Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Μπορει να πει και τιποτα ο δανειοληπτης της μαρφιν και κατοχος σουιτας στο καραισκακη ?
 πιπα-κωλο τον παει,μονο το χανουμι δεν του τον ακουμπησε ακομα.
Καλη η ανακοινωση και αναμενο και την ολοκληρωση της ταπας με την δημοσιευση του φακελου μας σε Σ.Τ.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
 Επιτέλους «πόλεμος»

Είναι αλήθεια πως η εποχή Ζαγοράκη μας έχει φέρει σε μία άλλη φάση. Ο πρόεδρος, λάτρης του «χαμηλά η μπάλα» μας έχει σε ένα τέμπο που είναι αλήθεια πως δεν είχαμε συνηθίσει. Δεν είχαμε συνηθίσει εγώ ως ρεπόρτερ, εσείς ως οπαδοί.

Ήρθε να προστεθεί και ο ρεαλισμός του Σάντος. Εκεί που έλεγες πως θα βγάλω τα σωθικά μου στο γήπεδο, μας έχει κάνει ο Πορτογάλος να σκεφτόμαστε λογικά και να εξηγούμε τις ήττες ή τις στραβές μέσα από αναλύσεις υψηλού επιπέδου.
Οι δύο αυτοί άνθρωποι γνωρίζουν πως μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μία ομάδα και από τη στιγμή που αυτοί το πιστεύουν εμείς ακολουθάμε. Είναι αλήθεια όμως πως είμαστε «πολεμοχαρής» φάρα. Την έχουμε την βαρβαρότητα στο DNA μας.
Νομίζω λοιπόν, πως με χαρά είδαμε σήμερα όλοι την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της Σούπερ Λίγκα. Επιτέλους… «πόλεμος»
Μία ανακοίνωση που αναγκάστηκε να βγάλει ο ΠΑΟΚ μετά τα όσα γράφτηκαν από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου που έχει καλές σχέσεις με ένα – μόλις – υψηλόβαθμο στέλεχος της Σούπερ Λίγκα.
Η πέτρα του σκανδάλου είναι το συγκεκριμένο στέλεχος και όχι ο Πηλαδάκης.
Ναι, για τον Πηλαδάκη μπορούμε να πούμε πολλά. Για την φάση με τον Ψυχομάνη το περασμένο καλοκαίρι, για τα χρήματα που αρχικά προόριζε για τον ΠΑΟΚ στη κεντρική διαχείριση και άλλα πολλά. Όμως σε αυτή τη φάση, δεν φέρει ευθύνη ο Πηλαδάκης.
Φταίει το στέλεχος.
Το συγκεκριμένο στέλεχος, κάνει προσωπικές δημόσιες σχέσεις εδώ και καιρό.
Βρωμάει τα πάντα σε δύο εφημερίδες και το έργο του στη λίγκα είναι αρκετά αμφισβητήσιμο. Μάλλον δεν υπάρχει έργο.
Ο ΠΑΟΚ ξέρει ποιο είναι αυτό το στέλεχος, αλλά πρέπει να καταλάβετε όλοι πως δεν μπορώ να αναφερθώ σε όνομα γιατί θα πρέπει να το αποδείξω μετά. Και σε αυτές τις φάσεις μόνο να το αποδείξω δεν μπορώ.
Το θέμα είναι πως σήμερα ο ΠΑΟΚ στοχοποίησε το στέλεχος, όχι για να κάνει επίδειξη ισχύος, αλλά για να σταματήσει να ασχολείται μαζί μας.
Το αν θα πάψει να ασχολείται μαζί μας επειδή θα φύγει από τη Λίγκα ή επειδή θα αλλάξει ρότα, είναι ένα θέμα δικό του και του Πηλαδάκη.
Το ότι ο τελευταίος τον κρατάει ακόμη στη Λίγκα είναι ένα θέμα που με κάνει να αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Λόγοι που δεν μπορώ να σκεφτώ με το φτωχό μου το μυαλό. Πολλές φορές, δεν μπορείς να κοιτάξεις και πίσω από την κουρτίνα.
Ένας λογικός παράγοντας θα τον είχε στείλει ήδη.
Καταλήγουμε πως πλέον ο ΠΑΟΚ έχει ένα ανοιχτό μέτωπο, την Σούπερ Λίγκα, ενώ από την διαιτησία του Παπασταμάτη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη θα εξαρτηθεί αν θα υπάρξει και δεύτερο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ΟΥΕΦΑ θα παίξουμε, ότι και να λένε τα παπαγαλάκια που βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν το στόμα τους. Για κακή τους τύχη όμως, το χόμπι τους – η ρουφιανιά – δεν περνάει σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί ο καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=28
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

peja_4

• Guest

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μου άρεσε χθες η αποχή (και η απόφαση για συνεχή αποχή) από τα συμβούλια της SL...
Κατανοώ ότι από τη στιγμή που η άποψη μας είναι χεσμένη και το "δημοκρατικό" -Ακούγονται όλες οι απόψεις (και μετά κάνουμε ότι μας καυλώσει) είναι μόνο για το θεαθήναι, εμένα με καλύπτει με το παραπάνω η σιωπή και η εσκεμμένη αποχή της ΠΑΕ.

Δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να νομιμοποιεί με την παρουσία του κάθε όργανο που μόνο σκοπό έχει την ενδυνάμωση του ΠΟΚ και των συμφερόντων 2-3 ανθρώπων (και των σφογγοκωλάριων αυτών) ενώ διακομωδεί την όποια υγιείς προσπάθεια κάνουμε...

Παράλληλα ίσως μια κίνηση για ΟΡΙΣΤΙΚΗ και αμετάκλητη ρήξη της ΠΑΕ με κάθε "βιτρίνα του γαμιά των πάντων ολυμπιακού¨" προσωπικά εμένα ηθικά με κλύπτει...

δε θέλω να ΚΡΑΖΩ κάθε κυριακή τις αποφάσεις των ελεγχόμενων οργάνων από τη SL και μετά σαν μαλάκας να συμμετέχω στα κοινά αυτής....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΠΑΕ...

(το ότι αυτό θα έχει και συνέπειες είναι προφανές, αλλά ποιος νοιάζεται? όσο δλδ είμασταν παρόντες τι κερδίσαμε?)

Offline lik4

• Αλλαγή
λοιπον εγω ενα ξερω οτι οτι και να κανει η παε παντα μπραβο λετε.εκανε αποχη απο την SL λετε μπραβο εαν πηγαινε εκει και τους ελεγε ενα ρε παραπανω παλι μπραβο θα λεγατε οποτε  τζαμπα την γραφετε την γνωμη σας γιατι ειναι ακυρη.αυτα ειναι τακτικες της ομαδας της γειτονιας και δεν χρειαζεται να τις υοθετησουμε(μιλαω γενικα και οχι για σενα προσωπικα rabbitweed)

GeorgT

• Guest
δεν ειναι ετσι ακριβώς, η παε εχει μια φιλοσοφία κ δεν βγάζει πολλες ανακοινώσεις + ψιλό σνομπαρει την σουπερκλικα! Σε πολλους αρέσει αυτο αλλα ειναι κ πολλοι που διαφωνούν, κ το γραφουν κ εδώ μέσα!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@lik4 δε τίθεται θέμα προσωπικού...

και ούτε λέω μπράβο για να πω. Μένω σε αυτό:

ΗΘΙΚΑ καλύπτομαι με την κίνηση αυτή, όπως στην προσωπική μου ζωή όταν σε μια συμφωνία κάποιος σε γράφει στα @@ του εσύ δε συνεχίζεις να συνεργάζεσαι μαζί του τον αγνοείς τελειώνει το ζήτη,α...γιατί εδώ να το δώ διαφορετικά?

northeagle_4

• Guest
εγω βλεπω οτι καποιοι δεν χανουν ευκαιρια να το παιξουν εξυπνοι στα "αδερφια" τους.......... με ψαγμενο υφακι και καλα....

Offline lik4

• Αλλαγή
εγω βλεπω οτι βλεπεις φαντασματα

northeagle_4

• Guest
ναι και τα μεταφυσικα στην ζωη ειναι....
 οταν εμμεσως αποκαλεις καποιους εδω μεσα φυτα και νομιζεις οτι δεν θα παρεις απαντηση εισαι λαθος και ας βλεπω εγω τον κασπερ και τον σκουμπι ΝΤΟΥ

Offline lik4

• Αλλαγή
κανεναν δεν αποκαλεσα εμμεσως φυτο,μην δημιουργεις εντυπωσεις και μην επιβεβαιωνεις αυτο που εγραψα πριν

edit by arwstos: μη γραφεις συνεχεια με bold.
bold βαζουμε οταν θελουμε να τονισουμε κατι, οχι σε ολα μας τα posts.
« Last Edit: March 06, 2009, 15:42:30 by arwstos »

northeagle_4

• Guest
ενταξει.... δημιουργησα εντυπωσεις οπως συνηθιζω παντα.Αντιο....

Offline sabbath

• Αλλαγή
τι ανακοινωσεις να βγαλεις ρε παιδια???αυτοι δεν χαμπαριαζουν τιποτα.....δεν εχουν οσιο και ιερο....

η λυση ειναι μονο να φτιαξεις ομαδα που θα κερδιζει αγωνιστικα και διαιτησια μαζι....δεν υπαρχει κατι αλλο....πραγμα εξαιρετικα δυσκολο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
πολυ bold ρε λικ, βαλε κ καμια πιο μεγαλη γραμματοσειρα κ λιγο χρωμα

Offline lik4

• Αλλαγή
το καλυτερο θα ειναι να σταματησω να γραφω γιατι παρεξηγουμαι

ive4

• Guest
όχι φίλε. Δε μπορεί να μην υπάρχει ισονομία ;
Τι θα πει να φτιάξουμε ομάδα που να κερδίζει και τους διαιτητές ;
Είναι σαν να λες του άνεργου με ένα πτυχίο χωρίς μέσο να πάρει διδακτορικό για να αντιμετωπίσει τον άνεργο με το ίδιο πτυχίο ο οποίος έχει όμως μέσο.
Η λύση δεν είναι να ξεσκιστείς ενώ ο άλλος κάθεται, προσπαθώντας να περάσεις 5 εμπόδια, ενώ ο άλλος μόνο ένα. Η λύση είναι να έχουν και οι δύο τις ίδιες ευκαιρίες.

Ομάδα που να κερδίζει τους αντιπάλους να φτιάξουμε απλά και αν αυτοί παίζουν με 13 και 14 κι εμείς με 9, να χαίρονται τα πρωταθλήματα και τα κύπελλά τους.

kp-83

• Guest
Το θέμα είναι ότι όσο μετέχουμε στο πρωτάθλημα τους αυτά θα έχουμε γιατί αυτοί είναι οι αυτοκράτορες και εμείς οι δούλοι!!!!!!!Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν άλλαξε τόσα χρόνια και ούτε πρόκειται να αλλάξει!!!!!Είμαστε οι φτωχοί συγγενείς!!!!
Εμείς τι κάνουμε;;;πως μπορούμε να αντιδράσουμε;;;;
Αυτό που μπορώ να προτείνω είναι:1 Η ποιο ακραία αντίδραση αποχώρηση από το πρωτάθλημα και να συμμετάσχουμε στο Βουλγάρικο, Σκοπιανό ή σε όποιο άλλο θέλουμε.Προσωπικά με κούρασαν και βαρέθηκα να γίνονται τα ίδια αφού ότι και να κάνουμε 4 και κάτω θα είμαστε.
2 Να πάμε όλοι στο γήπεδο με Βουλγάρικες σημαίες και να κάψουμε τις Ελληνικές τους να καταλάβουν ότι τους βαρεθήκαμε και δεν γουστάρουμε να είμαστε δούλοι τους.Καλά έκανε το τσακαλάκι που παλιά κρεμούσε Βουλγάρικη σημαία αλλά δυστυχώς χάθηκε δεν είναι ποια κοντά μας....
3 Να πάμε στο γήπεδο και μόλις αρχίσει το ματς να κατεβάσουμε τα παντελόνια και να τους δείχνουμε τα @@@@@@@ μας να καταλάβουν ότι είναι για τον πούτσο και ομάδα του κώλου και που τους γράφουμε.Επίσης μπορούμε να κατουράμε τα κοράκια και τα κοντάρια δεν νομίζω να μας βάλουν μέσα για δημόσια προσβολή!!!!!
4 Να τα κάνουμε όλα πουτάνα να τα κάψουμε να μην μείνει τίποτε όρθιο αλλά με αυτό θα κάνουμε κακό στην ομάδα και δεν το θέλω......
5 Να μην κάνουμε τίποτε και να συνεχιστεί αυτό....Απλά θα μας σφάζουν θα κράζουν οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι της πόλης θα βγαίνουμε στα ραδιόφωνα θα κλαίμε και θα ξεκαυλώνουμε και όλα καλά.....Του χρόνου πάλι.
Εγώ προσωπικά γουστάρω τα 1 2 περιμένω και από εσάς κάποια εξυπνότερη ή ριζοσπαστικότερη πρόταση γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να μετέχεις σε ένα παιχνίδι με προκαθορισμένο αποτέλεσμα.....

Offline dave

• Αλλαγή

3 Να πάμε στο γήπεδο και μόλις αρχίσει το ματς να κατεβάσουμε τα παντελόνια και να τους δείχνουμε τα @@@@@@@ μας να καταλάβουν ότι είναι για τον πούτσο και ομάδα του κώλου και που τους γράφουμε.Επίσης μπορούμε να κατουράμε τα κοράκια και τα κοντάρια δεν νομίζω να μας βάλουν μέσα για δημόσια προσβολή!!!!!

ενταξει, ανετα η καλυτερη προταση που ακουσα αυτες τις μερες :D

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ôï ôé ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ãåíéêüôåñá ã áõôÞ ôçí êáôÜóôáóç åßíáé Ýíá ðïëý ìåãÜëï èÝìá ðïõ ôï Ý÷ù óêåöôåß ðïëëÝò öïñÝò.

Äåí ÷ñåéÜæåôáé íá ðÜìå óå îÝíá ðñùôáèëÞìáôá. Èá ìðïñïýóåò áðëÜ íá êÜíåéò Ýíá äåýôåñï åëëçíéêü ÁÍ õðÞñ÷å óõíåííüçóç óôïí ÂïññÜ áëëÜ ìå ôá óêïõëßêéá ðïõ íá ôçí âñåéò…

¸íá ðñùôÜèëçìá Â. ÅëëÜäáò åßíáé áõôü ðïõ ðéóôåýù ðùò ÷ñåéáæüìáóôå ôï ïðïßï èá åßíáé ðéóôåýù êáé ðéï ðïéïôéêü. ÐÁÏÊ, ¢ñçò, ÇñáêëÞò, ÊáëáìáñéÜ, ÓÝññåò, ÎÜíèç, ÊáâÜëá, Ðáíèñáêéêüò, Ðéåñéêüò, ÄñÜìá, ÂÝñïéá, ÍÜïõóá, ÃéÜííåíá åßíáé ìåñéêÝò áðü ôéò ïìÜäåò ðïõ èá ìðïñïýóáí íá óõíåííïçèïýí êáé íá ôï ðåôý÷ïõí.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

ÁëÝîç ôï ôñÜâçîåò ðïëý êáé äåí åßíáé ç þñá
« Last Edit: March 06, 2009, 16:04:10 by tsakalaki »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!