Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608543 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antenapoume-4-

• Guest
ενα πετυχημενο σκιτσο που κυκλοφορει κατα καιρους σε τοιχους ελληνικων πολεων απεικονιζει ενα πιστολι που απο πανω  γραφει ελληνικη αστυνομια και ενας σιγαστηρας που γραφει ελληνικη δικαιοσυνη.στον ΠΑΟΚ το πιστολι το εχει καταλαβει ακομα και ο πιο βλακας ποιος το κραταει.ο σιγαστηρας ειναι λιγο μπλεξιμο αλλα με τον καιρο θα πεσουν κ εκει οι μασκες

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/518458

βγες να πεις για λεφτά, ανοίγματα και το μουνί της θειάς σου...

2μύρια +33% market pool έχεις...
ΧΩΡΙΣ να υπολογίσουμε εισητήρια, άλλο ένα ματσ στους ομίλους και 2 στους 32 (Minimum)

συγκεντρωθείτε και μην ψάχνεται καμια δικαιολογία γιατί θα σας γαμάμε χωρίς ξυλοκαίνη για κανένα 3χρονο... σγάντζοι όρθιοι.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ ό,τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, το έχει καταφέρει χάρη στην ποιότητα τριών-τεσσάρων παικτών. Δυστυχώς με προσθήκη ενός-δύο παικτών ετησίως χωρίς υπέρογκα συμβόλαια (κάτι σαν τον λαζάρ), θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα ήταν ένα σκαλί πάνω από τους αντιπάλους στην ελλάδα και θα τρίβαμε τα μάτια μας στην ευρώπη. Δυστυχώς δυο από τους παίκτες αυτούς έχει ήδη προσπαθήσει να τους φάει, ενώ τον τρίτο κάνει κρα να τον πουλήσει. Πολύ κρίμα για τον ΠΑΟΚ που δεν κατόρθωσε να κερδίσει κάτι ουσιαστικό στη συγκυρία των τελευταίων τεσσάρων ετών.
Οι αγωνιστικές επιτυχίες σαν τη χθεσινή δημιουργούν πάντα κάποια μικρή ελπίδα, αλλά δυστυχώς χωρίς σοβαρό λόγο για αισιοδοξία

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
μήπως δεν πρεπει να χαιρόμαστε που περάσαμε στους 32 επειδή θα μπούμε και άλλο μέσα ?
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
και βεβαια θα μπουμε και αλλο μεσα,δεν θελει συζητηση το πραγμα,
αλλωστε φταινε αυτοι οι αλητες που αναβουν πυρσους και μπαινει μεσα η ομαδα σε καθε αγωνα!!! ??? ???
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αφηστε τις ειρωνιες και χαρειτε το μερα που ειναι.. εχουμε καιρο στο μελλον να ασχοληθουμε και να τους μπινελικωσουμε παλι..

giannis80

• Guest
Tους βαθμούς που έχεις δώσει στην χώρα την τελευταία 3ετια, ο γαύρος ούτε που τους μάζεψε 15 χρόνια που παίζει τσου λου. Παρ'όλα αυτά, αυτός μπαίνει κατευθείαν ομίλους και δεν έχει 'προβλήματα' αφου εσιπράτει καμιά 25αρα μύρια.Κάνατε μια πρόταση για αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ. Ακούστε και μία άλλη. ''Μου δίνεις το πρωτάθλημα, μπαίνω ομίλους και σου κόβω επιταγή 15 εκατομυρρίων. Δέχεσαι? Καλώς. Δεν δέχεσαι?Θα κάνω κι εγώ μεταγραφές τύπου Γκούντιοσεν, θα κρατάω παίκτες τύπου Λέτο, όπως κάνουν οι άλλοι και ας χρωστάνε τα διπλά από εμένα.''
.Γιατί αν έπαιρνες 2-3 παίκτες ακόμα, όχι τίποτα εντυπωσιακό, παίκτες τύπου Λαζάρ, θα ήσουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο Θόδωρε αφού το χθεσινό πρώτο μισάωρο δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που μπορεί να το αντιμετωπίσει.Θα έκανες πορεία τίτλου και τα μουρμουρητά θα έμπαιναν κάτω από το χαλί εις το όνομα της πορείας της ομάδας, όπως γίνεται στον βάζελο που τα έσοδα του είναι καμιά 4,5 εκατ. από τηλεοπτικά + 2 εκατ. από την πώληση του Σισε...με μπάτζετ διπλάσιο. Εκεί δηλαδή πληρώνονται και δεν ακούγεται κιχ?

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
και λεφτά δεν ξόδεψε και θα κονομήσει. και βέβαια ο ΠΑΟΚ στο τέλος θα χρωστάει περισσότερα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline savage republic

• Βασικός
Πάντως δεν είναι σπάταλος σαν τον Γουμεΐν. Εκείνος τα έπαιζε στο καζίνο του Βουουρεστίου, αυτός τα έκανε βίλα στη Χαλκιδική. Άμα είναι νοικοκύρης ο άνθρωπος...

apostolos

• Guest
Γιατί αν έπαιρνες 2-3 παίκτες ακόμα, όχι τίποτα εντυπωσιακό, παίκτες τύπου Λαζάρ, θα ήσουν πρώτο φαβορί για τον τίτλο Θόδωρε αφού το χθεσινό πρώτο μισάωρο δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που μπορεί να το αντιμετωπίσει.Θα έκανες πορεία τίτλου και τα μουρμουρητά θα έμπαιναν κάτω από το χαλί εις το όνομα της πορείας της ομάδας, όπως γίνεται στον βάζελο που τα έσοδα του είναι καμιά 4,5 εκατ. από τηλεοπτικά + 2 εκατ. από την πώληση του Σισε...με μπάτζετ διπλάσιο. Εκεί δηλαδή πληρώνονται και δεν ακούγεται κιχ?

Πόσο απλά και όμορφα τα λέει ο Γιάννης.

Offline agraf

• Αλλαγή
Έν γνώση μου ότι στον ΠΑΟΚ γίνεται πλιάτσικο αγοράζω διαρκείας και μάλλον θα το κάνω και του χρόνου. Η απάντηση είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει όρθιος μετά τη λαίλαπα της κακοδιαχείρισης και της ρεμούλας που ζούμε εδώ και χρόνια και μέχρι και σήμερα. Στη ζωή όμως πρέπει καμιά φορά να κάνουμε το μαλάκα γιατί άν αφήσουμε τον ΠΑΟΚ στα χέρια του Ζαγοράκη και του Βιολίδη και των υπολοίπων θα τον διαλύσουν δε θα μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Ο ΠΑΟΚ όμως είμαστε εμείς, όχι αυτοί.

Στη χρεοκοπημένη Ελλάδα και Θεσσαλονίκη τα λεφτά του ΠΑΟΚ είναι σωτήρια για τους νυχτόβιους που μας διοικούν. Μάννα εξ ουρανού. Ο ΠΑΟΚ στα @@ τους, τον βλέπουν σαν αγελάδα για άρμεγμα για τα προσωπικά τους αδιέξοδα.

Δυστυχώς το τί θα φτάσει στον ΠΑΟΚ από όλα αυτά τα έξτρα λεφτά είναι αβέβαιο.

Offline bane

• Αλλαγή
γιαννη ετσι τους ειχε ξηγηθει και ο κοκκαλης ,πηραν καποια φραγκα ,φαγανε ακομη ποερισσοτερα και το αποτελεσμα της 15ετιας του κοκκαλη το  βιωνουμε .ποσο δικιο εχεις. πραγματικα ετσι πρεπει να κανει αλλα που να βρει αντερα να το πραξει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
http://www.libero.fm/index.asp?id=10187

Στην εκπομπή του Libero 107.4 «Στο πέναλτι» φιλοξενήθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λεωνίδας Βελής και τοποθετήθηκε για τα όσα ακούγονται περί αποχώρησής του από την ΠΑΕ, ενώ μίλησε για την ομάδα και την διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν έχω βαρεθεί ούτε θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά τα γράφουν γιατί δεν με βλέπουν στο γήπεδο. Λυπάμαι πολύ που παίρνουν θέση χωρίς να ξέρουν την δική μου θέση. Όταν εγώ αποφασίσω να φύγω από την ομάδα τότε θα βγώ να το πώ πρώτος. Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω αυτή την στιγμή, εκτός και αν με καλέσει ο πρόεδρος και μου το ζητήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο αίμα μου και δεν θα τον αφήσω. Πάντως θα έπρεπε πριν γράψουν το ότιδήποτε να με πάρουν ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσουν».

Για το ότι δεν ακολούθησε την ομάδα στο Λονδίνο:
««Εχω άποψη γι΄ αυτό. Δεν πήγα στο Λονδίνο γιατί είμαι αντίθετος στο να ταξιδεύουν τσάμπα οι διοικητικοί. Εγώ πρότεινα και πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να ταξιδεύει με τον οβολό του. Εμείς είμαστε για να βοηθάμε τον ΠΑΟΚ κι όχι να παίρνουμε από αυτόν, όμως αποφασίστηκε ότι λόγω της προσφοράς κάθε διοικητικού στελέχους, είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει. Εγώ δεν μπήκα στον ΠΑΟΚ για να ταξιδεύω, το έχω κάνει πολλές φορές. Μπήκα για να προσφέρω».

Για το ότι δεν βρέθηκε στα Γιάννινα:
«Σε ό, τι αφορά το ματς στα Γιάννινα δεν μπόρεσα να πάω καθώς τραγουδούσα στην Κρήτη. Εχω και κάποια δουλειά και όταν θα δουλεύω δε θα βρίσκομαι στα ματς. Αντίθετα δεν έχω λείψει ούτε και θα λείψω από κανένα συμβούλιο. Ποτέ δεν θα το έκανα τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι».

Για τον χθεσινό αγώνα:
«Δε μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, του βγήκε η κούραση στα Γιάννινα. Επίσης δεν είναι δικαιολογία το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει το ίδιο καλά σε όποιοδήποτε γήπεδο».

Για την διαιτησία:
«Για τη διαιτησία έχω συγκεκριμένη άποψη. Επειδή σφυρίζει εναντίον μας ο διαιτητής δε σημαίνει ότι θα χάσουμε βαθμούς. Δεν πρέπει η σφυρίχτρα να επηρεάζει την απόδοση των παικτών. Ο διαιτητής μπορεί να είναι μιλημένος, χαμένος, γεμάτος λάθη, για αυτό και οι παίκτες δεν πρέπει να το σκέφτονται».

Στην συνέχεια ο κ. Βελής τόνισε:
«Για μένα η διαιτησία στην Ελλάδα είναι άκρως αποτυχημένη. Λίγοι είναι αυτή που μπορούν να σφυρίξουν στην Super League. Κατά την γνώμη μου πρέπει να έρθουν διαιτητές από το εξωτερικό. Είναι κουραστικό κάθε εβδομάδα να μιλάμε για την διαιτησία. Αυτό είναι ο καρκίνος του ποδοσφαίρου».

Για το ματς με την Τότεναμ:
«Υπήρχε μια καταφανέστατη αδικία με την αποβολή του μικρού Σταφυλίδη. Μετά από αυτό όμως τα παιδιά γίνανε λιοντάρια και δώσανε τα πάντα για την νίκη και τα καταφέρανε. Έτσι θέλω να τους βλέπω να παίζουν παντού».

Κλείνοντας ανέφερε για ακόμη μία φορά:
«Για να φύγω από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να με διώξει ο Ζαγοράκης ή να κουραστώ υπερβολικά και να μην μπορώ να προσφέρω τίποτα παραπάνω».

Χααχαχχαχ προβλέπω αυτόν να τον διώχνουν άρον άρον γιατί θα τους τα κάνει πουτάνα όλα.
Φυτά δώστε 900άρια για να ταξιδεύει κούτρα η λίλη και ο γκαγκάτσης με τη γκόμενά του!
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
τη μας είπες ρε βέλη τώρα...πλήρωσε και πήγαινε ρε σακαλε...αμα δεν σε παίρνει στα λεφτά ,τη μου μαζευτήκατε να κάνετε τους παράγοντες...κουτροπαραγοντες και την πορτοκαλάδα που πίνετε ο ΠΑΟΚ την πληρώνει και πουλάτε και τρελα...μας κόψαν για μαλακες και πουλάνε και τρελα τα καρναβάλια...
τη έχει μαζέψει ο κατσαρής στην παε ρε παιδιά...όλοι αυτοί μαζί ένα γούμενοπαγωνη σε μυαλό δεν κάνουν...

και έχεις τους άλλους και τους έχουν τυφλοί εμπιστοσύνη...τελικά ένα έχω καταλαβοι,μονο αν κανεις το μαλακα η γίνεις, έχεις πιθανοτητα να βλέπεις τον ΠΑΟΚ από το γήπεδο και να ασχολείσαι  φαρμακωμενα μέχρι να πεθάνεις...αλλιώς δεν αντέχεται...και πάντα το είχα απόρροια,που έχουν χαθεί τόσα και τόσα αλάνια που γνώριζα μονο από το γήπεδο...είπαν,γάμησε  τους μαλακες και βλέπουν το παιχνίδι αν το βλεπουν την κυριακή στο καφενείο και τέλος.
« Last Edit: December 05, 2011, 23:33:56 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

antenapoume-4-

• Guest
αυτο που συμβαινει με τα διοικητικα του ΠΑΟΚ ειναι τεχνη.ειναι υπαρκτος σουρεαλισμος.ενα μανιφεστο με στοχεια κωμωδιας δραματος και θεατρικοτητας που δε θα αφησει ποτε αδιαφορο το θεατη και που αποδεικνυει πως σ αυτο το ματαιο κοσμο η ηλιθιοτητα ειναι τελικα ανικητη

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/518458

βγες να πεις για λεφτά, ανοίγματα και το μουνί της θειάς σου...

2μύρια +33% market pool έχεις...
ΧΩΡΙΣ να υπολογίσουμε εισητήρια, άλλο ένα ματσ στους ομίλους και 2 στους 32 (Minimum)

συγκεντρωθείτε και μην ψάχνεται καμια δικαιολογία γιατί θα σας γαμάμε χωρίς ξυλοκαίνη για κανένα 3χρονο... σγάντζοι όρθιοι.

Να μην το πλατιαζουμε θα παρουμε το Europa και θα βαλουμε το πολυ κανα 7 μυρια στην τσεπουλα. ΟΚ μου κανουν  ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
http://www.contra.gr/newspapers/Sport/athlitiki_m___th/athlhtikh-m-th.1525246.html

Κατισι αυτοι οι αλητες που κατεβηκαν απευθειας απο το Λονδινο στα γιαννενα ειναι τζαμπατζηδες...το λεει αμεσα το μελος της παε ΠΑΟΚ! Μετα απο πρεζακια,αλητες,χουλιγκανς γιναμε και τζαμπατζηδες, ας ευχαριστησουμε θερμα τα μελη της διοικησης που εκφραζεται τοσο ωραια για τον "επενδυτη" της ομαδας!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline babis36

• Αλλαγή
αδερφε η πηγη που επικαλεισαι νομιζω οτι μπαζει λιγο.αλητική μακεδονιας θρακης δεν κανει ουτε για το σκοπισμα του κολου.Sorry που μπηκα στην συζητηση σας με την katisi
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
babi απλα το βαζω γιατι δυστυχως η θεσσαλονικη αρχισε να μου θυμιζει λιγο αμαζονιο με τοσα φυτα τωρα τελευταια που δεν θελει και πολυ να αρχισουν να αναπαραγουν το καθε δημοσιευμα αυτης κωλοφυλλαδας Οσο για την συζητηση με την Κατισι το ειπα απλα διοτι εγραψε οτι καποια αρρωστα ΠΑΟΚσακια γραψαν στα @@ τους την κουραση μονο και μονο για να ειναι κοντα στην ΙΔΕΑ μας!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Βασανίζεστε άδικα των αδίκων,
ο βάρδος της ΠΑΕ μπορεί να ακούγεται ως μέγας σαλτιμπάγκος
πάντως, όσο άκουσα τη φαιδρή, κακοφωνίξ συνδιάλεξή του
με τον γκουρού της αερολογίας Ζαγόρα
πουθενά δεν αναφέρθηκαν για τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο Βελής μεμφόταν συνεχώς όλους όσους
παραγοντίζονται και κουτροταξιδεύουν με έξοδα της ΠΑΕ
εκείνο όμως που ήδη σιχαίνομαι στη φιγούρα του
είναι "η βλαχοέπαρση του χορτάτου"
με ενδεικτικά σχόλια "εμείς έχουμε ταξιδέψει παντού,
εγώ είμαι καλλιτέχνης, εγώ δεν έχω ανάγκη κανέναν,
εγώ τα έχω δει/κάνει/ράνει όλα".

Επίσης, ο ρόλος του ως λιβανιστήρι του καλού του γείτονα
ήδη θεωρείται πεπερασμένος.
Αναζητείται κάτι φρεσκότερο.