Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609083 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.......?????????? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ  ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.......???????? ΤΙ ΕΚΑΝΕ..........?????????? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ.....?
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ved

• Αλλαγή
φιλε ο ζαγορακης δεν μας πουλησε

εκανε ομως μια μεγαλη μαλακια σημερα (ακομα )

πληγωσε την περηφανεια πολλων οπαδων για ενα δεξι μπακ που βρισκεις με το κιλο σε ολον τον κοσμο.

και μαλιστα σε μερες δυσκολες και στεναχωριας για ολους μας...μονος του το εβαλε το αυτογκολ.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ναι ρε αλαμάνα αλλά υπάρχει και το άλλο γιατί δεν κλείσαμε δεξί μπακ εδώ και τόσο καιρο???

μιλάμε για την πιο άμπαλη θέση του γηπέδου και μεις το κάναμε λες και ψάχναμε το μαραντόνα, γαμώτο δεξι μπάκ ψάχναμε κι από την αρχή της μετταγραφικής περιόδου δε μπορέσαμε να βρούμε

και τι θα γίνει με αυτόν που πήραμε? που ξέρουμε ότι θα περάσει τα ψυχολογικά του ή δε ξέρω τι? και τι ρήτρα είναι αυτή που ακουγέται

κανείς δε αμφισβητει τη τιμιότητα της διοίκησης,(τουλάχιστον εγώ) αν είναι δυνατόν να το κλανουμε αλλά σε αυτή την υπόθεση θα μου επιτρέψετε να πω πως τα σκάτωσε

thomas

• Guest
Ζαγοράκη κλείσε τα αυτιά σου συνέχισε τον αγώνα εσύ ξέρεις.....Η λάσπη γυρνάει σε αυτόν που την πετάει

kite-surf

• Guest
Το προπονητικο στη μεσημβρια που εσυ κανεισ ΤΕΟ για τον ΠΑΟΚ και θα μεινει μηπως το πηρες δανεικο?

Οποιος δεν εχει στοιχεια για το οτι ειμαστε τσιρακια η καραγκιοζης ειναι που λεει αρλουμπες και μικραινει την ομαδα μας η αλλοθρησκος...

fatal_invasion

• Guest
φίλε το προπονητικό δεν είναι λίγο πράγμα,αλλά σαφώς δεν είναι πανάκεια για αψυχολόγητες ενέργειες.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Πρώτον, ψυχραιμία, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου (ή του ΠΑΟΚ).

Ουσιαστικά ο λόγος που παγώσαμε ήταν ότι σε κανένα (και δικαιολογημένα) δεν αρέσει να έχουμε δανεικούς από το ποκ. Οι υπόλοιπες ενστάσεις σχετικά με το αγωνιστικό ή τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν ισχυρό αντίλογο και όπως και να έχει είναι θέμα του Σάντος και κυρίως του Ζήση για τον οποίο έχουμε αποδείξεις ότι είναι ικανότατος σε αυτό το πόστο.

Στο θέμα του δανεικού όμως ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να δυσανασχετεί.

Αλλά δυστυχώς ξεχνάμε πως η ομάδα δεν έχει βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Τα έσοδα που είχε η ΠΑΕ τα τελευταία 2 χρόνια αξιοποιήθηκαν στο μέγιστο βαθμό από την διοίκηση και ως αποτέλεσμα ξεχάσαμε όχι το πού βρισκόμασταν αλλά και το πού βρισκόμαστε ακόμα οικονομικά.

Η άριστη οικονομική διαχείριση της διοίκησης όμως απαιτεί κάποιες θυσίες και από εμάς. Όχι μόνο θυσίες οικονομικές αλλά θυσίες οπαδικού εγωισμού. Πέρσι το καλοκαίρι μας πείραξε που πουλήσαμε στον βάζελο και μας πείραξε που πήραμε και δανεικό παίχτη τους αλλά μετά συμφωνούσε η πλειοψηφία ότι έγιναν για το καλό του ΠΑΟΚ.

Όπως και τότε η τελευταία κίνηση θίγει τον εγωισμό του ΠΑΟΚτση αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε δυστυχώς και σε πολύ καλύτερη κατάσταση οικονομικά από πέρσι και το κυριότερο έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ που η διοίκηση δεν θέλει και δεν μπορεί να υπερβεί ούτε κατά 10.000.

Όπως έχουμε καταλάβει και σε άλλες περιπτώσεις (αγωνιστικές και μη) ο Θόδωρος βάζει πάνω από όλα τον ΠΑΟΚ και όταν του δοθεί η ευκαιρία να ενισχύσει την ομάδα είτε οικονομικά είτε αγωνιστικά βάζει και τον δικό του αλλά και τον δικό μας εγωισμό στην άκρη.

Άλλη μια τέτοια ευκαιρία λοιπόν (οικονομική και αγωνιστική)  κρίθηκε ότι μας δόθηκε με τον δανεισμό του Μουν. Σίγουρα θα υπήρχαν και άλλες λύσεις αλλά αυτή κρίθηκε ως η καλύτερη αγωνιστικά και οικονομικά (δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ λόγο να μην το πιστεύουμε αυτό).

Η απάντηση στο γιατί πάλι εμπλέκεται ο βάζελος είναι εύκολη.

Πιστεύω ότι με την πορεία που έχει πάρει ο ΠΑΟΚ σύντομα αυτές οι θυσίες θα πάψουν να είναι απαραίτητες. Το πρώτο βήμα βέβαια θα είναι ο διακανονισμός των χρεών και η ύπαρξη κανονικής διοίκησης.

Δεν υπάρχει λόγος για πανικούς και υστερίες. Η ομάδα συνεχίζει να έχει άριστες προοπτικές και το μέλλον του ΠΑΟΚ χτίζεται καθημερινά.

Offline Matador

• Αλλαγή
Μπορει να με απαντησει καποιος σ' αυτο: Αυτος ο Μαρινος απο τον Ατρομητο τη θεση παιζει; Παιζει δεξι μπακ η ειναι all around;
Αν παιζει δεξι μπακ και οι γαμωπατερες τον πηραν αντι για τον Μουν, και εμεις δωσαμε Λιακο στην Χαλκηδονα για να παρουμε Μουν γιατι δεν καναμε την τραμπα κατευθειαν με τον Σπανο;
Ποσα εδωσε δλδ ο γαμωβαζελος για να παρει τον Μαρινο;

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

DimNaoussa

• Guest
AYTΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ Κ ΣΤΟ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ..

αυτα μου εστειλε ενας βαζελος...στα @@ μου για το μπαμ αλλα για ολα τα αλλα εχει δικιο...η ιστορια εγραψε οπως και να χει...

DimNaoussa

• Guest
τα παιδακια αυτα του δημοτικου του γυμνασιου του λυκειου που βλεπουν βιντεο απο τουμπα στα κινιτα στα διαλειμματα ειναι δεν ειναι ΠΑΟΚ τι να τα πεις? ?γιατι δυστηχως το οπαδικο δεν φτανει...

DimNaoussa

• Guest
ζαγορακη βαζεις το ενα αυτογκολ μετα το αλλο.

κανε στην ακρη τους γλυφτες και τους παπαγαλους ( λιγο πριν το τελος θα σε πουλησουν πρωτοι ) και ΞΥΠΝΑ,,

...το μονο σου οπλο ειναι ο κοσμος, μην τον ξενερωνεις αλλο.

κανε περα τους ''υπεροπαδους'' της διοικησης που μπροστα σε κοσμο κατηγορουν την πρωτη οπαδικη γραμμη του ΠΑΟΚ σε οτι σκηνικο και να γινει...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ:
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
Quote from:  ****ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΡΧΕΣ-ΜΕΣΑ 2000****
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ? ? ?

-έτοιμοι για νέο κύκλο?
-έτοιμοι !

υγ: άιντε μωρέ μαμούχαλο, έκανε και η μύγα κώλο....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline toy

• Αλλαγή
Κατά πρώτον δε συμφωνώ καθόλου με την απόκτηση μουν, όπως και με κάποιες άλλες κινήσεις της διοίκησης, αλλά μερικοί δεν έχετε καμιά αίσθηση του μέτρου, αλλά και καθόλου μνήμη.
Ξεχνάτε την πορεία του σωματείου τα τελευταία 2 χρόνια
Δε βλέπεται τις προοδευτικές αλλαγές σε θέματα όπως ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, προπονητήριο, συντήρηση γηπέδου,τμήματα υποδομής,και γενικότερα στην όλη εικόνα του σωματείου, και αφήνεται αιχμές ενάντια στο ζαγοράκη για τον τρόπο που διοικεί και ότι μικραίνει το σύλογο και ότι είναι σα να διοικεί την κάτω ραχούλα τον παναρκαδικό και τη δόξα περιβολακίου...
Ειληκρινά πείτε μου αν σε όλη σας τη ζωή σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ έχετε δει ποτέ κάτι καλύτερο διοικητικά, ή αν έχετε να πρεοτείνετε εσείς κάποιον να διοικήσει καλύτερα.
Και κλείνοντας να έχετε και κάτι υπ όψιν σας κάτι που είπε ένας σπουδαίος αρχαίος έλληνας φισλόσοφος ο Πλάτων " Δεν ξέρω τον τρόπο για την επιτυχία ξέρω όμως ότι ο σίγουρος τρόπος για να αποτύχεις είναι να προσπαθήσεις να έχεις τους πάντες ευχαριστημένους"
« Last Edit: September 01, 2009, 10:51:08 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

ive4

• Guest
Ζαγοράκη κλείσε τα αυτιά σου συνέχισε τον αγώνα εσύ ξέρεις.....Η λάσπη γυρνάει σε αυτόν που την πετάει

+1

Βλέπω ότι οι περισσότεροι στο φόρουμ ταυτίζεστε με την πρωτοσέλιδη αναφορά του πρωταθλητή σήμερα.

Ο Αναστασιάδης είχε πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι η ίδια η Θεσσαλονίκη. Πόσο δίκιο είχε...

makptol

• Guest
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ:
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

+1.000.000 .............
οσο για αυτους βασικα που μας λενε παραρτημα του βαζελου τελικα λογω γκαγκατση  ειμαστε παραρτημα του γαβρου η ειμαστε παραρτημα του βαζελου........................?    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ.....

Offline Geo

• Αλλαγή
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ είναι ένας από ΕΜΑΣ! Στην ουσία ο Ζαγοράκης είναι ΕΜΕΙΣ! Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό.

Το "Εμείς" και το "Αυτοί" τελείωσε, .....ΜΟΝΟ "ΕΜΕΙΣ" ΕΙΜΑΣΤΕ!

Βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας πρώτα. Μη δίνουμε πατήματα σε κάθε πουσταρά.....

τα γαμημένα πουστράκια σήμερα .... (1/9/2009)

Ε ΝΑΙ ΡΕ! και Μουν έχω!

makptol

• Guest

ε ναι αρχισαμε ηδη τα κυλικεια το ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΒΕΛ που καποιοι στα ραδιοφωνα λενε οτι το κρατουσαν μεγαλοΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ συνδεσμιτες
η πρωην συνδεσιμτες τωρα ποιοι δεν ξερω ενα ξερω οτι το μελι πολλοι το εγλειφαν και επειδη κοπηκε κραζουν ακομη και για τα κυλικεια.....
ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ 23 ΕΚΑΤ ? ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ
ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.....
περηφανια ειχαμε στην μετα παντελακη εποχη ΠΟΤΕ ? οχι ....μονο αυτη η διοικηση μας εδωσε πολλες φορες την αφορμη να ειμαστε περηφανοι
προφανως ακομη δεν ειμαστε στο σημειο να μην παιρνουμε δανεικους .....ΦΤΣΑΝΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΗΔΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΑΜΟΓΙΟ
ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΤΩΝ ΖΑΓΟΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
μπαίνετε εδώ μέσα και ντροπιάζετε μαυτά που λέτε την ομάδα πιο πολύ από την ντροπή που σχολιάζετε και καλα. ήμαρτον

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

BIANCONERO

• Guest
Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον
στο μέλλον που φτιάχνετε όπως θέλετε
αφού η ιστορία σας ανήκει
σαρώστε το λοιπόν αν επιμένετε

Στ' αυτιά μου δεν χωράνε υποσχέσεις
το έργο το 'χω δει μη με τρελαίνετε
το πλοίο των ονείρων μου με πάει
σε κόσμους που εσείς δεν τους αντέχετε

Μένω μονάχος στο παρόν μου