Επιτέλους «πόλεμος»
Είναι αλήθεια πως η εποχή Ζαγοράκη μας έχει φέρει σε μία άλλη φάση. Ο πρόεδρος, λάτρης του «χαμηλά η μπάλα» μας έχει σε ένα τέμπο που είναι αλήθεια πως δεν είχαμε συνηθίσει. Δεν είχαμε συνηθίσει εγώ ως ρεπόρτερ, εσείς ως οπαδοί.
Ήρθε να προστεθεί και ο ρεαλισμός του Σάντος. Εκεί που έλεγες πως θα βγάλω τα σωθικά μου στο γήπεδο, μας έχει κάνει ο Πορτογάλος να σκεφτόμαστε λογικά και να εξηγούμε τις ήττες ή τις στραβές μέσα από αναλύσεις υψηλού επιπέδου.
Οι δύο αυτοί άνθρωποι γνωρίζουν πως μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μία ομάδα και από τη στιγμή που αυτοί το πιστεύουν εμείς ακολουθάμε. Είναι αλήθεια όμως πως είμαστε «πολεμοχαρής» φάρα. Την έχουμε την βαρβαρότητα στο DNA μας.
Νομίζω λοιπόν, πως με χαρά είδαμε σήμερα όλοι την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της Σούπερ Λίγκα. Επιτέλους… «πόλεμος»
Μία ανακοίνωση που αναγκάστηκε να βγάλει ο ΠΑΟΚ μετά τα όσα γράφτηκαν από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου που έχει καλές σχέσεις με ένα – μόλις – υψηλόβαθμο στέλεχος της Σούπερ Λίγκα.
Η πέτρα του σκανδάλου είναι το συγκεκριμένο στέλεχος και όχι ο Πηλαδάκης.
Ναι, για τον Πηλαδάκη μπορούμε να πούμε πολλά. Για την φάση με τον Ψυχομάνη το περασμένο καλοκαίρι, για τα χρήματα που αρχικά προόριζε για τον ΠΑΟΚ στη κεντρική διαχείριση και άλλα πολλά. Όμως σε αυτή τη φάση, δεν φέρει ευθύνη ο Πηλαδάκης.
Φταίει το στέλεχος.
Το συγκεκριμένο στέλεχος, κάνει προσωπικές δημόσιες σχέσεις εδώ και καιρό.
Βρωμάει τα πάντα σε δύο εφημερίδες και το έργο του στη λίγκα είναι αρκετά αμφισβητήσιμο. Μάλλον δεν υπάρχει έργο.
Ο ΠΑΟΚ ξέρει ποιο είναι αυτό το στέλεχος, αλλά πρέπει να καταλάβετε όλοι πως δεν μπορώ να αναφερθώ σε όνομα γιατί θα πρέπει να το αποδείξω μετά. Και σε αυτές τις φάσεις μόνο να το αποδείξω δεν μπορώ.
Το θέμα είναι πως σήμερα ο ΠΑΟΚ στοχοποίησε το στέλεχος, όχι για να κάνει επίδειξη ισχύος, αλλά για να σταματήσει να ασχολείται μαζί μας.
Το αν θα πάψει να ασχολείται μαζί μας επειδή θα φύγει από τη Λίγκα ή επειδή θα αλλάξει ρότα, είναι ένα θέμα δικό του και του Πηλαδάκη.
Το ότι ο τελευταίος τον κρατάει ακόμη στη Λίγκα είναι ένα θέμα που με κάνει να αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άλλοι λόγοι. Λόγοι που δεν μπορώ να σκεφτώ με το φτωχό μου το μυαλό. Πολλές φορές, δεν μπορείς να κοιτάξεις και πίσω από την κουρτίνα.
Ένας λογικός παράγοντας θα τον είχε στείλει ήδη.
Καταλήγουμε πως πλέον ο ΠΑΟΚ έχει ένα ανοιχτό μέτωπο, την Σούπερ Λίγκα, ενώ από την διαιτησία του Παπασταμάτη την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη θα εξαρτηθεί αν θα υπάρξει και δεύτερο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ΟΥΕΦΑ θα παίξουμε, ότι και να λένε τα παπαγαλάκια που βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν το στόμα τους. Για κακή τους τύχη όμως, το χόμπι τους – η ρουφιανιά – δεν περνάει σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί ο καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=28