Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 616033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Όσοι δεν γουστάρετε ..... σπιτάκια σας !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

όμορφα
« Last Edit: September 01, 2009, 10:37:32 by BillYpoglwssioS »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
o ΠΑΟΚΤΣΗΣ μια ζωη ηταν των ακρων.ειναι γνωστο αυτο.παει κατι καλα ''θεος ο ζαγορακης'',στραβωνει κατι ''ζαγορακη το μπουλο''...αρρωστημενη νοοτροπια απορροια των περασμενων χρονων και διοικησεων...υπομονη μηδεν και στην πρωτη στραβη ισοπεδωμα των παντων...
ΑΛΛΑ αλλο πραγμα η κριτικη και αλλο ο αφορισμος των παντων...κριτικη θα κανουμε οχι μονο στον ζαγορακη αλλα στον καθε εναν που ασχολειται με αυτο που αγαπαμε περισσοτερο απο ολα στην ζωη μας.εμεις δεν ειμαστε σουπα-3 και ουτε θα γινουμε ποτε.αν καποιοι ψαχνουν για προβατα ας ψαχτουν αλλου...εδω δεν θα τα βρουν...αποψη εχουμε ολοι και δεν μπορει κανεις να μας το απαγορεψει αυτο.και ποσο μαλιστα σε εμας που τα τελευταια 3 χρονια πληρωνουμε,πληρωνουμε,πληρωνουμε για αυτο που θελουμε να το παμε εκει ψηλα που του αξιζει.μετοχες,διαρκειας,εκδρομες,μινι-διαρκειας και και και.....
και για να φτασω στο χθεσινοβραδυνο.ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος της παε ΠΑΟΚ...και δεν ειναι το πρωτο τον τελευταιο καιρο.και το λεω εγω που οσοι με ξερουν, ξερουν το ποσο <<αρρωστος>> ειμαι με τον ζαγορακη...και την γνωμη μου γι'αυτον...γιατι ξερω οτι ο ζαγορακης αρρωσταινει περισσοτερο απο εμας οταν κατι δεν παει καλα στην ομαδα...και οσοι τον γνωριζουν προσωπικα μπορουν να με επιβεβαιωσουν ή να με διαψευσουν....πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει μετα τον αποκλεισμο στην ομαδα αλλα ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται και στην διοικηση κατι δεν παει καλα αυτες τις μερες.κινησεις πανικου χωρις να λογαριαζουμε τις αντιδρασεις του κοσμου κατι το οποιο δεν συνεβαινε προηγουμενως.και καπως ετσι θα μας περασουν και την <<μεγαλη επιστροφη>> καποια στιγμη και αυτο δεν μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο μου...αλλα αυτο δεν ειναι της ωρας...η διοικηση μου φαινεται οτι πλεον εχει αρχισε να μας κρυβει πραγματα και αυτο δεν ειναι σωστο για μια διοικηση που διαχειριζεται τα χρηματα μας...ισως ηρθε η ωρα να αλλαξει η τακτικη της αν και δεν ειμαι εγω αυτος που θα το επιβαλλει αυτο....απλα την αποψη μου γραφω.λοιπον για να τελειωνω,ουτε ζαγορακη το μπουλο,ουτε ζαγορακη θεε,ουτε ζλαταν-ζλαταν ουτε τιποτα...ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ....και αυτην την στιγμη χρειαζεται καθαρο μυαλο και σωστη διαχειριση της <<κρισης>>....εμεις ουτως ή αλλως θα ειμαστε εκει που πρεπει.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
πληγωσε την περηφανεια πολλων οπαδων για ενα δεξι μπακ που βρισκεις με το κιλο σε ολον τον κοσμο.

xxx

μιλάμε για την πιο άμπαλη θέση του γηπέδου

I rest my case. Τετοια διαβαζεις πρωι πρωι και....
Φιλαρακι ριξε μια ματια σε κανενα ημερολογιο. 2009 εχει παει.
Ακου εκει η πιο αμπαλη θεση του γηπεδου...
« Last Edit: September 01, 2009, 10:44:56 by toy »
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Last Edit: September 01, 2009, 10:45:50 by toy »

Offline toy

• Αλλαγή
ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Diego-4

• Guest
Σώσων Κύριε τον λαόν Σου και ευλόγησων την κληρονομίαν ΣΟΥ...

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 83 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ.ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ,ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΑΤΣΗΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΜΕΛΒΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ BARCELONA ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑΣ,ΜΑΚΑΡΙ Η ΛΙΑΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΔΚΑΛΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΙΖΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΩ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΡΑΞΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΡΑΔΙΑ...

ΥΓ Η κριτική απο την ισοπέδωση απέχει πολλή...Πέφτουν οι μάσκες !

Offline blue_eyes

• Βασικός
θα συμφωνησω με ντιεγκο...ξεχναμε πολυ ευκολα, πολυ ευκολα γαμω το κεφαλι μας

ο ανθρωπος εκανε 10 καλα στον ΠΑΟΚ και ενα λαθος..και πεσατε ολοι να τον φατε. Κοιτατε το δεντρο και οχι το δασος

λιγο ψυχραιμια δεν υπαρχει..ειμαστε ετοιμοι να τα τιναξουμε ολα στον αερα για ενα γαμω δεξι μπακ. Γιατι αυτο ειναι. Ενα γαμω δεξι μπακ που ηρθε στην ομαδα σαν λυση τελευταιας στιγμης γιατι οι αλλοι 2 θα ειναι τραυματιες μερχρι αγνωστο ποτε. Δεν ειναι ουτε χαρη του βαζελου, ουτε καμια τεραστια αγορα. Ενας παικτης που χρειαζομασταν. Και εγω δεν τον ηθελα αλλα ας κανουμε την δουλεια μας και ας παει στο διαολο μετα. Ψυχρα και επαγγελματικα.

και αυτα για αποστολοπουλους και σαβινι αφηστε τα γιατι αν παιζαμε ετσι θα βριζατε που δεν πηρε παικτη..Ψυχρα και επαγγελματικα μουν και ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα

northeagle_4

• Guest
Το μετρο μεν το χανουν και οσοι πανε σε λογικες παραρτηματος και λοιπες αστειες μαλακιες αλλα το μετρο το χανουν επισης αυτοι που καθε διαφορετικη αποψη την βαφιζουν "ζαγορακη τον πουλο","γουμενο θελετε","καρκινομα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ","πεφτουν οι μασκες".
  Θεωρω οτι η μια περιπτωση απο την αλλη δεν απεχει καθολου και μπορει να φερει δεινα αποτελεσματα.
 Με ολη την καλη διαθεση το λεω αυτο.Και δεν την λεω προσωπικα σε κανεναν.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
και εγω δεν συμφωνω με τον δανεισμο ρε παιδες αλλα οχι να τα ριμαξουμε ολα!!!!!

ο ζαγορακης ειναι μπροσταρης σε ολη την προσπαθεια και τον στηριζουμε!!!
η το εχουμε ξεχασει και αυτο?

σταματιστε την μιρλα για ζαζορακη ρε και δειξτε λιγο εμπιστοσυνη σε αυτον τον ανθρωπο!ελεος ποια με την γκρινια!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline blue_eyes

• Βασικός
νορθ αναφερεσε σε μενα φιλαρακι; θα γινει χαμος  :nekrokefalh:

ολοι ειπαμε οτι κανει λαθη η διοικηση αλλα μερικοι το παρατραβανε με υπονοουμενα..για αυτους μιλαμε

εντωμεταξυ εχω ενα προαισθημα οτι ο μουν θα παει καλα φετος και θα γελασουμε παλι

CLUB LARISA

• Guest
Blue eyes, το θέμα πιστεύεις είναι ΑΝ ΘΑ πάει καλά ή όχι? Εκεί κολάνε οι περισσότεροι που κολάνε?Στο αν είναι καλός παίκτης ή παλτό?
Προσωπικά, μακάρι να μην πάει κ πολύ καλά, αλλά να ναι αξιοπρεπής (που είναι κ το πιθανότερο), γιατί αν πάει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , τότε το καλοκαίρι η (σίγουρη) αποδέσμευση θα ναι χειρότερη....Εκτός αν απο του χρόνου θα δίνουμε 2 χαρτιά για δεξί back.

Offline blue_eyes

• Βασικός
δεκτο, οι περισσοτεροι κολλανε στο θεμα του δανεικου..και εμενα δεν μου αρεσε

απλα ειπα οτι αν θα παει καλα θα γελασουμε με κατι γυριστρουλες

2 χαρτια για δεξι μπακ δεν υπαρχει περιπτωση να δωσουμε..εμενα οπως εγραψα με ενδιαφερει να κανουμε την δουλεια μας και μετα τα αλλα ειναι λεπτομερειες..εντελως ψυχρα και επαγγαλματικα, δεν θελω να φιλαει τις φανελες αλλα να καλυπτει την θεση του και να μας βοηθαει να κερδιζουμε

MetroStar

• Guest
Περιμένε να βγάλει την συνέντευξη τύπου ο Θόδωρας και να δείτε xxx
« Last Edit: September 01, 2009, 13:16:10 by toy »

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Last Edit: September 01, 2009, 13:13:59 by toy »

MetroStar

• Guest
« Last Edit: September 01, 2009, 13:13:10 by toy »

SALPARADISE

• Guest

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 83 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ.ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ,ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΑΤΣΗΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΜΕΛΒΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ BARCELONA ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΣΣΙΑΣ,ΜΑΚΑΡΙ Η ΛΙΑΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΔΚΑΛΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΙΖΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΩ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΡΑΞΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΡΑΔΙΑ...

+100000 :book: :book:

makptol

• Guest

δυστυχως εχεις απολυτο δικαιο αλλα γιατι να αποσυρθεις να δωσεις - δωσουμε δικαιωμα  τα λαμογια να ξαναφερουν τον ΠΑΟΚ εκει που ηταν
πριν 3 χρονια ........? >:(

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Όλοι εσείς που κλείνετε τα μάτια σας και τα αυτιά σε κάθε στραβό μόνο κακό κάνετε και ας το κάνετε από καλή πρόθεση . Το 90 τις εκατό που ξενέρωσαν με τον ΔΑΝΕΙΚΟ παίκτη,  και το λένε , από το βάζελο στηρίζουν πιο πολύ τη διοίκηση από εσάς . Φτάσαμε πάλι να λέμε στον επόμενο και ποιος να έρθει κτλ . Αράξτε λίγο ρε μάγκες κανείς δεν είπε να φύγει η παρούσα διοίκηση . Αυτό όμως που γίνεται μόνο REVOLUTION δεν είναι . Η απουσία κριτικής και το ρίξιμο κάτω από το χαλί όλων των στραβών η να το βουλώνουμε σε όποιο λάθος είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει ένας οπαδός  . Αλλά φτάνει δεν μπορώ να βλέπω σχόλια να τον διώξουμε και τα σχετικά . Ντιέγκο μόνο εσύ βγήκες στους δρόμους για τον ΠΑΟΚ ? Αυτοί που χαλάστηκαν δεν βγήκαν ? Γιεσμενάκια δεν θα γίνουμε ποτέ γιατί είμαστε πολύ δεμένοι με αυτό το σύλλογο για να καταντήσουμε έτσι .

Και τον σισέ δανεικό δεν θέλω να τον δω με το δικέφαλο στο στήθος .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Diego-4

• Guest

δυστυχως εχεις απολυτο δικαιο αλλα γιατι να αποσυρθεις να δωσεις - δωσουμε δικαιωμα  τα λαμογια να ξαναφερουν τον ΠΑΟΚ εκει που ηταν
πριν 3 χρονια ........? >:(

Γιατί θέλω να μείνουν οι περηφανοι που έχουν ανάγκη απο REVOLUTION...Εγώ είμαι ψεύτης και μαλάκας που τρώω τον πρόλογο του Ζαγοράκη...Κάποτε ήμουν και Αγγελόσκυλο...

baron

• Guest
obelus
Ç revolution dike ìïõ ôåëåéùóå üôáí Þñèå ï Gágáôæçò óôïí ÐÁÏÊ. Áðü åäþ êáé ðÝñá ìðßæíåò dike ìïõ.

Óôï Forum áäåëöÝ õðÜñ÷ïõí  ëïãéùí öñïýôá. ÕðÜñ÷ïõí áò ðïýìå áõôïß ðïõ äéáâÜæïõí êáé äåí ãñáöïõí. ÕðÜñ÷ïõí áõôïß ðïõ äåí äéáâÜæïõí êáé ìïíï ãñáöïõí.

ÊñéôéêÞ óôçí Äéïßêçóç ãéá ôï êÜèå ôé ñå! Ôï äéêáßùìá áõôü ôï áðïêôÞóáìå ãéáôß áðü ôçí ôóÝðç ìáò óôçñßæïõìå áõôü ðïõ ëÝãåôáé ÐÁÏÊ åäþ êáé ÷ñïíéá. Ìå ôï äéáñêåéáò, ìå ôçí ìåôü÷es ìå, ìå.
Åìåßò åßìáóôå ï ÐÁÏÊ!
Éóá ñå ëáìüãéá ãëåßöôåò áõôüêëçôïé õðåñáóðéóôÝò ôïõ A ç ôïõ B ðïõ ìáò ðïõëÜôå óõíùìïóßåò óå êÜèå äéáöùíßá. Êáèßêéá ôïõ êåñáôá ðïõ ôï ðáßæåôáé ÐÁÏÊôóÞäåò.

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ åäþ êáé 20 ÷ñïíéá ìå âïõëéíïõò êáé mbatatoudhdes ôï ìÜèáìå ôï êüëðï. ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
« Last Edit: September 10, 2009, 08:14:01 by BillYpoglwssioS »