Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
συμφωνω απολυτα. εχω ξενερωσει σε πολλα σκηνικα με τον ζαγορ, αλλα στο θεμα οικονομικων και μη ανοιγματος συμφωνω μαζι του. Ειναι ο μοναδικος '' σταυρος στο χερι '' που πρεπει να υπαρχει. Βεβαια θα πει κανεις για ανοιγματα, μαυρες τρυπες κουτσιανικουληδες , αλλα και παλι προτιμω τωρα να δω τσουκαλα παρα εναν αμφιλεγομενο παικτη 300-400.000 ευρω
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Vorious

• Αλλαγή
Η διαιτησία του Θάνου στο χθεσινό παιχνίδι έφερε εκνευρισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού ο διαιτητής από τα Γρεβενά προκάλεσε με πολλές από τις αποφάσεις του.

Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα απέφυγε να δώσει σφυρίγματα στον ΠΑΟΚ και ειδικά μετά το 70ο λεπτό η συμπεριφορά του ήταν ακραία. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι έχει παραγίνει το κακό και αναμένεται να πάρουν τα μέτρα τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.

Ο Ζαγοράκης μετά το τέλος του αγώνα ρωτούσε τους γύρω του αν ο ίδιος είναι παράλογος και μάλιστα έπιασε στα αποδυτήρια τον Θάνο για να του κάνει τα παράπονά του. «Να μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε στο ποδόσφαιρο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Από εδώ και πέρα ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να εγγυηθεί τίποτα στα παιχνίδια στην Τούμπα. Εκανε υπομονή περισσότερο από ένα γύρο, αλλά αφού δε βλέπει να αλλάζει κάτι από την ΕΠΟ μάλλον θα πρέπει να αλλάξει ο ίδιος τη στάση του.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=5046

Τσατιστηκες με τη διαιτησια? καλως κακως δε με νοιαζει
Θελεις να βγει προς τα εξω οτι τσατιστηκες με τη διαιτησια? Βγες και πες το Ο ΙΔΙΟΣ!!! και για την ακριβεια μην πεις καν, απλως ΔΡΑΣΕ

Τσατιστηκες με τη διαιτησια και δε θελεις να βγει προς τα εξω (την παλαβη ή μουλωχτες κινησεις)? Να μη βγει προς τα εξω. Πες τους να το βουλωσουν

Με τετοιες καταστασεις (να βγαζει δηλαδη ο καθε αρδ την οποια τσατιλα σου) τι νομιζεις οτι πετυχαινεις? Φοβιζεις κανενα που "δε θα εγγυηθεις για τιποτα στην ΤΟΥΜΠΑ" και "θα αλλαξεις τη σταση σου"? Δινεις στους πικραμενους οπαδους ενα λογο για να δικιολογησουν το κακο αποτελεσμα και τη χαλια εμφανιση? Τι?

Στα δικα μου ματια παντως γελοιποεισαι και ΔΕ μ αρεσει αυτο

Αν εχεις τη δυναμη να "αλλαξεις τη σταση", την αλλαζεις χωρις τους προλογους των αρδ και βλεπουμε αποτελεσματα μεσα στο γηπεδο, οχι στα ολαπαοκ και τα παοκ24

Γελαει ο κοσμος, οχι τιποτα αλλο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

opws_mathame

• Guest
ομολογω πως δεν ειμαι ιδιαιτερα ενημερωμενοσ στα οικονομικα της παε.μηπως καποιος που παρακολουθει τις εξελιξεις ξερει αν τα χρηματα π εχουμε εισπραξει η ειναι να ειπραξουμε απο ουεφα οπαπ τηλεοπτικα διαρκειας εισιτηρια μπουτικ ειναι λιγα μπροστα στις οικονομικεσ μας υποχρεωσεις ωστε να δικαιολογειται η στενοτητα και σωστα σφιγγουμε το ζωναρι η μηπως θα μπορουσαμε να απαιτησουμε καποια ενισχυση της ομαδας απο τη στιγμη που ειμαστε κ μεσα στους 3 στοχους?φυσικα δε θελουμε να διοικησουμε απλα ειναι πολυ μπερδεμενα τα πραγματα με τα οικονομικα και βγαινει διαρκως μια εικονα οτι χρωσταμε και πρεπει αν εχουμε χαμηλα τη μπαλα ενω ισως μας παιρνει ανετα για κατι αλλο

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αιντε ντε...ποσα χρωσταμε δλδ για να κανουν ντεμπουτο ο κατσε και ο τσουκαλας ενω δεν εχουμε αμυντικο χαφ;

κι επειδη η υπομονη εξαντλειται και καιρος ειναι να πουμε την αληθεια....πρωταθλημα τελος(πλειοφ και ουεφα μετα)...ευρωπη τελος ασυζητητι...το κυπελο μενει που θα πας να το παιξεις με κατσε και τσουκαλα μεσα στο τηγανι στους 8

την ανοχη που ειχατε μεχρι τωρα ξεχαστε την...κανονιστε την πορεια σας απο δω και περα.σωθειτε σχετικα συντομα και παλεψτε το κυπελο μη σας πουλεψουμε εμεις...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Και ομως, μεσα στην ξενερα και στην μαλακια, ο Τσουκαλας ειναι ετοιμος παιχτης και αξιζει σιγουρα μια θεση μεσα στην ομαδα.
Με ειχε εντυπωσιασει σε κανα δυο ματς στην δοξα δραμας, με εντυπωσιασε πολυ περισσοτερο χθες.
Μακαρι να ειχαμε και αλλους τσουκαλαδες. Λαγο μεσα απο το καπελο τραβηξαμε με τον συγκεκριμενο και μπραβο στο παλικαρακι.
Δεν φανηκε πουθενα οτι επαιζε για 1η φορα στον ΠΑΟΚ.. Μπραβο και παλι μπραβο.

Κριμα που δεν μπορω να πω τα ιδια για τον κατσε, αλλα ο κατσε ειναι και 5 χρονια μικροτερος του τσουκαλα.. Προφανως και δεν ειναι ετοιμος για την πρωτη ομαδα.

Αυτα φυσικα δεν τα λεω γιατι δεν πρεπει να κανουμε μεταγραφες οπως εντεχνως προσπαθουν να περασουν το σαλπι24 και ολασαλπι.
Μεταγραφες χρειαζονται χθες, αλλα ο τσουκαλας ειναι σιγουρα μια πολυ καλη προσθηκη στην ομαδα μας.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Quote from: king link=topic=7272.msg375792#msg375792
το σαλπι24 και ολασαλπι
:prosk: :prosk:

Ξυπνα Θοδωρε-γαμω τα φερεφωνα!!!

Που χαθηκε ρε πουστη μου ο προεδρος-ηγετης, μπροσταρης με το μεγαλο λαο διπλα του???
Tι σοι κατινιες ειναι αυτες με τους γλυφτες-δημοσιοκαφρους?
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline blue_eyes

• Βασικός
τωρα μας φταινε οι διαιτητες θοδωρε; το μπουρδελο που γιναμε το αφηνουμε στην ακρη και τα ριχνουμε στους διαιτητες;;

εντωμεταξυ δεν αντεχω και την κλαψα και καποιων οπαδων.. μια χαρα ηταν ο διαιτητης εχθες, ΠΑΟΚ ειμαι δεν θα κλαψω επειδη δεν μπορω να κερδισω τα σερρας

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
μια χαρά τα θολώσατε τα νερά πάλι. λίγο η διαιτησία, λίγο οι (ανύπαρκτες) ταλεντάρες που ανακαλύψατε ξαφνικά για να καλύψετε την μεταγραφική γύμνια μας και που τα φερέφωνα "έντυσαν" ίβιτς και βιτόλο , σε λίγο θα έρθουν και ανανεώσεις συμβολαίων υπέργηρων -πλην "απαραίτητων" για την ομάδα-παικτών κοκ.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

ive4

• Guest
αιντε ντε...ποσα χρωσταμε δλδ για να κανουν ντεμπουτο ο κατσε και ο τσουκαλας ενω δεν εχουμε αμυντικο χαφ;

κι επειδη η υπομονη εξαντλειται και καιρος ειναι να πουμε την αληθεια....πρωταθλημα τελος(πλειοφ και ουεφα μετα)...ευρωπη τελος ασυζητητι...το κυπελο μενει που θα πας να το παιξεις με κατσε και τσουκαλα μεσα στο τηγανι στους 8

την ανοχη που ειχατε μεχρι τωρα ξεχαστε την...κανονιστε την πορεια σας απο δω και περα.σωθειτε σχετικα συντομα και παλεψτε το κυπελο μη σας πουλεψουμε εμεις...

φίλε μη ξεχνάς ότι τους γαύρους τους έχουμε ξεμπρωστιάσει και με τον Πέτρο Κοντεών.
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι άμα η ΠΑΕ θέλει να κάνει κάτι για την διαιτησία, θα πρέπει να το πάρει επιτέλους απόφαση. Δε γίνεται με μούγκα και παρουσία 0 στην Λίγκα που αποφασίζει και στις επιλογές των διαιτητών. Ξέρετε πως παίζεται το παιχνίδι οπότε παίχτε το όπως πρέπει. Σφάχτε και αδικήστε ομάδες και στείλτε μηνύματα ότι πλέον το 50 50 δε μας ενδιαφέρει (άλλωστε σπάνια το είχαμε), παρά μόνο να κερδάει ο ΠΑΟΚ. Αρκετά κάνουμε τους μαλάκες και τους κομπάρσους. Αν δε μπορείτε να παίξετε έτσι βρείτε έναν χοντρό  (αλλά πολύ χοντρό) Άραβα  με μούσια και μαλλί αφάνα και στείλτε τον στις συνεδριάσεις τξης Λίγκας. Αλλιώς να κάνουμε επίσημο έμβλημά μας έναν σταυρό σε ένα χέρι.

Offline cure

• Αλλαγή
Μπάσταρδος πουτάνας γιος όποιος μου έκοψε τον ΠΑΟΚ για να μη πεθάνω. Γαμημένος πούστης όποιος έκλεψε τα λεφτά που έδωσα από το υστέρημά μου για τον ΠΑΟΚ. Καλά στομάχια σε όσους αντέχουν ακόμη το παραμύθι του περαιωμένου ρεβολούσιον. Εγώ δεν τη παλεύω άλλο

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ ρε μουνιά! Λευτεριά και στ' αδέρφια μου παλιοφασίστες!

γεια σας
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

opws_mathame

• Guest
οποιος παιξει πουστικο ρολο στο θεμα του γηπεδου κ λαος να τον συγχωρεσει ο θεος θα τον τιμωρησει.εχουν γνωση οι φυλακες

baron

• Guest

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ ρε μουνιά! Λευτεριά και στ' αδέρφια μου παλιοφασίστες!

γεια σας

Δυο βδομάδες χωρίς cure -- μας έλειψες ρε mlk!!!!

CURE------> Therapy for free  :o

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Πλακίτσα - τρελλίτσα και από Θεοδωρίδη...

σε αυτή τη ζωή μόνο ο σεφερλής δεν έχει κάνει ακόμα κομμάτι με τον ΠΑΟΚ αγαπητοί εκεί στην ΠΑΕ.
και εις ανώτερα μας.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
''Λεφτά Υπάρχουν''

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Last Edit: January 08, 2011, 00:47:57 by daskalos-4 »

PAOK_VOLOS

• Guest
''Λεφτά Υπάρχουν''

Αλλα δεν φτανουν για ολους ;D οποιος προλαβει..

Offline cure

• Αλλαγή
Σε παγκόσμια... τι λέω διαπλανητική αποκλειστικότητα ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ρεβολούσιον-σβούρα-χαβίνιο (από το νέος Μουρίνιο που τον βάφτισαν κάποιοι ιδιαίτεροι εγκέφαλοι και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε)

Τέρμα
Βασικός ο ρουφιάνος μου. Κανονίστε μη μου τον στενοχωρείτε.
Ναι πρόεδρε, εννοείται
Τον άλλον να βρούμε να τον πουλήσουμε για να βάλουμε κάτι στο αραχνιασμένο-σαν-μουνί-σαραντάρας-παρθένας-ταμείο και θα πούμε στα ζώα πως δυσαρεστήθηκε που δεν έπαιζε και ήθελε να φύγει, έτσι θα τον βγάλουμε κακό. Μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια. Αναπληρωματικό έχουμε το πιτσιρικά του Χαβίνιο (από το νέος Μουρίνιο είπαμε) που τον είχε στον Εύοσμο και τον ξέρει. Μια χαρά

Ακραία Μπακ
Θα τη βγάλουμε με τον δανεικό τουρίστα που δεν τον πληρώνουμε κιόλας, μέχρι ο μάνατζέρ του να μας βρει αγοραστή για τον Βιερίνια. Τι στο πούτσο μου συνεργασία κάναμε; Ας κάνει το κονέ να στείλουμε τον Αντελίνο στην Ουκρανία ή να ανεβάσει τη τιμή που θα τον αγοράσει ο μαρινάκης και του τα δίνουμε μετά. Τζάμι!
Υπάρχει άλλωστε και ο αριστερο-δεξιός και φιλότιμος Σνάουτσνερ. Αν και δεν παίρνει και λίγα τώρα που το σκέφτομαι... αλλά άστον αυτόν πρόεδρε μέχρι του χρόνου. Δεν γκρινιάζει κιόλας...
Αριστερά κάτι πρέπει να γίνει με το Λίνο που μας μπαστακώθηκε και παίρνει πολλά. Αλλά ποιος να τον αγοράσει. Να πούμε πρόεδρε τους άραβες να βρούνε καμιά ομάδα εκεί στο Κατάρ;
(Φααααπ...) ποιους άραβες ρε μαλάκα; και μεταξύ μας δουλευόμαστε τώρα;
Να διώξουμε επιτέλους και το παλτό τον Σαβίνι να μας μείνει μια διακοσάρα. Μια χαρά τα πάει το πουλέν του άλλου κολλητού που έκανε αγροτικό στον ΠΑΟΚ πριν από σένα Χοσέ (από το Μουρίνιο είπαμε ρε). Να βρούμε ρε Μάκη κανέναν τέτοιον. Ο Αγροτικός Αστέρας δεν έχει κανέναν; Η ΑΕ Αμπελοκήπων έστω; Τι κάθεσαι και δεν ψάχνεις κανένα λαβράκι;
Να πάω στη ψαραγορά δηλαδή πρόεδρε;
Ποια ψαραγορά ρε μαλάκα; Ψάξε στο τεράστιο παρελθόν σου για κανένα φθηνό μπακ.
Αααα...

Κεντρικά μπακ
Πώς θα γίνει να διώξουμε αυτόν τον φραγκοφονιά τον Κοντρέρας ρε γαμώ;
Μα να μη τον πληρώνουμε πρόεδρε να σιχαθεί και να σηκωθεί να φύγει.
Μπράβο ρε σβούρα, είσαι ιδιοφυία! Θα πούμε και στα ζώα το καλοκαιρινό παραμύθι για τα γεράματα κτλ και όλα καλά. Τον Τσιρίλο σκέφτομαι να τον κρατήσω με πιο λίγα. Είναι και δικό μας παιδί. Εκτός αν μου βρείτε κανέναν δανεικό. Ο Μαλεζάκος είναι κολλητός δεν το συζητώ. Να διώξουμε μόνο αυτόν το Ζουέλα που μας πρήζει τ' αρχίδια. Άκου να θέλει να παίζει στη θέση του και να πληρώνεται κιόλας. Πάει καλά ρε ο νέος; Χα χα χα. Εδώ δεν πληρώνονται οι παλιοί και ζητάει αυτός; Να πει του μάνατζέρ του να πουλήσει το Βιερίνια να πληρωθεί. Αντε πια. Να βρούμε κανένα ταλέντο από τη Β εθνική ή να προωθήσουμε κανέναν δικό μας από τη Β ομάδα. Θα πούμε στα ζώα πως το κάνουμε από άποψη και με σχέδιο και θα το φάνε.
Ναι ρε πρόεδρε. Φέρε μου πολλούς πιτσιρικάδες γιατί οι μεγάλοι με γράφουν στ' αρχίδια τους. Με έχουν πάρει στο ψιλό ρε συ.
Ξέρω ρε ολντ ρουμειτ. Θα το κάνω. Αλλά όχι για σένα, αλλά για μένα γιατί οι μεγάλοι θέλουν και χρήματα. Κατάλαβες τα κοπρόσκυλα; Να πάρετε το ουέφα ρε να πληρωθείτε που θέλετε και λεφτά. Α ρε γούμενος που σας χρειάζεται που τα παίρνανε σε 2 χρόνια και αν. Στον αφρό σας έχω με 6 μηνάκια ντόνγκα και οι αχάριστοι όλο θέμα το κάνετε.
Τι περιμένεις από μισθοφόρους ρε πρόεδρε; Γι' αυτό σου λέω δικά μας παιδιά. Και τζάμπα και δεν μιλάνε.
Καλά ρε Χαβίνιο (από το Μουρίνιο μη ξεχνιόμαστε) τα είπαμε! Θα σου φέρω ψαράκια να κάνεις και συ λίγο κουμάντο στα αποδυτήρια να γουστάρεις.

Κεντρικά χαφ.
Μια χαρά είμαστε πρόεδρε. Διώξαμε τον ακριβό το γάλλο και έχουμε πληθώρα φθηνών λύσεων. Ο Γκαρσία θα αντέξει λίγο ακόμη και το Μάη θα σταματήσει το ποδόσφαιρο για να μη πεθάνει. Έτσι θα γλιτώσουμε του χρόνου από αυτόν. Μπορεί να παίρνει λίγα, αλλά μιλάει πολύ.
Ναι πρόεδρε. Κυριλέ είμαστε εκεί. Φωτάκη έχω που έχει και καλούς κολλητούς, Μπαλάφα έχω, προώθησα και τον πιτσιρικά. Αμά λάχει παίζει και ο Βλάνταν εκεί όπως είπε και ο χοντρός. Εγώ τον ακούω το χοντρό πρόεδρε.
Καλά κάνεις μάι φρεντίνιο (όλα πάνω σου θυμίζουν το Μουρίνιο). Φιλαράκι είναι και βοηθάει με τα ζώα. Να τον βάζεις το Σέρβο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πολλά παίρνει κι αυτός. Αντί να πει του αδερφού του να βάλει ένα χεράκι να βρει ομάδα στον Αντελίνο. Άντε στον Βιτόλο έστω. Ντιπ άχρηστος μωρέ. Μόνο λεφτά ξέρει να ζητάει.

Φτερά (και πούπουλα)
Πρόεδρε εισηγούμαι να διώξουμε το παλτό που μας φόρτωσε ο κουμπάρος σου και το άλλο το παλτό που μας φόρτωσε ο Πορτογάλος (όχι εσύ ρε Χαβίνιο) που τον κράτησες σαν μαλάκας και για να μη πληρώνεται άδικα τον έκανε τεχνικό διευθυντή ο Βρρρρρ....
Φαααπ.. Πρώτον δεν λέμε τίποτα κακό για τον κουμπάρο μου. Η επίσημη γραμμή είναι ότι μας τον φόρτωσε ο τέως φίλος μου, που απαγορεύεται να λέμε το όνομά του. Δεύτερον δεν λέμε κοτζάμ πρόεδρο μαλάκα. Και τρίτον δεκτές οι εισηγήσεις. Μια χαρά οικονομία θα κάνουμε κι εκεί.
Δεν κρατήσαμε κι εκείνον τον Μίλιεβιτς πρόεδρε να τον προωθήσω κι αυτόν και να πουλάω μούρη.
Τι λες ρε μαλάκα; Ξέχασες που ζητούσε κι εκείνος λεφτά; Το τσογλάνι να πούμε...
Ναι ρε πρόεδρε. Καλά λες. Καλά έκανες και τον έδιωξες
Και ποιος θα παίζει;
Ο δανεικός τουρίστας ρε που είπαμε ότι και καλά έφερες εσύ και ο Αντελίνο φυσικά να τον διαφημίζουμε όσο γίνεται. Αν ανεβούν τα στατιστικά, ανεβαίνει και η τιμή. Άντε να πουλήσουμε κι αυτόν κανα τάληρο εκατομμύρια, να καλύψουμε καμιά τρύπα. Δεν κλείνει η πουτάνα με τίποτα.
Ρεβολούσιον πρόεδρε.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα κύριε τεχνικέ διευθυντά. Χαμηλά τη μπάλα Ζοζέ (κι αυτό από το Μουρίνιο ρε, όχι από το δικό μας το Ζοζέ). Α και που σαι... μη τυχόν βάλεις εκεί το δημητράκη θα γίνουμε μπίλιες.
Όχι ρε πρόεδρε, τι είναι αυτά που λες. Χαζός είμαι; Θα βάζω τον κολλητό του που το κάνει για εξυπηρέτηση στο φίλο του
Α να γεια σου

Επίθεση
Να φύγουν Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο. Πολλά λεφτά παίρνουν. Α πα πα πα πα. Να παίζουμε με τον παιχταρά το Σάκη, τον Κλάους που πήρε τα πάνω του και με τον next-top-president. Μπήκε και ο Τσουκαλάς, ζάχαρη. Και κοίτα κολλητέ. Μη τυχόν βγάλεις το δημητράκη το ΠΑΟΚτσάκι από την ενδεκάδα, μαύρο φίδι που σε φαγε.
Τα ίδια θα λέμε ρε πρόεδρε; Τρελός είμαι;
Εγώ εισηγούμαι να του κάνουμε μια μικρή αύξηση πρόεδρε.
Λες ρε σβούρα; Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχεις άδικο. Θα πούμε στα ζώα πως το κάνουμε για να λύσουμε το ψυχολογικό του.
Εγώ λέω πρόεδρε να τον κάνουμε αρχηγό.
Του χρόνου ρε μούρη (φυσικά και αυτό από το Μουρίνιο). Άσε τον ρουφ μου ακόμη αρχηγό. Άλλωστε ο δημητράκης 4 χρόνια θα είναι εδώ. Έχει καιρό.

Ωραία! Αν γίνουν όλα αυτά θα κάνουμε μία υπερομάδα μοντέλο αλά Άγιαξ (γράφε ρε σβούρα να ξέρεις τι θα λες στα ζώα) με μπάτζετ 3 εκατομμύρια το πολύ (1 ο δημητράκης και 2 όλοι οι υπόλοιποι κομπάρσοι), που θα τα σαρώσει όλα του χρόνου και θα έχω αξιοποιήσει και τις ακαδημίες, όπως είχα πει στα ζώα στην αρχή και το φάγανε.
Ναι ρε πρόεδρε αλλά θα σου πούνε τους έβγαλε ο τέως που έδιωξες από κει.
Καλά λες ρε μαλάκα. Δανεικούς τότε. Βρείτε μου δανεικούς ή από β εθνική. Γρήγορα να χτίσουμε τον ρεβολούσιον ΠΑΟΚ που θα αξιοποιεί τα δικά του παιδιά και θα σέβεται το υστέρημα του λαού
Χα χα ρε μαλάκα πρόεδρε, πως τα λες έτσι;
Είδατε ρε πώς θα τα λέτε κι εσείς. Στραβώστε λίγο και το στόμα και άμα λάχει πες τε ότι θα φύγετε να φοβηθούν.
Και ποιος θα φοβηθεί ρε πρόεδρε αν απειλήσουμε ότι θα φύγουμε;
Καλά πείτε πως θα φύγω εγώ και θα σκιαχτούν

Κι αν έρθουν οι "άραβες" πρόεδρε;
Τότε θα σας αλλάξω και τους δυο με κάτι πιο γκλάμουρους

Τι μούρες λέει αυτός ρε Χαβίνιο (από το νέος Μουρίνιο);
Σκάσε ρε μαλάκα μη τον νευριάσουμε πάλι και φέρει κανέναν άλλον κολλητό του να κάνει τη πρακτική του στον ΠΑΟΚ

Ρεβολούσιον. Χαμηλά τη μπάλα. Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Μάρκετινγκ ριπόρτ. Φούτμπολ πριντς. Ρύθμιση χρεών. Περαίωση. Χετζ φαντς. Φαντ σκέτο. Κονσόρτσιουμ. Άραβες. 200 κιλά εκρηκτικά. Γήπεδο στου Καρατάσου, στα Διαβατά, στη Χαλκηδόνα, έφτασα Βέροια μάστορα να το αφήσω;

Άντε και καλή χρονιά σε όλους με λίγο παραπάνω χιούμορ για να μη πάθουμε και τίποτα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
Frontpage and quickly!!!
i know i know, it was arabic humor!

IS ANY OTHER SITE READY TO UPLOAD THIS FANTASTIC TEXT?

Arab-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dave

• Αλλαγή
αξιζει πλεον στηριξης ο ζαγορακης? αυτο ειναι το ερωτημα...

η διοικηση του φετος ειναι η μερα με τη νυχτα με τα 2 πρωτα χρονια, κ καποια σημαδια φανηκαν απο περυσι. φετος το μονο που θυμιζει τη διοικηση των πρωτων δυο χρονων ειναι το ονομα. ολα τα αλλα που συμβαινουν θυμιζουν εποχες γουμενου.

ακους προεδρε?? και για να δεις τη σταση των οπαδων απεναντι σου, παρα τα οσα παραλογα και ανησυχητικα γινονται, ελαχιστοι σε εχουν κατηγορησει οτι βαζεις χερι στα ταμεια κ δε ξερω γω τι. για να δεις οτι η κριτικη που δεχεσαι ειναι δικαιοτατη.

το τι γινεται εκει μεσα εμεις δε το ξερουμε, κ γιαυτο φτιαχνουμε θεωριες, και λογικο ειναι αφου με τη δικια μας στηριξη εισαι κ εσυ κ η ομαδα εκει που ειναι. παντως σιγουρα το 'μοντελο' διοικησης με μυστικοπαθεια, παιχτες απληρωτους και αριθμους που δε βγαινουν, μμε να ποτιζουν, αραβες και στηριξη στα νιατα, ειναι η ιδια αρρωστεια που πιστεψαμε οτι διωξαμε οταν σε φερανε καποια παιδια στη διοικηση.

πολλοι ακομα πιστευουν σε σενα, και θα σου διναν μια ευκαιρια να καθαρισεις το τοπιο και να στηριχτεις κ παλι στο κοσμο. δε ξερω αν ειναι δυνατο αυτο. προς το παρον στηριζεσαι στους αρδ και στα ποτιστηρια τους. οταν λιγο περισσοτερος κοσμος απογοητευτει, το ξερεις οτι οι αρδ θα ναι οι πρωτοι που θα σε φανε, με κριτικη πολυ χειροτερη απο αυτη που ακους σημερα, και αδικη. ειπες οτι το ξερεις αυτο, αλλα μαλλον σταχτη στα ματια εριξες.

ετσι οπως το πας θα χεις ασχημο τελος, και δε φταιει κανεις αλλος απο σενα. προσωπικα σε υπερασπιστηκα απεναντι σε αδικη κριτικη που δεχτηκες στο θεμα του κοντου, το οποιο βεβαια δεν ειναι τπτ μπροστα στα υπολοιπα που δε ξερουμε...η φαση με τους αραβες ειναι πολυ περιεργη...

η γλωσσα της αληθειας ειναι η μονη που σε σωζει. αλλα μαλλον ειναι πολυ αργα?....

kostas4

• Guest
μπορει να μας εξηγησει ο ζαγορακης τι εχουν γινει τα αυξημενα φετινα εσοδα? που πηγανε τα λεφτα και γιατι οι παιχτες ειναι απληρωτοι? πλεον δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε και απο που να πιαστουμε. η φθορα για τον ζαγορ και τους τριγυρω του ειναι πολυ μεγαλη και για εμενα η μοναδικη λυση ειναι να φυγει απο την παε. το επιχειρημα "και ποιος να ερθει, βρες εσυ καλυτερο" βαλτε το στον κωλο σας γιατι τα ιδια ελεγαν καποιοι και με γουμενο

αν ο ζαγορ ηθελε να ειναι καθαρος επρεπε να δωσει αμεσα συνεντευξη τυπου και να ξεκαθαρισει τα παντα. οχι οπως τις προηγουμενες που μπερδευαν κατι εκατομυρια ευρω λες και ειναι στραγαλια.

ομαδα μοντελο την κανατε μπουρδελο