http://www.libero.fm/index.asp?id=10187Στην εκπομπή του Libero 107.4 «Στο πέναλτι» φιλοξενήθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λεωνίδας Βελής και τοποθετήθηκε για τα όσα ακούγονται περί αποχώρησής του από την ΠΑΕ, ενώ μίλησε για την ομάδα και την διαιτησία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν έχω βαρεθεί ούτε θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά τα γράφουν γιατί δεν με βλέπουν στο γήπεδο. Λυπάμαι πολύ που παίρνουν θέση χωρίς να ξέρουν την δική μου θέση. Όταν εγώ αποφασίσω να φύγω από την ομάδα τότε θα βγώ να το πώ πρώτος. Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω αυτή την στιγμή, εκτός και αν με καλέσει ο πρόεδρος και μου το ζητήσει. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο αίμα μου και δεν θα τον αφήσω. Πάντως θα έπρεπε πριν γράψουν το ότιδήποτε να με πάρουν ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσουν».
Για το ότι δεν ακολούθησε την ομάδα στο Λονδίνο:
««Εχω άποψη γι΄ αυτό. Δεν πήγα στο Λονδίνο γιατί είμαι αντίθετος στο να ταξιδεύουν τσάμπα οι διοικητικοί. Εγώ πρότεινα και πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να ταξιδεύει με τον οβολό του. Εμείς είμαστε για να βοηθάμε τον ΠΑΟΚ κι όχι να παίρνουμε από αυτόν, όμως αποφασίστηκε ότι λόγω της προσφοράς κάθε διοικητικού στελέχους, είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει. Εγώ δεν μπήκα στον ΠΑΟΚ για να ταξιδεύω, το έχω κάνει πολλές φορές. Μπήκα για να προσφέρω».
Για το ότι δεν βρέθηκε στα Γιάννινα:
«Σε ό, τι αφορά το ματς στα Γιάννινα δεν μπόρεσα να πάω καθώς τραγουδούσα στην Κρήτη. Εχω και κάποια δουλειά και όταν θα δουλεύω δε θα βρίσκομαι στα ματς. Αντίθετα δεν έχω λείψει ούτε και θα λείψω από κανένα συμβούλιο. Ποτέ δεν θα το έκανα τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι».
Για τον χθεσινό αγώνα:
«Δε μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, του βγήκε η κούραση στα Γιάννινα. Επίσης δεν είναι δικαιολογία το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει το ίδιο καλά σε όποιοδήποτε γήπεδο».
Για την διαιτησία:
«Για τη διαιτησία έχω συγκεκριμένη άποψη. Επειδή σφυρίζει εναντίον μας ο διαιτητής δε σημαίνει ότι θα χάσουμε βαθμούς. Δεν πρέπει η σφυρίχτρα να επηρεάζει την απόδοση των παικτών. Ο διαιτητής μπορεί να είναι μιλημένος, χαμένος, γεμάτος λάθη, για αυτό και οι παίκτες δεν πρέπει να το σκέφτονται».
Στην συνέχεια ο κ. Βελής τόνισε:
«Για μένα η διαιτησία στην Ελλάδα είναι άκρως αποτυχημένη. Λίγοι είναι αυτή που μπορούν να σφυρίξουν στην Super League. Κατά την γνώμη μου πρέπει να έρθουν διαιτητές από το εξωτερικό. Είναι κουραστικό κάθε εβδομάδα να μιλάμε για την διαιτησία. Αυτό είναι ο καρκίνος του ποδοσφαίρου».
Για το ματς με την Τότεναμ:
«Υπήρχε μια καταφανέστατη αδικία με την αποβολή του μικρού Σταφυλίδη. Μετά από αυτό όμως τα παιδιά γίνανε λιοντάρια και δώσανε τα πάντα για την νίκη και τα καταφέρανε. Έτσι θέλω να τους βλέπω να παίζουν παντού».
Κλείνοντας ανέφερε για ακόμη μία φορά:
«Για να φύγω από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να με διώξει ο Ζαγοράκης ή να κουραστώ υπερβολικά και να μην μπορώ να προσφέρω τίποτα παραπάνω».
Χααχαχχαχ προβλέπω αυτόν να τον διώχνουν άρον άρον γιατί θα τους τα κάνει πουτάνα όλα.
Φυτά δώστε 900άρια για να ταξιδεύει κούτρα η λίλη και ο γκαγκάτσης με τη γκόμενά του!