Λέγαμε να σταματήσουμε να κάνουμε τους λογιστές και να εμπιστευθούμε τη διαχείριση, τελικά απέτυχε. Χρέη και δυσπιστία.
2) Λέγαμε να ηρεμήσουμε για στησίματα και τρυπίματα, τελικά στα ίδια είμαστε, οι μισοί πιστεύουν ότι στηθήκαμε στην ΑΕΚ. Εγώ είμαι στο 80-20, αλλά και αυτό το 20% είναι ντροπή για τον Ζαγοράκη. Έπρεπε να υπάρχει τυφλοί εμπιστοσύνη.
3) Ακόμα έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου
4) Ακόμα έχουμε χρέη και μάλιστα πολλά και καινούργια.

Άρα έκανε μία τρύπα στο νερό.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν ακόμα ''κάποιοι'' ρομαντικοί που πιστεύουν στο όραμα η στην ενότητα και δεν βλέπουν την αλήθεια. Δεν τους κατηγορώ ούτε μπορώ να αμφισβητήσω τα αισθήματα που έχουν  για την ιδέα του ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς μετά από πολλά χρόνια φτάσαμε στο σημείο των ''Αγγελικών'' και ''Αντιαγγελικών'', γυρίσαμε πάλι στα ίδια και πλέον η ενότητα δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει τόσο εύκολα.

Για να μη πω πως πλέον είναι αδύνατο να ξαναενωθούμε.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΨΕΥΤΗΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΙΣΧΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Català

• Αλλαγή
άλλο να πει κάποιος τη γνώμη του όπως εσύ και άλλο να έχει αυτοανακηρυχθεί σε μόνιμο (πρηξαρχίδα) υπερασπιστή του Πάπα Ζαγοράκη.

Homo δεν καταλαβαίνω τι μύγα σε τσίμπησε, αλλά για να γίνει κουβέντα πρέπει αφενός να διαβάζεις τι λέει ο άλλος. Αφετέρου, να μην βλέπεις φαντάσματα.
Λυπάμαι που βρίσκεις πάτημα εμένα για συσσωρευμένη δυσαρέσκεια μηνών, το λέω για δεύτερη και τελευταία φορά πως ούτε ό,τι έγραψα πήγαινε για σένα, ούτε σε φωτογραφίζω.
Ελέφαντας δεν είμαι και αν δεν το βλέπεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για να στο αποδείξω, σόρυ.
Ούτε έχω πρόβλημα με την αντίθετη άποψη. Έχω πρόβλημα με όποιον ειρωνεύεται και αρχίζει τις προσωπικές επιθέσεις. Και με αυτόν τον τρόπο ανταπαντώ κι εγώ. Ας μη γινόμαστε μωρά να αναλύουμε ποιος το ξεκίνησε, εξάλλου σε ενοχλεί το εσείς και εμείς. Αν και δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα εδώ και πολύ καιρό. Προσωπικά πχ δεν μπορώ να έχω τίποτα κοινό με τον ανεκδιήγητο που προχτές περίμενε τον κοντό απ'έξω να του πει "είσαι ο καλύτερος δημητράκη, πάρτους το κεφάλι". Δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε, ανήκουμε σε διαφορετικούς πλανήτες.
Μπορώ όμως να πω με σιγουριά ότι κάποιος έχει το δικαίωμα να βρίζει τον κοντό, τη διοίκηση, το χορτάρι, ο,τιδήποτε. Κάποιος άλλος έχει το δικαίωμα να τους αποθεώνει. Το πέσιμο όμως του ενός στον άλλον, έφερε τα αποτελέσματα που αναφέρεις. Εκατέρωθεν. Και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όλα ξεκινάνε από την εντύπωση που έχουν ορισμένοι ότι πρέπει να απαγορεύουν σε άλλους την κριτική. Χωρίς να αθωώνω πλήρως καμία πλευρά. Αλλά ειδικά φέτος είδαμε απίθανα πράγματα, είδαμε να γίνεται κριτική για πολύ μεγάλες χοντράδες και να έχεις κάποιους να σου λένε ότι όλα είναι καλά και να σε ειρωνεύονται κι από πάνω. Μόνο και μόνο επειδή τόλμησες να ασκήσεις κριτική. Και πάντα με επιχειρήματα του κώλου, copy-paste από τους αρδ.
Και μιας και μίλησες για το ύφος, μακάρι να διαφωνούσαμε όλοι με ωραίο τρόπο, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Εσύ έτσι όπως γράφεις, πράγματι δεν αφήνεις περιθώρια σε κάποιον να σε ειρωνευτεί και να σου την πέσει.
Αν νόμισες ότι το έκανα εγώ σήμερα, δεν ήταν πρόθεσή μου και σου ζητώ συγγνώμη. Κι ας μη σου αρκεί όπως λες.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Catala,
Κατ αρχην σε διαβαζω μονιμα και διαφωνω μαζι σου σχεδον μονιμα. Αρα ξερω καλα τι γραφεις και με τι στυλ γραφεις. Και σου το λεω λοιπον οτι διαφωνω σχεδον μονιμα και για οσα λες και με τον τροπο που τα λες. θα συμφωνησω βεβαια μαζι σου στο αυτονοητο περι κριτικης  στην διοικηση οτι επιβαλλεται να της ασκουμε, το εχω πει και το εχω κανει απειρες φορες, αλλωστε και σημερα το πρωτο μου ποστ αυτο ελεγε. Το ζητημα ομως ειναι ο τροπος που γινεται εδω μεσα.Εγω κυριως σε αυτο αναφερθηκα. Ειπα για διαχωρισμους, υφος,χαρακτηρισμους και προσωπικες επιθεσεις. Και αυτο δεν ειναι θεμα Catala - Homo PAOKus, ειναι γενικο θεμα του φορουμ, αναφέρομαι σε καμποσα μελη και δεν διανοηθηκα να απαιτησω λοιπον καμμια συγγνωμη, αρα δεν χρειαζεται να μου ζητησεις συγγνωμη.
Εγω παντως θα εξακολουθω να μυγιαζομαι.Ευχης εργον -για μενα- οι πλευρες που λες και συ οτι εχουν ευθυνη στην διαμαχη να κανουν ενα βημα πισω, τουλαχιστον επι της διαδικασιας. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι πολυς, πολυσυλλεκτικος και με πολλες και διαφορετικες αποψεις. Αλληλοσεβασμος και ανοχη στην υπαρξη του αλλου ιστορικα ειναι το κλειδι της επιτυχιας. Γιατι ετσι υπηρετουμε ολοι την ομονοια.

υγ: μονο μην πεταχτει κανας τριτος τωρα "ασε μας ρε Χομο  που μου κανατε το φορουμ σαβουαρ βιβρ και ντελικατεσεν. Οπαδοι της τριετιας, φυτα του καναπε, το dna του ΠΑΟκτση δεν ειναι φρου φρου κι ευγενειες."

@liakos
το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα, αν καταλαβω οτι ο ΠΑΟΚ στηνει/στηνεται σταματαω να ασχολουμαι. Εσυ λες μεν οτι διαπιστωσεις δεν κανεις αλλα δεν μπορεις να αποκλεισεις τιποτα. Αρα μια δοση "ρετσινιας στησιματος" την αφηνεις να αιωρειται. Εγω δεν μπορω να συμφωνησω με τιποτα.Θεμα αρχης.
Θα συμφωνησω στο αλλο μισο που λες για πολεμο και σπασιμο του συστηματος κλπ : Αυτη ηταν απο την πρωτη στιγμη για μενα η κορυφαια απαιτηση που ειχα απο τον Ζαγορακη και γι αυτο ειναι και η κορυφαια απογοητευση.Μεχρι τωρα.

@tsakalaki
ακριβως επειδη μυγιαζομαι οπως ειπα και παραπανω, εγω θεωρω τον εαυτο μου ακομα ρομαντικο που πιστευει στο οραμα.Ξεφουσκωσε πολυ μεσα μου αλλα ακομα δεν εξατμιστηκε. Αλλωστε δεν βλεπω και κανενα ΑΛΛΟ ΦΩΣ στον οριζοντα.

Ναι, ο Ζαγορακης πρωτος κατα τη γνωμη μου εσπασε την ενοτητα αφενος με τον Γκαγκατση, αφετερου με τον προδοτη. Αυτα ηταν χτυπηματα στην ιδεολογια μας, ειδικα η μεθοδευση του δευτερου. Απο οσο σε ξερω κι εχουμε συζητησει νομιζω αυτα ειναι και για σενα τα βασικα. Για σενα ξερω οτι ζητημα σοβαρο ειναιεπισης  και η στηριξη στον Κατσαρη, θα μπορουσα να πω και για μενα, αλλα σιγουρα οχι για τους περισσοτερους ΠΑΟΚτσηδες οι οποιοι δεν δινουν δεκαρα για το τι γινεται στον ΑΣ.
Εγω νομιζω ομως οτι ακομα κι αν ειχε αποφυγει τις 2 (ή 3 αν θελεις) αυτες διχαστικες κινησεις κατι αλλο θα βρισκαμε να διχαστουμε.Το πολυ πολυ να κερδιζαμε λιγο ακομα χρονο ομονοιας. Δες λιγο τα μπινελικια που ακουει και για ποιους λογους.Αυτο βεβαια σηκωνει αλλη και μεγαλη συζητηση.

Οσο για τους περαστικους που λες που θα μας αδειασουν τη γωνια, εδω διαφωνω καθετα. Φανταζομαι μιλας για ΠΑΟΚ χωρις ζαγορακη, οπου θα εξαφανιστουν οι οπαδοι της "μοδας" ΠΑΟΚ. Ειτε μεινει ειτε οχι,  δεν ειμαι συμφωνος σε διαχωρισμους. Δηλαδη Νεοπαοκτσηδες, οπαδους τριετιας κλπ. Ο ΠΑΟΚ μας χρειαζεται ολους και αν γινεται ακομα περισσοτερους.Αρκει να μπολιαζει τον κοσμο του με τα ιδανικα του.  Ουτε αποψεις για Τουμπα με δεκα χιλιαδες "γνησιους" με βρισκουν συμφωνο λοιπον ουτε τιποτα. Φανταζομαι κατι τετοιο εννοεις, ή κανω λαθος?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Το φως στο τούνελ φίλε μου ΗΟΜΟ αναγκαστικά μέσα στην επόμενη σεζόν θα ψάξουμε να το βρούμε εκεί πάει η κατάσταση.

Για τα περί διχασμού τα έχουμε πει πολλές φορές είσαι απο τα άτομα που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες για τον ΠΑΟΚ, συζητήσαμε. Έγραψες επί λέξη τι με έχει πειράξει με τον κύριο. Μέχρι να κάνει την πρώτη στραβή κατ' εμέ (Κατσαρής) ο κόσμος ήταν δίπλα του ακόμα και μετα την πρώτη που όπως λες δεν ενόχλησε πολλούς πάλι είχε τον απόλυτο έλεγχο.
Η δεύτερη στραβή που έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με την πρώτη για πολλούς ''γνήσιους'' να τους πω; πόνεσε πολύ, ίσως γιατί πλήγωσε πιο πολύ την αξιοπρέπεια μας.

Και στο καπάκι μέσα σε ένα εξάμηνο αρχίζει το παραμύθι του κοντού (Νοέμβριος 10) για να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 11.

Απο τότε δεν χρειάζεται να απαριθμήσω τις στραβές τις διοίκησης τα τρυπήματα του κόσμου μας, την ανυπαρξία μας σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύεις πως δεν έχει δείξει την ανικανότητα της;

Μην αρχίσω να απαριθμώ φίλε είναι πολλά, και τα ξέρεις χρέη, πάνε έλα στην προεδρία; και πολλά άλλα.

Για τους περαστικούς που λεω;

Σίγουρα θυμάσαι τα χρόνια που η ομάδα μπάσκετ πετούσε και τότε άρχισαν να σκάνε κάτι περίεργες φάτσες που ποτέ δεν είχαν σχέση με τον ΠΑΟΚ και εξαφανίστηκαν μετά το 97 περίπου.
Κάτι τέτοιο έχει γίνει και τα τελευταία  χρόνια με  την έλευση του ''κυρίου'' κάνω λάθος;
Δεν το ξέρεις πως θα εξαφανιστούν όλοι αυτοί μόλις φύγει;
Αυτούς λέω φίλε.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω ΠΑΟΚτσάκια που ξέρω πως είνα αγνά και ρομαντικά και μαζί με εσένα που σε γνωρίζω προσωπικά βάζω και τον κουμπάρο μου που πηγαίνουμε μαζί πάνω απο 20 χρόνια και τον ξέρουν πάρα πολλοί εδώ μέσα (κλαμπ, καπρι, αδερφια ζείτε τζόρνταν κλπ).

Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως ο σημερινός πρόεδρος έχει κάνει τόση ζημιά όση δεν έκανε ο Βουλινός και ο Γούμενος μαζι στο λαό μας (προσωπική μου άποψη)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κλειστο κλαμπ 2000 ατομων..Και περαστικους θα εχει και γκομενες και φυτα και τρεντουλες και οτι θες
Λογικο οσο καλυτερα πηγαινουμε να ερχεται και περισσοτερος και πιο ασχετος κοσμος στο γηπεδο..
Διαφωνω καθετα με αυτη την απαξιωση..
Αλλιως υπαρχει κι ο αστερας εξαρχιων..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
tsakalaki,
Μπορω να σου απαντησω εφ ολης της υλης οταν βρω χρονο και να σου πω τη γνωμη μου, αλλα θα πιαστω απο το τελευταιο που δεν καταλαβα:
Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως ο σημερινός πρόεδρος έχει κάνει τόση ζημιά όση δεν έκανε ο Βουλινός και ο Γούμενος μαζι στο λαό μας (προσωπική μου άποψη)

Δηλαδη? Τι ζημια εκανε ο Ζαγορακης στον κοσμο του ΠΑΟΚ? τι ζημια εκαναν χωριστα κι αθροιστικα ο Βουλινος και ο Γουμενος στον κοσμο του ΠΑΟΚ? Τι εννοεις?Δεν καταλαβαινω τη συγκριση.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline babis36

• Αλλαγή
Λυπαμαι που μπαινω στη κουβεντα αλλα μερικα πραγματα δεν αντεχονται απο κανενα. Ποιος ειναι αυτος που αυτοκλητα κοβει ποιστοποιητικα ορκισμενου ΠΑΟΚτση?Με ποιο δικαιωμα και ποιος του το εδωσε? Η φασιστικη αυτη οπτικη γωνια αυτοκλητων πιστοποιητων ΠΑΟΚτσηδικης νομιμοποιησης δεν θα σταματησει ποτε στον ΠΑΟΚ μας.Τα θυμαμαι απο παντα εδω και δεκαετιες. Και θυμαμαι παντα και το τραγουδι της Δημητριαδη: Ο φασισμος δεν ερχεται απο το μελλον καινουργιο ταχα κατι να μας φερει! Ειναι παλια αυτη η ιστορια και μιλωντας προσωπικα για μενα οσοι κοβουνε πιστοποιητικα θα ειναι παντα εχθροι μου.Ολοι χωρανε θελουνε δε θελουνε.Πρεζακηδες, ρετσινοπνηχτες, φλωροι, γκομενες, λεφταδες, χοντροι, ολοι.Τελεια και οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.
παντως για να ειμαστε δικαιοι δυστυχως και τα μελη του paokworld εχουμε μεγαλη ευθυνη σε αυτο. απο οσο θυμαμαι την πρωτη χρονια οποιος τυχαινε να κανει την παραμικρη κριτικη, εστω και καλοπροαιρετη, στο θοδωρακη, του την πεφταμε με μανια πολλοι απο εδω και μαλιστα τον κατηγορουσαμε και για σκουληκι.
θα μου πειτε ενδεχομενως να ειχαμε δικιο τις περισσοτερες φορες γιατι η γκρινια και η καταστροφολογια μερικων θα οδηγουσε σε αλλες καταστασεις πιο δυσαρεστες.
θυμαστε εκεινο το τραγελαφικο συνθημα "νατος νατος ο πρωθυπουργος" που φωναζαμε στο συλλαλητηριο για τα χρεη την ωρα που ο ζουραρης πηρε το λογο?? :D 8) anyway δε γαμιεται...
και κατι τελευταιο. σχετικα με τη μανιωδης στηριξη των ζαγοροσκυλων η οποια εγγειται στο επιχειρημα οτι ο ΠΑΟΚ μεσα στο γηπεδο, τα τελευταια χρονια εχει επιστρεψει δυναμικα στο προσκηνιο, αποτελει αποκλειστικο εργο ζαγορακη.
βεβαιως και οφειλουμε να αναγνωρισουμε οτι εχει ενα σημαντικο μεριδιο και γιατι οχι και το σημαντικοτερο.αλλα ειναι εγκλημα να λες οτι ο ζαγορακης εχει κανει πελατη τον γαυρο. ειναι εγκλημα να λες οτι ο ζαγορακης σε φτασε να διεκδικεις ξανα το πρωταθλημα και την εξοδο στο τσουλου.
η φανελα και η ιστορια του μεγαλου ΠΑΟΚ ειναι αυτη που δινει την ωθηση. εχει τη δικη της "αυρα" τη δικη της συμβολη.
ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟΚ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πρέλεβιτς, ραπτόπουλος και χατζόπουλος τα νέα μέλη στο δ.σ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zagorakis

• Guest
Ο Πρέλεβιτς στη ΠΑΕ, ανακοινώνεται το νέο Δ.Σ.

Αύριο ανακοινώνεται το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνη μπορεί να διευθυνθεί ακόμη περισσότερο. Η μεγάλη έκπληξη του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος δέχτηκε να μπει στο διοικητικό σχήμα μετά από πρόταση που του έγινε.

Ο Ελληνοσέρβος και μεγαλύτερος μπασκετικός αθλητής της ιστορίας του ΠΑΟΚ, θα υποστηρίξει το έργο της ΠΑΕ αλλά δεν θα είναι το μόνο νέο πρόσωπο.

Ο Πάνος Ραπτόπουλος, γιος του ιδιοκτήτης ExpressServiceκαι συγγραφέας, θα είναι το δεύτερο νέο στέλεχος και το τρίτο θα είναι ο Σάκης Χατζόπουλος, επιχειρηματίας με εμπλοκή στην εταιρία Πλαστικά Θράκης που ελέγχεται από τον πατέρα του.

Οι υπόλοιποι πέντε θα είναι οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Σπύρος Μιλιωρίδης, Παναγιώτης Ποικιλίδης, Γιώργος Φαρλαλής και Γιώργος Μιχαηλίδης.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7889

Offline Vorious

• Αλλαγή
γεμισαμε τεχνοκρατες δηλαδη....

καλη αρχη και καλη επιτυχια σε ολους
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι καψτε και τον Μπανε με το ποδοσφαιρο.. την τελευταια ελπιδα να δουμε κατι καλο στο μπασκετ... και σε κανα 6μηνο η σε κανα χρονο θα τον παρουμε και αυτον με τις κλωτσιες!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Γιατί υπήρχε περίπτωση να μην τον πάρουμε με τις κλωτσιές στο μπάσκετ biv ?? Δεν γαμείς, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα φύγει κλωτσιδόν από τον ΠΑΟΚ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
HOMO στα γρήγορα για το τελευταίο σχήμα λόγου που μάλλον πείραξε πολλούς, η διχόνοια που έφερε αυτή η διοίκηση στον κόσμο μας είναι το μεγαλύτερο έγκλημα. Τέτοιο διχασμό δεν έφεραν οι άλλες διοικήσεις
Τελείωσα εδώ, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

zan

• Guest
Ετσι καψτε και τον Μπανε με το ποδοσφαιρο.. την τελευταια ελπιδα να δουμε κατι καλο στο μπασκετ... και σε κανα 6μηνο η σε κανα χρονο θα τον παρουμε και αυτον με τις κλωτσιες!
Με το ζορι μπηκε ο Μπανε?

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ετσι καψτε και τον Μπανε με το ποδοσφαιρο.. την τελευταια ελπιδα να δουμε κατι καλο στο μπασκετ...

Ξεχνάς τον Πέτζα...  :'( :'( :'( :'(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Με το ζορι μπηκε ο Μπανε?

Σωστο και αυτο.. αλλα δεν νομιζω να αυτοπροταθηκε κιολας..

zagorakis

• Guest
Πρόταση του έγινε, δέχτηκε και μπήκε. Απλά τα πράγματα.