Σοφός και ο Σάντος και ο Βρύζας που την έκαναν στα δύσκολα.
Εγώ αν ήμουν Ζαγοράκης μετά την Φενέρ θα έφευγα από την ΠΑΕ και θα καλούσα τον κάθε Περσέα, Μπαρον που μπορεί να τα κάνει καλύτερα να αναλάβει. Θα ευχόμουν καλή τηλεθέαση στα νέα επεισόδια Αράβων επενδυτών. Θα έλεγα στον Αλεξόπουλο έλα αλέεκο πόσα εκατομύρια είπες ότι θα βάλεις ; Θα έστελνα τον λογαριασμό για την ανακαίνιση της Τούμπας στον Πουστρολάνο και θα έτρωγα τα λεφτά μου στην Καραϊβική χωρίς να ξυπνάω κάθε πρωί και να ακούω να με βρίζουν, να με λένε λαμόγιο και να ακούω Κόλκους και Βασιλόπουλους.
Τιμή μου που ασχολείσαι μαζί μου τουρκοφάγε.
Και όμως όταν έγραψα ότι το mats με τον άγιαξ είναι dead line για όλους, αετό πετούσαν όλοι. Τρέχουν τώρα να πάρουν εισιτήρια για το mats με την φενέρ ενώ το πλοίο έχει σαλπάρει.
Ήταν αναμενόμενο ότι χωρίς ro χρήμα από το CL θα πέφταμε σε τρυπα... διοικητική. Απλώς εγώ περίμενα να την κάνει ο ζαγοράκης. Βγήκε βρίζας.
Πιστεύω ότι συγχωρέσαμε πολλά. Και δεν μιλάω ούτε για beretta ούτε για μεταγραφές.
Μιλάω για την AMK και την ασέβεια προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εκτος του ότι ήταν κακός οργανωμένη, εξόργισε ο τόνος και ο τρόπος με τον οποιον η διοίκηση αντιμετώπισε τον Παοκτζή ως κατοστάρικο.
Και έτσι δεν μαθεύτηκε ποτε η αντίδραση των συνδέσμων με επιστολή διαμαρτυρίας προς την διοίκηση για τα αίσχη πριν και μετά την AMK. Την μπάλα χαμηλά δεν την κράτησε η διοίκηση αλλα οι σύνδεσμοι με το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και τουμπεκί.
Και εάν διαβάσω την ανακοίνωση της θύρας 4, το τροπάρι συνεχίζεται.
Ενώ είναι φανερό πια ότι αυτή η διοίκηση έχει αποκόψει κάθε δεσμό με τον λαό του ΠΑΟΚ και άγεται και φέρεται από ard και παρατρεχάμενους.
Εγώ σαν άτομο σε αυτό το παιχνίδι έχω να πράξω τα έξεις:
Η συνεχίζω να στρουθοκαμηλίζω και να ελπίζω ότι με τα ψίχουλα του EL ο ζαγοράκης θα τα καταφέρει η να δω την αλήθεια που είναι ότι κατά το δεκέμβριο με ανοιχτή την παλάμη θα στέκεται μπροστά από την πόρτα μου για να τα στάξω πάλι.
Εμενα μου τελειωσε και η υπομονή και το χρήμα.
Οι υπόλοιποι κάντε ότι καταλαβαίνετε