Θα συμφωνήσω με τον Τασούλη.
Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω μιας και δεν ασχολούμαι με τα ραδιόφωνα. Εδώ μαθαίνω σε ποιο ραδιόφωνο είναι. Εδώ και για τις ιστορίες με τα τραγουδάκια κτλ.
Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν θεωρώ πως το ποιο σωστό είναι να κριθεί ως εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι με βάση την προηγούμενη ενασχόληση του που κακά τα ψέματα, για να σε ακούν και 10 μπούφοι πρέπει να κάνεις και λίγο τον μαλάκα (βλέπε τα τραγουδάκια για τα σκουλήκια κτλ).
Τέλος, θα διαφωνήσω σε δύο πράγματα με τον φίλο μου τον Κλαμπ.
1. Το πτυχίο δεν είναι πάντα καθρέφτης προσόντων και ικανότητας. Δουλεύω σε έναν χώρο που ένας από τους καλύτερους υπαλλήλους της διεύθυνσης οικονομικών έχει πτυχίο βιολογίας! Αυτό ως παράδειγμα. Έχω συναντήσει και πολλά άλλα παρόμοια στην ζωή μου οπότε μην το θεωρείς απλά μια εξαίρεση.
2. Το δεύτερο είναι άσχετο με την νέα πρόσληψη και κάτι που δεν το κάνεις μόνο εσύ, απλά παίρνω αφορμή τώρα απ το δικό σου ποστ. Αναφέρεις στο τελευταίο σου ποστ διάφορα λάθη της διοίκησης Ζαγοράκη. Σε πολλά απ αυτά θα συμφωνήσω κ εγώ.
Λες όμως κάτι που διαβάζοντας το, νιώθω μία υπερβολή που ακουμπάει τα όρια της ισοπέδωσης. Τον ΠΑΟΚ 4ο και ΠΑΟΚάκι τον βρήκε, δεν τον έκανε η διοίκηση Ζαγοράκη. Πρώτη φορά πήγα στο γήπεδο περίπου το 1989 και οι φορές από τότε μέχρι σήμερα που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε υψηλότερη θέση είναι μετρημένες. Σωστό να αναφέρουμε όλα του τα στραβά αλλά λάθος να μην λέμε και τα σωστά. Ένα τέτοιο είναι και η ελπίδα που είχες πέρσι για πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ΟΛΟ το γήπεδο ζούσε με την κρυφή ελπίδα και πουλούσε τέτοια τρέλα με συνθήματα όπως το «και σε 5-6 εβδομάδες. . . θα είμαστε πρωταθλητές». Ακόμα και η αναφορά στο 4-0 θα μπορούσε να θεωρηθεί άστοχη γιατί ναι μεν είναι σκορ ντροπής αλλά δεν είναι και το πρώτο της ιστορίας μας για να του το καταλογίσουμε με τέτοιο τρόπο.
Γενικά η διαφωνία εδώ είναι πως αναφέρονται ΟΛΑ τα κακά του ΠΑΟΚ ως αποτέλεσμα της διοίκησης Ζαγοράκη με αποτέλεσμα ένας πιτσιρικάς που αρχίζει τώρα να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και διαβάζει το φόρουμ να μένει με την εντύπωση πως πριν 3 χρόνια ήμασταν Μπάρτσα!
Έχω πάει αρκετά πίσω στις σελίδες και δεν βλέπω κανένας να αναφέρει έστω και τα λίγα καλά και αυτό το θεωρώ λάθος.
- Κανένας δεν λέει πως αγωνιστικά ανεβήκαμε. Όχι όσο θα θέλαμε αλλά ανεβήκαμε. Αναφέρεστε σε παίχτες του ρόστερ μας που δεν κάνουν αλλά ακόμα και αυτοί, είναι καλύτεροι από την προ-Ζαγοράκη εποχή! Ενδεικτικά η ομάδα πριν την διοίκηση Ζαγοράκη :
Ο μεγάλος προπονητής λεγόταν. . . Γιώργος Παράσχος
Οι μεγάλοι παίχτες λεγόταν. . . Σάλμον, Μπαϊάνο, Ορφανός, Κνολ, Λάκης, Μπαρκαουάν, Τόργκελε, Αραμπατζής, Χαραλάμπους, Ηλιάδης, Μουμίν κτλ
Το οικονομικό άλλο ένα θέμα. Ο τότε ΠΑΟΚ έχασε ευρωπαϊκή συμμετοχή λόγο χρεών, μας ανάγκασε όλους να γίνουμε λογιστές, μάζευε λεφτά (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) από τον κόσμο του με . . . sms, και δεν ήθελαν να παίξουν σ αυτόν ούτε οι τελειωμένοι. Αυτά ξεχάστηκαν και αυτός που τα συμμάζεψε, έστω και λίγο, είναι ο κακός!
Η μπουτίκ ένα άλλο. Ο ΠΑΟΚ που στην ουσία ποτέ δεν είχε φταίει, τώρα που έχει αλλά δεν βγάζει αρκετά ή τα πουλάει ακριβά ή επειδή δουλεύει η αδερφή της Λίλη εκεί.
Για την εικόνα εντός και εκτός του γηπέδου πάλι τίποτα. Το κακομοιριασμένο γήπεδο που δεν δούλευε ούτε καν το ρολόι, και είχε την 4 κλουβί εντός και ΜΑΤ εκτός δεν λέμε τίποτα. Τώρα μας φταιν τα τουρνικέ. . .
Πολλές οι διαφορές με τον τότε ΠΑΟΚ. Να μην συνεχίσω γιατί είδη έχω κουράσει. Ενδεικτικά θα μπορούσα να αναφέρω και τους χορηγούς που ποτέ δεν είχαμε, το προπονητικό, την ευρωπαϊκή μας πορεία και πολλά άλλα.
Τα έχουμε ξεχάσει όμως ΟΛΑ. Εστιάζουμε αντιθέτως στα δεδομένα λάθη της διοίκησης με τρόπο που θυμίζει αντιμετώπιση ενός αλλόθρησκου και αυτό για εμένα είναι ανησυχητικό. Ανησυχητικό γιατί αν και διαφωνώ με πολλές επιλογές της διοίκησης Ζαγοράκη, δεν μπορώ να ξεγράψω έτσι απλά όλα τα καλά που έχει κάνει.
Κλείνω εδώ γιατί ξέφυγα. . .
Καλοπροαίρετα και φιλικά όλα τα παραπάνω με αφορμή πολλά ποστ και όχι συγκεκριμένα το δικό σου Κλαμπ. . .απλά ήταν η αφορμή αυτή την στιγμή. . . .