Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Το θεμα αρχιζει και κουραζει... Τι μονη εξηγηση που μπορω να δωσω στα λεγομενα σου ειναι οτι εισαι fan ενος πρωην συνδεσμιτη που τελευταια κανει συχνες "παρεμβασεις" στα ραδια.......
Ο Ζησης ειναι προεδρος στον ΠΑΟΚ μεχρι να εκλεγει η νεα διοικηση στις 8 Ιανουαριου! Ο Ζησης θα στειριξει την Νεα διοικηση! Ο Ζησης ειναι ο πρωτος που θελει την επιστροφη Ζαγορακη!Ο Ζησης δεν ηταν ποτε γλαστρα!

Και στο φιναλε υπολογος για την σημερινη διοικηση ,για το προπονητικο,τα χρεει,το αγωνιστικο ειναι ο Ζαγορακης!! Δικια του προσπαθεια ηταν!!!
Και οσων αφορα τους λογους για τους οποιους εφυγε θα τους εξηγησει και εχω την αισθηση πολυς κοσμος θα αρχιζει να κρυβεται.........
« Last Edit: December 28, 2009, 10:28:24 by ZanGate4 »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μετα την επιστροφη του ζαγορακη στην προεδρια,ο ζησης ποιο ακριβως ρολο θ αποκτησει στην παε?ξερει κανεις?δε νομιζω να γινει κανα εγκλημα και ν απομακρυνθει εντελως....
ΥΓ=σαντος ως το 2015? :)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
ετσι ειναι ZanGate 4 ...o enaw symphrvnei ton αλλον δεν περισσευει κανεις.....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή αμα τα βρουν Ζησης-Ζαγορ και δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξυ τους τι λόγος μας πέφτει εμάς? Ο Ζαγορ πιστεύω λείπει και από τη διοίκηση την ιδια.Μην ξεχνάμε οτι ο Ζαγορ επεισε το Ζηση να μην παραιτηθεί και αυτός τότε.Ο Ζαγορ όταν έφυγε για τους λόγους που ΟΦΕΙΛΕΙ να μας εξηγήσει ,σκέφτηκε και την ομάδα προσπαθώντας να διατηρήσει το σχημα που ο ίδιος έφτιαξε πριν καταρρεύσει το σύστημα.
Όσο για το γλάστρα δεν είναι η λεξη που ταιριάζει στην προσωπικότητα του Ζηση γιατί ειτε είναι πρόεδρος είτε το τελευταίο μέλος του δσ θα κάνει οπωσδήποτε αισθητη την παρουσία του. 
 Το πρόβλημα είναι ότι με την επιστροφή του με την οποία θα χαρώ πολύ ότι τα πράγματα δε θα είναι ποτέ όπως πριν.Έχει δώσει λαβή σε αυτούς που θέλουν να κτυπήσουν κατω από τη μέση.Πριν ήταν το "φυγε σαντος" που και πάλι δεν ήταν ικανό να χτυπήσει την ενότητα γιατί έβγαινε ο Ζαγορ μιλούσε και το θέμα έληγε.Τώρα όμως θα μπορούν να την πέσουν και στον ίδιο το ζαγορ.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ε πια ο Ζησης και ο Ζησης... Λες και ειναι το καημενο και θα ερθει ο κακος Ζαγορακης να τον κανει ντα...
Αυτοι τα εχουν βρει 100 φορες και εμεις " Ο Ζησης και ο Ζησης"...

Ολοι μαζι μπροστα ρε!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ειμαστε φαινομενο σαν λαος... μας διοικουν Βρυζας-Ζαγορακης και αντι να μαλωνουν αυτοι, μαλωνουμε εμεις για τις θεσεις τους και τις αρμοδιοτητες τους...

μαλλον μας λειψαν τα του παρελθοντος, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Θα θελαμε να βλεπαμε τωρα εναν Ιβαν Σαββιδη να δινει συνεντευξη στο sport24.gr και να λεει "που ειναι ο ερασιτεκνης, τελω να τον ντω να του ντωσω 50 εκ. ευρω για το γκηπεντο"
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Οταν λεω αντι να μαλωνουν αυτοι, εννοω να μαλωνουν για τι θεσεις και τις αρμοδιοτητες τους. Δεν το κανουν ομως, και το κανουμε εμεις.

Αντι να παραδειγματιστουμε απο την ομονοια τους, διασπομαστε για την καθε μλκια.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
όχι αντιπαράθεση σε αυτό αδελφέ! Είναι προσωπική άποψη και δεν εκφράζει τον σύνδεσμο.

Απάντησε μου όμως ποιον έχει πρόεδρο ο P.A.Ο.K. αυτήν την στιγμή

και δεύτερον εάν ξαναγυρίσει ο Ζαγόρ ως τι -και τι ρολο βαράει ο Ζήσης τώρα.

Γλάστρα?

έτσι όπως το έθεσες σε προηγούμενο πόστ είναι σαν να θα έβγαινε ανακοίνωση από σύνδεσμο (δε ξέρω καν ποιος είσαι ή σε ποιον σύνδεσμο είσαι) και μου έκανε εντύπωση.
Από όσο ξέρω έχουμε Πρόεδρο τον Ζήση.
Αν το θέτεις από την άποψη της <<υποβάθμισης>> του Ζήση (που είναι απόλυτα πετυχημένος σίγουρα ως Πρόεδρος και ως τεχνικός διευθυντής) θα έλεγα ότι ανθρώπινα έχεις ένα δίκιο, αλλά δε χρειάζεται εγωισμοί να μπαίνουν πάνω από την ομάδα. Δε θα μπούμε στο τρυπάκι Οικονομίδης - Βεζυρτζής ποιος θα έχει τη θέση του προέδρου. Πόσο μάλλον όταν ο ίδιος ο Ζήσης σέβεται και το δείχνει με πράξεις τον Ζαγοράκη και δεν έχει εκφράσει ποτέ ενόχληση, ίσα ίσα φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή του φίλου του στην προεδρία.
Επειδή έγραψες ένα κατεβατό για τον Ζαγοράκη στο περιβόητο πόστ σου και τα είδες όλα αρνητικά, για πές μας με τον τέλειο πρόεδρο που φαντάζεσαι, τον χώστη τον έξυπνο τον αρχιδάτο τον ότι θέλεις, τι καλύτερο θα είχε πετύχει ο ΠΑΟΚ 2,5 χρόνια μετά την διάλυση της ομάδας ; Πιστεύεις ότι με τον τέλειο πρόεδρο θα είχαμε πάρει τίτλο ; Θα είχαμε ξεχρεώσει εντελώς ; Θα μοιραζόταν και μέρισμα σε όλους εμάς τους μετόχους ;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ΔΕΝ έκανε ο Ζαγοράκης που θα μας έδινε είτε έναν τίτλο είτε το ξεχρέωμα της ομάδας. Κέδρισε την πρώτη ρύθμιση ; Πληρώνουμε το ελάχιστο που μπορούμε και όχι το αρχικό ποσό που περιλάμβανε και τα ανεπιβεβαίωτα χρέη ; Είναι συνεπέστατη η παέ στο ποσό που πρέπει να πληρώνει ; Είναι πληρωμένοι οι ποδοσφαιρστές ; Ήρθαν παίκτες διεθνών προδιαγραφών (Κονσεισάο, Γκαρσία κτλ) και δεν μπήκαμε μέσα από τις μεταγραφές τους ; Φτάσαμε στην 30αδα των αγωνιστικών στην υψηλότερη θέση των τελευταίων δεκαετιών ; Έτρεχε να βοηθήσει οπαδούς, απλά επειδή φόρεσαν κασκόλ του ΠΑΟΚ ;
Ναι. ΔΕΝ έπρεπε να φέρει τον Γκαγκάτση, έπρεπε να πιέσει περισσότερο προεκλογικά να σβηστούν τα χρέη, να πάρει τον Μούν (λες και οι ομάδες δεν παίρνουν δανεικούς παίκτες, θα μας έπεφτε ο κώλος επειδή πήραμε δανεικό από τον βάζελο..., αλλά ας το δεχτώ και αυτό). Για τον Γκαγκάτση, το διόρθωσε και δώθηκε πίσω το 12%, για το σβήσιμο των χρεών θα μας έκραζαν όλοι και για τον Μούν θα ερχόταν η ώρα που θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Βρες μου έναν αλάθητο για πρόεδρο.

Περιμένεις να σου εξηγήσει γιατί έφυγε ; Θες να βγεί και να σου πει <<Με κουράσατε, μου βγάλατε την ψυχή>> ; Θες να βγεί και να σου πει <<με είπατε κλέφτη, μου φορτώσατε τα κυλικεία ότι τρώω λεφτά και θέλετε να το ανεχτώ;>> ;
Εσύ αν πήξεις στη δουλειά σου, ενώ είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις και φύγεις για να ηρεμήσεις και σου πούνε έλα πίσω, δε θα το θέλεις πάλι ; θα σου άρεσε να σε υποδέχονται με την ειρωνική ατάκα <<μα δε μας είπατε γιατί φύγατε...>> ;

Καμία γλάστρα. Και ο Ζήσης και ο Τέο και όλοι όσοι έχουν να δώσουν στον ΠΑΟΚ χωράνε. Οπως εσένα δε θα σε ένοιαζε αν βλέπεις τον ΠΑΟΚ από την 4α ή την 5, έτσι κι εμένα δε με νοιάζει αν η θέση Πρόεδρος χωράει έναν και αν λέγεται Ζήσης ή Τέο. Έχουν να δώσουν ακόμα παααααααααααααααααααααρα πολλά και η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει.  

Offline nik

• Αποστολή
  • **
δεν την παλευω εχω βγαλει τριχες στα δοντια......τι διαβαζω :smack:
ΠΑΟΚ παντου!!!

kp-83

• Guest
Το πρόβλημα σας είναι τι ρόλο θα έχει ο Βρύζας ή ο Ζαγοράκης στην διοίκηση της παε ή να συμμετέχουν στην διοίκηση όλοι οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν στο να εξελιχθεί η ομάδα προς το καλήτερο;;;Νομίζω ότι ο Ζαγοράκης είναι ένας τέτοιο πρόσσωπο!!!Και πριν 2,5 χρόνια όλοι μαζί ξεκίνησαν μια προσπάθεια και μακάρι να συνεχίσουν μαζί για καιρό.

Θα τρελαθούμε τελείως εδώ ο Βρύζας και ο Ζαγοράκης δεν έχουν πρόβλημα για τους τίτλους και τους ρόλους που θα έχουν!!!!!!Έχετε εσείς;;;;;
Αυτά τα γελοία ακούγονται από ράδιοφωνατζήδες και έχουν σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα και στις σχεσεις τους.Ας μην το συνεχίζουμε εμείς........

Θα δούμε στις 8-1-2010 τους ρόλους τους τίτλους τα καθήκοντα των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Εγώ ξέρω 1000 καλοί χωράνε και ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να στερήται την βοήθεια κανενός και ιδίως την προσφορά ανθρώπων του διαμετρήματος Ζαγοράκη και Βρύζα.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Οταν λεω αντι να μαλωνουν αυτοι, εννοω να μαλωνουν για τι θεσεις και τις αρμοδιοτητες τους. Δεν το κανουν ομως, και το κανουμε εμεις.

Αντι να παραδειγματιστουμε απο την ομονοια τους, διασπομαστε για την καθε μλκια.

εμεσως πλην σαφως,ναι εγινε αυτο.πιστευω ομως οτι καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ λογικο να τιθεται το ερωτημα για τον αν ειναι ηθικα σωστο προς το ζηση βρυζα να του δινει ο ζαγορακης την θεση του προεδρου,να δηλωνει οτι η αποφαση παραιτησης του ειναι δεδομενη κι αμετακλητη και να γυρναει τωρα και να παιρνει και παλι τη θεση προεδρου.
αλλα οπως και να χει το πραγμα και οι δυο προσεφεραν και προσφερουν τεραστιες υπηρεσιες για τον ΠΑΟΚ κι αυτοι αποφασιζουν για τις αρμοδιοτητες.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
συζητάμε για ένα θέμα που ζήτημα το 5% των ΠΑΟΚτσήδων να μη θέλει την επιστροφή.
Αυτά για θέσεις και αξιώματα θυμίζουν κόμματα και απορώ πως μπαίνουμε στο τρυπάκι.
Και Τέο και Ζήσης και όλοι μαζί για τον ΠΑΟΚ.

makptol

• Guest
και 5% μεγαλο ποσοστο ειπες σημερα στο παλατακι ζαγορ-βρυζας μαzi παλι κατα τα αλλα η επιστροφη ζαγορ θα υπαβαθμιση
τον βρυζα ... ??? ???

baron

• Guest
@ περσέας
-5% των Παοκτζήδων? Με πια σφυγμομέτρηση διαπιστώθηκε αυτό το νούμερο? Ήταν γκάλοπ που έτρεχε στο paokmania ταυτόχρονα με το σαλπιγγίδη?
- απόλυτα επιτυχημένος ο ζήσης ως πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής? Άντε το δεύτερο ας το δεχτώ. Το πρώτο πως το διαπίστωσες σε αυτούς τους 2 μήνες? Pies τεράστιες αποφάσεις του ζήση συνυπολόγισες?
- Τελείως Πρόεδρος? Όλα περί της AMK δεν γίνονται για να δοθεί η δύναμη στον Λαό του P.A.Ο.K.? Ποτε θα πάρετε χαμπάρι να διαχωρίζεται ένα πρόσωπο από ένα σύμβολο? Ποτε δούλοι.
-θα μας έπεφτε ο κώλος επειδή πήραμε δανεικό από τον βάζελο... λάθος χρόνο κολλητέ. ΠΗΡΑΜΕ δανεικό από τον βάζελο και μας έπεσε ο κώλος. Εσύ και κάνα δυο γραφικοί δεν το πήρατε χαμπάρι.
- <<Με κουράσατε, μου βγάλατε την ψυχή>> ; Θες να βγεί και να σου πει <<με είπατε κλέφτη, μου φορτώσατε τα κυλικεία ότι τρώω λεφτά και θέλετε να το ανεχτώ;>>

Δηλαδή εάν γυρίσει τώρα όλα μέλη gala? Δεν είναι κλέφτης , η είναι λιγότερο? Και για να ακολουθήσω την επιχειρηματολογία: Ποιος Σύνδεσμος βγήκε και κατηγόρησε τον Ζαγοράκη και ποτε?

Εάν θέλεις να μάθεις ποιος είμαι εγώ στείλε pm να σου πω.
αυτά

bagos1

• Guest
το ότι για εμένα ο Βρύζας είναι ένας επιτυχημένος πρόεδρος αυτούς τους λίγους μήνες αποτυπώνεται στην ανακοίνωση που είχε βγάλει εναντίων και ευθέως στην αστυνομία για την μη μετακίνηση οπαδών στο ματς με βάζελο αλλά κυρίως στην μεταγραφη του κριστιάνο που το μάθαμε απο τις εφημερίδες οταν ο κριστιάνο είτανε στην ΠΑΕ αλλα και την δοκιμή του μαυρου όταν αυτός είτανε στο αεροπλάνο και ερχότανε Σαλόνικα, επιπλέον δεν έχει παρατρεχάμενους (με την καλή ή την κακή ένοια).  Χρωστάμε πολλά στον ΤΕΟ μας ένωσε μας έδωσε όραμα μας έστρωσε και οικονομικά κατα μια έννοια αλλά και μας άφησε και με ερωτηματικά με 2 συνεντεύξεις που ποτέ δεν έγιναν.  Το μόνο που με φοβίζει όταν ο ΤΕΟ γυρίσει προεδρος είναι ότι όταν θα ξαναπαραιτηθεί δεν θα υπάρχει Βρύζας για να τον διαδεχτεί.

Offline Vorious

• Αλλαγή
επικαιρο

http://www.sentragoal.gr/showpic.asp?pic=http%3A%2F%2Fmedia2.feed.gr%2Ffilesystem%2Fimages%2F20100102%2Flow%2Fpegasus_LARGE_t_1041_11594441.JPG

Υ.Γ. το βαλα και στους δυο γιατι υπαρχουν και θερμοαιμα ΠΑΟΚτσακια

edit
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

ive4

• Guest
@ Βαρον
Τα επιχειρήματά μου τα έγραψα. Θεωρώ ότι και οι δύο προσέφεραν και έχουν πολλά ακόμα να προσφέρουν. Δεκτές οι αμφιβολίες, αλλά πραγματικά είσαι ο μόνος ΠΑΟΚτσής που ξέρω και είναι αρνητικός. 

baron

• Guest
ξερεiς αδελφέ, το να υποστηρίζεις όπως το υποστηρίζεις δείχνει και το ποιον σου.

Το ότι δεν ξέρεις άλλον παοκτζή είναι δικό σου πρόβλημα όχι επιχείρημα.

Το αναφέρεις τον Ζήση ως επιτυχημένο πρόεδρο γιατί έβγαλε μια ανακοίνωση εναντίον των μπάτσων.. να το συνεχίσω?

Εγώ λέω ότι εάν ο Ζαγοράκης είχε 2+ χρονια για να μας φτάσει ως εδώ, πως τολμάμε να πούμε στον ζήση:

ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

Η ο Ζήσης δεν κάνει και πρέπει να φύγει, η δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να είναι επιτυχημένος και πρέπει να γυρίσει ο Ζαγοράκης, η καταλαβαίνω πολύ καλά τι παίζεται και υπάρχει άλλος λόγος που δεν ξέρεις κανέναν άλλο παοκτζή

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ρε φιλε ποιος ειπε στον ζηση να φυγει για να γυρισει ο ζαγορακης??
Ξερεις κανεναν?
Μονοι τους κατσανε,τα βρηκανε και αποφασισανε.
Που ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω ???
ΠΑΟΚ G4Α

kostas4

• Guest
Η ο Ζήσης δεν κάνει και πρέπει να φύγει, η δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να είναι επιτυχημένος και πρέπει να γυρίσει ο Ζαγοράκης, η καταλαβαίνω πολύ καλά τι παίζεται και υπάρχει άλλος λόγος που δεν ξέρεις κανέναν άλλο παοκτζή

το επιχειρημα οτι απο την προσπαθεια που γινεται δεν περισσευει κανεις σου φτανει?ο ζαγορακης πρεπει να γυρισει γιατι χρειαζομαστε στελεχη και ο βρυζας πρεπει να μεινει για τον ιδιο λογο.και ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι ειναι η καλυτερη διοικηση που ειχε ποτε ο ΠΑΟΚ.
αν δεν το βλεπεις μπορεις να μας πεις ποιος ειχε διοικησει καλυτερα τον ΠΑΟΚ στο παρελθον για να συγκρινουμε αλλιως λες λογια του αερα