Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609874 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝΕ ΣΒΗΣΤΡΕΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Πάντως η "γραφική" 4 κ η "γραφική" Νεάπολη έβγαλαν ανακοινώσεις ουσιαστικά στήριξης της διοίκησης..

Γραφικοί κ φυτά & αυτοί ..   ;D
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
βεβαια η νεαπολη το ειπε στα ισια

αν δεν μπορεις τον πουλο.α και επι του θεματος η νεαπολη σε λιγες γραμμες εγραψε οτι προσπαθουμε καποιοι "γραφικοι" με ατελειωτα επιχειρηματα να πεισουμε
και τους πιο αδαεις για καποια πραγματα...

κατα τ'αλλα τις προσωπικες μας γνωμες εκφραζουμε στο φορουμ.αν εχεις καποιο προβλημα με αυτο σορρυ.ουτε γραμμη θα παρω προσωπικα απο το τι λεει η 4 και η νεαπολη και να το ακολουθω πιστα(μυαλο εχω και κρινω) ουτε θα ειρωνευτω καποιον που εχει διαφορετικη γνωμη απο μενα(προσπαθω εστω για αυτο)...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ποιος ξέρει τι πεινάλες είναι και δαύτοι.

Τους ξέρεις;

Όσο ήξερα και τους άλλους επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες επί μπατμαν που αράζανε Κολωνάκι στο στέκι του Κασσιμάτη.

Σε κάλυψα ή να κάνω και κακά;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
πατε να περασετε ορισμενοι μαζι και οι αρδ ενα προφιλ του ΠΑΟΚση που ειναι αχαριστος και ξεχναει το παρελθον.αν ηταν ετσι ο ΠΑΟΚσης με τις μαλακιες που γινονται εδω και εναμιση χρονο θα ειχαν φυγει με κλωτσιες και χλεπες ολοι απο τον ΠΑΟΚ και ουτε θα περνουσε κατα νου κανεναος θα μεινω ,θα γυρισω ,θα κατσω.
  επειδη καποια πραγματα ο κοσμος τα εκτιμαει για αυτο οι αντιδρασεις ειναι αυτες που ειναι και κανει υπομονη μηπως γυρισει η φαση. αν δεν γυρισει η φαση θα παρουν ποδι ολοι με το καλο ή με το κακο.

Δες την πορεία του ΠΑΟΚ μετά το πρωτάθλημα του 85 ------> http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=102
Δες την πορεία του ΠΑΟΚ τα τελευταία 4 χρόνια

Μονίμως από τέταρτος και κάτω και από το 96 μέχρι το 2006 έγιναν 40 εκατομύρια χρέη στον ΠΑΟΚ συν πόσα άλλα σε τρίτους που πληρώθηκαν. Κανείς κόσμος δεν εκτιμάει τίποτα. Δεν υπάρχει κριτική και εκτίμηση, υπάρχει μόνο κακοήθεια από την μια πλευρά και λευκή επιταγή από την άλλη, οι μεν δεν γουστάρουν την όλη φάση τώρα και τους φταίνε τα πάντα και οι άλλοι τα βλέπουν όλα καλά και δεν τρέχει τίποτα. Τόσο απλά είναι τα πράγματα, μια κατάσταση που επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά στον ΠΑΟΚ. Κάποιοι στο τέλος θα δικαιοθούν και θα καυχιούνται ότι είχαν δίκιο είτε από την μία πλευρά είτε από την άλλη. Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές και θα το ξαναδούμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
δες την αφορμη του ποστ τασουλη ,αυτα που εγραψε ο περσεας.

και δες τι εγραψα εγω ,για εμενα δεν υπαρχει αχαριστια αυτην την περιοδο.Σκληρη κριτικη υπαρχει μπορει και με λαθος ταιμινγκ μερικες φορες και βαριες εκφρασεις αλλα μην ξεχνας τι προσδοκιες ειχε ο λαος απο την συγκεκριμενη διοικηση και ποσο απλες απαιτησεις.Διαφανεια(με εξυγιανση),ειλικρινια και οργανωση με στοχο την σταδιακη αναπτυξη.Οταν αυτα τα 3 βασικα βλεπεις οτι ειναι τουλαχιστον στασιμα ή κανεις (που κανεις) βηματα πισω σαφως θα υπαρχει κραξιμο.Εγω πιστευω αν ειχες αλλη διοικηση θα ειχαν ηδη πεσει κλωτσιες και θα ειμασταν σε ροκ καταστασεις.Αυτοι που νιωθουν εκτιμανε,ειμαι σιγουρος για αυτο που λεω.

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Ποιος ξέρει τι πεινάλες είναι και δαύτοι.

Τους ξέρεις;

Όσο ήξερα και τους άλλους επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες επί μπατμαν που αράζανε Κολωνάκι στο στέκι του Κασσιμάτη.

Σε κάλυψα ή να κάνω και κακά;

Άρα δεν τους ξέρεις. Αν μου εξηγουσες κιόλας γιατί τους λες και πεινάλες θα με κάλυπτες απόλυτα.
Εντελώς φιλικά να σε ενημερώσω ότι αν ήξερες την ιστορία και αυτά που έχει ζήσει και έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ αυτός που ξεκίνησε αυτήν την κατάσταση θα έκανες άφωνος. Αλλά έτσι είναι αυτό που μας πειράζει πάντα είναι γιατί αυτοί και όχι εμείς.
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
XXXXXXXX

ΡΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....

θελωναμπωμπροσταμαζιμεκοραπτ-4

υ.γ αν ηθελα να βοηθησω οικονομικα τον ΠΑΟΚ και ειχα αγνες προθεσεις δεν θα βγαιναν στο σαιτ του σταυρακη του κολκα φημες για μενα οτι μαζευτηκα με αλλους 29 και ειπαμε δεν γαμιεται θα στηριξουμε τον ζαγορακη...εγω ετσι τα ξερω τα γραμματα
« Last Edit: March 31, 2011, 22:27:13 by Capricorn »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
και τι θα εκανες γιαννιωτη; Κατι σαν τον Μπιτσιανη ας πουμε; Σοβαρα εχω απορια, δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα που εχει προκυψει ξαφνικα με αυτους τους τυπους και γιατι κρινουμε χωρις να ξερουμε. Εκτος αν ξερετε κατι, τοτε πασο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ρε φιλε σοβαρα μιλας τωρα;

θα τρεχα να το διαφημισω στον δημοσιογραφο το οτι θελω να βοηθησω ειτε μεσω τεχνοκρατικων γνωσεων που μπορει να εχω ειτε μεσω χρηματων τον ζαγορακη και θα το εχαβες αμασητο οτι εχω αγνες προθεσεις;

δηλαδη τοσοι καμπανηδες σαβιδηδες αραβες κανταφιδες μοντελα μαγιο και δεν ξερω γω τι αλλο...

τοσες κατσαριδες αλεξοπουλοι πανελουδηδες βιολιδηδες(αντε γι'αυτον δεν εχει κανεις ακομα αποδειξεις θα πει καποιος) με το γαμημενο συστημα της καρτελας

κι ακομα τρωτε/τρωμε προλογο;

δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι και δεν με ενδιαφερει να μαθω και ουτε ξερω κατι συγκεκριμενο.οποιος βοηθαει τον ΠΑΟΚ μαθαινεται...οποιος του τρωει τις σαρκες το ιδιο...

ρε μαγκες ξυπναμε τωρα δεν παει αλλο αυτη η κατασταση τελος πως το λενε...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μα αυτο ειναι το θεμα, οτι δεν εχει διαφημιστει κανεις! Βριζουμε φαντασματα!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Και για να το συμπληρωσω, οτι εγινε ως τωρα ειναι αυτο που επρεπε να γινεται. Καποιοι τυποι, καπου βρεθηκαν και αποφασισαν να κανουν κλαμπ για τον ΠΑΟΚ. Με γεια τους με χαρα τους. Εφοσον δεν εχουν λογο σε διοικηση φυσικα. Στην συνεχεια οι δημοσιογραφοι το αναφεραν σαν μια δημοσιογραφικη πληροφορια. Χωρις διθυραμβους (αυτο ελειπε), χωρις να τους διαφημισουν, χωρις τπτ!
Μαλλον για την ωρα τρογωμαστε με τα ρουχα μας.

Ολα αυτα φυσικα αλλαζουν αν ξαφνικα, χωρις να βαλουν ουτε λεφτα, το παιξουν ιστορια και "μεσα στα πραματα" και μου βαλουν και ατομο σε ΔΣ.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ναι δεν εγινε σημερα θα γινει αυριο μεθαυριο.αυτο ειναι το προβλημα ρε φιλε;οτι ακομα δεν εμαθες ονοματα;

θα μαθεις που θα παει σε καλο δρομο ειναι τα παιδια.

αυτο που λεω αδερφε ξανα και ξανα και δεν το καταλαβαινεις ειναι οτι το ξεκινησαν λαθος αν ξεκινησε κανεις κατι...το λαθος ειναι οτι το στειλανε να γραφτει δημοσια απο ρουφιανο(δημοσιογραφο).κι αυτα τα φαντασματα που λες δημιουργουν προσδοκιες σε καθε βλαχο οτι και καλα θα χωσουν λεφτα η δεν ξερω γω τι αλλο.μονο απο φαντασματοδημοσιευμα.ε αυτο το τζαμπα εφετζηλικι που το χει κανει ο καθε ξυπολητος στην πλατη του ΠΑΟΚ καποια στιγμη πρεπει να κοπει

υ.γ δηλαδη ρε μαλακες αμα καποιος ηξερε εναν δημοσιογραφο και μαζευομασταν 30 του φορουμ και πουλουσαμε παπα στον δημοσιογραφο οτι και καλα παμε να βοηθησουμε  τον ΠΑΟΚ...πραγματικα θα ειχατε ελπιδες οτι προκειται για τιποτα φραγκατους τυπους που θα κανουν τον ΠΑΟΚ ρεαλ μαδριτης;

και για να μην παρεξηγιουμαστε δεν κραζω τον ζαγορακη γιατι στο τελος αυτο θα νομιζει κανενας  :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
υ.γ δηλαδη ρε μαλακες αμα καποιος ηξερε εναν δημοσιογραφο και μαζευομασταν 30 του φορουμ και πουλουσαμε παπα στον δημοσιογραφο οτι και καλα παμε να βοηθησουμε  τον ΠΑΟΚ...πραγματικα θα ειχατε ελπιδες οτι προκειται για τιποτα φραγκατους τυπους που θα κανουν τον ΠΑΟΚ ρεαλ μαδριτης

Εγω γουσταρω παντως να το προσπαθησουμε. Και meeting θα κανουμε, και την αλλη μερα θα απολαυσουμε olapaok.gr τις μουρες μας. Προτεινω να ντυθουμε και καταλληλα για περαιτερω καμουφλαζ :P  :D
Τεσπα για να σοβαρευτουμε... επιμενω οτι για την ωρα τρωγομαστε με τα ρουχα μας. Και σιγουρα δεν ειναι σωστο να κραζεις καποιους γιατι υποπτευεσαι τι δρομο θα ακολουθησουν. Φυσικα και εγω δεν πιστευω οτι θα βαλουν λεφτα, αλλα νομιζω οτι πουθενα δεν υπονοηθηκε οτι θα κανουν κατι οπως στο χανουμι ας πουμε.

Offline pourou

• Κερκίδα
  • *
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται δύο μέλη του forum πχ αντιπροσωπευτικά ο northeagle από τη μια και από την άλλη κάποιοι που δε θέλω να γράψω τα ονόματά τους γιατί αν μου απαντήσουν με το γνώριμο υφάκι τους θα βάλουν αυτογκόλ, να έχουν θεωρητικά ίδια κουλτούρα και θεώρηση επί των θεμάτων που αφορούν τον ΠΑΟΚ, τη λεγόμενη σκληροπυρηνική στάση που γενικά με βρίσκει συνήθως κι εμένα σύμφωνο κι όμως τα παιδιά σαν τον πρώτο όσο σκληρή στάση και να έχουν να σου βγάζουν έναν συντροφικό σεβασμό αναγνωρίζοντας στα πρόσωπά τους την αρρώστεια που κουβαλάνε για την ομάδα που πονάνε,και οι τύποι σαν τους "άλλους" με τις ατελείωτες ειρωνείες απέναντι σε άλλα μέλη και τον ημι-superίστικο τρόπο γραφής τους να σε κάνουν να αναρωτιέσαι το πόσο μα πόσο τους καθρεφτίζουν οι χαρακτηρισμοί που οι ίδιοι εξαπολύουν...τη μεγαλύτερη μαλακία να ακούσω από αδερφό μου ποτέ δε θα του μιλούσα με τόσο φτηνά λόγια και κάποιοι το κάνετε επισταμένα και επί χρόνια εκμεταλλευόμενοι την "ασυλία" που εσείς οι ίδιοι προσπαθείτε να στερήσετε από αυτούς που δεν συμφωνούν με τα δικά σας μυαλά ή με τις δικές σας απόψεις.Δε θέλω να το χοντρύνω κι άλλο γιατί a priori όλους αδέρφια μου σας θεωρώ αλλά να προσέχετε μερικοί πως εκφράζεστε και να νιώσετε πού γράφετε.Έχει κουράσει κάποιοι να μιλάνε όπως θέλουν απέναντι σε άλλα παιδιά του forum και οι θιγόμενοι να απαντάνε πάντα με το μαλακό και μες την ευγένεια μην τυχόν και "στεναχωρήσουν" τους υβριστές τους.Δεν είναι δικό σας το forum μάγκες και ποτέ δεν ξέρετε αν αυτός στον οποίο απευθύνεστε είναι όντως αυτό που του καταλογίζετε ή κάποιος με μεγαλύτερα αρχίδια από σας ή μυαλό που εσείς ούτε σε δέκα ζωές δε θα προλάβετε να εξελίξετε.Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ο κόσμος του όσο ο ίδιος ο κόσμος δεν δημιουργεί προβλήματα μέσα στις ίδιες του τις τάξεις.
Ζήσε για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...

Offline bane

• Αλλαγή
29+1 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν ΠΑΟΚ .αυτοι ξερουν
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
ότι και να κάνει ο Ζαγορακης το παιχνίδι το έχει χαμένο, η καχυποψία προς το μέρος του,και η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι ΜΗ αναστρέψιμη

Αν θέλει πραγματικά να προστατέψει το σύλλογο και να μη συνεχίζει να τον οδηγεί στην καταστροφή, πρέπει επιτελούς να μας πει την ΠΛΗΡΗ αλήθεια για τα οικονομικά του συλλόγου (για μένα είναι σύλλογος , ομάδα και οχι μόνο ΠΑΕ) και να μας πει επιτέλους ξεκάθαρα ,και οχι με μισόλογα οπός συνηθίζει τελευταία,και πάνω απ όλα ο ΙΔΙΟΣ και όχι μέσα από ΑΡΔ
Φυσικά αυτό που ζητάω είναι ουτοπία και ποτέ δεν θα να γίνει . Απλά νιώθω ότι η ρεβολουτιον προδόθηκε από μέσα ,και η απογοήτευση είναι διπλή.
Σαν ναύτης της Κρονστάνδης αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό. Περιμένοντας απλά το τέλος, απογοητευμένη αλλά με λύσσα και οργή μέσα μου 
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline cure

• Αλλαγή
Βλέπω όταν δεν σε επιδοκιμάζουν χρησιμοποιείς κοσμητικά επίθετα στον λόγο σου και αφήνεις τις θεωρίες, τώρα όσον αφορά τον παραπάνω χαρακτηρισμό σου άσε να κρίνουν οι άλλοι ποιος έχει καταντήσει " καραγκιοζάκος ".
Παίρνω πίσω το καραγκιοζάκος. Αφού κατάλαβες ότι στράβωσα επειδή δεν με "επιδοκίμασες" κι όχι γιατί με έβρισες, σκέτος τσακαλάκος είσαι ρε... και σε είχα πάρει άδικα για βλάκα. Ε γράψε ένα ακόμη λάθος μου στα τόσα και τόσα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline babis36

• Αλλαγή
Μετα το στραπατσο? ξεπουλημα?? με το κουλα στο κυπελλο ο προεδρας αποφασισε πλεον δυναμικες κινησεις για αλλαγη των δεδομενων στον ΠΑΟΚ μας. Ειναι αποφασισμενος να τα αλλαξει ολα και με την νεα ντριμ τιμ του μανατζμεντ να φερει τα πανω κατω το ποδοσφαιρο. Οι κινησεις μετα απο εκεινη την αποφραδα ημερα αμετρητες (με κορυφαια το ξεφορτωμα της μπουτικ στην εταιρια που βγαζει κατι σαν  φανελες ΠΑΟΚ, κουλα.gay κτλ κτλ.) .Φοβο και τρομο εχει σκορπισει σε εγχωριους και ξενους αντιπαλους ενω ο προεδρος της Μπαρτσελονα δηλωνει ετοιμος να παραιτηθει απο το ποστο του ως αποτυχημενος.
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΓΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
συγγνωμη ρε συ μπαμπη. αλλα ειναι η τελευταια χρονια της αποτυχημενης συμφωνιας με την puma. με το ρυθμο που η puma προμηθευε την μπουτικ ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα εφτανε σε ζημιες. σωστη κινηση ηταν.αφησε την πουμα να φαει τα μουτρα της και του χρονου που δε θα δεσμευομαστε με συμβολαια θα παιχτει αλλιως η μπαλα