Σε παγκόσμια... τι λέω διαπλανητική αποκλειστικότητα ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ρεβολούσιον-σβούρα-χαβίνιο (από το νέος Μουρίνιο που τον βάφτισαν κάποιοι ιδιαίτεροι εγκέφαλοι και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε)
Τέρμα
Βασικός ο ρουφιάνος μου. Κανονίστε μη μου τον στενοχωρείτε.
Ναι πρόεδρε, εννοείται
Τον άλλον να βρούμε να τον πουλήσουμε για να βάλουμε κάτι στο αραχνιασμένο-σαν-μουνί-σαραντάρας-παρθένας-ταμείο και θα πούμε στα ζώα πως δυσαρεστήθηκε που δεν έπαιζε και ήθελε να φύγει, έτσι θα τον βγάλουμε κακό. Μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Αναπληρωματικό έχουμε το πιτσιρικά του Χαβίνιο (από το νέος Μουρίνιο είπαμε) που τον είχε στον Εύοσμο και τον ξέρει. Μια χαρά
Ακραία Μπακ
Θα τη βγάλουμε με τον δανεικό τουρίστα που δεν τον πληρώνουμε κιόλας, μέχρι ο μάνατζέρ του να μας βρει αγοραστή για τον Βιερίνια. Τι στο πούτσο μου συνεργασία κάναμε; Ας κάνει το κονέ να στείλουμε τον Αντελίνο στην Ουκρανία ή να ανεβάσει τη τιμή που θα τον αγοράσει ο μαρινάκης και του τα δίνουμε μετά. Τζάμι!
Υπάρχει άλλωστε και ο αριστερο-δεξιός και φιλότιμος Σνάουτσνερ. Αν και δεν παίρνει και λίγα τώρα που το σκέφτομαι... αλλά άστον αυτόν πρόεδρε μέχρι του χρόνου. Δεν γκρινιάζει κιόλας...
Αριστερά κάτι πρέπει να γίνει με το Λίνο που μας μπαστακώθηκε και παίρνει πολλά. Αλλά ποιος να τον αγοράσει. Να πούμε πρόεδρε τους άραβες να βρούνε καμιά ομάδα εκεί στο Κατάρ;
(Φααααπ...) ποιους άραβες ρε μαλάκα; και μεταξύ μας δουλευόμαστε τώρα;
Να διώξουμε επιτέλους και το παλτό τον Σαβίνι να μας μείνει μια διακοσάρα. Μια χαρά τα πάει το πουλέν του άλλου κολλητού που έκανε αγροτικό στον ΠΑΟΚ πριν από σένα Χοσέ (από το Μουρίνιο είπαμε ρε). Να βρούμε ρε Μάκη κανέναν τέτοιον. Ο Αγροτικός Αστέρας δεν έχει κανέναν; Η ΑΕ Αμπελοκήπων έστω; Τι κάθεσαι και δεν ψάχνεις κανένα λαβράκι;
Να πάω στη ψαραγορά δηλαδή πρόεδρε;
Ποια ψαραγορά ρε μαλάκα; Ψάξε στο τεράστιο παρελθόν σου για κανένα φθηνό μπακ.
Αααα...
Κεντρικά μπακ
Πώς θα γίνει να διώξουμε αυτόν τον φραγκοφονιά τον Κοντρέρας ρε γαμώ;
Μα να μη τον πληρώνουμε πρόεδρε να σιχαθεί και να σηκωθεί να φύγει.
Μπράβο ρε σβούρα, είσαι ιδιοφυία! Θα πούμε και στα ζώα το καλοκαιρινό παραμύθι για τα γεράματα κτλ και όλα καλά. Τον Τσιρίλο σκέφτομαι να τον κρατήσω με πιο λίγα. Είναι και δικό μας παιδί. Εκτός αν μου βρείτε κανέναν δανεικό. Ο Μαλεζάκος είναι κολλητός δεν το συζητώ. Να διώξουμε μόνο αυτόν το Ζουέλα που μας πρήζει τ' αρχίδια. Άκου να θέλει να παίζει στη θέση του και να πληρώνεται κιόλας. Πάει καλά ρε ο νέος; Χα χα χα. Εδώ δεν πληρώνονται οι παλιοί και ζητάει αυτός; Να πει του μάνατζέρ του να πουλήσει το Βιερίνια να πληρωθεί. Αντε πια. Να βρούμε κανένα ταλέντο από τη Β εθνική ή να προωθήσουμε κανέναν δικό μας από τη Β ομάδα. Θα πούμε στα ζώα πως το κάνουμε από άποψη και με σχέδιο και θα το φάνε.
Ναι ρε πρόεδρε. Φέρε μου πολλούς πιτσιρικάδες γιατί οι μεγάλοι με γράφουν στ' αρχίδια τους. Με έχουν πάρει στο ψιλό ρε συ.
Ξέρω ρε ολντ ρουμειτ. Θα το κάνω. Αλλά όχι για σένα, αλλά για μένα γιατί οι μεγάλοι θέλουν και χρήματα. Κατάλαβες τα κοπρόσκυλα; Να πάρετε το ουέφα ρε να πληρωθείτε που θέλετε και λεφτά. Α ρε γούμενος που σας χρειάζεται που τα παίρνανε σε 2 χρόνια και αν. Στον αφρό σας έχω με 6 μηνάκια ντόνγκα και οι αχάριστοι όλο θέμα το κάνετε.
Τι περιμένεις από μισθοφόρους ρε πρόεδρε; Γι' αυτό σου λέω δικά μας παιδιά. Και τζάμπα και δεν μιλάνε.
Καλά ρε Χαβίνιο (από το Μουρίνιο μη ξεχνιόμαστε) τα είπαμε! Θα σου φέρω ψαράκια να κάνεις και συ λίγο κουμάντο στα αποδυτήρια να γουστάρεις.
Κεντρικά χαφ.
Μια χαρά είμαστε πρόεδρε. Διώξαμε τον ακριβό το γάλλο και έχουμε πληθώρα φθηνών λύσεων. Ο Γκαρσία θα αντέξει λίγο ακόμη και το Μάη θα σταματήσει το ποδόσφαιρο για να μη πεθάνει. Έτσι θα γλιτώσουμε του χρόνου από αυτόν. Μπορεί να παίρνει λίγα, αλλά μιλάει πολύ.
Ναι πρόεδρε. Κυριλέ είμαστε εκεί. Φωτάκη έχω που έχει και καλούς κολλητούς, Μπαλάφα έχω, προώθησα και τον πιτσιρικά. Αμά λάχει παίζει και ο Βλάνταν εκεί όπως είπε και ο χοντρός. Εγώ τον ακούω το χοντρό πρόεδρε.
Καλά κάνεις μάι φρεντίνιο (όλα πάνω σου θυμίζουν το Μουρίνιο). Φιλαράκι είναι και βοηθάει με τα ζώα. Να τον βάζεις το Σέρβο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πολλά παίρνει κι αυτός. Αντί να πει του αδερφού του να βάλει ένα χεράκι να βρει ομάδα στον Αντελίνο. Άντε στον Βιτόλο έστω. Ντιπ άχρηστος μωρέ. Μόνο λεφτά ξέρει να ζητάει.
Φτερά (και πούπουλα)
Πρόεδρε εισηγούμαι να διώξουμε το παλτό που μας φόρτωσε ο κουμπάρος σου και το άλλο το παλτό που μας φόρτωσε ο Πορτογάλος (όχι εσύ ρε Χαβίνιο) που τον κράτησες σαν μαλάκας και για να μη πληρώνεται άδικα τον έκανε τεχνικό διευθυντή ο Βρρρρρ....
Φαααπ.. Πρώτον δεν λέμε τίποτα κακό για τον κουμπάρο μου. Η επίσημη γραμμή είναι ότι μας τον φόρτωσε ο τέως φίλος μου, που απαγορεύεται να λέμε το όνομά του. Δεύτερον δεν λέμε κοτζάμ πρόεδρο μαλάκα. Και τρίτον δεκτές οι εισηγήσεις. Μια χαρά οικονομία θα κάνουμε κι εκεί.
Δεν κρατήσαμε κι εκείνον τον Μίλιεβιτς πρόεδρε να τον προωθήσω κι αυτόν και να πουλάω μούρη.
Τι λες ρε μαλάκα; Ξέχασες που ζητούσε κι εκείνος λεφτά; Το τσογλάνι να πούμε...
Ναι ρε πρόεδρε. Καλά λες. Καλά έκανες και τον έδιωξες
Και ποιος θα παίζει;
Ο δανεικός τουρίστας ρε που είπαμε ότι και καλά έφερες εσύ και ο Αντελίνο φυσικά να τον διαφημίζουμε όσο γίνεται. Αν ανεβούν τα στατιστικά, ανεβαίνει και η τιμή. Άντε να πουλήσουμε κι αυτόν κανα τάληρο εκατομμύρια, να καλύψουμε καμιά τρύπα. Δεν κλείνει η πουτάνα με τίποτα.
Ρεβολούσιον πρόεδρε.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κύριε τεχνικέ διευθυντά. Χαμηλά τη μπάλα Ζοζέ (κι αυτό από το Μουρίνιο ρε, όχι από το δικό μας το Ζοζέ). Α και που σαι... μη τυχόν βάλεις εκεί το δημητράκη θα γίνουμε μπίλιες.
Όχι ρε πρόεδρε, τι είναι αυτά που λες. Χαζός είμαι; Θα βάζω τον κολλητό του που το κάνει για εξυπηρέτηση στο φίλο του
Α να γεια σου
Επίθεση
Να φύγουν Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο. Πολλά λεφτά παίρνουν. Α πα πα πα πα. Να παίζουμε με τον παιχταρά το Σάκη, τον Κλάους που πήρε τα πάνω του και με τον next-top-president. Μπήκε και ο Τσουκαλάς, ζάχαρη. Και κοίτα κολλητέ. Μη τυχόν βγάλεις το δημητράκη το ΠΑΟΚτσάκι από την ενδεκάδα, μαύρο φίδι που σε φαγε.
Τα ίδια θα λέμε ρε πρόεδρε; Τρελός είμαι;
Εγώ εισηγούμαι να του κάνουμε μια μικρή αύξηση πρόεδρε.
Λες ρε σβούρα; Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχεις άδικο. Θα πούμε στα ζώα πως το κάνουμε για να λύσουμε το ψυχολογικό του.
Εγώ λέω πρόεδρε να τον κάνουμε αρχηγό.
Του χρόνου ρε μούρη (φυσικά και αυτό από το Μουρίνιο). Άσε τον ρουφ μου ακόμη αρχηγό. Άλλωστε ο δημητράκης 4 χρόνια θα είναι εδώ. Έχει καιρό.
Ωραία! Αν γίνουν όλα αυτά θα κάνουμε μία υπερομάδα μοντέλο αλά Άγιαξ (γράφε ρε σβούρα να ξέρεις τι θα λες στα ζώα) με μπάτζετ 3 εκατομμύρια το πολύ (1 ο δημητράκης και 2 όλοι οι υπόλοιποι κομπάρσοι), που θα τα σαρώσει όλα του χρόνου και θα έχω αξιοποιήσει και τις ακαδημίες, όπως είχα πει στα ζώα στην αρχή και το φάγανε.
Ναι ρε πρόεδρε αλλά θα σου πούνε τους έβγαλε ο τέως που έδιωξες από κει.
Καλά λες ρε μαλάκα. Δανεικούς τότε. Βρείτε μου δανεικούς ή από β εθνική. Γρήγορα να χτίσουμε τον ρεβολούσιον ΠΑΟΚ που θα αξιοποιεί τα δικά του παιδιά και θα σέβεται το υστέρημα του λαού
Χα χα ρε μαλάκα πρόεδρε, πως τα λες έτσι;
Είδατε ρε πώς θα τα λέτε κι εσείς. Στραβώστε λίγο και το στόμα και άμα λάχει πες τε ότι θα φύγετε να φοβηθούν.
Και ποιος θα φοβηθεί ρε πρόεδρε αν απειλήσουμε ότι θα φύγουμε;
Καλά πείτε πως θα φύγω εγώ και θα σκιαχτούν
Κι αν έρθουν οι "άραβες" πρόεδρε;
Τότε θα σας αλλάξω και τους δυο με κάτι πιο γκλάμουρους
Τι μούρες λέει αυτός ρε Χαβίνιο (από το νέος Μουρίνιο);
Σκάσε ρε μαλάκα μη τον νευριάσουμε πάλι και φέρει κανέναν άλλον κολλητό του να κάνει τη πρακτική του στον ΠΑΟΚ
Ρεβολούσιον. Χαμηλά τη μπάλα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Μάρκετινγκ ριπόρτ. Φούτμπολ πριντς. Ρύθμιση χρεών. Περαίωση. Χετζ φαντς. Φαντ σκέτο. Κονσόρτσιουμ. Άραβες. 200 κιλά εκρηκτικά. Γήπεδο στου Καρατάσου, στα Διαβατά, στη Χαλκηδόνα, έφτασα Βέροια μάστορα να το αφήσω;
Άντε και καλή χρονιά σε όλους με λίγο παραπάνω χιούμορ για να μη πάθουμε και τίποτα