ενα πρωταθλημα που πολλοι λενε οτι θα αλλαξει την ιστορια μας οσον αφορα την συμμετοχη στο τσ.λ λογω χρηματων. ε αυτα τα χρηματα δε θα σε αφησουν να τα παρεις ποτε και σου βαζουν δουρειους ιππους ζαγορ μπατμαν γουμενους βενιζελους κλπ.
Bane, τα λεφτά του τσουλού μια χαρά μπορεί κάποια στιγμή (ίσως και σύντομα) να τα πάρεις και αυτά και πολύ περισσότερα από έναν επενδυτή, δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ και έχει μαλλιάσει και η γλώσσα μας και το λαρύγγι μας και όλη η στοματική κοιλότητα ορισμένων να το λέμε. Το γιατί δηλαδή δεν έρχεται τόσα χρόνια ένας επενδυτής. Σε αυτό το ερώτημα δεν απαντά κανείς, γιατί δεν τον συμφέρει.
Στο ίδιο μοτίβο, όσο τις ανύπαρκτες διοικήσεις του ΠΑΟΚ θα τις διορίζει ο ταβερνιάρης με άνωθεν εντολές του πολιτικού προσωπικού (οι οποίοι εκτελούν με τη σειρά τους άνωθεν εντολές των δικών τους αφεντικών), και 100 χαρτιά να πάρεις από το τσουλού, πάλι θα τα φάνε και πάλι στα πριμ θα έχουν πάει και πάλι μέσα θα σαι. Δες την κουλίτσα που έχει παίξει μερικές φορές τσουλού, πιο διαλυμένη ομάδα δεν παίζει να υπάρχει.
Και 100 χιλιάδες γήπεδο να κάνεις και να το χεις τίγκα 3 φορές την εβδομάδα, πάλι θα θέλει πολλά η συντήρηση και πάλι μέσα θα σαι. Γιατί πολύ απλά τον ΠΑΟΚ τον θέλουν μέχρι εκεί. Αλλά ο τοξικομανής θα πηγαίνει και θα τα σκάει τα φράγκα του στο μεταξύ.
Το μεγάλο πρόβλημα ήταν και θα είναι το ποιος διοικεί. Εμείς απλώς πιστέψαμε ότι στη διοίκηση ήταν κάποιος στοιχειωδώς ικανός και το κυριότερο ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. Ότι είχε έρθει η ώρα να μπει μια τάξη και τα λίγα λεφτά να γίνουν πολλά και μετά ακόμα περισσότερα με μια λογική διαχείριση. Για μένα θα μπορούσαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια με αυτή τη δυναμική και κυρίως με τα χάλια όλων των άλλων, αν όχι να έχουμε πάρει πρωτάθλημα (κάτι που πιστεύω ότι δε μας άφηναν να κάνουμε), τουλάχιστον να έχουμε φτάσει πραγματικά μια ανάσα 2 και 3 φορές και όχι τη μία χρονιά πυροτέχνημα δεύτεροι και την άλλη 30 βαθμούς πίσω, γιατί εκεί κάτι δεν πάει καλά.
Γουί νυντ του ση δε μπιγκ πικτσερ που έλεγε και ο προπάππους μου.
Α και κάτι άλλο, εμένα στα αρχίδια μου τα λεφτά και η λάμψη του τσουλού. Εγώ τον τίτλο θέλω, και μετά θέλω και τον επόμενο και ξανά και ξανά και ξανά-μανά. Τα λεφτά είναι το επακόλουθο και το μέσο, όχι ο σκοπός. Και η συμμετοχή στο τσουλού είναι κι αυτή επακόλουθο, να μου λείπει αν ήταν να γίνω γαύρος.
ΥΓ: για να τελειώνουμε με αυτό (και δεν αναφέρομαι σε σένα bane) τους τίτλους εννοείται ότι τους φέρνουν οι παίκτες και οι προπονητές, απλά λέμε ποιος έχει φέρει τους παίκτες