Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
το κόβω εδώ. μπλε δημοκράτη
ΑΡχίΔια

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Το μόνο θετικό στη γαμημένη αυτή μέρα είναι οι σύμπνοια και ομοψυχία που παρουσιάζουμε μεταξύ μας τις δύσκολες αυτές ώρες βάζοντας στην άκρη πατρίδες, κόκκινες μηλιές,κοντούς και ψηλούς..
Μάγκες συνεχίζουμε έτσι ενωμένοι και δε μασάμε τίποτα..
Ξεκινάει επανάσταση και πάλι την άκρη θα τη βρούμε μόνοι μας για την πάρτι μας..

Offline petrov

• Αλλαγή
lioste δεν ήταν σε καμία περίπτωση πολιτική η τοποθέτηση, εκπλήσσομαι που αντιδράς έτσι. Θα μπορούσε να ήταν το παράδειγμα η χιτλερική Γερμανία, ή η οποιαδήποτε δυτική δημοκρατία του σήμερα. Η κοινωνική μηχανική και η χειραγώγηση του πλήθους είναι υπεράνω πολιτευμάτων. Ελπίζω να κατάλαβες τώρα το πνεύμα των όσων έγραψα κι ας διαφωνείς.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Οκ φίλε , κανένα πρόβλημα έπειτα της διευκρινησης σου.

υ.γ: Ζαγορακή μίλα, αφου να πουλήσεις δεν μπορείς.
ΑΡχίΔια

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Ξεκινάει επανάσταση και πάλι την άκρη θα τη βρούμε μόνοι μας για την πάρτι μας..

+1926  bravo γκαρντάσι ότι καλύτερο "διaβασα" σήμερα.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αιντε παμε επανασταση ξανα..(απο το νετ βεβαια)
Ελπιζω να ειστε στην τουμπα με φενερ,εστω απ εξω και να τα χωνετε στον ζαγορακη ωστε να παραιτηθει
ΠΑΟΚ G4Α

Offline t.b

• Αλλαγή
υπάρχουν και κάποιοι που δεν κάνουν επαναστάσεις από το νετ γι αυτό άσε τις e-ειρωνείες.
Το μόνο που θέλουμε είναι αλήθειες και όχι αυτό το κοροϊδηλίκη.

guest4

• Guest
Επιτέλους θα ξανακάνουμε επανασταση...

Δεν άντεχα τοσο καιρό να πηγαινουμε καλά.. 3 χρόνια στην αφάνεια και στην απραξία..

....................

μόνο που τώρα αν κάνεις "επανασταση" εναντίον της διοίκησης που σε ανέστησε
θα γελάνε και οι ρέγγες

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ναι ειδες μαλακια? Βγαινουν τα πρεζακια και κραζουν τον οσιο χωριαταρο τον θαυματουργο που ρημαξε την ομαδα μεσα σε 3 μηνες. Αντε τωρα στην παραλια για φραπεδια και απο σεπτεμβη στην εθνικη σας να φωναζετε ελευθερα σαλπιγιδι οεοεοε. Θα σας δωσει και τζαμπα σημαιακια ο πιλαφιος να κουνατε οταν βαζει γκολ ο καραγκουνας. Παρτε ομως και τον κουμπαρο του γκαγκατση μαζι στην ομαδα της καρδιας του, γιατι εκει που ειναι τωρα τον βλεπω λιγο χλωμο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γκαρντάσι κόψε σε παρακαλώ την ειρωνεία και πες την άποψη soy.se ευχάριστο

Offline t.b

• Αλλαγή
Επιτέλους θα ξανακάνουμε επανασταση...

Δεν άντεχα τοσο καιρό να πηγαινουμε καλά.. 3 χρόνια στην αφάνεια και στην απραξία..

....................

μόνο που τώρα αν κάνεις "επανασταση" εναντίον της διοίκησης που σε ανέστησε
θα γελάνε και οι ρέγγες

χορτάσαμε τίτλους και μεγάλες προκρίσεις(εκτός από το κύπελλο Ελλάδος που δεν μας ενδιαφέρει ο θεσμός) αλλά στο παρατρίχα γιατί πάντα κάτι κακό συνέβαινε που δεν έπρεπε να το πούμε για το καλό του ΠΑΟΚ και μας το στερούσε την τελευταία στιγμή.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Πραγματικα πλεον μονο γελιο προκαλει το τοπικ-οχετος
Τα παιρνω λοιπον ολα στην πλακα να εχω κι εγω την ησυχια μου.Αντιος
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Μία ομάδα που την αναγεννήσατε και αυτή και τον Λαό της μέσα σε μερικές μέρες κάνατε τον κόσμο καρδιακό και τον χωρίσατε σε στρατόπεδα...

Ελπίζω να μην έβαλε και ο Ζαγοράκης αντίστροφη μέτρηση και μας πει αντίος και αυτός...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

makptol

• Guest
Ναι ειδες μαλακια? Βγαινουν τα πρεζακια και κραζουν τον οσιο χωριαταρο τον θαυματουργο που ρημαξε την ομαδα μεσα σε 3 μηνες. Αντε τωρα στην παραλια για φραπεδια και απο σεπτεμβη στην εθνικη σας να φωναζετε ελευθερα σαλπιγιδι οεοεοε. Θα σας δωσει και τζαμπα σημαιακια ο πιλαφιος να κουνατε οταν βαζει γκολ ο καραγκουνας. Παρτε ομως και τον κουμπαρο του γκαγκατση μαζι στην ομαδα της καρδιας του, γιατι εκει που ειναι τωρα τον βλεπω λιγο χλωμο.
[/
γεια σου γαλαζοαιματε ζαμπουνη :)))) ακου χωριαταρος.....
τρια χρονια τιποτε ε t.b ? ουτε αρειανος δεν θα το ελεγε αυτο.....αλλα ειπαμε οταν
δεν γουσταρεις καποιον οτι και να κανει στραβο θα το δεις.....

makptol

• Guest
Πραγματικα πλεον μονο γελιο προκαλει το τοπικ-οχετος
Τα παιρνω λοιπον ολα στην πλακα να εχω κι εγω την ησυχια μου.Αντιος

α φιλε κανεις λαθος καλοπιστη κριτικη κανουν ασχετα αν γινεται με ειρωνιες και προσβολες προς τον ζαγορ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ το λενε σε καθε
υβριστικο η ειρωνικο σχολιο τους δεν το διαβαζεις ?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το τοπικ οταν ξεκινησε ειχε 5 ονοματα....εγιναν στην πορεια καποιες προσθαφαιρεσεις αλλα εδω και 3 μηνες γινονται μονο αφαιρεσεις ...ο ΠΑΟΚ της τριετιας ηταν εξαιρεση στον κανονα του ΠΑΟΚ που εχει ζησει και εχει μεγαλωσει η δικη μου γενια...ο ΠΑΟΚ απο σημερα και επισημα ξαναγυρναει στα συνηθισμενα

ολα ξεκινησανε απο την μερα που ο προεδρος της ομαδας μας στηριξε τον προεδρο του ερασιτεχνη....τυχαιο;δεν νομιζω....

επισης πολυ σωστη η παρατηρηση του πετροβ....αν περασει κι αυτο που εγινε απο τους συνεργατες της διοικησης σαν να μην τρεχει τιποτε τοτε το κρας τεστ θα εχει επιτυχια οπως και με τον επαγγελματια ποδοσφαιριστη....και τοτε τα πραγματα θα ειναι ευνοικα και το εδαφος προσφορο για το μεγαλυτερο θεμα που υπαρχει στον ΠΑΟΚ....μπορει να λεω μαλακιες λογω νευρων αλλα απο το μυαλο μου δεν βγαινει....οποιος δεν καταλαβαινει ας κοιταξει την υπογραφη μου....

ive4

• Guest
Σοφός και ο Σάντος και ο Βρύζας που την έκαναν στα δύσκολα.
Εγώ αν ήμουν Ζαγοράκης μετά την Φενέρ θα έφευγα από την ΠΑΕ και θα καλούσα τον κάθε Περσέα, Μπαρον που μπορεί να τα κάνει καλύτερα να αναλάβει. Θα ευχόμουν καλή τηλεθέαση στα νέα επεισόδια Αράβων επενδυτών. Θα έλεγα στον Αλεξόπουλο έλα αλέεκο πόσα εκατομύρια είπες ότι θα βάλεις ; Θα έστελνα τον λογαριασμό για την ανακαίνιση της Τούμπας στον Πουστρολάνο και θα έτρωγα τα λεφτά μου στην Καραϊβική χωρίς να ξυπνάω κάθε πρωί και να ακούω να με βρίζουν, να με λένε λαμόγιο και να ακούω Κόλκους και Βασιλόπουλους.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Επιτέλους ήρθε η ώρα να μιλήσει και η διοίκηση. Γιατί πολλά έγιναν μαζεύτηκαν χωρίς απαντήσεις εδώ και ένα χρόνο+. Πολλά έχουμε φορτώσει στο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, στο για το καλό του ΠΑΟΚ και στο προσωπικοί λόγοι. Ως εδώ, όλα στο φως επιτέλους. Δεν γουστάρω άλλο μασημένα λόγια. Αν είναι έτσι δεν σας γουστάρω άλλο.
Θέλω απαντήσεις σταράτες και επειδή πολλά μαζεύτηκαν ας γράψω μερικές απορίες;

Γιατί έφυγε ο Ζαγοράκης και γιατί γύρισε (τέρμα τα μαύρα πανιά);
Γιατί έγινε διευθύνων σύμβουλος ο Βιολίδης και όχι ο Βρύζας μετά το καπέλωμα που έφαγε όταν επέστρεψε ο Ζαγοράκης; Τρέχει κάτι με τον βασιλιά της νύχτας ή όχι;
Γιατί φεύγει τώρα ο Βρύζας;
Γιατί ήρθε και έφυγε σε μία νύχτα ο κουμπάρος , τι εξυπηρέτησε και σε τι εξυπηρετήθηκε;
Γιατί έφυγε ο Ελευθεριάδης, ο καλύτερος στο είδος του όπως λέγατε στην Ελλάδα;
Τι γίνετε στην μπουτίκ; Ποιος-ποια κάνει κομάντο; Ποιος-ποια κάνει κουμάντο στο μάρκετινγκ της ΠΑΕ;Γιατί ο φίλος Πουρλιοτόπουλος είναι αναγκαίος στον ΠΑΟΚ και ψάχνουμε θέσεις για να δικαιολογήσουμε τα χρήματα που παίρνει;
Γιατί πριν από ένα κρίσιμο αγώνα διώχνουμε έναν προπονητή(ας μου αποδείξει κάποιος ότι με τον προηγούμενο θα αποκλειόμασταν, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν, ξέρουμε μόνο τι έγινε) και πριν από έναν άλλον εξίσου κρίσιμο φεύγει και ο Ζήσης Βρύζας;
Γιατί όλοι όσοι φεύγουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πηγαίνουν στην Εθνική Ελλάδος; Γεωργιάδης, Σάντος, Βρύζας;; Τι δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την αγαπημένη ομάδα του "προέδρου"; Κ εσύ ρε μπαγλαμά Ζήση από ηγετικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βοηθός του χέστη;
Γιατί μπήκε η ομάδα μέσα και δημιούργησε τουλάχιστον 3 εκατομμύρια χρέη σε εποχή εξυγίανσης;
Γιατί έφυγε ο Παπαδόπουλος, ο Μανδρίνος;  προσωπικοί λόγοι; Όταν μιλάμε μάγκες για τον ΠΑΟΚ, προσωπικοί λόγοι τέλος, αν ήταν έτσι να μην μπλέκατε.
Γιατί επέστρεψε το δεκανίκι του προηγούμενου εξυγιαντή; Γιατί τόσο πείσμα να γυρίσει και οργανώσατε ολόκληρο σχέδιο πλύσιμο εγκεφάλου του κόσμου ενώ υπάρχει ο κίνδυνος διχασμού;
Τι είδους σχέση υπάρχει(αν υπάρχει) με διάφορους δημοσιογράφους και με διάφορους διοικούντες;

Όλα τα ερωτήματα είναι καλοπροαίρετα(αν θέλετε το πιστεύετε) ότι και να πείτε θα σας πιστέψουμε(δεν βαριέσαι), απλά μιλήστε. Τοποθετηθείτε τουλάχιστον για τα τελευταία γεγονότα, όχι άλλη "Μαρία της σιωπής".

Ήρθε η ώρα να ειπωθούν όλα. Δεν τρώω πριν από κρίσιμους αγώνες και από τέτοια. Οι κρίσιμοι αγώνες για τον ΠΑΟΚ δεν θα σταματήσουν ποτέ. Και ας μου αποδείξει κάποιος ότι αυτή την στιγμή κάνουμε κακό και όχι καλό.

Να προσθέσω και εγώ μερικά ερωτήμα που με ταλανίζουν;;

Ας μου εξηγήσει κάποιος την γνωστή τριπλέτα Μουν - Αναστασάκου -και του αλλου δεν θυμάμαι το όνομα του, και μας κατσικώθηκε έναν χρόνο το ταγάρι;;
Γιατί Ζαγοράκη στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς-δεκαετίας στη σκουληκοφωλιά έστειλες την ομάδα απροστάτευτη; Χωρίς έναν φουσκωτό, χωρίς να ζητήσεις εξαίρεση, χωρίς να ζητήσεις εισαγγελέα όπως είχες κάνει στο καραιτάβλι;
Για Γκαγκάτσηδες, κοντούς κτλ αυτά είναι κεφάλαια από μόνα τους. Ειδικά για τον τελευταίο που μας ζάλιζαν οτί τον ήθελε ο Σάντος και ο Βρύζας και τώρα έχουν φύγει και οι δύο.

Θόδωρε Ζαγοράκη, κατάφερες να ξανακάνεις μπουρδέλο την ομάδα σε υπερβολικά σύντομο διαστήμα πριν από έναν πολύ κρίσιμο αγώνα. Αλλά δεν γαμείς, αύριο εμείς θα ειμαστε και πάλι εδώ. Εσύ μπορεί να τριγυρνάς αλλού.

Είτε είσαι κατευθυνόμενος, είτε είσαι βλαξ και ανίκανος. Για μένα τελείωσες.

υ.γ: Χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ που δεν ανανέωσα το διαρκείας μου. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Πιστεύετε πως θα δώσουν απαντήσεις σε αυτά;;; Εδώ δεν έδωσαν όταν έπρεπε και θα δώσουν τώρα... Πολύ θα το ήθελα αλλά χλωμό το βλέπω εκτός και να μας πουλήσουν φούμαρα πάλι..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline bozik

• Αλλαγή
\ και θα έτρωγα τα λεφτά μου στην Καραϊβική χωρίς να ξυπνάω κάθε πρωί και να ακούω να με βρίζουν, να με λένε λαμόγιο και να ακούω Κόλκους και Βασιλόπουλους.

και ο ζαγορακης το εκανε αυτο και γυρισε...και το θεμα ειναι οτι γυρισε σε μια στιγμη που δεν τον ειχαμε και μεγαλη αναγκη...ισα-ισα που τον ξεχνουσαμε...αδερφε καλη και η καραιβικη αλλα σαν την παε ΠΑΟΚ δεν εχει  ;)
ρωτα και τον κατσαρη να σου πει για τον α.σ  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

baron

• Guest
Σοφός και ο Σάντος και ο Βρύζας που την έκαναν στα δύσκολα.
Εγώ αν ήμουν Ζαγοράκης μετά την Φενέρ θα έφευγα από την ΠΑΕ και θα καλούσα τον κάθε Περσέα, Μπαρον που μπορεί να τα κάνει καλύτερα να αναλάβει. Θα ευχόμουν καλή τηλεθέαση στα νέα επεισόδια Αράβων επενδυτών. Θα έλεγα στον Αλεξόπουλο έλα αλέεκο πόσα εκατομύρια είπες ότι θα βάλεις ; Θα έστελνα τον λογαριασμό για την ανακαίνιση της Τούμπας στον Πουστρολάνο και θα έτρωγα τα λεφτά μου στην Καραϊβική χωρίς να ξυπνάω κάθε πρωί και να ακούω να με βρίζουν, να με λένε λαμόγιο και να ακούω Κόλκους και Βασιλόπουλους.

Τιμή μου που ασχολείσαι μαζί μου τουρκοφάγε.

Και όμως όταν έγραψα ότι το mats με τον άγιαξ είναι dead line για όλους, αετό πετούσαν όλοι. Τρέχουν τώρα να πάρουν εισιτήρια για το mats με την φενέρ ενώ το πλοίο έχει σαλπάρει.
Ήταν αναμενόμενο ότι χωρίς ro χρήμα από το CL θα πέφταμε σε τρυπα... διοικητική. Απλώς εγώ περίμενα να την κάνει ο ζαγοράκης. Βγήκε βρίζας.

Πιστεύω ότι συγχωρέσαμε πολλά. Και δεν μιλάω ούτε για beretta ούτε για μεταγραφές.

Μιλάω για την AMK και την ασέβεια προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκτος του ότι ήταν κακός οργανωμένη, εξόργισε ο τόνος και ο τρόπος με τον οποιον η διοίκηση αντιμετώπισε τον Παοκτζή ως κατοστάρικο.
Και έτσι δεν μαθεύτηκε ποτε η αντίδραση των συνδέσμων με επιστολή διαμαρτυρίας προς την διοίκηση για τα αίσχη πριν και μετά την AMK. Την μπάλα χαμηλά δεν την κράτησε η διοίκηση αλλα οι σύνδεσμοι με το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και τουμπεκί.

Και εάν διαβάσω την ανακοίνωση της θύρας 4, το τροπάρι συνεχίζεται.

Ενώ είναι φανερό πια ότι αυτή η διοίκηση έχει αποκόψει κάθε δεσμό με τον λαό του ΠΑΟΚ και άγεται και φέρεται από ard και παρατρεχάμενους.

Εγώ σαν άτομο σε αυτό το παιχνίδι έχω να πράξω τα έξεις:

Η συνεχίζω να στρουθοκαμηλίζω και να ελπίζω ότι με τα ψίχουλα του EL ο ζαγοράκης θα τα καταφέρει η να δω την αλήθεια που είναι ότι κατά το δεκέμβριο με ανοιχτή την παλάμη θα στέκεται μπροστά από την πόρτα μου για να τα στάξω πάλι.

Εμενα μου τελειωσε και η υπομονή και το χρήμα.
Οι υπόλοιποι κάντε ότι καταλαβαίνετε