Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607582 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
Συγνώμη μια διευκρίνηση ποιος ειπαμε οτι ειναι ο ρολος του Πουρλιοτόπουλου στην ομάδα??

Offline Català

• Αλλαγή
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΛΙΩΣΕ ? ? ?
Δεν λιώνει, γιατί είναι ειδικής κατασκευής αρδ, αυτήν όσο την πιπιλάς μεγαλώνει (κάτι σαν την τσουτσού δηλαδή). Και ναι, βεβαίως θα τον βλέπαμε ούτως ή άλλως στο σημερινό πόστο του τον Ζαγοράκη (που απειλεί πάλι ότι θα φύγει, εξαιτίας μιας ανακοίνωσης αυτή τη φορά, μέχρι την επόμενη), γιατί είναι θεόσταλτος και ουρανοκατέβατος και μας κάνει χάρη που μας διοικεί (ή όπως αλλιώς το λένε αυτό που κάνει). Ούτε το "Καραμανλής ή τανκς" δεν έμεινε τόσο ιστορικό όσο το "Ζαγοράκης ή βουλινομπατατουδοπαγωνογούμενος". Εγώ πάντως για να μην ανησυχεί κανείς, έχω έτοιμη την απάντηση: αν δεν δεχτεί ο καραφλός αντιπρόεδρος-επιχειρηματίας, ας αναλάβει ο κατσαρίδας. Δεν θα είναι τέλειο;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Íïìéæù ðùò ç êáôáóôáóç å÷åé îåöõãåé ëéãï óôï ìõáëï ïëùí ìáò. Õðáñ÷ïõí äéêáéïëïãçìåíá íåõñá, êáé ðñåðåé íá çñåìçóïõìå ëéãï ðñéí óõíå÷éóïõí ïé êñéôéêåò, ïé áíáêïéíùóåéò, ôá åêôáêôá ìåôñá êôë êôë. Ìðïñïõìå ðïëý åõêïëá óå áõôÞ ôç ÷ñïíéêç óôéãìç íá êáíïõìå ìåãáëç æçìéá óå áõôü  ãéá ôï ïðïéï ïëïé áãáðáìå. Êáëï èá åéíáé íá óêåöôïìáóôå ðïõ êáé ðïõ ðïéïé åßíáé áõôïé ðïõ êáôçãïñïõìå êáé êñáæïõìå ìåóá óôá íåõñá ìáò, êáé íá èõìïìáóôå üôé äåí åßíáé å÷èñïé. Ïõôå ïé óõíäåóìéôåò, ïõôå ïé ìåìïíùìåíïé, ïõôå ï Æáãïñáêçò èåëïõí ôï êáêï ôïõ ÐÁÏÊ. Ìðïñåé ðïõ êáé ðïõ íá êáíïõí ìáëáêéåò, íá ëåíå áíáêñéâéåò, üðùò ïëïé ïé áíèñùðïé, áëëá äåí ôï êáíïõí åê ôïõ ðïíçñïõ. 100% óéãïõñï áõôü. Ïðïôå èá ðáñáêáëïõóá ïëïõò íá êïøïõí ôéò ÷ïíôñïìáëáêéåò ôõðïõ ‘ïé óõíäåóìïé èåëïõí íá öåñïõí äéêïõò ôïõò óôç äéïéêçóç’, ‘ï Æáãïñáêçò åöåñå ôïõò ìðáôóïõò’, ‘ôá ðñåæïíéá êñáôáíå ôïí ÐÁÏÊ ðéóù’ êáé Üëëåò ôåôïéåò ïìïñöéåò. Ïëïé óôï éäéï óôñáôïðåäï åéìáóôå, äå ôï îå÷íáìå ðïôå áõôü. Ëåìå ôçí ãíùìç ìáò óôá éóéá êáé ÐÁÏÊóçäéêá, ÷ùñéò êáôéíéåò êáé óêïõëéêéóôéêá õðïíïïõìåíá ðñïò ïìïïéäåáôåò ìáò.

Öéëéêá ðñïò ïëïõò, êáé ðñùôá çñåìïõìå, ìåôá óêåöôïìáóôå êáé ìåôá ìéëáìå.  Ãéá ôçí ôõ÷ç ôïõ ÐÁÏÊ ôïõò åðïìåíïõò ìçíåò åéìáóôå õðåõèõíïé ïëïé.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός

Φιλικα προς ολους, και πρωτα ηρεμουμε, μετα σκεφτομαστε και μετα μιλαμε.  Για την τυχη του ΠΑΟΚ τους επομενους μηνες ειμαστε υπευθυνοι ολοι.

+4

Offline petrov

• Αλλαγή
Μετά από αυτή την κίνηση επιβεβαιώνεται το θυμόσοφο ρητό "και ο άγιος φοβέρα θέλει" (ακόμη και εάν η "φοβέρα" ήταν αρκετά άκαιρη και με αιχμηρό τρόπο διατυπωμένη)
Το       Υ.Γ.1) Θοδωράκη θα μας πεις τελικά γιατί έφυγες και επέστρεψες αυτόβουλα λες και ο ΠΑΟΚ είναι γκομενά σου;;;;;;
και το   Υ.Γ.4) Με αφορμή την εντολή σας για ρίψη χημικών απο τους μπάτσους σας στο λαό του ΠΑΟΚ σας ενημερώνουμε οτι θα μας βρείτε απέναντι σας.
για εμένα αδερφέ δεν είναι αιχμηρά διατυπωμένη ''φοβέρα'', αποτελούν την απόλυτη ξεφτίλα των παραπάνω Συνδέσμων...είτε τα συνέταξαν εκτός εαυτού είτε με πλήρη επίγνωση, είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι  και για εμένα προσωπικά κανένας μα κανένας που έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ δεν είναι στο απυρόβλητο....χάνει δηλαδή την μπάλα η Διοίκηση και εκεί που μας μένουν οι Σύνδεσμοι ως το μόνο και πάντα υπαρκτό στήριγμα, προκύπτει η απόλυτη ανυπαρξία, η απόλυτη έλλειψη ωριμότητας και συγκέντρωσης και η απόλυτη απώλεια δυνατότητας άρθρωσης λόγου με περιεχόμενο, το οποίο αν και υπάρχει,καίγεται τελείως από τα δύο παραπάνω ΥΓ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΥΓ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?Ε ΜΑΛΑΚΕΣ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ.....

Φίλε Νίκο, εγώ ό,τι έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες μετά την ήττα από τον Άρη σε επίπεδο ανακοίνωσης δε μου άρεσε.
Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο, δηλαδή ότι καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές αυτή τη στιγμή στον Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει καθαρό μυαλό.
Η ανακοίνωση ήταν σε στιλ και φρασεολογία που δεν ταιριάζει προς τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ., όχι ως θεσμό αλλά και ως συγκεκριμένο πρόσωπο.
Παρόλαυτά, πρέπει να αναγνωρίσεις ότι και η ανακοίνωση του ίδιου του Ζαγοράκη δεν ταιριάζει στην νοοτροπία και το κύρος ενός συλλόγου όπως ο Π.Α.Ο.Κ.
Όταν τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, είναι πισωγύρισμα να ανακοινώνεις αρχές Οκτωβρίου ότι δεν έχεις ως στόχο το πρωτάθλημα. Το ζητούμενο δεν είναι ο αναπροσδιορισμός των στόχων, αλλά και η αναζήτηση του τι πήγε λάθος και η διόρθωσή του.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι κανείς δε θα είναι ευχαριστημένος με ένα Π.Α.Ο.Κ. που βολοδέρνει ανάμεσα στους μικρομεσαίους. Είναι κρίμα και για τον σύλλογο και για τον κόσμο που στερείται για να προσφέρει με τον οβολό του.  Αυτό ο πρόεδρος δεν φαίνεται να το έχει κατανοήσει, και παρουσιάζεται προδομένος ( ; ) ή ξεγελασμένος ( ; ) από τις ίδιες τις επιλογές του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είτε υπάρχουν κυρώσεις/καρατομήσεις είτε στήριξη. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση μου έβγαλε ένα ερμαφρόδιτο πράγμα που δε συμβάλλει στην ανάκτηση της ηρεμίας στο αγωνιστικό τμήμα ούτε στους φιλάθλους.

Όσο για το "κι ο άγιος φοβέρα θέλει", είναι μία προσωπική εντύπωση. Έχω δηλαδή την άποψη ότι αν το ματς ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ήταν 1-0 αντί για 0-1, και εάν δεν είχαν μεσολαβήσει όλα αυτά τα ντράβαλα και οι ανακοινώσεις, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
Βγες και πες αν θέλεις ότι η διοίκηση αυτή έχει ιστορικό ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ των εισιτηρίων στα εκτός, και πιο συγκεκριμένα στα ντέρμπι της Αθήνας.

Offline toy

• Αλλαγή
Φιλικα προς ολους, και πρωτα ηρεμουμε, μετα σκεφτομαστε και μετα μιλαμε.  Για την τυχη του ΠΑΟΚ τους επομενους μηνες ειμαστε υπευθυνοι ολοι.

και μετά βγάζουμε ανακοινώσεις επίσεις...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ αδερφέ...την ανακοίνωση της ΠΑΕ παιδική την χαρακτηρίζω...για τη ''φοβέρα'' τώρα θα πω ότι μπορεί να είναι και ένδειξη καλής θέλησης από την ΠΑΕ...άντε άντε και οι δύο να ηρεμήσουν και να τα ξαναβρούν...παρατήσαμε τις δουλειές μας ρε  ;)

pavlosk

• Guest
φιλαράκι suicidal ξέρω πολύ καλά ποιος βοήθησε ώστε να έρθει ο ζαγορακης στην ομάδα. αυτό όμως δεν μας δίνει και το δικαίωμα να αποκαλούμε κάποιον ρουφιανο και να τον ειρωνευομαστε. επειδή λοιπόν θυμάμαι τι είχα πριν δεν θέλω να ξαναγυρισω εκεί πέρα. επίσης είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει ούτε ενας άνθρωπος με φράγκα στην β. Ελλάδα που θα μπορούσε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. και να υπήρχε για ποιο λόγο να το κάνει; να βάζει φράγκα και να τον βρίζουν;
ξέρεις στην ίδια κατάσταση με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται και η schalke στη Γερμανία, απο ήττα σε ήττα και ας έχει κάνει τρελές μεταγραφικές κινήσεις. παρόλο αυτά οι οπαδοί της δεν βγάζουν ανακοινώσεις, οτι αντιρηση έχουν την εκφράζουν μέσα στο γήπεδο.
το οποίο είναι πάντα γεμάτο, 61000 θέσεις, ανεξάρτητα απο τον αντίπαλο.
στον ΠΑΟΚ μόνο σε 3 με 5 παιχνίδια υπάρχει Sold out σε όλα τα υπόλοιπα παπαλα, ασε που έχουμε και τους τσαμπατσηδες που μπαίνουν μέσα 2-2 και μετά θέλουν και να μιλάνε κιόλας.

pavlosk  

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
My Own WoRST ENeMy.....

Offline Suicidal

• Βασικός
με το συμπάθιο pavlosk, αλλα ...... μαλακίες......

θα το δεχόμουνα αν ο Ζαγοράκης έβαζε 3 χρόνια τώρα λεφτά από την τσέπη του !

τώρα για συγκρίσεις γερμανών - ελλήνων, Schalke - ΠΑΟΚ ..... άστο....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

ive4

• Guest
Όχι θα κάτσει να τον βρίζουνε.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ήδη από σήμερα θα αρχίσει να κοιτάει πότε αναμένονται χρήματα από Ουέφες και ΣούπερΛίγδες ώστε να πληρώσει όσα από τα χρωστούμενα μπορέσει και μετά θα γυρίσει στην ηρεμία του. Να μπορεί χωρίς να αφήσει χρέη από την περίοδό του.

Τώρα αν η ομάδα βελτιώσει την θέση της στο πρωτάθλημα ή περάσει στους 32 του Γιουρόπα, δεν θα ήταν παράλογο να θέλει να στηρίξει τις επιλογές του και ελπίζω να μη μας χαλάει αν πράγματι βελτιωθεί η ομάδα.

Όσο για τον τύπο που κατάφερε να χάσει εκλογές στον ΑΣ από τον κυρ Θανάση, πιστεύει ότι ο κυρ Θανάσης θα τον προτείνει για διοίκηση πρωτοδικείου ; Ή θα πάμε σε μοντέλο άεκ πχ

Offline babis36

• Αλλαγή
Ο κίνδυνος επιστροφής στην προ Ζαγοράκη εποχή
06/10/10

Με όσα έχω διαβάσει στις ανακοινώσεις των μεγαλύτερων συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του, όσα έχω καταλάβει μέσα από τα κείμενα και τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που παρακολουθούν την επικαιρότητά του και όσα έχω ακούσει μέσα από ένα e-ζάπινγκ στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι ότι η κλειστή κοινωνία των ΠΑΟΚτσήδων έχει βαλθεί για τα καλά να ξεριζώσει, να ξεπατώσει όσα με κόπο, ιδρώτα και θυσία φύτεψε στην Τούμπα στη διάρκεια των τελευταίων περίπου δυόμισι ετών.

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω και να αντιλαμβάνομαι αν οι σύνδεσμοι και αυτοί που βγαίνουν «σε φόρουμ και ραδιόφωνα», όπως διάβασα σε μια από τις ανακοινώσεις, απηχούν τις απόψεις του μέσου ΠΑΟΚτσή. Εχω την εντύπωση ότι όσοι ζουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη αντιλαμβάνονται διαφορετικά την κατάσταση στην αγαπημένη τους ομάδα. Και νομίζω ότι δεν είναι όλη η Τούμπα, δηλαδή η πλειονότητα όσων στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια των τελευταίων ετών, έτοιμη να τα πετάξει όλα στον γκρεμό επειδή όλα όσα χτίστηκαν δεν εκφράζουν το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.

Είναι όμως ορατό διά γυμνού οφθαλμού ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται στον ΠΑΟΚ έχει βάλει σε κίνδυνο το εγχείρημα του Θοδωρή Ζαγοράκη. Και επειδή, αν δεν κάνω λάθος, δεν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη κάποιος άλλος με διάθεση, έρεισμα και ικανότητες να αναλάβει να χρηματοδοτήσει ή έστω να διοικήσει την ΠΑΕ, η διαμορφωθείσα κατάσταση έχει βάλει σε κίνδυνο τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Εννοείται, έχουν απόλυτο δίκιο οι οπαδοί, ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός και η ιστορία του, το όνομά του, όχι ο εκάστοτε πρόεδρός του. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει το σημερινό αγωνιστικό και εταιρικό μέγεθός του αν αύριο αποχωρήσει ο Ζαγοράκης. Σύμφωνοι, εγγυήσεις δεν κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έκανε πρωταθλητισμό ποτέ στη διάρκεια της πρόσφατης προηγούμενης ζωής του. Δεν έκανε ποτέ τα ρεκόρ που πέτυχε στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών. Δεν ενέπνευσε ποτέ τον κόσμο του για να επιτύχει αυτά τα σερί sold out και τις συμμετοχές στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν ενέπνευσε ούτε την αγορά του ποδοσφαίρου για να τον εμπιστευθεί αυτή και να διαφημιστεί μέσα από τη φανέλα, το γήπεδό του, κοντά στο όνομά του.

Θυμάμαι πολύ καλά πώς ζούσε ο ΠΑΟΚ προτού τρελαθεί ο Ζαγοράκης και αποφασίσει να πάρει την ευθύνη στην πλάτη του. Οπως όλοι όσοι νοιαζόμαστε για το ποδόσφαιρο, επειδή, πέρα από όλα τα άλλα, ζούμε με έναν τρόπο από αυτό, δεν θέλω να ξαναδώ τον ΠΑΟΚ στην προ Ζαγοράκη κατάστασή του. Προτού λοιπόν οι οπαδοί φτάσουν στην «ανοχή τέλος» και στην «διοικητικοί, αμέτοχοι, τον πούλο», καλό θα ήταν να σκεφτούν, να βρουν, να προτείνουν μια λύση καλής προοπτικής.

Αλλωστε, δεν χωρά αμφιβολία, αν η λύση είναι καλή θα τη χειροκροτήσει πρώτος ο Ζαγοράκης, που θα δώσει αμέσως την ευχή του στον επόμενο και θα τον βοηθήσει με όποιο τρόπο ώστε να πάρει εκείνος την ΠΑΕ και την ευθύνη στην πλάτη του.
Με όσα ξέρω και αντιλαμβάνομαι για τον Ζαγοράκη, τον οποίο παρακολουθώ κοντά 15 χρόνια, τον κατατάσσω, στο μυαλό μου, ως τον πρώτο στη λίστα των ΠΑΟΚτσήδων που επιθυμούν να βρεθεί μια λύση προοπτικής για τον ΠΑΟΚ. Αν μπορούν να του τη βρουν, οι ΠΑΟΚτσήδες που φωνάζουν, ας του τη δείξουν.

Αν δεν την έχουν, τότε καλώς να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται για τα σοβαρά λάθη που έχει κάνει ο Ζαγοράκης τον τελευταίο καιρό. Ας φροντίσουν όμως μαζί να του δώσουν και κουράγιο για να πεισμώσει και να διορθώσει τα λάθη. Και όχι για να τα παρατήσει. Ναι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει, γενικώς, κανέναν ανάγκη, όπως και αν λέγεται αυτός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνει καλά να διώξει τον μόνο πρόεδρο που ενέπνευσε τον κόσμο και ξανάφερε τον ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό ανάστημά του.

Οπως αποδείχθηκε, δεν θέλει πολύ για να τα παρατήσει ο Ζαγοράκης. Λίγο ακόμη αν τον πιέσουν, θα φύγει. Αν αυτό θέλουν να πετύχουν οι οπαδοί, ας βρουν και τον διάδοχο που θα τους πείθει ότι θα δώσει στην αγαπημένη τους ομάδα μεγαλύτερο ανάστημα από αυτό που της δίνει ο Ζαγοράκης.

http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=90&aid=78710
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline savage republic

• Βασικός
Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει, αν δηλαδή όντως ο Ζαγοράκης επαναλάβει το λάθος του να φύγει για δεύτερη φορά, εμείς θα πρέπει να κυνηγήσουμε την εξασφάλιση της επόμενης μέρας. Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ειλικρινά, υπάρχουν προτάσεις; Εγώ δεν έχω.

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Egoist δεν θα κάνει αυτός το λάθος να φύγει αλλά εμείς τον διώχνουμε με τον τρόπο μας. Όσο για το θέμα της λύσης ακόμα δεν έχω ακούσει από κανέναν να λέει κάτι. Μήπως κάνουμε και εμείς Λέσχη φίλων ΠΑΟΚ και ακόμα δεν το έχει αναφέρει κανείς? Γιατί το σημείο με το θέμα της συντονιστικής δεν σχολιάστηκε όπως  και όσο έπρεπε

Offline babis36

• Αλλαγή
λεσχη τυπου σκουληκιων ΠΑΟΚ αν γινει τοτε θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.Ο κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι 10-πλασιος του σκουληκιου και οποια κουτορνιθια σκεφτονται τετοιες λυσεις το πολυ πολυ να φανε τραμπουκο και μαλιστα ανοργανωτο απο πολυ λαο σε ασχετη στιγμη.Λεσχες στην Αγγλια δημιουργουνταν και ηταν για ενα κλειστο κυκλο ανθρωπων.Τα σκουληκια καλα το σκεφτηκαν γιατι ειναι τρεις κι ο κουκος και θελουν να εχουν ενα μερος στο οποιο να συναντιουνται και να μην αισθανονται η gay community σε μια ασπρομαυρη πολη.Εμεις τι δουλεια εχουμε με κατι τετοια???Αυτη την στιγμη ο Ζαγορακης ειναι η μονη λυση και αυτο που πρεπει να γινει ειναι βηματα προς την συμφιλιωση και απο τις δυο πλευρες.Ο δε Ζαγορακης πρεπει να "ανοιξει" και να ζητησει στηριγματα και απο αλλο κοσμο.Το καραβι ειναι πολυ μεγαλο και θελει κοσμο για να κυβερνηθει.Θελει ηρεμια και βοηθειες απο ολους και πιο καθαρο μυαλο απο ολους.Το να γκρεμισουμε οτι φτιαξαμε με κοπο γιατι πρεπει να εχεις το θαρος να το γκρεμιζεις ειναι ωραιο να ακουγεται αν αυτο χτιστηκε πανω σε σαθρα θεμελια.Εγω πιστευω οτι χτιστηκε πανω σε καλα και με ηρεμια και συνεννοηση θα προχωρησει .Οσο για την λογικη να γκρεμισουμε οτι φτιαξαμε για να ξαναμεινουμε οι μονοι καθαροι  ειναι αθλια φασιστικη και αντιΠΑΟΚτσηδικη.

Offline babis36

• Αλλαγή
Ðþò ç öèïñÜ ìðïñåß íá óôáìáôÞóåé ôþñá
06/10/10

Åßíáé áëÞèåéá üôé óôïí ÐÁÏÊ ïõäÝðïôå ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò óÞêùóå ôçëÝöùíï ãéá íá ðåé óå êÜðïéïí «ãéáôß ìïõ êÜíåé êñéôéêÞ».

Ç êñéôéêÞ üìùò, áðü ôïí åîåõôåëéóìü, êáìéÜ öïñÜ áðÝ÷åé åëÜ÷éóôá. Ç áíáêïßíùóç ðïõ åîÝäùóáí ïé 32 óýíäåóìïé ïðáäþí èÝôåé êÜðïéá åñùôÞìáôá ôá ïðïßá êáëü èá Þôáí íá áðáíôçèïýí. ÁëëÜ ðþò íá áðáíôçèïýí áðü ôç óôéãìÞ ðïõ õðÜñ÷ïõí ìÝóá ÷áñáêôçñéóìïß;

Ðáñ’ üëá áõôÜ ï ÆáãïñÜêçò Ýñéîå óÞìåñá ãÝöõñåò êáé ìÜëëïí èá ôïõò óõíáíôÞóåé êéüëáò. Ôï èÝìá äåí åßíáé áí èá îåðåñÜóåé ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ áõôÞí ôçí êñßóç, áëëÜ áí ï øõ÷éóìüò ôïõ èá áíôÝîåé ãéá ðïëý áêüìç óå ìßá êáôÜóôáóç ðïõ ôïí öèåßñåé.

Äåí åõèýíåôáé âÝâáéá ìüíï ìßá áíáêïßíùóç ãéá ôï ãåãïíüò üôé ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ öèåßñåôáé. Å÷åé êáé ï ßäéïò ôçí åõèýíç óå áõôü ôï èÝìá, ìéá êáé Ý÷åé áðïìïíùèåß óå Ýíáí êëåéóôü êýêëï óõíåñãáôþí êáé ôïí Ý÷ïõí ðñïäþóåé êÜðïéåò åðéëïãÝò ôïõ.
ÁëëÜ áõôü äåí óçìáßíåé ðùò ï ïñãáíùìÝíïò êáé ìç êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ èá óõìâÜëåé ãéá íá öèáñåß ðéï ãñÞãïñá. Óå áõôÝò ôéò ðåñéðôþóåéò ôïí âïçèÜò.

Åßíáé ãåãïíüò üôé ôá ëÜèç ðïõ Ý÷ïõí ãßíåé åßíáé áíáóôñÝøéìá. ÐñïðïíçôÞ ìðïñåß íá áëëÜîåé Þ áêüìç ìðïñåß êáé íá ìç ÷ñåéáóôåß. ÊÜðïéá ëåéôïõñãéêÜ èÝìáôá ìðïñåß íá ôá ëýóåé êáé íá âñåé Ýíáí - äýï áíèñþðïõò ãéá íá óõìâÜëïõí óôçí êáëýôåñç ëåéôïõñãßá ôçò ÐÁÅ.

Åðßóçò, ìðïñåß íá åëÝãîåé êÜðùò êáëýôåñá üóá áêïýãïíôáé ãéá ôçí ïìÜäá, áöïý Ýíáò áðü ôïõò ëüãïõò ðïõ óõìâáßíåé ü,ôé óõìâáßíåé åßíáé ïé ðïëëÝò öÞìåò ðïõ äéï÷åôåýïíôáé áðü ôá áèëçôéêÜ ñáäéüöùíá. Ôßðïôá äåí åßíáé ôåëåéùìÝíï óôïí êáôÞöïñï ðïõ Ý÷åé ðÜñåé ï ÐÁÏÊ. ÖñÝíï ìðïñåß íá ìðåé êáé ìÜëéóôá Üìåóá.

Ôï èÝìá åßíáé êáôÜ ðüóï åßíáé Ýôïéìïé üëïé íá áíáëïãéóôïýí ôéò åõèýíåò ôïõò. Áðü ôïí ðñüåäñï ìÝ÷ñé êáé ôïí ôåëåõôáßï ïðáäü.

Ç áíÜãêç ôïõ ÐÁÏÊ íá âñåé çñåìßá óôá åóùôåñéêÜ ôïõ åßíáé ìåãÜëç. Ôï îåêáèÜñéóìá ëïãáñéáóìþí, õðü ôçí Ýííïéá íá êáôáíïÞóåé ç ìßá ðëåõñÜ ôçí Üëëç, åßíáé ôï êáëýôåñï ðïõ ìðïñåß íá óõìâåß.

Áëëùóôå, áí êÜôé Ýöôáóå ôïí ÐÁÏÊ øçëÜ åßíáé ç óõóðåßñùóÞ ôïõ, êáé áõôü åßíáé ôï êïììÜôé ðïõ âÜëëåôáé üóï ôßðïôá Üëëï áõôÞ ôç óôéãìÞ.

http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=78718&cid=105

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
Πριν ξαναγράψει κάποιος σε αυτό το τόπικ ας κοιτάξει πρώτα τα άρθρα της Gazzeta που πόσταρε ο babis36 και αυτό που έγραψε ο skyclad4. Τα λένε όλα
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
για διόρθωση πήγαινα και έκανα παράθεση  ;D

@babis36 Δεν το είπα σαν πρόταση την "Λέσχη φίλων ΠΑΟΚ" αλλά λεω μπας και στο μυαλό κάποιων υπάρχει αυτή η λύση

Offline ved

• Αλλαγή
ο κυκλος της διοικησης στην τωρινη της μορφη εχει κλεισει. καταφερε αρκετα πραγματα,,,αφησε αλλα στην μεση να σερνονται σαν πτωματα (προπονητικο ) απετυχε σε αλλα παταγωδος (χρεη) διεκδικησε το πρωταθλημα αλλα δεν κατεκτησε κανεναν τιτλο.

παρελαβε το μεγαλυτερο χαος ιστορικα αλλα αντιστοιχα ειχε και την μεγαλυτερη στηριξη που ειχε ποτε διοικηση.

ειτε πρεπει να αλλαξει ριζικα σε σκεψη και σε προσωπα ειτε να αποχωρησει οριστικα. αλλιως απλως θα φυτοζωει.

και το οπαδικο μας κινημα εχει κανει τον κυκλο του,,,στην φουρνια που εδιωξε μπατμαν και γουμενο καποιοι μειναν να ασχολουνται ενεργα με την παλια ανιδιοτελεια (πολλοι και λογω κοντου κοψαν τα εντος απογοητευμενοι) ενω αλλοι τραβηξαν αλλους δρομους η αποσυρθηκαν.

η ανακοινωση αποτελει μια σπιθα για να ανοιξουν ολα αυτα τα θεματα,,,και οι χαρακτηρισμοι ακομη βοηθανε να ανοιξει αυτη η κουβεντα και να μην την προσπερασουμε ξανα.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Εμπρος στον δρομο που χαραξε η (πουτανα) ξαδερφη!

Αυτο με την "καραμελα" Ζαγορακης - η γουμενος εγω δεν το καταλαβαινω. Ξεκολλατε με τους χαρακτηρισμους, τι θα πει καραμελα? Ειναι ενας απολυτα δικαιολογημενος προβληματισμος. Για μενα με το χρονικο σημειο που βγηκε, και με το υφος της η ανακοινωση χανει το δικιο που ειχε.  Ακομα και να μαζευτουν ολοι και να αποφασισουν οτι ο Ζαγορακης (ουτε Θοδωρακης, ουτε προεδρουλης, Ζαγορ, Σκυλος κτλ αν δεν αντεχουν καποιοι τα γλυκαναλατα τουλαχιστον ας μην εκτιθονται με προσφωνισεις που δημιουργουν απλα το γελιο και δεν κερδιζουν κανενα σεβασμο.) δεν κανει για τον ΠΑΟΚ, αμφιβαλλω αν υπαρχει εστω και μια λυση να προτεινει καποιος.

Ο Βιολιδης φωτογραφιζεται ως ο σπορος του κακου, ο κρυμμενος archenemy, ισως και αρχηγος των illuminati μεσα στην ΠΑΕ.
Ο Βρυζας μας πουλησε και πηγε στην εθνικη, μπορει να τα κανονιζε και πολυ χρονο πριν.
Ο Μακης ειναι ο γιος του 666.
Ο Παπαδοπουλος μιας και εφυγε απο την ΠΑΕ που τωρα μπινελικονεται ειναι καπου στην μεση, αν και αυτος εχει παρουσιαστει ψιλοκαραγκιοζακος (εχασε και τις εκλογες απο την κατσαριδα).
Να αναλαβει ο Κατσαρης ειναι σαν να λεμε οτι υπαρχουν οι Ελ και ειναι αναμμεσα μας και κανουν τρακες τσιγαρα. Γελαει και το παρδαλο κατσικι που λεγαμε καποτε και ο φαλακρος βατραχος.

Δεν ξερω πια τι να σκεφτω. Μου δινεται η εντυπωση οτι μια μεριδα των οπαδων βιωνει ενα συναισθημα οτι "κρεμεται απο τα αρχιδια του" Ζαγορακη και αυτο καπου τσαντιζει μιας και "ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη κανεναν κουφαλες".

Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι η "καραμελα" ειναι απλα το εγγυς μελλον με την ροτα που τραβαμε. Μας αρεσει δεν μας αρεσει διαδοχη κατασταση δεν υπαρχει και οποιος περιμενει οτι ο Βρυζας θα τα παρατησει ολα και θα τρεξει στον ΠΑΟΚ μαλλον ονειροβατει. Μακαρι να υπηρχαν δεκα, οχι ενας μετα τον Ζαγορακη και ας εφευγε στις 3 το μεσημερι, στα αρχιδια μου. Ουτε με χαρτζιλικωνει ουτε με γαμαει. Αλλα εντελως ψυχρα ειναι ο μονος ο οποιος ειναι εκει, μπροστα και τρωει και τα χειροκροτηματα και τα σκατα.

Ναι κατω η προσωπολατρεια αλλα οχι και ζητω η αχαριστια. Και ναι το ξερω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο προσωπα και ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του, αλλα ταυτοχρονα ο στοχος του ΠΑΟΚ ειναι να κερδιζει και στο γηπεδο και να σηκωνει οποτε τον αφηνουν και οποτε μπορει και κανεναν μαστραπα. Γιατι περα απο ιδεα,θρησκεια και νοημα ζωης ο ΠΑΟκ ειναι και ομαδα ποδοσφαιρου και σαν ομαδα ποδοσφαιρου πρεπει να γαμαει και να δερνει και μεσα στο χορταρι. Εξω αναλαμβανει ο Λαος του. Εμενα σαν ΠΑΟΚτση δεν μου αρκει το πρωταθλημα οπαδου καθε χρονο. Ουτε το Τσαμπιονς λιγκ οπαδισμου μου αρκει. Εγω θελω να γαμαω και να δερνω σαν ΠΑΟΚ εντος, εκτος και επι τα αυτα. Επειδη ξεχναμε ωρες ωρες οτι ο ΠΑΟΚ ειναι ζωντανη οντοτητα με πολλα επιπεδα, ειναι αδιανοητο να πηγαινει ενα κομματι του καλα και ενα αλλο να σερνεται. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΛΑΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ.

Ενα πραγμα θα γραψω ακομα γιατι ποναει η ψυχη μου με αυτα που γινονται και τοσα χρονια να'σαι ΠΑΟΚτσης το ξερετε καλυτερα απο μενα οτι ειναι δυσκολη ιστορια, ψυχοφθορα, σε στεγνωνει, σε τρωει και σε ταυτοχρονα σε αναζωογονει. Σαν ενας συγχρονος Προμηθεας.
 Ο ΠΑΟΚ (ΟΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ, κοσμος, διοικηση, ομαδα, ολος) ΔΕΝ αντεχει αλλη περιοδο δοιηκητικης ανυπαρξιας, αρα και αγωνιστικης. Θελετε να τα λεμε μεταξυ μας και να χαιρομαστε? ΩΩΩ γαμω τις εκδρομες οι 50 οι "καλοι" και αλλοι 2000 "καλοι"? Ναι, γαμω τα γουστα μαζι σας με χιλια, αλλα λυπαμαι. ουτε μονο αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ.
« Last Edit: October 06, 2010, 14:15:08 by PAOK_Piraeus »
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."