Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 607619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
bravo papritsa egrapses

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Γειά σου ρε Θοδωρή!!! Γειά σου ρε Αρχηγέ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ & ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!! Δεν σε ξέρω αλλά το νοιώθω ρε Θοδωρή.... Σκεφτόμαστε ασπρόμαυρα και οι δυο μας.... Μάλλον όχι μόνο οι δυό μας αλλά όλοι εμείς τα δύο-τρία εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες στον πλανήτη.... Θυμάσαι τι είχες πει Θοδωρή? Είχες πει "είναι μεγάλη κάβλα νε είσαι ΠΑΟΚτσάκι".... ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Ανάποδα μας ήρθαν τα πράγματα εφέτος.... δεν μασάμε όμως Θοδωρή!!! Ψιλοφωνάζουμε, χαζογκρινιάζουμε.... μας ξέρεις τι περιέργος λαός είμαστε.... Δεν τα λέμε από κακία Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... Παραλήρημα πυρετού, 42 - 43 βαράμε.... Ξέρω, ξέρω και εσύ τα ίδια και χειρότερα Θοδωρή μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Να σου πω κάτι Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... ρε Φίλε από το καλοκαίρι που ανέλαβες και μετά ηρέμησα!!!!.... δεν κάνω πλάκα!!!! ΗΡΕΜΗΣΑ!!!! Αν είχαμε και λίγο τύχη φέτος θα κερδίζαμε και χρόνο στην εφαρμογή του πλάνου.... ε δεν είχαμε τι να κάνουμε? It's OK!!! Εξάλλου Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου, για να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ πρέπει πρώτα να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ!!! Δύσκολή πορεία ο Γολγοθάς ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ, ΠΑΟΚτσάκι μου!!! Τον σταυρό όμως να θυμάσαι Θοδωρή μου τον κουβαλάμε ΜΑΖΙ 2 - 3 εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες!!! Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μετά, θα τρώμε και θα πίνουμε παρέα στα γυράδικα... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT

οτι πιο καλο γραφτηκε στο forum αυτες τις μερες.ας το διαβασουμε ολοι με προσοχη.πιστευω οτι ειναι πραγματα που ολοι θα θελαμε να πουμε στον θοδωρη αν ειχαμε την δυνατοτητα...

katerina

• Guest
papritsa, με συγκίνησες !!! save για διάβασμα σε δύσκολες στιγμές !!! ΜΠΡΑΒΟ !!!

JOHNNYS-4-

• Guest
dwseeeeeeeeeee papritsaaaaaaa

Offline Matador

• Αλλαγή
Γειά σου ρε Θοδωρή!!! Γειά σου ρε Αρχηγέ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ & ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!! Δεν σε ξέρω αλλά το νοιώθω ρε Θοδωρή.... Σκεφτόμαστε ασπρόμαυρα και οι δυο μας.... Μάλλον όχι μόνο οι δυό μας αλλά όλοι εμείς τα δύο-τρία εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες στον πλανήτη.... Θυμάσαι τι είχες πει Θοδωρή? Είχες πει "είναι μεγάλη κάβλα νε είσαι ΠΑΟΚτσάκι".... ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Ανάποδα μας ήρθαν τα πράγματα εφέτος.... δεν μασάμε όμως Θοδωρή!!! Ψιλοφωνάζουμε, χαζογκρινιάζουμε.... μας ξέρεις τι περιέργος λαός είμαστε.... Δεν τα λέμε από κακία Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... Παραλήρημα πυρετού, 42 - 43 βαράμε.... Ξέρω, ξέρω και εσύ τα ίδια και χειρότερα Θοδωρή μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Να σου πω κάτι Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... ρε Φίλε από το καλοκαίρι που ανέλαβες και μετά ηρέμησα!!!!.... δεν κάνω πλάκα!!!! ΗΡΕΜΗΣΑ!!!! Αν είχαμε και λίγο τύχη φέτος θα κερδίζαμε και χρόνο στην εφαρμογή του πλάνου.... ε δεν είχαμε τι να κάνουμε? It's OK!!! Εξάλλου Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου, για να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ πρέπει πρώτα να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ!!! Δύσκολή πορεία ο Γολγοθάς ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ, ΠΑΟΚτσάκι μου!!! Τον σταυρό όμως να θυμάσαι Θοδωρή μου τον κουβαλάμε ΜΑΖΙ 2 - 3 εκατομμύρια ΠΑΟΚτσήδες!!! Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μετά, θα τρώμε και θα πίνουμε παρέα στα γυράδικα... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!

PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT

Παπριτσα! Σ' αγαπαω φιλε μου!

Υ.Γ.
Ας τα διαβασουν και τα φυτα των ραδιοφωνων!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
χαιρομαι που ολοι επικροτειται αυτα που λεει ο papritsa ειμαι σιγουρος οτι ολοι αισθανομαστε σαν τον παπριτσα
...............ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..............ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.............

levu

• Guest
ελπιζω τα ραδιφωνα του προεδρου να ητανε ολα χαλασμενα σημερα το βραδυ, γιατι αν ατυχησε να ακουσει τους ακροατες που βγηκαν στον νικολαου (τον οποιο κ πολλυ γουσταρω) το λιγοτερο θα απελπιζοτανε....
κρατα γερα ρε σκυλε μη μασας μια, κ μη δινεις σημασια στους ραδιοοπαδους
σταματαω εδω γιατι δεν θελω να αρχισω τα μπινελικια

Offline Matador

• Αλλαγή
Ετσι ακριβως levu. Και εγω τον γουσταρω τον Νικολαου, αλλα σημερα εφριξα με τους ακροατες του.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

makptol

• Guest
η σταση του νικολαου ποια ητανε ?
τον νικολαου και εγω τον παω............
με αυτους τους οπαδους του καναπε στην θεσσαλονικη τι θα γινει επιτελους.......
>:(

Photis

• Guest
O Nikolaou ipostirize oti ipostirizoun oi energoi opadoi ths omadas mas osoi pame gipedo diladi oti stirixi sti dioikisi aki sto zagoraki xekinisame fetos mia xronia metavatiki me sxedio trieteias ka8e xrono kai kalitera.Ta gnwsta pou leme emeis diladi i telospanton i pliopsifia...

makptol

• Guest
γιαυτο πρεπει να ειμαστε σε ετοιμοτητα και να ειμαστε ασπιδα του θοδωρου..........
ΚΥΚΟΛΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ........ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ,ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ,ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ,ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΛΠ
.........δεν θα σας περασει κουφαλες ειμαστε πολλοι και δεν μασαμε και την ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ
ΦΕΤΟΣ...............

MariaKapa4

• Guest
Άμα ρίξουν το Ζαγοράκη θα τρελαθώ! ΤΕΟ εμείς θα σε προστατεύσουμε, οι χιλιάδες οπαδοί

BLaCK-SHaRK

• Guest
Ο Ζαγοράκης είναι εκεί επειδή ήθελε ο κόσμος να είναι εκεί. Άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον ρίξουν όσες πουστιές και αν σκαρφιστούν!! ... Ο κόσμος έχει ξυπνήσει πια. Δεν μπορείς να τον κοροιδέψεις.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ρε μαγκες ξεκολλατε...Το οτι βγηκανε στα ραδιοφωνα καποιοι και κρινανε αρνητικα το θοδωρο εμενα δεν μου λεει τιποτα..

1) Σιγα μην κατσει ο θοδωρας και δωσει σημασια σε ανωνυμους που λενε τον κομπλεξ τους

2) Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν ειναι αρειανοι και κανουν προπαγανδα..?Τα ραδιοφωνα ειναι ανεκαθεν το φερεφωνο του ανθρωπου που δεν εχει τα κοτσια να τα πει face to face. Ολα αυτα καποιος που θελει να λεγεται προεδρος του παοκ πρεπει να τα αγνοει..

ασχετο αλλα ακομα θυμαμαι τον αλλον που ελεγε οτι ο ζαγορακης λεει στον σαντος να βαλει τον μπαλαφα..

ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕΕΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...

κι οχι τιποτα αλλο αλλα ερχεται ενα καλοκαιρι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εμένα δε με νοιάζει η γκρίνια για τον Ζαγοράκη. Όποιοι την κάνουν, είναι απλά ανίδεοι.
Στηρίζουμε Ζαγοράκη με όλη τη δύναμη της ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής μας.

Εγώ δε τον θεοποιώ όμως. Όπως και αν λεγόταν αυτός που θα έκανε ό,τι και ο Ζαγοράκης θα τον στήριζα.
Ούτε τον ευχαριστώ για τίποτα. Κάνει ότι θα έκανε κάθε ΠΑΟΚτσάκι στη θέση του.

Δε μου άρεσε καθόλου η ανακοίνωσή του. Μιλάει αμυντικά και απολογητικά ενώ είναι ο μόνος που δε φταίει σε τίποτα.
Φυσικά και έχει κάνει λάθη. Πολύ μεγάλα κιόλας. Αλλά δε με πειράζει, εφ'όσον προσπαθεί το παληκάρι αγνά για τον ΠΑΟΚ μας. Μόνο ο θεός είναι αλάνθαστος

Ζαγοράκη μαζί σου αρχηγέ. Μαζί θα πάμε τον ΠΑΟΚ μπροστά ΠΑΟΚάρα μου. Από του χρόνου ο σκύλος θα αρχίσει να κρίνεται όμως από μένα. Με ενοχλεί η θεοποίηση οποιουδήποτε
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα
« Last Edit: March 19, 2008, 20:58:53 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

ive4

• Guest
δε νομίζω να είμαστε τόσο μαλάκες όσο οι αεκτζήδες και να κατηγορούμε τον Τεο. Θα τον στηρίξουμε, ακόμα κι αν οι επιλογές πχ προπονητή δε μας αρέσουν.

antongio

• Guest
Εμένα δε με νοιάζει η γκρίνια για τον Ζαγοράκη. Όποιοι την κάνουν, είναι απλά ανίδεοι.
Στηρίζουμε Ζαγοράκη με όλη τη δύναμη της ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής μας.

Εγώ δε τον θεοποιώ όμως. Όπως και αν λεγόταν αυτός που θα έκανε ό,τι και ο Ζαγοράκης θα τον στήριζα.
Ούτε τον ευχαριστώ για τίποτα. Κάνει ότι θα έκανε κάθε ΠΑΟΚτσάκι στη θέση του.

Δε μου άρεσε καθόλου η ανακοίνωσή του. Μιλάει αμυντικά και απολογητικά ενώ είναι ο μόνος που δε φταίει σε τίποτα.
Φυσικά και έχει κάνει λάθη. Πολύ μεγάλα κιόλας. Αλλά δε με πειράζει, εφ'όσον προσπαθεί το παληκάρι αγνά για τον ΠΑΟΚ μας. Μόνο ο θεός είναι αλάνθαστος

Ζαγοράκη μαζί σου αρχηγέ. Μαζί θα πάμε τον ΠΑΟΚ μπροστά ΠΑΟΚάρα μου. Από του χρόνου ο σκύλος θα αρχίσει να κρίνεται όμως από μένα. Με ενοχλεί η θεοποίηση οποιουδήποτε
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα

poio poly megalo lathos ekane???

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ανακοινώσεις με τις οποίες θίγει χωρίς λόγο τον εαυτό του και δίνει τροφή σε εμπαθείς, κάποιες άκυρες μεταγραφές.
Η ενασχόληση με τον αρούλη με ανταλλαγή ανακοινώσεων, η εμμονή στον πανάκριβο Σάντος, η απόκτηση παιχτών με μορφή δανεισμού, ο Ντορος που έγινε με Γιαχάγια (ξεφτίλα), ο Κονσεισάο που ήρθε σε λάθος χρόνο (καλοκαίρι βρε, για διαεκείας).

Τέσπα, είπα και επαναλαμβάνω θα είμαι υπερ του Ζαγορ, ακόμα και αν πέσουμε Δ εθνική. 

fatal_invasion

• Guest
Ανακοινώσεις με τις οποίες θίγει χωρίς λόγο τον εαυτό του και δίνει τροφή σε εμπαθείς, κάποιες άκυρες μεταγραφές.
Η ενασχόληση με τον αρούλη με ανταλλαγή ανακοινώσεων, η εμμονή στον πανάκριβο Σάντος, η απόκτηση παιχτών με μορφή δανεισμού, ο Ντορος που έγινε με Γιαχάγια (ξεφτύλα), ο Κονσεισάο που ήρθε σε λάθος χρόνο (καλοκαίρι βρε, για διαεκείας).

Τέσπα, είπα και επαναλαμβάνω θα είμαι υπερ του Ζαγορ, ακόμα και αν πέσουμε Δ εθνική. 

Γιατί ρε φίλε;

Ά)βγάζει ανακοίνωση γιατί  αισθάνεται ότι θέλει να το κάνει λόγω συναισθηματισμού.
Β)Καλά έκανε και απάντησε στην ανακοίνωση ,λέγοντας ότι δεν ασχολείται με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς(πρέπει όλα να μπουν στην θέση τους)
Γ)Σιγά τον ντόρο,ότι έγινε δημιουργήθηκε από τις φυλλάδες,άντε να δούμε πότε θα σταματήσουμε να τις παίρνουμε σοβαρά υπ'όψιν.
Δ)Για τον Κονσεϊσαο εύκολα να τα λέμε τώρα...Τώρα που υπενθυμίζω πως δεν κυνδινεύουμε να πέσουμε  και  τώρα που βλέπουμε την απόδοση του Κονσεϊσάο!!

Για μένα 0 λάθη μέχρι στιγμής..
« Last Edit: March 19, 2008, 23:58:07 by fatal_invasion »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Οκ, δε θέλω να μπω σε αντιπαράθεση για ένα θέμα στο οποίο συμφωνούμε κατα 99%.

Επαναλαμβάνω, διαρκής και αδιαπραγμάτευτη στήριξη σε Ζαγοράκη είναι το σύνθημα για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ.