Ta parakato 8a mporoysan kallista na mpoyn kai sto topic tou Nikoy-Lakh, epilego na ta valo edo:
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=550368Εγκλωβισμένος στα ψιλά γράμματα των τελευταίων συμφωνιών που έκανε ο Γιάννης Γούμενος ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης.
Η προσπάθεια της προσωρινής διοίκησης του πρώην αρχηγού του «δικέφαλου» να συγκεντρώσει στην κατοχή της το ποσοστό των μετοχών που μοίρασε ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φαίνεται να κολλάει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Απόστολου Οικονομίδη.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε χθες με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, με τον Οικονομίδη να δηλώνει την πλήρη στήριξή του σε κάθε κίνηση του «Τεό», αλλά να μην μπορεί να προχωρήσει σε μεταβίβαση των μετοχών που πήρε από τον Γιάννη Γούμενο, κάνοντας λόγο για νομικά κολλήματα.
«Στηρίζω όλες τις κινήσεις Ζαγοράκη»
Ο Απόστολος Οικονομίδης είχε χθες το πρωί πολύωρη συνάντηση με τον Θόδωρο Ζαγοράκη σε φιλικό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Η συνάντηση έγινε με αφορμή τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ της ερχόμενης Δευτέρας (20/8), καθώς ο κ. Οικονομίδης είναι ένας από τους μετόχους. Μετά το τέλος της συνάντησης, μιλώντας στο «Goal», ο κ. Οικονομίδης σημείωσε: «Εχω επανειλημμένα δηλώσει και προφορικά και με γραπτή ανακοίνωση τη στήριξή μου στη προσπάθεια που καταβάλλει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στηρίζω όλες τις κινήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη και θα είμαι στο πλευρό του σε όποιες αποφάσεις και αν πάρει. Εξέφρασα τη στήριξή μου από την πρώτη στιγμή και αυτό δεν αλλάζει».
«Το ότι δεν γίνεται δεν σημαίνει ότι δεν θέλω»
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, με τον Απόστολο Οικονομίδη να τονίζει: «Εχει γίνει πολύς θόρυβος γύρω από αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνω ότι στηρίζω κάθε κίνηση Ζαγοράκη, όπως αυτή να προσκαλέσει γενική συνέλευση για το θέμα αύξησης και μείωσης μετοχικού κεφαλαίου, που θα γίνει τη Δευτέρα.
Υπάρχουν κάποια νομικά κολλήματα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να μεταβιβάσω τις μετοχές. Το ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή η μεταβίβαση δεν σημαίνει ότι εγώ δεν δίνω τις μετοχές που έχω. Οσο θα έχω τις μετοχές, θα στηρίζω κάθε απόφαση του Ζαγοράκη, προκειμένου να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτά που θέλει να κάνει ο Ζαγοράκης. Το ποια είναι τα νομικά κολλήματα δεν είμαι αρμόδιος να τα αναφέρω εγώ».KYRIE LAKH,
A)POIOS EINAI ARMODIOS NA TA ANAFEREI? H PAE PAOK DIA TOY ZAGORAKH? H MHPOS O GOYMENOS? AN YPO8ESO OTI EXETE KANEI KAPOIES GRAPTES SYMFONIES ME TON GOYMENO SE ADIKW KYRIE LAKH?
GIATI KYRIE LAKH DES MAS LES KSEKA8ARA POIOS EINAI ARMODIOS NA ANAFEREI TA NOMIKA KWLYMATA?
GIATI KYRIE LAKH DIALEGEIS PALI TON DROMO THS ADIAFANEIAS, THS MYSTIKOPA8EIAS, TON YPONOOYMENON KAI THS SYSKOTISHS?
GIATI KYRIE LAKH E-M-P-R-A-K-T-A KAI OXI ME LOGIA-PIPES DEN STHRIZEIS TON ZAGOR DINONTAS KATEY8EIAN, XORIS TRIPLES, AYTO POY SOY ZHTHSE POY STO KATO-KATO THS GRAFHS DEN SOY ANHKEI?
GIATI KYRIE LAKH 8ELEIS NA PAIZEIS ROLO RY8MISTH STIS EKSELIKSEIS? GIATI 8ELEIS NA PARAMENEIS PAOKARXHS? GIATI 8ELEIS NA EKVIAZEIS TON ZAGOR POY NAI MEN (LES OTI...) TON STHRIZEIS ALLA KANEIS DEN KSEREI POS 8A KSYPNHSEIS KAI ME TI DIA8ESH AYRIO?
ALH8EIA KYRIE LAKH OTAN ALLAZANE XERIA OI METOXES APO BITSIANH, TRYFONIDH KAI ALLOYS (ENAMETAKSY SAS ALLAZATE XERIA) TOTE DEN YPHRXE KAPOIO NOMIKO KWLYMA. 11 KSEKINHSATE, 5 MEINATE ME DIADOXIKES ALLAKSOKOLIES STIS METOXES, ALLA TOTE KANENA KWLYMA DEN YPHRXE.
KYRIE LAKH, PAOKARXES SAN ESENA DEN XREIAZOMASTE ALLO. SAS VALAME HDH STO NTOYLAPI. EPIDH SAS SIXA8HKAME.
KYRIE LAKH,
H SEIRA EINAI:
MOYTZA-FASKELO,
FTYSIMO (opos leme ftoy soy Lakh...)
KLOTSOMPOYNIDIA.
ESY APOFASIZEIS, PROS TO PARON EISAI AKOMA STO PROTO/DEYTERO STADIO.
ps: NIKO etoimasoy, erxetai h seira soy....