Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον προυπουλογισμο της νεας σαιζον, υπολογισε 15 χιλιαδες διαρκειας κυριως φτηνα.αντιθετως ολα τα ακριβα ανανεωθηκαν.
για τα εργα της Τουμπας δεν μπορουσε να κανει κατι η ΠΑΕ.800 του κοντοπουτανου ξεχνας οτι ειναι μεικτα, οπως και καθε νεο συμβολαιο απο δω και περα.δε νομιζω να εβρισκες με 800 μεικτα αλλο σεντερφορ τετοιας αξιας,ασχετως αν ειναι τα χιλια μυρια.
για τη φανελα θα δουμε.προς το παρον ειμαστε η μονη ομαδα που δεν της ανανεωθηκε κρατικη χορηγια.αν ηταν ολα καθαρα στο ελληνικο ποδοσφαιρο παιζοντας τσαμπιονσ λινγκ και με 19.000 διαρκειας θα ειχες ηδη πληθωρα υποψηφιων χορηγων.ουτε κ γι αυτο μπορω να τους κατηγορησω.για οσους το ξεχνανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι η μοναδικη ΠΑΕ αποσες χρωστανε που ειναι δεσμια.ολοι οι αλλοι εκτος απο κομματικα ερεισματα εχουν και εναν τρελο λεφτα να τα σκασει σε ενα βραδυ.εμεις δεν εχουμε κι αν ειχαμε θα τον απαξιωναμε.

οσο για το θεμα με τους παραγοντες, τον παντελακη δεν τον ξερω εχω ακουσει τα καλυτερα, αυτος που απαξιωθηκε και λοιδωρηθηκε 100% αδικα ειναι ο αλεξοπουλος.με τα καλα του και τα κακα του και τις ΄΄ευτυχισμενες του στιγμες''
για τον ανθρωπο που αναφερεσαι αν και δεν τον γουσταρω, προς το παρον εχει βαλει μονον χρηματα.
και κατα δευτερον τον ανθρωπο στον οποιον αναφερεσαι οτι εχει σκασει εχει σκασει γιατι απο τη μερα που ενεπλακη στον ΠΑΟΚ εν αντιθεσει με τους υπολοιπους επιχειρηματιες της πολης εχει δεχτει κατεπαναληψη ελεγχους του ΣΔΟΕ, ο μοναδικος στον κλαδο του.
λεφτα απτον ΠΑΟΚ δεν πηρε μεχρι στιγμης,αν και ειμαι της αποψης οτι οποιος τρωει τις ωρες του στην ΠΑΕ ΟΦΕΙΛΕΙ να πληρωνεται γιατι οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.
υγ. απο το πιθανο ανοιγμα που ειπες δεν φταιει σε τιποτα η ΠΑΕ, ΟΥΤΕ για τις χορηγιες ουτε για τον πολεμο που δεχομαστε με τα εργα στο γηπεδο.
ΤΑ 800 μεικτα για τον κορυφαιο παικτη του βαζελου τα λαστ 3 χρονια δεν ειναι και κανα σοβαρο ποσο.θα τα εδινες ουτως η αλλως για σεντερ φορ.
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ.Ο ΜΠΕΡΕΤΑΣ ηταν ενα απο αυτα ασυζητιτι.αυτο απο ομως απο τον δολο απεχει πολυ.

kostas4

• Guest
δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω. το ινδαλμα σου ο αλεξοπουλος εβαλε στην φυλακη δεκαδες συνοπαδους μας, η συζητηση μας δεν εχει νοημα να συνεχιστει

υγ. για την ιστορια περυσι ο καλυτερος παιχτης του βαζελου ηταν ο σισε. ας τον επαιρνες

Offline polman

• Αποστολή
  • **
ρε πολμαν τι ακριβως λες? ποια ραδια κανουν πολεμο στον ζαγορακη? μηπως οι δικοι του δημοσιοκαφροι που εφεραν πισω τον προδοτη, παρουσιασαν σιγα-σιγα το ανοιγμα και εχουν γινει το γραφειο τυπου της παε?
προφανως και δεν ειναι το μοναδικο προβλημα του ΠΑΟΚ ο ζαγορακης αλλα αν συνεχισει με αυτη τη λογικη τοτε συντομα θα γινει οπως εγιναν και τοσοι αλλοι.

ελπιζω πλεον να μαθαμε οτι πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε. αν δεν περασουμε εστω σε ομιλους ουεφα και το ανοιγμα φτασει τα 8εκατ τοτε θα δουμε ποιο ειναι το προβλημα του ΠΑΟΚ

αι καλα. Εγώ έγραψα ξεκάθαρα για την φιλοσοφία που έχουν όσοι μένουν στο χωριό και την εθελημένη μανία να ακούται ράδια και ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους που βρίζουμε. Έχω δει ΠΟΣΕΣ φορές μέσα στο φορουμ να λέγεται "μόλις άκουσα στο libero". Και πολύ απλά για άλλη μια φορά συνέστισα να σταματήσετε να ακούτε ράδια και να διαβάζετε τα άρθρα τους. Γιατί άμα δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο τραγικά.
μονο που καποιοι σαν εσενα στην αρχη θα μας λενε πρεζακια και μετα θα κρυβονται μεχρι το επομενο παρτυ σας

Άκυρους χαρακτηρισμούς δεν χρειάζονται. Βρες εσύ πότε αποκάλεσα εγώ κάποιον πρεζάκι και πότε ακριβώς κρύφτικα. άντε γιατί το να πετάμε οτιδήποτε είναι πανεύκολο και να κάνουμε ομαδοποιήσεις βγάζοντας το ΠΑΟΚτσομετρο έξω
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πολμαν αν δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα και τα παρουσιαζουν απλα οι αρδ τοτε εγω ο μαλακας εχω μια απορια...πως και δεν τους βαζει χερι η διοικηση;

οτι απαντηση κι αν δωσεις το φαουλ ειναι στην διοικηση...τα χουν τακιμια;φαουλ

δεν μπορει να τους κουμανταρει και μας κανουν οτι θελουν;φαουλ και κοκκινη καρτα....

τζορτζτ σε διαβαζα ρε μλκ και καπου προσπαθουσα να συμφωνησω μαζι σου γιατι αρχισα να νιωθω οτι κυνηγαω την διοικηση...ειπα να καλυψω τονλοκο μου...

εκει ομως που πεταξες την λεξη αλεξοπουλος μου πεσαν τα μαλλια και μου χυθηκε ο καφες....

και επειδη ισως να μην σε καλυπτει αυτο που σου πε ο κωστας(που δεν ξερω αν ανηκει στα πρεζονια αλλα πολυ τους υπερασπιζεται :P)

η ερωτηση του 1 εκ δολλαριου(η ευρω οτι γουσταρεις) ειναι...ποιος εδινε 6 εκ ευρω για να αγορασει τον ΠΑΟΚ και μετα την συσταση διοικησης πρωτοδικειου απο τον ζαγορακη εξαφανιστηκε;

σημειωση....στην φραση "6 εκ ευρω" μπορειτε να βαλετε και την λεξη "αερα"

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
δεν μπαινω καν στον κοπο να σου απαντησω. το ινδαλμα σου ο αλεξοπουλος εβαλε στην φυλακη δεκαδες συνοπαδους μας, η συζητηση μας δεν εχει νοημα να συνεχιστει

υγ. για την ιστορια περυσι ο καλυτερος παιχτης του βαζελου ηταν ο σισε. ας τον επαιρνες

σωστα μια φυλακη χωραει 200 ατομα.την γεμισε ο αλεξοπουλος, να μας πεις και 5 ονοματα οπως που εβαλε φυλακη και το ματς που τα εβαλε, 3 συλληψεις ζητησε να γινουν την ωρα αγωνα που τον εφτειναν και τον κλωτσουσαν και αμα θελεις πεσμας και απο που ξεκινησε η κοντρα.ο λογος δεν ηταν η πορεια του ΠΑΟΚ βεβαια γιατι ευρωλιγκα μετα δεν ξαναβγηκες.

για την ιστορια κορυφαιος παικτης του τριφυλλιου θεωρειτο επι 3 χρονια ο κοντοπουτανος.κορυφαιος σκορερ περσυ ο σισε με καποιου πασες βεβαια.αμα εχεις 15 μυρια φερτα μου να παω να τον παρω και τον σισε και τον μισε.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Γιαννιώτη προφανώς την συμφέρει την διοίκηση όλο το κλίμα αυτό γιατί ετσι κρατά χαμηλά τις προσδοκίες του κόσμου, διότι όταν όλοι λένε τι φτωχοί που είμαστε, δεν έχουμε λεφτά, δεν υπάρχει σάλιο, το αυτονόητο που είναι να μείνει η ομάδα όπως ήταν πέρσι χωρίς να φύγει κάποιος βασικός παίκτης θα το καρπωθεί σαν επιτυχία. Τώρα για τον αλεξόπουλο είναι σχεδόν ο μόνος που έφυγε ανοιχτά κερδισμένος από τον ΠΑΟΚ, (δεν μιλάω για όλους τους άλλους που κονόμησαν κλέβοντας ή κάνοντας δημόσιες σχέσεις από τον ΠΑΟΚ). Εγώ πάντως την σκατόφατσά του την χρονιά που πέφταμε στο μπάσκετ στο ματς με το αιγάλεω που χάσαμε με το καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο δεν θα την ξεχάσω. Όπως και το μπινελίκι που τον έριχνα από απέναντι να δώσει κάνα φράγκο να σωθούμε  ;D ;D ;D ;D.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τασουλη αυτο ειναι εικασια που λες...μπορει και ναναι κι ετσι δεν με νοιαζει....το οτι εχουμε γινει πουτανα εδω και 2 μηνες απο ατομα που επι γουμενου συγκαλυπταν τα παντα και βγαινανε με τα "θελω σικαμπαλα" μπλουζακια σε τηλεοπτικες εκπομπες δεν ειναι εικασια...το παραδεχεται μεχρι και αυτος που δεν τους ακουει η δεν τους διαβαζει....πχ ο πολμαν....

η απορια μου ομως παραμενει και απαντηση δεν εχει...η μαλλον εχει....καποιος εχει χασει τον δρομο του.νομιζω ομως πως πλεον ειναι πολυ αργα

τζορτζτ καλα τα εκανε τα κωλοπαιδα...καλα εκανε και ο τζον γου που ειχε ανεβασει φατσες στο σαιτ της παε καποτε(λεω γω δεν λες εσυ)....

ε ρε πουστη δια τι αλλο θα διαβασουμε.....η μαλλον η δουλεια θα φτασει παλι στα τσογλανια τους 50-100 ανεγκεφαλους που αμα δεν ηταν ο δ.σ δεν θα μιλαγαν καθολου και που μονο κακο κανουν στον ΠΑΟΚ....

υ.γ καπου πηρε το ματι μου στο τοπικ αυτο νομιζω ενα ποστ που εδινε συγχωροχαρτι για το ανοιγμα στην διοικηση με παρα πολυ ομορφα λογια απο τον babis36...δεν θα ασχολομουν καν γιατι για μενα δεν υπαρχει ανοιγμα αλλα μιζερια(αλλη κουβεντα αυτη)...ασχολουμαι ομως γιατι καπου εκει ρε συ μπαμπη ξαναμπλεξες την λαμια και τον οπαπ...

δεν καταλαβαινω ρε φιλε πως γινεται να βγαζεις λαδι την διοικηση και εκεινους τους μαλακες που πηγανε μεχρι την λαμια για να κρατησουν την γαμημενη την σημαια ψηλα πριν κανα 2μηνο τους εχωνες;χωσε και την διοικηση...τουλαχιστον εκεινοι οι μαλακες της λαμιας εσενα και εμενα και τον οποιονδηποτε τον βλεπουν αδερφικα....η διοικηση σε βλεπει ορθιο 50ευρω....

euboia4

• Guest
η απορια μου ειναι, ποσοι απο δω μεσα θα χαρουν αν αποκλειστουμε απο τους Ολλανδους?

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
euboia αν ειναι δυνατον φιλε, μην λες τετοια πραγματα...
Κανεις, ειμαι σιγουρος, ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε, αλλα οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες, και ο ΠΑΟΚ εχει πολυ λαο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

euboia4

• Guest
αν περασουμε τους Ολλανδους η χρονια σωζεται οικονομικα

Offline petrov

• Αλλαγή
Προφανώς κανένας. Για να δηλώνεις Π.Α.Ο.Κ., για να τραβιέσαι, για να ξημεροβραδιάζεσαι σε συνδέσμους, εκδρομές, φόρουμ ιστορίες μάλλον έχεις τον Π.Α.Ο.Κ. μέσα στο μυαλό σου όχι να κερδίσει τον Άγιαξ, αλλά να πάρει το Champion's League.
Βέβαια αυτό δεν ταυτίζεται με ορισμένους που έχουν φτιάξει έναν κόσμο με ανάλαφρα συννεφάκια και βλέπουν ό,τι γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. με παραμορφωτικά γυαλιά.
Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να άγονται και να φέρονται από απόψεις δημοσιογραφικών συμφερόντων, του στιλ "προπονηταράς ο Μπερέτα" (μέχρι προχτές), "είχε χάσει τη μπάλα" (σήμερα).
Δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργούμε κάθε φορά τη λογική μας επειδή μερικοί είναι διατεθειμένοι να συμμαχήσουν με το διάβολο.
Δεν μπορεί να πείθουν τις μάζες αυτοί οι κύριοι ότι "ο Μάκης Γκαγκάτσης προσλήφθηκε αξιοκρατικά γιατί έχει δύο πτυχία, και τον κάνει κακό ότι κουβαλάει το όνομα του πατέρα του" και μετά από λίγο να προσλαμβάνουν και τον big daddy Γκαγκάτση.
Δεν μπορεί να τρώμε 5 μήνες προπαγάνδα για να δημιουργηθεί κλίμα για την επιστροφή ενός -μέχρι πρότινος- ανεπιθύμητου παίκτη.
Δεν μπορεί να ακούμε για τα χρέη μία ότι είναι 2 μία 2,5 μία 3 και να μην γίνεται μία ειλικρινής καταγραφή και ανάλυση στόχων με ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
Εγώ από τους δημοσιογράφους δεν περιμένω τίποτε. Τίποτε απολύτως.
Δεν περιμένω ερευνητική δημοσιογραφία στον σύλλογο. Δεν περιμένω στοιχειοθετημένες ερωτήσεις.
Εδώ έγλυφαν τους αερτζίδες παράγοντες-κομματικά φερέφωνα, δε θα κάνουν ερωτήσεις-χάδια στον Ζαγοράκη που έχει κάνει και δουλειά;
Από τον ίδιο το Ζαγοράκη όμως περιμένω να μιλήσει, λογοδοτώντας μόνο στο παοκτσήδικο αίσθημά του και την προσωπική του αξιοπρέπεια και αναλογιζόμενος πως ό,τι κάνει το κάνει με τη στήριξη του μεγαλύτερου ΛΑΟΥ της Ελλάδας, χωρίς να τον στριμώξει κανένας δημοσιογράφος.
Τα θέματα είναι απλά και είναι όπως τα περιέγραψε πάνω-κάτω ο kostas4: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβονται, εγώ τουλάχιστον δε ξέρω κάποιον. Ας έρθουν ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΑΣ να νιώσουμε όπως τότε στο αεροδρόμιο κι όπως τότε στην Καμάρα. Προ διαόλου εποχές δηλαδή.

Και ήμαρτον πια με την καχυποψία. Δεν σας έχει διδάξει η Ιστορία ότι τα μεγαλύτερα χουνέρια τα πάθαμε επειδή ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ και όχι επειδή μιλούσαμε;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
η απορια μου ειναι, ποσοι απο δω μεσα θα χαρουν αν αποκλειστουμε απο τους Ολλανδους?
αν ρε μεγαλε ποσταρεις κατω απο το δικο μου ποστ και με αυτο που λες απαντας σε οτι  γραφω,η το κανεις επιτηδες γιατι γουσταρεις να με βλεπεις να ποσταρω η εισαι μαλακας....εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα....

υ.γ τωρα φοραω μπλουζα σοαρες ετσι για να λυθει η οποια απορια σε οποιον νομιζει πραγματα για καποιον που δεν ξερει

euboia4

• Guest
δεν μιλαγε ομως κανεις οταν πηραμε τον Γκαγκατση junior
ολοι βριζατε οσους ειχαν διαφορετικη αποψη
η στηριξη Κατσαρη?
η χορηγια Βγενοπουλου?
γαργαρες
και ξαφνικα ολα ειναι μαυρα και η διοικηση  αχρηστη

euboia4

• Guest
αν ρε μεγαλε ποσταρεις κατω απο το δικο μου ποστ και με αυτο που λες απαντας σε οτι  γραφω,η το κανεις επιτηδες γιατι γουσταρεις να με βλεπεις να ποσταρω η εισαι μαλακας....εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα....

υ.γ τωρα φοραω μπλουζα σοαρες ετσι για να λυθει η οποια απορια σε οποιον νομιζει πραγματα για καποιον που δεν ξερει

τι σχεση εχει αυτα που γραφεις, με το αν θα αγχωθουν ορισμενοι αν τυχον περασουμε?
ορισμενοι εχετε την μανια να καταλαβαινετε αυτα που σας βολευει

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αν ρε μεγαλε ποσταρεις κατω απο το δικο μου ποστ και με αυτο που λες απαντας σε οτι  γραφω μπλα μπλα μπλα

καταλαβαινεις τουλαχιστον τι σε ρωταω;πες ναι η οχι να καταλαβω κι εγω γιατι ειμαι αργοστροφος...το παραδεχομαι...

υ.γ να ξερεις ειναι κι αλλοι που δεν καταλαβαινουν τι λεω...δεν συμβαινει μονο σε σενα....

euboia4

• Guest
οχι δεν καταλαβαινω

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
η στηριξη Κατσαρη?
η χορηγια Βγενοπουλου?
γαργαρες

αδερφε αλλο δεν μιλαω αλλο καταπινω,
εχουμε βαρεθει να καταπινουμε τον τελευταιο καιρο!!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline tsag

• Αλλαγή
Προφανώς κανένας. Για να δηλώνεις Π.Α.Ο.Κ., για να τραβιέσαι, για να ξημεροβραδιάζεσαι σε συνδέσμους, εκδρομές, φόρουμ ιστορίες μάλλον έχεις τον Π.Α.Ο.Κ. μέσα στο μυαλό σου όχι να κερδίσει τον Άγιαξ, αλλά να πάρει το Champion's League.
Βέβαια αυτό δεν ταυτίζεται με ορισμένους που έχουν φτιάξει έναν κόσμο με ανάλαφρα συννεφάκια και βλέπουν ό,τι γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. με παραμορφωτικά γυαλιά.
Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να άγονται και να φέρονται από απόψεις δημοσιογραφικών συμφερόντων, του στιλ "προπονηταράς ο Μπερέτα" (μέχρι προχτές), "είχε χάσει τη μπάλα" (σήμερα).
Δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργούμε κάθε φορά τη λογική μας επειδή μερικοί είναι διατεθειμένοι να συμμαχήσουν με το διάβολο.
Δεν μπορεί να πείθουν τις μάζες αυτοί οι κύριοι ότι "ο Μάκης Γκαγκάτσης προσλήφθηκε αξιοκρατικά γιατί έχει δύο πτυχία, και τον κάνει κακό ότι κουβαλάει το όνομα του πατέρα του" και μετά από λίγο να προσλαμβάνουν και τον big daddy Γκαγκάτση.
Δεν μπορεί να τρώμε 5 μήνες προπαγάνδα για να δημιουργηθεί κλίμα για την επιστροφή ενός -μέχρι πρότινος- ανεπιθύμητου παίκτη.
Δεν μπορεί να ακούμε για τα χρέη μία ότι είναι 2 μία 2,5 μία 3 και να μην γίνεται μία ειλικρινής καταγραφή και ανάλυση στόχων με ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
Εγώ από τους δημοσιογράφους δεν περιμένω τίποτε. Τίποτε απολύτως.
Δεν περιμένω ερευνητική δημοσιογραφία στον σύλλογο. Δεν περιμένω στοιχειοθετημένες ερωτήσεις.
Εδώ έγλυφαν τους αερτζίδες παράγοντες-κομματικά φερέφωνα, δε θα κάνουν ερωτήσεις-χάδια στον Ζαγοράκη που έχει κάνει και δουλειά;
Από τον ίδιο το Ζαγοράκη όμως περιμένω να μιλήσει, λογοδοτώντας μόνο στο παοκτσήδικο αίσθημά του και την προσωπική του αξιοπρέπεια και αναλογιζόμενος πως ό,τι κάνει το κάνει με τη στήριξη του μεγαλύτερου ΛΑΟΥ της Ελλάδας, χωρίς να τον στριμώξει κανένας δημοσιογράφος.
Τα θέματα είναι απλά και είναι όπως τα περιέγραψε πάνω-κάτω ο kostas4: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβονται, εγώ τουλάχιστον δε ξέρω κάποιον. Ας έρθουν ΠΙΣΩ ΣΕ ΜΑΣ να νιώσουμε όπως τότε στο αεροδρόμιο κι όπως τότε στην Καμάρα. Προ διαόλου εποχές δηλαδή.

Και ήμαρτον πια με την καχυποψία. Δεν σας έχει διδάξει η Ιστορία ότι τα μεγαλύτερα χουνέρια τα πάθαμε επειδή ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ και όχι επειδή μιλούσαμε;

Σωστός :thumbok:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
να φυγει Η ΠΡΩΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να παει αλλου ....Η ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ
ΜΕΛΒΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ for president ΠΟΙΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
ΤΩΡΑ ......

Offline petrov

• Αλλαγή
η στηριξη Κατσαρη?
η χορηγια Βγενοπουλου?
γαργαρες

euboia4 κανείς;  :21:

1) ΧΟΡΗΓΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

2) ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΑΚΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ

Ακριβώς εκεί είναι το θέμα. Ότι εάν τον έλεγαν Γκαγκατσόπουλο ή Γκαγκάτσογλου δεν θα γινόταν γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Το εάν η πρόσληψη Γκαγκάτση είναι για καλό ή για κακό, θα το δείξει ο χρόνος.
Αλλά ντάξει, μην τρελλαίνεστε, δεν ήταν και αξιοκρατική η πρόσληψη.
Και ο @kostas4 οικονομικά σπούδασε, γιατί δεν είναι αυτή τη στιγμή γενικός διευθυντής ούτε παοκτσιδιλίκι τον λείπει ούτε γνώση του αντικειμένου (σοβαρά μιλάω)
Εντάξει όμως βρισκόμαστε σε μία χώρα που αν δεν έχεις επίθετο τα πράγματα γίνονται πολύ δυσκολότερα (σε όλους τους τομείς ισχύει αυτό). Οπότε θα περιμένουμε να κρίνουμε την πρόσληψη αυτή από τα αντίστοιχα αποτελέσματα που θα φέρει.

3) ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΣΑΡΗ

και όχι μόνο έκαναν ΜΟΚΟ, αλλά τους ΣΤΗΡΙΞΑΝ οι ίδιοι...