Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
για πες μας και γιατί.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Εγώ τον Δούκα το γνωρίζω μόνο από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές.
Τη θέση μου για τον διαχειριστή την έχω εκφράσει πολές φορές.
Μπορεί κάποιος από του 4 τελευταίους πριν τον suicidal που κράζει να μου πει με επιχειρήματα γιατί δεν γουστάρει το Δούκα?
Μην μου γράψετε ότι τώρα δικαιώθηκε για το γλύψιμο που έριχνε τόσο καιρό.
Θέλω επιχείρημα για το λόγο που πιστεύετε οτι ο Δούκας ήταν λάθος επιλογή για το κομάτι με το οποίο πρόκειτε να ασχοληθεί.
Εγώ προσωπικά δεν τον έχω κα ισε ιδιαίτερη εκτίμηση,κάποιες φορές συμφωνούσα μαζί του και κάποιες όχι.
Επειδή όμως δεν γουστάρω το διαχειριστή δεν συμαίνει αυτό οτί θα βάλω και τα σκατά στον ανεμηστήρα και θα αποδοκιμάζω οπιαδήποτε κίνησή του.

« Last Edit: April 15, 2011, 17:47:00 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ο δουκας ειναι ενας τυπος ο οποιος εδω και 1 με 1,5 χρονο που ακουω εξτρασπορτ δεν ασχολειται με καμια αλλη ομαδα εκτος του ρουλη

το στυλακι του ειναι λιγο πιο ηλιθια ειρωνικο απο του κολκα

του στυλ, εγω ξερω τι γινεται, αλλα εσεις ειστε καθυστερημενοι και δεν καταλαβαινετε και γω σας ειρωνευομαι
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
πανω απο 2 φορες δεν τον εχω ακουσει αλλα νταξει...αμα ειναι οταν αποκαλυφθει και το μυστηριο που απασχολει ολη την ποδοσφαιρικη θεσσαλονικη ''τι ομαδα ειναι ραπτοπουλος τελικα'' και μας πει οτι ειναι ΠΑΟΚ απο μικρο παιδι να τον παρει κι αυτον για βοηθο

Offline Suicidal

• Βασικός
Εγώ τον Δούκα το γνωρίζω μόνο από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές.
Τη θέση μου για τον διαχειριστή την έχω εκφράσει πολές φορές.
Μπορεί κάποιος από του 4 τελευταίους πριν τον suicidal που κράζει να μου πει με επιχειρήματα γιατί δεν γουστάρει το Δούκα?
Μην μου γράψετε ότι τώρα δικαιώθηκε για το γλύψιμο που έριχνε τόσο καιρό.
Θέλω επιχείρημα για το λόγο που πιστεύετε οτι ο Δούκας ήταν λάθος επιλογή για το κομάτι με το οποίο πρόκειτε να ασχοληθεί.
Εγώ προσωπικά δεν τον έχω κα ισε ιδιαίτερη εκτίμηση,κάποιες φορές συμφωνούσα μαζί του και κάποιες όχι.
Επειδή όμως δεν γουστάρω το διαχειριστή δεν συμαίνει αυτό οτί θα βάλω και τα σκατά στον ανεμηστήρα και θα αποδοκιμάζω οπιαδήποτε κίνησή του.

Αν πας πίσω στην σελίδα 554 ίσως βρείς μερικές απαντήσεις.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Αφού κάποιοι δν μπορούν να βρουν τον επόμενο πρόεδρο, μήπως μπορούνε να μας πούνε τον επόμενο "υπεύθυνο του τμήματος επικοινωνίας" της επιλογής τους;

Μπορούν να επιλέξουν από ότι στοιχεία θέλουν , πχ να μην έχουν πέξει στο money drop κτλ

A!O Τσαλτίδης είναι η καλύτερη επιλογή γιατί δν είπε ποτέ κάτι καλό για τον Ζαγοράκη
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Català

• Αλλαγή
Με τέτοιες εξυπνάδες που λες, εγώ προτείνω να βάλουμε εσένα. Και πρόεδρο, και υπεύθυνο επικοινωνίας και ό,τι θες.

CLUB LARISA

• Guest
Αφού κάποιοι δν μπορούν να βρουν τον επόμενο πρόεδρο, μήπως μπορούνε να μας πούνε τον επόμενο "υπεύθυνο του τμήματος επικοινωνίας" της επιλογής τους;

Μπορούν να επιλέξουν από ότι στοιχεία θέλουν , πχ να μην έχουν πέξει στο money drop κτλ

A!O Τσαλτίδης είναι η καλύτερη επιλογή γιατί δν είπε ποτέ κάτι καλό για τον Ζαγοράκη

Aν δεν παρακολουθείτε τα γραφόμενα στο site, μην απαντάτε με ειρωνική διάθεση, καταντάει κουραστικό.

Εγω να αντιστρέψω την ερώτηση, ειλικρινά φιλικά, αν κ τον κτηνίατρο που ταίζει πνεύμα στα χωριατάκια των ερτζιανών τον έχω όπως έχω κάθε ΑΛΗΤΗ που κονομάει απ τον ΠΑΟΚ. Τα πρώην συνδεσμίτης, τ ακούω ντεμέκ, γεμίσαμε μαναβόσκυλα, γιατί αν μιλάμε για περίοδο Μαναβη, ζήτημα να υπάρχει πάνω απο 10αδα εν ζωή που μιλούσε και δεν έπεφτε φάπα απ τον στρατηγό.

Ρωτάω Λοιπόν

- Με τι κριτήριο προσλαμβάνεται στην ΠΑΕ που την χρηματοδοτεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο κόσμος ένα ταγκαλάκι που παρακαλούσε να στείλουν κανα sms για να επιβιώσει?

- Η κίνηση ρουά ματ είναι μέρος των κινήσεων για την επάνδρωση και στελέχωση της ΠΑΕ με τεχνοκράτες, γνώστες του αντικειμένου για το οποίο προσλαμβάνονται?

- Ποιά πτυχία διαθέτει ο κτηνίατρος της πλάκας, ποιά μεταπτυχιακά στην Επικοινωνία, που σπούδασε, τι τελείωσε, εκτός της πραγματικά τιτανοτεράστιας έμφυτης ικανότητας να βγάζει χαζοτράγουδα για τον αρούλη, επιπέδου mc fori yoooooo και να έχει φίλο στο fb τον τενίστα Συνδεσμίτη του ανύπαρκτου Συνδέσμου της Ρόδου που διαφημίζει στο site του την εφημερίδα πρωταθλητή?

Περιμένω σοβαρές απαντήσεις.

Όσο για το αν είναι ΠΑΟΚτσάκι, επαναλαμβάνω, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΛΟΣ. ΑΜΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ Η ΠΑΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ Ή ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι supermarket γαλαγάλας.
« Last Edit: April 15, 2011, 18:58:10 by CLUB »

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
ÅðéóôïëÞ ãéá ôïí ÌðÝï

Ôçí çìÝñá êáôÜ ôçí ïðïßá áóêÞèçêå ðïéíéêÞ äßùîç áðü ôïí åéóáããåëÝá êáôÜ ôïõ Á÷éëëÝá ÌðÝïõ, ï éó÷õñüò Üíäñáò ôïõ Ïëõìðéáêïý Âüëïõ øçößóôçêå ùò åêðñüóùðïò ôçò ëßãêáò óôçí ÅÐÏ.

Ç äéáäéêáóßá Ýëáâå ÷þñá óôç ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôçò SuperLeagueóôçí ïðïßá ðïëëÝò ïìÜäåò áðïõóßáæáí. Ìåôáîý áõôþí êáé ï ÐÁÏÊ.

Ïêôþ áðü ôéò ïìÜäåò øÞöéóáí ôïí Á÷éëëÝá ÌðÝï ï ïðïßïò Þôáí êáé ï ìïíáäéêüò õðïøÞöéïò ãéá ôç èÝóç, ðïõ Üöçóå ï Üëëïò åêðñüóùðïò ôïõ Ïëõìðéáêïý Âüëïõ, ÈáíÜóçò Êáíåëëüðïõëïò.

Ïé ïìÜäåò ðïõ ôïí øÞöéóáí Þôáí: Ïëõìðéáêüò, ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò, Ðáíóåññáúêüò, ÇñáêëÞò, Ðáíéþíéïò, ÅñãïôÝëçò, ÊÝñêõñá êáé öõóéêÜ ï Ïëõìðéáêüò Âüëïõ.

Ï ÐÁÏÊ ðïõ áðïõóßáæå Ýóôåéëå åðéóôïëÞ, ìå ôçí ïðïßá åîÝöñáæå ôçí óôÞñéîç óôï ðñüóùðï ôïõ Á÷éëëÝá ÌðÝïõ. Èõìßæïõìå üôé áíÜëïãç øçöïöïñßá åß÷å ãßíåé êáé ðÝñõóé üôáí áðü ôçí ëßãêá (êáé ôáõôü÷ñïíá áðü ôçí ÅÐÏ ðáñáéôÞèçêå ï Çëßáò Âéïëßäçò) êáé ôçí èÝóç ôïõ ðÞñå ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ï ïðïßïò ôïí áíôéêáôÝóôçóå óôéò áñ÷Ýò…

Ïé äýï ÐÁÅ ðïõ êáôáøÞöéóáí ôïí Á÷éëëÝá ÌðÝï Þôáí ï Áôñüìçôïò êáé ç SKODA ÎÜíèç ðïõ åðéêáëÝóôçêáí æÞôçìá çèéêÞò ôÜîçò…

Ôçò äéáäéêáóßáò áðåß÷áí ïé ÁÅÊ, Ðáíáèçíáúêüò, ËÜñéóá, ¢ñçò êáé ÊáâÜëá. 

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7470&t=1

ÐñáãìáôéêÞ åðáíÜóôáóç!
Breaking The Waves

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ό,τι κάνει αυτή η διοίκηση τους τελευταίους μήνες είναι λάθος και εξοργιστικό.
Από την στελέχωση της ΠΑΕ με πουθενάδες τύπου Κωνσταντινίδη και καραγκιόζηδες τύπου Δούκα (έχουμε υπεύθυνο επικοινωνίας άτομο που το είχαν σουτάρει από το μετρόπολις γιατί έλεγε να μπούμε με τανκς να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη........), μέχρι την υποστήριξη του Μπέου. Δε ξαναμπαίνω σε αυτό το τόπικ. Ας κάνουν ότι σκατά θέλουν, εγώ δε θέλω να τα ξέρω. Πάντα υπάρχει και πιο χαμηλά ...
Για μένα η συγκεκριμένη διοίκηση κάνει κακό πλέον στην ομαδα μου και σταματάω να τη στηρίζω ηθικά και οικονομικά
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μετά την διαπίστωση ότι η παε ήθελε στελέγχωση σε όλα της τα τμήματά της με την οποία συμφωνούσαμε σχεδόν όλοι, πλέον υπάρχει άλλο πεδίο διαφωνίας και φαγώματος, αφού ο καθένας μας θα ήθελε και άλλο πρόσωπο. Ρε παιδιά να είμαστε λίγο λογικοί, υπάρχει δημοσιογράφος που θα προσλαμβανόταν σε αυτήν την θέση και δεν θα κατηγορούνταν μαζί με  τον ζαγοράκη ότι είναι κολητάρια?? Εκτός κι αν προσλάμβαναν κανέναν αρθρογράφο του αγγελιοφόρου ή της μακεδονίας άσχετο με το αθλητικό ρεπορτάζ, οπότε εκεί πάλι θα λέγαμε τι τον πήρες αυτόν τον άσχετο και που ξέρει αυτός και τα γνωστά. Για μένα η πρόσληψη σαν κίνηση είναι σωστή, το πρόσωπο θα το κρίνω για την επάρκειά του από την αποτελεσματικότητά του και όχι από τα τραγουδάκια που έβγαζε σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και την ειρωνία που πούλαγε εκεί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

PAOK_VOLOS

• Guest
Ôá ïíüìáôá ôïõ íÝïõ ÄÓ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ

ÊáôáôÝèçêå óÞìåñá óôï ÌïíïìåëÝò Ðñùôïäéêåßï Èåóóáëïíßêçò ç ëßóôá ìå ôá ïíüìáôá ðïõ ðñïôåßíåé ï ÁÓ ÐÁÏÊ íá óôåëå÷þóïõí ôï íÝï ÄÓ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ôï ÄÓ èá áðáñôßæåôáé áðü ôïõò: ÆáãïñÜêç Èåüäùñï, Âéïëßäç Çëßá, Ìáíäñßíï ÁíäñÝá, Ìçëéùñßäç Óðõñßäùíá, Ìé÷áçëßäç Ãåþñãéï, Ðïéêéëßäç Ðáíáãéþôç êáé ÖáñëáëÞ Ãåþñãéï.

Óôï íÝï ÄÓ äåí óõììåôÝ÷åé ï ê. ÉùÜííçò Ðáðáäüðïõëïò ëüãù öüñôïõ åñãáóßáò.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080722163021421

24/7/08

Ãéá íá áíôéëçöèåßôå ôï ìÝãåèïò ôïõ ÐáïêôóÞäéêïõ ìåãáëåßïõ ôïõ ÃéÜííç Ðáðáäüðïõëï, èá óáò ìåôáöÝñù êÜðïéá áðïóðÜóìáôá áðü óõíÝíôåõîÞ ôïõ óôï óçìåñéíü öýëëï ôçò "ÅîÝäñáò", ç ïðïßá äåí õðÜñ÷åé óôçí éóôïóåëßäá ôçò. Ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò, ëïéðüí, ìåôáîý Üëëùí ëÝåé:

''Ãéá íá âïçèÞóåéò ôïí ÐÁÏÊ äåí ÷ñåéÜæåôáé íá åßóáé óôï äéïéêçôéêü ó÷Þìá. Ìßëçóá ìå ôïí Ðñüåäñï êáé ôïõ îåêáèÜñéóá üôé èá åßìáé óôç äéÜèåóÞ ôïõ üðïôå ìå ÷ñåéáóôåß. ÐñÝðåé üëïé ïé ÐáïêôóÞäåò íá êáôáëÜâïõí üôé ìðïñïýí íá âïçèÞóïõí ôçí ïìÜäá ÷ùñßò íá êáðáñþíïõí ìéá èÝóç óôï ÄÓ.''

http://paoksagapo.blogspot.com/2008/07/blog-post_6831.html
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ôï óêÝöôåôáé ï Ðáðáäüðïõëïò…

15 Áðñ 2011 18:11, Áðü ÄçìÞôñçò Ôóïñìðáôæüãëïõ

Ôï èÝìá åðéóôñïöÞò ôïõ ÃéÜííç Ðáðáäüðïõëïõ óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ åßíáé ðëÝïí ðéï áíïéêôü áðü êÜèå Üëëç öïñÜ.

Ï ðñþçí óýìâïõëïò ôçò ÐÁÅ, ï Üíèñùðïò ðïõ óõíäýáóå ôï üíïìÜ ôïõ ìå ôçí ïéêïíïìéêÞ ðïëéôéêÞ ôçò äéïßêçóçò ÆáãïñÜêç óôá ðñþôá ÷ñüíéá áðü ôï 2007 êáé ìåôÜ, õðÜñ÷åé óïâáñü åíäå÷üìåíï íá åðéóôñÝøåé óôá äéïéêçôéêÜ ôçò ïìÜäáò.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7498
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ôé åãéíå ï öïñôïò åñãáóéáò?Ôïí öïñôùóáìå óôïí êïêêïñá?

Áíôå Ëéáêï åðåóôñåøå êé åóõ.Ï ÐÁÏÊ óïõ óå ÷ñåéáæåôáé.

Format Revolution - Back to the future

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ποιά πτυχία διαθέτει ο κτηνίατρος της πλάκας, ποιά μεταπτυχιακά στην Επικοινωνία, που σπούδασε, τι τελείωσε,

Καποιος μεσα στην παε εχει πτυχια αλλα το βρισιδι του το εχει φαει και με το παραπανω.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
CLUB τον συγκεκριμένο δν τον ξέρω γιατί αθλητικό ραδιόφωνο έχω ακούσε σύνολο 10 λεπτά τα τελευταία 5 χρόνια κ αυτά σε ταρίφα..
Το μόνο που ξέρω γι αυτόν είναι κάτι βιντεάκια που προσπάθησε να κάνει χιουμορ επιπέδου σεφερλή, κ καλά να μοιάσει τον μεγάλο Θόδωρο. (ιεροσυλία κ μόνο π το γράφω) .. Ούτε σε πιο ράδιο ήταν ξέρω, ούτε τι έλεγε..

Το θέμα μου δν είναι ο συγκεκριμένος.. Είναι να μου ονομάσουν έναν που πέρασε από τον ΠΑΟΚ (ακόμη και καθαριστής) και να του αναγνώρισαν έστω το παραμικρό.. Και δν γίνεται όλοι να ήταν λάθος ή να κάναν μόνο μλκς..

Κράξιμο κ μιζέρια με τα πάντα.. Ρε πείτε ρε κ καμια λύση σε κανα πρόβλημα.. Και ας μην είναι στην μπάλα π παίζει ο πούστης κοντός ας είναι πχ στα ερασιτεχνικά

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

apostolos

• Guest

Aμα είναι να προσλαμβάνονται καραγκιόζηδες και νούμερα, τουλάχιστον φέρνε αυτούς που δέρνουν, όχι αυτούς που τις τρώνε.
Τι άλλο πια, τι άλλο θα δούμε...

Offline toy

• Αλλαγή
Πάντως και οι απέναντι στελεχιακά για να τα λέμε όλα κάτι γόντικες βλέπω κάτι μητρόπουλους και πάει λέγοντας...
Όσο για όποιον έρθει στον ΠΑΟΚ περιμένετε να γκρινιάξετε αφού δίξει πρώτα έστω και κάποιο δείγμα γραφής.
Υπενθυμίζω επίσης ότι ο Μώραλης συνδεσμίτης ήταν και για κάτι φεγγάρια δημοσιογράφος με κάτι ψιλοεκπομπούλες κλπ...
Επίσης ως οπαδός έχεις όργανα για να κάνουν μια νέα πρόταση άσχετα αν δεν είναι δουλειά του οπαδού αυτό...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
Δεν βλέπω να παίρνω απάντηση. Κ αυτό επειδή δεν υπάρχει απάντηση φίλε hawkins. Δεν τρώω κανα τεράστιο ζόρι με ακόμα έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ που θα ταίσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Απλά καταλάβετε οτι το γνωστό μότο - απάντηση (στην ερώτηση με ποιές περγαμηνές φορτώνονται άεργες αστειότητες στην ΠΑΕ) "επειδή έτσι αποφάσισε ο θόδωρος", τελείωσαν ανεπιστρεπτί. Για κάθε μαλακισμένη αβάσιμη επιλογή που κάνει, θα ελέγχεται απο δω και πέρα αυστηρά , χωρίς ίχνος συναίνεσης και συγκαταβατικότητας. Γιατί το "επειδή έτσι αποφάσισε ο θόδωρος", μας οδήγησε στους δερμιτζάκηδες, τους χάβους, τους μπουσαιντηδες, τους γκαγκατσηδες, τους παντέλες, τους σαλπι γιδηδες τους ελ ζαρ, την ντροπή του 4-0 και 0-1 κ ΠΑΟΚακι 4ο.

Όσο για το "ας κρίνουμε πρώτα με βάση τη δουλειά του", ευχαριστώ, την έκοψα την γλαρόσουπα. Έκρινα απο τη δουλειά τους, τους προπονητάδες με τα εικονίσματα στον πάγκο , που προπονούσαν τοπικά και είδε τεράστιο καλό ο ΠΑΟΚ απο τους πειραματισμούς των ολίγων...Φτάνει.

@ Εγώ ουδέποτε κυνήγησα τον μικρό του μπαμπά. Κληρονομικότητα στο τρύπημα δεν υπάρχει, ασχετως αν κάποιος είναι ικανός ή ανίκανος μετ' απόδειξης.

@@ Το τι κάνουν και τι έχουν οι άλλοι, δεν με αφορά, τα δικά μου κιτάπια με νοιάζουν. Αποσπασματικά να τονιστεί οτι ο Μέγας Γκέμπελς , πρώτος διδάξας του ολοκληρωτισμού και της παραπληροφόρησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει στη θέση αυτή, έναν πραγματικό επιστήμονα. Επιστήμονα στο να γκεμπελίζει, να πετάει στάχτες στα μάτια, να κάνει το άσπρο μαύρο ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ εργοδότριας εταιρίας του 6ου Στόλου...Γνήσιο παιδί/γέννημα-θρέμμα της εποχής Σαλιαρέλλη και της έμμισθης στρατιάς που οδήγησε και δικαιολόγησε ΑΠΟΛΥΤΑ την έκφραση : Επιστήμονες του Λιμανιού.
Τυχαίος? Αμα δει κανείς το βιογραφικό του, θα καταλάβει οτι μόνον τυχαίο δεν είναι...
Απλά, για να γίνεις ινστρούκτορας δεν χρειάζεται να σαι ΓΛΕΙΦΤΗΣ. ΓΝΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Εκτός αν σε κάποιους αρέσει η ντεμεκ αβρότητα του "είμαι γνήσιος κ φοράω παντελόνια κ δε θέλω άτιμα πράγματα στην ομάδα μου". Φέτος είδαμε πολλές τέτοιες συμπεριφορές με αποκορύφωμα ενα βράδυ Τετάρτης που ο ΠΑΟΚ έμεινε στ αποδυτήρια.....
« Last Edit: April 18, 2011, 10:15:41 by CLUB »

Offline alexisv

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω με τον Τασούλη.

Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω μιας και δεν ασχολούμαι με τα ραδιόφωνα. Εδώ μαθαίνω σε ποιο ραδιόφωνο είναι. Εδώ και για τις ιστορίες με τα τραγουδάκια κτλ.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θεωρώ πως το ποιο σωστό είναι να κριθεί ως εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι με βάση την προηγούμενη ενασχόληση του που κακά τα ψέματα, για να σε ακούν και 10 μπούφοι πρέπει να κάνεις και λίγο τον μαλάκα (βλέπε τα τραγουδάκια για τα σκουλήκια κτλ).

Τέλος, θα διαφωνήσω σε δύο πράγματα με τον φίλο μου τον Κλαμπ.

1. Το πτυχίο δεν είναι πάντα καθρέφτης προσόντων και ικανότητας. Δουλεύω σε έναν χώρο που ένας από τους καλύτερους υπαλλήλους της διεύθυνσης οικονομικών έχει πτυχίο βιολογίας! Αυτό ως παράδειγμα. Έχω συναντήσει και πολλά άλλα παρόμοια στην ζωή μου οπότε μην το θεωρείς απλά μια εξαίρεση.

2. Το δεύτερο είναι άσχετο με την νέα πρόσληψη και κάτι που δεν το κάνεις μόνο εσύ, απλά παίρνω αφορμή τώρα απ το δικό σου ποστ. Αναφέρεις στο τελευταίο σου ποστ διάφορα λάθη της διοίκησης Ζαγοράκη. Σε πολλά απ αυτά θα συμφωνήσω κ εγώ.

Λες όμως κάτι που διαβάζοντας το, νιώθω μία υπερβολή που ακουμπάει τα όρια της ισοπέδωσης. Τον ΠΑΟΚ 4ο και ΠΑΟΚάκι τον βρήκε, δεν τον έκανε η διοίκηση Ζαγοράκη. Πρώτη φορά πήγα στο γήπεδο περίπου το 1989 και οι φορές από τότε μέχρι σήμερα που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε υψηλότερη θέση είναι μετρημένες. Σωστό να αναφέρουμε όλα του τα στραβά αλλά λάθος να μην λέμε και τα σωστά. Ένα τέτοιο είναι και η ελπίδα που είχες πέρσι για πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ΟΛΟ το γήπεδο ζούσε με την κρυφή ελπίδα και πουλούσε τέτοια τρέλα με συνθήματα όπως το «και σε 5-6 εβδομάδες. . . θα είμαστε πρωταθλητές». Ακόμα και η αναφορά στο 4-0 θα μπορούσε να θεωρηθεί άστοχη γιατί ναι μεν είναι σκορ ντροπής αλλά δεν είναι και το πρώτο της ιστορίας μας για να του το καταλογίσουμε με τέτοιο τρόπο.

Γενικά η διαφωνία εδώ είναι πως αναφέρονται ΟΛΑ τα κακά του ΠΑΟΚ ως αποτέλεσμα της διοίκησης Ζαγοράκη με αποτέλεσμα ένας πιτσιρικάς που αρχίζει τώρα να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και διαβάζει το φόρουμ να μένει με την εντύπωση πως πριν 3 χρόνια ήμασταν Μπάρτσα!

Έχω πάει αρκετά πίσω στις σελίδες και δεν βλέπω κανένας να αναφέρει έστω και τα λίγα καλά και αυτό το θεωρώ λάθος.

- Κανένας δεν λέει πως αγωνιστικά ανεβήκαμε. Όχι όσο θα θέλαμε αλλά ανεβήκαμε. Αναφέρεστε σε παίχτες του ρόστερ μας που δεν κάνουν αλλά ακόμα και αυτοί, είναι καλύτεροι από την προ-Ζαγοράκη εποχή! Ενδεικτικά η ομάδα πριν την διοίκηση Ζαγοράκη :
Ο μεγάλος προπονητής λεγόταν. . . Γιώργος Παράσχος
Οι μεγάλοι παίχτες λεγόταν. . . Σάλμον, Μπαϊάνο, Ορφανός, Κνολ, Λάκης, Μπαρκαουάν, Τόργκελε, Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Ηλιάδης, Μουμίν κτλ

Το οικονομικό άλλο ένα θέμα. Ο τότε ΠΑΟΚ έχασε ευρωπαϊκή συμμετοχή λόγο χρεών, μας ανάγκασε όλους να γίνουμε λογιστές, μάζευε λεφτά (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) από τον κόσμο του με . . . sms, και δεν ήθελαν να παίξουν σ αυτόν ούτε οι τελειωμένοι. Αυτά ξεχάστηκαν και αυτός που τα συμμάζεψε, έστω και λίγο, είναι ο κακός!

Η μπουτίκ ένα άλλο. Ο ΠΑΟΚ που στην ουσία ποτέ δεν είχε φταίει, τώρα που έχει αλλά δεν βγάζει αρκετά ή τα πουλάει ακριβά ή επειδή δουλεύει η αδερφή της Λίλη εκεί.

Για την εικόνα εντός και εκτός του γηπέδου πάλι τίποτα. Το κακομοιριασμένο γήπεδο που δεν δούλευε ούτε καν το ρολόι, και είχε την 4 κλουβί εντός και ΜΑΤ εκτός δεν λέμε τίποτα. Τώρα μας φταιν τα τουρνικέ. . .

Πολλές οι διαφορές με τον τότε ΠΑΟΚ. Να μην συνεχίσω γιατί είδη έχω κουράσει. Ενδεικτικά θα μπορούσα να αναφέρω και τους χορηγούς που ποτέ δεν είχαμε, το προπονητικό, την ευρωπαϊκή μας πορεία  και πολλά άλλα.

Τα έχουμε ξεχάσει όμως ΟΛΑ. Εστιάζουμε αντιθέτως στα δεδομένα λάθη της διοίκησης με τρόπο που θυμίζει αντιμετώπιση ενός αλλόθρησκου και αυτό για εμένα είναι ανησυχητικό. Ανησυχητικό γιατί αν και διαφωνώ με πολλές επιλογές της διοίκησης Ζαγοράκη, δεν μπορώ να ξεγράψω έτσι απλά όλα τα καλά που έχει κάνει.

Κλείνω εδώ γιατί ξέφυγα. . .

Καλοπροαίρετα και φιλικά όλα τα παραπάνω με αφορμή πολλά ποστ και όχι συγκεκριμένα το δικό σου Κλαμπ. . .απλά ήταν η αφορμή αυτή την στιγμή. . . .     
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Català

• Αλλαγή

Athinaios--4

• Guest
Το έχω ξαναπεί και δεν έχει σχέση με τον Ζαγοράκη.

Όταν λες για ντροπή κοιτώντας το 4-0 καλά θα κάνεις να κοιτάξεις άλλες ξεφτίλες που σαν λαός χειροκροτούσες σαν βλάκας.

Εγώ χαρακτηριστικά θυμάμαι την τεσσάρα στην Τούμπα που χειροκροτούσε το γήπεδο γιατί ήταν ο σέρβος στον πάγκο.
Το δεύτερο αποτελεί τη μεγαλύτερη ξεφτίλα για μένα. Όταν σαν λαός χειροκροτούσες την ήττα της ομάδας σου μόνο κ μόνο για να πέσει ο αρούλης. Όταν έβριζες τον Μίετσελ γιατί έβαλε γκολ.

Αυτές όμως οι συμπεριφορές δε μπορούν να καταδικάζουν το λαό. Αλλά όταν μιλάμε πρέπει πρώτα να κοιτάμε τους εαυτούς μας.

Ο Club είπε κάτι πολύ σωστό. Δεν υπάρχουν αποφάσεις που δεν πρέπει να κρίνονται επειδή τις πήρε ο Ζαγοράκης. ΟΛΟΙ κρίνονται. ΟΛΟΙ. Διοίκηση-Προπονητές-Παίκτες-Λαός-Σύνδεσμοι