Εντάξει, τον λατρεύω τον ΠΑΟΚ, τον υπεραγαπάω,αλλά όχι και να καταστρέψω την ζωή μου για να δω ένα κωλοματσάκι στην ξάνθη ξέροντας οτι μου την έχουν στημένη οι μπάτσοι.
Eτσι ακριβως!!!
Υπηρχε κανεις μας πριν το ματς με την Ξανθη,που να
ΜΗΝ πιστευε,οτι οι μπατσοι θα μας την εχουν στησει??
Ειδικα μετα τις ανακοινωσεις του @@@πανόπουλου,
ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση,να αφησει η αστυνομια,να πλησιασει στο γηπεδο καποιος αδερφος....
Υπηρχε καποιος που να πιστευε,οτι
ΔΕΝ θα γινοταν επεισοδια,σε περιπτωση που ανεβαιναν στην ξανθη αδερφια μας,την στιγμη που εχουν προηγηθει,ολα αυτα που συνεβησαν στις συναντησεις των δύο παε και με τις θεσεις που πηρε,σχετικα με την μετακινηση οπαδων του Π.Α.Ο.Κ., η διοικηση της ξανθης??
Οχι 400 αδερφια,αλλα και μολις 50 να ηταν,παλι τα ιδια σκηνικα θα ειχαμε....Γιατι??Για να επιβεβαιωθει ο @@@πανόπουλος και να εχει να λεει,οτι: "εμεις ξεραμε τι θα γινοταν,γι'αυτο και δεν δωσαμε εισιτηρια"??
Οποτε ποιος ο λογος,να φας τόση ταλαιπωρια ωστε να φτασεις εκει κι εξω απο το γηπεδο να στην εχουν στημενη οι μπατσοι και να κινδυνεψεις με συλληψη??
Καποιοι αλλοι θα πουν οτι η αγαπη για τον Π.Α.Ο.Κ. ειναι υπερανω....
Η αγαπη για τον Π.ΑΟ.Κ. ....
Συμφωνω,αλλά αν αγαπας τον Π.Α.Ο.Κ. στην περιοδο αυτη που διανυει η ομαδα μας,με την προσπαθεια,αποτελμάτωσής της,κοιτας και να τον προφυλαξεις κι οχι να τον εκθεσεις...Το πως,ΟΛΟΙ μας το ξερουμε....
Γι'αυτο,καποιοι μην ζητατε πραγματα που δεν μπορουν να γινουν απο τον Τεό.....
Υ.Γ. : Σιγουρα θα εχει περασει απο πολλα αδερφια η παρακατω μου σκεψη και μακαρι να
ΜΗΝ επαληθευτω:
ΕΛΠΙΖΩ και
ΕΥΧΟΜΑΙ,να κρατησει αυτη η συσπειρωση του κοσμου μας και να μην δημιουργηθουν καταστασεις αναλογες οπως της..ξαδερφης!!?!!
Αυτο θα ηταν και η ταφοπλακα στα ονειρα μας,για εναν Π.Α.Ο.Κ. μεγαλο,οπως τον θελουμε κι ονειρευομαστε,
ΟΛΟΙ,μας.....