Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610425 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest

Αυτό το σάιτ δυστυχώς είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚΤΣΗ.Εδώ έχει μαζευτεί η σαπίλλα που δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε άλλα μεγαλύτερα ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ σάιτ αλλά και δημόσια και γράφει εδώ για να δημιουργήσει εντυπώσεις.Είστε αξιοθρήνητοι....Δε σας θελουμε στον ΠΑΟΚ
Υ.Γ:Το κείμενο αυτό είναι αποκλιστηκά για τους ντεμέκ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ..Όσο για το σάιτ για ψαχουλευτείτε την λίγο...Πολύ βρώμα ρε παιδί μου..

Φιλικά και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ,

Καλές γιορτές σε όλους σας μαλάκες και μη...εύχομαι να γίνουμε όλοι ΠΑΟΚ μια μέρα και όχι ΠΑΟΚ αλλά μάσα και ο Κώστας και ο Νίκος και ο Κύριάκος και τα ψωμιά μου...

Άμα δε σ' αρέσει ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ να κάνετε κουβέντα επιπέδου , ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και ξερολισμού. Το ποστ του baron δεν αποτελεί συμψηφισμό του τι πιστεύουμε ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ κ πρόσεξε τα λόγια σου κ μη μας γυρνάς τα μυαλά. Τη βρώμα στην επιστρέφουμε πίσω, μαζί με τις ΧΧΧΧ περί Καλπάκη κ δημοσιογραφίσκων. Αυτούς ΧΧΧΧΧ να τους βρείς σε κανα άλλο site που υποστηρίζει και δημοσιογραφικά εργαστήρια. Άντε να πούμε χρονιάρες μέρες. ΧΧΧΧΧΧΧΧ είσαι εσύ κ τύποι σαν κ εσένα που αντί να αντιτάξεις επιχειρήματα, το παίζεις κουβαρντάς στο μπινελίκι και τον συμψηφισμό.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΥ. Διαφωνώ κάθετα με το ποστ του Μπάρον, αλλά δε θα χαρακτηρίσω ένα ολόκληρο σαιτ που σχεδόν πάνω απο το μισό πληθυσμό του , βλέπω κάθε κυριακή στα πέταλα. Κατάλαβες? Άντε κάνε μας τη χάρη κ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ κ κανα γκάλοπ.
« Last Edit: December 26, 2009, 15:31:12 by Capricorn »

makptol

• Guest

Αυτό το σάιτ δυστυχώς είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚΤΣΗ.Εδώ έχει μαζευτεί η σαπίλλα που δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί σε άλλα μεγαλύτερα ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ σάιτ αλλά και δημόσια και γράφει εδώ για να δημιουργήσει εντυπώσεις.Είστε αξιοθρήνητοι....Δε σας θελουμε στον ΠΑΟΚ
Υ.Γ:Το κείμενο αυτό είναι αποκλιστηκά για τους ντεμέκ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ..Όσο για το σάιτ για ψαχουλευτείτε την λίγο...Πολύ βρώμα ρε παιδί μου..

Φιλικά και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ,

Καλές γιορτές σε όλους σας μαλάκες και μη...εύχομαι να γίνουμε όλοι ΠΑΟΚ μια μέρα και όχι ΠΑΟΚ αλλά μάσα και ο Κώστας και ο Νίκος και ο Κύριάκος και τα ψωμιά μου...

Άμα δε σ' αρέσει ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ να κάνετε κουβέντα επιπέδου , ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ και ξερολισμού. Το ποστ του baron δεν αποτελεί συμψηφισμό του τι πιστεύουμε ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ κ πρόσεξε τα λόγια σου κ μη μας γυρνάς τα μυαλά. Τη βρώμα στην επιστρέφουμε πίσω, μαζί με τις ΧΧΧΧ περί Καλπάκη κ δημοσιογραφίσκων. Αυτούς ΧΧΧΧΧ να τους βρείς σε κανα άλλο site που υποστηρίζει και δημοσιογραφικά εργαστήρια. Άντε να πούμε χρονιάρες μέρες. ΧΧΧΧΧΧΧΧ είσαι εσύ κ τύποι σαν κ εσένα που αντί να αντιτάξεις επιχειρήματα, το παίζεις κουβαρντάς στο μπινελίκι και τον συμψηφισμό.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΥ. Διαφωνώ κάθετα με το ποστ του Μπάρον, αλλά δε θα χαρακτηρίσω ένα ολόκληρο σαιτ που σχεδόν πάνω απο το μισό πληθυσμό του , βλέπω κάθε κυριακή στα πέταλα. Κατάλαβες? Άντε κάνε μας τη χάρη κ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ κ κανα γκάλοπ.

κοιτα club και εσυ μπηκες στο  παοκμανια και εβριζες και απειλουσες την σωματικη ακεραιοτητα του σαλπι και "δεν θα τον αφησω να παει στην Μικρας Ασιας κλπ."  και εβριζες θεους και δαιμονες .....αυτο ειναι απαραδεκτο και τα δυο σαιτ
ειναι πολυ καλα και θεωρω απαραδεκτο το "ντου" μελων του ενος στο αλλο που γραφουν 2-3 μυνηματα κανουν μπαχαλο το σαιτ
και εξαφανιζονται ειναι μεθοδος αλλοθρησκων καθαρα αυτη ετσι κανουν η αρειανοι και εδω και στο παοκμανια....
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΝΤΟΥ¨ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ
.....
« Last Edit: December 26, 2009, 15:35:45 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
Προφανώς πήρες κ συ γραμμούλα απο το αγαπημένο σου site. Το τι έκανα makptol κ ποιόν έβριζα το ξέρουν καλύτερα οι λοιποί του paokworld που ήταν εκείνη τη στιγμή μέσα. "Νιμου" εγώ δεν είπα Παοκτσή , ούτε ευχήθηκα ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε "αδερφό". Κανένα μένος με κανένα σαιτ, με το κοντό πουτανόσπερμα κ τους γλυφτες του τα έχω. Αν έσυ συγκαταλέγεσαι σ αυτούς που νιώθουν ΠΑΟΚ βρίζοντας τον λαγογιάννη κ τα φυτά που βγαίνουν στα ράδια τους, νομίζοντας οτι είναι οι ίδιοι που δε θέλουν πίσω το μυγόφτυμα, άποψη σου. Εγω ούτε ζω στη Σαλονίκη, ούτε μ ενδιαφέρει τι λένε στο mania και στα συναφή, εδώ επέλεξα να γράφω και να μοιράζω - ομαι ιδέες.
Αν εσύ θεωρείς "Ντου" το να μιλάνε κάποιοι επιχειρηματολογώντας για (1000%) στημένα γκάλοπ, δικό σου πρόβλημα. Τα περί αλλόθρησκων στα επιστρέφω, για να μην σε πω καμια άλλη κουβέντα χρονιάρες μέρες.
Για μερικούς ΠΑΟΚ, είναι να ξευτυλίζουν τ' ονομά ΤΟΥ , γράφοντας αστεία ραπ hip hop φρικαλεότητες κ παίζοντας το τσακάλια στα πληκτρολόγια. Νιμου και μπάσταρδοι είναι αυτοί, όχι εγώ που βρίζω έναν πούστη 1.50 με τα χέρια στην ανάταση. Άποψη σου να μην γουστάρεις, αλλά δε θα με παραφράζεις κ δε θα με συκοφαντείς σ' αυτό το site. Κανένα μέλος δεν έβρισα, χωρίς να προκληθώ, μόνο τον συγκεκριμένο κοντό. Αν αυτό σε χαλάει, deal with it. Υπάρχουν και αλλού πορτοκάλια, να με βρίζεις σε συγχορδία, ξερεις εσύ. Μόνο που τα πορτοκάλια που αποκαλούσαν οργανωμένο Παοκτση "νιμού" είναι θρασύδειλοι κ κότες. Καταλαβαίνω οτι με εννοείς.....   

makptol

• Guest
club και εκει σε απαντησα δεν σε εβρισα ποτε σε απανταω και εδω θεωρω οτι αυτες οι μεθοδοι δηλαδη ντου 2-3 ποστ μπαχαλο
το σαιτ και φευγουμε τα κανουν οι αρειανοι και οι γαβροι μονο ...λυπαμε πολυ γιαυτο που κανατε οπως θα λυπομουν αν γινοταν
και το αντιθετο ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΙΤ δεν υπαρχει για μενα καποιο "αγαπημενο" Ο ΠΑΟΚ
ειναι αυτο που αγαπαω και τα σαιτ που ασχολουνται σοβαρα με τον ΠΑΟΚ τα εχω στην καρδια μου τι αγαπημενο και τριχες λες ρε club.....δηλαδη δεν καταλαβα εσυ και αλλοι 2-3 που κανατε ντου στο παοκμανια ειστε το PAOKWORLD  ? oxi
ειστε συνοπαδοι και οσοι βαρυτητα εχει η δικια σου γνωμη εχει και η δικια μου και του καθενος αλλου......

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

Φιλικά και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ,

κοιτα club και εσυ μπηκες στο  παοκμανια και εβριζες και απειλουσες την σωματικη ακεραιοτητα του σαλπι και "δεν θα τον αφησω να παει στην Μικρας Ασιας κλπ."  και εβριζες θεους και δαιμονες .....αυτο ειναι απαραδεκτο και τα δυο σαιτ
ειναι πολυ καλα και θεωρω απαραδεκτο το "ντου" μελων του ενος στο αλλο που γραφουν 2-3 μυνηματα κανουν μπαχαλο το σαιτ
και εξαφανιζονται ειναι μεθοδος αλλοθρησκων καθαρα αυτη ετσι κανουν η αρειανοι και εδω και στο παοκμανια....
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΝΤΟΥ¨ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ
.....
KAI OXI KAI TO ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ SITEΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ SITE ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΛΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚWORLD?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ?ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙς ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚWORLD ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ?MHN TA ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.και γω θελω να γυρισει ο κοντος ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και οχι ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ αλλα οχι και να βαλω στο ιδιοπ τσουβαλι ενα αγνο site οπαδικο με ολα τα καλα και τα στραβα του, με τους επαγγελματιες οπαδους του PAOKMANIA ΜΕ ΤΙΣ 1200 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΖΙΝΟ
« Last Edit: December 26, 2009, 15:36:21 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
Makptol, δε θα κάτσω να ασχολήθω άλλο. Κ πολύ ασχολήθηκα κ βασικά στ αρχίδια μου κ τα άλλα site κ τα ραδιόφωνα κ τα λοιπά. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, ούτε το paokworld , ούτε τίποτα. Μια τρίχα είμαι, όπως το λες. ΕΣΥ ΕΒΡΙΣΕΣ ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ είναι τακτική αλλόθρησκου. ΕΣΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΑ Παοκτσή τη στιγμή που κάτι γνωστοί πουθενάδες με αποκαλούσαν νιμού εν χορώ , μαζί με τα γκομενάκια τους που γράφουν εκεί που συχνάζεις internetika. Αυτοί οι ίδιοι που 3 φορές σε pm προκλήθηκαν να τους δώ κ απο κοντά να δούμε αν έχουν κάκαλα να αντιμετωπίσουν αυτούς που βρίζουν κ ως απάντηση πήρα τη διαγραφή μου. Απο εκείνη τη μέρα βασικά, με μαράθηκε τ αριστερό αρχίδι κ έχω πρόβλημα. Εγω στο site του iq ραδικιού μπήκα, γιατί το συγκεκριμένο σαιτ προπαγάνδιζε τα άθλια κατ' εμέ πιστεύω σου γύρω απο το θέμα του γιδιού κ υποχρεώθηκα να απαντήσω. ο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του κ όχι τα δημοσιογραφάκια κ οι εκκολαπτόμενοι τίποτα του παοκμάνια.

Κάνε με λοιπόν την χάρη κ μην ασχολείσαι μαζί μου, άκου λαγογιάννη να μπαίνεις εδώ να μεταφέρεις τι του λένε τα φυτά. Ούτε είσαι σε θέση να κριτικάρεις τι κάνω κ τι λέω, εκτός αν modareis κ θέτεις εσύ κανόνες.

makptol

• Guest
ολοι ειμαστε σε θεση να ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ......
αν καποιοι ανοιξατε ιντερνετικο πολεμο μεταξυ σας αυτο δεν με ενδιαφερει με ενδιαφερουν μονο αυτα που εχουν αντικτυπο στην ομαδα μου τον ΠΑΟΚ.....

αυτα και τελος το καναμε σηριαλ .....

CLUB LARISA

• Guest
Ειμαστε offtopic εδω και ώρα , αυτά τα εμείς κ εσείς είναι ο πραγματικός καρκίνος που κάποιοι επιλέγουν.....Ποιος internetiκος πολεμος και πίπες  ρε φίλε, θα το ρίξουμε στα davor χριστουγενιάτικα.......Τί είμαι 14χρονος? Αδυνατώ να ανοίξω πόλεμο με ανθρώπους που η λέξη ΠΑΟΚ γι' αυτούς σημαίνει ποζεριά κ  αίσχη  τύπου ΠΑΟΚ κάτι μαγικό.....
Κάνε με την χάρη κ μην ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ με την πάρτη μου ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΖΑΓΟΡΑΣ σήμερα?

baron

• Guest
Εάν δεν κατάφερα τίποτε άλλο ένα είναι σίγουρο:

ΓΙΝΑΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ!

Τέλεια κατάσταση! Γνήσια PAOKTZHDIKH!
Ελπίζω να τερματίσει αυτή η αηδιαστική κατάσταση .
"όλα "ομαρφα" και καλά, και το μέλλον είναι λαμπρό!"
Γαμώ την μαλακια που μας χτύπησε κατακέφαλα και σκύψαμε κεφάλι κυνηγώντας όνειρα για πρωταθλητισμούς και αρχίδια. Δεν είναι αυτός ο δρόμος του Παοκτζή. Αυτά τα χαρίζουμε σε αυτούς που ξεσκεπάζουν τα οπίσθια τους σε οποιον έχει πιο χοντρό πορτοφόλι.

Τουλάχιστον στον P.A.Ο.K. υπάρχει ακόμα η δύναμη να αντισταθεί στο εμετικό όλα θα πάνε καλά. Τίποτα δεν πάει καλά εάν δεν επέμβουμε.

Και μιλάω για τους συνδέσμους. Με αρχή της νέας χρονιας ετοιμαστείτε για νέα πορεία.

ΤΕΡΜΑ

- Η διοίκηση ξερή καλύτερα (όσο δεν συμμετέχουν οι οπαδοί στις αποφάσεις)
- ηρεμία και προστασία της tounbas (πίσω στην βία και την τρομοκρατία. Καλύτερα να με φοβούνται και να με θαυμάζουν παρα να με έχουν ως παράδειγμα για fair play και "καλού οπαδού"- έτσι και αλλιώς μας τιμωρούν για το παραμικρό)
- αφού θέλετε πόλεμο κωλόμπατσοι θα τον έχετε
- καμια συναλλαγή με το ΡΟΚ- ποτε και για κανέναν λόγο
- η διοίκηση πρωτοδικείου. Με το έτσι θέλω θα περάσουμε αυτό που πιστεουμε εμείς ότι είναι καλύτερο για την "εταιρία" μας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΙΖΑΣ. Σκύλε σε ευχαριστούμε αλλα είσαι παρελθόν. Μας άφησες για 2 φορα. Τρίτη δεν πρόκειται να ύπαρξη.

Τα υπόλοιπα ως επίσημη ανακοίνωση του συνδέσμου (προς το παρόν όλα αυτά ακόμα δικά μου).

# Ευχαριστώ θερμά τον HOMO για τον Τίτλο "πιο άθλιο post", περιμένω την δικαίωση σε επίσημο
ranking.
# Τα σκουλήκι και τέτοια μπορείτε να μου τα πείτε προσωπικά. Κατεβαίνω τακτικά, συνήθως στα Derby.
Η στο Lemmy πριν το mats η έξω από την A

Καλά χριστούγεννα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι....

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν θα μασ τρελανετε ρε. . . . .ειμαστε ηδη τρελοι και τρελαμμενοι
1)ο ενασ τα ριχνει στον κοντο που μασ Α ΦΗ ΣΕ.τελεία.οι αλλοι τα ριχνουν πανω στον αδερφο τουσ!+σε αλλουσ ομοιουσ!ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ? ?
2)ο ενασ δν κανει ντου,ουτε αλλοθρησκεσ μεθοδουσ.μπαινει με επιχειρηματα.που στην τελικη στ αρχιδια του,γτ να κατσει να σκασει.οι αλλοι?τον βριζουν,τον ειρωνευονται επειτα,το ιδιο+σε αλλα αδερφια,σβηνουν τα ποστ-αυτο τι ειναι? ?-+μπαναρουν!χαχαχα.δημοκρατικεσ διαδικασιεσ.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ.3000 ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ+200 ΟΧΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ.ΙΣΩΣ.που δν πιστευω.Και που χρησιμοποιουνται ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ! !Στο γηπεδο τησ Τουμπασ θα πεσουν τα σπιτια σασ πρωτα! !
« Last Edit: December 26, 2009, 15:47:05 by daskalos-4 »

Offline petrov

• Αλλαγή

Bayern4

• Guest
 :prosk: darklord. ελιωσα στο γελιο.

ive4

• Guest
δηλαδή Μπάρον,  υπάρχει σύνδεσμος που θα βγάλει ανακοίνωση κατά της επιστροφής του Ζαγοράκη ; Θα αρχίσουμε να αναπωλούμε την γνώμη που είχε ο Βουλινός για τους συνδέσμους, άμα γίνει αυτό.

Αυτό είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ σήμερα, το αν θα επιστρέψει ο Ζαγοράκης ;
Πάνω που είμαστε ενωμένοι οπαδικά όσο ποτέ, θα τρωγόμαστε με τα ρούχα μας ;
Θα αποκτήσουμε κι εμείς ορίτζιναλ21 στον ΠΑΟΚ, ζηλεύοντας την δόξα Χατζηχρήστων ;
θα διαφωνούμε, μόνο και μόνο για να αποδεικνύουμε την ύπαρξή μας ;
Στο βωμό του ''οπαδικού κινήματος'', και του ''τρελλού λαού'' θα θυσιασουμε ακόμα και τον άνθρωπο - σύμβολο που μας άλλαξε επίπεδα ;

baron

• Guest
όχι αντιπαράθεση σε αυτό αδελφέ! Είναι προσωπική άποψη και δεν εκφράζει τον σύνδεσμο.

Απάντησε μου όμως ποιον έχει πρόεδρο ο P.A.Ο.K. αυτήν την στιγμή

και δεύτερον εάν ξαναγυρίσει ο Ζαγόρ ως τι -και τι ρολο βαράει ο Ζήσης τώρα.

Γλάστρα?

northeagle_4

• Guest
  Φιλε αν γυρισει,ΑΝ ειναι μετα απο συζητησεις και συννενοηση μεταξυ Ζηση,βιολιδη,Ζαγορ που ολη την μερα ειναι μαζι ή μιλανε μεταξυ τους.Το θεμα της καρεκλας ,βιτρινα και εφε δεν θα επρπε να απασχολει κανεναν που ευαγγελιζετε το σλογκαν ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και σωστα δεν τους απασχολει αυτο.Απο την στιγμη που βγει ο Θοδωρος και δωσει εξηγησεις γιατι εφυγε οτι και να αποφασιστει για την επιστροφη του απο εμενα ειναι απολυτως θεμιτο.Δεν με νοιαζει αν μπει ως προεδρος ,αντιπροεδρος,επιτιμος ή εκτελεστικος διευθηντης,το μονο που με νοιαζει ειναι να λειτουργουν συνεχεια υπερ του ΠΑΟΚ και να αποφευγουν οσο το δυνατον περισσοτερο τα λαθη που μπορουν να στοιχισουν ή να προκαλεσουν διχασμο.

baron

• Guest
Λες και είναι φάντασμα πλανάται u λέξη "διχασμός".
Γκαγκάτσης... sssss Διχασμός
Μόουν...... sssss ησυχία... Διχασμός
salp..... ssss διχασμός

όχι αδελφέ, δεν διχαζόμαστε έτσι εύκολα. ΟΥΤΕ φοβόμαστε καθαρές κουβέντες. Και ο Ζαγοράκης θα έχει την ευκαιρία του. Αλλα ο P.A.Ο.K. δεν είναι -πια- mbes "σκύλε" και άλεσε! Αφού (ξανά)eguge δεν φτάνουν μερικές εξηγήσεις. 8ελέi κάτι παραπάνω αυτή την φορα.

8a περιμένουμε και θα δούμε.
Αλλα χάνος δεν είμαι. Ελπίζω να μην είστε και εσείς.

northeagle_4

• Guest
δεν καταλαβαινω τι λες αλλα λες αλλα λεω,αλλα λεω αλλα λες.Ας το........

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
baron φιλε μου εχεις αναρωτηθει αν ο ιδιος ο Βρυζας εχει προβλημα;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

baron

• Guest
ìðïñåß íá Ý÷åé êáé áõôüò. Äåí êñÝìïìáé áðü êáíÝíáí.
Ðñïò óôéãìÞí åßíáé ï Ðñüåäñïò ôïõ P.A.Ï.K. ìïõ êáé ôïí áêïëïõèþ. ÁËËÁ äåí èá ôïõ óõã÷ùñÞóù ïýôå ôïõ ÆÞóç ðáñáðáôÞìáôá! ÁËËÁ ÈÁ ÔÏÍ ÓÔÇÑÉÎÙ!

Ï ÆáãïñÜêçò ðÞñå  õðïóôÞñéîç áðü üëïõò ìáò ãéá ðüëç êáéñü.

Áêïýóôå ñå. ÅÌÅÉÓ ÊÁÍÁÌÅ ÏÔÉ ÌÐÏÑÏÕÓÁÌÅ.
Ðëçñþóáìå ôá ìáëëéïêÝöáëá ìáò. Äéáñêåéáò- ðçôÜ ç ôïýìðá! Ìåôï÷Ýò: ÐÞñáìå. ÅÜí åß÷å óôçèåß êáëÜ ôï ðáé÷íßäé áëëá 2 åêáô € æåóôÜ õðÜñ÷ïõí ìïíï óôçí ãåñìáíßá.

Êáé êõñéá: ÂãÜëáìå ôïí óêáóìü åäþ êáé ôñßá ÷ñïíéá êáé äþóáìå áâÜíôá óôïí Óêýëï üóï ÐÏÔÅ ËÁÏÓ óôçí äéïßêçóç ôïõ ðñéí.

Êáé ôï áðïôÝëåóìá? Öåýãù- Ýñ÷ïìáé?

Ôá ãêáãêÜôóç êáé Ìüïõí ôá êáôáðßíù åÜí ÷ñåéáóôåß. Áêüìá êáé ãéá ôïí óÜëðé èá êëáéãüìïõí êáé èá Ýâñéæá áëëá ÈÁ ÓÔÇÑÉÆÁ ÊÁÉ ÈÁ ÕÐÅÑÁÓÐÉÆÏÌÏÕÍÁ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÌÏÕ.

Êáé ôþñá? èá ÁÍÅ×ÔÏÕÌÅ ôïí îåöôåëéóìï ôïõ ÆÇÓÇ?
Ï ÆáãïñÜêçò Ý÷áóå ôçí áîéïðéóôßá ôïõ êáé ôï áëÜèçôï. ÅÜí ãõñßóåé óôïí P.A.Ï.K. - ðñüåäñïò ç ü÷é , ç êñéôéêÞ èá åßíáé áìåßëéêôç.
Êáé ç zeleutaia ðñüôáóç ðÜåé óôïõò Ìåôñéïðáèåßò ôïõ ÓõíäÝóìïõ ìïõ.
ÌÜãêåò ïé HARDLINERS ãýñéóáí.....,

Ï P.A.Ï.K. Ý÷åé ðñüåäñï êáé åßíáé Ï ÆÇÓÇÓ ÂÑÉÆÁÓ