Προφανώς πήρες κ συ γραμμούλα απο το αγαπημένο σου site. Το τι έκανα makptol κ ποιόν έβριζα το ξέρουν καλύτερα οι λοιποί του paokworld που ήταν εκείνη τη στιγμή μέσα. "Νιμου" εγώ δεν είπα Παοκτσή , ούτε ευχήθηκα ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε "αδερφό". Κανένα μένος με κανένα σαιτ, με το κοντό πουτανόσπερμα κ τους γλυφτες του τα έχω. Αν έσυ συγκαταλέγεσαι σ αυτούς που νιώθουν ΠΑΟΚ βρίζοντας τον λαγογιάννη κ τα φυτά που βγαίνουν στα ράδια τους, νομίζοντας οτι είναι οι ίδιοι που δε θέλουν πίσω το μυγόφτυμα, άποψη σου. Εγω ούτε ζω στη Σαλονίκη, ούτε μ ενδιαφέρει τι λένε στο mania και στα συναφή, εδώ επέλεξα να γράφω και να μοιράζω - ομαι ιδέες.
Αν εσύ θεωρείς "Ντου" το να μιλάνε κάποιοι επιχειρηματολογώντας για (1000%) στημένα γκάλοπ, δικό σου πρόβλημα. Τα περί αλλόθρησκων στα επιστρέφω, για να μην σε πω καμια άλλη κουβέντα χρονιάρες μέρες.
Για μερικούς ΠΑΟΚ, είναι να ξευτυλίζουν τ' ονομά ΤΟΥ , γράφοντας αστεία ραπ hip hop φρικαλεότητες κ παίζοντας το τσακάλια στα πληκτρολόγια. Νιμου και μπάσταρδοι είναι αυτοί, όχι εγώ που βρίζω έναν πούστη 1.50 με τα χέρια στην ανάταση. Άποψη σου να μην γουστάρεις, αλλά δε θα με παραφράζεις κ δε θα με συκοφαντείς σ' αυτό το site. Κανένα μέλος δεν έβρισα, χωρίς να προκληθώ, μόνο τον συγκεκριμένο κοντό. Αν αυτό σε χαλάει, deal with it. Υπάρχουν και αλλού πορτοκάλια, να με βρίζεις σε συγχορδία, ξερεις εσύ. Μόνο που τα πορτοκάλια που αποκαλούσαν οργανωμένο Παοκτση "νιμού" είναι θρασύδειλοι κ κότες. Καταλαβαίνω οτι με εννοείς.....